WebHostingHub -katsaus: 24 kuukauden suorituskyky (nopeus ja luotettavuus)

webhostinghub kotisivu


Web Hosting Hub pyrkii tarjoamaan kohtuuhintaista jaettua hosting-palvelua pienille yrityksille.

Vuonna 2010 perustetut yritykset omistavat InMotion Hosting -yhtiö. Web Hosting Hubin pääkonttori sijaitsee Virginia Beachissä, VA. Heillä on kaksi Yhdysvaltain tietokeskusta – länsi- ja itärannikolla.

Heidän yli 200 yhdysvaltalainen tiimi palvelee yli 40 000 asiakasta tarjoamalla yksinkertaisen alustan, jonka avulla voit aloittaa, ylläpitää ja kasvattaa uutta verkkosivustoa.

Web Hosting Hub käyttää kaikissa suunnitelmissa myös solid-state-asemia, jotka (kuten väitetään) voivat toimittaa jopa 20x nopeammin kuin kilpailun perinteisemmät mekaaniset kiintolevyt.

20x on rohkea lupaus. Varmistavatko he sen?

Selvittääksemme perustimme uuden WordPress-perussivuston Web Hosting Hubin ‘Henkilökohtainen web-hosting-suunnitelmaan’ kesäkuussa 2015. Tarkempia tilastotietoja, mukaan lukien käyttöaika ja nopeus, näet täällä (napsauta Historia kaivaaksesi syvemmälle).

Jotta voimme tarjota puolueettoman arvion, vertailimme myös muutamia muita lähteitä täydellisen “taustatarkastuksen” tekemiseksi siitä, mitä muut käyttäjät ajattelevat.

Hyödyt Web Hosting Hub Hosting -palvelun käytöstä

Web Hosting Hub tarjoaa uskomattoman nopeat nopeuden huipputeknologiansa ansiosta kohtuuhintaan.

Elävätkö tiedot hypeen?

Katsotaanpa missä he suorittavat ihastuttavasti.

1. ~ 7/10 tuki

Sivun nopea lataaminen ja käyttöaika ovat yhtä tärkeitä, koska sivuston kävijät lähtevät ajaksi, jos sivustosi lataaminen kestää muutama sekunti kauemmin tai jos se ei vastaa lainkaan.

Asiakastuki voi kuitenkin olla tappaja, jos ongelmiin ei puututa tai niitä korjata nopeasti.

Web Hosting Hub tarjosi melko hyvää asiakastukea, yhteydenpito meihin alle kolmessa minuutissa (plus viisi ylimääräistä tilimme vahvistamiseksi).

Vastausten välillä oli vähän seisokkeja ja viiveitä, joten se ei ollut niin nopea tai tiivis kuin monien muiden kokemamme.

Kaiken kaikkiaan – positiivinen kokemus. Taustatarkistuksemme vahvistivat niin paljon, että suurin osa muista asiakkaista on myös tyytyväisiä Web Hosting Hubin asiakastukeen.

Web-hosting-keskittimen tukiNopea keskustelu Web Hosting Hub -tuen kanssa

2. ERITTÄIN helppo verkkosivuston / blogin asennus

Web Hosting Hubissa on yksinkertaistettu, nopea rekisteröintiprosessi, joka saattaa olla paras, mitä olemme nähneet tarkistaessamme melkein 30 muuta web-isäntää..

Se on niin helppoa, että jopa tuntemasi vähiten tekninen henkilö voi selvittää sen.

Heidän kirjautumissivulla voit valita, asentaa WordPress verkkosivustosi / blogin sisällönhallintajärjestelmäksi tai Prestashop for eCommerce. Yksinkertaisen napsautuksen jälkeen he hoitavat kaiken raskaan nostamisen ja konfiguroivat kaiken puolestasi.

Web Hosting Hub helppo asennus

3. Ilmainen verkkotunnus & Sivustojen siirto

Onko sinulla verkkosivustoa, jota ylläpidetään muualla?

Ei ongelmaa! Web Hosting Hub siirtää sinulle enintään kolme verkkosivustoa ja tietokantaa (olettaen, että ne eivät ylitä 5 keikkaa). Toinen lisäbonus sisältää heidän “nolla seisokkiajan” lupauksensa prosessin aikana.

Aloitatko uuden sivuston? He heittävät ilmaisen verkkotunnuksen makeuttamaan kauppaa.

4. Solid State -kiintolevyt

Varoitus: Teknillisillä geeereillä on nousukausi!

Web Hosting Hub haluaa ylpeillä siitä, että jokainen heidän isäntänsä hyödyntää uusia solid-state-kiintolevyjä. PCMagin asiantuntijoiden mukaan nämä ‘SSD-asemat’ voivat tuottaa 20 kertaa nopeampia tuloksia kuin joidenkin kilpailijoiden käyttämät tavalliset (mekaaniset) kiintolevyt.

Kyllä, siinä se on.

(Henkilökohtaisesti emme kokeneet suurta suorituskyvyn nousua tarkistusprosessimme aikana. Ne olivat kuitenkin nopeampia kuin keskimääräiset web-palvelimet, joita olemme tarkistaneet tämän kuuden kuukauden jakson aikana.)

5. 90 päivän rahat takaisin -takuu

Voit aina kertoa, mitkä yritykset seisovat palvelunsa takana, tarkastelemalla palautuskäytäntöjään.

Web Hosting Hub on suuri uskovainen ja tarjoaa täyden 90 päivän rahojen palautustakuun (yksi harvoista tarjouksista pidennettynä).

Tämä tarkoittaa, että jos harkitset heille mahdollisuuden antamista, sinulla on melkein riskitön mahdollisuus “testata” heidän palvelujaan kolmen kuukauden ajan.

Tai melkein niin kauan kuin aikaa vie kokonaan unohtaaksesi sivustosi isännöintipaikka. ��

Se on hieno uutinen, jos olet huolissasi sitoutumisesta vain verkkoisäntään saadaksesi myöhemmin selville, että et pidä heidän palveluistaan ​​ja ominaisuuksistaan.

Web Hosting Hubin käyttöehtojen mukaan on kuitenkin olemassa joitain palauttamattomia maksuja.

Tilaajan maksamia maksuja, kuten SSL-varmenteiden ostamista, verkkotunnuksen yksityisyyttä tai verkkotunnuksia, ei voida palauttaa.

Jos tilaaja rekisteröi verkkotunnuksen Web Hosting Hubin kautta osana “Free Domain Name” -kampanjaa, hänen on maksettava verkkotunnuksesta 11,99 dollaria vuodessa, plus 5,00 dollaria hallinnollinen maksu.

Tämä tarkoittaa, että he vähentävät yhteensä 16,99 dollaria kokonaismäärästä, joka on melko vakio verrattuna useimpiin kilpailijoihin.

Verkkotunnuksesi (nimien) täydellinen omistusoikeus säilyy kuitenkin, ja voit siirtää ne vaihtoehtoiselle isännälle peruutettuasi tilauksen Web Hosting Hubilla.

6. He ovat ympäristöystävällisiä

Vaikka emme löytäneet EPA: lta Web Hosting Hub -yrityksen sertifikaatteja, jotka todistavat sen olevan vihreä verkkoisäntä, heillä on useita ympäristöystävällisiä käytäntöjä.

Vuodesta 2010 lähtien yritys on väittänyt pyrkivänsä vähentämään jätteitä, kierrättämään mahdollisimman usein ja käyttämään vähemmän paperituotteita.

Web Hosting Hubilla on energiatehokas datakeskus, ja heidän mielestään energian käytön vähentäminen on parempi kuin pelkkä sen korvaaminen.

Yhtiö avasi ensimmäisen (koskaan!) Vihreän datakeskuksen Los Angelesissa, Kaliforniassa käyttämällä edistyksellistä ulkoilmajäähdytystekniikkaa.

He ovat vähentäneet jäähdytyskustannuksiaan 70% siirtymällä tähän jäähdytysmenetelmään, ja he väittävät myös vähentäneensä hiilidioksidinsa tuottoa yli 2000 tonnilla vuodessa.

Building Energy Resilience mukaan vain yksi tonni hiilidioksidia täyttäisi 1250 neliöjalkaa yksikerroksisen karjatalon (keskimääräinen korkeus 13 jalkaa) täynnä hiilidioksidia, joten se on valtava vähennys!

Ulkoilmajäähdytys tuulettaa kuuman ilman rakennuksesta viileämmän ilman tuomiseksi sisään, keittämällä sitä vain CRAC-yksiköiden läpi korkean lämpötilan tai kosteuden vuoksi..

Perinteisissä tietokeskuksissa on tietokonehuoneen ilmastointilaite, joka tunnetaan myös nimellä CRAC, 24/7. Tämä menetelmä mahdollistaa kuuman ilman jäähdyttämisen ja kierrätyksen, mutta se polttaa enemmän energiaa kuin tarvitaan.

Jos olet huolissasi hiilijalanjäljen vähentämisestä tai haluat työskennellä ympäristöstä välittävien brändien kanssa, harkitse Web Hosting Hubia.

Ne eivät ehkä ole yhtä vihreitä kuin muut sivustot, kuten Green Geeks, mutta ne tekevät edelleen innovatiivisia aaltoja energiatehokkuuden kannalta.

7. Teollisuusstandardin mukainen käyttöaika

24 kuukauden testausprosessimme paljasti, että Web Hosting Hubilla on keskimääräinen käyttöaika noin 99,94% mikä on alan standardin mukainen tulos.

Se on aika kunnossa!

Vaikka he ovat jo alusta asti kamppailleet toimittaakseen jatkuvasti hyvää käyttöaikaa. Jotkut kuukaudet ovat mahtavia, kun taas toiset taistelevat vakauden puolesta. Tunnen sekoitetun laukun ollakseni rehellinen.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,88%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,83%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,92%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,89%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,72%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%

WebHostingHubin viimeisen 24 kuukauden tilastotWeb Hosting Hub: n keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

Miinukset Web Hosting Hub Hosting -sovelluksen käyttämiselle

Web Hosting Hub tarjoaa kunnollisen luettelon positiivisista. Tuki oli riittävä ja käyttöaika hyvä.

Nämä ovat muutamia ensisijaisia ​​tapoja arvioida isäntä, ja Web Hosting Hub toimitti tavarat.

Valitettavasti myös muutamia mahdollisia haittoja on.

1. Vain jaetun hosting-palvelun tarjoaminen

Web Hosting Hub haluaa pitää asiat yksinkertaisina tarjoamalla VAIN jaettuja hosting-vaihtoehtoja. Se tarjoaa muutamia etuja, kuten niiden nopea rekisteröintiprosessi.

Jos kaikki menee hyvin ja sivustosi alkaa, se saattaa aiheuttaa muutamia ongelmia.

Suuremmat verkkosivustot (ja taitavammat käyttäjät) haluavat käyttää omistettuja hosting-vaihtoehtoja isommille sivustoille, jotka vaativat enemmän resursseja ajamiseen. Ja jos osut tähän tippauspisteeseen, saatat joutua pakottamaan aloittamaan isäntä-arvosteluprosessin uudelleen tutkimalla enemmän premium-vaihtoehtoja muualla.

Tavallaan vaivaa, jos tiedät, että tämä saattaa olla vaihtoehto lähitulevaisuudessa.

2. Liian keskimääräinen sivun latausaika

Web Hosting Hub on ylpeä nopeudesta, viitaten (monta kertaa) tosiasiaan, että niiden solid-state-kiintolevyt voivat olla jopa 20x nopeampia.

(Mainitsimmeko, että niillä on solid-state-kiintolevyjä?)

Kokemuksemme ei kuitenkaan osoittanut 20x nopeammin, mutta niiden nopeus oli 767 ms, mikä on valitettavasti meille hiukan liian keskimääräinen tulos.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

WebHostingHub viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotWeb-hosting-keskittimen keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

Vaikka tämä ei ole Web Hosting Hubin huonoin tulos, on edelleen isäntiä, jotka ovat paljon nopeampia.

3. Ikä-vanha hosting-temppuja

Toki, alhainen 5,99 dollarin kuukausittainen hinnoittelu tuntuu suurelta osin. MUTTA sinun on kirjauduttava kokonaisiin kolmeen vuoteen saadaksesi sen.

Haluatko aloittaa vain kuukausittain? Et voi. 12 kuukautta on alhaisin hinta, jonka he käyvät, ja hinta nousee jopa 7,99 dollariin kuukaudessa (maksetaan etukäteen).

Ei niin paljon.

Valitettavasti tämä hinnoittelu temppu on melko leviävä isäntäteollisuudessa, koska monet yrittävät vetää saman tempun. Arvaamme, että ostaja on varovainen.

Web-hosting-keskittimen hinnoittelu

4. Lisämaksut varmuuskopioista & Turvallisuus – ei hyvä …

Päivittäiset varmuuskopiot ovat uskomattoman hyödyllisiä monista syistä.

Esimerkiksi joskus laajennukset eivät pelaa hyvin yhdessä. Lataat uuden ja painat Aktivoi heti tarkistamatta, mistä WordPressin (tai teemasi) versioista se on testattu. Yhtäkkiä … ei mitään. Sivusto menee ohi.

Ainakin voit helposti toipua tästä virheestä. Jumala kieltää hakkereita hyödyntämään tietoturvaloukkauksia ja pistämään haittaohjelmia. Onnea siivoamalla se!

Varmuuskopiot voivat auttaa sinua molemmissa tapauksissa, jolloin voit periaatteessa painaa kelauspainiketta yksinkertaisesti palataksesi edelliseen versioon.

MUTTA ne ovat hyviä vain, jos (1) muista tehdä ne, (2) tehdä ne johdonmukaisesti ja (3) pitää heidät ”ulkopuolella”, jotta he eivät ole myöskään vioittuneita.

Web Hosting Hub tarjoaa päivittäin varmuuskopioita ja jopa automatisoi prosessia, mutta se maksaa sinulle ylimääräisen dollarin kuukausittain.

Suurin osa muista verkkoisäntäohjelmista heittää tietoturvaominaisuudet ilmaiseksi osana ydintarjoustaan. Mutta jälleen kerran – Web Hosting Hub nikkeliä ja hävittää sinulle virustorjunta- ja roskapostisuojauksen ja paljon muuta.

Itse hinnat eivät ole niin kauheita. Sen periaate on turhauttava.

5. Mahdollinen viivästynyt aktivointi

Web Hosting Hub (samoin kuin emoyhtiön InMotion Hosting) saattaa vaatia lisätietoja (kuten jopa live-puhelun) tilisi täydelliseksi tarkistamiseksi.

Teoriassa tämä on myönteistä, koska se on turvallisuuden kannalta. Se voi kuitenkin olla turhauttavaa, jos yrität saada asiat ajan tasalle ja sijait ulkomailla..

Web-hosting-keskusten hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Toisin kuin muut web-isännät, Web Hosting Hub tarjoaa vain jaettua hosting-palvelua. Tässä on nopea katsaus heidän jaettuihin hosting-suunnitelmiin:

 • Kipinäsuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa. Se tukee 2 verkkosivustoa, 10 MySQL-tietokantaa ja 25 aliverkkotunnusta.
 • Nitro-suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomia verkkosivustoja, rajoittamatonta aliverkkotunnusta ja rajatonta MySQL-tietokantaa
 • Dinamo-suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomia verkkosivustoja, rajoittamatonta aliverkkotunnusta ja rajatonta MySQL-tietokantaa.

Kaikissa heidän isännöintisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, hieno kuvake, ne toimitetaan SSD: llä ja mukana tulee SSH-yhteys.

Web Hosting Hubin hinnoittelu ja suunnitelmat

  • Ilmainen verkkotunnus: Joo.
  • Helppo ilmoittautuminen: Erittäin helppo, yhden sivun kirjautumisprosessi. Yksi parhaista.
  • maksutavat: Luottokortti.
  • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Niiden käyttäjille on rajoitettu 75 000 tiedostoa ja 10 000 viestiä (tai kooltaan 2 Gt). Tilit, jotka ylittävät 10 Gt tai 75 000 tiedostoa, poistetaan automaattisesti niiden varmuuskopiojärjestelmästä. Varmuuskopion palauttaminen voi maksaa jopa 50 dollaria.
  • upsells: Muutama lisämäärä.
 • Tilin aktivointi: Nopea aktivointi. Varo tilin vahvistamista, varsinkin jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS: ien nopea ja helppo asennus Softaculousin kautta.

Suosittelemmeko Web Hosting Hubia?

Valitettavasti emme voi suositella Web Hosting Hubia.

Heidän käyttöaika ja asiakastuki ovat melko hyviä. Mutta niiden nopeus on kaikkialla, eikä hinnoittelu ole yhtä hyvä kuin mainostetaan. Tilisi vahvistus voi viivästyä 24 tuntia – jos toimit Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ja kaiken kaikkiaan heidän suorituksensa on vähän liian keskimääräinen.

Sinun on parempi rekisteröityä heidän sisarbrändinsä kanssa: InMotion-hosting tai valita jotain suosituimmista web-hosting-arvosteluista.

Oletko käyttänyt Web Hosting Hubia? Jos näin on, jätä rehellinen ja avoin Web Hosting Hub -katsaus alla. Olemme tyytyväisiä kaikki positiivisiin ja kielteisiin kokemuksiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map