WestHost Review – 8. sija 30 isäntästä (tilastot yli 40 kuukauden kuluttua …

Westhostin kotisivu


Chis Russell perusti WestHostin vuonna 1998. He sulautuivat UK2-konserniin vuonna 2008. WestHost on yksi vanhimmista siellä toimivista web-isäntäyrityksistä. On myös syytä mainita, että UK2 Group omistaa myös MidPhase, joka on erittäin vahva viiden parhaan isäntä hostingfacts.com-sivustossa.

He väittävät tarjoavansa luotettavaa web-hosting-palvelua, joka on edullinen. Tutkimme heitä huolellisesti heidän palvelunsa avulla ja tekemällä taustatutkimuksen saadaksemme selville, mitä muut käyttäjät ajattelevat. Puolueeton arvostelu antaa sinulle tietää onko WestHost sen arvoinen vai ei.

Jotta tarkistuksemme olisi oikein, ostimme WestHost “Henkilökohtaisen suunnitelman” takaisin kesäkuussa 2015 ja perustimme WordPress-perussivuston. Testisivustomme näkyy täällä ja perusteelliset suoritustilastot (käyttöaika & nopeus) täällä. Napsauta ”Historia” kaivaaksesi syvemmälle.

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT: Rajoittamaton isännöinti
NOPEUS: 881 ms (helmikuu 2018 – tammikuu 2020 keskimäärin)
KÄYTTÖASTE: 99,98% (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
TUKI: 24/7 Live Chat
sovellukset: WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
OMINAISUUDET: Rajoittamaton sähköpostitili, 50 Gt levytilaa & 1000 Gt kaistanleveys
ASENNUSSUUNNITELMAT: Jaetut, WordPress, VPS ja erilliset palvelimet
SIVUSTEN SIIRTO: Ilmainen verkkosivustojen siirto
Hinnoittelu: Alkaen 1,99 dollaria kuukaudessa (uusitaan 4,99 dollarilla kuukaudessa)

Hyödyt WestHost-hosting-palvelun käytöstä

WestHost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen koko elämälle, samoin kuin muutama hyödyllinen “lisä”.

1. Ilmainen verkkotunnus elämää varten

Kuulit sen oikein. Jos pysyt WestHost-palvelussa, he eivät veloita verkkotunnuksen uusimisesta (joka on yleensä noin 10–15 dollaria / vuosi). He varmistavat, että nautit ilmaisesta verkkotunnuksesta niin kauan kuin isännöit heidän kanssaan. (Ilmaisella verkkotunnuksella on vain ensisijainen ja yritystasoinen suunnitelma)

2. Uptime aivan teollisuuden keskiarvon yläpuolella

Heidän keskimääräinen käyttöaika oli viimeisen 24 kuukauden aikana 99,98 prosenttia. He ovat olleet melko hyviä viimeisen 24 kuukauden aikana ja viimeisen 12 kuukauden aikana he ovat osoittaneet erinomaisia ​​tuloksia – lyömällä 100% käyttöaikaan useiden kuukausien aikana.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

westhost suorituskyvyn-24 kuukauttaLive-testisivusto: hostingfacts-wh.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+

2. Ilmainen siirtolaisuus ja 30 päivän rahat takaisin -takuu

WestHost auttaa sinua siirtämään tiedostosi ja verkkosivustosi nykyiseltä Web-palvelimelta palvelimelleen. He tarjoavat myös täyden hyvityksen, jota tukee heidän 30 päivän rahojen takaisinmaksupolitiikka. Jos jostain syystä päätät, että heidän palvelunsa ei ole sinulle 30 päivän kuluessa rekisteröinnistä, he palauttavat sinulle kokonaisuudessaan. Tämä koskee vain heidän jaettuja hosting-suunnitelmia.

3. Välitön aktivointi

Toisin kuin useimmissa Web-isäntälaitteissa (etenkin inMotion-hosting & Web Hosting Hub), sinun ei tarvitse odottaa tunteja tai päiviä tilisi aktivoimiseksi. WestHostin avulla tili aktivoidaan heti.

4. Parannettu suojaus päivittäisillä varmuuskopioilla

Säännöllisillä öisin varmuuskopioilla suurimmalle osalle heidän web-hosting-suunnitelmastaan, Cloudflare CDN -tuesta ja haittaohjelmien automaattisesta poistosta suunnitelmiinsa WestHost näyttää olevan erittäin turvallinen isäntä.

5. Yhden napsautuksen sovellukset ja verkkosivustojen rakentaja

WestHost tarjoaa yhden napsautuksen asennuksen monille Internetin parhaille sovelluksille Softaculous-sovelluksen kautta. Se sisältää kaiken WordPressistä Joomlaan, Drupaliin ja Magentoon.

Vaikka nämä sovellukset on räätälöity taitavalle verkkovastaavalle, aloittelevat bloggaajat saattavat tarvita hieman enemmän apua.

Onneksi WestHost tarjoaa myös DIY-verkkosivustojen rakennusohjelman ja verkkokaupan vaihtoehtoja.

Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää yli 165 vetämällä ja pudottamalla -teemaa sekä all-in-one-suunnitelman, joka sisältää verkkotunnuksen, isäntä- ja sähköpostiosoitteet. Pohjimmiltaan kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi ensimmäisen sivustosi saman katon alla.

Ja hinta on vain 3,71 dollaria kuukaudessa, ja se on silti edullinen ja kätevä vaihtoehto, joten sinun ei tarvitse määrittää tai yhdistää kaikkia näitä asioita manuaalisesti.

6. Suhteellisen avoin hinnasto

Web-isännät ovat tunnettuja hautaamalla kustannuksia sinne, mihin he vähiten odotat.

Sinun on yleensä katettava heidän palvelunsa ehdot löytääksesi suurimmat. Ja silloinkin, usein myyntimäärät odottavat sinua kuin maamiina kassaprosessin aikana.

Monet näistä “piilotetuista” kustannuksista johtuvat lisääntyneistä uusimisprosenteista. Siksi olimme iloisia (ja rehellisesti sanottuna yllättyneitä) nähdessämme, että WestHostilla on iso hinnasto näistä yksityiskohdista kaikille tuotteilleen. Kaikki on kirjaimellisesti kaikki avoimessa tilassa tarkistettavaksi – ei hankalaa legaalia dekoodata.

Ainoa tylsä ​​asia on, että joudut lajittelemaan kymmenien, ellei jopa satojen, tuotevariaationsa löytääksesi erityisiä vastauksia (kuten .coms vs..

Mutta kummallakin tavalla, olemme tyytyväisiä heidän pyrkimyksiään ainakin olla avoimia kaikista tavoista, jotka heidän tuotteet saattavat maksaa sinulle enemmän lähitulevaisuudessa.

Miinukset WestHost-hosting-palvelun käyttämisessä

Valitettavasti WestHost lähettää keskimäärin (tai hieman alle keskimääräisen), missä se laskee.

1. Hitaampi kuin ihanteellinen latausaika

Kokeemme paljasti heidän keskimääräisen sivun latausajan olevan 881 ms viimeisen 24 kuukauden aikana, mikä ei ole huonointa mitä olemme nähneet, mutta silti hitaammin kuin parhaiten arvioidut isännät.

WestHost keskimääräinen latausaika:

WestHost-2019-2020-tilastotWestHost keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

2. 40 + minuuttia minuun yhteyttä heidän tukeensa

Etkö ole varma, onko kyse huijauksesta, mutta otti yhteyttä asiakastukeen 40 minuuttia. Tukiassistentti oli ystävällinen ja avulias. Olemme vaikuttuneita myös siitä, että he tarjoavat maksuttoman numeron ihmisille, jotka haluavat ottaa heihin yhteyttä Yhdysvalloista.

Teimme myös taustatarkastuksen selvittääksemme, mitä muut asiakkaat ajattelevat WestHostia, ja huomasimme, että heidän asiakkailleen oli sekoitettu arvosteluja heidän tuestaan.

WestHost-tuki

Scott oli hyödyllinen, mutta yhteydenotto vei paljon aikaa

3. Ei ”todella” rajoittamaton

Vaikka jotkut WestHostin jaetut isännöintisuunnitelmat lupaavat rajoittamattomia tiedostoja, kaistanleveyttä ja tietokantoja, on tärkeää huomata, että niiden hieno painatus sanoo toisin. Tässä on suora tarjous heidän käyttöehdoistaan:

”Rajoittamaton jaettu isäntämme on suunniteltu vastaamaan useimpien pienyritysten ja henkilökohtaisten verkkosivustojen tarpeita. sitä ei ole suunniteltu tyydyttämään suurten yritysten tai asiakaspalveluiden tarpeita, jotka eivät kuulu jaetun isännöinnin keskimääräisen käyttömallin ulkopuolelle, ja saattavat sopia paremmin isännöintisuunnitelmiin, jotka tarjoavat laajennettuja ominaisuuksia. Tileillä, joissa on suuri määrä tiedostoja (inodien lukumäärä on yli 200 000), tietokannoissa, joiden koko on yli 5 Gt, tai kaikkien yli 10 Gt: n kokoisten tietokantojen kumulatiivisella koosta, voi olla merkittävä vaikutus palvelimen suorituskykyyn. Pidätämme oikeuden pyytää, että inodien (tiedostojen ja hakemistojen) määrää ja / tai tietokannan kokoa pienennetään palvelimen toiminnan varmistamiseksi. Näiden pyyntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa tilisi lopettamiseen. “

Pohjimmiltaan, vaikka he lupasivat rajoittamattoman isännöinnin, tililläsi ei yleensä pitäisi olla tietokantoja, jotka ylittävät kumulatiivisen 10 Gt: n. Jos he katsovat tiedostojasi liikaa ja tietokannat liian suuriksi, he voivat pyytää vähentämään tiedostojasi tai päivittämään parempaan suunnitelmaan. Tämän tekemättä jättäminen voi johtaa tilisi lopettamiseen.

Emme ole tyytyväisiä siihen, että he piilottivat “rajoittamattoman” isäntänsä oikein käyttöehdoillaan.

Tämän perusteella uskomme, ettei ole mitään, jota kutsutaan “rajattomaksi isäntäksi” ja että WestHost on riittävän antelias tarjoamilleen hinnoille.

4. Halvemmat suunnitelmat toimitetaan 3-vuotisella sitoumuksella

Suurimman osan suunnitelmista, etenkin jaetusta isännöintisuunnitelmasta, hinnat ovat liian kalliita eikä niistä ilmoiteta asianmukaisesti: esimerkiksi henkilökohtaista suunnitelmaa mainostetaan 1,99 dollaria kuukaudessa, mutta voit saada tämän hinnan vain, jos maksat yhdestä kolmeen vuoteen yhden kerran. Varsinainen hinta on 8 dollaria kuukaudessa, ja vähimmäisaika, josta voit maksaa, on 3 kuukautta 9,00 dollaria kuukaudessa.

5. Jotkut rajoitukset …

Jotkut heidän suunnitelmistaan ​​ovat liian rajoittavia. Esimerkiksi heidän WordPress-hosting-suunnitelmansa sallii vain yhden verkkotunnuksen palvelinta kohti. Uskomme, että he voivat tehdä paremmin kuin tämä.

6. Johdantohintakausi on liian lyhyt

Kaikki verkkoisäntäkoneet kelavat sinut uskomattoman alhaisella lähtöhinnalla. Se näyttää usein liian hyvältä ollakseen totta, koska se on: ensimmäisen kausi jälkeen hinta hyppää takaisin normaalille tasolle (usein kaksi tai kolme kertaa alkuperäinen kurssi).

Hopeavuori on, että useimmat isännät sallivat sinun lukita alhainen hinta jopa kolmeksi vuodeksi. Säästät siis tonnia rahaa kyseisenä ajanjaksona.

WestHostin ongelmana on, että vaikka heillä on alun perin todella edullinen hinta (1,99 dollaria kuukaudessa), voit ostaa sen vain yhdeksi vuodeksi. Sen jälkeen hinta hyppää sitten 8 dollariin kuukaudessa.

WestHostin 12 kuukauden esittelyhinnoittelujakso

Vertaa sitä “menetettyä” ~ 6 dollaria kuukaudessa kahden vuoden aikana verrattuna, ja maksat periaatteessa yli 144 dollaria kolmen ensimmäisen vuoden aikana.

Se ei kuitenkaan ole ainoa asia.

WestHostin halvin jaettu isännöintivaihtoehto (henkilökohtainen suunnitelma) ei tarjoa ilmaista verkkotunnusta, omaa IP-osoitetta tai SSL-varmennetta. Ainoastaan ​​heidän kalliimmissa suunnitelmissa on nämä asiat. Joten yhtäkkiä se, mikä näytti melko kohtuuhintaiselta 1,99 dollaria kuukaudessa, osoittautuu nyt todella kallista, kun huomioit kaikki nämä “piilotetut” kustannukset.

WestHost hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on nopea katsaus WestHostin tarjoamiin erilaisiin hosting-suunnitelmiin:

Jaettu hosting: Jaetulla isännöinnillä – he viittaavat siihen ”Small Business Web Hosting” – on kolme pääsuunnitelmaa:

 • Henkilökohtainen suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 1,99 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 50 Gt levytilaa, 1 000 Gt kaistanleveyttä, 1 tietokanta, 1 verkkosivusto, rajoittamaton sähköpostitili ja 10 aliverkkotunnusta.
 • Suositeltava suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 5,20 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 200 Gt levytilaa, 2500 Gt kaistanleveyttä, rajoittamaton tietokanta, rajaton verkkosivusto, rajoittamaton aliverkkotunnus ja rajoittamaton sähköpostitili. Sen mukana tulee myös ilmainen verkkotunnus.
 • Liiketoimintasuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 6,40 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee rajoittamaton levytila, rajaton kaistaleveys, rajoittamaton tietokanta, rajaton sähköpostitili, rajoittamaton verkkosivusto ja rajoittamaton aliverkkotunnus. Sen mukana tulee myös ilmainen verkkotunnus ja omistettu IP.

WestHost hinnoittelu ja suunnitelmat

  • Ilmainen verkkotunnus: Vain Business + Preferred -suunnitelmissa
 • Helppo ilmoittautuminen: Nopea rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, Paypal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Jaetun hosting-tilit eivät saa ylittää 200 000 inodea tai 10 Gt: n koko tietokantaa.
 • upsells: Ei ylämyyntiä.
 • Tilin aktivointi: Välitön aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS-sovellusten nopea asennus Softaculous-sovelluksen kautta.

Suosittelemmeko WestHostia?

Ei, emme.

WestHost on keskimääräinen isäntä. Heillä on keskimääräinen käyttöaika, keskimääräinen sivun latausnopeus ja todella keskimääräinen tuki. Ainoa syy, miksi se on edelleen luokiteltu kymmeneen parhaimpaan, on alhainen hinnoittelu.

Sinun olisi parempi löytää toinen isäntä sivustollemme.

Loppusanat Jos haluat nähdä ylläpitopalvelujen tarjoajat, jotka sijoittuvat WestHostin yläpuolelle, tutustu täällä parhaimpiin verkkoisäntäihimme.

Jos olet käyttänyt WestHost, jätä arvostelu alla. Hyvä tai huono – ei ole oikeasti merkitystä, koska yritämme pitää arvostelujemme avoimuutta ja rehellisyyttä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector