Kuinka nopeuttaa WordPress-verkkosivustoa (muuttamatta Web-isäntä)

Mitä hyötyä verkkosivuston nopeuttamisesta on??

Verkkosivun omistajana Web-sivustosi nopeuden vaikutusta liikenteeseen, tuloksiin ja tuloihin ei pidä aliarvioida. Nopeus on myös erittäin tärkeä selatessasi verkkoa mobiililaitteiden kautta. Esimerkiksi Google-tutkimus osoittaa, että 53% mobiilisivustojen kävijöistä jättää sivun, jonka lataaminen vie yli kolme sekuntia.


Verkkosivun nopeuden vaikutuksista on julkaistu monia muita tutkimuksia. Esimerkiksi vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että yhden sekunnin viive sivuston lataamisessa voi vähentää sivun katselua 11 prosentilla, vähentää asiakastyytyväisyyttä 16 prosentilla ja poistaa 7 prosenttia halutusta muuntoprosentista.

On myös tärkeää huomata se Google käyttää nyt verkkosivuston nopeus sijoituskertoimena.

Lyhyesti sanottuna hidas verkkosivusto omistaa negatiivisesti seuraaviin:

 • Liikenne- ja sivunäkymät
 • muunnokset
 • Myynti
 • Brändikuva ja käsitys kävijöiden mielessä

Koska tavoitteemme on tehdä hostingfacts.com ensisijaiseksi resurssiksi onnistuneiden verkkosivustojen rakentamisessa, olemme päättäneet laatia oppaan verkkosivustosi nopeuden lisäämiseksi. Alla on 21 tapaa lisätä verkkosivustosi nopeutta:

Opit:

PÄIVITTÄÄ: Ennen kuin aloitat verkkosivustosi optimoinnin lataamiseksi nopeammin, kannattaa ottaa huomioon kaksi asiaa:

Mene ensin tarkistamaan nykyisen verkkosivustosi latausaika Pingdomin tai Google PageSpeed ​​Insights -sivuston kautta. Tämä auttaa sinua vertailemaan nopeuden muutoksia, kun olet tehnyt sivustoosi.HostingFacts pingdominopeus

HostingFacts sivunopeuden oivalluksia

Toiseksi, varmista, että varmuuskopioit sivustosi, koska jotkin menetelmät vaativat tiedostojen säätämistä / muokkaamista, jotka voivat hämmentää sivustosi. Tässä on miten varmuuskopioida WordPress-verkkosivusto ja tästä varmuuskopio kaikista muista…

Valmis? Aloitetaan vaiheesta 1:

1. Poista tarpeettomat laajennukset ja lisäosat

Tarpeettomat laajennukset ja lisäosat voivat vähentää verkkosivustosi nopeutta paljon, ja on erityisen tärkeää kiinnittää niihin huomiota, jos käytät CMS-blogeja, kuten WordPress, Joomla tai Drupal..

Hyvä tapaustutkimus vaikutuslaajennuksista voi olla verkkosivuston nopeudella paljastaa, kuinka se pystyi ottamaan verkkosivuston nopeuden 4,23 sekunnista 1,33 sekuntiin. Verkkosivustoa analysoitaessa havaittiin, että laajennukset antoivat mahtavaan 86% verkkosivuston latausajasta

On erittäin tärkeää huomata, että kyse ei ole vain verkkosivustollesi asennettujen laajennusten lukumäärästä, vaan myös laadusta. verkkosivusto, jossa on 50 pluginia, voi ladata paljon nopeammin kuin verkkosivusto, jossa on 10 pluginia, jos verkkosivustossa, jossa on vähemmän plugineja, on crappy plugins; yleensä haluat välttää laajennuksia, jotka lataavat paljon skriptejä ja tyylejä, laajennuksia, jotka suorittavat paljon etäpyyntöjä, ja laajennuksia, jotka lisäävät ylimääräisiä tietokantakyselyjä jokaiselle verkkosivustosi sivulle.

Laajennukset auttavat todellakin parantamaan verkkosivustosi toimivuutta, mutta on myös tärkeää käyttää laajennusta vain, jos olet vakuuttunut siitä, että se on ehdottoman välttämätöntä.

Jos olet WordPress-käyttäjä, kannattaa ehkä asentaa P3 (Plugin Performance Profiler);

P3_performance

Tämä laajennus tarkistaa kaikki WordPress-laajennuksesi löytääksesi pullonkaulat, ja antaa sinulle raportin, jotta näet kuinka kukin laajennus vaikuttaa verkkosivustosi suorituskykyyn..

2. Rajoita tai poista verkkosivustosi sosiaalisen jakamisen painikkeet merkittävästi

Jos uskot, että verkkosivustollasi on oltava 100 sosiaalisen jakamisen painiketta, ajattele uudelleen; on vaikea määritellä tutkimusta, joka lisää huomattavasti verkkosivustojen liikennettä johtuen sosiaalisen jakamisen painikkeista (jos jotain, liian monet sosiaalisen jakamisen painikkeet sekoittavat lukijaasi), mutta tutkimus osoittaa, että hidas verkkosivusto vähentää liikennettä.

Useimmat sosiaalisen jakamisen painikkeet käyttävät JavaScriptiä, ja tämä voi olla erittäin hankala suorituskyvyn suhteen; on toistuvasti esiintynyt Facebookin tai muun sosiaalisen median sivuston katkoksia, jotka vaikuttavat merkittävästi jakopainikkeiden asentajien verkkosivustojen nopeuteen.

Ratkaisu tähän on joko rajoittaa / poistaa sosiaalisen jakamisen painikkeita tai määrittää niiden lataaminen asynkronisesti niin, että tietyn sosiaalisen median sivuston katkos ei hidasta verkkosivustoasi.

sosiaalisen jakamisen painikkeet

3. Lataa Analytics ja mainosverkkokoodi asynkronisesti

Analytics-seurantakoodit ja mainosverkostojen koodit voivat myös merkittävästi estää verkkosivustosi nopeutta, varsinkin jos etäpalvelin on hidas tai hidasta; voit helposti estää tämän ongelman määrittämällä kaikki seurantakoodisi käyttämään asynkronista jakelua; tällä tavoin palvelinkatko tai viive mainosverkostosi tai analytiikkapalvelun kanssa ei hidasta verkkosivustoasi.

4. Ota käyttöön vanhentavat otsikot

Verkkosivun nopeuteen vaikuttaa useita tekijöitä, mutta palvelimen vasteaika vaikuttaa paljon sivuston nopeuteen; mitä enemmän pyyntöjä palvelimellesi tehdään, sitä hitaammin verkkosivustosi latautuu.

Vanhenevat otsikot kertovat vierailijan selaimelle, milloin pyytää tiettyjä tiedostoja palvelimelta vs. heidän selaimen välimuististaan; Jos vanhenemispäivät on määritetty siten, että vierailijasi selain pyytää tiedostoa vain kerran kuukaudessa ja kyseinen tiedosto on tallennettu välimuistiinsa äskettäisestä vierailusta, hänen selaimessaan ei pyydetä tiedostoa uudelleen, ennen kuin kuukausi on ohi. Tämä on kuin kaksiteräinen miekka sivuston nopeuden lisäämiseksi, koska se rajoittaa palvelimella olevien HTTP-pyyntöjen määrää ja vähentää samalla palvelimen kuormitusta, koska samaa tiedostoa ei pyydetä toistuvasti.

Jos haluat ottaa käyttöön Expires-otsikot verkkosivustollesi, tämä GTmetrixin opetusohjelma osoittaa, kuinka tehdä juuri tämä.

5. Ota välimuisti käyttöön

Välimuisti varmistaa paljon nopeamman kokemuksen verkkosivustosi käyttäjille tallentamalla verkkosivustosi version heidän selaimeen ja tarjoamalla heille kyseisen version, kunnes verkkosivustosi päivitetään tai kunnes kehotat sitä päivittämään verkkosivustollesi tarjoaman version..

Verkkosivun välimuistin käyttöönotto on mahdollista eri tavoin käyttämästäsi alustasta riippuen. WordPressiin voit asentaa seuraavat laajennukset:

 • W3-välimuisti
 • W3 Super-välimuisti

Jos haluat jotain edistyneempää, mene eteenpäin ja osta WP Rocket (se on todennäköisesti paras!). Drupalin osalta voit seurata tätä resurssia.

Tässä on muita ohjeita siitä, kuinka välimuisti voidaan ottaa käyttöön verkkosivustollasi:

 • Kuinka optimoida sivustosi HTTP-välimuistilla
 • GTmetrix-artikkeli vipuvaikutuksesta selaimen välimuistiin

6. Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

Useimpia sivustoja ylläpidetään Yhdysvaltojen palvelimilla, ja vaikka nämä verkkosivustot ovat yleensä nopeampia Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltain VPN-palveluita käyville ihmisille, verkkosivustosi on hitaampi muualta maailmasta tuleville ihmisille. CDN ratkaisee tämän ongelman jakamalla verkkosivustotiedostot palvelimien verkkoon eri puolilla maailmaa, jotta joku, joka yrittää käydä Intiassa, saadaan palvelemaan Aasiassa olevalta palvelimelta eikä Euroopassa sijaitsevalta palvelimelta. Tämä johtaa verkkosivustosi nopeuden nousuun merkittävästi.

Matthew Woodward suoritti kokeilun määrittääkseen, kuinka tehokkaita CDN: t voivat olla. CDN: n käyttö voi lisätä verkkosivustojen nopeutta jopa 60%.

Tässä on joitain parhaimmista CDN-vaihtoehdoista sinulle:

 • Cloudflare (heidän vapaa suunnitelma on tarpeeksi hyvä!)
 • KeyCDN (kannattaa kokeilla)

7. Hanki parempi Web-isäntä

Luettelo nopeimmista web-palveluntarjoajistaAnteeksi, mutta meidän piti vain heittää se tänne …

Jos kaikki, mitä teet verkkosivustosi nopeuttamiseksi, ei toimi, tai huomaat vain pieniä, merkityksettömiä eroja sivuston nopeudessa seuraavista parhaista käytännöistä, on ehkä aika vaihtaa verkkosivustoasi.

Smashing Magazine -lehdessä Marcus Taylor paljasti, kuinka käytetty web-isäntä vaikutti kahden hänen asiakkaansa sivuston nopeuteen; molemmilla asiakkailla on samanlaiset verkkosivustot, mutta eri palveluntarjoaja. Yksi asiakkaista isännöi luotettavalla dedikoidulla palvelimella, kun taas toinen isäntä halvalla palvelimella, tuloksena oli valtava ero sivuston vastausajalla; erityispalvelimen asiakkaan DNS-vastausaika oli 7 millisekuntia, kun taas halvan palvelimen asiakkaan vastausaika oli 250 millisekuntia. Mikään nipistys tai laajennus ei voi korjata tällaista eroa!

Web-isäntäsi on erittäin tärkeä verkkosivustosi nopeuden kannalta, joten valitse jotain hyvää täällä järjestetyistä hosting-arvosteluista. Verkkosivustolla hostingfacts.com tehtyjen testiemme ja analyysiemme mukaan näiden kolmen palveluntarjoajan olisi kuitenkin oltava nopein (<400ms):

 1. A2-isäntä 320 ms
 2. Hostinger 363ms
 3. Bluehost 380ms

Joten ellet ole käyttänyt verkkosivustojen rakentajia (kuten esimerkiksi Wix) rakentamaan sivustoasi, tee tutkimuksesi löytääksesi parhaan isäntä verkkosivustollesi.

8. Verkkosivustosi teema

Tarkalleen kuinka paljon vaikutusta verkkosivustoteemallasi on nopeus paikan päällä? Paljon! Julian Fernandes pystyi ottamaan verkkosivustosi latausajan 630 ms: sta 172 ms: iin vain vaihtamalla teemoja; tämä oli sama sivusto, samalla isäntällä, ja mitään muuta ei muutettu, mutta verkkosivuston teema ja tämä johti massiiviseen sivuston latausajan lisääntymiseen.

Edes paras palvelinmääritys ei tallenna sivustoasi, jos käytät crappy-teeman kanssa paisutettua koodia; Varmista, että harkitset myös suorituskykyä etsiessään verkkosivuteemaa, ei vain estetiikkaa.

9. Asenna Google PageSpeed ​​palvelimellesigoogle-sivun nopeus

PageSpeed-moduuli on Googlen avoimen lähdekoodin palvelinmoduuli, joka optimoi verkkosivustosi nopeuden automaattisesti; se tekee muutoksia palvelimellesi ja tiedostoihisi noudattaen verkkosivustojen suorituskyvyn parhaita käytäntöjä edellyttämättä, että teet mitään muuta.

Jos olet taitava tekniikka, voit asentaa Google PageSpeedin itse. Jos et ole tekniikkaosaava, voit pyytää Web-isäntääsi / kehittäjiäsi asentamaan sen sinulle.

10. Optimoi ja pienennä kuvan kokoa

Optimoimattomat kuvat voivat olla erittäin raskaita, ja sen seurauksena käytetään paljon palvelinresursseja ja lataus voi kestää kauemmin; Jos verkkosivustosi keskimääräinen kuvan koko on 1mb tai 2mb +, sinulla on tehtävä vakava työ. Voit pienentää kuvan kokoa huomattavasti ja varmistaa, että kuvan laatu ei kärsi negatiivisesti käyttämällä seuraavia työkaluja:

 • WP Smush (WordPress-käyttäjille)
 • EWWW Image Optimizer (WordPress-käyttäjille)
 • Kraken (kaikille – Drupal ja Joomla)

11. Ota Gzip-pakkaus käyttöön

Olet todennäköisesti yrittänyt pakata tiedostoa tietokoneellasi ja olet nähnyt, mitä tämä voi johtaa massiiviseen koon pienentämiseen. 60mb-tiedosto voidaan pakata vain 5mb: ksi. Gzip-pakkaus toimii samalla tavalla, mutta verkkosivustoilla; Gzip pakkaa verkkosivustotiedostot automaattisesti zip-tiedostoiksi, pienentäen tiedostojesi määrää huomattavasti ja lisäämällä sivustosi nopeutta.gzip-pakkaus

Smashing Magazine -artikkelissa, johon viittasimme aikaisemmin, sivusto siirtyi 68 kt: sta 13 kt: iin pelkästään Gzipin ollessa käytössä.

Jos haluat ottaa Gzip-pakkauksen käyttöön verkkosivustollasi, tämä GTmetrix-opas on hyvä paikka aloittaa.

12. Optimoi tietokanta säännöllisesti

Tämä on usein sivuutettu, mutta erittäin tehokas tapa lisätä verkkosivustosi nopeutta; se on erityisen tehokas, jos käytät WordPressiä tai mitä tahansa CMS: ää, jotka luottavat suuresti tietokannan käyttöön.

Jotkut CMS: t ja asentamasi laajennukset luottavat paljon tietokantaan tietojen tallentamiseksi; tämä lisää tietokantaan tallennettua tietoa, kun käytät CMS / plugin, mikä hidastaa verkkosivustoasi vähitellen. Tämä koskee erityisesti laajennuksia, jotka tallentavat lokit, tilastot ja käyttäjätiedot. Sitä sovelletaan myös, jos käytät WordPressiä ja otat käyttöön jälkitarkistukset, pingbacks ja trackbacks.

Voit tehdä verkkosivustosi paljon nopeammaksi puhdistamalla säännöllisesti tietokannan, prosessin, joka voidaan automatisoida WP-Optimize-laajennuksella, jos käytät WordPressiä, tai manuaalisesti (muille alustoille) seuraamalla tätä opetusohjelmaa..

13. Pienennä Javascript- ja CSS-tiedostoja

Jos verkkosivustosi käyttää paljon JavaScriptiä ja CSS-tiedostoja, on todennäköistä, että sivustosi kehottaa vierailijasi selainta käsittelemään näitä tiedostoja erikseen; tämä johtaa paljon pyyntöihin, jotka vaikuttavat lopulta negatiivisesti sivustosi nopeuteen. JavaScriptin ja CSS-tiedostojen pienentäminen vähentää yksittäisten JavaScript- ja CSS-tiedostojen määrää pitämällä ne yhdessä paikassa, mikä parantaa merkittävästi verkkosivustosi nopeutta.

14. Yhdistä taustakuvasi kuvapisteisiin

Mitä enemmän pyyntöjä käyttäjän selaimen on tehtävä palvelimellesi, sitä hitaampi verkkosivusto on kyseiselle käyttäjälle. Useimmat verkkosivustojen mallit koostuvat useista taustakuvista, ja tämän tuloksena luodaan useita erilaisia ​​pyyntöjä aina, kun kävijä yrittää ladata verkkosivun. Ratkaisu tähän on yhdistää nämä kuvat yhdeksi siten, että vierailijan selaimen on pyydettävä vain yhtä kuvaa yrittäessäsi ladata verkkosivustosi. tämä voidaan saavuttaa kuva-spritillä.

Yhdistämällä taustakuvia kuvajulkaisuiksi voit vähentää pyyntöjen yleiskustannuksia, vierailijan selaimen lataamien tavujen määrää ja viiveitä, jotka johtuvat pyöreäkierroksista, kun palvelimesi lataa muita resursseja. Tämä johtaa paljon nopeampaan verkkosivustoon.

Voit yhdistää kuvat spritiseiksi SpriteMen avulla tai seurata tämän Smashing Magazine -artikkelin ehdotuksia.

15. Ota HTTP Keep-Alive käyttöön

Yleensä, kun vierailijan verkkoselain yrittää pyytää tiedostoa Web-palvelimelta, hän tarttuu jokaiseen tiedostoon erikseen; toisin sanoen yhteys sulkeutuu, kun tiedosto on tartuttu, ja avautuu sitten uudelleen uuden tiedoston pyytämiseksi. Tämä käyttää enemmän prosessoria, verkkoa ja muistia ja johtaa lopulta hitaampaan verkkosivustoon, jos palvelimellasi on paljon kuormaa. HTTP: n pitäminen hengissä -toiminnon avulla varmistaa, että kaikki palvelimellesi tehtävät tiedostopyynnöt tehdään yhden avoimen yhteyden kautta, mikä johtaa paljon nopeampaan käyttäjien verkkosivustoon rajoittamalla palvelimellesi muodostettujen yhteyksien määrää..

Voit ottaa ylläpitämisen käyttöön kopioimalla ja liittämällä alla olevan koodin .htaccess-tiedostoosi:

Otsikko asetettu Yhteys pitää hengissä

Vaihtoehtoisesti voit seurata näitä ohjeita palvelimestasi riippuen.

16. Korjaa kaikki rikkoutuneet linkit verkkosivustollesi

Sisällön sisällä olevat rikkoutuneet linkit eivät vaikuta verkkosivustosi nopeuteen, vaikka ne voivat tehdä huonosta käyttökokemuksesta, JavaScript, CSS- ja Image URL-osoitteiden rikkoutuneet linkit voivat tehdä verkkosivustostasi ärsyttävää hitaampaa. tarkista nämä verkkosivustosi ominaisuudet rikkoutuneiden linkkien löytämiseksi ja korjaa ne, ennen kuin ne lähettävät käyttäjät pois.

17. Vältä kuvien linkittämistä

Kuvan linkitys, joka tunnetaan myös nimellä ”sisäinen linkitys”, on linkitys toisen henkilön verkkosivustossa olevaan kuvaan kuvan lataamisen sijaan omalle palvelimellesi. Pinnalta tämä näyttää siltä, ​​että säästät paljon kaistanleveyttä, varsinkin jos sinulla on paljon liikennettä tekevä sivusto, mutta se voi itse asiassa tehdä verkkosivustostasi todella hidasta, jos verkkosivustolla, joka isännöi kuvasi linkitettyä kuvaa, kokee seisokkeja tai on hidas.

Olipa kyse sisällön sisältämistä kuvista tai mainostesi bannerikuvista, muista isännöidä ensin kuvia verkkosivustollasi ennen linkittämistä niihin.

18. Rajoita ulkoisten pyyntöjen määrää

Jotta voidaan varmistaa täysin toimiva verkkosivusto, sinun on luotettava muiden verkkosivustojen tiedostoihin ja resursseihin; Tämän seurauksena sinun on upotettava videoita, esityksiä ja muita multimediatiedostoja. Vaikka tämä ei ole välttämättä huono, jos se on liikaa tai jos pyydät ulkoisia tiedostoja hitailta verkkosivustoilta, sillä voi olla vaikutus sivustosi latausaikaan.

Yritä rajoittaa verkkosivustosi ulkoisten pyyntöjen määrää. isännöi mahdollisuuksien mukaan palvelimellasi niin monta tiedostoa kuin mahdollista. Muiden tiedostojen osalta anna verkkosivustosi vain pyytää niitä erittäin luotettavilta verkkosivustoilta.

19. Käytä luotettavaa CMS-järjestelmää

CMS on verkkosivustosi kehys; Jos käytät yksinkertaista HTML: ää tai suosittuja ja luotettavia CMS: ää, kuten WordPress tai Drupal, sinun pitäisi olla hieno. Jos kuitenkin käytät vähemmän suosittua CMS: ää tai jotain, jonka olet itse luonut, riski on, että sinulla on hidas verkkosivusto; varmista, että suoritat asianmukaiset testit ja tee oikeat tutkimukset varmistaaksesi, että CMS on nopea ja luotettava, ennen kuin käytät sitä.

20. Käytä PHP-kiihdytin

PHP vähentää tarvetta kirjoittaa samat tiedot verkkosivustollesi koko ajan, mutta se voi lisätä verkkosivustoosi latausaikaa. Voit joko yrittää korvata PHP-tiedostot staattisilla HTML-tiedostoilla, kun mahdollista, tai voit käyttää PHP-kiihdytystä verkkosivustosi nopeuttamiseen, jos se luottaa paljon PHP: hen..

Tämä Wikipedia-merkintä sisältää luettelon useista PHP-kiihdyttimistä, joita voit käyttää.

21. Estä muita kuvien linkittämisestä

Aivan kuten on tärkeää välttää muiden ihmisten kuvien linkittämistä hot-upiin, sinun tulisi myös estää muita luomasta kuvasi hotlinkistä.

Kun ihmiset linkittävät kuvasi, he varastavat periaatteessa kaistanleveyttä, koska palvelimellesi pyydetään joka kerta, kun lukijat yrittävät katsella kuvia verkkosivustollaan. Voit estää tämän poistamalla käytöstä palvelimellasi ylläpidettyjen kuvien linkityksen.

Tämä Hongkiatia käsittelevä artikkeli opettaa sinulle, kuinka voit estää kuvien linkittämistä. Tämä työkalu auttaa sinua luomaan automaattisesti .htaccess-tiedoston, joka estää kuviasi linkittymästä.

Vuorosi – Testaa verkkosivustosi nopeutta

Testaa sivustosi nopeuttaKun olet toteuttanut yllä olevat ehdotukset, sinun pitäisi mennä eteenpäin ja testata verkkosivustosi nopeutta nähdäksesi, onko eroa (jätä kommentti alle, jos näet eroa). Tässä on suosituksemme verkkosivustosi nopeuden testaamiseen:

Pingdom-verkkosivuston nopeustesti: Tämän työkalun avulla sinun tulee pyrkiä vähentämään sivuston latausaikaa ja vähentämään palvelinpyyntöjen määrää. Tämä työkalu vertaa myös verkkosivustosi nopeutta muihin verkkosivustoihin.

GTMetrix: Tämä työkalu analysoi verkkosivustosi nopeutta Google Pagespeed Insights ja Yslow avulla ja antaa sinulle arvosanan A – F. Se tarjoaa myös parannusehdotuksia.

Webpage Analyzer: Tämä työkalu antaa sinulle tietoja sivusi koosta ja verkkosivuston latausajasta, ja se tarjoaa ehdotuksia sivustosi latausajan parantamiseksi..

Google Pagespeed Insights: Sinun tulee pyrkiä kohti lähempää pisteet 100. Siinä on myös mobiili nopeustestaustyökalu, jota voit käyttää.

Yslow: Tämä työkalu analysoi verkkosivustosi nopeuden Yahoo!: N verkkosivustojen suorituskykyä koskevien sääntöjen perusteella.

WebPage-testi: Mitä lähempänä pisteitäsi on 100, sitä nopeampi verkkosivustosi on.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map