One.com-arvostelu


Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
Ilmainen… alun perin

One.com: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Valitettavasti pähkinänkuoressa, emme suosittele One.com-palvelua tietyistä syistä, joista tärkeimmät ovat käyttöaika ja tuki. Käytetään läpi muutama havaitsemamme ongelma.

Ei käyttöaikatakuuta: Joo, luit oikein, heillä ei ole takeita siitä, että verkkosivustosi on käytössä tai kuinka kauan … jokaisen muun palveluntarjoajan kanssa, joka yrittää saavuttaa 99,9% käytettävyyden, one.com sanoo nopean, emme takaa mitään , ei hieno alku!

Ominaisuudet: Vaikka on olemassa joitain ominaisuuksia, jotka haluamme aina nähdä hosting-palvelujen tarjoajissamme, mielestäni varmuuskopiot olisivat yksi tärkeimmistä, ehdottomasti, jos niissä ei ole käyttöaikaa tai suorituskykytakuuta… no, aloituspaketti ei sisällä varmuuskopioita, suuria no- ei kirjaamme.

Tuki: Niiden tuki-asenteesta on melko vähän valituksia, jotka kelluvat, liian monta sivuuttaakseen. Näyttää siltä, ​​että tukihenkilöstö voi käyttää käyttöaikaa (tai suorituskykyä) koskevaa takuuta tekosyynä kaikenlaisille asioille …

Joten mitä todella sanomme, on… siellä on paljon muita verkkoisäntäjä, jotka ovat paljon parempia melkein kaikessa. Suosikkimme on edelleen SiteGround, ne ovat erittäin turvallisia, uskomattomia käyttöaikoja, erittäin reagoiva tuki, niillä on useita tietokeskuksia ympäri maailmaa (myös Lontoossa) ja WordPress suosittelee niitä (ne voivat tietysti puuttua mihin tahansa CMS: ään heitä heitä). He ovat todellinen miettimätön, katso arvostelu täältä.

Jatkaa kiinnostusta One.comista, jatka lukemista alla.

One.com-tutkimus

One.com-hosting-arvostelu

Jacob Jensen perusti yrityksen jo vuonna 2002 Tanskassa. Tähän mennessä sillä on noin 1,5 miljoonaa asiakasta 149 maassa. Heillä on myös yli 270 työntekijää. One.com on rekisteröinyt yritykset Tanskassa, Filippiineillä, Intiassa ja Dubaissa, jotta se voi olla kilpailukykyinen markkinoilla (mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan web-hosting-markkinat näyttää).

Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, kuten hosting, verkkosivujen rakennusohjelma, sähköpostit, verkkotunnuksen rekisteröinti ja Office 365. He ovat voittaneet monia palkintoja, kuten Netzsieger’s Editor’s Choice Web-palveluntarjoajien keskuudessa. PC Magazine Hollanti & Belgia palkitsi myös One.com-lehden toimittajan valintana parhaalle verkkoisäntälle (voisiko ne olla hyviä) … mutta emme todellakaan voi nähdä heitä yhtenä parhaista verkkoisäntäkohteista.

One.com: llä on tukitiimejä, kehittäjiä ja insinöörejä Intiassa, Dubaissa ja Tanskassa. Tukea tarjotaan useilla kielillä, mukaan lukien tanska, hollanti, saksa, norja, ranska, ruotsi ja englanti. Tukitiimi vastaa joka kuukausi yli 100 000 kyselyyn.

hinnoittelu

One.com tarjoaa neljän tyyppisiä isäntäpaketteja. Nämä suunnitelmat ovat nimeltään Hosting Starter, Professional, Professional Plus ja Business. Mainitut suunnitelmat voidaan nähdä alla:

one.com hinnoittelu

Halvinta suunnitelmaa kutsutaan Hosting Starter -paketiksi. Se maksaa 2,45 USD kuukaudessa, ja voit valita vain vuotuisen maksutavan. Siten sinun on poistettava yhteensä 29,4 dollaria. Asennusmaksu maksaa 13,80 USD. Lisäksi sinun on vielä maksettava arvonlisävero (ALV) lähtiessäsi.

One.com: n mukaan Hosting Starter -paketti on täydellinen perussivustoille, blogeille ja sähköpostien isännöinnille. Se antaa sinulle 25 Gt tallennustilaa, joka riittää melko paljon, jos aloitat perussivuston. Yksi hosting-tili voi olla vain yksi verkkosivusto. Siten, jos sinulla on vain yksi verkkosivusto hosting-tiliä kohden, 25 Gt: n levyinen levytila ​​”saattaa olla riittävä” tallennustarpeisiisi.

Käytetty tallennustila on SSD-asemat. Ainutlaatuisten prosessiensa vuoksi SSD-levyt toimivat nopeammin kuin perinteiset asemat. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi latausnopeudet ovat nopeampia verrattuna muihin, jotka käyttävät perinteisiä asemia tallennusvälineenä.

Sinulle annetaan rajaton kaistanleveys, mikä tarkoittaa, että voit mukauttaa rajattoman määrän liikennettä. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä verkkosivustojen katsojista poikkeuksellisen paljon. Lisäksi sinulle annetaan rajoittamaton sähköpostitili. Sinun ei tarvitse enää kerätä lisää rahaa ylimääräisiin postilaatikoihin. Voit määrittää sähköpostitilejä eri henkilöille, jotka vastaavat verkkosivustosi (tai yrityksen) eri osastoista..

Hosting Starter -paketti yhdessä muiden pakettien kanssa sisältää ilmaisen SSL-varmenteen. SSL-varmenne antaa sinun salata arkaluontoiset tiedot, joten sitä ei voida nähdä, kun sitä siirretään palvelimelta palvelimelle, kunnes se saavuttaa määränpäähänsä. Tämä on hyödyllistä, jos verkkosivustosi käsittelee tärkeitä tietoja, kuten luottokorttinumeroita.

Lisäksi SSL-sertifikaatti antaa sinun muuntaa sivustosi HTTP: stä HTTPS: ksi. Jälkimmäistä suosii Google edelliseen nähden hakukoneiden sijoituksissa. Siksi SSL-sertifikaatin saaminen on kuin lyö kaksi lintua yhdellä kivellä – saat suojata arkaluontoisia tietoja parantaessasi sijoituksesi hakukoneiden tulossivuilla.

Sinulle annetaan käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli, jonka avulla voit hallita web-hosting-pakettiasi helposti. Tämä intuitiivinen ohjauspaneeli antaa sinulle mahdollisuuden käyttää DNS-, tiedosto- ja sähköpostimoduuleja. Voit käyttää sitä myös lisäosien, kuten SiteLock ja MarketGoo, aktivoimiseen.

Tukivaihtoehdot

One.com tarjoaa sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja tuen saamiseksi. Nämä vaihtoehdot sisältyvät alla:

  • One.com-järjestelmän tila-sivu,
  • Omaapu-tietokanta,
  • Online-live-chat-tuki,
  • Puhelintuki ja
  • Sähköpostituki.

Järjestelmän tila -sivulla näkyy järjestelmien yleinen saatavuus Euroopassa ja Amerikassa. Siinä ilmoitetaan, ovatko nämä järjestelmät toiminnassa vai eivät. Lisäksi One.com: n kumppanit, kuten Rushfiles, Sitelock ja MarketGoo, ovat mukana tällä sivulla tilaraporttien kanssa. Ajoitetut huoltoraportit näkyvät Järjestelmän tila -sivulla. Aiemmat tapaukset sisältävät myös tiedot asiakkailleen tärkeistä aiemmista tapahtumista, jotka ovat tapahtuneet heidän toiminnansa aikana..

Omatoiminen tietopohja tai ohjekeskus, kuten yritys kutsuu, on melko itsestään selvä. Se sisältää oppaita käyttämäsi pakettien asettamiseen ja hallintaan. Sähköpostituki, puhelin ja online-live chat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta pystytään vastaamaan heidän asiakaskuntansa kasvaviin tukitarpeisiin.

Asiakkaiden arvioiden suhteen One.com keräsi sekalaisia ​​tunteita. Joissakin asiakasarvioissa todettiin, että heidän asiakastukijärjestelmänsä vastasi nopeasti kysymyksiin. He todella kokenut erinomaisen asiakastukipalvelun yrityksestä.

Muissa arvosteluissa kuitenkin todettiin, että One.com: n tukitiimi on heikko, koska se ei pysty vastaamaan yksinkertaisiin ja monimutkaisiin kysymyksiin. Vaikka edustajan saaminen oli nopeaa, useimmat heistä eivät ratkaisseet asiakkaan ongelmia. Loppujen lopuksi useimpien asiakkaiden oli siirryttävä One.com-palvelusta toiseen web-palveluntarjoajaan.

Plussat

One.com-palveluun liittymisessä on joitain etuja. Ne sisältyvät alla:

Rajoittamaton kaistanleveys

Hosting Starter -paketin avulla saat rajoittamattoman kaistanleveyden. Tämä tarkoittaa, että voit majoittua rajattomasti liikennettä. Sinua ei veloiteta tavallista enemmän verkkosivustojen katsojista.

Rajoittamaton sähköpostitili

Jopa halvimmassa paketissa on rajoittamaton sähköpostitili. Sinun ei tarvitse kerätä lisää rahaa vain saadaksesi uuden sähköpostin isännöintipalvelun. Jokaisella verkkosivustoosi (tai yritykseesi) liittyvällä henkilöllä, joka tarvitsee sähköpostiosoitetta, on oma tili.

Ilmainen SSL-varmenne

SSL-sertifikaatti annetaan sinulle ilmaiseksi. Tämän avulla voit salata arkaluontoiset tiedot, kun ne kulkevat eri palvelimien kautta lopulliseen määränpäähänsä. Tämä tarkoittaa myös, että saat yhden askeleen edellä kilpailua hakukoneiden sijoituksilla. Kuten ehkä tai ei ehkä tiedä, Google, kuten Google, suosii suojattuja verkkosivustoja (HTTPS) suojaamattomien (HTTP) sijasta..

Haittoja

One.com-palveluun liittymisessä on useita haittoja. Alla on joitain niistä:

Ei käyttöaikatakuuta

Verkkosivustosi suorituskykyä ei taata. Useimpien palveluntarjoajien mukaan käyttöaikatakuu on 99,95 – 99,99 prosenttia. Jotkut jopa antavat 100% takuun. One.com-palvelussa tätä käyttöaikatakuuta ei kuitenkaan ole saatavana.

Asiakkaat ovat valittaneet sivustonsa laskemisesta. Yrityksen tukiedustajat kuitenkin totesivat, että suorituskykyä ja käyttöaikaa ei taattu heidän paketeissaan, joten he eivät voi tehdä mitään sivuston kaatumisesta.

Vau! Tämä on vakava huolenaihe, jos sinulla on verkkosivusto, jonka on oltava verkossa koko ajan kerätäkseen paljon asiakkaita ja myyntiä. Et halua, että verkkosivustosi kaatuu. Ja jos se todella tapahtui, haluaisit, että tukitiimi olisi rinnallasi. On selvää, että One.com-sivustolta puuttuu web-hosting-suorituskyky ja luotettavuus.

Rajoitettu säilytystila

Hosting Starter Plan antaa sinulle vain 25 Gt levytilaa. Tämä ei ehkä riitä, jos haluat verkkosivuston täynnä korkealaatuisia kuvia ja videoita. Jotkut hosting-yritykset tarjoavat rajoittamattoman levytilan, ja One.com on selvästi menettämässä tätä.

Sekalaisia ​​asiakastuki-arvosteluita

Jotkut arvostelut olivat positiivisia. Vaikka jotkut olivat kielteisiä. Kuten aiemmin todettiin, negatiivisissa arvosteluissa todettiin jopa, että heidän asiakastukiedustajansa toistivat, ettei käyttöajalla ja suorituskyvyllä ollut mitään takeita. Tämä osoittaa, että he eivät välitä tai eivät voi tehdä mitään, jos verkkosivustojen suorituskyky heikkenee.

Hyvä asiakastukipalvelu on yksi avaintekijöistä Web-palveluntarjoajan valinnassa. One.com-sivustolla on sekalaisia ​​arvosteluja, joten et voi lyödä vetoa jostakin, joka ei ole johdonmukaista. Haluatko epäjohdonmukaisen verkkosivuston, joka menee ylös ja alas satunnaisesti? Ei tietenkään.

Ei varmuuskopiointia & Palauta ominaisuudet

Halvimmassa suunnitelmassa ei ole varmuuskopiointi- ja palautusominaisuuksia. Jos jotain menee pieleen verkkosivustossasi etkä voi korjata sitä, sinulla ei ole varmuuskopiota, jonka avulla voit palauttaa verkkosivustosi tiettyyn ajankohtaan, kun se toimi. Vau. Se on liian huonoa. Aloitat tyhjästä, jos jotain menee pieleen. Ja et halua sitä.

johtopäätös

One.com on ehdottomasti yksi vältettävä hosting-yritys. Heillä ei ole käyttöaikaa tai suorituskykytakuita, ja heillä on sekoitettu asiakastuen tunteita. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia, joita tarvitset web-hosting-yrityksessä, ja selvästi One.comista puuttuu niitä.

Suuri rasvainen nopeus meiltä, ​​sen sijaan, tarkista SiteGround!

YhteenvetoArvostelija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-08-20Arvioitu tuote One.comAuthor Rating 21star1starharmaaharmaaharmaaTuotteen nimi One.comPrice
0 puntaa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector