Paras PHP-hosting: Vertailu ja arvostelut

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee suuren web-isännän. Nämä ovat parhaat PHP-palveluntarjoajamme, tosi laadukasta web-hosting-palvelua rikkomatta pankkia.


Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetSivusto
siteground2 9,3 / 10 3,95 dollaria (väliaikainen 67% alennus) 10 Gt Tehokas, nopea, eeppinen tuki, + 30 päivän rahat takaisin -takuu! = Voita!
hostgator 8,7 / 10 $ 2.78 Hyödyllinen hinta Rajoittamaton Halpa + Rajoittamaton levytila!
A2HostingLogo 8,5 / 10 3,92 dollaria (alempi kuin 7,99 dollaria) Rajoittamaton Rajoittamaton levytila!
liikkeessä 8,3 / 10 4,19 dollaria (40% alennus) Rajoittamaton Kokenut, luotettava, hieman kalliimpi.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Rajoittamaton Loistava suoritus & tuki

Paras PHP Hosting 2020 -arvostelut

1. SiteGround

SiteGround-logo

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: $ 3,95
Levytila: 10 Gt

Me ajattelemme paras PHP-palveluntarjoaja on SiteGround. SiteGround on maailman johtava verkkosivustojen ylläpitäjä. Se tarjoaa pilvipalvelun, omistetun isännöinnin, WordPress-isännöinnin ja jaetun isännöinnin (suosituin palvelu). Joten jos etsit parasta sivustosi palveluntarjoajaa, suosittelemme tutustumaan SiteGroundiin ja vertaamaan sen ominaisuuksia muiden siellä olevien palveluntarjoajien kanssa.

SiteGround antaa sinulle kolme vaihtoehtoa jaetulle isännöintisuunnitelmalle – Käynnistys (heidän perussuunnitelma), GrowBig (heidän keskisuuntainen suunnitelmansa) ja GoGeek (heidän ominaisuuksiensa täytetyin suunnitelma). Ehdotamme heidän GrowBig-suunnitelman luomista (varsinkin jos sinulla on päivityssuunnitelma joka tapauksessa), koska se sisältää käytännöllisimmät ominaisuudet. Vaikka StartUp-suunnitelma antaa sinulle myös paljon liikkumavaraa liiketoiminnan laajentamiseksi, olet rajoitettu vain yhteen verkkosivustoon. Mutta älä huolestu – jos päätät mennä heidän perussuunnitelmaansa, voit päivittää joka tapauksessa.

SiteGroundin joustavien suunnitelmien lisäksi pidämme heidän asiakastuestaan. Heillä on ympäri vuorokauden tapahtuva tuki live-chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta – tiedät, että siellä on aina ihmisiä, jotka auttavat sinua (milloin tahansa vuorokauden aikaan).

Sinun ei todellakaan pitäisi pelätä tarkistaa SiteGround-palvelua, koska heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu vain siinä tapauksessa, että päätät peruuttaa suunnitelmasi. 30 päivää riittää saamaan tunteen heidän palveluistaan ​​- niin sinulla ei todellakaan ole mitään menetettävää.

Plussat

 • Joustavat hosting-suunnitelmat
 • Edulliset hinnat
 • Ilmainen SSL-varmenne

2. HostGator

HostGator-logo

Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta: $ 2,75
Levytila: Rajoittamaton

Jos etsit tarpeitasi varten sopivaa jaettua hosting-suunnitelmaa, tutustu HostGatorin suunnitelmiin. Heidän Hatchling-suunnitelma sallii vain yhden verkkosivuston, mutta sen mukana on rajoittamaton tallennustila ja mittaamaton kaistanleveys. Jos luulet, että se on sinulle liian rajoittava, niin mene heidän vauvaohjelmaansa (se on itse asiassa heidän suosituin suunnitelmansa). Vauva-suunnitelman ansiosta sinulla voi olla rajaton määrä verkkosivustoja – niin, että se on iso plussi. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan heidän liiketoimintasuunnitelmansa, jos sinulla on jo toimiva yritys (ja se on myös paras verkkokaupan suunnitelma)..

Suunnitteletko siirtää verkkosivustosi HostGatoriin? Jos olet, tiedä, että he tarjoavat ilmaista siirtoapua, mutta se on tarkoitettu vain yhdelle verkkosivustolle. Jos sinulla on paljon sivustoja, joudut maksamaan heidän palveluistaan ​​(muille).

Jos olet edelleen epävarma siitä, onko HostGator sinulle tarkoitettu, voit hyödyntää heidän 45 päivän palautuskäytäntöään. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden peruuttaa suunnitelmasi niin kauan kuin se on mainitun lisäajan kuluessa.

Yksi syy siihen, miksi HostGator on suosittu käyttäjilleen, on, että sen käyttö on erittäin helppoa. Joten olit sitten aloittelija tai ammattimainen web-suunnittelija, tunnet varmasti sen käyttäjäystävällisen cPanelin.

Plussat

 • Helppokäyttöinen
 • Hyvä asiakaspalvelu (ympäri vuorokauden puhelin, live chat, sähköposti)
 • Luotettava käyttöaika

Haittoja

 • Sinulla ei ole oikeutta valita datapalvelimiesi sijaintia
 • Vapaa siirto koskee vain yhtä verkkosivustoa
 • Joidenkin ihmisten tietokannassa on vaikea liikkua

3. A2-hosting

A2-hosting-logo

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: $ 3,92
Levytila: Rajoittamaton

Verrattaessa web-hosting-yrityksiä, muista tarkistaa myös A2-hosting. Se on yksi parhaimmista siellä, ja se voisi hyvinkin olla oikea palveluntarjoaja sinulle.

Toisin kuin muut web-isännät, A2 Hosting tarjoaa käyttäjilleen rajoittamattoman tallennustilan ja rajattoman kaistanleveyden jopa halvimmalla suunnitelmalla. Joten jos tarvitset vain perussivuston, heidän Lite-suunnitelmansa voi todennäköisesti sopia sinulle hyvin (sen ainoa todellinen rajoitus on, että se tulee vain yhdestä verkkosivustosta).

Nyt, jos haluat olla useampia kuin yksi verkkosivusto, heidän keskialuesuunnitelmansa tarjoaa todella rajoittamattoman määrän verkkosivustoja. Jos olet kuitenkin nopeuden jälkeen, suosittelemme tarkistamaan heidän Turbo-suunnitelmansa. Se on heidän perimmäinen jaettu isännöintisuunnitelmansa, ja se sisältää kaikki ominaisuudet, jotka löytyvät heidän halvempaan hinnoitteluun suunnitelmista, ja niin paljon muuta.

Sen lisäksi, että suunnitelmissa on kolme vaihtoehtoa valita, sinulla on myös paljon vaihtoehtoja maksutavassa. Voit maksaa kuukausittain, 12 kuukautta, 24 kuukautta tai 36 kuukautta etukäteen. Jos sinulla on alennuksia, yritä mennä 36 kuukaudeksi, koska sillä on suurimmat säästöt.

Jos olet huolissasi A2: n asiakastuesta, heillä on todella paljon. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimen ja live-chatin kautta. Heillä on myös lippujärjestelmä sähköpostitse.

Plussat

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Paljon turvaominaisuuksia

Haittoja

 • Jotkut ihmiset valittavat huonosta asiakaspalvelusta
 • Suunnitelman peruuttaminen voi olla melko vaikeaa (sinun on ehdottomasti toimitettava peruutuspyyntö 15 päivää ennen uusimispäivää)
 • On piilotettuja maksuja, joista sinun on oltava varovainen kirjautumisen yhteydessä

4. InMotion-hosting

InMotion Hosting -logo

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta: $ 6,39
Levytila: Rajoittamaton

InMotion Hosting on yksi kunnollisista isännöintisuunnitelmien tarjoajista tänään. He ovat itse asiassa yksi harvoista isäntäyrityksistä, jotka tarjoavat asiakkailleen rajoittamattoman tallennustilan ja rajattoman kaistanleveyden jopa halvimmalla suunnitelmalla.

InMotionin käynnistyssuunnitelma on heidän perus- ja halvin suunnitelma, ja sinulla on oikeus ylläpitää kahta verkkosivustoa siinä. Heidän keskipitkän aikavälin suunnitelma nimeltään Power on tehokkaampi ja sinulla voi olla enemmän kuin kaksi verkkosivustoa, kun valitset tämän suunnitelman (enintään kuusi verkkosivustoa). Jos olet tietoinen sallittujen verkkosivustojen määrästä ja olet rajoittamattomien verkkosivustojen jälkeen, heillä on myös suunnitelma nimeltä Pro (se on myös heidän nopein).

Tässä on joitain muita asioita, joita InMotion Hosting odottaa:

 • Rahat takaisin -takuu – heidän jaetulle isännöintisuunnitelmalle tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu. Heidän yritystoiminnan, VPS: n ja jälleenmyyjän isännöintisuunnitelmiin kuuluu 90 päivän palautuskäytäntö.
 • Google-sovellusten ohjattu toiminto – Jos aiot käyttää Google-sovelluksia, heidän sisäänrakennettu ohjattu toimintansa helpottaa ja nopeuttaa.
 • Taattu käyttöaika 99,95% – Tämä on kohtuullinen käyttöaika.
 • Turvajärjestelmä – InMotion Hosting käyttää TDS-järjestelmää (Threat Defense System), joka on erittäin vaikuttava turvaominaisuus.
 • Asiakastuki – Heillä on laaja määrä hyödyllisiä artikkeleita tietokantaansa. Jos sinun on kuitenkin puhuttava jonkun kanssa, voit tehdä sen myös puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa.

Plussat

 • Luotettava käyttöaika
 • Integrointi suosittujen sovellusten kanssa
 • Maksuton sivustonsiirto

Haittoja

 • Kuluttajilta on saatu raportteja nopeuden laskusta
 • Et saa rajoittamatonta verkkosivustoa, vaikka päivität heidän keskialuesuunnitelmaansa
 • Sinun on maksettava 24 kuukautta etukäteen, jos haluat maksimoida säästöt.

5. DreamHost

DreamHost-logo

Verkkosivusto: www.dreamhost.com
Hinta: $ 2,95
Levytila: Rajoittamaton

On hyvä idea harkita DreamHostia etsiessäsi hyvää palveluntarjoajaa. Tämä on hyvämaineinen yritys, joka tarjoaa jaettua hosting-palvelua, VPS-isännöintiä, pilvipalvelua, omistettua isännöintiä ja WordPress-isännöintiä.

Kun kyse on heidän jaetusta isännöinnistään, sinulle annetaan vain 2 vaihtoehtoa – voit joko valita heidän aloitussuunnitelman (perus) tai siirtyä heidän rajoittamattomaan suunnitelmaansa (täysi ominaisuus). Suosittelemme tarkastelemaan tarkasti kahta suunnitelmaa, mutta tiedämme, että niiden tärkein ero on suunnitelmien mukaan sallittujen verkkosivustojen määrä. Näet, heidän aloitussuunnitelmassa on yhden sivuston raja, kun taas heidän Rajoittamaton suunnitelma sallii rajaton määrän sivustoja.

Pidämme DreamHostin suunnitelmista sitä, että molemmissa on ilmainen verkkotunnus, rajaton kaistaleveys ja ilmainen SSL – nämä ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia. Eikä kaikki isännöintipalveluntarjoajat tarjoa niitä (etenkin halvimmissa suunnitelmissa).

Toinen vaikuttava DreamHost-ominaisuus on, että he tarjoavat asiakkailleen erittäin antelias hyvityskäytäntö – 97 päivää. Tietojemme mukaan he ovat ainoa hosting-yritys, jolla on 97 päivän rahat takaisin -takuu.

Onko asiakastuki sinulle tärkeä? Sen pitäisi olla, koska tarvitset varmasti apua matkan varrella. Sinulla on paljon tapoja ottaa yhteyttä DreamHost-tukitiimiin (puhelimitse ja sähköpostitse), ja heillä on myös PALJON hyödyllisiä artikkeleita tietokannassa.

Plussat

 • Hyvä nopeus
 • Luotettava käyttöaika
 • Antelias palautuskäytäntö

Haittoja

 • Ilmaisen verkkotunnuksen saat vain, kun maksat vuosittain ensimmäisestä palveluvuotisesta
 • Rekisteröintiprosessi voi viedä hyvin kauan
 • Heidän kojetaulu ei ole käyttäjäystävällinen

PHP-hosting: Kuinka löytää paras!

Voi olla melko vaikeaa valita hyvä PHP-isäntä, jos et ole oikein varma mitä etsit. No, olemme täällä kertomassa sinulle kaikista tärkeistä ominaisuuksista, jotka sinun tulee tarkistaa ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Loppujen lopuksi se vaatii, että vertaat ominaisuuksia, joista puhumme alla, kaikkien harkitsemiesi isännöintipalveluntarjoajien välillä.

Palvelimen sijainti

palvelimen sijaintikarttaPHP-isäntäsi palvelimen sijainti on tärkeä nopeuden kannalta. Siksi etusijalla olisi löytää hosting-yritys, jonka palvelimet sijaitsevat läheisyydessäsi. Jos asut esimerkiksi Australiassa, yritä löytää web-palveluntarjoaja Australiasta, ja jos asut Kanadassa, etsi kanadalaista web-isäntää. Jos ei, heidän ominaisuuksissa tulisi ainakin olla integroitu CDN-palvelu.

CDN tarkoittaa sisällönjakeluverkostoa – ja juuri sitä se tekee – jakaa sisällön välimuistiversioita verkkoihinsa, jotta loppukäyttäjät tavoitettaisiin nopeasti.

Siellä on tonnia CDN-levyjä, ja valitsemasi PHP-palveluntarjoaja voi käyttää mitä tahansa niistä. Yksi erittäin suosittu CDN on nykyään nimeltään CloudFlare – ja se on yleisesti pakattu isännöintisuunnitelmiin. Joten pidä silmällä tätä palvelua, kun tarkastelet harkitsemiasi PHP-hosting-yritysten ominaisuuksia.

Palvelimen käyttöaika

Parhaat ovat hosting-yritykset, jotka pystyvät toimittamaan 99,9% käyttöaikaa. Voit helposti vertailla eri verkkoisäntöjen käyttöaikaa todellisina lukuina tekemällä hakuja Googlessa.

Emme suosittele sellaisten isännöintipalvelujen hankkimista, jotka eivät lupaa (ja toimita) käyttöaikaa tällä nopeudella, koska se voi osoittautua ongelmalliseksi. Liian monet seisokit voivat vaikuttaa yritykseesi, varsinkin jos kyseessä on verkkokauppasivusto.

SSL-varmenteet

Suojattu sivusto on hyödyllinen kaikille – sinulle ja sivustosi kävijöille. SSL-sertifikaatilla (SSL tarkoittaa Secure Sockets Layer) voit olla varma, että tiedonsiirto isäntäpalvelimien ja sivuston kävijöiden välillä on salattu. Hakkerit eivät voi varastaa tietoja, jos he ovat salattuja.

Olet todennäköisesti nähnyt sivustoja, joissa on SSL-varmenteita – mutta et yksinkertaisesti tiedä sitä. Jos näet “s” verkkosivuston URL-osoitteen alussa (esimerkki: https: //), se tarkoittaa, että sivusto on SSL-varmenteen mukainen. Jos verkkosivuston URL-osoitteessa on vain http, se tarkoittaa, että sillä ei ole SSL-varmennetta eikä turvallista.

Nykyään turvallisuudesta on tullut tärkeä kysymys Internetissä – ja siksi yhä useammat ihmiset luottavat vain sivustoihin, joiden osoitteet sisältävät kyseiset s-osoitteet. Itse asiassa Google itsekin kannustaa sivustoja saamaan SSL-varmenteita ja pitää tätä SEO: n sijoitussignaalina.

Edellä olevien lausumien valossa suosittelemme valitsemaan PHP-palveluntarjoajan, joka tarjoaa SSL-varmenteita osana isännöintisuunnitelmiaan. Perus-SSL-sertifikaatit sisältyvät myös paketteihin, joissa on Let’s Encrypt -palvelu.

Jos osoittautuu, että lopulta isännöintisuunnitelmalla ei ole ilmaista SSL-varmennetta, varmista vain, että saat sellaisen (kyllä, se on niin tärkeätä). Voit ostaa sen mistä tahansa hosting-yrityksestä maksamalla lisätystä ominaisuudesta (se maksaa noin 10 dollaria / vuosi).

Nopeus

Yleensä sivustosi nopeudesta on jo huolehdittu, jos noudatat palvelimien sijainteja ja / tai CDN-neuvoja koskevia neuvojamme. Sinulla ei ole kuitenkaan mitään menetettävää (ja kaikkea hyötyä), jos valitsemasi hosting-yritys tarjoaa sinulle enemmän.

Lisää suorittimen resursseja on aina hyvä asia. Erityisesti PHP: lle räätälöidyt skriptit lisäävät myös sivustosi nopeutta. Ne ovat kaikki hyviä ja niitä tulisi pitää bonuksina, kun lopulta saat niitä lisäominaisuuksina.

Levytila

Jos rakennat verkkokauppaa tai jäsensivustoa, levytila ​​on erittäin tärkeä. Suosittelemme noin 20–30 Gt levytilaa näissä tilanteissa ja jopa rajoittamatonta (jos verkkosivustosi on valtava).

Muun tyyppisten yritysten (mukaan lukien blogit) osalta voidaan kuitenkin todeta, että erittäin suuret levytilat eivät todellakaan ole välttämättömiä. Jos sinulla ei ole varaa hankkia suunnitelmia rajoittamattomalla tallennustilalla, tiedä, että 1 Gt riittää yleensä tyypillisille yrityksille ja blogeille. Suosittelemme, että käytät tässä tapauksessa vain erillistä sähköpostia, jotta et raskasta rajoitettua levytilaa.

Siksi älä osta heti suunnitelmaa heti rajoittamattoman tallennustilan ominaisuuden takia. Muista, että on olemassa paljon muita ominaisuuksia, jotka on syytä harkita sivustosi parhaan PHP-Web-isäntänä.

Kaistanleveys ja tiedonsiirto

Kaistanleveys ja tiedonsiirto PHP-palveluntarjoajassasi ovat erittäin tärkeitä, etenkin jos tarjoat latauspaikkoja paikan päällä todella suuria tiedostoja (esim. Kuvia, videoita ja PDF-tiedostoja vain muutamia mainitaksesi). Tässä tapauksessa suosittelemme rajoittamattoman kaistanleveyden ja tiedonsiirron mukaisen suunnitelman hankkimista, koska tällaiset toimenpiteet voivat todellakin viedä tiedonmaksun.

Asiakaspalvelu

Koska se on erittäin tärkeä (etenkin vaikeina aikoina), voimme vain ehdottaa palvelujen tarjoajille, jotka tarjoavat ympäri vuorokauden asiakastukea. Lisäksi priorisoi live chat- ja puhelintukivaihtoehtojen saaminen.

PHP: Tiedot

PHP-hosting-tutkimus

Vanhassa aikataulussa verkkokehittäjät loivat houkuttelevia, staattisia verkkosivustoja ja sisältöä, koska heillä ei ollut pääsyä nykyiseen skriptikieleen. Koska dynaamisen verkkosivuston luominen ei ollut millään tavalla mahdollista, verkkosivut sisälsivät raa’an HTML-sisällön, joten kehittäjillä oli hyvin vähän työskennellä. Vasta vuonna 1995, kun ohjelmoija Rasmus Lerdorf päätti kehittää komentosarjojen kielen seuratakseen online-jatkamistaan ​​ja liittääkseen henkilökohtaisia ​​tietojaan. Hän nimitti tämän skriptikielen, PHP tai henkilökohtaisen kotisivun. Tästä tuli ensimmäinen välähdys PHP: hen ja kaikkiin sen ihmeisiin.

Mikä on PHP?

PHP-logoPHP on tärkeä ohjelmointikieli dynaamisten verkkosivujen ja sisällön luomiseksi. Alun perin se tarkoitti ”Henkilökohtainen kotisivu”, kun taas lyhenne tarkoittaa nykyään ”PHP: Hypertext Preprocessor”. Nimenmuutoksen perusteet johtuvat siitä, että tämän komentosarjan kielen alkuperäinen tarkoitus oli Lerfordsin henkilökohtainen käyttö. Lopulta PHP: stä kehittyi jotain suurempaa kuin Lerford todennäköisesti koskaan kuvitellut, joten siitä tuli yksi maailman suosituimmista, yleisesti käytetyistä ohjelmointikieleistä..

PHP herätti muutoksen verkkokehittäjien maailmassa, jolloin he pystyivät luomaan dynaamisia verkkosivustoja, joissa on hämmästyttävää, animoitua sisältöä. Se toi mukanaan helppokäyttöisen kehyksen ja tarvittavat välineet eloisien, mielenkiintoisempien sivustojen kehittämiseksi. Ennen PHP-ohjattuja verkkosivustoja käytettiin kovakoodattua HTML-koodia, mikä teki verkkosivustoista hyvin hoikkamaisia. PHP korjaa tämän ongelman käyttämällä ei-staattista komentosarjaa.

Upea esimerkki siitä, miten PHP toimii HTML: n suhteen, ovat sisäänkirjautumismuodon verkkosivustot, kuten Facebook. Jotta käyttäjät voivat kirjautua Facebook-sivulleen, heidän on syötettävä kirjautumistietonsa, kuten käyttäjätunnus ja salasana, kahteen pieneen ruutuun. Laatikot, joihin käyttäjät syöttävät kirjautumistietonsa, toimivat lomakkeina. Sitten PHP tekee tiedon muodossa ja ryhtyy tarvittaviin toimiin.

Mitkä ovat PHP: n ominaisuudet?

Kaikille ominaisuuksille ja eduille, joita PHP tarjoaa, ei ole tarpeeksi tilaa. Tätä kieltä on ollut perustamisestaan ​​lähtien monia versioita, ja ohjelmoijat pyrkivät edelleen parantamaan ja parantamaan tätä käsikirjoitettua kieltä. Tämän vuoksi PHP voi vaikuttaa mistä tahansa, olipa kyse sitten lomaketiedon keräämisestä, dynaamisen sivusisällön tuottamisesta tai evästeiden lähettämisestä ja vastaanottamisesta. Tätä skriptikieltä voidaan käyttää web-kehityksessä tai upottaa HTML-muotoon. Sitä voidaan käyttää myös yhdessä erilaisten web-mallijärjestelmien, verkkosisällön hallintajärjestelmien ja web-kehysten kanssa.

PHP on saatavana ensisijaisesti Linux-isännöintisuunnitelmissa, mutta se on myös yhteensopiva muiden tärkeimpien käyttöjärjestelmien kuten Windows, Mac OS X, RISC OS ja muiden kanssa. Monipuolisuuden ja erittäin vahvan tuen johdosta monille tietokannoille on helppo löytää paras käytettävissä oleva PHP-hosting-palvelu tarpeitasi vastaavaksi.

Miksi käyttää PHP: tä?

PHP ylittää odotukset, koska se on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka koostuu uskomattomista ominaisuuksista ja turvallisista tekniikoista. Minkä tahansa asiantuntemuksen tasot voivat käyttää PHP: tä, joten dynaamisen sisällön luominen tai lisääminen verkkosivulle on helppoa. Se on luotettava, takana on hämmästyttävä ohjelmoijien tukitiimi, ja se tulee ilmaiseksi. PHP on ihanteellinen ohjelmointikieli käytettäväksi, koska se on erittäin suosittu kehittäjien ja ohjelmoijien keskuudessa.

Kehittäjillä on niin paljon hyötyä tästä kevyestä resurssista, mikä tekee verkkosivuista helppoja ja tehokkaita, ja samalla kaikki voivat lisätä sisältöä tietokannasta tarjotakseen hauskaa kaikenlaisissa isäntätileissä. Tämä ohjelmointikieli on johdonmukainen ja hyvin suunniteltu, mikä tekee interaktiivisen sisällön luomisprosessista sujuvaa ja yksinkertaista. Sen lisäksi, että PHP tarjoaa loputtomia ominaisuuksia, se voi olla vuorovaikutuksessa monien eri tietokantakielten kanssa. PHP tuo edelleen uusia, hienoja ominaisuuksia pöytään. Uuden projektin aloittaminen PHP: llä on hieno aloitus hienon koodin kirjoittamiseen, hyvän suorituskyvyn tarjoamiseen, lopulta PHP-asennuksen / verkkosivuston kehittämiseen.

Monet suositut verkkosivustot, kuten Facebook, Etsy tai WordPress, käyttävät PHP: tä, koska se on hyvin testattu ja täysin toimiva. Lähes kaikki web-hosting tukevat PHP: tä halvimmasta kalleimpaan. Se on kehitetty helpoilla puitteilla, mikä tekee virheiden tekemisestä vaikeaa. Sivustojen lisäksi voit PHP: n avulla kehittää myös pdf-tiedostoja, tiettyjä flash-muotoja ja paljon muuta.

Suositeltava isäntä PHP: lle

Paras PHP-hosting-palvelun valitseminen tarpeidesi kehittämiseksi on helppoa, koska PHP on yhteensopiva useimpien Web-koneiden kanssa. Se ei vain luo hyvän perustan, joka sopii erinomaisesti kaikille asiantuntemustasoille, mutta se herättää verkkosivustot elämään (toisin kuin koodatut HTML-sivustot). Web-kehittäjät ovat huomanneet, että paras PHP-hosting on SiteGround. Tämä verkkoisäntäpalvelujen tarjoaja erottuu kilpailustaan ​​tarjoamalla ympärilläsi upeita ominaisuuksia erittäin alhaisin kustannuksin.

PHP-hosting-usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on dynaaminen verkkosovellus?

Ennen PHP: tä verkkosivut luottivat voimakkaasti HTML: ään, mikä toi esiin staattisten, muuttumattomien verkkosivustojen luomisen. PHP rakentaa vuorovaikutteisia, hauskoja verkkosivuja, poistaen sisällön tylsistä ja tylsistä puolista, joita he olisivat muuten olleet.

Dynaaminen verkkosovellus tarjoaa katsojille esteettisesti miellyttävän, nautinnollisen sisällön ja ominaisuudet. Esimerkiksi Facebook on käyttäjien johtava sosiaalisen median verkostointisivusto, joka koostuu PHP: n ohjelmointikielestä. Osa siitä, mikä tekee Facebookista niin suositun, on sen dynaaminen verkkosovellussisältö.

Onko PHP suosittu?

Joo. PHP on ollut toiminnassa vuodesta 1995, ja se on avannut uusia ovia web-kehittäjille ja esitellyt ensimmäisen käsityksen komentosarjan kielestä ja sen ominaisuuksista. Nykyään monet kehittäjät käyttävät sitä, koska sen oppiminen on helppoa, ja sen odotetaan pysyvän useita vuosia (ajattele esimerkiksi WordPress). PHP ylittää käyttäjien odotukset, ja se koostuu laajasta joukosta uskomattomia ominaisuuksia, jotka helpottavat dynaamisen sisällön luomista tai lisäämistä verkkosivulle. Se on luotettava, takana on hämmästyttävä ohjelmoijien tukitiimi, ja se tulee ilmaiseksi. PHP on ihanteellinen ohjelmointikieli käytettäväksi, koska se on erittäin suosittu kehittäjien ja ohjelmoijien keskuudessa.

Kenen pitäisi oppia PHP?

Kehittäjien, ohjelmoijien tai muiden, jotka ovat kiinnostavia interaktiivisten verkkosivustojen ja sisällön luomisessa, tulisi oppia PHP. Se on helppo oppia, sopii kaikille asiantuntemustasoille ja sen ennustetaan pysyvän markkinoilla tulevina vuosina.

Kuinka näyttää staattisen HTLM: n PHP-komentosarjan sisällä?

Toisin kuin muut ohjelmointikielet, PHP on suunniteltu toimimaan HTML: n rinnalla. Voit työskennellä PHP-komentosarjoissa näiden kahden välillä ja tarjota helppoja resursseja mielenkiintoisten Web-sovellusten luomiseen verrattuna muihin komentosarjojen kieliin.

Miksi PHP 6: ta ei koskaan julkaistu?

PHP 6: ta ei koskaan julkaistu, koska projekti epäonnistui saavuttamaan lopullisen tavoitteensa. Koska sitä ei koskaan saavutettu, tämän version edistyminen työnnettiin takaisin pienemmässä muodossa olevaan PHP 5 -julkaisuun. Sekaannusten välttämiseksi seuraavan sukupolven nimi oli PHP 7.

Onko PHP suojattu?

PHP: llä on potentiaalia tarjota turvallisia ja suojattuja verkkosovelluksia. Kokemattomien kehittäjien on käytettävä aikaa ymmärtääksesi tätä kieltä kokonaan. Muuten he saattavat kohdata tietoturva aukkoja verkkosivustoilleen tai sovelluksiinsa, elleivät he ole varovaisia. Julkaistujen opetusohjelmien, kurssien ja koulutuksen avulla käyttäjät saavat ymmärtämään PHP: tä nopeasti ja tehokkaasti. Yhdessä tämän kanssa, kun PHP: n uudemmat versiot julkaistaan, käyttäjiä kannustetaan päivittämään verkkosivujaan varmistaakseen entistä turvallisemmat verkkosivut tai sovellukset.

Voinko edelleen käyttää aiempia PHP-versioita?

Kyllä, PHP: n aiemmat versiot ovat edelleen käytettävissä. Versiossa 4 sitä ei enää tueta virallisesti, ja sitä suositellaan siirtämään vanhemmat verkkosivustot uudempaan versioon 5 tai uudempaan.

Mitä uutta PHP 7: ssä??

PHP 7 on viimeisin kehitys, joka tuo entistä nopeamman nopeuden kuin edellinen versio, ja paremman tavan parantaa virheiden käsittelyä, rajoitettua Unicode-tukea ja muita ominaisuuksia. Käyttäjiä kannustetaan siirtymään PHP 7: ään nauttiakseen sen tuomista uusista ja parannetuista ominaisuuksista.

Kuinka saada PHP?

Asennusohjeet eroavat hieman siitä, asennetaanko PHP Unix-, Mac OS X- tai Windows-järjestelmään. PHP: n asennus ja kokoonpano löytyvät yleensä isäntäsi toimittamasta verkkosivuston ohjauspaneelin sovelluksesta ilman ylimääräisiä kustannuksia isännöintimaksuihin; vahvistus tästä suositellaan isännän kanssa suunnitelmaa valittaessa.

PHP: n historia

Tiedämme kaikki PHP: n yhtenä monista pääkieleistä, joita käytämme web-kehitykseen ja yleiskäyttöiseen ohjelmointiin. Se on yksi koodauskieleistä, joka antaa sinulle mahdollisuuden upottaa koodi HTML- tai HTML 5 -merkintöihin, jotta voidaan helposti kirjoittaa erilaisia ​​toimintoja, ohjelmia ja tehtäviä.

Miten ja milloin PHP luotiin

Tutkitaan joitain PHP: n historiaa ja miten se tuli. Varhaisin PHP-kielen kehittäminen alkoi Rasmus Lerdorfilla vuonna 1995. Lerdorf oli jo kirjoittanut kourallisen Common Gateway Interface -ohjelmia C: ssä, joka siihen asti oli käyttänyt niitä vain ylläpitääkseen verkkosivustonsa henkilökohtaista kotisivua. Lopulta hän päätti laajentaa niitä voidakseen työskennellä ja olla käyttöliittymänä verkkolomakkeiden kanssa sekä liitettynä myös tietokantoihin. Hän aikoi viitata tähän uuteen työkaluun, joka hänellä oli henkilökohtaisena kotisivuna / lomakkeiden tulkkina tai PHP / FI: nä.

PHP on alkanut olla uskomattoman hyödyllinen kehitettäessä yksinkertaisia ​​ja dynaamisia verkkosovelluksia, joita voidaan käyttää monissa erilaisissa tilanteissa. Lerdorf päätti sitten parantaa koodia ja nopeuttaa virheilmoitusprosessia, joten hän ilmoitti PHP / FI: n käynnistämisestä henkilökohtaisena kotisivutyökalujen version 1.0 versiona Usenet-keskusteluryhmässä. Hän kertoi, että kesäkuussa 1995. On uskomatonta, että vuonna 2013 PHP: llä oli edelleen samat ydintoiminnot kuin vuonna 1995..

Vielä mielenkiintoisempaa on, että Lerdorf ei tarkoittanut, että PHP: stä tulisi tämä massiivinen, uusi ohjelmointikieli. Hän asetti vain jotain mitä hän käytti siellä maailmankaikkeuteen testatakseen ja parantaakseen sitä. Sieltä hän jatkoi seuraavien loogisten vaiheiden parantamista PHP: n prosesseja ja toimivuutta. Ennen kuin hän tiesi sen, hänen ympärillään oli muodostunut kehitysryhmä, ja vaatimaton mies, joka sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä, kuinka koodauskieli luodaan, työskenteli oman.

Lerdorf ja kehitysryhmä käynnistivät PHP / FI 2: n kaksi vuotta myöhemmin marraskuussa 1997. Mikä erottaa PHP: n monista koodauskieleistä, on se, että sitä ei alun perin suunniteltu koodauskieleksi. Se oli työkalu, joka kehittyy orgaanisesti jakamalla jotain hyödyllistä, joka voisi helposti toimia HTML: n kanssa ja upottaa siihen.

Valitettavasti, koska se on kehitetty orgaanisesti “kokonaan ulos-mennä” -menetelmällä, funktioiden nimeämisessä ja niiden parametrien järjestämisessä oli paljon epäjohdonmukaisuuksia ja epäjohdonmukaisuuksia.

PHP: n muutokset vuosien varrella

1) Versiot 3 ja 4

Vuonna 1997 Andy Gutmans ja Zeev Suraski kirjoittivat yhdessä Zerdorfin kanssa uudelleenkirjoittajan, jotta voitaisiin kehittää perusta, jota kutsutaan nimellä PHP 3. PHP: n kanssa työskennellessään he päättivät käynnistää PHP 3: n vuonna 1998. Heistä kaksi aloitti myös PHP: n ytimen uudelleenkirjoittamisen ja suunnittelun, josta Zend Engine luotiin vuonna 1999.

Pian myöhemmin vuonna 2000 vastikään kunnostettu PHP-versio ja Zend Engine sulautettiin luomaan PHP 4, jonka käyttövoima oli Zend Engine 1.0. Ryhmä pystyi työskentelemään tämän PHP-version kanssa vuosina 2000-2008, kun he saavuttivat version 4.4.9 ennen kuin he päättivät keskeyttää kehityksen tämän version kanssa ja lopettivat myöskään sen tietoturvapäivitysten julkaisemisen..

2) Versio 5

Aikana, kun PHP 4: ää oli vielä päivityksiä ja uutta kehitystä, PHP 5 julkaistiin vuonna 2004, ja sen jälkeen sitä vei Zend Engine II. Tässä PHP-versiossa oli useita arvokkaita päivityksiä, jotka sisälsivät parannettua ohjelmointitukea, joka oli erityinen olosuhteisiin suuntautumisen suhteen. Sen mukana tuli myös PHP-tietoobjektilaajennus, joka tunnetaan nimellä PDO, ja muut suoritusmuutokset, jotka auttoivat parantamaan kielen toimintaa. Vuosi 2008 oli, kun monet PHP-kehittäjät alkoivat edistää siirtymistä ja siirtymistä PHP 4: stä PHP 5: ään.

3) Versio 6

PHP oli aiemmin kohteena paljon asiantuntijoiden huijausta ja kritiikkiä, koska heistä puuttui natiivi Unicode-tuki ydinkielen tasolla. Tämän seurauksena vuonna 2005 Andrei Zmievski johti aloitetta tuoda Unicode-äidinkielen tuki koko PHP-kielelle. Hän päätti tehdä tämän upottamalla ensin ICU-kirjaston ja esittämällä sitten tekstimerkkijonot nimellä UTF-16 sisäisellä tasolla.

Valitettavasti tiimistä puuttui kehittäjiä, jotka ymmärsivät näiden muutosten tekemisen ja johtivat edelleen Unicoden päivittämättömän PHP 6: n kehittämiseen..

4) Versio 7

Sitten saavutamme vihdoin nykyisen käyttämämme PHP-kielen (jota useimmat isännöintiyritykset nyt tukevat – katso lisätietoja parhaalta PHP-hosting-sivulta). Versio 7 oli Dmitry Stogovin, Nikita Popovin ja Xinchen Huin ponnistelujen seurauksena, jotka ryhtyivät reagoimaan Zend Engineen, jotta se voisi käyttää huomattavasti kompaktempia tietorakenteita parannuksella välimuistin sijaintiin. Näin he pystyivät myös pitämään melkein täydellisen kielen yhteensopivuuden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector