WebHostingBuzz -katsaus: hyvä isäntä Isossa-Britanniassa vai ei? (2020)

WebHostingBuzz-arvostelu


WebHostingBuzzilla on yli 250 000 verkkosivustoa yli 140 maassa.

Se ei ole yllättävää, koska niiden käyttöaika on ollut vakaa (99,96%) ja sivun latausajat ovat olleet nopeita (405 ms) viimeisen 24 kuukauden aikana.

Bloggaajat rakastavat pääsyä yli 450 suosittuun sovellukseen, kuten WordPress, kun taas edistyneillä verkkovastaavilla on pääsy uusimpiin ohjelmointikieliin.

WebHostingBuzzilla on läpinäkyvä ja suoraviivainen 45 päivän rahat takaisin -takuu, joten sinun ei tarvitse hypätä läpi kehien, jos päätät peruuttaa tilauksesi. Tämä on hyvä uutinen, koska ei ole olemassa erityistä uuden asiakkaan hinnoittelua ja outoa irtisanomislauseketta, joka voisi huijata sinua ennen uusimista.

Kaivataan sisään.

Plussit WebHostingBuzzin käytöstä

WebHostingBuzz on lähettänyt nopeat latausajat ja luotettavan käyttöajan viime vuosina. Heidän suunnitelmansa tarjoaa pääsyn yli 450 sovellukseen, jotka voidaan asentaa muutamalla napsautuksella. Ja heillä on 45 päivän palautuskäytäntö jokaiselle, jota ei ole kokonaan myyty palvelussaan.

Tässä on syvällinen katsaus heidän suoritukseensa viimeisen 24 kuukauden aikana:

1. Nopeat sivun latausajat (405 ms)

Web-hosting Buzz-latausaika

Nopeus on tärkeä isäntävalinnassa, koska sillä on suora vaikutus kävijöiden kokemukseen. Isot 79% ostajista eivät osta uudelleen sivulta, jonka tehokkuus on huono.

Ja jos isäntäsi on hidas, aluksi se hidastuu, kun aloitat uusien sivujen rakentamisen, lyömällä suoraan sinne, missä se sattuu – lompakkoasi.

WebHostingBuzz on ollut jatkuvasti nopeaa viime vuosina. Viimeisen 24 kuukauden aikana heidän keskimääräinen sivun latausaika on 405 ms, mikä sijoittaa heidät helposti tarkistettujen kymmenen nopeimman isännän joukkoon. Vuodesta 2019 he ovat osoittaneet vielä parempia nopeuksia alle 300 ms – meidän on odotettava ja katsottava pystyvätkö he ylläpitämään tämän nopeuden eteenpäin.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen nopeus:

WebHostingBuzz viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotWebHostingBuzz-keskinopeus 2019-2020 | Katso tilastot

2. 45 päivän rahat takaisin -takuu

WebHostingBuzzilla on 45 päivän rahat takaisin -takuu kaikille jaetuille, yritys- ja jälleenmyyjätileille. Toisaalta VPS-tilit voivat saada hyvityksen 30 päivän kuluessa ostosta.

Muita lisäpalveluita, erillisistä palvelimista IP-osoitteisiin, SSL-varmenteisiin ja verkkotunnusten nimiin, ei palauteta. Kuten muutkin tarkistamat isännät, verkkotunnusmaksu vähennetään palautuksista.

Toisin kuin tavallisissa ~ 15 dollarin rajoissa, joita olemme nähneet verkkotunnuksilla, WebHostingBuzz veloittaa sinulta vain 10,99 dollaria .com- tai .net-verkosta..

3. Yli 450 yhden napsautuksen sovellusta ja ilmaista siirtoa

WebHostingBuzz on täysin ladattu yli 450 suosittua sovellusta. Suurin osa voidaan asentaa automaattisesti muutamassa minuutissa ja muutamalla napsautuksella. Ei sotkuista koodia kätesi likaantumiseen.

Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, jonka haluat siirtää, WebHostingBuzz -tiimi siirtää sen ilmaiseksi.

Ja jos olet kehittäjä, joka haluaa pääsyn edistyneempiin ominaisuuksiin, sinulla on myös onnea. Heidän palvelimet tukevat täysin kaikkea HTML5: stä ja JavaScriptista PHP 5: ään, MySQL 5: ään, Perliin ja muihin.

4. Uptime melkein yhtä hyvä kuin ilmoitettu

käyttöaste

WebHostingBuzz on lähettänyt käyttöaikaa 99,96% viimeisen 24 kuukauden aikana.

Muutama viimeinen 12 kuukautta on ollut erityisen vahvaa, vaihdellen 99,98%: sta 100%: iin (paitsi kesäkuu 2019). Palaa kuitenkin kevääseen 2018 ja WebHostingBuzz kamppaili johdonmukaisudella. Yksi kuukausi olisi virheetön 100%, kun taas toinen olisi epätyydyttävä 99,83%.

Olemme nähneet samanlaisia ​​raportteja epäjohdonmukaisesta käyttöajasta saman ajanjakson aikana muilta asiakkailta.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,31%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

WebHostingBuzz viimeisen 24 kuukauden tilastotiedotWebHostingBuzz-käyttöaika on keskimäärin | Katso tilastot

5. Vihreä web-hosting

WebHostingBuzz on sitoutunut ympäristösitoumukseen, ja sillä on sponsorointia ja yhteistyötä The Woodland Trustin kanssa.

Tavoitteena on kompensoida heidän palvelimiensa energiantarve ja pitää kaikki isännöintipalvelut hiileneutraalina.

6. Vuotuinen ennakkomaksu alennus samalla korjaushinnalla

WebHostingBuzzin alkuperäinen tarrahinta ei ole niin halpa verrattuna muihin isäntiin (lisätietoja alla).

Mutta on olemassa kaksi hinnoitteluetua, jotka kuuluvat sinun eduksesi.

Ensimmäinen on, että heillä on vuotuinen ennakkomaksu. Joten jos maksat vuodesta, voit saada kaksi kuukautta ilmaiseksi kaikissa suunnitelmissa. Joten erittely näyttää tältä:

• Henkilökohtainen: 49,99 dollaria
• Kehittäjä: 99,99 dollaria
• Liiketoiminta: 249,99 dollaria

Päälle on kunkin suunnitelman kuukausittainen hinta, alla olevan vuosivaihtoehdon kanssa:

WebHostingBuzz-vuotuinen alennus kuukausitasoon verrattuna

Toinen etu on, että uusimisprosentit eivät nouse.

Monet muut isännät kaksinkertaistavat kuukausittaisen hinnan, kun suunnitelmasi uusitaan automaattisesti. WebHostingBuzzin laskutus UKK: n mukaan hinta, jonka maksat, pohjimmiltaan “jäätyy” ja sitä sovelletaan myös kaikkiin tuleviin uudistuksiin. Joten sinun ei tarvitse huolehtia kalliista yllätyksistä, jotka näkyvät luottokorttitiliotteessasi vuoden kuluttua.

Miinukset WebHostingBuzzin käyttämisessä

WebHostingBuzz esiintyi hyvin kaikkialla. Päälläolo ja sivun latausajat olivat molemmat mahtavia. Vapaa maahanmuutto on mukava hankaluus, ja myös palautuspolitiikka on enemmän kuin oikeudenmukaista.

Valitettavasti oli muutama luokka, jotka päästivät heidät vielä päivän päätteeksi.

Tässä on lyhyt yhteenveto suurimmista kokemuksistamme:

1. Ei uutta asiakasalennusta

Jotkut markkinoiden halvimmista web-koneista saattavat maksaa sinulle vain dollarin tai kaksi kuukaudessa.

Kuinka heillä on varaa olla niin halpaa?

Uudet asiakkaat saavat erityisen hinnoittelun kaupan makeuttamiseksi. Joten suunnitelmat uusitaan myöhemmin nopeammin. Tämä yhdistettynä ennakkomaksuun jopa kolmeksi vuodeksi voi auttaa sinua lukitsemaan todella alhaisen hinnan uuden isännän kanssa.

Näyttää siltä, ​​että melkein kaikki yli 30-vuotiaat web-isännät seuraavat tätä samaa suuntausta. Paitsi WebHostingBuzz.

Aloittelijoille ei ole pitkäaikaista alennusta. Maksat 4,99 dollaria / kuukausi halvimmasta henkilökohtaisesta suunnitelmasta. Tämän mukana tulee yksi verkkosivusto, 20 Gt SSD-muistia, 1 Gt muistia, rajoittamaton kaistanleveys ja ilmainen SSL. Se on melko hyvä pinnalla, mutta varastointimäärä on melko pieni. (Vertailun vuoksi, jotkut muut isännät, kuten iPage, antavat sinulle rajoittamattoman tallennustilan). Tämä perussuunnitelma ei myöskään sisällä ilmaista verkkotunnusta tai päivittäisiä varmuuskopioita.

Jos halusit päivittää yhteen heidän isommista suunnitelmistaan ​​hankkia nämä ominaisuudet, Kehittäjäsuunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa ja liiketoimintavaihtoehto on 24,99 dollaria kuukaudessa. Voit maksaa ennakkomaksun vuodelle, kuten yllä selitettiin, alentaaksesi kustannuksia hiukan. Ja uusimishinnoittelu ei myöskään nouse ylös.

Mutta menetät myös mahdollisuuden nauttia uudesta asiakasalennuksesta ja säästää joukkoa kolmen vuoden aikana niin kuin saat useimpien muiden isäntien kanssa.

2. Rajoitettu tuki (~ 6 tunnin viive)

Lähes jokainen arvioima isäntä tarjoaa 24/7 live chat-tukea, jotta asiakkaat voivat saada suhteellisen välittömiä vastauksia.

Jälleen kerran WebHostingBuzz houkuttelee trendiä.

Heillä on tavanomainen tietokanta ja tukiliput. Mutta he eivät tarjoa puhelin- tai live-chat-tukea.

Heidän oikeassa alakulmassa on pieni kuvake, joka näyttää live-chatilta. Tarkistimme sen kuitenkin kahdella eri päivällä (maanantai-iltana ja tiistaina keski-aamuna), ja saimme molemmat kertaa saman vastauksen:

WebHostingBuzz-livekeskusteluviestin lähettäminen

Joten live-keskustelu toimi periaatteessa loistavana lippuperusteisena järjestelmänä, jossa lähetimme kysymyksen ja jouduimme odottamaan vastausta sähköpostiin noin kuusi tuntia myöhemmin. (He pyysivät anteeksi vastausajan viivästymisestä, mikä näyttää viittaavan heidän tietoisuuteen asiasta.)

WebHostingBuzz asiakastuki sähköpostitse

Vastaus oli suora, mutta ei täydellinen. Kysyimme sivuston siirtymän hinnasta, koska vaikka hintaan sisältyy yksi ilmainen siirto, yleensä kaikki sen ylä- ja ulkopuolella maksetaan.

Koska työskentelemme sähköpostitse reaaliaikaisen keskustelun sijaan, pakko lähettää uusi vastaus saadaksesi tarvittavat tiedot, ja saapuminen voi viedä hetken.

Tämä on turhauttaen hidasta verrattuna melkein kaikkiin muihin isäntiin.

3. Pariton irtisanomislauseke

Kun kirjaudut uuteen isäntään, olet yleensä innostunut saamaan uuden projektin kentältä. Et todennäköisesti ajattele mitä tapahtuu tiellä, jos jokin ongelma tai ongelma ilmaantuu.

Tarkastelimme hienoa tekstiä, joka haudataan yleensä syvälle isännän käyttöehtoihin.

Tämä on paikka, josta löydät yleensä jotain, joka voi estää sinua saamasta rahaa takaisin tai palvelua toimimasta kuten luulet pitävän.

WebHostingBuzzilla on myös oma muunnelmansa tässä. Siellä on pariton irtisanomislauseke, joka sanelee kuinka suunnitelmat uusitaan ja miten voit peruuttaa estääksesi automaattisesti veloittamisen seuraavalle kaudelle.

Tässä sanotaan: “Irtisanomisilmoitus on annettava WebHostingBuzzille aikaisintaan 10 päivää ennen laskutuspäivääsi, mutta viimeistään kolme päivää ennen laskutuspäivääsi.”

Kaksi keskeistä asiaa siellä:

1. Et voi kertoa heille, että haluat peruuttaa liian aikaisin – aikaisintaan kymmenen päivää ennen laskutuspäivääsi, ja
2. Et voi myöskään peruuttaa myöhemmin kuin kolme päivää ennen laskutuspäivää.

Kuulostaa outolta, eikö niin? Sinulla on tämä pieni aikaikkuna ilmoittaa heille, että haluat peruuttaa; muuten kuulostaa siltä, ​​että he voivat periaatteessa vain sanoa “ei”.

Meille se kuulostaa siltä, ​​että he yrittävät vain rakentaa takaoven voidakseen hyväksyä suurimman osan peruutuksista yrittämättä ainakin saada sinut maksamaan seuraavan kauden uusimisprosentti, ensin.

WebHostingBuzz-hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on yleiskatsaus heidän jaetusta isännöintisuunnitelmasta ja hinnoittelusta:

WebHostingBuzz -hinnoittelu ja -suunnitelmat

Jaettu hosting: WebHostingBuzzilla on kolme jaettua hosting-suunnitelmaa:

 1. Henkilökohtainen suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Saat riittävästi tilaa yhdelle pienelle sivustolle, 20 Gt levytilaa, 100% prosessorin nopeus, 1 Gt muistia, ilmainen SSL-varmenne ja rajaton kaistaleveys.
 2. Kehittäjäsuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Voit isännöidä rajattomia verkkosivustoja, jopa 100 Gt tallennustilaa, rajaton kaistanleveys, ilmainen verkkotunnus ja SSL-varmenne, 2 Gt muistia ja 200% CPU-nopeus.
 3. Liiketoimintasuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 24,99 dollaria kuukaudessa. Voit isännöidä rajoittamattomia verkkosivustoja ja saada myös rajoittamaton SSD-tallennustila. Sen mukana tulee myös 300% CPU-nopeus, 3 Gt muistia, ilmainen verkkotunnus ja SSL-varmenne sekä pääsy päivittäisiin varmuuskopioihin.

Kaikki heidän jaetut hosting -suunnitelmansa ovat mukana cPanelilla, ja sinulle annetaan ilmainen verkkotunnus rekisteröitäessä uusi tili heidän kanssaan.

 • Ilmainen verkkotunnus: Joo.
 • Helppo ilmoittautuminen: Erittäin helppo rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Tilin lopettaminen voi tapahtua vasta kymmenen päivää tai kolmen päivän kuluttua ennen uusimispäivää. Et voi myös käyttää yli 25% heidän resursseistaan ​​yli minuutin ajan tai olla avataksesi yli 5 000 tiedostoa samanaikaisesti tai lähettää yli 200 sähköpostia yhden tunnin kuluessa..
 • upsells: Harva myy.
 • Tilin aktivointi: Nopea aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS-sovellusten nopea asennus Softaculous-sovelluksen kautta.

Suosittelemmeko WebHostingBuzzia?

Kyllä, me teemme.

WebHostingBuzz on suoriutunut melko hyvin testeissämme. Päälläoloaika ja sivun latausajat ovat olleet molemmat keskimääräistä suuremmat.

Heillä on pääsy satoihin aloittelijoiden sovelluksiin sekä uusimpiin ja hienoimpiin tekniikan pinoihin virrankäyttäjille. Myös heidän 45 päivän palautuskäytäntö on laillinen.

Valitettavasti asiakaspalvelukokemuksemme oli hidas ja hajanainen. Meidän piti odottaa vastausta tuntikausia, emmekä saaneet edes täydellistä vastausta.

Heidän irtisanomiskäytäntö on kirjoitettu tavalla, joka ehdottaa, että sinulla on vain pieni ikkuna peruuttaaksesi tosiasiallisesti ennen kuin korttisi veloitetaan uudelleen. Ja vaikka vuotuinen maksuhinta on hyvä, ei ole olemassa mitään uutta asiakasalennusta erittäin alhaisen hinnan lukitsemiseen kolmen ensimmäisen vuoden aikana.

Kaiken kaikkiaan he eivät ole aivan tarpeeksi hyviä tekemään TOP 5, mutta silti hyvä valinta.

P.S. Jos haluat nähdä isännöintipalveluntarjoajat, jotka sijoittuvat WebHostingBuzzin yläpuolelle, tarkista suosituimmat isäntämme täällä.

Onko sinulla kokemusta WebHostingBuzzista? Jos on, jätä arvostelu alla. Olemme tyytyväisiä kaikkiin rehellisiin ja avoimiin arvosteluihin – hyviä tai huonoja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector