Paras verkkokaupan isännöinti Isossa-Britanniassa

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee suuren Web-isännän. Web-palveluntarjoajasi laadulla voi olla valtava vaikutus verkkokaupan potentiaaliseen menestykseen.


Otetaan esimerkiksi verkkosivuston nopeus. Tiesitkö, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois vain jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … tästä syystä kunnollinen verkko isäntä on elintärkeä!

Nämä ovat tärkeimmät sähköisen kaupankäynnin palveluntarjoajat Yhdistyneelle kuningaskunnalle, tosi laadukas isännöinti rikkomatta pankkia.

Sivuhuomautus: Nro 1 on väliaikainen 69% alennus juoksusta! Tartu siihen niin kauan kuin se kestää!

Muutama tunnetuin tuotemerkki / sivusto, joka linkittää sisältöömme:

Tiedämme tavaramme, pieni näyte monista suosittelumme:

Tom on intohimoinen ja ymmärtää nopeasti asiakkaidensa tarpeet. Olen todella arvostellut hänen halukkuuttaan jakaa tietoa ja taito minua käyttämään upouutta verkkosivustoani. Kiitos Tom!

Sally Mac
Sisällysluettelot

MangoMatter teki nykyisen verkkosivustomme suunnittelun niin helpoksi. Tom oli henkilökohtaisesti mukana ensimmäisestä neuvottelusta loppuun saakka, ja hän on silti helposti käytettävissä mahdollisiin tarpeisiin!

Demitrios Lecatsas
Tuoreet hiukset

Valitsimme Tomin suunnittelemaan verkkosivustomme, koska pidimme muiden hänen suunnittelemiensa verkkosivustojen tyylistä. Koko prosessi oli stressitöntä. Tom oli niin avulias eikä mikään useista pyyntöistämme aiheuttanut liikaa vaivaa. Tomilla on ilo työskennellä. Rakastamme verkkosivustoa, jonka hän on meille luonut, se on niin helppo käyttää ja näyttää fantastiselta.

Carl Olive
kevät!

Kokemuksemme Mango Matterista oli upea! Tomilla on erittäin helppo työskennellä, positiivinen, tehokas ja ilmeisesti loistava tekemisissään. Erittäin suositeltavaa.

Lucy Reeves
Keinot, joilla

Kysyimme Tomia kehittämään uuden yrityksen verkkosivustomme ja olimme iloisia tuloksesta. Hän ei pystynyt toimittamaan vain lyhyen esityksen, vaan tarjota joitakin erinomaisia ​​ideoita, joita emme olisi koskaan ajatellut. Mikä parasta, Tom on antelias aikansa kanssa ja on edelleen käytettävissä neuvojen ja tuen tarjoamiseksi.

Neil Mackenzie
Enventive

Kuinka helppoa ja sujuvaa kokemusta se on toiminut MangoMatterin kanssa! Tom ymmärsi tarkalleen mitä olemme seuranneet, ja olemme erittäin vaikuttuneita lopputuotteesta. En epäröi valita tulevaisuudessa uudelleen MangoMatteria.

Tyson King
Johtaja / Plumbrite Solutions

Tom from MangoMatter on ollut erittäin avulias, ammattitaitoinen ja suuri tuki verkkosivustoni perustamisessa, hän on runsaasti tietoa ja erittäin tehokas. En epäröi suositella MangoMatteria ja olen jo tehnyt niin.

Michelle Watson
minä korjaan

Olemme tehneet analyysin, web-hosting-arvosteluita & vertailut, joita sinun ei tarvitse tehdä, jolloin saadaan luettelo Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista verkkokaupan verkkoyrityksistä. Alla olevassa taulukossa on korkeatasoinen katsaus – mielestämme – viiteen parhaaseen verkkokaupan isäntään, luokituksen mukaan lajiteltuina, erittelemällä hinta / kuukausi, & kuinka paljon levytilaa ne tarjoavat. Olemme myös ottaneet 3 parhainta ja tarkistaneet ne erikseen taulukon alla.

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.Serverit maailmanlaajuisestiOminaisuudetArvostelutVerkkosivusto
siteground2 £ 2.95 (Väliaikainen 67% alennus, alkaen £ 8.95)
 • Isossa-Britanniassa sijaitsevat palvelimet + globaali verkko
 • Salamaton
 • Edullinen (kulut GBP)
 • 30 päivän rahat takaisin takuu!
 • Nopea asiantuntijatuki
 • Virallisesti WordPress = voittaja!
SiteGround arvostelu
GreengeeksLogo USD 2,95
 • Vihreä isäntä
 • palvelimet Euroopassa
 • Rajoittamaton levytila
GreenGeeks-arvostelu
A2HostingLogo 3,92 dollaria
 • halpa
 • Rajoittamaton levytila!
A2-hosting-arvostelu
eukhost-logo £ 3,33
 • Korkea suorituskyky
 • Yhdistyneessä kuningaskunnassa
TSOhost Review
kinsta 30 dollaria
 • WordPress-hosting täydellinen
 • Loistava suoritus
 • Käyttää Google Cloud Platform -palvelua
 • Korkeampi hintalappu
Kinsta-arvostelu

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Paras verkkokaupan isännöinti UK 2020 – arvostelut

1. SiteGround

Tämä on kaikkien aikojen suosikki isännöintiyritys sähköisen kaupan sivustoille. Ne ovat edullisia, heillä on salamannopeita palvelimia Lontoossa, ja mikä tärkeintä, tuki on erittäin herkkä (keskimääräinen vasteaika on noin 10 minuuttia)..

Myös WordPress suosittelee SiteGroundia (Hyvin harvat isäntäyritykset voivat väittää tämän! He voivat tietysti puuttua mihin tahansa heitä heittämään CMS: ään), tämä on ehdottoman ketterä! vai niin, + heillä on 30 päivän rahat takaisin takuu!

SiteGroundsin suunnitelmiin kuuluu myös joukko hienoja ominaisuuksia, kuten uskomattoman tehokas turvajärjestelmä, automatisoidut varmuuskopiot ja ilmainen SSL (erittäin tärkeä verkkokauppasivustoille)

Heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain £ 2.75 / kuukausi (69% normaalihinnasta)! 

siteground2

  Voittaja

Helppokäyttöisyys

97%

Tuki

95%

Suorituskyky / teho

95%

2. GreenGeeks

Hinta: $ 2,95
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks on yksi yrityksistä, joiden tiedät vain tekevän kaiken oikein. He ovat nähneet valtavan kasvun heti, kun he aloittivat toimintansa vuonna 2008. Syyt heidän menestykseen ovat melko selvät, kun aloitat työskentelyn heidän kanssaan, se on yhdistelmä globaalia ulottuvuutta (useita tietokeskukset ympäri maailmaa), mahtava suorituskyky, hieno ja melko nopea tuki, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, he laittavat energiankulutuksensa kolme kertaa takaisin verkkoon tuulienergian kautta, mikä on melko uskomatonta!

Erityisten ominaisuuksien suhteen ne tarjoavat rajoittamattoman levytilan jopa kaikkein perussuunnitelmassa, heillä on 24/7-tuki ja aivan kuten SiteGround, 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen! Vakaa # 2 luettelossamme!

Heidän halvin suunnitelma alkaa vain USD 2,95 / kuukausi (yksinoikeus MangoMatter-alennus – alas 9,95 dollaria)

GreenGeeks-logo

Helppokäyttöisyys

94%

Tuki

95%

Suorituskyky / teho

90%

3. A2-hosting

A2-hosting on hyvin samanlainen kuin SiteGround, sekä suorituskyvyltään että ominaisuuksiltaan (vain vähän kalliimmalla), heillä on myös erilaisia ​​melko kirkkaita nopeita palvelimia ympäri maailmaa (mukaan lukien Lontoo). Verkkokaupan suhteen pidämme heistä, koska ne tarjoavat turboahdettuja palvelimia nopeammiksi ja ne ovat melko joustavia palvelinresurssiensa kanssa, mikä antaa kohtuullisen kokoisille myymälöille mahdollisuuden toimia silkinpehmeänä.

He tarjoavat myös 3 isäntäpakettia, halvin suunnitelma alkaa vain USD 3,92 dollaria kuukaudessa (alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa).

Helppokäyttöisyys

87%

Tuki

94%

Suorituskyky / teho

93%

verkkokauppa UK tutkimus

Ison-Britannian verkkokaupan hosting: Kuinka löytää oikea

Verkkokaupan isännöinti on eräänlainen web-isännöinti, joka on tarkoitettu erityisesti yritysten tai yrittäjien sähköisen kaupan verkkosivustojen isännöintiin. Eli verkkokaupoina toimivat verkkosivustot, jotka on varustettu helpottamaan tavaroiden ja palveluiden online-kauppaa. Olemme myös luoneet isäntävertailut e-kaupan isäntämahdollisuuksista Australiassa ja e-kaupan isännöinti Kanadassa.

Näiden tapahtumien kautta jaettavien tietojen arkaluonteisuuden takia tämäntyyppiseen Ison-Britannian web-hosting-alustaan ​​liittyy useita ominaisuuksia ja toimintoja, jotka erottavat sen muista web-hosting-tyypeistä..

Mikä erottaa verkkokaupan hosting Ison-Britannian normaalista web-hosting-palvelusta

Verrattuna yleiseen verkkosivustoon tai blogiin tarvittavaan hosting-suunnitelmaan, sähköisen kaupankäynnin hosting eroaa “tavanomaisesta” web-hosting-palvelusta monella tapaa.

ominaisuudet

Ensinnäkin verkkokaupan hosting sisältää useita toimintoja ja työkaluja, joita yritykset tarvitsevat verkkokauppojen helpottamiseksi.

Verkkokaupan isännöintiin sisältyy edelleen sivustojen rakentamisen yleisten näkökohtien, kuten web-suunnittelun perusominaisuuksien, huomioon ottaminen, tälle hosting-alustalle ominaisia ​​ominaisuuksia ovat:

● Online-luettelot

● Varastonhallinta

● Maksunkäsittelyominaisuudet

● Ostoskoritoiminnot

● ja SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatti

Verkkokaupan isäntäsuunnitelmissa tarjotut ominaisuudet antavat sivustonomistajille mahdollisuuden perustaa sähköisen kaupankäynnin verkkosivustonsa asianmukaisesti ja hallita ja hoitaa myöhemmin liiketoimintatapahtumia..

Vaikka yleisillä verkkosivustoilla ei ole tarvetta toimintoihin, kuten maksujen käsittelyyn, ne ovat välttämättömiä yrityksille ja yrittäjille, jotka aikovat isännöidä verkkokauppaa.

Kustannus

Verkkokaupan hosting-kustannukset voivat vaihdella riippuen palveluntarjoajalle, jonka valitset isännöintisuunnitelmaasi, sekä niiden tarjoamista ominaisuuksista.

Tyypillisesti laadukkaan verkkokaupan hosting-suunnitelma alkaa 20–250 dollaria plus kuukausi. Mukautetun verkkokaupan järjestelmän ylläpitäminen voi kuitenkin maksaa jopa korkeammin, alkaen 300 dollarista, jolla on kiivetä.

Verkkosivustosuunnitelmat ilman sähköisen kaupankäynnin ominaisuuksia voidaan sitä vastoin ostaa vain 4 dollarilla kuukaudessa ja mennä sieltä ylöspäin web-hosting-alustan tyypin perusteella (esim. VPS, jaettu, omistettu jne.). Vaikka on myös joitain ilmaisia ​​web-hosting-vaihtoehtoja, tätä ei yleensä suositella yrityksille.

Mitä etsiä, kun etsit verkkokaupan palveluntarjoajaa

On olemassa useita tekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon etsiessään verkkokaupan verkkopalveluntarjoajaa. Tärkeimpien näkökohtien tulisi koskea yrityksesi erityistarpeita, koska jotkut palveluntarjoajien tarjoamat ominaisuudet saattavat olla välttämättömiä tavoitteesi täyttämiseksi.

Seuraavassa on yksityiskohtaisia ​​selityksiä erityyppisistä web-hosting-palveluista ja tärkeimmistä asioista, joita on syytä etsiä verkkokaupan palveluntarjoajia selaamalla..

Hosting-tyypit

Jaettu hosting

Jaettu hosting on eräänlainen web-hosting, joka on suosittu yritysten keskuudessa, etenkin budjettikohteissa, koska nämä suunnitelmat ovat yleensä budjettiystävällisempiä.

Jaetussa isännöintisuunnitelmassa Web-sivustosi isännöi palvelimella, joka jaetaan muiden verkkosivustojen kanssa. Palveluntarjoajasta riippuu todellinen verkkosivustojen lukumäärä, joita jaat palvelimellasi, ja se, mitä voit odottaa sivuston suorituskyvyn suhteen. Jaetulla palvelimella isännöidyt verkkosivustot voivat olla avoinna tietoturvauhille, ja web-suorituskyky voi myös riippua siitä, kuinka monta resurssia muut palvelimet käyttävät tai käyttävät saman palvelimen muilla sivustoilla..

Pilvipalvelu

Pilvipalveluihin kuuluu palvelimen jakaminen muiden verkkosivustojen kanssa, kuten VPS-isännöinti, ja se toimii useiden toisiinsa kytkettyjen web-palvelimien välillä. Pilvipalveluita on kolme pääluokkaa: Ohjelmisto palveluna (SaaS), Infrastruktuuri palveluna palveluna (IaaS) ja Palvelualusta palveluna (Paas)..

Pilvipalvelun etuihin sisältyy mahdollisuus käyttää joko Linux- tai Windows-käyttöjärjestelmää (OS) sekä pilvipalvelun skaalautuvuuden tarjoama joustavuus. Toisin sanoen pilviratkaisut hinnoitellaan käytön perusteella, ja niiden edellytetään vain maksavan yrityksille tosiasiallisesti käyttämät resurssit.

VPS-hosting

Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti on samanlainen kuin erillinen ja jaettu isäntä, koska se tarjoaa osan ohjauksesta ja resursseista, jotka tarjotaan omistettujen hosting-suunnitelmien sisällä, mutta jaetun hosting-ympäristön sisällä. Eli VPS-isäntä toimii useiden erilaisten virtuaalisten käyttöjärjestelmien kautta yhdellä fyysisellä palvelimella.

VPS-isännöintisuunnitelman avulla jaat edelleen resursseja muiden verkkosivustojen kanssa, mutta sinulla on etu, että sinulla on käyttöjärjestelmäsi. Toimittajat voivat tarjota kahta erityyppistä VPS-suunnitelmaa: itsehallittu VPS ja hallittu VPS. Entinen antaa sivuston omistajalle palvelimen hallinnan ja vastuun kaikkien teknisten näkökohtien käsittelystä. Isännöidyllä VPS-suunnitelmalla hosting-yritys hoitaa tekniset näkökohdat.

Dedicated hosting

Dedicated hosting on yksi kalliimmista hosting-tyypeistä. Omistetulla isännöinnillä verkkoisäntä vuokraa ja hallitsee täysin omaa palvelintaan. Dedikoiduissa isännöintisuunnitelmissa on korkea sivuston suorituskyky, räätälöinnin hallinta ja käytännössä 100% käyttöaika.

WordPress-hosting

WordPress-hosting on eräänlainen web-hosting, joka on optimoitu tukemaan sivustoja, jotka toimivat mukautetun hallintajärjestelmän (CMS) kautta, WordPress.

Palvelimen sijainti ja nopeus

Palvelimen sijainti on tärkeä, etenkin verkkokauppasivustoissa. Ota huomioon, että mitä kauemmas sinä tai kohdemarkkinat olet palvelimen maantieteellisestä sijainnista, sitä hitaammin verkkosivustosi toimii. Verkkokaupan osalta viiveet lastausaikoissa voivat olla erittäin haitallisia, aiheuttaen yrityksellesi menetyksen.

Jotta sivustosi ominaisuudet pysyisivät riittävinä ja latausajat pienenisivät, on parasta pitää palvelimet maantieteellisesti lähellä aiottua kohdeyleisöä..

Tuki

On ihanteellista valita isäntäyritys, joka tarjoaa helpon pääsyn tukitiimiin. Jos sivustosi kaatuu tai jokin muu ominaisuus näyttää toimivan virheellisesti, on tärkeää, että sinulla on tarkkaavainen tukitiimi valmiustilassa, jotta pystytään nopeasti korjaamaan ja korjaamaan ongelma.

Levytila

Riittävä levytilan jakaminen on toinen tärkeä näkökohta valittaessa isännöintisuunnitelmaa.

Vaikka verkkokauppasivustosi voi vaihdella yrityksittäin, se tarvitsee riittävästi levytilaa yksittäisille tuotesivuillesi. Erityisesti korkealaatuisella grafiikalla varustetut tuotesivut vievät enemmän tilaa kuin verkkosivustot, kuten blogit, jotka ovat yleensä tekstipainoisempia ja vähemmän tilaa tarvitaan grafiikoille ja muille medioille.

Palvelintasuunnitelmasi kautta saamasi levytilan osuus myös video- ja äänitiedostoista, tietokannoista, sähköpostitilistä ja mahdollisista asennetuista komentosarjoista ja ohjelmista.

Jotkut suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman levytilan, mikä saattaa olla paras vaihtoehto isommille verkkosivustoille. Yritysten, jotka aikovat toimia pienemmissä verkkokauppasivustoissa, joissa on vähemmän verkkosivuja ja sisältöä, ei kuitenkaan välttämättä tarvitse venyttää dollaria rajoittamattomaan pakettiin.

SSL

Secure Sockets Layer (SSL) on tekniikka, joka tarjoaa suojatun, salatun Internet-yhteyden palvelimen ja Internet-selainten – eli asiakkaidesi – välillä. Tämä mahdollistaa arkaluonteisten tietojen, kuten maksujenkäsittelytietojen, yksityisen siirron.

SSL: n suojaamilla verkkosivustoilla on vihreä osoiterivi tai lukkosymboli, joka sijaitsee osoitepalkin vasemmalla puolella. URL-osoite alkaa myös nimellä https: // kuin tavallisella http: //

Tietosuoja on olennainen verkkokaupan onnistumiseen ja maineeseen, mikä tekee SSL: stä nykyään laajalti välttämättömän ominaisuuden eikä valinnaisen. Salatun tekniikan hienostuneisuuden takia SSL-varmenteen omistaminen antaa sivustollesi mahdollisuuden luoda luottamusta asiakkaidesi kanssa.

Käyttöaste

Viimeinen on harkinta valita isäntäsuunnitelma, jolla on optimaalinen käytettävyys. Lähes jokainen verkkopalveluntarjoaja tarjoaa 99–100% käyttöaikaa asiakkailleen; jopa se, että 1% voi olla ratkaisevan tärkeä.

Ellei verkkosivustolle suoriteta aikataulun mukaista ylläpitoa, sinun tulee pyrkiä suunnitelmaan, jonka avulla sivustosi on käytännöllisesti katsoen 100% ajasta.

Ja siinä on, saattaa tuntua ylivoimaiselta kattaa kaikki kohdat, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä jopa luo laskentataulukko ja kirjaa kaikki tiedot Ison-Britannian parhaille verkkopalveluntarjoajille, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector