Paras isännöinti Irlanti

Web-suunnitteluyrityksenä, jolla on paljon hosting-tilejä (meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla), meillä on aika hyvä idea siitä, mikä määrittelee suuren web-isännän.


Nämä ovat parhaat Irlannin web-palveluntarjoajat, tosi laadukasta web-hosting-palvelua rikkomatta pankkia.

Muutamia merkkejä / sivustoja, jotka linkittävät sisältöömme:
Esitelty sivustoilla

Paras isännöinti Irlannissa: Top 5 – toukokuu 2020

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetArvostelutVerkkosivusto
siteground2 3,95 € (60% alennus) 10 Gt Salamannopea datakeskus Lontoossa, edullinen, 30 päivän rahat takaisin -takuu, WordPressin virallisesti suosittelema = Win! SiteGround arvostelu
GreengeeksLogo 3,95 USD (yksinoikeus MangoMatter-alennus – alempi kuin 9,95 dollaria) Rajoittamaton Super vihreä isäntä, palvelimet Euroopassa ja maailmanlaajuisesti, rajoittamaton levytila! GreenGeeks-arvostelu
A2HostingLogo 3,92 dollaria (oli 7,99 dollaria) Rajoittamaton Halpa + Rajoittamaton levytila! A2-hosting-arvostelu
myhostlogo 5,99 € 10 Gt Yli 10 vuoden kokemus isännöinnistä. MyHost-arvostelu
wpengine 35 dollaria 10 Gt WordPress-hosting täydellinen. WP-moottorin katsaus

Ei ole helppoa löytää kohtuuhintaista web-isäntä, joka on todella edullinen. Ellei olet Excel-ohjattu toiminto, se voi saada hieman ylivoimaista vertaamalla kaikkia erilaisia ​​isäntäominaisuuksia (kuten hinta vs. kaistanleveys, levytila, käytettävyys, tuki, arvostelut jne.). ). Miellyttävyyden vuoksi siellä on todella suuria hosting-yrityksiä, jotka eivät veloita kohtuuttomia hosting-hintoja, mutta joilla on silti suorituskyky halutessasi minkä tahansa verkkosivuston ylläpitämistä.

Seuraavat 5 ovat henkilökohtaisia ​​suosikkejamme, neljä ensimmäistä ovat todella edullisia (viides olisi WordPress-palkkion ylläpitotarpeisiisi), ja ne kaikki tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn & tuki. Olemme käyttäneet seuraavia kriteerejä tärkeimpien verkkoisäntälaitteiden lajitteluun: helppokäyttöisyys, edullinen hinta ja suorituskyky / teho. Nauttia!

1. SiteGround

Tämä on kaikkien aikojen suosikkiisäntäyrityksemme, ne ovat halpoja, niissä on erittäin tehokkaat palvelimet ja mikä tärkeintä, tuki on huippuluokkaa.

Ne tulevat myös WordPressin suosittelemiksi WordPressille (hyvin harvat isäntäyritykset voivat vaatia tätä! He voivat tietysti puuttua myös mihin tahansa heitä heittämään CMS: ään). vai niin, + heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu! Melko paljon apua ei tarvitse hankkia kaikille, jotka etsivät edullista, mutta laadukasta verkkoisäntää!

Heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, edullisin suunnitelma alkaa vain 3,95 € / kk (60% normaalihinnasta)! 

siteground2

  Voittaja – 9.6 / 10

Helppokäyttöisyys

97%

edullisuus

92%

Suorituskyky / teho

95%

2. GreenGeeks

GreenGeeks on yksi yrityksistä, joiden tiedät vain tekevän kaiken oikein. He ovat nähneet valtavan kasvun heti, kun he aloittivat toimintansa vuonna 2008. Syyt heidän menestykseen ovat melko selvät, kun aloitat työskentelyn heidän kanssaan, se on yhdistelmä globaalia ulottuvuutta (useita tietokeskukset maailman läpi), mahtava suorituskyky, hieno ja melko nopea tuki, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, he laittavat energiankulutuksensa kolme kertaa takaisin verkkoon tuulienergian kautta, mikä on melko uskomatonta!

Erityisten ominaisuuksien suhteen ne tarjoavat rajoittamattoman levytilan jopa kaikkein perussuunnitelmassa, heillä on 24/7-tuki ja aivan kuten SiteGround, 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen! Vakaa # 2 luettelossamme!

Heidän halvin suunnitelma alkaa vain USD 3,95 / kuukausi (yksinoikeus MangoMatter-alennus – alas 9,95 dollaria)

Helppokäyttöisyys

94%

edullisuus

92%

Suorituskyky / teho

90%

3. A2-hosting

A2-hosting on samanlainen kuin SiteGround, heillä on myös erilaisia ​​vilkkaita nopeita palvelimia maailmanlaajuisesti + heillä on suuri tuki. Vaikka heillä ei ole virallista WordPress-suositusta, heidän suorituskykynsä WP-sivustoilla on hämmästyttävä.

Ja rajoittamaton levytila ​​on melko siisti!

He tarjoavat myös 3 isäntäpakettia, halvin suunnitelma alkaa vain 3,92 dollaria kuukaudessa (alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa).

Helppokäyttöisyys

87%

edullisuus

92%

Suorituskyky / teho

80%

4. Myhost.ie

Ne sijaitsevat Irlannin lounaisosassa ja aloittivat ensimmäisen toiminnan vuonna 2002, mikä tarkoittaa, että heillä on yli kymmenen vuoden kokemus niiden tukemisesta.

Laadun pilvipalvelun lisäksi ne tarjoavat myös sähköpostin isännöinnin, verkkotunnuksen rekisteröinnin, & melko vähän turvallisuuteen liittyviä palveluita.

Heidän halvin suunnitelma alkaa 5,99 € / kk

Helppokäyttöisyys

85%

edullisuus

85%

Suorituskyky / teho

85%

5. WP-moottori

Jos etsit todella korkealaatuista WordPress-hallintaa Irlannissa, WP Engine on mitä tarvitset! He ovat markkinajohtaja WordPress-sivustojen isännöinnissä ja syystä (vaikkakin ne ovat siis kalliita). Heillä on sisäinen räätälöity välimuistijärjestelmä, joka palvelee sivuja erittäin nopeasti (nimeltään EverCache), ja yhdistettynä CDN: ään, ne ovat nopein WordPress-hosting-yritys ympäri!

Heidän 24/7 -tuensa on selvästi erikoistunut WordPressiin, jotta he voivat korjata kaikki ongelmat ilman kiinnitystä. Lisäksi he huolehtivat myös kaikista WordPress-ydinpäivityksistä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Ja kun se on merkittävä päivitys, he todella testaavat sivuston ensin ennen päivittämistä varmistaakseen, ettei mikään rikkoudu, huippuluokan palvelu. Heillä on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, ne estävät DDOS-hyökkäyksiä ja he jopa korjaavat sivustosi ilmaiseksi, jos siihen saadaan hakkerointi …

Kaikki yllä oleva perustelee hintalaatun! Kiinnostaa mielenrauhaa ja voi säästää budjettia?

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa hinnasta 35 dollaria / kk

Helppokäyttöisyys

85%

edullisuus

65%

Suorituskyky / teho

95%

Irlanti isännöi teknistä tukeaIrlannin Web-hosting: Tarkempi

Kun tekniikka on edistynyt viime vuosikymmeninä, ja nopeudella, joka etenee jatkuvasti joka vuosi, Internetistä on tullut väistämätön osa jokapäiväistä elämäämme monille ihmisille. Siksi tämän kehityksen tuloksena yhdestä yrityksestä on tullut melkein mahdotonta selviytyä, jos sillä ei ole toimivia verkkosivustoja ja läsnäoloa verkossa, joka auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja kuluttajia ajan myötä..

Yritätkö tavoittaa online-yleisöä antaaksesi pienelle yrityksellesi tavan muodostaa yhteys ja tavoittaa asiakkaita ja kuluttajia, jos yrität perustaa blogia, jos yrität luoda alustan kaikenlaisille projekteille, tai mistä syystä tahansa, verkkosivustot ovat monipuolinen ja monipuolinen väline, joka pystyy suorittamaan melko paljon asioita. Verkkosivun luomisessa yksi asioista, joita joudut tarkastelemaan, on haluamasi web-hosting-tyyppi ja palveluntarjoaja, johon aiot luottaa tarjotaksesi sinulle luotettavan ja luotettavan palvelun Irlannissa. . Yritettäessä löytää oikea web-hosting-paketti ja palveluntarjoaja Irlannissa, päätöksellä voi olla kauaskantoisia vaikutuksia, joten haluat varmistaa, että soitat oikein (vihje, SiteGround on aika mahtava). Täältä löydät kaiken, mitä sinun täytyy tietää auttaaksesi sinua tekemään päätöksen, joka sopii parhaiten mielesi verkkosivustolle.

Tyypit web-hosting-sivustot Irlannissa

Jaettu hosting

Jaettu hosting on yksi halvemmista isännöintimenetelmistä, mikä tekee siitä suositun vaihtoehdon monille, jotka eivät halua rakentaa verkkosivustoa, joka käsittelee suuria määriä liikennettä ja katsoo, että heidän verkkosivustonsa sopisi hyvin pienemmälle yleisölle. Jaettu hosting on erinomainen vaihtoehto henkilökohtaisille verkkosivustoille, blogeille ja pienille yrityksille, koska se tarjoaa kaikki resurssit, joita projektit useimmissa tapauksissa tarvitsevat, kaikki edullisempaan hintaan kuin monet markkinoilla olevat vaihtoehdot. Perusominaisuuksiin tulisi kuulua esimerkiksi yhden napsautuksen asennusohjelmat suosituimmissa CMS: issä, kuten WordPress, Joomla, jne. WordPress-isännöinnistä puhutaan, kun taas jaettu isäntä riittää yleensä WordPress-perussivuston isännöintiin, jos haluat luoda melko monimutkaisen. WordPress-sivusto, saatat haluta kasvattaa budjettia ja mennä hallittuun WordPress-isännöintiin (WP Engine tulee mieleen).

VPS-hosting

Virtuaalisen yksityisen palvelimen isännöinti tai VPS-isäntä sallii verkkosivuston omat yksityiset osiot palvelimesta, jotka jaetaan useiden muiden verkkosivustojen kanssa. VPS-isäntä on askel eteenpäin jaetusta isännöinnistä, koska käytetty palvelimen osa on täysin eristetty muista verkkosivustoista, joita ylläpidetään kyseisen palvelimen kautta. Se on loistava vaihtoehto verkkosivuston omistajalle, joka haluaa mieluummin erillisen palvelimen isännöinnin, mutta etsii tietosuojan etuja paljon halvemmalla..

Omistettu palvelin

Suorituskykyisiä palvelimia etsivät ihmiset voivat haluta kokeilla jotain korkeampien ominaisuuksien ominaisuuksia, kuten omistettu palvelimen isäntä. Nämä palvelimet ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät web-hosting-palveluita Irlannissa, jotka pystyvät käsittelemään suurempaa liikennemäärää ja muita ominaisuuksia. Ne ovat kuitenkin kalliimpia, joten ne on varattu parhaiten suurille projekteille, jotka vaativat lisääntynyttä luotettavuutta ja tukea. Jos se on budjetissasi, se on erinomainen web-hosting-vaihtoehto Irlannin verkkosivustoille.

Pilvipalvelu

Kaikki puhuvat pilvestä viime aikoina! Vaikka se on loistava tapa tallentaa tiedostoja, se on myös erinomainen web-hosting-vaihtoehto. Cloud hosting on tekniikka, jossa useat koneet toimivat erillisenä järjestelmänä. Tämä edistyksellinen tekniikka on erittäin tehokas eikä aseta rajoja siihen, mitä voit tehdä sillä. Voit skaalata verkkosivustosi tarpeita ylös ja alas tarpeen mukaan, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen vaihtoehdon kaiken kokoisille projekteille.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjien hosting on erittäin suosittu niille, jotka ovat kiinnostuneita web-suunnittelusta. Tämän palvelun avulla asiakkaat voivat ostaa isäntätilauksia irtotavarana ja myydä niitä omille asiakkailleen, mikä puolestaan ​​antaa sivuston suunnittelijalle paremman hallinnan luomiensa verkkosivustojen suhteen. Tämä käytäntö on vakio web-suunnittelijoiden keskuudessa, joten jos se kuulostaa etsimältäsi, jälleenmyyjä hosting saattaa olla paras veto sinulle.

Irlannin Web-hosting: mitä kannattaa etsiä

Jos yrität päättää sinulle sopivasta web-hosting-tyypistä ja tarpeistasi, samoin kuin etsimäsi verkkosivuston tarpeista, jotta saat pian käyttöönsä web-sivuston, millaista Irlannin verkkosivustotyyppiä aiot se, että sinun täytyy olla etsimässä, ei ole ainoa asia, jota sinun on harkittava (btw, teimme myös saman tutkimuksen parhaista australialaisista web-hosting-palveluista, Kanadan web-hosting-palveluista, NZ-web-hosting-palveluista, UK-hosting-palveluista, & web-hosting Singaporessa). Kun olet päättänyt yllä esitetyistä erityisistä web-hosting-tyypeistä, on aika valita palveluntarjoaja, johon luotat verkkosivustosi kanssa. Tässä on joitain huomioitavia tekijöitä, kun verrataan palveluntarjoajia päätöksenteon helpottamiseksi sinulle.

Palvelimen sijainti

Palvelimen sijainnilla on paljon tekemistä niiden latausaikojen kanssa, joita käyttäjät kokevat vieraillessasi verkkosivustollasi. Mitä lähempänä palvelin on sinulle maantieteellisesti, sitä paremmat mahdollisuudet ovat latausaikojen lyhentymiseen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että haluat valita vain sinulle lähimmän palvelimen Irlannissa. Haluat myös ottaa huomioon kyseisen palvelimen virran; jos kyseessä on suhteellisen vähän virtaa käyttävä palvelin, saatat olla parempi siinä, jos sinulla on vähän kauempana.

varastointi

Haluat pohtia, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset verkkosivustoosi, perustuen siihen, kuinka paljon sisältöä aiot lisätä siihen. Tyypillisesti, mitä enemmän maksat web-hosting-palvelusta, sitä enemmän tallennustilaa se tulee. Tällä on paljon tekemistä valitsemasi isäntätyypin kanssa; esimerkiksi jaetussa isännöinnissä on vähemmän tallennustilaa, koska jaat palvelintilaa niin monien muiden käyttäjien kanssa. Harkitse tallennustilaa, jota uskot verkkosivustosi tarvitsevan, ja ota tämä huomioon vertaamalla palveluntarjoajia.

Käyttöaste

Käytätkö pieniä blogeja, joissa on vain muutama viikoittainen lukija, tai suurten yritysten verkkosivustoja, jotka saavat satoja tai mahdollisesti jopa tuhansia käyntejä päivässä, aiot vähentää verkkosivustosi seisokkeja mahdollisimman paljon. Tarkista minkä tahansa harkittavan palveluntarjoajan käyttöaika – suurin lupaus on jopa 99,9%: n käyttöaika taattu. Kuitenkin vain siksi, että he sanovat, että se ei tee siitä totta; tarkista heidän asiakaskokemuksensa ja tee kotitehtäväsi ennen kuin otat heidän sanansa siihen, ja katso mitä heidän käyttöaikakokemuksensa ovat antaneet palvelua käyttäneille ihmisille.

Tuki

Tuki on tärkeä osa kaikkia ostamiasi palveluita, erityisesti web-hosting-palveluita. Jos sinulla ei ole kokemusta verkkosivuston ylläpidosta, tarvitset hyvää asiakaspalvelua saatavana – tietysti kuitenkin, että tarvitset jotain kumpaankin suuntaan. Etsi palveluntarjoaja, joka tarjoaa live chat- ja puhelintukea!

varmuuskopiot

Tietojen varmuuskopiointi on erittäin tärkeää, ja se voi pelastaa sinut kadottamatta tonnia arvokasta tietoa ja käymään läpi melkoisen tragedian. Siksi, kun valitset Web-palveluntarjoajan, jonka kanssa haluat ylläpitää verkkosivustoasi, sinun on arvioitava, kuinka usein ne varmuuskopiotiedostot ovat, ja kuinka monta varmuuskopiota he pitävät. Toinen tarkasteltava asia on järjestelmä, jota he käyttävät tietojen palauttamiseen, jos ne katoavat.

kaistanleveys

Palvelimellesi sallittavan kaistanleveyden määrä on välttämätöntä harkita, varsinkin jos käyttämäsi verkkosivusto on isompi, joka näkee vähän enemmän liikennettä. Useimpien pienten projektien kaistanleveys ei todennäköisesti ole huolenaihe; Keskikokoisten tai pienempien verkkosivustojen tulisi kuitenkin varmasti ottaa tämä huomioon, kun etsitään palveluntarjoajaa web-isännöintiinsä Irlannissa.

Verkkotunnusten / sivustojen lukumäärä sallittu

Tämä ei todennäköisesti ole ongelma, jos suunnittelet vain yhden verkkosivuston isännöimistä, mutta monet käyttäjät saattavat toivoa saavansa useamman kuin yhden verkkosivuston isännöidyksi valitsemassaan web-hosting-palvelussa. On hyvä idea harkita, kuinka monta verkkotunnusta sinulla on lupa käyttää ajattelisi palvelun ja palveluntarjoajan kanssa, vaikka luuletkin haluavan vain yhden verkkosivuston – on aina hyvä, että sinulla on vapaus toiselle, jos muutat mielesi.

Ja siinä on, saattaa tuntua ylivoimaiselta kattaa kaikki kohdat, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä jopa luo laskentataulukko ja kirjaa kaikki tekniset tiedot Irlannin web-palveluntarjoajille, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector