Kuinka välttää Web-palveluntarjoajan päästä eroon

Isäntäratkaisun valitseminen on vaikea parhaimmillaan ja sekava ja pahentavan.


Palveluita on monen tyyppisiä, erilaisia ​​hinnoittelujärjestelmiä, paljon tehtäviä päätöksiä, paljon tekijöitä. Asioiden pahentamiseksi on joitain asioita, joista et ehkä edes tiedä!

Tässä artikkelissa yritämme esitellä sinulle joitain hienoimpia kohtia isännän valinnassa varmistaaksemme, ettei sinua ryöstetä pois.

Etsitkö isäntä WordPress-blogia tai verkkosivustoa, nämä 8 kohtaa auttavat sinua välttämään ongelmia myöhemmin.

# 1 Käytä tunnettuja ja hyvämaineisia isäntiä

Suosituimmat isännät hostingfacts.com-sivustossaSuosituimmat isännät hostingfacts.com-sivustossa

Tämän pitäisi mennä ennen kaikkea muuta. Kunnioittavilla sivustoilla on myös sudenkuoppia, ja vaikka heillä onkin ikäviä temppuja hihassaan, heidän tavoitteensa ei ole oikeastaan ​​lyödä sinua suoraan. He saattavat pelata joitain huijauksia uusimismaksuilla tai palvelurakenteilla, mutta päivän päätteeksi he todella haluavat antaa sinulle hyvän palvelun.

Tuntemattomat yritykset, etenkin paikalliset pienyritykset, saattavat etsiä nopeaa vastinetta ja pelata mukavaa ennakkomyyntiä ja unohtaa sinut, kun heillä on rahat. Tämä ei ole aina niin, mutta se on jotain, joka on tiedostettava.

Onneksi olemme tehneet kaiken tutkimuksen puolestasi. Vain mene eteenpäin ja tarkista tämä web-hosting-arvostelujen sivu. Olemme lajitelleet useimmat palveluntarjoajat nopeuden, käytettävyyden mukaan & asiakaspalvelu.

On hieman vaikeampaa selvittää, onko paikallinen isäntä aikaasi arvoinen. Yritä löytää asiakkaita ja kysy heiltä, ​​miten he suhtautuvat palveluun. Pienempien asiakkaiden löytäminen on aina kannattavaa. Isännät kiinnittävät aina erityistä huomiota suuriin asiakkaisiinsa, joten he tietysti saavat hyvää palvelua. Jos kaikki muu epäonnistuu, kokeile heidän palveluaan kuukauden ajan ja katso mitä itsellesi on.

# 2 Huomaa hinta ja uusimismaksut

Live chat-uusimisen hinnoittelu nouseeYleiset hinnat ovat nousseet. Todella?

Joskus hinnoittelu voi olla vähintäänkin intuitiivista. Jotkut yritykset antavat sinulle hinnan alennuksen, joka näyttää olevan lopullinen hinta. He huolehtivat pienen tyypin käytöstä osoittaakseen, että tämä hinta on voimassa vain uusimispäivääsi.

Jos maksat etukäteen yhden kuukauden, saat alennuksen vain yhdestä kuukaudesta. Jos maksat 3 vuotta, se on voimassa 3 vuotta. Uusimispäivämäärän jälkeen laskutetaan täysi hinta.

# 3 Ei ole sellaista asiaa kuin ”RAJOITTAMATON”

Sanominen, että sinulla on rajatonta mitä tahansa, on ainakin harhaanjohtava asia. Ensinnäkin, sinulla ei voi olla rajaton kaistanleveys tai tallennustila, koska tämä tarkoittaa, että yritys sallii sinun – ja pystyy – varastoimaan sata biljoonaa teraflopsia ja lähettämään kaiken Marsille. Ja se ei vieläkään ole rajaton.

Isännät tarkoittavat tässä sitä, että ne tarjoavat sinulle niin paljon kaistaleveyttä ja tallennustilaa, että laitteisto pystyy käsittelemään. Termi on mittaamaton, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he eivät mittaa käyttöäsi tai rajoita sitä keinotekoisesti.

Tämä ei tarkoita, että voit lähettää kaikki haluamasi tiedot Internetin kautta. Jos sinulla on oma palvelin, jonka portti on 10Mbps, voit lähettää 10 megatavua sekunnissa. Se näyttää paljon, mutta se on silti rajallinen. Se on noin 24 kt kuukaudessa. Jos yrityksesi jakaa korkealaatuista 4 kt videota, voit loppua tarpeeksi pian. Voit myös kohdata merkittäviä pullonkauloja, jos saat liikenteen nousua, joka käyttäisi yli 10 megatavua sekunnissa.

Tämä on universaali totuus, sitä ei voida kiertää. Jos sinulla on oma palvelin, sinun on laajennettava, mikä maksaa sinulle rahaa. Jos olet pilvisuunnitelmassa, maksat todennäköisesti GB: llä tai TB: llä niin, kun olet tehdä sinulla on rajoittamaton suunnitelma työn löyhässä merkityksessä, maksat siitä asianmukaisesti.

# 4 Varo niin kutsuttuja “perustamismaksuja”

verkkoisäntän perustamismaksut15 dollaria “perustamisesta”? Mitä he todella perustavat?

Vielä tärkeämpää on, varokaa sopimattomista asennusmaksuista. Jos saat erillisen palvelimen, on ymmärrettävää, onko siitä aiheutuvia asennuskustannuksia. Joku voi tosiasiallisesti mennä sisään ja lisäämään tilaamiasi laitteistokomponentteja, jos käytät hallittua palvelua, heidän on asennettava ohjelmisto ja suoritettava useita muita tehtäviä.

Jos käytät muun tyyppisiä palveluita, perustamismaksu ei ole oikeasti perusteltavissa, ellet pyydä yritystä siirtämään sivustoasi.

# 5 Verkkotunnuksen rekisteröinti ei ole nimesi

Tämä on asia, johon monet isännät ovat syyllisiä. On erittäin kätevää tarttua verkkotunnukseen isäntäsi kautta, koska kaikki on automatisoitu. Kirjoitat verkkotunnuksen, maksat rahaa ja nousut, sinulla on verkkotunnus.

Verkkotunnus on kuitenkin laillisesti omistajan, ei sinän, omistuksessa, ainakin kaikissa näissä tapauksissa. Tämä soveltuu kaikenlaisiin asioihin. Kuvittele, että sinulla on yritys, joka menestyy hyvin suuren verkkokaupan kanssa, etkä itse omista verkkosivustoa.

Käytännössä tämä ei aiheuta niin monta ongelmaa kuin luulisi. Sikäli kuin tiedämme, isännät tekevät sen lähinnä siksi, että molemmille osapuolille on helpompaa, ja se myös helpottaa niiden lakien rikkomista tilien sulkemiseen varastamalla tai tarjoamalla laitonta sisältöä.

Uskomme kuitenkin, että turvallisin ja ammattimaisin vaihtoehto on käyttää rekisterinpitäjää ja rekisteröidä verkkotunnus itse, omassa nimessäsi. Verkkotunnusten osoittaminen isännälle on yksinkertainen asia, jolloin omistat kaiken yrityksen ja verkkosivustosi!

# 6 Varmista, että voit saada rahasi takaisin (tarvittaessa)

Rahat takaisin 30 päivääEmme yleensä kysy rahaa takaisin, mutta isäntävalinta voi olla melko vaikeaa. Mahdollisuus testata yhtä heistä muutaman päivän ajan ja sanoa ei kiitos on suuri apu. Olemme keskustelleet arvostetun isännän omistajan kanssa, joka vakuutti meille, että heillä on rahojen palautustakuu, vaikka heidän omien palvelusehtojensa mukaan he eivät.

Epäilemättä heillä on hyviä aikomuksia ja he toimivat vilpittömässä mielessä, mutta ristiriitaiset todisteet eivät ole jotain, mitä haluaisimme nähdä puhuttaessa 350 dollarin + suunnitelmasta.

Jotkut isännät voivat antaa sinulle kuukauden tai pari päivää ilmaiseksi, jos pyydät hienosti, puhut asiakastukeen, he voivat osoittaa sinut oikeaan suuntaan. Jos olisimme sinä, valitsisimme kuitenkin verkkoisäntä, jolla on vähintään 30 päivän rahat takaisin -takuu. Katso täältä luettelo parhaista hosting-palvelujen tarjoajista, jotka tarjoavat yli 30 päivän rahat takaisin.

# 7 Varmista, että saat mitä maksat

Tämä on ongelma, jonka olemme nähneet etsiessämme hallittua WordPress-isännöintia. Tämäntyyppinen isännöinti todennäköisesti vain antaa sinun asentaa WordPress-sivustoja, mutta lähtökohta on, että kaikki laitteistosta palvelimen välimuistiin on optimoitu WordPressiksi.

Jotkut isännät tarjoavat omistettuja WordPress / Joomla-hosting-palveluita, mutta mikä tämä oikeastaan ​​on, on vain heidän jaettujen palveluiden uudelleenpakkaaminen “verkkosivustolla”, joka on korvattu “WordPress” tai “Joomla” asianmukaisella tavalla..

Kuollut lahja on hinta (vältä halpoja palveluntarjoajia). Halvin oikein hallinnoitu WordPress-isännöinti alkaa noin 28–30 dollaria. Nämä voivat silti olla jaetut ympäristöt, mutta ne on viritetty WP: lle.

# 8 Host DDOS -suojaus ei todennäköisesti ole täydellinen

Jotkut isännät ylpeillä jonkin verran DDOS-suojausta. Vaikka tämä itsessään voi olla totta, emme usko, että isäntä pystyy suojelemaan sinua, varsinkin jos sinulla on 29–300 dollarin tasotili. DDOS-hyökkäyksiltä on vain yksi tapa suojautua: a valtava verkko, ja tarkoitamme valtavaa!

Se vie huomattavia resursseja sen vetämiseen pois, eikä vain sen arvoista suojata 29 dollaria kuukaudessa koskevaa sivustoa. Jos luulet, että DDOS on vakava uhka sinulle, sinun tulisi sijoittaa johonkin Cloudfare-ohjelmaan, jolla on suurempi mahdollisuus suojata sinua.

johtopäätös

Valitsemalla isäntä on kolme tehtävää: varmista, että siirryt hyvämaineisen kanssa, käytä järkeä ja tee tutkimustasi. Ensimmäinen on pitkä matka vakaan sivuston varmistamiseksi. Terve järki on hyödyllinen, kun kohtaat termejä, kuten rajattomia resursseja tai hölynpölyä, jotka vain sokeuttavat sinut valitsemaan isäntää.

Tutkimuksesta on hyötyä omien tarpeidesi tunnistamisessa ja palveluiden selvittämisessä. Tieto on aina paras puolustus repeytymistä vastaan!

Jos tarvitset lisätietoja, tässä on koottu infografia: 10 asiaa, jotka tekevät web-hosting-palvelusta hyvää

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map