Paras Linux-hosting

Verkkoyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme saaneet melko hyvän kuvan siitä, mikä määrittelee suuren web-isännän. Nämä ovat parhaat Linux-palveluntarjoajamme, loistava isäntä rikkomatta pankkia.


Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetSivusto
siteground29,3 / 103,95 dollaria (väliaikainen 67% alennus)10 GtTehokas, nopea, eeppinen tuki, + 30 päivän rahat takaisin -takuu! = Voita!
hostgator8,7 / 10$ 2.78 Hyödyllinen hintaRajoittamatonHalpa + Rajoittamaton levytila!
A2HostingLogo8,5 / 103,92 dollaria (alempi kuin 7,99 dollaria)RajoittamatonRajoittamaton levytila!
liikkeessä8,3 / 104,19 dollaria (40% alennus)RajoittamatonKokenut, luotettava, hieman kalliimpi.
Dreamhost8/10$ 7,95RajoittamatonLoistava suoritus & tuki

Paras Linux-hosting 2020 – arvostelut

1. SiteGround

SiteGround-logo

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: $ 3,95
Levytila: 10 Gt

Mielestämme, paras Linux-hosting-yritys on SiteGround. Heillä on kolme suunnitelmaa valita:

 • Käynnistys – Suosittelemme tätä suunnitelmaa, jos olet vasta aloittamassa, etkä ole oikein varma siitä, miten jatkaa online-läsnäoloasi. Sinulla on vain yksi verkkosivusto, jolla on tämä suunnitelma (ota huomioon se).
 • GrowBig – Tämä on SiteGroundin suosituin suunnitelma. Syynä siihen, että monet ihmiset pitävät tätä suunnitelmaa, on se, että voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja sen kanssa. Periaatteessa sinulla on enemmän tilaa kasvaa, kun valitset tämän suunnitelman (verrattuna käynnistyssuunnitelmaan).
 • GoGeek – Jos haluat premium-ominaisuuksia tilauksessasi, siirry SiteGroundin GoGeek-suunnitelmaan. Sanomattakin on selvää, että voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja tämän suunnitelman avulla. Se on myös isompi ja nopeampi kuin kaksi edellä mainittua suunnitelmaa.

Jos et ole varma tilaamasi suunnitelmasta, suosittelemme heidän GrowBig-vaihtoehtonsa käyttämistä (lähinnä sen rajoittamattoman verkkosivustoominaisuuden takia). Tai jos haluat, voit myös aloittaa heidän käynnistyssuunnitelmansa kanssa, koska voit joka tapauksessa päivittää korkeampaan suunnitelmaan.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen suunnitelman valitset, pidä mielessä, että voit käyttää SiteGroundin sisäänrakennettua verkkosivustojen rakentajaa nopeasti sivustosi sijoittamiseen. Ja jos tarvitset apua tässä, heidän asiakastukitiiminsä on aina paikalla auttaa sinua.

Plussat

 • Suuri asiakastuki
 • Joustavat hinnasuunnitelmat
 • Helppo sivuston hallinta

2. HostGator

HostGator-logo

Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta: $ 2,75
Levytila: Rajoittamaton

Jos harkitset HostGatoria palveluntarjoajana, tiedä, että sinulla on kolme vaihtoehtoa valita – Hatchling, Baby ja Business.

Hatchling on heidän halvin suunnitelmansa ja se on todella edullinen. Huomaa kuitenkin, että sillä voi olla vain yksi verkkosivusto.

Vauva, heidän keskihintainen suunnitelmansa on oikeastaan ​​yhtiön suosituin suunnitelma. Suosittelemme sitä todella Hatchling-suunnitelman kautta, koska saat siitä paljon enemmän (lisäämällä vain muutama dollari halvempaan suunnitelmaan). Lisäksi voit isännöidä rajattomasti sivustoja sen kanssa.

Tietenkin, jos sinulla on varaa siihen (ja jos haluat kaikki HostGatorin parhaat ominaisuudet), paras vaihtoehto on mennä heidän liiketoimintasuunnitelmaansa. Tämäntyyppinen isännöinti pystyy käsittelemään vaativia yrityksiä ja myös verkkokauppoja.

HostGator antaa asiakkailleen myös 45 päivän rahat takaisin -takuun varmistaakseen, että he ovat todella tyytyväisiä valittuihin suunnitelmiin. Joten suosittelemme työskentelemään sivustollasi heti ilmoittautumisen jälkeen, jotta et tuhlaa näitä 45 päivää (ne ovat sinun päättämiskohta, aiotko selvittää HostGatorista vai ei).

Tiedä, että HostGatorilla on myös käyttäjäystävällinen cPanel – opit sen nopeasti. Ja jos ei, voit aina luottaa heidän asiakastukeensa. Heillä on hyvä.

Plussat

 • Vakaa käyttöaika
 • Sovellusten asennus yhdellä napsautuksella
 • Hyvä vasteaika

Haittoja

 • Alhaiset hinnat koskevat vain ensimmäisiä vuosia.
 • Kallis palkkiojärjestelmä
 • Ei ilmaisia ​​SSL-varmenteita

3. A2-hosting

A2-hosting-logo

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: $ 3,92
Levytila: Rajoittamaton

Toisin kuin useimmat web-palveluntarjoajat, A2-hosting tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja rajoittamattoman kaistanleveyden kaikille suunnitelmilleen. Heidän halvin suunnitelma on Lite-suunnitelma, joka todellakin sisältää rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden, mutta vain yhdelle verkkosivustolle. Pidämme tätä tosiasiassa hieman epätavallisena, koska useimmat yritykset, joilla on yksi verkkosivusto, eivät yleensä vaadi rajatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä.

A2 Hostingin keskihintasuunnitelma, nimeltään Swift, on realistisempi. Rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden lisäksi mukana on myös rajaton verkkosivusto ja rajoittamaton siirto.

Turbo-suunnitelma (A2 Hostingin kallein suunnitelma) on myös hyvä ominaisuuspohjaisesti. Siihen kuuluu kaikki Swift-suunnitelmasta löytyvät ominaisuudet, mutta se on paljon nopeampi. A2-hosting käyttää Cloudfare-integraatiota (koko järjestelmässä) – ja se selittää heidän nopeasti latautuvat sivut.

Pidämme myös A2 Hosting -yrityksen rahojen takauksesta. Sen lisäksi, että sinulla on 30 päivää aikaa testata heidän sivustoaan, he palauttavat joissakin tapauksissa käyttämättömät palvelut.

A2-hosting tarjoaa sinulle myös paljon maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortit, PayPal ja pankkisiirrot.

Ja tietysti, ne tukevat monia sovelluksia, kuten WordPress, Joomla, Drupal, Magento ja muut.

Asiakastuen osalta he toimittavat myös tällä alueella. Heillä on suora keskustelu, puhelintuki, sähköposti jne.

Plussat

 • Rajoittamaton kaikki kaikissa suunnitelmissaan
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu tai suhteellinen palautus
 • Tukee monia CMS-sovelluksia

Haittoja

 • Hintakorotus uusinnan yhteydessä on todella korkea
 • Vain yksi verkkosivusto on sallittu halvimmalla suunnitelmalla
 • Ei automaattisia varmuuskopioita halvimmassa suunnitelmassaan

4. InMotion-hosting

InMotion Hosting -logo

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta: $ 6,39
Levytila: Rajoittamaton

InMotion Hosting on jo pitkään tarjonnut asiakkailleen hyviä web-hosting-palveluita. Jos harkitset hosting-suunnitelmasi saamista tämän yrityksen kanssa, tiedä, että heillä on kolme suunnitelmaa, joista valita – Launch, Power ja Pro.

Tiedä, että heidän kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton tallennustila ja rajaton kaistaleveys. Suurin ero suunnitelmien välillä on kullekin suunnitelmalle sallittu verkkosivustojen lukumäärä.

Jos valitset halvimman suunnitelman (Launch), voit ylläpitää enintään 2 verkkosivustoa tämän suunnitelman aikana (muista, että voit aina päivittää).

Nyt, jos suunnittelet vain noin 6 verkkosivuston käyttöä, virrankäyttösuunnitelma saattaa olla sinulle sopivampi, koska se sallii jopa 6 verkkosivuston.

Mene Pro-suunnitelmaan, jos sinusta tuntuu, että tarvitset yli kuusi verkkosivustoa tiellä. Tämän suunnitelman avulla se ei vain salli rajoittamatonta verkkosivustojen määrää, vaan tarjoaa myös verkkosivustoillesi eniten valtaa (verrattuna kahteen muuhun halvempaan).

Jos tietoturva on yksi verkkosivustojesi tärkeimmistä painopisteistä, tiedä, että InMotion Hosting on varustettu uhan suojausjärjestelmällä (se on erittäin tehokas eri hyökkäyksiä vastaan).

Plussat

 • Erinomainen puolustusjärjestelmä haitallisia hyökkäyksiä vastaan
 • Rajoittamaton tila ja kaistanleveys kaikissa suunnitelmissa
 • Maksuton sivustonsiirto

Haittoja

 • Ei välitöntä pääsyä tilille, koska heidän vahvistusprosessi voi viedä jonkin aikaa
 • Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, vahvistusprosessi voi osoittautua hankalaksi
 • Voit säästää paljon rahaa vain, jos maksat etukäteen ensimmäisen 24 kuukauden aikana.

5. DreamHost

DreamHost-logo

Verkkosivusto: www.dreamhost.com
Hinta: $ 2,95
Levytila: Rajoittamaton

Jos aiot valita DreamHostin isännöintipalveluntarjoajaksi, tiedä, että se on oikeastaan ​​yksi tämän päivän suosituimmista web-hosting-yrityksistä. Se ei välttämättä tarkoita, että se olisi TÄTÄ hyvää, mutta siihen sisältyy todella monia ominaisuuksia, kuten seuraavat:

 • 1 napsauta CMS-sovellusten asennusohjelmaa
 • Onko verkkosivustojen rakentaja nimeltään Remixer
 • 97 päivän palautuskäytäntö (joka on PALJON pidempi kuin useimmat isännöintipalveluntarjoajat)
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki sisäisen tiimin kautta (plus sähköposti, artikkelitietokanta, foorumit jne.)
 • Hyväksyttyjä maksutapoja ovat suuret luottokortit, sekit, maksumääräys, PayPal jne.

Jos olet päättänyt saada isäntäsi DreamHostista, heillä on kaksi jaettua hosting-suunnitelmaa, joista valita – Starter ja Unlimited.

Vaikka sekä Starter- että Unlimited-suunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys, sinulla on vain yksi Starter-suunnitelmassa oleva verkkosivusto. Joten jos se on sinulle iso asia, siirry sen sijaan Rajoittamaton-suunnitelmaan, koska se tulee rajoittamattomien verkkosivustojen mukana.

Mitä tulee yrityksen luotettavuuteen suorituskyvyn suhteen, tiedä, että DreamHost sitoutuu käyttöaikaan 99,96% – ja he kohtaavat sen suurimman osan ajasta. Heidän sivuston nopeuden tiedetään myös olevan hyvä.

Plussat

 • Selkeät hinnasuunnitelmat
 • Uusimishinnat eivät ole kovin korkeita
 • Tilin aktivointi on nopeaa

Haittoja

 • Liian monta vaihetta kirjautumisprosessissa
 • Ohjauspaneeli voi osoittautua melko hämmentäväksi (etenkin aloittelijoille)
 • Sivustojen siirto ei ole ilmaista

Linux-hosting: Kuinka löytää paras!

Jos etsit hyvää Linux-isäntää, sinun pitäisi ensin tietää, mitä kannattaa etsiä. Tässä viestissä aiomme määritellä joitain eniten käytetyistä isännöintiin liittyvistä termeistä ymmärtääksesi paremmin, mitä ominaisuuksia etsit. Seuraa alla olevaa opastamme saadaksesi todella hyvän hosting-yrityksen.

Palvelimen sijainti

palvelimen sijaintikarttaSuosittelemme tarkistamaan Linux-isäntäpalvelimen sijainnit nähdäksesi, onko se lähellä sinua. Voit varmistaa, että näin on, etsimällä maasi web-palveluntarjoajia. Esimerkiksi, jos asut Kanadassa, etsisit Kanadan verkkoisäntäpalveluita, mutta jos asut Australiassa, sinun pitäisi etsiä australialaisia ​​verkkosivustojen isännöintipalveluita. Nopeuden varmistamiseksi haluat mieluiten valita palveluntarjoajan, jolla on palvelimia maassasi. Mutta tiedämme, että tämä ei ole aina mahdollista, koska hyvämaineisten palvelimien palvelimet voivat sijaita eri puolilla maailmaa.

Jos huomaat, että kiinnostuneella yrityksellä ei ole palvelimia lähellä, älä hylkää sitä vielä. Jos isännöintipalveluntarjoaja käyttää CDN: tä (sisällönjakeluverkkoa), se on yhtä hyvä kuin se, että sinulla on palvelimia omassa maassa.

CDN: llä on verkkoja ympäri maailmaa, ja ne tallentavat välimuistiin tallennetun version sivustostasi jakelua varten (tarvittaessa). Sivustosi kävijät pääsevät sitten käyttämään verkkosivustoasi missä tahansa he voivat käyttää maailmaa.

CloudFlare on erityisen suosittu CDN-tyyppi. Ja onneksi monet Linux-hosting-yritykset sisällyttävät tämän paketteihinsa ilmaiseksi.

Palvelimen käyttöaika

Kun etsit tiettyä hosting-yritystä, tarkista ensin sen käytettävyyslukemat Googlessa nähdäksesi, kuinka se toimii. Suosittelemme, että valitset isännöintipalveluntarjoajan, jonka käyttöaika on noin 99,9%, jotta minimoit seisokit. Seisokit voivat merkitä tappioita liiketoiminnassa – ja haluamme välttää ne hinnalla millä hyvänsä.

SSL-varmenteet

Kaikissa palveluntarjoajissa ei ole ilmaisia ​​SSL-varmenteita – mutta tiedät, että tarvitset tätä suojausominaisuutta. SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatit on protokolla, joka on tehty tietojen salaamiseen (sivustosi vierailijoiden ja palvelimien välillä), jotta estetään varastettujen tietojen väärinkäyttö..

On helppo selvittää, onko sivustolla SSL-varmenne. Jos URL-osoitteessa on ”s” (https: //), se tarkoittaa, että se on suojattu. Jos sillä ei ole ”s” (http: //), se tarkoittaa, että sivustolla ei ole SSL-varmennetta, joten se ei ole suojattu.

Tietää, että SSL-sertifikaatit ovat nyt hyödyllisiä myös SEO: lle (se on yksi tekijöistä, joita Google pitää sivuston sijoittamisessa). Käyttäjät, jotka ovat varovaisia ​​yksityisten tietojensa suhteen, ovat myös taipuvaisempia käyttämään suojattuja sivustoja (varsinkin kun tarvitaan luottokorttitietoja).

Palvelun nimeltä Let’s Encrypt käyttävät isäntäyritykset tarjoavat perustason SSL-varmenteita ilmaiseksi. Muut palveluntarjoajat sisällyttävät suunnitelmiinsa myös ilmaisia ​​SSL-varmenteita. Jos ei, suosittelemme ostamaan tämän palvelun maksua vastaan ​​(noin 10 dollaria vuodessa) vain niin, että sinulla on turvallinen sivusto (ja SEO-tarkoituksiin).

Nopeus

Nopeus on myös sijoitus tekijä SEO. Ja tietysti sivustosi kävijät arvostavat sitä myös, jos sivustosi sivut latautuvat nopeasti. Noudattamalla aikaisempia neuvoja palvelimien sijainneista ja CDN-levyistä, nopeusominaisuus on periaatteessa katettu. Silti, jos huomaat, että Linux-isäntäyritys tarjoaa enemmän CPU-resursseja, huomaa, että se tuo nopeutta koko skenaarioon.

Levytila

Tallennustila on todella tärkeä ominaisuus, josta on kiinnitettävä huomiota valitsemalla isännöintipalveluntarjoaja. Et kuitenkaan aina tarvitse valtavaa (tai rajoittamatonta) tilaa, koska se riippuu verkkosivustotyypistäsi. Suurin osa blogeista ja yrityssivustoista voi tosiasiassa menestyä vain 1 Gt levytilalla (Gmail on verkkosivustosi sähköpostitili). Joten, ellet ole rakentamassa verkkokauppasivustoa tai todella valtavaa foorumisivustoa, voit tyytyä muutaman Gt tallennustilaan Linux-verkkosivustollasi.

Kaistanleveys ja tiedonsiirto

jaetun isäntägrafiikanKaistanleveys ja tiedonsiirto liittyvät toisiinsa siinä mielessä, että ne molemmat mahdollistavat tiedon nopean virtauksen palvelimillasi. Tarvitset näitä ominaisuuksia kipeästi, jos sivustosi sisältää suurten tiedostojen, kuten videoiden, musiikin ja PDF-tiedostojen, lataamisen (muun muassa). Tässä tapauksessa suosittelemme suunnitelmaa, jolla on suuri (tai rajoittamaton) kaistanleveys, koska sellaiset tiedostot voivat helposti käyttää kaistanleveyttä ja tietoja.

Asiakaspalvelu

Huolimatta siitä, mitä muut ihmiset sanovat, usko meihin, kun sanomme, että 24/7 asiakkaamme on erittäin, erittäin tärkeätä. Tarvitset nopeita vastauksia (ja ratkaisuja) silloin tällöin – ja on elintärkeää tietää, että aina on saatavilla apua (etenkin live-chatin tai puhelimen kautta).

Linux: Tiedot

Linux-hosting-tutkimus

Koska niin monta eri tarjoajaa tarjoaa Linux-isännöintia, sinulla on mahdollisuus valita markkinoiden parhaimmista suunnitelmista. Kun valitset Linux-isännöintipalveluntarjoajaa, on avainta löytää suunnitelma, joka on monipuolinen ja maksimoi kykysi hallita palvelinta helposti luomaan verkkosivustosuunnitelmia helposti. Yksinkertaisen resurssien allokoinnin, käyttöaikatakuiden ja ympäri vuorokauden tapahtuvan asiakastuen lisäksi voit valita suunnitelman myös muiden tärkeiden tekijöiden, kuten levytilan, kaistanleveyden, sähköpostiosoitteiden, tietokannan ja muun perusteella, perusteella..

Olemme laatineet suosituksemme auttaaksemme sinua löytämään parhaan Linux-palvelimen tarpeitasi varten.

Mikä on Linux?

Linux-logoLinux on verkkosivustojen tarjoajien yleisimmin käytetty käyttöjärjestelmä maailmassa. Korkean suosionsa lisäksi Linux on myös edullisin web-hosting-vaihtoehto, ja jotkut tarjoavat jopa ilmaisia ​​tai “freemium” -paketteja.

Useat isännät todella käyttävät oletusarvoa Linuxissa, koska sitä pidetään ylivoimaisesti markkinajohtajana, etenkin jaetun isännöinnin yhteydessä. Itse asiassa Google toimii Linuxissa jatkuvasti kasvavien palvelinpankkien kanssa, joiden palvelutaso on toistaiseksi ollut yli 15 000.

Linuxin historia

Linuxin perusti vuonna 1991 suomalainen järjestelmäinsinööri Linus Torvalds, joka loi käyttöjärjestelmän osana tietotekniikan tutkintoa. Luojanaan nimetystä Linuxista tuli seuraavien vuosien aikana erittäin suosittu kehittäjäyhteisössä. Hankkimalla valtavan joukon faneja, jotka ovat jatkanut sen parantamista ja ylläpitämistä tämän päivän ajan. Vuonna 1996 Linux leimattiin kuuluisalla logollaan, jolla on pingviini – jonka hauskaa tosiasiaa inspiroi Australian kansallisten eläintarhojen pingviini, joka haukkui Trovaldsia.

Vuosien mittaan käyttöjärjestelmän tuotemerkki on jaettu, sulautettu, muutettu, muutettu ja sitä on jatkuvasti muutettu ja parannettu. Nykyään on olemassa useita erilaisia ​​Linux-jakelijoita, minkä vuoksi saatat nähdä sen kutsuttavan useilla eri nimillä, kuten Red Hat Linux, Fedora, CentOS, Ubuntu ja muut. Huolimatta suuresta yhteisöstä, joka on jatkuvasti tukenut Linuxia, kaikki eivät ole tämän käyttöjärjestelmän faneja. Esimerkiksi Steve Ballmer (Microsoftin entinen johtaja) kommentoi tunnetusti, että Linuxilla on ”kommunismin ominaisuuksia” vuoden 2000 tapahtumassa Seattlessa, Washingtonissa.

Yksi asia Linuxissa on se, että yritykset voivat ottaa sen käyttöön ja luoda siitä ainutlaatuisia käyttöjärjestelmiä. Esimerkiksi Google Chromen käyttöjärjestelmä on pääosin Linux-versio, ja Android on myös mukauttanut käyttöjärjestelmän. Ja huolimatta Steve Ballmerin aiemmista valituksista, Microsoft on myös sekoittanut Linuxia käyttäen sitä Nokia X -sarjan puhelimiinsa. Dell myy myös kannettavia tietokoneita, jotka on esiasennettu Ubuntuun, ja Ubuntun luojat, Caconical, myyvät Linux-älypuhelinta.

Linuxin ylläpidon edut

Monet ihmiset valitsevat web-hosting-palvelun edes ymmärtämättä sitä. Tämä johtuu siitä, että se on edullisin isännöintityyppi, joten se on loistava vaihtoehto niille, jotka työskentelevät budjetin kanssa tai joilla ei ehkä ole kokemusta palvelimen hallinnan teknisistä näkökohdista..

Joitakin parhaiden Linux-hosting-suunnitelmien suurimpia etuja ovat:

 • Niin kauan kuin palvelin on ajan tasalla, Linux-isäntä on erittäin turvallinen ja siinä on vähemmän hakkereita.
 • Monet pitävät isäntien siirtämistä paljon helpommaksi Linuxin kanssa kuin Windows, koska Linux on yhteensopiva cPanelin ja muiden suosittujen web-hosting-ohjelmistojen kanssa.
 • Se on yksi edullisimmista hosting-vaihtoehdoista, jopa joissain tapauksissa ilmainen
 • Isäntäryhmissä on yleinen standardointi

Nykyaikaiset Linux-palvelimet on määritetty LAMP-standardin mukaan, joka on lyhenne seuraavista:

L – Linux (käyttöjärjestelmä)

A – Apache (palvelinsovellus)

M – MySQL (rakenteellinen kyselykieli)

P – PHP (hypertekstin prosessori)

Tämän standardin avulla voit luoda nykyaikaisen verkkosivuston vaivattomasti. Vaikka on joitain asioita, jotka sinun on opittava kehittymään, kuten Linux-tiedostooikeudet, Linux-palvelimen tukemiseen on saatavana monia resursseja.

Miksi Linux on suosittu Web-koneiden keskuudessa??

On useita syitä, miksi isännät valitsevat Linuxin. Joitakin näistä ovat:

 • Se on tehokas isäntäjärjestelmä
 • Se on helppo skaalata isännöintitarpeidesi kasvaessa
 • Se on edullinen, usein jopa ilmainen
 • Sillä on suuri käyttäjien ja kannattajien yhteisö
 • Se on yhteensopiva vanhempien palvelimien kanssa
 • Se on helposti muokattavissa
 • cPanel ja muut ohjauspaneelit antavat isäntälle mahdollisuuden suojata palvelin siten, että asiakkaat eivät vahingossa määritä käyttöjärjestelmää uudelleen

Monet web-hosting-yritykset ovat investoineet huomattavasti Linuxiin tekemällä sen käyttöjärjestelmän tuntemisesta toivottavaa teknistä taitoa, joka teknikkoilla ja kehittäjillä on. Itse asiassa on olemassa pari erityyppistä sertifiointiohjelmaa, kuten RedHat-sertifioitu tekniikkaohjelma, jonka avulla ehdokkaat voivat todistaa pätevyytensä Linuxilla ja yritykset voivat kouluttaa teknisen tukitiiminsä uusimpien innovaatioiden ja päivitysten pariin..

Windows Vs Linux

Linux ja Windows ovat kaksi suosituinta isännöintityyppiä, ja tarpeistasi riippuen yksi voi olla parempi kuin toinen. Vaikka Linux on maailman suosituin valinta, monia kieliä ja skriptejä voidaan käyttää myös ikkunoissa. Esimerkiksi WordPress, PHP ja Perl voidaan suorittaa Windows-palvelimella, mutta nämä sovellukset toimivat paljon sujuvammin Linuxissa. Erityisesti WordPressille on tarjolla myös paljon enemmän resursseja niille, jotka isännöivät Linuxin kautta, kuin Windows.

On kuitenkin myös joitain sovelluksia ja skriptejä, joita Linux ei tue. Esimerkiksi IIS: ää ja ASP: tä ei voida käyttää Linuxissa, mutta ne ovat yhteensopivia Windowsin kanssa. Niille, jotka haluavat käyttää näitä erityisiä sovelluksia ja skriptejä, Windows voisi olla käytännöllisempi vaihtoehto.

Linux-hosting-UKK

Onko Linux-isäntä käyttäjäystävällinen?

Monet pitävät Linuxia helppona hosting-ratkaisuna hallintaa ja käyttöä varten. Linux voi olla hyvä valinta aloittelijoille, koska parhaalla Linux-isännöinnillä suurin osa palvelimen hallinnasta voidaan suorittaa helposti navigoitavan cPanelin avulla.

Mikä sisältyy Linux-hosting-pakettiin?

Linux-isäntäpaketin erityispiirteet vaihtelevat palveluntarjoajien välillä, mutta tietyillä vakioyhteyksillä on kuitenkin joitain. Esimerkiksi jaetulla Linux-isännöinnillä saat yleensä rajoitetun määrän tilaa ja kaistanleveyttä palvelimelle. Useimmissa tapauksissa sinulla on oikeus asentaa myös muita skriptejä, kuten wikit, foorumit ja CMS.

Mitä ohjelmointikieltä Linux käyttää?

Jokainen isäntä käyttää eri ohjelmointikieltä, joten Linux-isäntään ei liity mitään standardia, mutta yleisiin kieliin sisältyy yleensä PHP, Perl ja Python. Ei vain, että standardikieltä ei ole, vaan myös eri palveluntarjoajat käyttävät kunkin kielen eri versioita.

Kun olet ostamassa hosting-suunnitelmaa, muista kysyä kunkin paketin tuetut kielet.

Onko minun Linux-jakeluversiossa paljon eroa?

Useimmissa tapauksissa sillä ei ole väliä, kuinka paljon Linuxin jakelua sinulla on osana isännöintisuunnitelmaa, koska ne kaikki ovat saman järjestelmän poikkeamia. Verkkopalvelun perustoiminnot toimivat yleensä täsmälleen samoin kaikissa Linux-jakeluissa, ja suurimmat erot Linux-jakelujen välillä ovat havaittavissa vain graafisessa käyttöliittymässä (GUI) olevassa pöytätietokoneessa – jota ei koskaan näy web-hosting-tilillä..

Pitääkö minun olla Windows-isäntä, jos minulla on Windows-tietokone?

Ei! Koti- tai kotitietokoneesi käyttöjärjestelmätyyppi on täysin riippumaton palvelimen käyttöjärjestelmän tyypistä. Voit käyttää minkä tahansa tyyppisiä käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Linux, vaikka sinulla olisi Windows-tietokone. Ainoa aika, jolloin tämä saattaa vaikuttaa isännöintiisi, on, kun yrität kehittää suuria Windows-sovelluksia.

Mitä ohjelmistoja tarvitaan Linux-isännöintiin?

Kun olet ostanut Linux-hosting-suunnitelmasi, voit päättää, mitkä ohjelmat haluat asentaa verkkosivustosi luomiseksi. Riippuen siitä, oletko valinnut verkkosivustosi koodaamisen itse vai käytätkö web-kehittäjäsovellusta, saatat joutua asentamaan CMS: n, blogisovelluksen tai muun tyyppisen ohjelmiston web-kehitykseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map