UK2.net-arvostelu


Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
£ 5,95 / kk

UK2.net: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Valitettavasti pähkinänkuoressa, emme suosittele UK2.net-verkkoa tietyistä syistä, joista tärkeimmät ovat käyttöaika ja tuki. Kun nostat hintoja ja ominaisuuksia, se kaikki näyttää erittäin houkuttelevalta, mutta kun alkaa kaivaa vähän syvemmälle … se ei ole hienoa. Katsotaanpa läpi muutamia asioita.

Käyttöaste: Monet käyttäjäarvostelut valittavat katkoksista. Heillä ei myöskään ole sivustollaan käyttöaikatakuuta, kuten useimmilla muilla isäntälaitteilla, mikä on vähän outoa.

Tuki: Niiden tuki-asenteesta on melko vähän valituksia, jotka kelluvat, liian monta sivuuttaakseen. Kun sivustosi sammuu (katso yllä oleva huono käyttöaika), haluat ainakin tukea saadaksesi sen nopeasti korjaamaan … tämä ei näytä olevan niin.

SSL: Tämä hämmentää meitä, SSL (https) on välttämätön näinä päivinä… Google jopa merkitsee normaalit http-sivustot näkyvästi “ei turvallisiksi”, ja se vahingoittaa sijoitusta. Lisäksi voit hankkia ne ilmaiseksi. Ei aavistustakaan, miksi he eivät integroi ilmaisia ​​SSL-varmenteita, kaikki muut ovat.

Joten mitä me todella sanomme, on… siellä on paljon vaihtoehtoja, jotka ovat parempia melkein kaikessa. Suosikkimme on edelleen SiteGround, he ovat PALJON turvallisuudessa, erittäin reagoivassa tuessa, niissä on useita tietokeskuksia ympäri maailmaa (myös Lontoossa), ja WordPress suosittelee niitä (ne voivat tietenkin puuttua mihin tahansa heitä kohtaansi CMS: ään) ). He ovat todellinen miettimätön, tarkista arvostelu.

Kiinnostaako edelleen UK2.net, jatka lukemista alla.

UK2.net-tutkimus

UK2.net-arvostelu

Ditlev Bredahl perusti UK2: n vuonna 1998. Heillä on noin kahden vuosikymmenen kokemus Ison-Britannian isännöintipalveluiden tarjoamisesta, ja he ovat rekisteröineet yli miljoona verkkotunnusta. Niillä on myös tuhansia verkkosivustoja yli 200 paikassa ympäri maailmaa.

Yrityksen kotipaikka on Shoreditch, Lontoo. Heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa kuuluvat muun muassa verkkotunnusten rekisteröinti, sähköpostipalvelut, verkkosivustojen ylläpito, verkkosivustojen rakentajat, omistettu palvelimet ja hallinnoitu isännöinti. Ne tarjoavat myös SSD: n virtuaalisia yksityisiä palvelimia ja WordPress-hosting-palveluita.

hinnoittelu

UK2 tarjoaa web-hosting-palveluilleen kolmen tyyppisiä suunnitelmia. Nämä paketit ovat nimeltään Essential Hosting, Business Hosting ja Business Cloud. Kolme suunnitelmaa voidaan nähdä alla:

UK2-hosting-hinnoittelu

Halvin suunnitelma on Essential Hosting ja se maksaa 1,00 GBP kuukaudessa viimeisimmän tarjouksen takia, jos valitset 12 kuukauden maksuajan. Se maksaa sinulle 6,95 GBP kuukaudessa, jos haluat maksaa kuukausittain. UK2: n mukaan Essential Hosting-suunnitelma on täydellinen aloittelijoille, joilla on yksi verkkosivusto.

Tämä paketti antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen, jos valitset vähintään vuotuisen maksutavan. Lisäksi saat rajoittamattoman verkkotilan. Siten voit sijoittaa>WordPress-verkkosivustosi luominen.

Kehityksessä Essential Hosting-suunnitelma tukee Apache-, PHP-, Ruby on Rails-, Perl-, Cron Jobs- ja PHPMyAdmin-ohjelmia. Voit myös käyttää mukautettuja virheilmoituksia verkkosivustoillasi. Myös AW-tilastot ovat saatavilla. Mainittua työkalua voidaan käyttää saadaksesi tietoa katsojistasi. Nämä tiedot sisältävät muun muassa alkuperämaan, käyttöjärjestelmän ja käytetyn selaimen.

Viimeinkin sinulle annetaan 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit vain kokeilla heidän tuotteita ja palveluita ja voit perua milloin tahansa kysymättä.

Tukivaihtoehdot

UK2: lla on saatavana erilaisia ​​tukivaihtoehtoja. Ne esitetään alla:

 • Palvelujen tila-sivu,
 • Omaapu-tietokanta,
 • Lipun jättäminen,
 • Online-live-chat-tuki ja
 • Puhelintuki

Kuten muutkin isännöintipalveluntarjoajat, UK2: n Services Status -sivu näyttää reaaliaikaisia ​​tietoja heidän palveluidensa tilasta, mukaan lukien pääjärjestelmät, ohjauspaneelit ja isännöintipalvelimet. Tapahtumat raportoidaan tällä sivulla pitääksesi asiakkaat ajan tasalla yrityksen nykyisestä ja aiemmasta toiminnasta.

Omatoiminen tietopohja sisältää perusteellisia oppaita, joiden avulla voit navigoida käyttämiesi tuotteiden ja palveluiden läpi. Lippujen lähettäminen ja online-chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Sama pätee puhelintukeen.

UK2: n asiakastukipalvelulla on sekä positiivisia että kielteisiä arvosteluja. Käyttäjien mukaan palvelu ei ole yhdenmukaista. Jotkut asiakkaat jopa totesivat, etteivät saaneet vastauksia sähköpostitse tai live-chat-istuntojen vastauksia, jotka eivät pystyneet ratkaisemaan ongelmiaan. Puhelintuen todettiin olevan vähäistä, koska yksiköt, jotka eivät vastaa tietystä tuotteesta, eivät tiedä mihin ohjata asiakkaitaan.

Toisaalta positiivisissa arvosteluissa todetaan, että heidän tukitiiminsä oli erittäin hyödyllinen joidenkin arvostelujen yhteydessä, jopa sanomalla, että ne olivat tukevia jo ennen oston tekemistä. Positiivisten arvioiden mukaan UK2 toimitti nopeasti vastauksen ongelmiinsa.

Tukipalvelua koskevien sekalaisten arvostelujen perusteella voimme sanoa, että UK2 ei ole täydellinen. Vain harvat hosting-yritykset saavat tähtimaineen, kun kyse on heidän asiakastukitiimistään, eikä UK2 selvästikään kuulu niihin. Yhtiöllä on huippunsa ja huononsa asiat asiakastukipalvelujen tarjoamisessa.

Plussat

Yhdistyneen kuningaskunnan 2 liittymisessä on joitain etuja. Jotkut niistä esitetään seuraavassa:

Ilmainen verkkotunnus

Jos saat 12 kuukauden maksuajan, voit rekisteröidä ilmaisen verkkotunnuksen. Tämä on hyödyllistä, jos olet vasta aloittamassa, etkä ole vielä ostanut omaa verkkotunnustasi. Muutaman kilon säästö ei haittaa.

Rajoittamaton verkkosivustotila

Kymmenestä verkkosivustostasi hoidetaan rajattomasti verkkosivustoa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitkä tiedostot säilytetään ja mitkä siirretään roskakoriin. Sinulla on rajoittamaton verkkosivusto, joka antaa sinulle mahdollisuuden isännöidä suuria videotiedostoja ja kuvia.

30 päivän rahat takaisin takuu

Voit saada rahat takaisin heidän takuun kanssa. Jos olet kokeillut heidän tuotteita ja palveluita ja uskot, että se ei kannata aikaa, voit pyytää hyvitystä. Se on niin yksinkertaista.

Haittoja

UK2 on edelleen yritys, jolla on puutteita. Jotkut niistä esitetään alla:

Sekalaiset asiakastuki-arvostelut

UK2: lla on sekalaisia ​​arvosteluja heidän asiakastukipalvelunsa suhteen. Jotkut antoivat heille arvosanan, kun taas toiset arvioivat heikosti. Jos isännöintipalveluntarjoaja ei jatkuvasti täytä lupauksensa suurista tukipalveluista, tämä on huono merkki. Epäjohdonmukainen asiakastukipalvelu on UK2: n haittapuoli.

Luotettava käyttöaika

Tämä perustuu myös käyttäjän arvosteluihin, monet heistä valittavat käytettävyydestä … eivätkä ne ole myöskään lyhyitä katkoksia. Viimeinen asia, jonka haluat, on yrityssivuston meneminen, saatat menettää paljon viittauksia / asiakkaita.

Ei ilmaista SSL-varmennetta

Whyyyyyyyyyyy? Toisin kuin muut hosting-yritykset, UK2 ei tarjoa ilmaista SSL-varmennetta. Jos verkkosivustosi sisältää arkaluontoisia tietoja, tämä turvaominaisuus on pakollinen. Jos haluat ilmaisen SSL-sertifikaatin, sinun on valittava seuraava suunnitelma, Business Hosting. Mainittu suunnitelma maksaa 4,48 puntaa kuukaudessa, jos maksat 12 kuukautta etukäteen. SSL-sertifikaatti annetaan ilmaiseksi Business Hosting -suunnitelmassa vain, jos valitset vähintään 12 kuukauden maksuajan.

johtopäätös

Pinnalla UK2.net näyttää melko hyvältä, mutta kuten yhteenvedossa mainittiin, täällä on muutamia liikaa ongelmia, jotta tätä suositellaan. Kyse on epävakaasta käyttöajasta, ilmaisesta SSL: stä ja kyseenalaisesta tuesta… Ehdotamme tarkistaa vertailumme täältä ja etsiä parempia vaihtoehtoja, kuten SiteGround.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-07-29Arvioitu tuote UK2.netAuthor Rating 21star1starharmaaharmaaharmaaTuotenimi UK2.netPrice
5,95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map