WebHostingPad -katsaus: Alin käyttöaika%, jota olemme nähneet (tilastot sisällä).

WebHostingPad-kotisivu


WebHostingPad on halpa.

Kuten alle kaksi taalaa halpaa.

Pienen ryhmän vuonna 2005 perustama yritys on kasvanut tasaisesti nyt yli kymmenen vuoden ajan alhaisten hintojen takia.

Mutta onko siinä … KAIKKIIN he ovat hyviä?!

Tämän selvittämiseksi ostimme WebHostingPad “Power Plan” -tapahtuman kesäkuussa 2015 perustamalla WordPress-perussivuston.

Viime kuukausien aikana olemme seuranneet tiiviisti heidän suoritustilastojaan kuten käyttöaikaa & nopeuden lisäksi, että teemme oman tausta-analyysin selvittääksemme, onko WebHostingPad varasta alhaisilla hinnoilla vai junahylyn odottamassa tapahtuvaa.

Lue alla oleva täydellinen puolueeton arvostelu ja selvitä mikä on totta.

Plussit WebHostingPadin käytöstä

WebHostingPadilla on alhaisen hinnan lisäksi joitain asioita. Alkaen …

1. Ihmisarvoinen asiakastuki

Oma henkilökohtainen kokemuksemme WebHostingPadista oli melko hyvä.

Heidän tukihenkilöstönsä yhdistyivät heti, ja he palasivat meille noin minuutin sisällä jokaisesta kysymyksestä.

Ei paras kokemus, joka meillä on kaikkien tarkistettujen joukossa, mutta silti hyvä.

WebHostingPad -tukiWebHostingPad-tuki oli kunnollista

Kuten useimpien verkkoisäntien kohdalla, WebHostingPadin asiakaspalvelun vastauksista on kuitenkin hyvin sekalaisia ​​arvosteluja.

 1. ”Verizon.net -osoitteeseen lähettämäni sähköpostiosoite piilee edelleen. Olen täyttänyt kaksi tukilippua, mutta ei vastausta. Miksi en saa tätä ratkaistua? “
 2. Hei, voitteko kertoa meille milloin live-tekninen tuki toimii – kun yritimme sitä, kun järjestelmä sanoi, että se oli verkossa – mutta sitten se päätti, että olit offline-tilassa – ja käski meidän lähettää sähköpostiviestin, johon ei ole vielä vastattu. Paljon kiitoksia”
 3. “Hei, minulla on ollut ongelmia verkkosivustossani vähentymisen kanssa, mutta tukitiimisi kertoi minulle, että se on kunnossa eikä ole ongelmia. En todellakaan saa apua, jonka minun pitäisi olla, ja olen ehdottomasti onneton asiakas. Voiko joku auttaa minua miellyttämään ja osoittamaan minulle, että välität asiakkaistasi? ”
 4. ”Verkkosivustoni on alhaalla ja En pääse kenenkään asiakaspalveluun. Puhelimessa sanotaan jättää viesti, mutta sanotaan sitten “anteeksi, mutta käyttäjän postilaatikko on täynnä”. Se ehdottaa myös live-chatin käyttöä, mutta kun teen niin, se katkaisee minut ja sanoo, ettei online-edustajia ole saatavana. Joten olen lähettänyt lipun sähköpostitse. Ihmettelen vain mitä tapahtuu ja haluaisin ratkaista tämän nopeasti. Kiitos.”

2. Uskomattoman halpaa

WebHostingPadilla on yksi hieno asia siitä.

WebHostingPad-hinnoittelun erittelyHalpa hinnoittelu

Ne ovat halpoja.

Lukuun ottamatta iPagen ei-salaisuutta, supistettua Essential-suunnitelmaa, se on yksi halvimmista vaihtoehdoista sinulle.

Mahdollisuudet ovat, syystä se on niin halpaa (selville alla “huonoluettelossa”). Mutta jos hinta on ainoa huolestasi, älä etsi enää.

3. Vahva rahojen palautustakuu

WebHostingPadilla on vankka, 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et löydä heidän palvelujaan luotettaviksi. Rahat takaisin -takuu kattaa kuitenkin vain hosting-ostot. Tämä takuu ei koske uusimista, lisäyksiä, sivustonsiirtomaksuja, palvelumaksuja tai verkkotunnuksen rekisteröintiä tai uusimista, mukaan lukien ilmaiset verkkotunnusten rekisteröinnit osana WebHostingPadin ILMAINEN DOMAIN-kuponkitarjontaa

4. Turvallisuuden parannukset

Tyypillisesti halvimmat käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat myös rajoitettuja, kun kyse on ylimääräisistä asioista, kuten suojausasetuksista. Onneksi WebHostingPad ei ole, heittäen automatisoitua haittaohjelmaskanneria ja haittaohjelmien karanteenia WordPress-isännöintisuunnitelmiinsa.

Miinukset WebHostingPadin käyttämisessä

Halvat yritykset ovat halpoja syystä. Mahdollisuudet ovat, että he eivät halua (tai pysty) muuttamaan tätä ohutta voittomarginaalia sijoittamalla takaisin tuotteisiinsa ja palveluihinsa.

WebHostingPad ei eroa toisistaan: se tarjoaa keskinkertaista huonoon palveluun siellä missä se laskee. Katso.

1. Hyvin alhainen käyttöaika 99,23% (viimeisen 24 kuukauden keskiarvo)

Verkkosivusto on hyvä vain sinulle, kun se on valmis, verkossa kävijöiden tai potentiaalisten asiakkaiden käyttöön.

Samoin verkkoisäntäyrityksen ensisijainen tehtävä on varmistaa, että näin tapahtuu. Täällä WebHostingPad kamppailee.

Huolimatta heidän verkkosivustonsa rohkeista 99% käyttöaikaa koskevista vaatimuksista, he eivät tulleet mihinkään läheltä.

Sen sijaan he toimittivat keskimäärin 99,23%: n käyttöajan viimeisen 24 kuukauden aikana – tämä on yksi heikoimmista, mitä olemme nähneet tarkistaessamme yli kolmekymmentä muuta verkkosivustoa..

Itse asiassa yritettäessä kirjoittaa aiempaa versiota tästä arvostelusta testisivusto oli taas offline-tilassa.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,89%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,85%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,78%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,87%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,85%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,81%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,83%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,77%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,81%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,89%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,92%

Katso seuraava kaavio (kaikki on punaista):

WebHostingPad viimeisen 24 kuukauden tilastotWebHostingPad keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Hidas sivun latausaika

Seuraava Web-isännän tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi toimitetaan ajoissa mainituille kävijöille tai potentiaalisille asiakkaille.

Koska sivujen lataaminen vie liian kauan, ärsyttävien ihmisten lisäksi sivuston nopeus voi vaikuttaa myös hakukoneiden sijoituksiin ja jopa tuloksiin.

WebHostingPad kamppailee jälleen tässä osastossa lähettämällä sivun latausajan 1,021ms viimeisen 24 kuukauden aikana. Tämä tarkoittaa, että verkkosivun lataaminen vie yli yhden sekunnin – mikä on no-go nykypäivän Internet-maailmassa.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

WebHostingPad viimeisen 16 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotWebHostingPadin keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

3. Merkkijonoihin liitetty “ilmainen” verkkotunnuksen rekisteröinti

WebHostingPad heittää ilmaisen verkkotunnuksen uusille tilien rekisteröintien tapaan, kuten muutkin web-koneet.

On kuitenkin olemassa muutamia huomautuksia.

Ensin sinun on kirjauduttava ILMAISEKSI verkkotunnukseen -kupongilla, jotta voit nauttia tästä ilmaisesta verkkotunnuksen tarjouksesta.

Toiseksi mikä tahansa muu kuponki mitätöi tämän.

Kolmanneksi sinun on maksettava 14,95 dollaria vuosittain verkkotunnuksesi uusimiseksi. Yleensä voit ostaa verkkotunnuksia alle 10 dollaria nykyään muilta verkkosivustoilta.

Joten tämä “lisä” tulevaisuuden kustannus ei todennäköisesti maksa itsestään muutaman vuoden kuluttua.

4. Erittäin rajoittava verkkosivustojen siirto

Kuten muutkin web-isännät, WebHostingPad auttaa myös siirtämään olemassa olevan sivuston heidän palveluihinsa ilmaiseksi.

VAIN, jos se on kuitenkin alle 2 Gt (mikä on pieni). Se on maksuttomiin siirtoihin oikeutetun tilin enimmäiskoko, ja se EI sisällä sähköpostiosoitteita, FTP-tilejä, aliverkkotunnuksia tai lisäosa-verkkotunnuksia. Sen sijaan sinun on luotava uudelleen heidän ohjauspaneelissa.

5. Erittäin rajoittava varmuuskopiointivaihtoehto.

Ilmaiset varmuuskopiot ovat jälleen yksi tarjous, jonka jotkut muut verkkoisäntälaitteet käyttävät uusille asiakkaille.

Näyttää siltä, ​​että ne kuulostavat hämmästyttävältä sopimukselta, joka auttaa sinua estämään sivustosi kaikissa ongelmissa tai ongelmissa.

Mutta tutustu siihen, mitä löysimme hienosta kirjasta, joka on haudattu heidän palvelunsa ehtoihin:

”WebHostingPad ottaa oman harkintani mukaan viikoittain asiakkaiden tilien varmuuskopioita, enintään 1 Gt verkkosivustotiedostoja. Tämä varmuuskopio ei sisällä sähköpostiosoitteita, sähköpostitilejä, tietokantoja tai muuta kuin verkkosivustotiedostoja. Tiliä, joka on suurempi kuin 1 Gt, ei sisällytetä mihinkään WebHostingPadin tarjoamaan automaattiseen varmuuskopiointipalveluun. Jos asiakas vaatii varmuuskopion palauttamisen, WebHostingPad voi periä 39,95 dollarin kertaluonteisen varmuuskopion palautuspalvelun. “

Tässä on nopea käännös tästä laillisesta ahkeruudesta:

 • He tekevät varmuuskopioita vain oman harkintansa mukaan – mitä se tarkoittaa?!
 • Varmuuskopio ei voi ylittää 1 Gt (mikä taas on pieni)
 • He varmuuskopioivat vain verkkosivustotiedostot. Tämä EI sisällä sähköposteja tai edes tietokantoja
 • He voivat periä varmuuskopion palauttamisesta 39,95 dollaria palautusmaksun (joten… se ei ole ilmainen ?!)
 • Mahdollisuus varmuuskopioida manuaalisesti cPanelin kautta ei ole käytettävissä. Sinun on maksettava heille, jotta tämä olisi käytössä.

Lyhyesti sanottuna tämä varmuustarjous ei ole hyvä. JA he rajoittavat mahdollisuuksiasi suorittaa yksinkertaisia ​​manuaalisia varmuuskopioita sen päällä.

WebHostingPad hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

 • Voimasuunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 1,99 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee rajoittamaton tallennustila, rajaton kaistaleveys ja tuki rajattomille verkkosivustoille. <- Käytämme tätä suunnitelmaa WebHostingPadin testaamiseen.
 • Power Plan Plus: Tämä suunnitelma alkaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee rajoittamaton tallennustila, rajaton kaistaleveys ja tuki rajattomille verkkosivustoille. Sen mukana tulee myös ilmainen SSL-varmenne, edistynyt roskapostisuodatin ja SSH-käyttö.

WebHostingPad -tukiWebHostingPad hinnoittelu ja suunnitelmat

Heillä on myös WordPress-isännöintivaihtoehtoja, mutta emme usko, että ne olisivat parempia kuin tavallinen jaettu isäntä. Kaikissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa on kuitenkin rajoittamaton tallennustila ja rajoittamaton sähköpostitili.

 • Ilmainen verkkotunnus: Ei.
 • Helppo ilmoittautuminen: Erittäin helppo, yhden sivun kirjautumisprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal, Alipay, Bitcoin, sekki, maksumääräys, Western Union.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: He voivat veloittaa 39,95 dollaria maksun varmuuskopioiden palauttamiseksi. Käyttäjien kokonaismäärä saa olla enintään 150 000. Jos saavutat tiedostorajan, voit ostaa 150 000 tiedoston lisäblokin 10 dollarilla kuukaudessa. Jos he ilmoittavat sinulle tiedostorajan saavuttamisesta ja et vastaa, he laskuttavat sinulle automaattisesti 10 dollaria kuukaudessa ylimääräistä 150 000 tiedostoa kohti. Et saa käyttää yli 10 prosenttia CPU: ta ja muistia, ja istuntosi eivät saa ylittää 10 minuuttia. Raja on 300 sähköpostia tunnissa tai 3000 sähköpostia päivässä.
 • upsells: Paljon myyntimääriä.
 • Tilin aktivointi: Nopea aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS: ien nopea ja helppo asennus Softaculous-ohjelmalla.

Suosittelemmeko WebHostingPadia?

Ei todellakaan. Vältä.

Heidän asiakastuensa on kunnollista, mutta niiden käyttöaika ja sivujen latausajat ovat täysin epätyydyttäviä.

Sitten kun pohdit, kuinka rajoittavia heidän palvelusehdot ja rajoitukset ovat, se on todella ketterä.

Huolimatta heidän järjettömästi alhaisesta johdanto-osuudestaan, sinun on parempi etsiä PALJON parempia vaihtoehtoja, kuten Hostinger tai iPage (molemmat alle 2 dollaria)..

Loppusanat Jos haluat nähdä isännöintipalveluntarjoajat, jotka sijoittuvat WebHostingPadin yläpuolelle, tarkista parhaiten suoriutuvat isäntämme täältä.

Onko sinulla kokemusta Web Hosting Padista? Jos näin on, jätä arvostelu alla! Hyväksymme kaikki rehelliset ja avoimet arvostelut riippumatta siitä, ovatko ne hyviä vai huonoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map