Pieni oranssi – Miksi 17. päivä 30: sta

Pieni oranssi kotisivu


Endurance International Group (EIG) osti vuonna 2012 pienen oranssin, saman ryhmittymän suositumman (ja suoraviivaisesti nimetty) Bluehostin ja HostGatorin takana..

Tämä saattaa olla varoitusmerkki yritykselle, jonka otsikkona on ”kotikasvatus”. Toisin kuin nämä kaksi merkittävämpää tuotemerkkiä, Pieni Oranssi ei kuitenkaan näytä menettäneen suoraviivaista lähestymistapaansa.

Perustimme WordPress-perussivuston halvimpaan ”Tiny Plan” -nimiseen hosting-suunnitelmaansa kesäkuussa 2015 ja olemme keränneet käyttöaikaansa & nopeustilastot viimeisen 24 kuukauden aikana.

Kuinka heitä verrataan tunnetuimpiin sisarbrändeihinsä? Katsotaanpa.

Hyödyt pienen oranssin isännöinnin käytöstä

Alun perin vuonna 2003 Tim Dorr -yrityksen käynnistämällä Pienellä Oranssilla on nyt kaksi palvelinpaikkaa Dallasissa, Texasissa ja Dearbornissa, Michiganissa. Pienestä oranssista, huolimatta heidän pienestä asemastaan ​​ja hassuisesta nimestään, on ollut tässä liiketoiminnassa jonkin aikaa. Tiedot osoittavat, että he tietävät tekevänsä.

1. Vahva käyttöaika 99,98%

Sivustosi esitteleminen suuressa julkaisussa voi vapauttaa liikenteen tulvan vain muutamassa minuutissa. Tämä näkyvyys on uskomatonta … kunnes sivustosi kaatuu!

Valitettavasti sillä ei ole väliä kuinka hyvin sivustosi toimii, jos heikosti toimiva verkkoisäntä koputtaa offline-tilaan heikosti käytettävyystilastoja tukemaan sivuston suorituskykyä.

Onneksi niin ei ole pienessä oranssissa.

Analyysimme osoitti, että käyttöaika oli 99,98% 24 kuukauden aikana. Se on ilmiömäistä – he toimittavat huomattavasti alan suurempia ja merkittävimpiä nimiä (sisaryhtiöt mukaan lukien).

Tässä on viimeisten 12 kuukauden raakatiedot:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

Pieni oranssi viimeisen 24 kuukauden tilastotiedotPieni oranssi keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Pikalatausaika – 645 ms

Olemme todenneet, että vakaa sivusto on kriittinen verkkosivuston suorituskyvyn kannalta. Jopa vakaa sivusto, jos hidas, voi nopeasti muuttua arvottomaksi.

Tutkimukset osoittavat, että yhden sekunnin viive sivuston latausajalla voi johtaa 7%: n konversiohäviöön. 40% sivustosi liikenteestä poistuu ikuisesti, jos se ei lataudu alle 3 sekunnissa.

Onneksi, Pieni oranssi toimitti keskimääräisen sivunopeuden 645 ms – paljon nopeammin kuin alan keskiarvo.

Tässä ovat raakat tilastot, jotka tukevat näitä väitteitä:

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

Pieni oranssi viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotPieni oranssi keskimääräiset tilastotiedot 2019-2020 | Katso tilastot

3. Tuki – Ystävällinen ja avulias

Jopa vakaa ja nopea sivusto tarvitsee suurta tukea satunnaisiin ongelmiin, jotka voivat ilmaantua odottamattomasti.

Pienen appelsiinin asiakastuki ei heikentänyt meitä, saaden nopeasti takaisin meihin vastauksilla, jotka olivat sekä yksityiskohtaisia ​​että tietoisia. Kokemuksemme heidän kanssaan käsittelystä oli 10/10. Tässä on esimerkki chatista heidän joukkueensa kanssa:

Pieni oranssi tuki

Pieni oranssi tukiasiamies oli hyödyllinen & iloinen

Rakastamme sitä, että pieni oranssi ei vain yrittänyt lähettää linkkejä ongelman ratkaisemiseksi. He käyttivät aikaa puhuakseen kanssamme, toisin kuin joihinkin aiemmin tarkistaneihimme verkkosivustoihin.

4. Rehellinen ja avoin liiketoimintamalli

Heidän rehellisen lähestymistavansa positiivinen sivuvaikutus on, että ei ole mitään “piilotettua” esityslistaa tai kieltä, joka johtaisi sinua harhaan.

Esimerkiksi useimmat verkkoisäntäkoneet esittävät hyperbolisia vaatimuksia, kuten ‘rajoittamaton isäntä’. Mutta useimmat eivät todellakaan tarjoa rajattomia etuja.

Pieni oranssi ei tee sitä. He sanovat selkeästi englanniksi, mitä aiot saada rahoillasi.

Lisäksi jokainen niiden sivuston suunnitelma tarjoaa kaikki premium-ominaisuutensa (lukuun ottamatta “Tiny Plan” -sovellusta), mukaan lukien rajoittamaton sähköposti, 24/7 Yhdysvaltoihin perustuva tuki, SSD-palvelimet ja rajattomat verkkotunnukset.

5. 90 päivän rahat takaisin -takuu

Tavallinen teollisuuskäytäntö saattaa antaa sinulle 30 päivän palautuksen, jos asiat eivät suju suunnitellusti. Jälleen pieni oranssi houkuttelee trendiä tarjoamalla jopa 90 päivää saada rahasi takaisin. Vain yritys, joka haluaa pysyä palvelunsa ulkopuolella, tarjoaisi niin pitkän hyvitysajan, joten koeajo on suhteellisen pieni riski.

InMotion Hosting tarjoaa muuten myös 90 päivän rahat takaisin -takuun. Lopun tulisi olla noin 30-45 päivää.

Rahat takaisin -takaukset ovat valtavat, koska sinun ei tarvitse tuntea oloaan sitoutumattomana sitouduttaessa vain verkkoisäntään huomaamaan, että et pidä heidän palveluistaan ​​ja ominaisuuksistaan.

Pienen oranssin kanssa sinun ei tarvitse tuntea itsensä juuttuneena maksamaan vihaamastasi palvelusta.

Huomaa, että hyvitykset eivät koske tiettyjä maksutapoja.

Pienen Oranssin palvelusehtojen mukaan et voi saada hyvitystä, jos maksat pankkisiirrolla, Western Union -maksulla, sekillä tai maksumääräyksellä.

Muista maksaa pankkikortilla, luottokortilla tai PayPalilla varmistaaksesi, että tilisi on oikeutettu hyvityksiin.

Huonot puolet pienen oranssin isännöinnin käytöstä

Pieni oranssi läpäisi suurimman osan kokeistamme lentävillä väreillä. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun tulisi olla tietoinen ennen luottokortin luovuttamista.

1. Rajat rajojen ylittämiseen

Jos ylität suunnitelmasi rajat, pieni oranssi saattaa jäädyttää tilisi välittömästi. Tämä on heidän käyttöehdoissaan, kun kirjaudut sisään, joten sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sopia aloittaessasi. Vaikka suurin osa heidän suunnitelmistaan ​​tarjoaa kohtuullisen paljon kaistanleveyttä, ota vain huomioon, että tämä on mahdollisuus.

ASmallOrange kaistanleveyden käyttöehdot

Resurssien käytön suhteen Pieni Oranssi väittää, että jokaisen asiakkaan on käytettävä mahdollisimman vähän palvelinresursseja, jotta kaikki palvelimillaan olevat asiakkaat kokevat hyvää suorituskykyä.

Koska suoritin ja muisti ovat jaettuja resursseja, pieni oranssi voi keskeyttää tai lopettaa tilisi käyttämisen liian monien resurssien vuoksi, koska se on väärin.

Palvelun ehtojen mukaan jaettujen ja jälleenmyyjäpakettien resurssirajoitukset ovat seuraavat:

 • 50 juoksuprosessia
 • 15 minuutin enimmäissuoritusaika
 • 100 000 koodausta yhteensä
 • 10% suorittimen käyttö
 • 5% muistin käyttö (tai 512 Mt)
 • 500 lähtevää sähköpostiviestiä tunnissa (ne hylkää kaikki ylimääräiset viestit toimittamatta niitä)

Sama pätee kaistanleveyden käyttöön. He myöntävät sinulle kuukausittain kaistanleveyden, joka perustuu ostamaanne hosting-pakettiin.

Jos tilisi ylittää kuukaudelle osoitetun kaistanleveyden, Pieni Oranssi voi jäädyttää tilisi, kunnes:

 • Lisää kaistanleveyttä on varattu,
 • Ostat lisää kaistanleveyttä lisämaksusta,
 • Päivit pakettiin, jolla on enemmän kaistanleveyttä.

He voivat periä sinulta ylimääräisen lisämaksun riippumatta siitä, miten päätät aktivoida tilisi uudelleen.

2. Ei puhelintukea

Pienen Oranssin asiakaspalvelu on upea. Ne olivat erittäin nopeita ja yksityiskohtaisia ​​kokemuksemme mukaan, 24/7/365.

Ainoa ongelma? Ei puhelintukea. Sen sijaan he luottavat perusteelliseen tietokantaan, live-verkkosivustokeskusteluun ja sähköpostiin.

Useimmat muut verkkoisäntäkoneet tarjoavat puhelintukea, joten tämän ‘con’ vakavuus saattaa riippua henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

3. Huono maineen hallinta

Koko testijaksomme ajan Pieni Oranssi suoritti ihastuttavasti web-isännän päätehtävissä (käyttöaika, nopeus ja asiakastuki). Verkossa löydät muita arvosteluja, jotka eivät ole niin hohtavia. Tavoitteenamme on aina tarjota kokonaisvaltainen arvostelu, ja siellä on arvosteluja, jotka ovat ristiriidassa meidän kanssamme.

Yrityksellä ei myöskään ole vain huono maine arvostelujen suhteen.

Useat Twitterin käyttäjät ovat siirtyneet sosiaaliselle alustalle puhumaan kielteisesti Pienen Oranssin palveluista.

Yksi käyttäjä jopa väitti, että pieni oranssi ei siirtäisi verkkotunnustaan ​​uudelle verkkoisäntälle vuonna 2016.

Pieni oranssi viserrys

Vuonna 2017 näytti, että keskustelu pienestä oranssista on edelleen yhtä negatiivinen, vaikka emme olekaan samaa mieltä.

Tässä on mitä Twitter-käyttäjän @jackson_surfs oli sanottava yrityksestä:

Pieni oranssi Twitter 2

Pieni oranssi vastasi molempiin tweetteihin ja näytti yrittävän korjata ongelmat.

Pieni oranssi hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Pieni oranssi hinnoittelu ja suunnitelmat

Pieni suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 6,51 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 500 Mt tallennustilaa, 5 Gt kaistanleveyttä, 24/7 sähköposti + live chat-tuki ja enintään yksi verkkotunnus. Sinun on maksettava vähintään yksi vuosi, jos päätät käyttää tätä suunnitelmaa. – Tätä suunnitelmaa käytimme testaamiseen.

Pieni suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 94,60 dollaria (7,88 dollaria kuukaudessa) vuodessa (tai 8,80 dollaria kuukaudessa) ja voi olla halvemmalla, jos maksat vähintään yhden vuoden kerralla. Sen mukana tulee 5 Gt tallennustila, 50 Gt kaistanleveys, rajaton verkkotunnus, 24/7 sähköposti ja live chat-tuki.

Keskipitkä suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 136,40 dollaria (11,37 dollaria kuukaudessa) vuodessa (tai 16,50 dollaria kuukaudessa). Sen mukana tulee 15 Gt tallennustila, 150 Gt kaistanleveys, rajaton verkkotunnus ja 24/7 sähköposti- ja live-chat-tuki. Voit maksaa vähemmän, jos päätät maksaa pidemmän, yhden tai useamman vuoden ajan.

Suuri suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 250,80 dollaria (20,90 dollaria kuukaudessa) vuodessa (tai 27,50 dollaria kuukaudessa). Sen mukana tulee 30 Gt tallennustila, 500 Gt kaistanleveys, rajoittamaton verkkotunnus ja 24/7 sähköposti- ja live-chat-tuki. Se maksaa myös vähemmän, jos tilaat yli vuodeksi.

Kaikissa heidän jaetussa isännöintisuunnitelmassa, paitsi Tiny-suunnitelmassa, on tuki rajoittamattomille verkkotunnuksille, rajattomille sähköposteille, 24/7-tuki ja SSD.

 • Helppo ilmoittautuminen: Yksi rekisteröintisivu. Helppo kirjautumisprosessi.
 • Maksuvaihtoehdot: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Ei piilotettuja maksuja. Kaikille jaetuille ja jälleenmyyjäpaketeille asetetaan 10 prosentin CPU-käytön, 5 prosentin muistin käytön, 50 käynnissä olevan prosessin, 15 minuutin enimmäissuoritusajan, 100 000 kokonaissolmun ja 500 lähtevän sähköpostiviestin käyttö 60 minuutin ajanjaksolla..
 • upsells: Ei ylämyyntiä. Hurraa!
 • Tilin aktivointi: Tilin välitön aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel saatavana.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Softaculous saatavilla yhden napsautuksen asennusta varten.

Suosittelemmeko pientä oranssia?

kyllä ​​ja ei.

Vakaa käyttöaika, nopea sivun lataaminen ja nopea, ystävällinen keskustelu asiantuntevan tukiedustajan kanssa osoitti, että Pieni Oranssi tietää mitä he tekevät.

Mutta oli mutta. Jos sinun pitäisi ylittää heidän rajansa, sivustosi saattaa jopa saada alas, mikä meille on mahdotonta hyväksyä.

Saat todennäköisesti enemmän bang-vastustusta yhden parhaan suositellun isäntämme kanssa.

Oletko käyttänyt Pieni Oranssi -majoitusta? Jos on, jätä arvostelu alla. Hyvä tai huono – ei ole oikeasti merkitystä, koska yritämme pitää arvostelujemme avoimuutta ja rehellisyyttä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map