MDDHosting Review: nopea (358 ms), keskimääräinen käyttöaika vain 99,90%

MDDHosting-arvostelu


MDDHosting on pieni, yksityinen hosting-yritys, joka perustettiin melko hiljattain vuonna 2007.

Heidän väitteensä kuuluisuuteen?

Nopeus ja palvelu. “Liha ja perunat” web-hosting. Heidän suoraviivainen lähestymistapansa näyttää virkistävän rehelliseltä toimialalla, joka voi – hyvin – vähemmän.

Se heijastaa myös heidän maanläheisiä keskilännen juuria (aloitettu ja pääkonttori sijaitsee Indianassa, datakeskukset Denverissä, Coloradossa).

Olemme aina etsimässä karkeaa timanttia; uudet isäntäyritykset, jotka tarjoavat erilaisen tai paremman lähestymistavan kuin vanhat teollisuuden vakiot.

MDDHosting näyttää täydelliseltä ehdokkaalta.

Ostimme MDDHostingin ”Perussuunnitelman” kesäkuussa 2015 ja perustimme WordPress-perussivuston aloittamaan testien tekeminen mahdolliselle puolueettomalle arvostelulle, jota luet nyt. Löydät kaikki yksityiskohtaiset suoritustilastomme, kuten käyttöaika ja nopeus, napsauttamalla Historia.

Hyödyt MDDHostingin käytöstä

Useimmat hosting-yritykset myyvät samaa palvelua (enemmän tai vähemmän). Jotkut heittävät sisään muutama lisä, mutta iso kolme käyttöaste, nopeus, ja palvelutuki ovat ensisijaisesti mitä olet ostamassa.

Jos web-hosting-yritys ei vastaa millään näistä alueista, kyseessä on ongelma. Kaksi tai enemmän – aja!

Onneksi MDDHosting ohittaa kaksi kolmesta lentävillä väreillä.

1. Erittäin nopea sivun latausaika (358 ms)

Ensimmäinen nopeus. Tässä MDDHosting on ollut melko hyvä viimeisen 24 kuukauden ajan.

Testikuukausien aikana he asettivat uskomattoman sivun latausajan 358ms, mikä tekee heistä kolmanneksi nopeimman isäntänsä.

Nopea taustatarkistus muiden lähteiden kanssa vahvisti, että nopeus on yksi suurimmista syistä niin monelle onnelliselle MDDHosting-asiakkaalle.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

MDDHosting viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotMDDHosting keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

Huomasimme myös, että he käyttävät LiteSpeed-palvelimia, mikä näyttää tekevän tempun heidän puolestaan:

MDDHosting LiteSpeed

2. Nopea, tehokas tuki

MDDHosting tarjoaa tavallisen 24/7/365-asiakastuen puhelimen, sähköpostin ja lippujen välityksellä. Ei livekeskustelua toistaiseksi.

Tarkasteluprosessiemme aikana he vastasivat lippuihimme alle kolmessa minuutissa (mikä on tarpeeksi nopea, jotta sitä voidaan pitää hitaana live-chatina).

Jälleen kerran he toimivat hyvin yhdessä kolmesta isosta kolmesta tarjoamalla nopeaa, tehokasta tukea, joka on riittävän hyvä ainakin 8/10.

MDDHosting-tuki

Pikakeskustelu MDDHosting-tukiasiamiehen kanssa

3. Suora hosting

WYSIWYG.

Se oli huono tekninen vitsi, joka tarkoittaa sitä, mitä näet, mitä saat MDDHostingilla.

Ei piilotettuja maksuja. Ei hinnoittelu temppuja, joissa joudut allekirjoittamaan seuraavat 35 vuotta elämästäsi alhaisella mainostetulla verkkosivun hinnalla. Eikä mitään pelejä, joissa on rajoitettu vakio-ominaisuuksia pakottaaksesi sinut hyväksymään kalliimpia suunnitelmia.

Toki, pienemmille suunnitelmille on jonkin verran tilaa ja säilytysrajoituksia. Muuten saat kaikki samat ominaisuudet, joita kalliimmat tarjoavat.

Esimerkiksi, jopa heidän perussuunnitelmansa avulla saat rajoittamaton:

 • verkkotunnukset
 • Alitoimialueet
 • tietokannat
 • sähköpostit
 • FTP-tilit

Haluatko maksaa vain yhden kuukauden, toisin kuin koko vuoden (tai enemmän)? Toki, voit mennä eteenpäin ja tehdä sen. Myöskään vuotuinen alennus ei ole niin suuri; siksi et menetä paljoa.

4. 30 päivän rahat takaisin -takuu

MDDHosting tarjoaa ehdoton, vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu suurimman osan suunnitelmistaan. Mikään erityinen, kuten 90 tai edes 97 päivää, mutta ei myöskään paha.

mddhosting rahat takaisin

5. Ilmaiset siirrot cPanel-sivustoille

Jotkut tarkistetut verkkoisäntäkoneet veloittavat sinulta jokaisesta sivuston siirrosta. Se on totta: he veloittavat periaatteessa ylimääräistä lisäystä yrityksesi johtamisesta heille.

Toiset tarjoavat yhden sivuston siirtämisen palvelimilleen ilmaiseksi. Mutta jos haluat tuoda ylimääräisiä? Se on totta: he veloittavat sinulta ylimääräisen.

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että MDDHosting ei tee niin. Heidän ehtojensa mukaan he auttavat siirtämään minkä tahansa sivustosi ilmaiseksi niiden tietokeskuksiin. Ei ole myöskään rajoituksia, joten voit liikkua kaksi, viisi tai kymmenen, eikä sinulta veloiteta ylimääräistä.

Vain kaksi varoitusta on.

Ensimmäinen on, että sinun täytyy kysyä ensimmäisen 60 päivän aikana. Se näyttää kuitenkin melko itsestään selvältä, joten ei iso asia. Sen jälkeen se maksaa 10 dollaria sivustoa kohti.

Toinen mahdollinen ongelma on, että nämä ilmaiset sivustojen siirrot ovat käytettävissä vain cPanel-tilien kanssa. Jos yrität siirtää sivustoja ilman cPanel-käyttöoikeutta, se maksaa 25 dollaria sivustoa tai tiliä sen jälkeen.

Hopeavuori on, että nämä politiikat ovat melko yleisiä. Useimmat cPanel-ystävälliset isännät voivat siirtää näitä tiedostoja nopeammin ja helpommin kuin muut mukautetut kokoonpanot, jotka eivät vastaa heidän omia palvelimen asetuksia.

6. Ei uusimista

MDDHosting on jälleen yksi yleinen teollisuushinta temppu, joka saa asiakkaat kiinni yllätyksenä.

Monet isännät mainostavat järkyttävän alhaista hintaa sivustollaan.

Ihmiset houkutellaan luonnollisesti siihen, mikä näyttää hämmästyttävältä arvolta. Ja se on, jos kirjaudut yleensä vähintään kolmeksi vuodeksi lukitaksesi tämän alhaisen hinnan.

Toinen yleinen ongelma on kuitenkin se, että kun tämän johdanto-ohjelman voimassaolo päättyy, sinulle jää usein ”uusimisprosentti”, joka voi olla missä tahansa 2-3x alkuperäisestä hinnasta.

Onneksi MDDHosting ei tee sitä. Joten mikä tahansa hinta, jonka maksat muutettaessa heille, on hinta, jonka maksat myös alkuperäisen suunnitelmasi voimassaolon päättyessä. Ei ole yllättävää hinnankorotusta kahden tai kolmen vuoden aikana.

7. ”1000%” Uptime-takuu

MDDHostingin ehdoissa on ”1000% Uptime -takuu”.

Mitä se tarkalleen tarkoittaa??

Se tarkoittaa jokaisesta seisokin tunnista, “voit pyytää 10 kertaa (1000%) todellista seisokkimäärä”.

Toisin sanoen yksi tunti seisokkeja saa kymmenen tuntia luottoa.
käyttöaikatakuu mddhosting
Saalis on se, että sinun on lähetettävä sähköpostitse heidän laskutusosastolleen ([sähköposti suojattu)) seitsemän päivän kuluessa seisokkeista.

Kuten muutkin käyttöaikatakuut, tämä koskee vain todellisia seisokkeja sisäisiin ongelmiin tai virheisiin.

Poikkeukselliset olosuhteet tai säännölliset huoltoseisokit eivät sisälly hintaan.

Ja tämä takuu koskee vain heidän jaettuja ja jälleenmyyjiä ylläpitäviä tilejä.

Miinukset MDDHosting-sovelluksen käyttämisessä

Kaikki hyvä tulee hintaan. MDDhostingilla yksi heidän miinuksistaan ​​on juuri se.

1. Teollisuusstandardin alapuolella

Seuraamme 24 kuukauden ajan MDDHostingin käyttöaikaa sivustollemme varmistaaksemme, että asiat sujuivat sujuvasti (ja ettei hikkaita ollut).

Teollisuusstandardin käyttöaste on noin 99,93%, ja MDDHostingin 24 kuukauden kokonaisaika oli valitettavasti alle sen – 99,90%.

Oli joitakin todella vahvoja kuukausia, joissa käyttöaika oli 100%, mutta valitettavasti tämä ei riittänyt nostamaan keskiarvoaan.

Kaiken kaikkiaan se ei ole kauheaa, mutta ei myöskään hienoa. Varsinkin kun näet kuinka paljon ne maksavat …

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,81%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,89%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

MDDHosting 24 kuukauden keskimääräinen käyttöaika ja nopeusMDDHosting keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Lisäkustannukset lisäpalveluista

MDDHostingin perussuunnitelmat ovat melko hyvä arvo. Kaikesta normaalin isäntäsuunnitelman ominaisuuksien “yläpuolella ja ulkopuolella” maksaa kuitenkin vähän jotain.

Esimerkiksi MDDHosting ei heitä ilmaista verkkotunnusta ensimmäisen vuoden ajan. Sen sijaan se maksaa sinulle 14,95 dollaria / vuosi, jos tarvitset uuden.

Myös hinnankorotukset ovat pieniä, jos kirjaudut myös lyhyemmäksi yhden tai kahden vuoden sopimukseksi. Joten ennakkomaksu ylimääräiselle vuodelle tai kahdelle voi usein säästää muutamia dollareita kuukaudessa (mikä voi lisätä jopa sata taalaa pois kokonaishinnasta).

MDD-hosting-hinnat nousevat

Vaikka MDDHosting tarjoaa paljon hyödyllisiä ylimääräisiä tietoturvaominaisuuksia, myös ne maksavat sinulle ylimääräisen. Tähän sisältyy kaikki heidän SpamExperts-sähköpostiturvallisuudesta SiteLock-verkkosivuston tietoturvaan.

Ja myöskään näiden kustannukset eivät ole halpoja. Tarkastelet missä tahansa alkaen 62,99 dollaria kolmen vuoden ajan SiteLockin matalamman tason hakupalvelusta jopa 799,99 dollarilla kolmen vuoden ajan heidän täysin varustellusta Defend-tarjouksesta.

Tällä nopeudella lopulta maksat yhtä paljon (tai enemmän) näistä lisäominaisuuksista kuin perustason isännöintisuunnitelman alkamisen jälkeen.

Joten vaikka on hienoa, että he tarjoavat heille, kun aloitat kaiken lisäämisen, dollarin arvo ei näytä niin suurelta. Ja sinun on ehkä parempi maksaa vähän enemmän joka kuukausi jostakin, joka sisältää kaikki nämä ominaisuudet get-go-palvelusta.

MDDHosting hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on nopea kuvaus MDDHostingin tarjoamista eri isännöintisuunnitelmista:

Jaettu hosting: He tarjoavat kaksi tärkeintä jaettua hosting-suunnitelmaa:

 • Pilven aloitussuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 4,00 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 10 Gt levytilaa, rajoittamaton verkkotunnus, rajaton kaistaleveys, rajaton tietokanta ja sähköpostitilit.
 • Cloud1-suunnitelma: 7,00 dollarilla kuukaudessa saat rajoittamattoman levytilan, verkkotunnukset, tiedonsiirron, tietokannat ja paljon muuta.
 • Cloud2-suunnitelma: 14,00 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee rajaton levytila, rajoittamaton verkkotunnus, rajaton kaistaleveys, rajaton tietokanta ja sähköpostitilit.

MDDHosting hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Helppo ilmoittautuminen: Erittäin pitkä rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, Paypal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Rekisteröitymällä hyväksyt, että heillä on oikeus muuttaa kuukausimaksun määrää ja muita kuluja milloin tahansa. Et saa käyttää yli 25 prosenttia järjestelmän resursseista yli 120 sekunnin ajan, tai tilisi lopettaminen voi olla vaarallinen (alan standardi). Henkilöstön väärinkäyttö missä tahansa muodossa tai muodossa johtaa tilisi lopettamiseen ilman hyvitystä (mikä on myöskin kunnioitettavissa).
 • upsells: Muutama lisämäärä.
 • Tilin aktivointi: Nopea aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS-sovellusten nopea ja helppo asennus Softaculous-ohjelmalla.

Suosittelemme MDDHostingia?

MDDHosting on suhteellisen uusi isäntäpelissä. Toistaiseksi he ovat asettaneet kyseenalaiset käytettävyysnumerot, nopeat sivujen latausajat ja erinomaisen asiakastuen.

Heidän ei-BS-lähestymistapansa on myös raikasta ilmaa.

Kyllä, suosittelemme niitä (mutta siellä on parempia vaihtoehtoja).

Vaikka hinnat ovatkin laskeneet, siellä on edelleen paljon halvempia vaihtoehtoja, jos etsit vain yksinkertaista harrastuksen tai henkilökohtaisen sivuston.

Muutoin huolimatta siitä, että olet yksi kalleimmista käytettävissä olevista jaetun hosting-vaihtoehdoista, saat todennäköisesti rahasi arvoista, jos käytät kaikkia “rajattomia” vaihtoehtoja, joihin jopa heidän perussääntönsä rajoitettu suunnitelma on täysin ladattu.

Loppusanat Jos haluat nähdä ylläpitäjiä, jotka sijoittuivat MDDHostingin yläpuolelle, tarkista verkon hosting-vertailu täältä.

Oletko käyttänyt MDDHostingia? Haluamme mielellämme kuulla kokemuksestasi – hyvästä tai huonosta – kunhan se on rehellinen ja läpinäkyvä. Voit jättää MDDHosting-arvion alla:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map