Paras jälleenmyyjä hosting Australiassa

Koska suurin osa tälle sivulle laskevista ihmisistä on web-suunnittelijoita, jotka suunnittelevat liiketoimintaansa jälleenmyyjien isännöinnin kautta, tulemme siihen siitä näkökulmasta.


Koska olemme itsenäisesti verkkoyritys, jolla on PALJON isännöintitilejä (+ meillä on paljon sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), olemme jo tehneet tutkimuksen ja arvioineet Australian parhaita jälleenmyyjä hosting-yrityksiä.

Keskityimme pääasiassa verkkoisäntäyhtiöihin, jotka tarjoavat jälleenmyyjätilejä, jotka sisältävät sekä cPanelin että WHM: n (mutta lisää siitä myöhemmin).

PS: Nro 1 on melko iso alennus juoksusta, tartu siihen niin kauan kuin se kestää!

Muutamia sivustoja, joissa olemme olleet esillä:

Esitelty sivustoilla

Tiedämme tavaramme, pieni näyte monista suosittelumme:

Tom on intohimoinen ja ymmärtää nopeasti asiakkaidensa tarpeet. Olen todella arvostellut hänen halukkuuttaan jakaa tietoa ja taito minua käyttämään upouutta verkkosivustoani. Kiitos Tom!

Sally Mac
Sisällysluettelot

MangoMatter teki nykyisen verkkosivustomme suunnittelun niin helpoksi. Tom oli henkilökohtaisesti mukana ensimmäisestä neuvottelusta loppuun saakka, ja hän on silti helposti käytettävissä mahdollisiin tarpeisiin!

Demitrios Lecatsas
Tuoreet hiukset

Valitsimme Tomin suunnittelemaan verkkosivustomme, koska pidimme muiden hänen suunnittelemiensa verkkosivustojen tyylistä. Koko prosessi oli stressitöntä. Tom oli niin avulias eikä mikään useista pyyntöistämme aiheuttanut liikaa vaivaa. Tomilla on ilo työskennellä. Rakastamme verkkosivustoa, jonka hän on meille luonut, se on niin helppo käyttää ja näyttää fantastiselta.

Carl Olive
kevät!

Kokemuksemme Mango Matterista oli upea! Tomilla on erittäin helppo työskennellä, positiivinen, tehokas ja ilmeisesti loistava tekemisissään. Erittäin suositeltavaa.

Lucy Reeves
Keinot, joilla

Kysyimme Tomia kehittämään uuden yrityksen verkkosivustomme ja olimme iloisia tuloksesta. Hän ei pystynyt toimittamaan vain lyhyen esityksen, vaan tarjota joitakin erinomaisia ​​ideoita, joita emme olisi koskaan ajatellut. Mikä parasta, Tom on antelias aikansa kanssa ja on edelleen käytettävissä neuvojen ja tuen tarjoamiseksi.

Neil Mackenzie
Enventive

Kuinka helppoa ja sujuvaa kokemusta se on toiminut MangoMatterin kanssa! Tom ymmärsi tarkalleen mitä olemme seuranneet, ja olemme erittäin vaikuttuneita lopputuotteesta. En epäröi valita tulevaisuudessa uudelleen MangoMatteria.

Tyson King
Johtaja / Plumbrite Solutions

Tom from MangoMatter on ollut erittäin avulias, ammattitaitoinen ja suuri tuki verkkosivustoni perustamisessa, hän on runsaasti tietoa ja erittäin tehokas. En epäröi suositella MangoMatteria ja olen jo tehnyt niin.

Michelle Watson
minä korjaan

Sivuhuomautus: Uskomme vakaasti, että saat parempia ja edullisempia vaihtoehtoja, jos tarkastellaan Yhdysvaltojen omistamia web-isäntäjä btw. Niin kauan kuin heillä on palvelimia Australiassa tai sen lähellä (esim. Singapore <- parempi kuin monet australialaiset isännät), he ovat yleensä parempi valinta (kuten mahtava # 1, A2-hosting)!

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausiTapahtumat Levytila ​​-tilien lukumääräServerit maailmanlaajuisestiOptimoitu WordPressWeb-sivustolle
A2HostingLogoUSD 9,80 (oli 19,99 dollaria)
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu!
 • Ilmainen SSL
 • Palvelimet Singaporessa (Suuri nopeus Aussie-sivustoille)
 • Erittäin edullinen
30GB40
siteground214,95 dollaria
 • Loistava suoritus
 • Ilmainen yhden napsautuksen SSL-asennus
 • Globaali kattavuus
 • Rajoittamaton tili
 • Korkeat uusimiskustannukset ovat 39,95 dollaria
30 GtRajoittamaton
Panthur30 AUD
 • Paikallinen yritys
 • Paikalliset palvelimet
 • vaikka ei globaaleja tietokeskuksia.
20GB10

Paras jälleenmyyjä hosting Australia 2020: arvostelut

1. A2-hosting

A2-hosting-logo

Verkkosivusto

www.a2hosting.com

Hinta

USD 9,80 / kuukausi 40 tilille

Levytila

30 Gt

Tuki

Puhelin, Live Chat, liput

Nopeus

8,5 / 10

Globaali kattavuus

Joo

A2 Hosting on ehdottomasti kuningas täällä. Ne ovat yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, mutta niillä on nopeita palvelimia Singaporessa, mikä tekee nopeudesta Aussie-sivustojen ulkopuolelle (jopa puhaltaa suuren osan Aussie-pohjaisesta kilpailusta vedestä)!

Jälleenmyyjänä saat myös suuren tietoturvan, ensisijaisen tuen, DDOS-suojauksen ja helpon Cloudflare-integraation.

Lisää siihen milloin tahansa rahat takaisin -takuu, 24/7/365 -tuki ja ilmainen sivuston siirtäminen… He ovat paras ajanjakso!

Heidän suunnitelmansa alkavat vasta 9,80 dollaria kuukaudessa (oli 19,99 dollaria) 40 tilille ja 30 Gt tallennustilaa!

Plussat

 • 4 palvelinta ympäri maailmaa
 • Responsiivinen tuki
 • 40 tiliä!!
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • Kustannukset USD

2. SiteGround

SiteGround-logo

Verkkosivusto

www.siteground.com

Hinta

14,95 dollaria rajoittamattomilta tileiltä

Levytila

30 Gt

Tuki

Puhelin, Live Chat, liput

Nopeus

9/10

Globaali kattavuus

Joo

Vaikka he eivät ole teknisesti Australiassa, heillä on mahtava datakeskus Singaporessa.

SiteGround on myös ainoa virallinen WordPressin suosittelema isäntä luettelossa, mikä tarkoittaa, että WordPress suosittelee heitä WordPressille (melko vaikuttava! – Ne voivat tietysti puuttua mihin tahansa sivustoon & CMS kuin pomo)

Täällä A2-hosting on parempi. Vaikka Siteground antaa sinulle rajoittamattoman määrän tilejä, vanhemmalla tililläsi on vain niin paljon palvelinresursseja, jotta voit käydä ympäri, joten mitä enemmän tiliä laitat, sitä hitaammin kaikki sivustot saavat … tosin tässä vaiheessa , emme tiedä, mikä on tarkka raja, missä huomaat tämän hidastumisen.

Niiden uusimiskustannukset ovat myös melko korkeat. Siitä huolimatta heidät tunnetaan korkealaatuisesta isännöinnistä ja suuresta tuesta.

Plussat

 • Vakaa turvallisuus
 • Useita tietokeskuksia
 • Suosittelee WordPress
 • Talon sisäinen välimuistijärjestelmä

Haittoja

 • Korkeat uusimiskustannukset

3. Panthur

Panthur-logo

Verkkosivusto

www.panthur.com.au

Hinta

30 AUD / kuukausi 10 tilille

Levytila

20 Gt

Tuki

Puhelin, liput

Nopeus

8/10

Globaali kattavuus

Ei

Panthur on paikallinen yritys (-ish, koska heidän emoyhtiönsä on Yhdysvalloissa toimiva), joka on hieno Aussie-asiakkaille, mutta he ovat ehdottomasti hieman kalliimpia kuin esimerkiksi A2. Esitys on kuitenkin paikallaan ja tuki on melko reagoiva.

Ne tarjoavat 4 pakkausta, joista valita.

Heidän suunnitelmansa alkavat 30 dollaria kuukaudessa 20 gb tilaa.

Plussat

 • Paikallinen verkkoisäntä
 • Hyvä suoritus
 • 3 tietokeskusta Australiassa

Haittoja

 • Ei ulkomaisia ​​palvelimia
 • Hieman tyyris

4. GreenGeeks

GreenGeeks-logo

Verkkosivusto

www.greengeeks.com

Hinta

19,95 dollaria kuukaudessa 10 tililtä

Levytila

Rajoittamaton

Tuki

Puhelin, Live Chat, liput

Nopeus

8/10

Globaali kattavuus

Joo

GreenGeeks on ehdottomasti toinen isäntä, joka tulee harkita jälleenmyyjän tarpeita varten. Vaikka heillä ei ole palvelimia Australiassa tai sen lähellä, nopean CloudFlare-integraation pitäisi ratkaista tämä ongelma. Pidän heistä 3 syystä, joista ensimmäinen on heidän sitoutumisensa ympäristöön. He laittavat takaisin 300% käyttämästään energiasta takaisin verkkoon. Sitten on hinta, se on erittäin edullinen, jopa USD: nä, ja sen mukana tulee rajoittamaton levytila! Ja lopuksi, me pidämme siitä, kuinka he räätälöivät tietoturvajärjestelmänsä pitääkseen palvelimensa erittäin puhtaina.

Heillä on myös 24/7 -tuki, joka on melko reagoiva, ja tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Halvin jälleenmyyjäsuunnitelma alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa 10 tililtä.

Plussat

 • Luontoystävällinen
 • halpa
 • Rajoittamaton levytila

Haittoja

 • Ei palvelimia lähellä Australiaa (vielä)

5. Pilvet

Cloudways-logo

Verkkosivusto

www.cloudways.com

Hinta

10 dollaria

Levytila

25 Gt

Tuki

Puhelin, Live Chat, liput

Nopeus

9/10

Globaali kattavuus

Joo

Cloudways, kuten nimestä voi päätellä, on kyse pilvipalveluista, muiden palveluntarjoajien palvelimien käytöstä ja niiden avulla voit ottaa käyttöön, hallita ja valvoa kyseisten palvelimien sovelluksia ja verkkosivustoja ja poistaa tavalliset verkkopalveluntarjoajat. Palveluntarjoajien, kuten Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS ja muiden, kanssa suorituskyky ei todellakaan ole koskaan ongelma. Ja koska se on pilvipalvelu, skaalautuvuus on tässä ydinvoima. Cloudways-sovelluksia voidaan käyttää massiivisten sivustojen hallintaan foorumeilla ja valtavilla verkkokaupoilla.

Asennus ja käyttöliittymä ovat erilaisia ​​ja niillä on vähän jyrkempi oppimiskäyrä verrattuna tavanomaisiin isännöintipalveluntarjoajiisi, mutta jos olet valmis oppimaan, se on sen arvoista! Heillä on jopa oma CDN maksimoidaksesi latausajat ympäri maailmaa.

Hinnoittelu on hankalaa selittää, tarkistaa heidän sivustonsa ��

Plussat

 • Tehokkaat palvelimet
 • Erittäin skaalautuva

Haittoja

 • Lisää teknikoille

Jälleenmyyjä isännöi Australia-karttaa

Kuinka valita paras jälleenmyyjä hosting tarpeitasi varten?

Oikean australialaisen jälleenmyyjän hosting-suunnitelman valitseminen yrityksellesi antaa joko sujuvan purjehduksen ja passiivisen tulon erinomaisten palvelimien kautta & tuki tai… päänsärky & menettäneet voitot huonon tuen, usein seisokkien, hakkeroitujen palvelimien jne. vuoksi. Voit valita yrityksen viidestä parhaasta mielenrauhaa varten tai voit aloittaa tutkimuksen erilaisista web-palvelimista, jotka tarjoavat halvimmat jälleenmyyjäsuunnitelmat Australiassa (me myös teki UK-jälleenmyyjien hosting-vertailun ja USA: n jälleenmyyjien hosting-luettelon tarvittaessa). Jos siirryt tälle reitille, näitä on yksityiskohtia, joihin on kiinnitettävä huomiota isäntävalintaa valittaessa, nauti! Tämä on sama prosessi, jota käytimme esimerkiksi SiteGround-katsauksessa.

Kustannukset: Web-hosting-jälleenmyyjäsuunnitelmat

Selvitys siitä, kuinka paljon voit kuluttaa jälleenmyyjien isännöintiin, on yleensä hankala osa, suurin osa teistä etsii todennäköisesti melko halpaa jälleenmyyjä-isännöintisuunnitelmaa, jos olet vasta aloittamassa (et koskaan saa halvan verkkosivuston isännöintisuunnitelmaa jaetusta isännöintilajikkeesta Jos haluat isännöidä asiakkaitasi, joudut siirtämään ne myöhemmin, kun saat kunnollisen jälleenmyyjätilin – ja ei, et varmasti löydä kunnollista ilmaista web-hosting-palvelua isäntäasiakkaalle). Se riippuu monista tekijöistä aloittavien asiakkaiden määrästä siihen, kuinka paljon aiot veloittaa / asiakas ja kuinka paljon tilaa haluat varata / asiakas. Sinun on tehtävä tämä ensin! On hyödyllistä laatia erilaisia ​​suunnitelmia eri asiakkaille, pienillä on 1 gigatavua tilaa, keskikokoisilla 3 gigatavua ja suurilla asiakkailla jopa 10 gigatavua. Onneksi kaistanleveyden rajoitukset ovat yleensä pienempi kysymys kuin tila, mikä johtaa meidät seuraavaan pisteeseen.

Kaistanleveys / tilarajoitukset

Vaikka useimmat hosting-yritykset tarjoavat paljon kaistanleveyttä pelaamista varten, tilaa on yleensä tarkkailtava, lukuun ottamatta tilien lukumäärää, tämä päättää, kuinka monta asiakasta voit laittaa jälleenmyyjä hosting suunnitelma.

Cpanel / WHM-isäntä Australiassa

Varmistan aina, että australialaisilla jälleenmyyjillä on WHM. Kuten todennäköisesti tiedät, Cpanel on melkein alan standardi ohjauspaneeleissa. WHM (Web Host Manager) on tilinhallintajärjestelmä, jonka avulla voit luoda & hallita asiakkaidesi yksittäisiä Cpanel-tilejä. Voit määrittää paketteja, asettaa rajoituksia, tarkastella käyttötilastoja, päivittää / alentaa tilejä joukossa ja tehdä paljon muuta. Varmista, että kuka tahansa valitsit WHM: n, se tekee asiakastilien hallinnasta erittäin helppoa. (Jopa halvalla jälleenmyyjäyhtiöillä pitäisi olla WHM).

Palvelimen sijainti

Jos asiakkaasi ovat Australiassa toimivia, varmista, että palvelin on todella lähellä, tai Australiassa, älä ymmärrä tätä (sama koskee tietysti muita kohderyhmiä, teimme itse asiassa seuraavien maiden 3 parhaan web-hosting-palvelun: Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Irlanti, & Singapore). Jos satut asiakkaan ulkomaille, voit vähentää mahdollisia viiveitä CloudFlaren avulla.

Käyttöaste

Aika suoraan, jos he vaativat 99,9% käyttöaikaa, varmista, että he voivat varmuuskopioida sen, jokainen viiden parhaan joukossa oleva web-isäntä tekee hienoa työtä.

Asiakaspalvelu

Väistämättä sinulla on ongelmia, joten kunnollinen tuki on lopussa! Et todellakaan halua pitää asiakkaita odottamassa vain siksi, että valitsemallasi jälleenmyyjällä ei ole tukea ympäri vuorokauden. Joten katso heidän vaihtoehtojaan ja varmista, että heillä on puhelintukea, suorakeskustelu & 24/7 tuki. Tietysti, jos olet menossa halvimmalle löytyvälle jälleenmyyjä hosting-yritykselle, tuki puuttuu.

Tilien lukumäärä

Melko tärkeä asia pitää mielessä, kuinka monta asiakasta voit perustaa? Jos summaat numerot, kuinka paljon tilaa kukin asiakas saa? Olisiko parempi, jos jälleenmyyjäsuunnitelma sallisi enemmän asiakkaita, koska voit päästä eroon tarjoamalla vähemmän tilaa / asiakas? Esimerkiksi, jos suunnitelma sallii 50 Gt tilaa ja enintään 25 tiliä, jokainen asiakas saa 2 Gt. Varmisimme, että jokaisella kolmannessa Web-isäntässä on mukava saldo sallittua tilaa vs. tilien lukumäärää.

Muut ominaisuudet / tekniset tiedot

Muita huomioitavia kohtia ovat RAM (1 gb on melko hyvä, vähintään 500mb), Disk IO (2mb / s on hyvä), palvelimen nopeus (SSD? LiteSpeed?), CPU (kuinka monta ydintä), päivittäiset varmuuskopiot jne. Lisäksi on hyödyllistä asentaa WordPress, Joomla jne. Yhden napsautuksen asennuskomentosarjoilla, mutta niiden pitäisi olla vakiona Cpanelin kanssa. Ja jos sinulla on paljon rahaa, katso tehokasta VPS: ää tai vieläkin tehokkaampaa oma palvelinta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map