Parhaat web-hosting-palvelut Singaporelle

Digitaalisena toimittajana tunnemme web-hosting-alan melko hyvin (koska isännöimme sekä asiakkaitamme että henkilökohtaisia ​​projekteja ��). Olemme tehneet analyysin, web-hosting-arvosteluita ja vertailuja Singaporesta.


Paras web-hosting-palvelu Singapore:

 1. Hostinger – paras yleinen web-hosting
 2. SiteGround – Parhaimmillaan Web-hosting
 3. A2-hosting – paras jälleenmyyjäisäntä
 4. Vodien – Luotettava paikallinen Web-isäntä
 5. GreenGeeks – Vihrein Web-isäntä
 6. CloudWays – paras Singaporen pilvipalvelu
 7. Bluehost – Hyödyllinen Web-isäntä
 8. WP-moottori – loistavasti hallittu WordPress-isäntä

Luotettava web-hosting on tärkeää!

Web-palveluntarjoajan laadulla voi olla valtava vaikutus sivustosi potentiaaliseen menestykseen.

Otetaanpa verkkosivuston nopeus  Tiesitkö esimerkiksi, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois vain jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … tästä syystä kunnollinen web-palveluntarjoaja on elintärkeä!

Verkkosivuston isännöintipalvelun valitseminen singaporelaiselle verkkosivustollesi on onneksi erittäin helppoa, koska monilla isoilla toimijoilla on datakeskukset Singaporessa. Alla olevan taulukon lisäksi tutkimme yksityiskohtaisemmin yksittäisiä verkkosivustojen hosting-arvosteluita.

Muutamia sivustoja, joissa olemme olleet esillä:

Esitelty sivustoilla

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetArvostelutVerkkosivusto
Hostinger-logoUSD 2,89 (74% alennus)20 Gt
 • Erittäin edullinen
 • Erittäin helppo asennus
 • Upea suorituskyky ja nopeus
 • Singapore-palvelimet
 • Responsiivinen tuki
 • 30 päivän rahat takaisin takuu!

Hostinger arvostelu
siteground23,95 dollaria (alennus vain ensimmäisestä laskusta)10 Gt
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Loistava suoritus
 • Palvelimet Singaporessa
 • Nopea asennus & erittäin käyttäjäystävällinen
SiteGround arvostelu
A2HostingLogo3,92 dollariaRajoittamaton
 • Upea WordPressin kanssa
 • Rajoittamaton levytila!
A2-hosting-arvostelu

Paras Singaporen web-hosting 2020

Tässä ovat Kahdeksan suosituinta web-hosting-arviota Singaporesta, rankattu tarkastelemalla levytilaa, kustannuksia ja tukea:

1. Hostinger – paras yleinen web-hosting

Hostinger-logo

Hostinger tarjoaa ehdottoman parhaan vastineen isännöinnissä. Saatu ominaisuuksien, tuen ja suorituskyvyn määrä vain 2,89 dollaria kuukaudessa on todella vaikuttava, minkä vuoksi he ovat luettelon ykkönen.

Huomaa: Niiden käynnistyssuunnitelma on myös 0,99 dollaria kuukaudessa, mikä sallii yhden sivuston ja 10 Gt levytilaa.

Hostinger aloitti toimintansa vuonna 2004, ja sillä on nyt yli 25 miljoonaa käyttäjää, ja hyvästä syystä, koska he jatkuvasti pystyvät tarjoamaan laadukasta isäntää edullisemmin kustannuksin kuin kilpailu.

Heillä on datakeskus täällä Singaporessa, mikä tekee sivuston nopeudesta ei-ongelman (ehdottomasti, koska ne käyttävät SSD-levyjä ja niillä on jopa räätälöity välimuistin laajennus WordPress-sivustoille).

Ja vain siinä tapauksessa, että kohdemarkkinat ovat muualla, heillä on myös palvelimia Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Liettuassa, Brasiliassa ja Indonesiassa..

Tukipalveluna he tarjoavat 24/7/365 live-chatin. He ovat erittäin reagoivia ja avuliaita.

Mikä tosiasiallisesti erottaa heidät kilpailusta, on heidän sisäänrakentamisprosessi. Verkkosivun perustaminen on virheetöntä, ja jokainen vaihe sujuu sujuvasti seuraavaan, mikä on upeaa muille kuin teknisille ihmisille.

Heillä on 3 jaettua hosting-suunnitelmaa, joista suosituin on vain USD 2,89 / kuukausi (74% alennus).

Voi, ja heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, varma ei-braineri kirjaamme!

Plussat

 • Erittäin helppo asentaa
 • Loistava suoritus
 • Erittäin edullinen
 • Nopea palvelin Singaporessa + maailmanlaajuinen verkko

Haittoja

 • N / A

Verkkosivusto: www.hostinger.com
Hinta: 2,89 dollaria (USD)
Levytila: 20 Gt
Tuki: Live Chat
Globaali kattavuus: Joo

2. SiteGround – Toiseksi suurin web-hosting

SiteGround-logo

SiteGround on toinen hieno verkkosivusto-isäntä, ne ovat edelleen melko edullisia, niillä on tehokkaat palvelimet (myös Singaporessa), ja mikä tärkeintä, tuki on huippuluokkaa.

Heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain 3,95 dollaria kuukaudessa (67% normaalihinnasta)! 

Tukipalvelun suhteen SiteGroundilla on yksi parhaista verkkojärjestelmien tukijärjestelmistä, ja kaikkia niiden tukivaihtoehtoja tarjotaan ympäri vuorokauden. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimitse, live-chatissa tai sähköpostitse (lippujärjestelmä).

Saat heti vastauksia heidän puhelin- ja chat-vaihtoehdoillaan, kun heidän sähköpostiviestinsä vastaanotetaan yleensä 10 minuutin kuluessa lipun lähettämisestä..

Nopeuden suhteen, koska heillä on datakeskus Singaporessa (vain yksi heidän monista datakeskuksista), voit olla varma, että paikallinen yleisö löytää sivustosi latausajat todella nopeasti, ehdottomasti, koska he käyttävät SSD-levyjä.

WordPress-sivustoilla on jopa räätälöity laajennus nimeltä SuperCacher optimoidaksesi edelleen verkkosivustosi latausnopeutta. Se on erittäin vaikuttava

Sinun on vain otettava tämä vaihtoehto käyttöön ohjauspaneelissa – se on erittäin helppo tehdä (ja älä unohda, voit aina kysyä heidän tukitiimiltään apua).

Joten etsitkö yritysmajoitusta, haluatko perustaa henkilökohtaisen blogin tai jopa verkkokaupan, SiteGround ei anna sinun alas!

Plussat

 • edullinen
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Vakaa tietoturva-asetus
 • Loistava suoritus

Haittoja

 • N / A

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: $ 3,95 (USD)
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Joo

3. A2-hosting – paras jälleenmyyjäisäntä

A2-hosting-logo

A2-hosting on samanlainen kuin SiteGround, heillä on myös erilaisia ​​vilkkaita nopeita palvelimia maailmanlaajuisesti (tietysti myös Singapore) + heillä on suuri tuki. Vaikka heillä ei ole virallista WordPress-suositusta, heidän suorituskykynsä WP-sivustoilla on hämmästyttävä. + Rajoittamaton levytila!!

He tarjoavat myös 3 hosting-suunnitelmaa, halvin suunnitelma alkaa vain 3,92 dollaria kuukaudessa (alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa).

A2 Hosting -yrityksellä on laaja kokoelma itseapua koskevia artikkeleita ja oppaita heidän virallisen verkkosivuston tietokannassa. Jos kuitenkin haluat puhua jonkun kanssa, hänen asiakastukitiiminsä on käytettävissä ympäri vuorokauden, auttaa sinua.

Sinulla on mahdollisuus lähettää lippu heidän tuotteistaan, laskutuksestaan ​​ja muusta. Voit myös saada välitöntä tukea soittamalla heille puhelimitse tai avaamalla live-chatboxin.

Ymmärrä vain, että A2 Hosting -palvelusta löytyy aina joku, joka auttaa sinua mihin tahansa aikaan vuorokauden aikana.

Palvelimien omistus maassa varmistaa sivustosi nopeuden Singaporen käyttäjien keskuudessa. Mutta huomaa, että heillä on myös tietokeskuksia maailmanlaajuisesti – mikä tekee sivustostasi käytettävän (suurella nopeudella) kaikkialla maailmassa.

A2-hosting on rakennettu nopeudelle käyttämällä SSD: tä. Ja kuten voitte todennäköisesti jo kertoa, heidän hosting-suunnitelmat (Lite, Swift, Turbo) tulevat eri nopeuksilla. Siksi, jos nopeus on sinulle erittäin tärkeä asia, voit etsiä heidän hinnastokohtaisempia suunnitelmiaan, jotka sisältävät heidän Turbo-ominaisuutensa, joka antaa sinulle enemmän resursseja ja jolla on vähemmän käyttäjiä palvelinta kohden.

Plussat

 • Palvelimet maailmanlaajuisesti
 • Rajoittamaton levytila
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • N / A

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: 3,92 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Joo

4. Vodien – Luotettava paikallinen Web-isäntä

Vodien-logo

Vodien on singaporelainen yritys, joka on toiminut jo jonkin aikaa ja näyttää! Erinomainen 24/7-tuki, viikoittaiset automaattiset varmuuskopiot, 30 päivän rahat takaisin -takuu… Jos haluat mennä paikallisesti, Vodien on ei-brainer.

Ne tarjoavat kaikkea perustason jaetusta isännöinnistä pilvimahdollisuuksiin, omistettuihin palvelimiin ja jopa hallittuun WordPress-isännöintiin. Ansaittu 2. paikka luettelossamme.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 10 dollaria / kuukausi.

Vodien -yrityksellä on oma asiakastukitiimi, johon voit luottaa ympäri vuorokauden. He tunnetaan enimmäkseen ammattitaidostaan ​​käsitellä kysymyksiä ja nopeaa vastausta.

Jos sinulla on ongelmia heidän isännöinnissään, voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse (Singaporen lankapuhelinnumero), chatin ja sähköpostin kautta. Monet sanovat, että heidän sähköpostipalvelunsa vastausaika ei ole kovin suuri, mutta saat vastauksen 24 tunnin sisällä.

Nyt, jos aiot tutkia ja löytää asioita itse, olet iloinen siitä, että heillä on myös tietokanta, joka on täynnä artikkeleita heidän virallisella verkkosivustolla. Heidän jutunsa ovat todella hyödyllisiä, yritätkö oppia jotain tai ratkaista ongelmia.

Koska Vodien sijaitsee Singaporessa, sinulla ei ole ongelmia palvella singaporelaisia ​​vierailijoita. Niiden latausajat ja sivunopeus ovat varmasti kohtuulliset.

Vodien tarjoaa ehdottomasti hyvän vaihtoehdon Singaporessa sijaitsevalle hosting-yritykselle.

Plussat

 • Helppokäyttöinen
 • Hyvä suoritus
 • Erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja

Haittoja

 • Hieman kallis

Verkkosivusto: www.vodien.com
Hinta: $ 10
Levytila: 5 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Ei

5. GreenGeeks – vihrein Web-isäntä

GreenGeeks-logo

GreenGeeks on yksi niistä yrityksistä, joiden tiedät vain kasvavan, ja se, että ne palauttavat 300% käyttämästään energiasta takaisin verkkoon, on vain eeppinen lisäbonus. Heidän tuki on myös erittäin vaikuttava, he tarjoavat sitä ympäri vuorokauden ja tarjoavat puhelin-, tukiliput ja live-chat-tuen.

Lisäksi palvelimet itse on varustettu SSD: llä, PHP7: llä ja PowerCacherilla, jotta verkkosivustoillesi saataisiin suurin mahdollinen nopeus. He tarjoavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa.

GreenGeeks on ollut toiminnassa yli 10 vuotta ja heidän asiakaspalvelunsa on ylläpitänyt hyvää mainetta tähän päivään saakka.

Kuten aiemmin mainitsimme, heidän puhelimeen, live-chattiin ja sähköpostitukiin pääsee kaikki ympäri vuorokauden, joten et koskaan jää yksin, kun kohtaat ongelmia verkkosivustollasi.

Suosittelemme myös tutustumaan heidän artikkeleiden tietokantaansa, sillä löydät sieltä paljon hyödyllistä materiaalia. Voit mennä sinne informaatiotarkoituksiin tai asioiden vianmääritykseen, kun tuntuu miettimään asioita itse.

Tietysti ei ole mitään sellaista, että tiedät, että tarvittaessa on saatavilla inhimillisiä ohjeita (ja voit luottaa niihin tässä).

Vaikka GreenGeeksillä ei ole palvelimia Singaporessa, kuten GreenGeeks-katsauksessamme huomautettiin, heidän Yhdysvaltojen ja Euroopan palvelimet voivat silti toimittaa sisältösi paikallisille vierailijoille nopeasti.

Jos haluat, voit myös ottaa käyttöön heidän mukana olevan CDN-palvelun (CloudFlare). Tämä varmistaa, että sivustosi on aina täydellisellä nopeudella paitsi Singaporessa, myös koko maailmassa.

Ja vain, jos tarvitset sitä, he voivat myös tarjota verkkotunnuksen rekisteröinnin, kun olet perustamassa upouutta verkkosivustoa.

Plussat

 • Rajoittamaton levytila
 • Super ympäristöystävällinen
 • Loistava suoritus

Haittoja

 • Ei palvelimia Singaporessa

Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta: 2,95 dollaria (USD)
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Joo

6. Pilvet

Cloudways-logo

Cloudways vie pilvipalvelun seuraavalle tasolle!

Yli 25 tietokeskuksella (myös Singaporessa), SSD-pohjaisella isännöinnillä, lavastusalueella, eeppisellä suorituskyvyllä Amazonin, DigitalOceenen, Googlen, Vultrin ja KYUPin palvelimien kautta … nämä kaverit määrittelevät uudelleen pilvipalvelualan.

Heidän halvin hosting-suunnitelma alkaa vain 7 dollaria / kk.

CloudWaysin avulla voit aina olla varma, että käytettävissäsi on sinulle apua ympäri vuorokauden, ja se on asiantuntijaryhmän tarjoama.

Jos haluat, voit siirtyä heidän viralliselle sivustolleen ja päästä heidän tietopohjaansa. Se on täynnä artikkeleita, oppaita, oppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä, joista on varmasti apua sinulle, jos tutkit jotain. Yleiset ongelmat voidaan yleensä ratkaista heidän itseapuaartikkeleillaan.

Tietenkin on saatavana myös ihmisten tukea. Heillä on lippujärjestelmä, live chat ja puhelintuki.

CloudWayillä on taattu nopea sivustojen ja sivujen lataaminen pilvipalveluna. Singapore-yleisösi saa varmasti pääsyn sivustoosi nopeasti, kun niiden palvelinklusterit ovat keskeisissä paikoissa ympäri maailmaa. Se on tietysti myös maailmanlaajuiselle yleisöllesi.

Huippunopeuden lisäksi huomaa, että pilvipalvelu on myös erittäin luotettava käytettävyyden suhteen. Syynä tähän on, että heidän järjestelmä voi aina saada resursseja käytettävissä olevista palvelinryhmistä tarvittaessa.

Plussat

 • Erittäin skaalautuva
 • Nopeasti
 • Tietokeskukset Singaporessa

Haittoja

 • Oppimiskäyrä on hieman vaikeampi

Verkkosivusto: www.cloudways.com
Hinta: 10 dollaria (USD)
Levytila: 25 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Joo

7. Bluehost

Bluehost -logo

Bluehost oli kerran isäntien kuningas yhdessä HostGatorin kanssa. EIG osti molemmat heistä, tuki ja laatu menivät alamäkeen nopeasti! Vain viimeisen kahden vuoden aikana he ovat indeksoineet takaisin siitä. Parempien tukien, kunnollisten isännöintipalveluiden ja suorituskyvyn ansiosta voimme nyt suositella niitä uudelleen. Ne tarjoavat jaettua hosting-, pilvimajoitus-, WP-isäntä-, VPS- ja omistettua isännöintiä.

Tukipalveluna heillä on kaikkea laajasta tietokannasta, tukilipuista, live-chatista, puhelintuesta ja video-oppaista. Heillä ei kuitenkaan ole palvelimia Singaporessa, joten sinun on otettava CloudFlare käyttöön, jos haluat kohtuullisen nopeuden.

Heidän suunnitelmansa alkavat 3,95 dollarista, mikä on samanlainen kuin useimmilla muilla isäntäyrityksillä.

Bluehost on ollut olemassa jo pitkään, ja heillä on hyvin koulutettu asiakastukitiimi. Kokemuksestasi tulee enemmän tai vähemmän miellyttäviä, kun etsit heidän apua tai apua.

Heidän asiakaspalvelu on myös saatavana ympäri vuorokauden, joten se vie jo paljon kuormaa mieltäsi (isännöintiin liittyvissä asioissa ei ole mitään muuta kuin käytettävissä olevaa apua ja mielenrauhaa).

Heillä on puhelin, live chat ja lippujärjestelmä käytössä. Heillä on myös virallisella sivustollaan ohjekeskus, joka sisältää paljon apuartikkeleita.

Kaikki Bluehostin palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa. Jos haluat todella kunnollisen nopeuden, suosittelemme heidän sisäänrakennetun CDN-ominaisuuden ottamista käyttöön (ja käytä heidän CDN-kumppaninsa CloudFlare).

Kun CloudFlare on käytössä, sivustosi voi käyttää ryhmää palvelimia, jotka sijaitsevat strategisesti ympäri maailmaa. Sivustosi kävijät nauttivat sitten nopeasti latautuvista sivuista, ovatpa he sitten Singaporessa tai muualla maailmassa.

Plussat

 • Paljon levytilaa
 • Paljon tukivaihtoehtoja

Haittoja

 • Vain yhdysvaltalaiset palvelimet
 • Sekalaisia ​​arvosteluja

Verkkosivusto: www.bluehost.com
Hinta: 3,95 dollaria (USD)
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, live chat, liput
Globaali kattavuus: Joo

8. WP-moottori

wpengine-logo

Jos etsit todella korkealaatuista WordPress-hallintapalvelua Singaporeen, WP Engine on mitä tarvitset! He ovat markkinajohtaja WordPress-sivustojen isännöinnissä ja syystä (vaikkakin ne ovat siis kalliita). Heillä on sisäinen räätälöity välimuistijärjestelmä, joka palvelee sivuja erittäin nopeasti (nimeltään EverCache), ja yhdistettynä CDN: ään, ne ovat nopein WordPress-hosting-yritys ympäri!

Heidän 24/7 -tuensa on selvästi erikoistunut WordPressiin, jotta he voivat korjata kaikki ongelmat ilman kiinnitystä. Lisäksi he huolehtivat myös kaikista WordPress-ydinpäivityksistä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Ja kun se on merkittävä päivitys, he todella testaavat sivuston ensin ennen päivittämistä varmistaakseen, ettei mikään rikkoudu, huippuluokan palvelu. Heillä on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, ne estävät DDOS-hyökkäyksiä ja he jopa korjaavat sivustosi ilmaiseksi, jos siihen saadaan hakkerointi …

Kaikki yllä oleva perustelee hintalaatun! Kiinnostaa mielenrauhaa ja voi säästää budjettia?

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa hinnasta 35 dollaria / kk.

Koska WP Engine on suunniteltu erityisesti WordPress-sivustoille, voit olla varma, että heidän asiakastukitiimi koostuu WordPress-asiantuntijoista / teknikkoista. Tämä on sinulle varmasti tärkeää, koska et haluaisi mitään vähemmän varsin kalliille isännöinnille.

Heidän asiakaspalvelu on kaikki sen arvoista, koska voit ottaa heihin yhteyttä ympäri vuorokauden. Sinun on oltava kirjautuneena ensin tiliisi, jotta he voivat tarkistaa tietosi ja tarjota sinulle tarvittavan tuen.

Hieno asia WP Enginen asiakaspalvelussa on, että ne ovat nopeita vastauksia, ammattitaitoisia ja luotettavia. Sinulla on aina mielenrauha tällaisella palveluntarjoajasi asennuksella.

Heillä on myös laaja valikoima hyödyllisiä artikkeleita tukipalvelussaan. Löydät ratkaisut yleisiin ongelmiin heidän verkkosivustonsa tästä osiosta.

WP Engine on suunniteltu käsittelemään WordPress-sivustoja helposti – ja nopeus on yksi niiden parhaista ominaisuuksista.

Sen lisäksi, että heidän EverCache-tekniikka tekee niiden isännöinnistä nopeaa (jopa Singaporen käyttäjille), voit ottaa käyttöön myös CDN-ominaisuuden. Tällöin sisältösi lähetetään pilvipalvelimille, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa, jotta sisältösi olisi saatavana (suurella nopeudella) maailmanlaajuisille käyttäjille..

Rehellisesti sanottuna, kun kyse on laadukkaasta liiketoiminnan isännöinnistä, on vaikea löytää joku parempaa… jos sinulla on varaa siihen.

Plussat

 • Loistava suoritus
 • 24/7 tuki
 • Hyvä turvallisuus

Haittoja

 • Kallis

Verkkosivusto: www.wpengine.com
Hinta: 35 dollaria (USD)
Levytila: 25 k kävijäraja
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput
Globaali kattavuus: Joo

Kuinka löytää paras Singapore-verkkosivuston isäntä

Singaporen web-tietokone

Riippumatta siitä, mikä on tavoitteesi singaporelaiselle verkkosivustollesi, ja siitä huolimatta, aiotko sen houkuttelevan suurta yleisöä vai ei – sinun on saatava lopulta kaikki verkkosivustosi kehittämäsi sivustot (btw, olemme kirjoittaneet melko kunnollinen opas verkkosivun luomiseen, joka auttaa sinua ulos). Ja kun tämä aika tulee, sinun on valittava käytettävissä olevien verkkosivustojen hosting-vaihtoehtojen välillä valitaksesi tarpeitasi vastaava isäntä. Singaporen parhaan web-hosting-sivuston valitseminen on kriittinen tekijä verkkosivustosi onnistumisen ja toimivuuden kannalta. Jos haluat, että sivustosi toimii optimaalisesti ja tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen kaikille verkkosivustosi kävijöille, on hyvä idea ottaa aikaa ymmärtää ero käytettävissä olevien web-hosting-vaihtoehtojen välillä ja soittaa oikea puhelu.

Tyypit verkkosivustojen ylläpito Singaporelle

Jaettu hosting

Jaettu hosting on yksi halvemmista isännöintimenetelmistä, ja se on ihanteellinen pienille projekteille ja verkkosivustoille, jotka eivät vaadi paljon resursseja menestyäkseen tai tarjoavat esimerkillisen käyttökokemuksen. Pienemmillä verkkosivustoilla ei ole tapana tuottaa paljon liikennettä tai ne tarvitsevat paljon kaistanleveyttä tai tallennustilaa, joten vaikka jaetulle isännöinnille on ominaisia ​​sen haitat ja rajoitukset, se ei pidä lopulta olla ongelma tällaisille sivustoille. Sivustoille, jotka haluavat tuottaa suuria määriä käyttäjiä, on kuitenkin viisasta harkita muita siihen sopivimpia web-hosting-vaihtoehtoja.

jaetun isäntägrafiikan

Useimpien yritysten tarjoamat isännöintivaihtoehdot ovat kuitenkin vaikuttavia. Vaihtoehdoista, kuten PHP-hosting, Linux- tai Windows-hosting, Java, jne. CMS: ien hyödyllisiin asennusohjelmiin, kuten WordPress Joomla, Drupal ja muut.

VPS-hosting

VPS-hosting, joka tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta, on loistava ratkaisu, jos haluat asettua jonnekin keskelle jaetun isännöinnin ja erillisen palvelimen isännöinnin välillä. VPS-isäntä on hyvin samankaltainen kuin jaettu isäntä, koska palvelin on edelleen jaettu useiden käyttäjien kesken, joille palveluntarjoaja myy sen, mutta tässä tapauksessa käyttämäsi tila on kokonaan erillinen muista käyttäjistä osiolla, joten toimintasi Niiden toiminnot eivät täysin vaikuta tallennustilaan ja kaistanleveyden käyttöön. Täydellinen pienille ja keskisuurille verkkosivustoille. VPS-hosting on edullinen vaihtoehto web-kehittäjille, jotka etsivät web-hosting-ratkaisua Singaporessa.

Omistettu palvelin

Dedicated server hosting on juuri miltä se kuulostaa – eräänlainen web-hosting, jossa käyttäjällä on koko palvelintila itselleen. Tämä on todella tarpeen vain paljon isommille hankkeille, kuten suurille verkkokauppasivustoille ja massiivisille foorumeille. Tällaiset projektit vaativat korkean suorituskyvyn web-hosting-ratkaisua, ja omistettu palvelimen isäntä sopii laskuun täydellisesti näissä tilanteissa. Ellei luulet, että verkkosivustosi houkuttelee satoja tai jopa tuhansia käyttäjiä päivässä, erillinen palvelin-isäntä ei tarjoa sinulle lisää tehoa.

Pilvipalvelu

Cloud hosting on suosikki, kun kyse on web hosting vaihtoehtoja, koska sen monipuolisuus ja luotettavuus. Pilvipalvelu riippuu toisaalta useasta koneesta vain yhden sijaan, kuten jaetussa isännöinnissä, omistettu isännöinnissä ja VPS-isännöinnissä. Kun käytetään useampaa kuin yhtä konetta, tämä tarkoittaa, että jos yksi putoaa, on vielä muita paikallaan, jotka noutavat löysyyden ja varmistavat, että verkkosivusto jatkaa toimintaansa odotettavissa olevana ja että tiedot tallennetaan turvallisesti.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjä hosting on yleinen tyyppi web-hosting, jota web-kehittäjät ostavat irtotavarana myydäkseen puolestaan ​​asiakkailleen, joille ne suunnittelevat verkkosivustoja. Tämä on web-kehittäjälle paljon helpompaa kuin se, että heidän asiakkaansa valitsevat itse web-hosting-tyypin ja palveluntarjoajan, koska se antaa kehittäjälle paljon enemmän vapautta voidakseen työskennellä sivustolla ja varmistaa, että se toimii oikein varmistaakseen ihanteellisen käyttökokemuksen. Lisäksi se on paljon parempi tapa, jonka avulla web-kehittäjät pystyvät saamaan lisää hallintaa verkkosivustoihin, joita heidän salkkuissaan esiintyy. Jos verkkosivustosi hallitsee web-suunnittelijaa, heillä voi olla tarjota sinulle jälleenmyyjän hosting-paketti, joka tekee prosessista paljon helpompaa, koska Web-kehittäjä tietää tarkalleen, mitä resursseja verkkosivustosi tarvitsee sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

Ylläpito WordPress-hosting

Melko itsestään selvää, se isännöi, mutta keskittyy WordPressiin täysin WP-optimoiduilla palvelimilla & tuki. Menemme yksityiskohtaisemmin Ylläpitämä WP-hosting-sivulle.

Singaporen web-hosting: tutkimuksen ominaisuudet.

Kun olet päättänyt oikean tyyppisestä web-hosting-palvelusta, joka on sinulle sopiva, olet puolivälissä saadaksesi verkkosivustosi elää verkossa. Seuraava askel verkkosivustosi avaamisessa on päättää oikeasta web-hosting-palveluntarjoajasta, joka antaa sivustollesi parhaat mahdollisuudet menestyä. Kun kyseessä on Web-palveluntarjoajan valinta, johon voit luottaa verkkosivustollesi, tässä on joitain ominaisuuksia, joita sinun tulisi tarkastella (nämä ovat samat vaatimukset, joita käytämme muissa suosituimmissa hosting-luetteloissamme, kuten Australia hosting, UK hosting, Irlanti hosting, Kanadalainen hosting) , paras isäntä Intiassa, paras verkkosivustojen ylläpito (maailmanlaajuisesti), hebergement-sivuston web fi Ranska, paras verkkosivustojen hosting Malesiassa & NZ-hosting):

Palvelimen sijainti

Palvelimen sijainnilla on merkittävä vaikutus verkkosivustosi kävijöiden kokemusten latausaikoihin.

palvelimen sijaintikartta

Tästä syystä verkkopalveluntarjoajan tarjoamien palvelimien sijainti on tärkeä asia tarkasteltavana – tarkista myös, kuinka tehokkaat kyseiset palvelimet ovat, koska on parempi, että tehokas palvelin on vähän kauempana kuin yksi sen läheisyydessä. ‘Ei riitä tarpeisiisi (sekä SiteGround- että A2 Hosting -palvelimissa on palvelimia Singaporessa, mutta tarkistaaksesi A2 Hosting vs. SiteGround-vertailun, jotta niiden suorituskyky eroaa toisistaan).

varastointi

Tämä on ongelma, johon et todennäköisesti törmää pienemmän verkkosivuston kanssa, mutta jos kehität keskisuuria tai suuria verkkosivustoja, sinun kannattaa varmasti katsoa, ​​kuinka paljon tallennustilaa sinulla on etsimäsi paketin kanssa millä tahansa Web-sivustolla isännöi Singaporen tarjoajaa. Viimeinen asia, jonka haluat, on rekisteröityä palveluun ja huomata, että se ei anna sinulle resursseja, joita tarvitset sivustosi menestymiseen.

Käyttöaste

Verkkosivustolla ei ole merkitystä elää verkossa, jos käyttäjät eivät koskaan voi kokea sitä. Rekisteröimäsi web-palveluntarjoajan olisi tarjottava mahdollisimman suuri käytettävyys, jotta sivustosi on käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Aloimme seurata sekä suurten web-hosting-yritysten yleistä käyttöaikaa että vastausaikoja isännöinnin tilasivullamme. Tutustu joihinkin asiakaskokeiluihin saadaksesi kuvan siitä, mikä heidän kokemuksensa oli palveluntarjoajan kanssa.

turvallisuus

Kunnollisten turvatoimenpiteiden avulla säästät paljon ongelmia tiellä. Oletuksena sinun on tarkistettava, tarjoaako verkkoisäntä ilmaisia ​​SSL-varmenteita (https), koska se on nykyään melko pakollinen, jopa sellaisille sivustoille, joilla ei ole minkäänlaista luottokorttien käsittelyä paikan päällä. Google haluaa myös nähdä sivustoja, joihin on asennettu SSL-varmenne, ja sijoittaa ne korkeammalle hakutuloksissaan.

SSL-sertifikaatit

Jotkut verkkoisäntäkoneet veloittavat SSL-sertifikaatit, ja on järkevää monimutkaisemmille (on 3 tyyppiä: laajennettu validointi (EV), organisaation validointi (OV) ja verkkotunnuksen validointi (DV) SSL-sertifikaatit), mutta perustason tulisi olla ehdottomasti olla ilmainen. Ja jos he eivät ole, voit hankkia ilmaisen sivuston letsencrypt.org.

Tuki

Sivuston ylläpito ei ole helppoa, ja siitä voi nopeasti tulla monimutkaista, jos et tiedä mitä teet. Jopa jotkut kokeneet käyttäjät voivat sekoittaa ajoittain järjestelmän tiettyihin näkökohtiin. Siksi on hyvä varmistaa, että verkkosivustoasi ylläpitävä tarjoaja tarjoaa riittävää tukea. vähimmäismäärän mukaan heillä tulisi olla käytettävissä suorakeskustelu ja puhelintuki.

varmuuskopiot

Et halua menettää mitään arvokasta tietosi tragedian sattuessa. Varmista, että teet yhteistyötä palveluntarjoajan kanssa, joka varmuuskopioi verkkosivustosi tiedot säännöllisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät mitään tärkeää. On myös fiksu etsiä heidän hakumenetelmiään, jos kadotat sivustosi tiedot. Päivittäinen varmuuskopiointi on ihanteellista, mutta jopa viikoittain pitäisi olla ok.

kaistanleveys

Kaistanleveys on olennainen osa verkkosivustosi suorituskykyä, ja jos sinulla ei ole pääsyä kaistanleveyteen, jota tarvitset sivustosi sujuvaan toimintaan, verkkosivustosi käyttäjäkokemus kärsii. Tutustu kaistanleveyteen, joka sinulle on varattu minkä tahansa palveluntarjoajan kanssa, ennen kuin kirjaudut heidän kanssaan, jotta vältytään kielteisiltä kokemuksilta.

Verkkotunnusten / sivustojen lukumäärä sallittu

On aina hyvä löytää tarjoaja Singaporesta, jonka avulla voit isännöidä useita verkkotunnuksia palvelintilasta, jota olet ostanut heiltä. Et koskaan tiedä kuinka monta verkkosivustoa haluat lopulta isännöidä, joten tarkista, kuinka monta verkkotunnusta tarjoajasi sallii, ennen kuin kirjaudut heidän kanssaan.

johtopäätös

Ja siinä on, saattaa tuntua ylivoimaiselta kattaa kaikki kohdat ja tutkimus itse, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä jopa luot laskentataulukon ja kirjaat kaikki Singaporen parhaiden verkkopalveluntarjoajien tiedot, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map