Vuoden 2020 10 parasta verkkotunnuksen rekisteröijää |

Kaikki verkkosivustot, riippumatta siitä kuinka suuria tai pieniä, tarvitsevat verkkotunnuksen.


Voit ostaa verkkotunnuksia verkkotunnusten rekisteröijien kautta. Tai ehkä, että jo omistat verkkotunnuksen ja haluat siirtää sen uudelle rekisterinpitäjälle.

Joka tapauksessa, voi olla vaikea tietää, mikä rekisterinpitäjä parhaiten vastaa sivustosi tavoitteita, budjettiasi ja tarpeitasi.

Jotkut rekisterinpitäjät ovat kalliimpia kuin toiset, ja toisilla puuttuu ilmaisia ​​ominaisuuksia, joita toiset tarjoavat, esimerkiksi verkkotunnuksen yksityisyydensuoja.

Tässä on luettelo 10 parhaasta verkkotunnuksen rekisteröijästä vuonna 2020:

1. Domain.com

Domain.com kotisivu

Taustatieto

Domain.com perustettiin vuonna 2000.

Yhtiön omistaa Endurance International Group.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Yritys on erikoistunut verkkotunnusten, web-hosting, VPS-hosting, sähköposti, SSL-varmenteet, web-suunnittelu ja online-markkinoinnin palveluihin.

He tarjoavat tällä hetkellä WordPress-isäntä-, VPS-isäntä- ja jaettua hosting-suunnitelmia.

Riippumatta valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta, saat ainakin yhden ilmaisen verkkotunnuksen rajoittamattoman levytilan, SSL-sertifikaatin, verkkokaupan ratkaisut ja markkinointityökalut.

Asiakaspalveluvaihtoehtoihin sisältyy puhelintuki ympäri vuorokauden ympäri ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Jos haluat vain rekisteröidä verkkotunnuksen Domain.com avulla, maksat 9,99 dollaria vuosittain .com ja 12,99 dollaria .net verkkosivustosta.

Domain.com verkkotunnushaku

Verkkotunnuksen yksityisyyden suoja maksaa ylimääräiset 8,99 dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden, joten voit odottaa maksavan noin 18,98 dollaria .com-verkkotunnuksesta ja WHOIS: n yksityisyydensuojasta..

Rekisteröi verkkotunnus Domain.com-sivustossa

Käytä ”HOSTFACTS” -kupongia rekisteröidessään verkkotunnusta (20% alennus)

2. GoDaddy.com

GoDaddy-verkkotunnus

Taustatieto

Bob Parsons perusti GoDaddyn vuonna 1997, joten he ovat olleet toiminnassa yli 20 vuotta.

Yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Scottsdalessa, AZ, oli alun perin nimeltään Jomax Technologies, mutta nyt se tunnetaan nimellä GoDaddy Group Inc.

Yli 17 miljoonaa ihmistä käyttää GoDaddyä ympäri maailmaa. Yhtiö hallinnoi yli 73 miljoonaa verkkotunnusta. Tämä tekee niistä maailman suurimman verkkotunnusten rekisteröijän.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Verkkotunnusten rekisteröinnin lisäksi yritys tarjoaa verkkotunnusten siirrot, Microsoftin käyttämän ammatillisen sähköpostin, verkkotunnuksen arvon hyväksynnän, web-isännöinnin, verkkoturvan, verkkomarkkinoinnin työkalut ja paljon muuta.

Ne tarjoavat myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa globaalia asiakastukea, joka on saatavana puhelimitse ja live-chatissa.

Jos haluat rekisteröidä .com-sivuston GoDaddy: llä, se on vain 9,99 dollaria ensimmäisenä vuonna. Sen jälkeen se maksaa sinulle 17,99 dollaria vuodessa.

Muun tyyppiset ylätason verkkotunnukset, kuten .net, .tech tai .co, maksavat hiukan enemmän vuodessa.GoDaddy-verkkotunnuksen laajennuksen hinnoittelu

GoDaddyn WHOIS-tietosuoja maksaa sinulle vähintään 9,99 dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden henkilökohtaiseen suojaan.

Jos haluat yksityisyyden suojaa myös yrityksellesi, se maksaa sinulle hieman enemmän – 14,99 dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden.

Rekisteröi verkkotunnus GoDaddy.com

3. Nimicheap.com

NameCheap-verkkotunnushaku

Taustatieto

Namecheap on perustettu vuonna 2000, ja sen pääkonttori on Phoenix, AZ. Internet Corporation on antanut niille nimetyt nimet ja numerot (ICAHN) akkreditoidun rekisteröijän..

Niiden vuosien jälkeen, kun Richard Kirkendall perusti yrityksen, heillä on ollut 3 miljoonaa asiakasta ja he hallitsevat yli 7 miljoonaa verkkotunnusta.

Marraskuussa 2010 Lifehacker nimitti sen parhaaksi verkkotunnuksen rekisteröijäksi. Se nimettiin myös vuonna 2012 suosituimmaksi verkkotunnusten rekisteröijiksi.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Yhtiö tarjoaa verkkotunnusten siirtoja, sovellusten integrointia, SSL-varmenteita, sähköpostia ja paljon muuta.

Namecheap on myös verkkopalveluntarjoaja. Ne tarjoavat jaettua, WordPress-, jälleenmyyjä-, VPS- ja yksityisen sähköpostin hosting-palveluita.

Ne tarjoavat live-chatin ja sähköpostimyynnin asiakastukea sekä tietopohjan, josta asiakkaat voivat löytää itseapua koskevia oppaita ja oppaita.

Jos haluat rekisteröidä .com-sivuston Namecheapin kautta, joudut maksamaan 8,88 dollaria vuodessa.

NameCheap-verkkotunnuksen hinnoittelu

Ne tarjoavat myös muita korkeamman tason verkkotunnuksia, jotka ovat edullisempia, kuten .xyz, .info, .online, .club ja muut..

WhoisGuard tarjoaa yksityisyyden suojaa, ja se on ilmainen, jos rekisteröit uuden verkkotunnuksen tai siirrät olemassa olevan verkkotunnuksen yli.

Rekisteröi verkkotunnus NameCheap.com-sivustossa

4. Verkkotunnukset.Google

Google-verkkotunnusten arvostelu

Taustatieto

Google julkaisi Google-verkkotunnukset 13. tammikuuta 2015. Ohjelmisto on tällä hetkellä beta-vaiheessa.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Jokaisen verkkotunnuksen mukana tulee:

 • Yksityinen rekisteröinti ilman lisäkustannuksia
 • Helppo integrointi parhaiden verkkosivustojen rakentajien kanssa
 • Muokattu sähköposti G Suite -sovelluksella
 • Uudet verkkotunnuksen pääte
 • Mukauttamisen aliverkkotunnukset
 • Nopea, turvallinen ja luotettava Internet-infrastruktuuri Googlen avulla
 • Yksinkertaiset verkkotunnuksen hallintatyökalut
 • Sähköpostin edelleenlähetys
 • Tuki

Google Domains USA: n tukitiimi on käytettävissä 24 tuntia joka viikon päivä. Voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

.Com-verkkosivusto maksaa sinulle vain 12 dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden Google-verkkotunnusten kautta. Automaattinen uusiminen on saatavana sivuston kautta.

Google-verkkotunnusten hinnoittelu

Ennen jokaista automaattista uusimista saat sähköposti-ilmoituksen, kun jokainen uusinta tapahtuu, jotta sinulla on mahdollisuus peruuttaa verkkotunnuksesi rekisteröinti.

Voit myös ostaa verkkotunnuksia jopa kymmeneen vuoteen. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa .com-verkkotunnuksen kahdeksi vuodeksi 24 dollaria tai kymmenen vuotta 120 dollarin hintaan.

WHOIS-tietosuoja sisältyy toimialueeseesi ilman lisäkustannuksia. Huomaa, että jotkut verkkotunnukset, kuten .co.nz tai .co.uk, eivät salli yksityistä rekisteröintiä.

5. Nimi.com

Nimi.com-verkkotunnus

Taustatieto

Name.com perusti vuonna 2003 Mushkin Inc: n perustaja ja entinen presidentti William Mushkin.

Yrityksen omistaa nyt Right side Group ja se sijaitsee Denverissä, CO.

Vuodesta 2003 Name.com on saanut 320 000 asiakasta ja hallitsee nyt kahta miljoonaa oikean puolella hallinnoimasta 16,5 miljoonasta verkkotunnuksesta.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Ominaisuuksiin kuuluvat verkkotunnuksensiirrot, sovellusintegraatio, SSL-sertifikaatit, verkkosivuston rakentaja, sähköposti ja muutama web-hosting-vaihtoehto.

WordPress- ja muissa Name.com-isännöintisuunnitelmissa ilmainen verkkotunnus sisältyy ostokseesi.

Startup-hosting-suunnitelma tukee yhtä verkkosivustoa, Name Builder -suunnitelma tukee 25 ja Uskomaton paketti tukee rajoittamatonta määrää sivustoja.

Asiakaspalveluvaihtoehtoihin kuuluu tietokanta ja sivuston yhteyslomake, jolla voit lähettää sähköpostilipun.

Suoran chatin tuki on saatavana maanantaista FRI: iin klo 18.00–18.00 ja SAT – SUN klo 9.00–17.00 MST. Puhelintuki on myös saatavana joka MON – FRI klo 9–16..

Verkkosivustot, joiden päättymispäivä on .com, maksavat rekisteröinnin aikana 8,99 dollaria vuodessa (uusimisprosentti 12,99 dollaria), kun taas .host-sivusto asettaa sinulle takaisin jopa 109,99 dollaria vuodessa.

Nimi.com-verkkotunnukset

WHOIS-tietosuoja on saatavana Name.com-palvelusta lisämaksuna, joka on 4,99 dollaria vuodessa, mutta tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa verkkotunnuksen laajennuksissa.

6. Bluehost.com

Bluehost.com

Taustatieto

Bluehost on perustettu vuonna 2003, sen kotipaikka on Yhdysvaltain Provo. Yhtiö omistaa Endurance International Groupin (EIG), joka on yksi planeetan suurimmista isäntäryhmittymistä.

Bluehost tarjoaa yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. Yhtiö on lukumääränsä suhteen erittäin salamyhkäinen, mutta vuonna 2010 heillä oli yli 525 000 asiakasta.

WordPress.org suosittelee myös Bluehostia Web-isäntänä.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Koska Bluehost on ensisijaisesti verkkopalveluntarjoaja, ne tarjoavat jaettua, WordPress-, VPS-, erillistä ja jälleenmyyjämajoitusta.

24/7 live chat, sähköpostimyynti ja puhelintuki ovat saatavilla Bluehostin kautta. Siksi voit aina tavoittaa asiakaspalvelun edustajan auttaaksesi sinua kaikissa ongelmissa.

Saatavilla on laaja tietokanta, jos haluat etsiä vastauksia kysymyksiisi itse.

Yksi verkkotunnus tulee ilmaiseksi jokaisen hosting-paketin mukana.

Jos et aio käyttää Bluehostia Web-isäntänäsi tai haluat rekisteröidä useita verkkotunnuksia, maksa odottaa 11,99 dollaria vuodessa jokaisesta verkkotunnuksesta.

Bluehost-paketin tiedot

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja on ylimääräinen 0,99 dollaria kuukaudessa, mikä maksaa sinulle kokonaisuudessaan 11,88 dollaria vuodessa. Yhteensä maksat 23,87 dollaria vuodessa verkkotunnuksesi ja yksityisyyden suojaamisesta.

Rekisteröi verkkotunnus Bluehost.com

7. HostGator.com

HostGator-verkkotunnuksen haku

Taustatieto

HostGator on perustettu vuonna 2002. Endurance International Group (EIG) osti sen vuonna 2012, ja he omistavat yrityksen edelleen.

Sen pääkonttori sijaitsee Houstonissa, TX. Suurin osa yrityksen palvelimista sijaitsee siellä ja Provossa, UT.

Vuoteen 2013 mennessä HostGator oli hankkinut yli 400 000 asiakasta ja 9 miljoonaa verkkotunnusta.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Kuten Bluehost, myös HostGator toimii ensisijaisesti web-palveluntarjoajana.

Isännöintivaihtoehtoihin kuuluvat verkko, pilvi, WordPress, jälleenmyyjä, VPS, oma, sovellus ja Windows-isäntä.

Suosittelemme HostGatorin WordPress Cloud Hosting -palvelua. Käytettävyys, sivun latausnopeudet ja hinnoittelu ovat hyviä.

Itse asiassa, verrattuna muihin kilpailijoihin, me arvostelemme HostGator Cloudia parhaaksi kokonaisuutena ja käytettävyyden suhteen.

Ne tarjoavat asiakastukea live-chatin ja sähköpostimyynnin kautta. HostGator tarjoaa myös runsaasti resursseja, kuten foorumeita tai video-oppaita, joiden avulla voit ratkaista ongelmat.

Jos haluat rekisteröidä .com-sivuston yrityksessä, se maksaa sinulle 12,95 dollaria vuodessa.

Saat vähintään yhden ilmaisen verkkotunnuksen Hatchling Cloud -suunnitelmalla. Baby Cloud- ja Business Cloud -suunnitelmissa on ilmaisia ​​rajoittamattomia verkkotunnuksia.

Sama pätee muihin HostGator-suunnitelmiin, kuten web-hosting, WordPress-hosting tai jälleenmyyjä-hosting.

Sivustot, jotka päättyvät .co-, .org-, .net-, .biz- ja .info-sivustoihin, maksavat saman.

HostGator suunnittelee

Jos käytät jo HostGatoria sivustosi isännöintiin, .com-sivusto maksaa sinulle vain 2,99 dollaria vuodessa.

WHOIS-tietosuoja maksaa sinulle lisämaksun, joka on 14,95 dollaria vuodessa.

Rekisteröi verkkotunnus HostGator.com

8. 1&1 (iONOS)

1 ja 1 verkkotunnusten arvostelu

Taustatieto

IONOS perustettiin vuonna 1988, joten he olivat yksi vanhimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä.

Yrityksen omistaa emoyhtiö nimeltään United Internet, joka on saksalainen Internet-palveluyritys.

1&1 sijaitsee Montabaurista, Saksa, ja sillä on muita toimipisteitä Karlsruhe, Zweibrücken, München ja Berliini.

1&1 tuotetta on saatavana käyttäjille Saksassa, Itävallassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Ranskassa, Puolassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Italiassa ja Meksikossa.

Yli 7000 työntekijää työskentelee yrityksessä ympäri maailmaa.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Ominaisuuksiin kuuluvat verkkotunnuksen siirto, verkkosivustojen rakentaja, verkkokaupan rakentaja, web-hosting, WordPress-isännöinti, hallittu pilvipalvelu, VPS-isäntä, yrityssähköpostin hallinta ja tilit ja paljon muuta.

Verkkomarkkinointi ja sähköpostimarkkinointityökalut ovat saatavana myös kautta 1&1 sekä SSL-varmenteet.

Heillä on asiakastuki saatavana ympäri vuorokauden live-chatin, puhelintuen, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta.

.Com-sivustojen hinnoittelu 1&1 on melko halpa verrattuna muihin web-hosting-palveluihin: 1 dollari vuodessa. Tätä hintaa sovelletaan kuitenkin vain ensimmäisenä vuonna. Sen jälkeen se olisi .comille 15 dollaria vuodessa ja .bizille 20 dollaria vuodessa.

1 & 1 hinnoittelu

WHOIS-verkkotunnuksen yksityisyydensuoja on saatavilla ilmaiseksi yhdellä&1 verkkotunnuksissa, jotka sallivat yksityisen rekisteröinnin.

9. Register.com

Register.com-arvostelu

Taustatieto

Register.com perustettiin vuonna 1994 ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, New Yorkissa.

Yrityksen omistaa Web.com Group Inc., joka on amerikkalainen verkkotunnus- ja web-kehitysyritys.

Register.com hallinnoi tällä hetkellä yli 2,5 miljoonaa eri verkkotunnusta.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Ominaisuuksia ja tuotteita ovat verkkotunnusten siirrot, verkkosivustojen ja sähköisen kaupan sivustojen rakentajat, isännöinti- ja SSL-asetukset, sähköpostipalvelut ja online-markkinointityökalut.

Verkkomarkkinoinnin työkaluja ovat hakukoneoptimointi (SEO), napsautuskohtaisesta mainonnasta (PPC), Facebook Boost ja muut.

Asiakastukivaihtoehdot ovat saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse kaikille osastoille. Valitettavasti live-chat-vaihtoehtoa ei näytä olevan.

Asiakastuki on saatavana maanantaista perjantaihin klo 9–12 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9–22.

.Com-verkkosivusto, jolla on Register.com, asettaa sinulle vain 5 dollaria kuukaudessa.

Sivustot, jotka päättyvät .net, .org, .biz, .info ja .us maksavat saman verran kuin .com-sivustot kuukaudessa.

Register.com hinnoittelu

Tämä hinta on paljon halvempi kuin muut verkkotunnusten rekisteröijien kilpailijat, kuten Go Daddy tai Yahoo.

WHOIS: n yksityisyydensuoja on saatavana ylimääräisellä 11 dollarilla vuodessa, joten verkkotunnuksen ja WHOIS-suojauksen vuotuisten kokonaismaksujen tulisi olla noin 16 dollaria vuodessa.

10. InMotion-hosting

inMotion Domains Review

Taustatieto

InMotion Hosting perustettiin vuonna 2001, ja se perustuu Los Angelesista, Kalifornia. Yhtiö omistaa myös tietokeskuksen, joka sijaitsee Ashburnissa, VA.

InMotion Hosting on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka omistaa yli 300 000 verkkotunnusta. He omistavat myös Web Hosting Hub: n, joka on aloittelijoille ja bloggaajille luotu Web-isäntä.

Ominaisuudet ja hinnoittelu

Heidät tunnetaan web-isännöintitalona, ​​jolla on nopeat palvelimet ja suuri käyttöaika. Ylläpitäjänä toimiessaan yritys tarjoaa jaetun liiketoiminnan, VPS: n, jälleenmyyjän ja WordPress-isännöinnin.

Ne tarjoavat myös yritysten isännöintiratkaisuja ja web-suunnittelupalveluita.

Lisäksi automaattinen verkkotunnuksen uusiminen sisältyy jokaiseen suunnitelmaan, ja ilmainen verkkotunnus on saatavana joihinkin suunnitelmiin, kuten Shared Business Hosting -pakettiin.

Yhtiö tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea live-chatin, sähköpostin, Skypen ja puhelintuen muodossa.

Jos etsit .com-verkkotunnusta, odota maksaa 15,99 dollaria vuodessa. Sama koskee .net, .org, .biz, .info ja .us verkkotunnuksia.

InMotion Hosting-hinnoittelu

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja on ylimääräinen 12,99 dollaria vuodessa, jolloin kokonaismäärä on 28,98 dollaria vuodessa.

Yhtiö tarjoaa myös 90 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit saada täyden hyvityksen, jos huomaat, että In Motion Hosting ei ole sinulle verkkosivustosivusto tai verkkotunnuksen rekisteröijä.

johtopäätös

Sivustojen määrittäminen ja luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa, varsinkin jos käytät sisällönhallintajärjestelmää (CMS) tai verkkosivustojen rakentajaa.

Et voi välttää verkkotunnuksen rekisteröintiä.

Et voi rekisteröidä verkkotunnusta ilman verkkotunnuksen rekisteröijää, joka huolehtii verkkosivuston rekisteröintiprosessin lopusta.

Jos verkkotunnuksen nimijärjestelmää ei ollut, meidän olisi siirryttävä Internetiin syöttämällä pitkiä, vaikeasti muistettavia IP-osoitteita.

Oikean verkkotunnuksen ja verkkotunnuksen rekisteröijän valitsemista ei pidä suhtautua kevyesti!

Nyt kun tiedät erot kymmenen parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän välillä, voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten:

 • Domain.com 
 • Hyvä isä on erittäin suosittu verkkotunnusten rekisteröijä, jolla on 17 miljoonaa käyttäjää.
 • namecheap nimettiin ”parhaaksi verkkotunnuksen rekisteröijäksi” vuonna 2010 ja “suosituimmaksi verkkotunnuksen rekisteröijäksi” vuonna 2012.
 • Bluehost ei ole vain loistava paikka rekisteröidä verkkotunnus; se on myös loistava paikka verkkosivustosi isännöimiseen. Bluehost tarjoaa yli 2 miljoonaa verkkosivustoa.
 • 9 miljoonaa verkkotunnusta on rekisteröity HostGator. Kuten Bluehost, ne ovat pääasiassa web-hosting-palvelujen tarjoaja.
 • Name.com hallitsee yli 2 miljoonaa verkkotunnusta emoyhtiönsä oikealla puolella omistamista 16,5 miljoonasta verkkotunnuksesta.
 • 1&1 on toiminut jo pitkään verkkotunnusten rekisteröijien maailmassa; he perustettiin vuonna 1988. Yhden&1, .com-sivustot ovat vain 0,99 dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden.
 • Register.com hallinnoi 2,5 miljoonaa verkkotunnusta ja tarjoaa laajoja verkkomarkkinointityökaluja.
 • InMotion-hosting tarjoaa automaattisen verkkotunnuksen uusimisen ja tonnia erilaisia ​​web-hosting-vaihtoehtoja.
 • Google-verkkotunnukset on tällä hetkellä beetavaiheessa, mutta se on silti hyvä verkkotunnuksen rekisteröijä. Niiden avulla voit rekisteröidä verkkotunnuksesi jopa kymmeneen vuoteen, ja WHOIS-tietosuoja on sisällytetty jokaiseen kelpoiseen verkkotunnukseen.

Löydät täydellisen luettelon ICANN-akkreditoiduista rekisterinpitäjistä täältä.

Aloita valitsemalla luettelostasi verkkotunnuksen rekisteröijä, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja budjettiasi tänään.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector