Parhaiten hallittu WP-hosting

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), tunnemme isännöinnin sisäpuolella. Yksi pyydetyimmistä vertailuistamme koskee hallittuja WordPress-palveluntarjoajia, joten olemme pyöristetty & arvosteli suosikkejamme. Nauttia!


Parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting: Top 5 – toukokuu 2020

WordPress-hosting-yritysYleinen arvioHinta / kuukausi (halvin saatavilla) LevytilaominaisuudetArvostelutWeb-sivusto
Kinsta 30 dollaria 3GB Ilmainen SSL ja CDN Google Cloud Platformin avulla Lue lisää
wpengine 29 dollaria 10GB Markkinajohtaja WordPress-isännöinnissä! (jos sinulla on budjetti) Lue lisää
pressidium 21 dollaria 5GB Ilmainen SSL, vapaa siirto, erittäin skaalautuva = tämä nousee nopeasti. Lue lisää
vauhtipyörä 15 dollaria 5GB Ilmainen SSL + helposti skaalautuva (lisäominaisuudet verkkosivujen suunnittelijoille / toimistoille)! Lue lisää
siteground2 3,95 USD (67% alennus) 10GB Tehokas, nopea, WordPressin virallisesti suosittelema! + Erittäin edullinen = Voita! Lue lisää

Ei ole helppoa löytää kunnollista WordPress-isäntä, joka on todella puoliksi edullinen. Ellei olet Excel-ohjattu toiminto, se voi saada hieman ylivoimaista vertaamalla kaikkia erilaisia ​​isäntäominaisuuksia (kuten hinta vs. kaistanleveys, levytila, käytettävyys, tuki, arvostelut, jne.).

Yleensä hallitut WordPress-isännät ovat ehdottomasti kalliimpia kuin tavalliset jaetut isäntäsi (paitsi SiteGround), mutta vastineeksi saatava tuki ja suorituskyky ovat melko mahtavia! 

Seuraavat 5 ovat henkilökohtaisia ​​suosikkejamme. Olemme käyttäneet seuraavia kriteerejä parhaiten hallittujen WP-isäntien lajitteluun: helppokäyttöisyys, edullinen hinta ja suorituskyky / teho. Nauttia!

Matthew Rogers
Hosting Editor

Ylläpito WP-hosting-vertailu: Viisi yksityiskohtaisinta

1. SiteGround

Tämä on kaikkien aikojen suosikkiisäntäyrityksemme, ne ovat halpoja, niissä on erittäin tehokkaat palvelimet (ympäri maailmaa), ja mikä tärkeintä, tuki on huippuluokkaa.

Mitä WordPress-ominaisuuksiin tulee, heidän GrowBig-suunnitelmaan kuuluu SuperCacher – SiteGroundin sisäinen välimuistijärjestelmä, joka nopeuttaa huomattavasti minkä tahansa WordPress-sivuston suorituskykyä. Heillä on myös WP-automaattiset päivitykset, ilmainen SSL, ilmaiset WordPress-siirrot jne.

Myös WordPress suosittelee SiteGroundia (hyvin harvat isäntäyritykset voivat vaatia tätä!), tämä on ehdoton ketju! vai niin, + heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain 3,95 dollaria kuukaudessa (67% normaalihinnasta)! 

siteground2

  Voittaja – 9.6 / 10

Helppokäyttöisyys

95%

edullisuus

92%

Suorituskyky / teho

90%

2. Vauhtipyörä

Vauhtipyörä on mielestämme paras valinta verkkoyrityksille ja jälleenmyyjille! Sinun on todella tarkistettava heidän ominaisuusjoukonsa heidän sivustollaan, mutta tässä on joitain suosikki kohokohdista.

He keskittyvät voimakkaasti työnkulun parantamiseen isäntäasiakkaidesi kanssa, joten niihin sisältyy esimerkiksi piirustuksia (Pakkaa yleiset teemat ja laajennukset aloitusjoukkoksi tuleville projekteille.), Lavastus (Tee muutoksia sivustoihin) & testi ennen kuin muutokset viedään eteenpäin), sivuston kloonaus, laskutuksen siirtäminen asiakkaillesi, yhteistyö ilman salasanojen jakamista ja paljon muuta.

Ne tarjoavat erilaisia ​​hosting-paketteja yksilöille ja virastoille, halvin suunnitelma alkaa vain $ 14 / mo

Helppokäyttöisyys

95%

edullisuus

85%

Suorituskyky / teho

93%

3. Pressidium

Ei niin tunnettu, mutta erittäin hyvä! Tämä aivan sivusto toimii nyt itse asiassa Pressidiumilla. Vaikka ne ovat kalliimpia kuin jotkut muut, he korvaavat sen mielenkiintoisilla palvelinasetuksillaan.

Ominaisuuksiin kuuluvat automaattinen skaalaaminen (esim. Liikennepiikit eivät ole ongelma, arkkitehtuuri skaalautuu vastaavasti), ulkopuoliset varmuuskopiot (rakasta tätä), latauspaikat, automaattiset päivitykset, dynaaminen kuorman tasapainotus, erittäin aggressiivinen välimuisti, mahtava CDN, luettelo jatkuu & päällä. Vakavasti, jos sinulla on budjetti, kirjaudu!

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 21 dollaria / kuukausi

Helppokäyttöisyys

95%

edullisuus

80%

Suorituskyky / teho

93%

4. WP-moottori

WP Engine on edelleen nykyinen markkinajohtaja, kun kyse on pääosin hallituista wp-isäntäyrityksistä, ja syystäkin. Heillä on sisäinen räätälöity välimuistijärjestelmä, joka palvelee sivuja erittäin nopeasti (nimeltään EverCache), ja yhdistettynä CDN: ään, he ovat yksi nopeimmista WP-hosting-yrityksistä ympäri!

Heillä on kaikki perusasiat, kuten automaattiset päivitykset, 24/7 WP-erikoistunut tuki, lavastus jne., Mutta heillä on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, estää aktiivisesti DDOS-hyökkäyksiä ja he jopa korjaavat sivustosi ilmaiseksi, jos se saada hakkeroitu … aika siisti.

Kaikki yllä oleva perustelee hintalaatun! Kiinnostaa mielenrauhaa ja voi säästää budjettia?

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 29 dollaria / kuukausi

Helppokäyttöisyys

95%

edullisuus

75%

Suorituskyky / teho

93%

5. Kinsta

Kinsta uudisti suunnitelmiaan äskettäin, heillä on kaikki ominaisuudet, jotka muulla WP-isäntällä on, ja tarjoaa ilmaisen SSL: n ja ilmaisen CDN: n KeyCDN: n kautta.!

Heidän halvin suunnitelma alkaa 30 dollaria / kuukausi

Helppokäyttöisyys

92%

edullisuus

75%

Suorituskyky / teho

95%

Ylläpito WordPress-hosting: yksityiskohdat

WordPressin kasvava suosio on johtanut WordPress-erikoistumisen lisääntymiseen. Monet eri isäntäpalveluntarjoajat verkossa ovat viime aikoina päättäneet keskittyä WordPressiin. Tämä tarkoittaa, että nämä palveluntarjoajat ovat suunnitelleet optimaalimmat alustat WordPress-sivustoille. Nämä alustat auttavat sinua hallitsemaan WordPressin teknisiä näkökohtia ja toimintoja, jotta voit ottaa kuorman levyltäsi. Ne tekevät sivustosi perustamisesta helppoa!

Päivittäiset varmuuskopiot, WordPress-päivitykset, skaalautuvuus ja turvallisuus ovat kaikki toiminnot, joita hallitut WordPress-palveluntarjoajat kattavat. Vaikka ne toimivat portinpitäjänä tekniselle tylsälle, voit vapaammin jatkaa mitä parhaiten teet; jakamalla ja luomalla fantastista sisältöä. (Yleensä Yhdysvaltoihin sijoittautuneesta) yrityksestä riippuen he voivat myös tarjota vaihtoehtoja jaetulle isännöinnille, omistetulle isännöinnille, pilvipalvelun ylläpitämiselle ja mahdollisesti jopa jälleenmyyjän isännöinnille..

Hallitut isännät on myös suunniteltu käsittelemään sivuston ajankohtaa ja nopeutta. Monet näistä yrityksistä hyödyntävät välimuistin käyttämistä palvelintasolla ja omistavat CDN: n helpottamiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luottaa välimuistin laajennuksiin. Tämänkaltaiset käyttöympäristöt antavat niille, joilla on liian vähän aikaa tai joilla ei ole teknistä taustaa, edelleen hallita sivustoaan haluamallaan tavalla huolettomasti.

Miksi tarvitset Ylläpito WordPress-hosting-palvelua?

Kokopäiväisen, aktiivisesti sitoutuneen WordPress-sivuston tai blogin ylläpitäminen ei ole helppoa. Se on aikaa vievä ja vaatii paljon huomiota. Se on tarpeeksi kuorma käsitellä sosiaalista mediaa, verkkosivujen suunnittelua, sisältöä ja markkinointia. Yrittäminen ottaa vastaan ​​sivuston ylläpidon tekniset näkökohdat voi olla yksinkertaisesti liikaa. Olet ehkä jo alkanut huolestua, kun sivustosi on alkanut kerätä enemmän liikennettä.

Yrityksen omistajana sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa kasvavan sivuston seuraamiseksi. Joko etsi itseohjattu ratkaisu tai palkkaa toinen tiimin jäsen hallitsemaan sinulle teknisiä näkökohtia. Etsiessään ratkaisuja tutkimuksesi on saattanut viedä sinut hallittuun isännöintiin. Tämän tyyppistä web-majoitusta suositellaan yleensä, koska ylimääräinen hoito poistaa paljon mahdollisia päänsärkyä varmuuskopioiden, päivitysten ja tietoturvan suhteen.

Nykyään suurin osa näistä verkkosivustojen isäntäyrityksistä on saatavana melko kohtuuhintaan, vaikka ne saattavat vaihdella ominaisuuksien, hoidon ja raakojen palvelinresurssien mukaan. Tämä pätee palkatun käden kohdalla, ja nämä asiantuntijat maksavat aina enemmän kuin tavalliset verkkoisäntäsi. Jos hinta on yksi tärkeimmistä prioriteeteista, kannattaa ehkä harkita jaetun hosting-tilin hallitun isännöinnin sijaan.

Kuten monet muut, olet todennäköisesti jo ottanut huomioon kaiken edellä mainitun ja kysynyt itseltäsi paljon seuraavia kysymyksiä; Tarvitsenko sitä todella? Miksi jotkut sivustot ovat niin kalliita, kun taas toiset ovat niin halpoja? Onko ilmoittautumisen vaivan arvoinen? Nämä alustat ovat hyviä ratkaisuja uusille omistajille tai henkilöille, jotka jo johtavat suuria tai keskisuuria yrityksiä. Kun sivustosi alkaa kerätä lisää liikennettä, voi olla vaikea pysyä mukana.

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, tarvitsetko tätä palvelua, tutustu ja käytä laajaa tutkimustamme WordPress-isäntäpalvelun eduista ja haitoista sekä siitä, mitä hyvältä WordPress-isännältä odottaa.

Hallittujen WordPress-hosting-palveluiden edut ja haitat

Vaikka hallittu hosting tuntuu täydelliseltä kaupalta, se ei oikeastaan ​​ole kaikille. Ne eroavat toisistaan ​​yrityksissä, mutta hyvin perustasolla isäntän tulisi tarjota helppokäyttöisyys, teho, kohtuuhintaisuus ja suorituskyky. Hallitun isännöinnin pääideana on, että verkkosivuston omistaja voi keskittyä markkinointiin ja sisällön luomiseen muiden aikaa vievien näkökohtien sijasta. On hyvä idea tutustua eroihin paketeissa, joita kukin näistä isännöijistä tarjoaa.

hyötyjä

Uskomaton nopeus

Verkkosivuston nopeudella on suuri merkitys menestyksessä ja sivuston sijoittelussa. Jos nopeutesi on hidas, voit tehdä nopeuden parantamiseksi monia erilaisia ​​asioita, kuten välimuistin laajennuksen käyttöönotto tai jakeluverkon käyttäminen sisällölle, kuten MaxCDN. Jopa kuvatiedostojen koon pienentäminen on kannattava vaihtoehto. Mutta niille teistä, joilla ei ole aikaa tehdä näitä muutoksia, hallitut WP-isännät huolehtivat kaikesta nopeuden optimoinnista. Tämä on erittäin kätevää, jos käytät raskaita teemoja, kuten kiinteistöjen WordPress-teema tai WP-teema. valokuvaajille, joka tallentaa paljon valokuvia.

Ne mahdollistavat välimuistin tallentamisen suoraan palvelintason tasolla, joten sinun ei tarvitse olla riippuvainen välimuistion muista valmistajien laajennuksista. Heidän palvelimet on myös erityisesti määritetty WordPressiä varten. Tämän avulla sivustosi voi pysyä toiminnallisuudessaan riippumatta siitä kuinka hulluksi liikenne käy. Joten riippumatta siitä tuleeko liikennettä New Yorkista, Houstonista tai Chicagosta, lastausnopeudella ei ole merkitystä.

turvallisuus

Sivuston ylläpidon aloittelevat ihmiset unohtavat usein, että heidän on suojattava omaisuuttaan. Tänä päivänä ja iässä turvallisuus on kaikkea. Jos käsittelet sivustoa yksin eikä sinulla ole mitään tietoturvakokemusta, sivustosi ja tietosi voivat olla alttiita hyökkäyksille. Hakkerit ja robotit kohdistavat usein WordPress-sivustoja (johtuen siitä, kuinka monta sivustoa käyttää alustaa). Nämä vaarat voivat esiintyä missä tahansa muodossa, kuten haittaohjelmat, virukset ja hakkerointiyritykset.

Tämä vaara koskee sinua omistajana, mutta se vaikuttaa myös sivustosi kävijöihin. Nämä hyökkäykset voivat johtaa täysin vaarantuneeseen järjestelmään tai sivustoon. Suuri etu työskentelemällä WordPress-isäntälaitteen kanssa tarkoittaa, että olet suojattu näiltä mahdollisuuksilta. Olet jopa suojattu palvelunestohyökkäyksiltä tai DDoS-hyökkäyksiltä. Nämä sivustot varmistavat, että sinulla on uskomattoman tiukka tietoturvataso, joka pysyy aktiivisena ja kiinnostuneena. Skannaa aktiivisesti sivustosi päivitetyistä tiedostoista päivittäin..

Automaattiset päivitykset

Yrittäminen pysyä markkinoinnin ja hallinnan parissa voi olla vaivaa. Kun et käytä hallittua isäntää, olet vastuussa sivustosi päivittämisestä. Päivitykset ovat välttämättömiä nopean sivuston ylläpitämiseksi ja kaiken suojaamiseksi. Ylläpitämät Web-isännät ovat kattaneet ne, ne päivittävät kaikki ytimen laajennukset ja itse WordPressin aina, kun uusi (vakaa) versio julkaistaan.

Tämän lisäksi WordPress-isäntä päivittää myös ytiedostot automaattisesti uusimpaan versioon. Tämä on uskomattoman hyödyllistä, koska odotusaika on poistettu. Tiedostot päivitetään tarkalla julkaisuhetkellä. Tämä auttaa poistamaan kolmannen osapuolen päivityksen ja mahdolliset siihen liittyvät lisäkustannukset.

Ei seisokkeja

Ylläpitäjillä isäntäillä on yleensä parempi infrastruktuuri paikoillaan, jos yhdysvaltalainen palvelin menee alas (varmuuskopiointi yksinkertaisesti ottaa haltuunsa), mikä tarkoittaa, että heidän ylennettyjensä 99,9%: n käyttöaste on todella olemassa.

Tekninen tuki

Pelkästään sen tekeminen on uuvuttavaa kokemusta, kun asiat menevät pieleen. Jos hallitset sivustoa yksin ja sivusto menee alas, puskurointi vie liian kauan tai alkaa toimia muilla tavoin, olet ainoa resurssi, joka sinulla on. Ainakin sivustossasi saattaa olla seisokkeja, menettää tietoja tai jopa menettää sijoitus ongelmien vuoksi. Sivuston kävijät odottavat navigoinnissaan tiettyä laatutasoa. He palaavat vähemmän todennäköisesti, jos heillä on teknisiä vaikeuksia.

Eduna hallitun WordPress-isäntän kanssa on sisäänrakennettu tekninen tuki, joka tulee useimpien pakettien mukana (huippuluokan isännät tarjoavat yhdysvaltalaisille tukihenkilöstölle). He työskentelevät usein ympäri vuorokauden, ympäri vuorokauden, jotta kaikki ongelmat voidaan hoitaa nopeasti ja taitavasti. Kaikkiin kehitystä, parannuksia, nopeutta tai päivityksiä koskeviin kysymyksiin voidaan vastata samoin kuin kysymyksiin.

Päivittäiset varmuuskopiot

Kuten päivitykset, myös varmuuskopiot voivat olla yhtä aikaa vieviä. Jokaisen teknisen näkökohdan pysyminen on haastava peli, ja varmuuskopiot ovat välttämättömiä, jotta vältetään täydellinen sivuston menetys. Kuten puhelimen varmuuskopiointi, varmuuskopiot varmistavat, että jos jotain tapahtuu, siellä on kunnollinen lähtökohta, josta varmuuskopioida.

Hallinnoidussa WordPress-isäntäkoneessa sinun ei koskaan tarvitse nostaa sormea ​​huolehtiaksesi tästä. Isännöi varmuuskopiosivustoja päivittäin, jotta kaikki tiedot ovat täysin ja aina turvallisia. Todella hyvien isäntien kanssa on usein asetus, jonka avulla WordPress-sivustosi voidaan helposti palauttaa edellisen päivän varmuuskopioksi, jolloin se on uskomattoman käyttäjäystävällinen.

Kehitys- tai dev-työkalut

Kun olet luonut sivuston, useimpien sivuston omistajien tavoitteena on pyrkiä sen korkeimpaan laatuun ja toimivuuteen. Suosituimmat ja hyvin suunnitellut sivustot käyttäjäystävälliselle ja suunnatulle sisällölle ovat korkeimmat. Oikeiden kehitystyökalujen avulla on helppo viedä sivustosi tälle menestystasolle.

Kehitystyökalut ovat välttämättömiä sivuston asianmukaiselle rakentamiselle ja jalostamiselle. Nämä työkalut auttavat sinua verkkosivustosi suunnittelussa ja virheenkorjauksessa. Virheenkorjaus on tärkeä osa sivuston käyttämistä, koska jos kävijät kokevat häiriöitä, he todennäköisemmin palauttavat sivuston tai luottavat siihen. WordPress-isäntäkoneella kaikki työkalut ovat käsissäsi helpon käytön helpottamiseksi.

Lavastustyökalut

Tämä työkalu, kuten kehitystyökalut, auttaa sinua testaamaan sivustoasi ensin ennen live-sisällön lähettämistä. Lavastustyökalut auttavat välttämään huonoa lataamista, koska voit nähdä, kuinka uudet kehitykset, muotoilu tai toiminnot toistuvat tosielämässä. Aina kun haluat kokeilla upouutta laajennusta, teemaa tai mallia, voit antaa sen helposti ennen kuin asetat sen kiveen.

Lavastustyökalut ovat hyödyllisiä myös nopeiden ja helppojen muutosten tekemisessä. Nämä toiminnot tarjoavat myös turvallisen poiston ja auttavat välttämään tahattomia latauksia. Kaikki tämä kannattaa sivustosi parempaa sijoitusta ja liikennettä.

haitat

hinnoittelu  

Hallittujen web-palveluntarjoajien kustannukset vaihtelevat ehdottomasti paljon, Yhdysvaltain alhaisimmasta SiteGround-palvelusta Kinstaan ​​hintaan 100 dollaria kuukaudessa

Jotkut hosting-yritykset voivat todella lyödä booliä noin 80–120 dollaria kuukaudessa. Tämä voi olla painava haittapuoli työskentelylle isännän kanssa. Valinta riippuu kuitenkin aina tarpeistasi. Se voi olla sijoituksen arvoinen.

rajat

Vaikka WordPress-isäntien uskotaan olevan rajaton, pluginien käytölle on joitain rajoituksia. Useimmat isännät eivät salli laajennuksia, jotka kuluttavat paljon resursseja. Nämä ovat laajennuksia, kuten W3 Total Cache tai WP Super Cache. Tätä pidetään ongelmana monille käyttäjille, jotka haluavat käyttää näitä laajennuksia.

Rajapintaerot

Toinen huomioitava asia on ongelmat, joita voi ilmetä vaihtaessa isäntyyppejä.

Joskus siirryttäessä hallinnoidusta isännöinnistä jaettuun isännöintiin tai päinvastoin, jotkut käyttäjäportaalit eivät toimi samalla tavalla. Vierailijat ja sivuston omistajat voivat löytää tämän vaikean ja ei-toivotun haasteen. 

Ominaisuudet, jotka on tarkistettava etsiessäsi parhaiten hallittua WordPress-isäntää

Web-hosting tuo mukanaan paljon tärkeitä päätöksiä. Sivustoasi kunnostaessasi tai ensimmäistä kertaa luomalla on otettava huomioon monia tekijöitä. Sen käyttöönotto tarkoittaa, että harkitaan jokaista teknistä vastuuta eikä jätä mitään kiveä kääntämättä. Kun olet täysin selvittänyt, mitä haluat sivustosi sisällyttävän, sekä Web-hosting-tapa, sinun on kavennettava oikea tarjoaja. Näiden tulee olla yrityksiä, joihin voit luottaa kokonaan sivustoosi ja sen hyvinvointiin. Tässä on muutamia tekijöitä, jotka sinun on ehkä harkittava ennen lopullisen päätöksen tekemistä:

Palvelimen sijainti

Fyysiset palvelinpaikat voivat vaikuttaa suoraan sivustojesi latausaikaan. Jos palvelin on Yhdysvalloissa ja olette myös vierailijoita, on todennäköistä, että he pääsevät sivustoon nopeammin. Kun palvelin on huomattavasti kaukana, kävijöillä voi olla vaikeuksia latautuessaan, mikä voi johtaa laskuihin sijoituksissa ja sitoutumiseen. Varmista, että yrityksellä, jolla kirjaudut sisään, on kohtuudella sijoitetut palvelimet (esim. Valitse kohdemarkkinoillesi lähin) ja mieluiten CDN, joka ratkaisee tämän ongelman jakamalla sivustosi maailmanlaajuisten solmujen verkkoon, josta kopio sivusto voidaan palvella.

Varastointirajoitukset

Verkkosivuston isäntä yrittää joskus huijata sinut vähemmän tallennustilaan kuin luvattiin. Tila on tarpeellista verkkosivustosi isännöinnissä. Jos tilaa ei ole tarpeeksi, sivua ei isännöidä kunnolla. Muista tarkistaa vielä kerran, että varattu tallennustila toimii verkkosivustosi kanssa valitsemassasi suunnitelmassa, ennen kuin sitoudut sopimuksiin.

Tuen laajuus

Vaikka valitsemasi palveluntarjoaja voi ylpeillä Yhdysvalloissa toimivasta teknisestä asiakastuesta, sillä voi olla rajoittavia aikoja tai vaatimuksia. Joissakin tapauksissa tarvitaan lisämaksuja tuen saamiseksi. Parhaiten hallituilla WordPress-palveluntarjoajilla on 24/7-tuki, joten voit käyttää apua milloin tahansa. Varmista palveluntarjoajia, joilta on apua ympäri vuorokauden.

Sijoita sijoitettuun hallintaan WordPress Hosting tänään!

Voit joko tehdä tutkimuksen itse käyttämällä yllä olevia kriteerejä tai säästää aikaa ja valita yksi niistä !

Hallitun WordPress-isännöinnin perusta ja kehitys

2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alkupuolella talous oli keskellä meneillään olevaa romahtamista, WordPress oli tulossa Internet-supervallan partaalla, ja yritykset yrittivät selvittää, kuinka kiinnittyä asiakkaisiin ja jatkaa liikevaihdon kasvua. . Sitten, vuonna 2009, hallinnoitu WordPress-isäntä ilmaantui näyttämölle ja loi miljardin dollarin osan 10-15 miljardin dollarin teollisuudesta. Majoittaakseen yleisön hankkimat, WordPressin toisinaan tarvittavat laajennukset, isännöintiyritykset aloittivat koodin päivitysten automatisoimiseksi, verkkosivujen turvallisuuden varmistamiseksi ja verkkosivujen ylläpidon virtaviivaistamiseksi. Ei kauan ennen kuin monet isännöintipalveluntarjoajat tarjosivat omat WordPress-hallintajärjestelmänsä omilla ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja hinnoillaan.

Uusi hallittu WordPress-isännöintipalvelu kommentoi korkeampaa hintaa kuin vanha standardi jaetut isännöintisuunnitelmat. Kaikkien hosting-yritysten odotettiin alusta alkaen tarjoavan vakioominaisuuksia: lisääntynyttä nopeutta verkkosivustoille, ympärivuorokautinen suojaus, kaistanleveyden laajentaminen korkeamman liikenteen verkkosivustoille, asiakastuki ja päivittäiset päivitykset. Koska nämä palvelut olivat tusina senttiä, joukko kopioyhtiöitä syntyi ja asiakkaiden oli vaikea päättää, mikä tuotemerkki oli paras. Isäntäyritysten oli aloitettava ominaisuuksien, palvelujen ja kapeiden sisällyttäminen, jotka erottivat ne yksilöllisesti toisistaan.

Muutama isoista hallinnoiduista WP-palveluntarjoajista:

Pagely on hallinnoidun WordPress-isännöinnin todellinen alkuperä. He kirjoittivat automatisoidun koodin, joka päivittää WordPress-laajennukset automaattisesti ja toimii WordPress-ytimen sisällä. He loivat myös puitteet verkkosivustojen suojaamiselle tietoverkkohyökkäyksiltä ja piirustusten asetukset verkkosivustojen nopeuden lisäämiseksi. Nykyään Pagely pyrkii jatkamaan tietoturvan parantamista WordPressin kasvun mukaisesti. He pyrkivät vakiinnuttamaan palveluitaan, pysymään normaalimarkkinoiden maun mukaisina ja palvelemaan huippuluokan yrityksiä. Tähän päivään mennessä Pagely on työskennellyt suurten yritysten, kuten Disney ja Facebook, kanssa. Heidän tavoitteensa on aina pysyä asiakaskeskeisenä.

WP Engineä pidetään erittäin yhtenä parhaimmista WordPress-hallinnan isäntäkohteista erinomaisen asiakaspalvelun, nopean latausnopeuden, varmuuskopiointi- ja välimuistipalveluiden sekä käyttäjäystävällisyyden vuoksi web-kehittäjille. WP Enginen palvelut pystyvät käsittelemään suuria määriä liikennettä verkkosivustoille, ja niiden painopiste vaihtelee henkilökohtaisten verkkosivustojen omistajien tarpeiden hoitamisesta kokonaisuuteen yrityksissä. Heidän lähtöhinta on halvemmalla puolella, 29 dollaria kuukaudessa, mutta ne tarjoavat paljon enemmän kuin jaetun hosting-alustan.

Vaikka se on suosittu vaihtoehto ja se on usein ryhmitelty yhteen muiden hallittujen WordPress-hosting-yritysten kanssa, SiteGround ei oikeastaan ​​ole sama asia. Se tunnetaan teknisesti kalliimpana jaetun hosting-yrityksenä. He ovat alusta alkaen tarjonneet hyvää nopeutta ja suorituskykyä, välimuistin varmuuskopioita, CDN-pääsyä, täyden cPanelin ja sähköpostinhallintaa. Yksi ongelma, jota he eivät tarjoa, on vahva tietoturva verkkosivustollesi. Joten jos sinulla on hakkeroinnin vaara, joudut tapaamaan kolmannen osapuolen verkkosivustosi suojaamiseksi. SiteGroundin hinnoittelu alkaa 3,95 dollarista kuukaudessa ja pysyy alle 20 dollarissa kuukaudessa hyvästä säilytystilasta ja voimakkaasta tuesta suuren liikenteen verkkosivustoille.

Vauhtipyörä nurkasti markkinarakoaan kohdistamalla verkkosuunnittelijoille ja web-kehittäjille jälleenmyyjien hosting-paketteja. Jotkut ominaisuudet, joita he sisältävät erityisesti tähän ovat: yksinkertainen yhteistyö, jotta eri ihmiset voivat määrittää oman käyttäjänimen ja salasanan tietyille projekteille, piirustuksen, jonka avulla asiakkaat voivat luoda useamman kuin yhden WordPress-sivuston tietyillä teemoilla, laajennuksilla ja asetuksilla sekä asiakkaan siirrot antavat Flywheel-kehittäjille ja suunnittelijoille mahdollisuuden rakentaa ilmaisia ​​verkkosivustoja, joita ne voivat antaa omille asiakkailleen. Vauhtipyörän hinnoittelu vaihtelee 15 dollarista kuukaudessa 250 dollariin ja se voi kattaa 600000 kuukausivierailijaa suurimman suunnitelman mukaan.

Kinsta on uudempi WordPress-hallintaalusta, joka perustettiin vuonna 2013. Heidän erikoispalvelut palvelevat yrityksiä ja ne luottavat verkkosivustojen nopeuteen ja skaalautuvuuteen Google Cloudiin. Ne tarjoavat muita standardoituja WordPress-ominaisuuksia; kuten erinomainen asiakaspalvelu, tietoturvatakuu ja CDN-verkon tuki. Kinsta on erittäin arvostettu, koska sen mukana tulee täydellinen WordPress-taustainfrastruktuuri, joten voit vapaasti käsitellä verkkosivustosi muotoilua ja tunnetta. Niiden hinnat alkavat 100 dollarista kuukaudessa ja jokaisen suunnitelman noustessa 100 dollarilla.

Ylläpitämä WordPress-isäntä on edennyt pitkälle sen jälkeen, kun se puhkesi alalle 2009. Jokainen yritys on tehnyt työnsä varmistaakseen, että heidän jalanjälkensä isännöintipaikalla on ainutlaatuinen. Jokaisen yrityksen tarjoamat ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan eri toimialoja ja asiakkaiden makua. Kun tiedät mistä nämä yritykset ovat kotoisin, miten ne ovat kehittyneet sopimaan WordPressin kasvavaan ja jatkuvasti muuttuvaan vaikutukseen, ja niiden erikoistuneet ainutlaatuiset tarjoukset auttavat sinua määrittämään parhaan mahdollisen hosting-ohjelman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector