Kuinka ostaa verkkotunnusta – Yksinkertainen opas (2020)

Onnittelut uuden online-liiketoiminnan perustamisesta! ������


Uuden yrityksen käynnistäminen voi olla jännittävää (ja pelottavaa), mutta on joitain asioita, jotka sinun on puututtava etukäteen ennen hauskanpitoa …

Ensinnäkin, uusi online-yrityksesi tarvitsee tavaroita verkkotunnus.

Verkkotunnuksen merkitystä on vaikea yliarvioida … se voi kirjaimellisesti tehdä tai hajottaa yrityksesi (koska yksi torontolainen startup sai selville kovan tien).

Verkkosivustosi verkkotunnus on tärkeä yleisölle ja myös hakukoneille. Siksi on ratkaisevan tärkeää valita verkkotunnus, joka heijastaa tuotemerkkiäsi, on mieleenpainuva ja säilyy noin vuoden kuluttua.

Jos mietit kuinka ostaa verkkotunnus nopeasti ja edullisesti, olet oikeassa paikassa. Se on yksinkertainen, kivuton ja selkeä prosessi, jos tiedät parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät, joista valita, ja kuinka niitä käyttää.

Oletko valmis hankkimaan uuden verkkotunnuksesi? Mahtavaa, aloitetaan sitten.

�� KATSO: Ennen kuin ostat verkkotunnuksen…

1. Tee oma tutkimus (DYOR)

Ennen kuin aloitat verkkotunnuksen etsimisen, tee aina vähän kotitehtäviä etukäteen.

“Tekemällä kotitehtäväsi” tarkoitamme, että sinulla on oltava perusteellinen käsitys siitä, mitä lukijasi ja / tai asiakkaasi todella haluavat. Sinun pitäisi myös tutkia nichesi ymmärtää kohdeyleisösi käyttämät suositut avainsanat ja hakutermit.

Katso samankaltaisten yritysten verkkosivustoja ja tarkista kilpailijoidesi verkkotunnukset. Selaa saadaksesi tietää, milloin tietty verkkotunnus viimeksi myytiin, ja kuka web-palveluntarjoajat ovat tai olivat. Kanadan parhaat web-palvelimet ja rekisterinpitäjät kohtelevat asiakkaitaan (ja heidän asiakkaidensa verkkotunnuksia) hyvin ja välttävät tietyissä maissa yleisiä “varjoisia” käytäntöjä heikkolaatuisten, budjettiverkkojen ylläpitäjien keskuudessa.

2. Helppo kirjoittaa ja muistaa verkkotunnukset

Pidä se yksinkertaisena. Muista aina valita verkkotunnus, jonka yleisö voi helposti kirjoittaa. Älä seuraa päivän valoa ja suuntauksia ja valitse helppokäyttöinen verkkotunnus.

On parasta välttää parittomia oikeinkirjoituksia ja muita merkkejä. Yleisöä hämmentävät oikeinkirjoitukset voivat purkaa heidät väärille sivuille ja saatat jopa menettää asiakkaita. Lyhyt nimi, joka puhuu yrityksestäsi ja jota on helppo levittää suullisesti, on todellakin parhaiten sopiva.

3. Mene .com kanssa

Tiedätkö mahtava 48% verkkotunnusten nimistä on .com-laajennus?

Kyllä, se on edelleen paras laajennus, jolla verkkotunnuksellasi voi olla vuonna 2020 ja sen jälkeen. Paitsi, että se on helpoin muistaa, myös kaikki tuntevat sen.

Jos .com-laajennus otetaan, voit mennä muiden suosittujen TLD: ien, kuten “.net”, “.org”, jne. Kanssa. Brainstorm tarjoaa joitain laajennuksia itse. (Mutta suosittelemme välttämään outoja laajennuksia, kuten .pizza.)

4. Varo piilotettuja maksuja

Hinta on valtava rooli päättäessään ostaa verkkotunnuksen. Markkinat ovat täynnä verkkotunnusten rekisteröijiä, jotka yrittävät houkutella sinua ostamaan heiltä. Mutta tärkeintä on olla valppaana ja älä mene lankaan ostamaan sellainen, joka näyttää halvalla, mutta jolla on paljon piilotettuja maksuja ja kalliita myyntimääriä (katsot sinua, GoDaddy).

Jotkut rekisterinpitäjät voivat myydä sinulle verkkotunnuksen halvalla hinnalla tarjoustarjousten nimissä. Kustannuksiin liittyy kuitenkin paljon lisäkustannuksia uusimismaksujen, sopimusmaksujen, kalliiden uusintojen ja muun nimissä. Joten, ennen kuin teet mitään päätöstä, tee tutkimuksesi hyvin.

5. Etsi läpinäkyvyyttä

Muista aina käydä rekisterinpitäjien kanssa, joiden liiketoiminnan avoimuus on optimaalista. Sinun on tiedettävä kaikki hinnat, palvelut ja muut tärkeät yksityiskohdat etukäteen.

Sinun tulisi esimerkiksi olla tietoinen uusimismaksuista, siirtomaksuista ja peruutusmäärästä. Jos joku rekisterinpitäjä kieltäytyy jakamasta niin tärkeitä näkökohtia, jotain ei ole hänessä oikein. On parasta olla tekemättä mitään sopimusta hänen kanssaan.

6. Valitse tuotemerkki

Brändäys on yksi tärkeimmistä muuttujista kaikkien liikeyritysten menestykselle. Jos yrityksellesi on merkkituotteiden verkkotunnus, se antaa yksilöivän tunnisteen. Mikä se on? Ja miksi sitä vaaditaan?

Haavoitetulla verkkotunnuksella ei ole erityistä merkitystä. Se on ainutlaatuinen ja se voidaan helposti lausua ja muistaa. Esimerkiksi Google ei ole sana eikä sillä ole merkitystä, mutta se on niin kuuluisa ja helppo muistaa. Jos et ole varma siitä, kuinka valita merkkituotteiden verkkotunnus, tutustu johonkin näistä verkkotunnusten generaattoreista – ne auttavat sinua valitsemaan verkkosivustollesi nimen (ja myös hauskaa käyttää).

7. Varmista, että nimeä ei käytetä tavaramerkillä ja sitä käytetään

Kukaan meistä ei halua päätyä oikeudelliseen kanteeseen liiketoiminnan alussa. Kun valitset verkkotunnusta, varmista, että sitä ei ole tavaramerkillä. Sinun on myös tarkistettava sosiaalisen median sivustot nähdäksesi, onko valitsemasi nimi jo käytössä.

Saman nimen käyttäminen verkkotunnuksessasi ja sosiaalisissa verkostoissa on ihanteellinen asia. Se auttaa yleisöä tuntemaan nimen ja löytämään sinut verkosta.

8. Suojaa yksityisyyttäsi

Verkkotunnuksen ostamisessa suurin huolenaihe on yksityisyys. Kun ostat verkkotunnusta, etsi rekisterinpitäjiä, jotka tarjoavat sinulle suojan ilmaiseksi tai minimaaliseen hintaan. Koska verkkotunnukset ovat julkisia tietoja WHOIS- ja RDAP-hakemistoissa, on parasta pitää henkilötietosi yksityisinä.

Sinun on valittava pitää omistajuutesi ja yhteystietosi yksityisinä. Ole valppaana äläkä joudu ansaan rekisteröijille, jotka perivät palkkioita yksityisyyden suojaamisesta. Yksityisyyden suojaamiseksi etsi vain Namecheap; ne tarjoavat oletuksena ilmaisen WHOIS-yksityisyyden suojan. Kiitos Namecheapille siitä, että hän oli rekisterinpitäjien teollisuuden ”malli kansalaisia” heidän asiakkaidensa tietojen suojaamisessa.

9. Ajattele pitkällä aikavälillä

Kaikkien yrityksesi suhteen tehtyjen päätösten, niin pienten kuin suurtenkin, tulee olla pitkän aikavälin näkymiä. Samoin verkkotunnuksesi on sijoitus ja sen pitäisi olla pitkäaikainen asia.

Älä mene nimen kanssa, joka on muutettava tai romutettava lähitulevaisuudessa. Valitse sen sijaan nimi, joka edustaa yritystäsi ja brändiä tulevina vuosina. Ota nichesi huomioon ja valitse nimi, joka määrittelee yrityksesi palvelut, vaikka päätätkin laajentua lähitulevaisuudessa.

Verkkotunnuksen merkitys:

 • Rakentaa brändisi – Verkkotunnukset auttavat lisäämään tietoisuutta yrityksestäsi ja brändistäsi. Täydellinen verkkotunnus helpottaa yleisön tuntemaan palveluitasi. Suusanallisesti voima auttaa levittämään tietoisuutta tuotemerkkiäsi joukkojen keskuudessa.
 • Verkkotunnus lisää uskottavuutta yrityksellesi – Verkkotunnus jättää hyvän vaikutelman yleisölle. Verkkotunnus herättää kohdeyleisösi luottamuksen yritykseesi ja palveluihisi. Yrityksesi näyttää ammattimaisemmalta ja luotettavammalta. Miksi yleisö luottaa tuotteisiisi ja palveluihisi, jos et halua käyttää ylimääräistä penniä verkkotunnuksen rekisteröintiin?
 • Houkuttelee sisäänkäyntiä – Yrityksesi luonnetta vastaavan verkkotunnuksen valitseminen voi houkutella paljon liikkuvaa yritystä verkossa. Jos esimerkiksi käsittelet kauneustuotteita, verkkotunnus, kuten lookbeautiful.com, kiinnittää heti kauneustuotteita hakevien huomion..
 • Perusta yrityksesi tekniseksi asiantuntijaksi – Digitaalisen vallankumouksen aikakaudella verkkotunnuksen omaaminen vahvistaa yrityksesi eteenpäin suuntautuvana. Se rakentaa mainetta teknisesti taitavaksi tuotemerkiksi. Ihmiset luottavat yrityksiin, joilla on online-läsnäolo, enemmän kuin yrityksiin, joilla ei ole online-läsnäoloa.
 • Hakukoneiden sijoitus – Hyvin kehitetty verkkosivusto, jolla on laadukas sisältö ja hyvä verkkotunnus, lisää hakukoneiden sijoitusta. Verkkotunnuksesi nimi tunnistetaan paremmin hakukoneissa, kuten Google. Tämä puolestaan ​​lisää asiakaspohjaasi ja tuo lisää liiketoimintaa.

Kuinka ostaa verkkotunnusta (tarkat vaiheet)

Nyt kun tiedät kuinka valita verkkotunnus, anna meidän käydä läpi vaiheet, jotka liittyvät verkkotunnuksen ostamiseen.

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, sinun on nyt ostettava se yrityksellesi. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Valitse verkkotunnus

Valitse nimi, jolla haluat yrityksesi olevan. Sen tulisi määritellä palvelusi asianmukaisesti ja olla mahdollisuuksien mukaan mieleenpainuva ja vähän tarttuva.

nameboy verkkotunnusten generaattori

Käytä Domainboy-tyyppistä verkkotunnusten generaattoria auttaaksesi sinua löytämään hyvä nimi verkkotunnuksellesi.

2. Etsi verkkotunnuksen rekisteröijä

Ensimmäinen askel on löytää rekisterinpitäjä verkkotunnuksesi rekisteröimiseksi. Kuten mainittiin, ehdotan Namecheapia.

nimihalpa haku

3. Verkkotunnuksen saatavuus

Kun olet valinnut nimen, sinun on tarkistettava, onko se saatavilla. Tavoitteena tunnettu ja luotettava TLD-laajennus, kuten .com, .net tai .org.

Tarkista saatavuus

Muista, että verkkotunnus, jolla on haluamasi laajennus, ei ehkä ole käytettävissä.

Tällöin tavoitellaan seuraavaksi paras saatavilla oleva laajennus. Kun olet löytänyt sellaisen, maksa vain verkkotunnuksesta ja suorita tapahtuma.

4. Verkkotunnuksen rekisteröinti

Kun olet suorittanut maksun, joudut suorittamaan rekisteröinnin.

verkkotunnuksen rekisteröinti

Täytä kaikki tarvittavat yhteystiedot rekisteröijän vaatimusten mukaisesti. Muista, että jos sinulla on WHOIS-tietosuoja, henkilökohtaiset tietosi pysyvät yksityisinä. .

5. Varmennus

Viimeinen ja viimeinen vaihe verkkotunnuksen ostamisessa on tarkistaa antamasi omistajuustiedot. Kun olet vahvistanut, olet valmis.

Onnittelut!

Verkkoyritykselläsi on nyt uusi kiiltävä verkkotunnus.

Valmis ostamaan verkkotunnuksesi?

Verkkotunnuksilla on ratkaiseva merkitys yrityksesi edustamisessa, perustamisessa ja mainostamisessa Internetissä.

Verkkotunnus antaa identiteetti yrityksellesi ja auttaa viemään sen pitkälle.

Brändäyksen lisäksi hyvän verkkotunnuksen pitäisi auttaa yritystäsi tuottamaan liikennettä verkkosivustoosi ja houkuttelemaan asiakkaita.

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua valitsemaan – ja ostamaan – yrityksellesi sopivimman verkkotunnuksen.

Jos olet hämmentynyt verkkotunnuksen valinnasta yrityksellesi tai sinulla on kysyttävää eri rekisteröijistä, kirjoita meille viesti yhteystietosivullamme ja opastamme sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map