Paras jälleenmyyjä hosting

Koska suurin osa tälle sivulle laskevista ihmisistä on web-suunnittelijoita, jotka suunnittelevat liiketoimintaansa jälleenmyyjien isännöinnin kautta, tulemme siihen siitä näkökulmasta.


Koska olemme itsenäisesti verkkoyritys, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme jo tehneet tutkimuksen ja valinneet omien viiden parhaan jälleenmyyjän hosting-yrityksen joukon USA (ja sen ulkopuolella).

Keskityimme pääasiassa verkkoisäntäyhtiöihin, jotka tarjoavat jälleenmyyjätilejä, jotka sisältävät sekä cPanelin että WHM: n (mutta lisää siitä myöhemmin).

Sivuhuomautus: Nro 1 on aika iso väliaikainen alennus käynnissä, tartu siihen niin kauan kuin se kestää!

Olemme suorittaneet analyysin, jälleenmyyjien hosting-arvosteluita & vertailut, joten sinun ei tarvitse tehdä, jolloin saadaan luettelo Yhdysvaltojen parhaista jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajista. Seuraavassa taulukossa on kätevä yleiskuva – mielestämme – viidestä parhaasta jälleenmyyjäisäntästä, lajiteltu arvosanan mukaan, erittelemällä hinta / kuukausi, & heidän parhaat ominaisuudet.

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / mo.ominaisuudetDisk Space # tilitWeb-sivusto
InMotion-logo13,99 dollaria (50% alennus)Rajoittamaton määrä tilejä, 80 Gt levytilaa, omistettu IP, ilmainen laskutusohjelma!80GBRajoittamaton
A2HostingLogo$ 13,19Milloin tahansa rahat takaisin -takuu, ilmaiset SSL + -palvelimet ympäri maailmaa.30GB40
sivuston tunnus17,5 dollaria 5 luotolla / tililläSuuri suorituskyky, ilmainen yhden napsautuksen SSL-asennus, globaali kattavuus – luottopohjainen järjestelmä, josta jotkut eivät pidä.10 Gt / luotto5
Greengeeks-logo$ 19.95Super vihreä, rajoittamaton levytila, Amsterdamin datakeskusRajoittamaton10
WP Engine -logo290 dollaria (ei paikalla viraston ohjelmalle)Asiantunteva WP-tuki, huippuluokan, erittäin nopeat palvelimet.Rajoittamaton15

”Koska niin monella hosting-yrityksellä on mahdollisuus valita, tarpeitasi vastaavan sopivan löytäminen voi olla erittäin aikaa vievää, varsinkin kun kaikki näyttävät tarjoavan samat ominaisuudet hieman eri hinnoissa, jolloin useimmat ihmiset pohtivat, missä ero on…

Joten yllä olevasta taulukkokatsauksestamme luomme myös hiukan yksityiskohtaisemman top 5: n alla. Olemme käyttäneet seuraavia kriteerejä tärkeimpien verkkoisäntöjen lajitteluun: Tuki, edullinen hinta ja suorituskyky / virta. Nauttia!”

Matthew Rogers
Hosting Editor

Paras jälleenmyyjähotelli USA – Arvostelut toukokuu 2020

1. InMotion-hosting

Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta:
$ 13.99
Levytila: 80GB
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

Urheilu 90 päivän rahat takaisin -takuu, enemmän levytilaa kuin useimmissa muissa jälleenmyyjien isäntäpaikoissa, ja rajoittamaton osuus edes alkeellisimmasta jälleenmyyjäsuunnitelmasta… InMotion osaa markkinoida jälleenmyyjäpalveluitaan. He tunnetaan yleensä huippuluokan yritystoiminnallisista isännöintisuunnitelmistaan, mutta tavanomaisten web-hosting-pakettien korkeiden kustannusten takia löydämme yllättävän edullisen jälleenmyyjäpalvelujen tarjoamisen.

Kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman määrän tilejä ja haittaohjelmia & DDoS-suojaus maksimaaliseen turvallisuuteen, ilmainen laskutusohjelmisto, varmuuskopiot ja paljon muuta. Yhdistä kaikki tämä 50%: n alennuksella, jota he tällä hetkellä käyttävät, ja he todella ansaitsevat sijan # 1!

Heidän halvin jälleenmyyjäsuunnitelma alkaa vain 13,99 dollaria (50% alennus) 

2. A2-hosting

Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta:
$ 13,19
Levytila: 30GB
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

A2-hosting-logo

A2-isäntä on toinen isäntä, joka tietää mitä tekee, kun kyse on jälleenmyyjän isännöinnistä. Vaikka ne tarjoavat vähemmän samanlaisesta hinnasta, ne tarjoavat myös erittäin nopeita palvelimia muissa maissa ympäri maailmaa, antaen asiakkaillesi tarvittaessa globaalin kattavuuden. Mitä todella pidämme A2: sta verrattuna InMotioniin, on heidän omistautumisensa WordPress-alustan optimoimiseksi. WP toimii erittäin sujuvasti palvelimillaan.

Yhdistä se milloin tahansa rahat takaisin -takuun kanssa, ja he saavat helposti sijaintimme 2.

Heidän jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat alkavat vain 13,19 dollarista 40 tilille ja 30 Gt tallennustilaa.

3. SiteGround

Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta:
£ 11.25
Levytila: 10 Gt / tili
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

SiteGround-logo

Vaikka SiteGround tunnetaan eeppisestä suorituksestaan ​​WordPressillä (WordPress itsekin suosittelee niitä, mikä on erittäin vaikuttavaa), jälleenmyyjäsuunnitelmille suosimme InMotionia tai A2: ta. Ei ole niin, että heidän suorituksensa ei ole mahtavaa, koska se on. Sama tuella ja kaikella muulla, jota odotat mahtavalta verkkoisäntältä, kuten SG.

Näin he hindavat jälleenmyyjien hosting-suunnitelmiaan. SiteGround toimii luottojärjestelmän kanssa eikä suoraviivaista käteistä tilien / levyjen tilalle (mikä voi olla hieman hämmentävä, suosimme ehdottomasti toista järjestelmää). Heidän suunnitelmansa alkavat vähintään 5 opintopisteellä, jotka vaaditaan = 5x 42 dollaria vuodessa – se on 17,5 dollaria kuukaudessa

4. GreenGeeks

Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta:
$ 19,95 / kk
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

GreenGeeks-logo

GreenGeeks ei todellakaan ole halvin, mutta niiden mukana on uskomattoman suorituskykyiset, globaalit datakeskukset, ja he laittavat 300% kuluttamastaan ​​energiasta takaisin verkkoon! Ne ovat myös erittäin skaalautuvia, antavat sinulle WHMCS-lisenssin laskutuksen hallintaan, niillä on hienoja suojausominaisuuksia ja tarjotaan ilmainen siirto tarvittaessa.

Heidän halvin jälleenmyyjäsuunnitelma alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa 10 tilille.

5. WP-moottori

Verkkosivusto: wpengine.com
Hinta:
 N / A
Levytila: N / A
Tuki: Puhelin, Live Chat, liput

WP Engine -logo

WP Engine on jo pitkään ollut korkealaatuisen, hallitun WP-isännöinnin standardi, joten mainitsemme ne luettelossa. En aio alkaa luetella kaikkia heidän palveluidensa ominaisuuksia, kun olemme täällä jonkin aikaa … mutta se sisältää melkein kaiken mitä ajattelee, SSL-tiedostoista salamaisiin nopeaan palvelimen asennukseen, CDN, asiantuntija WP-tuki, suurta tietoturvaa, automatisoituja päivityksiä ja paljon muuta.

Tosin, mikä heidät ehdottomasti pidättää jälleenmyyjiä, on niiden hinnoittelu … niitä ei ole. Sinun on haettava heidän agentuuriohjelmaansa saadaksesi tietoa heidän jälleenmyyjien hosting-suunnitelmista.

Jos tarkistat heidän tavanomaisen hinnoittelunsa agentuuriohjelman ulkopuolella, se on 290 dollaria kuukaudessa 15 sivustolta, mikä on erittäin kallista, mutta jälleen kerran, ne ovat erittäin erittäin hyviä tekemisissään..

Yhdysvaltain jälleenmyyjä isännöi tutkijoita

Yhdysvaltain jälleenmyyjän hosting: kaivaminen syvemmälle

Mitä etsiä tutkiessaan jälleenmyyjien majoitusta Yhdysvalloissa.

Nyt enemmän kuin koskaan, se on upea idea perustaa verkkoyrityksiä. Amerikkalaisyritykset voivat hyötyä siitä, että 95 prosenttia amerikkalaisista, jotka ovat tehneet ostoja verkossa elämässään, puolet heistä mieluummin tekevät ostoksia Internetissä.

Uudesta ja suositusta tavasta hyötyä verkkokaupasta ja yleensä uusista verkkovastaavista on tulossa jälleenmyyjäisäntä. Kun sinusta tulee jälleenmyyjä-isäntä, jälleenmyyt hosting-tilaa yrityksille, verkkoyrityksille, uusille verkkovastaaville jne. Se on tilauspohjainen, jotta saat sinulle todella hyviä voittoja.

Yrityksesi parhaan jälleenmyyjän isäntävalinnan valitseminen on joko sujuva prosessi, joka johtaa tuloihin, tai massiivinen päänsärky ja voittojen menetys teknisten vaikeuksien ja huonon tuen vuoksi.

On tärkeää tutkia useita vaihtoehtoja verkkoisäntäyrityksille, jotka tarjoavat edullisia suunnitelmia, jotta valitset luotettavan suunnitelman. Jos valitset ensimmäisen löytämäsi vaihtoehdon, saatat selvittää palvelusta, joka ei ole yrityksesi kannalta paras.

Tietääksesi mikä tekee suuren jälleenmyyjän isäntänä, sinun tulisi tietää, mikä ominaisuus tekee erinomaisesta palvelusta. Nämä ovat useita asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota tutkittaessa jälleenmyyjiä Yhdysvalloissa, ja vinkkejä siitä, kuinka tietää, saatko parhaan palvelun. Btw, olemme luoneet vertailut myös Australian jälleenmyyjien ja Ison-Britannian jälleenmyyjien hosting-palveluihin.

Mikä on jälleenmyyjän hosting?

Niille, jotka ovat edelleen epävarmoja jälleenmyyjän isännöinnin suhteen, se voi olla hieman hämmentävä, jos et tiedä tarkkaa liikesuhdetta. Tämä on palvelu, jonka tarjoavat yhdysvaltalaiset verkkoisäntäkoneet yksityisille, yrityksille ja organisaatioille.

Se alkaa ostamalla verkkotilaa suuremmalta palvelimelta ja myymällä se yrityksille, jotka haluavat verkkosivuston (itse tai web-toimiston suunnitteleman) ja jälleenmyyjän isäntän hallinnoiman verkkosivuston. Jälleenmyyjän isäntä suunnittelee usein yrityksen verkkosivun tai sivuston heille, toimittaa päivitetyt tiedot sivuille ja käsittelee asiakaspalvelua. Nämä yksityiskohdat perustuvat kuitenkin kaikki siihen, mitä ensisijainen isäntäpalvelu tarjoaa jälleenmyyjille, joiden kanssa he työskentelevät.

Jälleenmyyjä hosting on täydellinen tapa verkkosivustojen kehittäjille laajentaa toimintaansa, laajentaa verkostoaan ja lisätä tulojaan.

Varoita, että yritykset odottavat isäntältä ammattitaitoista palvelua: he luottavat paljon sivustojensa hallintaan ja toimintoihin, joten sinun on varmistettava, että valitsemasi ensisijainen isäntä on laatu. Muuten menetät paljon rahaa epäluotettavuuden vuoksi. On tärkeätä arvioida, mitä useat mahdolliset isännät tarjoavat muutaman tärkeän komponentin perusteella.

Kustannus

On vaikeaa laskea, kuinka paljon varaa sinulla on taloudellisesti varaa jälleenmyyjän isännöintipalveluun. Et tiedä kuka tulevat asiakkaasi ovat tai kuinka paljon tilaa he vaativat maksamaan, samoin kuin kuinka monta asiakasta sinulla on. Haluat kuitenkin edullisen suunnitelman, joka toimii silti oikein ja ammattimaisesti. Sinun on laskettava karkea budjetti ja arvio siitä, kuinka paljon tilaa haluat varata kullekin asiakkaalle, ja valittava suunnitelma, jonka avulla voit säätää vastaavasti.

Kustakin asiakkaasta riippuen sinun on myös voitava laatia erilaisia ​​suunnitelmia heidän tarpeidensa mukaan. Yhdellä asiakkaalla voi olla 1 gigatavua tilaa, toisella 3 tai jopa 10 gigatavua tilaa. Vaikka tilan valmistelu asiakkaille voi olla hankalaa, muista, että voit aina muuttaa tai tarjota useita suunnitelmia.

Edes Amerikassa, älä koskaan odota löytävänsä ilmaista web-hosting-palvelua. Sinun tulisi jopa välttää uskomattoman halpoja suunnitelmia, koska ne ovat todennäköisesti liian hyviä ollakseen totta ja todennäköisesti alttiita kaatuville.

Kaistanleveys / levytila

Tarkista aina sekä kaistanleveys että levytilarajoitukset, koska ne määräävät, kuinka suuria asiakassivustosi voivat saada, ja kuinka paljon tietoa he saavat käyttää kuukausittain..

cPanel / WHM saatavana

CPanel on Yhdysvalloissa verkkosivustojen ylläpidon standardi. Se tarjoaa graafisen käyttöliittymän ja automaatiotyökalut ohjauspaneelin muodossa, jonka avulla isännät ja asiakkaat voivat hallita sivustojaan helposti. CPanelin takia sinun ei tarvitse ymmärtää monimutkaisia ​​tietokoneohjelmistoja ja koodausta ollaksesi jälleenmyyjäisäntä.

WHM (Web Host Manager) on järjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat helposti hallita cPanel-tiliään kaikille asiakkaille. Ne kulkevat käsi kädessä, ja tarjoat asiakkaille paljon helpompaa ja havaittavissa olevaa palvelua, jos suunnitelmaa ylläpitävät WHM ja cPanel. Voit määrittää paketteja ja suunnitelmia, tarkastella tilastoja ja isännöidä useita päivitys- / alennustilejä. On harvinaista, että edes halvemmissa jälleenmyyjäyrityksissä ei olisi WHM: tä, mutta se ei koskaan vaaranna tarkistaa toistaiseksi.

Palvelimen sijainnit

Tämä on yksi tärkeimmistä ja huomiotta jätetyistä esineistä tässä luettelossa! Varmista aina, että palvelimesi on todella Yhdysvalloissa. On helppo olettaa, että koska pääsemme verkkosivuille maailmanlaajuisesti, voimme isännöidä missä tahansa. Jos päätät laajentaa markkinoitasi ulkomaille, CloudFlare vähentää viiveitä.

Käyttöaste

Varmista, että kaikki palvelimen myymät vaatimukset, kuten 99% käyttöaika, että he voivat varmuuskopioida myyntipisteensä. Lue arvosteluita, jos mahdollista, jos haluat nähdä, onko toisilla viivästyksiä ennen sijoittamista.

Asiakaspalvelu

On kriittistä, että palvelimesi sallii täydellisen viestinnän asiakkaiden välillä ympäri vuorokauden tapahtuvalla tuella ja / tai live-keskustelulla. Asiakkaat lopettaa suunnitelmansa, jos he ajattelevat saavansa paremman tukijärjestelmän muualta ja että kaikki sivuston ongelmat korjataan nopeasti.

Sallittujen tilien lukumäärä

Tämä on tärkeä muistaa, kun tarkastellaan palvelimen kaistanleveyttä ja tilaa koskevia vaihtoehtoja. Se määrittelee kuinka paljon yritystä voit harjoittaa ja potentiaaliset tulosi. Haluat varmistaa, että sinulla ei ole liian monta tiliä käytettävissä, muuten se vaarantaa kaikkien kokokapasiteetin ja kaistanleveyden. Yritä ylläpitää tasapainoa yrityksessäsi, jotta kukaan ei tunnu oikaistuksi.

Muut ominaisuudet / tekniset tiedot

Muita huomioitavia asioita ovat nopeuden optimointi (tarjoavatko ne SSD-muistia tai LiteSpeediä?), RAM-muistin (riittää 1 Gt: n Random Access -muisti), Levyn IO (noin 2 MB), päivittäiset varmuuskopiot, SSL-varmenteet (pitäisi olla ilmaisia), rajoittamaton kaistanleveys ja suoritin (kuinka monta ydintä on saatavana?).

Se on myös hyödyllistä, kun asennat yhden napsautuksen asennusskriptisovellukset, kuten WordPress tai Joomla, jotka ovat cPanelin vakiona..

Jos olet hukassa kaiken huomioitavan suhteen, muista, että tutkimuksesi kannattaa, kun pystyt ansaitsemaan lisätuloja jälleenmyyjän isäntänä.!

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map