Panthur-arvostelu

Panthur

Paikallinen, kokenut, loistava esitys, mutta…


PanthurLogo

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
$ 5 / kk

Panthur: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Vaikka Panthur on Australian standardien mukaan hyvä isäntä, heidän tuki on reagoiva (heillä oli karkea laastari, kun he ostivat Hostopian, mutta se näyttää olevan normaalilla), heidän hinnat ovat melko kilpailukykyisiä ja heidän suorituskykynsä rajoittuu vaikuttaviin.

Mutta jos vertaamme niitä nykyiseen suosikkiverkkosivustomme SiteGroundiin, huomaat joitain eroja, joista tärkeimmät ovat globaalien tietokeskusten puute (heitä on vain yksi ensisijainen Sydneyssä, SiteGround-palveluita on melko vähän ympäri maailmaa, mikä antaa sinulle maailmanlaajuisen ulottuvuuden), ja WordPressiin keskittyneiden isännöintisuunnitelmien puute (yli 25% koko Internetistä toimii WordPressillä, ja todennäköisesti myös sivustosi toimii, joten se on melko tärkeää).

Joten lyhyesti sanottuna, suosituksemme menee edelleen SiteGroundiin kuin Panthuriin, koska SiteGround tarjoaa 10 Gt levytilaa perussuunnitelmassaan, ilmaista SSL: tä, ilmaista CDN: tä, vapaita siirtymiä, heillä on useita tietokeskuksia ympäri maailmaa (globaali kattavuus) ja ne ovat WordPressin virallisesti suosittelemia (hyvin harvat isännät voivat väittää tämän, se on aika vaikuttavaa), tutustu SiteGround-arvosteluun täällä!

Siitä huolimatta, jos haluat pysyä paikallisena, Panthur on pitkällä aikavälillä halvempi ja tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi suorituskykyä jopa heidän perussuunnitelmissaan sivustosi sujuvuuden ylläpitämiseksi!

Panthur-tutkimus

Panthur-arvostelu

Panthur aloitti itse asiassa ei-kaupallisena organisaationa, joka tarjosi turvallisia ja nopeita web-hosting-palveluita. Kun heidän maineensa kasvoi teollisuudessa ja he saivat enemmän tunnustusta, Panthur alkoi luoda isäntäratkaisuja kaupallisesti.

Vuodesta 2009 lähtien paljon Australian yrityksiä on hypännyt & käytämme Panthurin luotettavia australialaisia ​​web-hosting-palveluita (ja hyvästä syystä).

Isännöintipalvelut

Ytimessä Panthur tarjoaa seuraavat suunnitelmat:

 • Taloudellinen web-hosting (budjettivaihtoehto)
 • Business-web-hosting (suositellut suunnitelmat)
 • Stealth Web Hosting (eeppiseen esitykseen!)
 • Jälleenmyyjien hosting (jos olet web-suunnittelija ja haluat tarjota asiakkaillesi hosting-palveluita)

Kunkin suunnitelman sisällä heillä on lisäsuunnitelmia, joiden avulla voit valita tarpeitasi ja budjettiasi parhaiten vastaavan isännöinnin. Kaikissa niissä on automaattiset varmuuskopiot ja ilmainen DIY-palautuspalvelu, jos jotain menee pieleen, varmuuskopiot menevät jopa 90 päivän taakse! Kuten useimmissa isäntälajeissa, heillä on yhden napsautuksen asennusohjelmat suurimmalle osalle CMS-kansiosta, mikä tekee esimerkiksi WordPress-sivuston luomisesta melko helpon.!

Hinnoittelupolitiikassa Panthur on melko joustava. Kaikista isännöintipalveluista voit maksaa kuukausittain, joka kuusi kuukautta, vuosittain, joka toinen vuosi tai joka kolmas vuosi. Jos päätät mennä matkan Panthurin kanssa ja tilaat pidemmän ajan, ne tarjoavat alennuksia jopa 20%.

Taloudellinen web-hosting

Tämä on alkeellisin tarjous, joka sopii pienille ja keskisuurille verkkosivustoille, jotka pystyvät käsittelemään kohtuullisen määrän liikennettä. Se on suhteellisen halpaa, henkilökohtaisesti en järjestäisi foorumeita tai verkkokauppasivustoja tässä suunnitelmassa, mutta se on täydellinen pienyrityssivustoille. Voit valita kolmesta alisuunnitelmasta: Mini, Advanced ja Professional.

Heidän Mini-suunnitelmansa tarjoaa 2 000 Mt tallennustilaa ja 100 000 Mt kaistanleveyttä, kun taas Professional-suunnitelma tarjoaa sinulle 10 000 Mt tallennustilaa ja 500 000 Mt kaistanleveyttä. Panthurin edistynyt suunnitelma on jotain niiden välissä. Economy Web Hosting -palvelun hinta alkaa 5 dollaria kuukaudessa.

Business-web-hosting (suosituksemme!)

Yritysten web-hosting on heidän toinen ratkaisu – silti edullinen -, jonka mukana tulee suurempia resursseja verrattuna talouden isännöintiin. Tätä suosittelen yleensä kaikille yrityksille, sillä se pystyy käsittelemään paljon liikennettä!

Business Web Hosting -palvelussa on myös 3 vaihtoehtoa: pronssi (alkaen 20 dollaria kuukaudessa), hopea (30 dollaria / kuukausi) ja kulta (60 dollaria / kuukausi). Mielenkiintoinen asia näissä suunnitelmissa on, että ne eroavat vain tallennustilasta, kun taas kaikki muu, mukaan lukien kaistanleveys, on rajaton. Tämä kaventaa valintasi yhdeksi tekijäksi, älykäs miten he rakensivat, mikä tekee prosessista helpon myös vähemmän teknisille taitajille keskuudessamme.

Stealth Web-hosting

Stealth Web Hosting on eräänlainen erityinen isännöinti, joka on tarkoitettu resurssiintensiivisille verkkosivustoille ja alustoille, jotka vastaanottavat paljon liikennettä (puhun massiivisista verkkokauppasivustoista, foorumeista, yhteisösivustoista jne.). Varastointitilassa tämä ratkaisu ei eroa paljon liiketoimintaratkaisuista. Mutta se erottuu suorituskyvystä. Tässä on 3 suunnitelmaa:

 • Puma, 25 000 Mt puhdasta SSD-tallennustilaa, 4 Gt RAM-muistia ja 4 CPU-ydintä. ($ 50 / kk)
 • Leopard, 50 000 Mt SSD-kiintolevy, 6 Gt RAM-muistia ja 6 CPU-ydintä (100 dollaria / kuukausi)
 • Panthur, 75 000 Mt SSD-kiintolevy, 8 Gt RAM-muistia ja 8 keskusyksikköä (150 dollaria / kuukausi)

Nämä ovat joitain mielenkiintoisia eritelmiä palvelimelle, eikö? Tämä osoittaa, kuinka vakava Panthur on heidän isäntäratkaisujensa kanssa. Heillä on myös jotain, jota kutsutaan ”prioriteettilipupohjaiseksi tueksi”, mikä koskee vain Stealth Web Hosting -palvelua. Se tarkoittaa, että jos sinulla on kysymys tai ongelma, voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan muutamassa minuutissa. Nopean ja luotettavan palvelun varmistamiseksi tällä isännöintisuunnitelmalla Panthur asettaa korkeintaan 50 tiliä samaan palvelimeen.

Jälleenmyyjien isännöinti (Web-toimistoille)

Tämän suunnitelman avulla voit hallita tiliä yhdestä cPanelista. Jos olet uusi asia, jälleenmyyjän isännöinti on ihanteellista, jos olet web-suunnittelija / kehittäjä ja tarvitset paikan asiakkaiden verkkosivustojen isännöintiin. Tämä isännöintipalvelu alkaa 30 dollaria kuukaudessa. Se on hyvin samanlainen kuin Economy Web Hosting. Ainoa merkittävä ero on, että pystyt hallitsemaan asioita ja luomaan uusia tilejä cPanelissasi.

johtopäätös

Kuten yhteenvedossa mainittiin, pidämme todella heidän tarjoamastaan ​​voimasta ja siitä, kuinka kilpailukykyiset niiden hinnat ovat … mutta globaalien tietokeskusten, WordPress-suunnitelmien ja muutamien muiden ominaisuuksien puute pidättää niitä. Joten suosituksemme menee edelleen SiteGroundiin.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-25Arvioitu tuote PanthurAuthor Rating 31star1star1starharmaaharmaaTuotenimi PanthurPrice
AUD 5Tuotteen saatavuus varastossa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map