Weebly arvostelu

miehen kuva, joka kysyy majoituksestaWeebly, helpoimmin käytettävä verkkosivustojen rakentaja.


Tämä olisi vastaukseni omituiseen kuvitteelliseen tilanteeseen.

Mikä on se skenaario? ?

Mies tulee minuun kadulla, tarttuu minut olkapäähän ja kuiskaa aina niin hiljaa: ”serkkuni paras ystävä ei ole koskaan edes kuullut verkkosivustosta. Kuinka saisit hänen rakentavan sellaisen? ”

Olisin hieman peloissani, mutta haluaisin ajatella sanovani rauhallisesti: “Weebly, helpoimmin käytettävä verkkosivustojen rakentaja”.

Tätä ei todennäköisesti koskaan tapahdu, mutta haluan suunnitella eteenpäin vain siltä varalta, että jotain tällaista tapahtuu.

Ok, anteeksi omituisesta analogisuudestani, päästäkäämme yksityiskohtiin. ?

TLDR;

Weebly on yksi yksinkertaisimmista verkkosivustojen rakentajista, joka pystyy rakentamaan hyvännäköisen verkkosivuston.

On todella vain kaksi muuta kilpailijaa, Wix ja Squarespace. Paras tapa päättää, kumpaa kolmesta käytetään, on selvittää tarkalleen, mitä etsit verkkosivustosi rakentajalta..

Jos etsit yksinkertaisinta ratkaisua etkä halua uhrata mukautettavuutta, älä etsi Weeblyä kauempana kuin verkkosivustojen rakentajan valitsemallesi. Jos täydellinen räätälöinti on mitä haluat, mene tavalliselle sivuston rakentajalle.

Kenelle Weebly on tarkoitettu

Weebly on verkkosivustojen rakentaja, jota sinun tulisi käyttää, jos sinulla ei juuri ole kokemusta navigointiohjelmistoista.

Verkkosivun rakentajille on olemassa mittakaava. ⚖️

Toisessa päässäsi on Weebly – erittäin helppo käyttää pienillä mukautuskyvyillä. Luomasi verkkosivusto jaotellaan ruutuihin ja välittää tiedot, jotka haluat välittää kenelle tahansa, joka vierailee sivustollasi..

Toisessa päässä on Wix, joka on tarkoitettu korkean tason mukauttamiseen ja jolla on pieni oppimiskäyrä. Wix on pohjimmiltaan tyhjä kangasversio verkkosivustojen rakentajalta, jolla on hullu vaihtoehtoja. Sillä todella tekniikan haasteessa Wix voi todella olla ylivoimainen. Jokaisella, joka on käyttänyt puoliksi monimutkaista ohjelmistoa tänä päivänä ja ikäisenä, ei pitäisi olla mitään ongelmia sen selvittämisessä.

Ruututila toimii keskitiellä yksinkertaisten käyttötapojen ja taiteellisten mallien avulla. Mallien ulkopuolella on tilaa navigoida, ja asioiden muuttaminen ympäri voi silti avata madon tölkin. Jos kiinnität mallin sisään, se on melkein yhtä helppokäyttöinen kuin Weebly.

Weebly pitää sinut vain hillittynä. Päätöksiä ei ole liian paljon, ja ne, jotka sinun täytyy tehdä, eivät ole monimutkaisia. Wixin kauneus on sen yksinkertaisuus. 

Verkkosivun rakentamisesta päättäminen on yhtä helppoa kuin selvittää, missä olet tällä taajuusalueella.

Jos et ole varma kyvystäsi käyttää verkkosivustojen rakennusohjelmistoa, käytä Weeblyä. Vaikka et ole varma – olemme edelleen varmoja siitä, että voit rakentaa vankan verkkosivun Weeblyn avulla.

Vedä ja pudota -rakentaja (koodausta ei tarvita)

weebly-vedä-pudota -näyttö

On olemassa lukuisia verkkosivustojen kehityspalveluita, joissa on vetämis- ja pudotustoiminnot. Kuten aiemmin mainittiin, Wix ja Squarespace kilpailevat vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakennustilassa. Otat sivulle rakennettavan elementin ja vedät sen haluamaasi paikkaan.

Vedä se ja pudota se!

Weebly tekee siitä vieläkin yksinkertaisemman, koska kun valitset teema, olet rajoittunut siihen, mitä todella pystyt liikkumaan. Sanat rehellisesti eivät voi ilmaista kuinka helppoa Weebly on käyttää vedä ja pudota -toiminnoillaan.

Kun olet valinnut teeman, siellä on vain kourallinen vaihtoehtoja vetämiseen ja pudottamiseen. Se antaa sinun laatia verkkosivusi ja sitten tuntea olosi No, luulen, että verkkosivustoni on nyt valmis.

Luo verkkosivustosi muutamassa tunnissa

Paras tapa kuvata Weebly on hulluin yksinkertainen. Tässä vaihtoehtona on, että ohjelmistossa ei ole monia vaihtoehtoja. Se on suuri kauppa – ei välttämättä huono -, mutta valinnaisuutta ja muokattavuutta ei ole paljon.

Hyvä – Yksinkertaisuudessa on kauneutta

Olen varma, että 97% tätä artikkelia lukeneista ihmisistä pystyi luomaan verkkosivun alle neljän tunnin sisällä Weeblyllä. Muut 3% koostuisi isoisäni kaltaisista ihmisistä – anteeksi isoisä. ?

Hän on tyyppi henkilö, jolla on kyky avata verkkoselain ja löytää blogin viesti, mutta hänellä olisi paljon vaikeuksia kaikenlaisten ohjelmistojen käyttämisessä. Ei paha 88-vuotiaalle.

Weebly-SSLJos pystyt löytämään tämän sivun ja tekemään muita sellaisia ​​toimintoja ilman taistelua, teet hienosti Weeblyn kanssa. Se on todella naurettavan helppo käyttää.

Lisäksi Weeblyn käyttämisessä on monia hyviä ominaisuuksia. Se, että sinun ei tarvitse huolehtia nopeudesta ja turvallisuudesta, on valtava osa verkkosivustojen rakentajan käyttöä. Weebly toimittaa ehdottomasti tässä kategoriassa, koska niiden latausajat ovat nopeat.

He huolehtivat myös hakkereiden ja roskapostin estämisestä, ja liiketoimintasuunnitelmissa on mukana SSL.

Lisätietoja toimitetaan tarkemmin, mutta muita Weeblystä kiinnostavia asioita ovat hinnoittelu, helppokäyttöisyys, asiakastuki, ajoneuvoon asettaminen ja luotettavuus.

Huono – ei hienoa ihmisille, jotka haluavat muokata kaikkea

Kyse on spektristä, jota kosketin aiemmin. Jos et kuulu luokkaan, jonka mainitsin, on suuri mahdollisuus, että et nautti Weeblyn käytöstä.

Weebly on perus – mikä on hienoa monille ihmisille. Tämä peruskysymys jättää paljon toivomisen varaa henkilölle, joka on motivoitunut kasvattamaan yritystä. Jos kasvu on ensisijaista, tapahtuu räätälöintejä tiellä.

Verkkosivustosi vaihtoehdot ovat periaatteessa täysin rajoitettu siihen, mitä Weebly tarjoaa. Jälleen kerran, ei paha asia, koska voit silti rakentaa verkkosivuston, mutta tämän vuoksi palvelu on niin helppokäyttöinen.

Weebly-editori

Sivuston ”taustakuva” jättää myös paljon toivomisen varaa. Yksinkertaisuus on selvästi Weeblyn päätavoite ja minkä tahansa mukauttaminen on käyttöliittymässä erittäin vaikeaa.

Weeblyssä on myös lisäosia ja laajennuksia, mutta ne jättävät paljon toivomisen varaa.

Pitäisikö sinun käyttää Weeblyä?

Vastaus = Ihmiset haluavat rakentaa nopeasti

kuvake ajatteluSen lisäksi, että lasket spektriin siitä, mitä haluat verkkosivuston rakentamisesta, on toinen syy käyttää Weeblyä.

Jos tiedät tosiasiallisesti verkkosivuston rakentamisen kanssa ja olet varma kykyistään, mutta todella haluat rakentaa verkkosivuston mahdollisimman nopeasti etkä välitä muusta, Weebly on paras valinta siellä.

Verkkosivustojen rakennusmarkkinat ovat loistavat, koska eturintamassa on todella vain kolme ja voimme luottavaisesti suositella yhtä jokaisesta tietylle ihmisryhmälle. Jos vain jokainen teollisuus tekisi asiat niin helpoiksi!

Hajota

Aika saada yksityiskohtia. Tiedät kaiken siitä, kenen tulisi käyttää ohjelmistoa, mutta on aina hyvä tietää yksityiskohdat – varsinkin jos olet aidalla kahden eri vaihtoehdon välillä.

Helppokäyttöisyys

Näin käytät Weeblyä:

Weebly-Review-helppous, käytön

Se ei vaikuta liian vaikealta, mutta tekee sen?

Sivun sivuilla ei ole monia häiriötekijöitä, ja sivun yläosassa on vain muutama vaihtoehto. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vaihtaa tekstiä ja vaihtaa omia arkistokuviasi, ja sinulla on toimiva verkkosivusto.

Realistisesti, jos et muuttanut mitään mallipohjassa paitsi valokuvia ja tekstiä, sinulla voisi olla yhden sivun verkkosivusto valmiina ja käynnissä 30 minuutissa.

Rakentajalla on enemmän kuin se. Voit mukauttaa edelleen jokaisessa mallissa painikkeilla, videoilla, kuvilla, diaesityksillä, osioilla, jakajilla jne.

Jokaisen elementin vaihtaminen on helppoa, koska sinun tarvitsee vain napsauttaa sitä nähdäksesi vaihtoehto. Tämän lisäksi sinulla on vaihtoehtoja mille tahansa sivun elementille.

Tämä on vain seuraavan tason helppokäyttöinen. Jos vain kaikki elämässä oli niin yksinkertaista.

Ilmaiset mallit – rajoitetut vaihtoehdot

Squarespace-sivustossa on markkinoiden parhaat mallit verkkosivustojen rakentajalle. Muutama vuosi sitten olisin sanonut, että Weebly ei voi edes vertailla.

Tilanne ei enää ole, koska Weebly on tehostanut teemapeliään. Kaikki Weeblystä ostettavat teemat eivät ole mobiiliherkkä, joten kannattaa olla varovainen. Suurin osa heistä on niin, että haluat vain pitää tämän mielessä katsomalla niitä.

weebly-mallit

Kun etsit teemaa, voit tutustua kaikkiin vaihtoehtoihin tai tutustua tarjottuihin kategorioihin.

On myös mahdollisuus ostaa malleja kolmansien osapuolien verkkosivustoilta, mutta haluat ehdottomasti olla varovainen tässä suhteessa, koska niille saamaasi tukea ei voida taata..

Integroinnit ja sovellukset

Aliarvioitu osa verkkosivustojen rakentajan arvoa on hyvä sovelluskeskus tai sovellusliike, jonka avulla voit suorittaa mukautettavuuden, jota et muuten haluaisi. Kaikkein hulluin sovelluksen saatavuus on WordPressillä, mutta WordPressin käyttäminen vaatii paljon liian monimutkaisia ​​vaiheita pääsemiseksi.

Paras helppokäyttöinen verkkosivustojen rakennussovelluskauppa on ehdottomasti Shopify. Shopify on paras sähköisen kaupan verkkosivustojen rakentaja, ja sillä on tuhansia hyödyllisiä sovelluksia.

Siellä Weebly on outo verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin. Weebly priorisoi selkeästi yksinkertaisuuden – alussa se antaa sinulle valita tietyn määrän elementtejä, joita voit käyttää.

Sovelluskeskus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä uusia elementtejä käytettäväksi, ja suurin osa niistä on ilmaisia. On selvää, että jos haluat jotain monimutkaisempaa kuin yksinkertaisimpia elementtejä, Weebly haluaa sinun menevän lisäämään ne itse sen sijaan, että ylenmääräinen joku alusta alkaen.

Tämä on oikeastaan ​​aika hieno strategia ja todella toimii ihmisille, jotka eivät ole koskaan ennen luoneet verkkosivustoa.

weebly-mallit

Muita tämän kategorian hienoja vaihtoehtoja, jotka ovat verkkosivustolla eniten arvioituja, ovat lähtölaskentakaavio, ponnahdusikkunat, uutisotsikot, toimintakehotukset ja kalenterit.

Nämä erityiset lisäosat eivät aio muuttua yhtäkkiä Weeblystä Wixiksi, mutta ne tarjoavat jonkin verran lisätoimintoja.

Weeblyllä on muita sovelluksia markkinointiin, viestintään ja verkkokauppaan. Ne voivat auttaa sinua kaikissa tilanteissa, kuten Google Ads ja SEO, palvelujen, kuten Printful, käyttämiseen t-paitojen myymisessä.

Mennään mallin ulkopuolelle

Jos sinulla on mielenkiintoa muuttaa enemmän kuin kolme asiaa Weeblyn tarjoaman mallin ulkopuolella, sanoisin, että mene vain muualle.

Weeblyn pelkkä helppous mallin sisällä on upea. Näin muutat värejä:

Weebly muuttavia-värit

Jos olet graafinen suunnittelija, se on helppo puristaa tämän sivustolla. Yritetty muuttaa tiettyjä värejä ajaa sinut hulluksi, ja sinun on ehkä turvauduttava yrittämään koodata koodia, joka kukistaa Weeblyn tarkoituksen. Fonttien vaihtaminen ja muut näkökohdat ovat samanlainen tarina.

Aion varoittaa sinua vielä kerran – älä käytä Weeblyä, jos haluat mennä teeman ulkopuolelle.

Tietokanta ja tuki

weebly-tuki chatHieno asia Weeblyssä on se, että ei ole liian monta tapausta, jolloin joudut ottamaan yhteyttä tukitiimiin.

Vaikuttaa siltä, ​​että Weebly pitää tukea prioriteettina, koska heillä on tukiliput, live-chat ja puhelintuki.

Puhelintuki on käytettävissä vain aukioloaikoina, mutta heillä on sähköposti saatavana 24/7.

Jos kysymyksesi liittyy enemmän ominaisuuksiin, Weeblyllä on rikas tietokanta, joka on täynnä hyödyllisiä vastauksia.

Kaikki artikkelit on rakennettu yllä olevan kaltaiseksi. Ne tulevat yleensä tarvittaessa vaiheittaisista ohjeista. Asiakastukeen ei tarvitse ottaa yhteyttä, ellet löydä virhettä, etenkin tietopohjan kanssa.

weebly muuttaa alatunnistetta

Blogit ja SEO

SEO-bloggaaminen grafiikkaMukana ovat kaikki perusominaisuudet, joita kuka tahansa voisi haluta blogoida. Blogin kirjoittaminen pinnalla ei ole monimutkaista, joten jos verkkosivuston rakentaja sekoittaa sen osan, se on valtava punainen lippu.

Sen lisäksi, että hakukone ystävällinen ja kyky muokata metakuvauksia, tunnisteita ja otsikoita, SEO-ominaisuudet menevät jopa hiukan pidemmälle. Voit myös muokata kuvan alustekstiä ja URL-osoitteita.

Sovelluskeskuksessa on saatavana myös SEO-työkaluja, jotka auttavat varmistamaan, että olet oikealla SEO-polulla.

Muita saatavana olevia mahtavia blogin ominaisuuksia ovat blogin julkaisuaikataulut ja kommentointijärjestelmät.

Yksi merkittävä haitta on se, että et voi ylläpitää blogia, jolla on useita kirjoittajia, mikä vaikuttaa omituiselta haittana.

Weebly hinnoittelu

Parasta Weeblyssä (ja kaikissa tätä tarjoavissa palveluissa) on, että voit kokeilla palvelun perustoimintoja täysin ilmaiseksi. Yritykset, jotka tarjoavat tämän, ovat erityinen paikka sydämessämme.

Ominaisuudet ja hinnoittelu on yksityiskohtaisesti alla:

Kuten huomaat, ilmainen versio rajoittaa joitain ominaisuuksia, mutta se on hieno tapa testata ohjelmisto. Tässä vaiheessa sinun on päätettävä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle todella tärkeitä, ja päätettävä Pro ja Business välillä.

Tarvitsetko majoitusta Weeblyn kanssa?

Lyhyt vastaus on ei.

Pitkä vastaus on myös ei, mutta haluan antaa teille hieman lisätietoja miksi.

Verkkosivua luotaessa yksi näkökohta, joka on selvitettävä, on se, kuinka ylläpitää verkkosivustoasi. Verkkosivuston ylläpitämiseksi tarvitset palvelimen, joka tarjoaa säilytystilaa ja pääsyn maailmanlaajuiseen verkkoon. Jos et käytä verkkosivustojen rakentajaa, siellä on kymmeniä hosting-palveluita, jotka voivat varmistaa verkkosivustosi toiminnan ja toiminnan.

Hienoa verkkosivustojen rakentajille on, että ne ovat all-in-one-alustoja, jotka tarjoavat palvelunsa ylläpidon. Toinen tämän järjestelyn positiivinen näkökohta on, että verkkosivustojen rakentajaan rakennetut verkkosivut on optimoitu palvelimille, joita käytetään verkkosivustosi isäntänä..

Jos haluat tietää enemmän isännöinnistä, lue oppaamme Kanadan web-palvelimille.

Kääri kaiken

Weebly voi olla loistava valinta verkkosivustosi rakentamiseen. Paras neuvo, jonka voin antaa, on todella miettiä sitä, mitä etsit verkkosivustojen rakentajalta ja verkkosivustolta yleensä.

Jos etsit pääasiassa helppokäyttöistä verkkosivustojen rakentajaa ja verkkosivustoa, jonka on levitettävä vähän tietoa, et voi mennä pieleen Weeblyn kanssa.

Ohje

Onko Weebly täysin ilmainen?

Weeblyllä on täysin ilmainen versio, josta voit rakentaa loistavan verkkosivuston. Sinulla ei kuitenkaan ole omaa henkilökohtaista verkkotunnustasi, joka ei ole ihanteellinen useimmissa olosuhteissa.

Onko Weebly mitään hyvää?

Weebly on loistava valinta ihmisille, joilla ei ole kokemusta verkkosivuston rakentamisesta, sekä ihmisille, jotka haluavat käyttää monimutkaisia ​​ohjelmistoja. Weebly on loistava yksinkertaisuus.

Kuinka paljon Weeblyn käyttö maksaa?

Weeblyllä on kolme hinnoitteluastetta. Saatavana on ilmainen versio, 12 dollaria kuukaudessa ja 15 dollaria kuukaudessa.

Onko Wix parempi kuin Weebly?

Se riippuu täysin siitä, mitä arvostat. Jos etsit yksinkertaisinta ja helpointa tapaa suunnitella verkkosivustoa, Wix ei ole parempi kuin Weebly. Jos etsit vapautta ja täydellistä räätälöintia, Wix on parempi kuin Weebly.

Viitteet ja kuvapisteet:

  • Mycmcu.org
  • WestMark.org
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map