Krystal arvostelu


Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
£ 3,99 / kk

Krystal: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Lyhyesti sanottuna, suosittelemme ehdottomasti Krystalia! Ne tarjoavat erittäin luotettavan isännöinnin, niillä on salamannopea UK-datakeskus, tarjolla on paljon ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten ilmaisia ​​SSL-varmenteita (tee sivustosi suojattavaksi https: llä), ilmaisia ​​siirtymiä, jos olet lähtöisin toiselta palveluntarjoajalta, ilmaisia ​​varmuuskopioita ja paljon muuta.

Tässä on nopea kuvaus niiden parhaista ominaisuuksista:

Tuki: Isossa-Britanniassa toimiva 24/7 -tuki on hyppysissäsi ja tällä hetkellä, kun kaikki ulkoistavat tukea säästääksesi rahaa, olemme vaikuttuneita!

turvallisuus: Ilmaiset SSL-varmenteet, DDOS-suojaus ja tavallinen virus & haittaohjelmat skannaavat pitää kaiken erittäin puhtaana.

Vihreä isäntä: Heidän Lontoon tietokeskukseensa kuuluu täysin uusiutuvaa / puhdasta energiaa!

60 päivän rahat takaisin -takuu: Melko itsestään selvää, jos et ole onnellinen.

Nopeus: SSD: n ja LiteSpeed-välimuistin yhdistelmää käyttävät palvelimet ovat erittäin nopeita!

Rehellisesti, pidämme heistä todella, he eivät ole kirjaamme kirjoittajia. Heidän tärkeimmät pilvipalvelusuunnitelmansa alkavat vain 3,99 puntaa kuukaudessa.

Krystal-tutkimus

Krystal Review – Isossa-Britanniassa toimiva web-isäntä, joka sai sen oikein.

Simon Blackler perusti Krystalin vuonna 2002, koska hän turhautui huonoihin palveluihin ja huonoihin liiketoimintakäytäntöihin. Tällä hetkellä he ovat isännöineet yli 190 000 verkkosivustoa ja yli 23 000 asiakasta. Tällä hetkellä yritys on Ison-Britannian suurin riippumaton isännöintiyritys.

Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​tuotteita ja / tai palveluita, muun muassa Ison-Britannian web-hosting, Reseller Hosting, UK WordPress Hosting, Cloud VPS ja Dedicated Server -palvelimet. Heillä on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnasta ja he ovat ansainneet itselleen paikan parhaassa web-hosting-luettelossamme.

Krystal on ylpeä vastuusta ympäristöstä. He käyttävät 100% uusiutuvaa energiaa kaikissa paikoissa. He uskovat olevansa rehellisiä, vastuullisia ja luotettavia asiakkaitaan kohtaan ja asettavat heidät kaiken muun eteen, mukaan lukien voitot.

He ovat järjestäneet useita hyväntekeväisyysjärjestöjä ilmaiseksi ja tähän mennessä he ovat tukeneet yhteensä 167. On päiviä, jolloin he ovat jopa lahjoittaneet jokaisen maksamansa penniän sellaisten syiden tukemiseksi, kuten Comic Relief.

hinnoittelu

Krystal tarjoaa kolmen tyyppisiä pilvipalveluita. Nämä paketit ovat nimetty ametisti, Topaz ja Ruby.

Krystal Hosting hinnoittelu

Krystalin halvin suunnitelma on nimeltään Amethyst, ja se maksaa 3,99 GBP kuukaudessa ilman hintaa. ARVONLISÄVERO. Jos valitsit vuotuisen maksutavan, voit saada 2 kuukauden arvosta isännöintipalveluita ilmaiseksi. Lisäksi, jos laskutusjaksosi on joka kolmas vuosi, voit saada yhden vuoden arvoisia isännöintipalveluita ilmaiseksi.

Perussuunnitelma antaa sinulle yhteensä 5 Gt levytilaa. Se käyttää solid-state-asemia, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi latautuu nopeammin kuin perinteisissä asemissa.

Amethyst-paketin avulla sinulla voi olla 2 verkkosivustoa yhdessä hosting-tilissä. Sinulla voi olla myös rajaton määrä aliverkkotunnuksia. Sinulle annetaan myös rajaton kaistanleveys, jonka avulla pystyt palvelemaan tuhansia tai miljoonia katsojia päivässä. Sinulta ei veloiteta ylimääräistä maksua, jos liian monet käyttäjät käyttävät verkkosivustojasi kerralla.

Postilaatikot ovat myös rajattomat. Siten sinulla voi olla useita sähköpostitilejä verkkosivustosi useille ihmisille tai osastoille. Sähköpostiominaisuuksiin kuuluvat rajoittamaton edelleenlähetysten välittäjät ja kaikki sähköpostit. Lisäksi sinulla on roskapostin torjuntapalvelu SpamExpertsilta. Postituslistoja ja automaattivastaajia tuetaan myös. Voit lähettää vain 500 sähköpostin tunnissa lähettämisrajan.

Ametistisuunnitelma on optimoitu erilaisiin verkkosovelluksiin. Näitä ovat WordPress, Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5 ja phpBB. Suojaustoimenpiteitä toteutetaan myös verkkosivustosi suojaamiseksi verkkorikollisilta. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat muun muassa viikoittaiset turvatarkistukset, kaksifaktorinen todennus ja kattava palomuuri. IP-osoitteen estäminen antaa sinun estää tiettyjä IP-osoitteita pääsemästä sisältöön.

Kehityksen yhteydessä tuetaan PHP: tä, Perlia ja Pythonia. Varmuuskopiot tehdään viikoittain ja kuukausittain, ja ne tallennetaan palvelimen ulkopuolella. Lisäksi sinulle annetaan ilmainen rajoittamaton SSL-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että voit suojata verkkosivustosi ja sen sisältämät arkaluontoiset tiedot ja / tai käsitellä niitä.

Voit myös luoda räätälöityjä 404- ja 500-virhesivuja. Tämä voi olla hyödyllistä hakukoneoptimoinnille ja muuntamisille, koska voit luoda räätälöidyn sivun, joka ohjaa katsojat sivustosi asiaankuuluvalle sivulle. Sen sijaan, että painetaan takaisin-painiketta ja poistuu sivustostasi kokonaan, katsojien on pakko käydä sivustosi muilla sivuilla ja pysyä pidempään.

Käytettävyystakuu on 99,99%. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi ei koe seisokkeja useimmissa tapauksissa. Asennusmaksua ei ole ja sinulla on 60 päivän rahat takaisin -takuu.

Tukivaihtoehdot

Yhtiö tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja asiakastukeen. Näitä ovat seuraavat:

 • Palvelun tilasivu,
 • Omaapuoppaat,
 • Online-livekeskustelu,
 • Lippujen lähettäminen ja
 • Puhelintuki

Heidän palvelun tila -sivulta saat tietoja nykyisen verkon tilasta. Sisältää myös Core Services-, Cloud Hosting-, Business Hosting- ja Reseller Hosting -palvelimien tilan. Tämän sivun täytyy käydä tietääksesi, ovatko järjestelmät toiminnassa vai eivät.

Omaapuoppaat ovat samanlaisia ​​kuin tietokanta, josta saat oppaita, joiden avulla voit hallita käyttämiäsi tuotteita ja palveluita. Online-chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden, kun taas puhelintuki on saatavana maanantaista perjantaihin klo 9–20.

Krystalin asiakastukijärjestelmän arvostelut ovat hämmästyttävän positiivisia. Useimmat ihmiset sanovat, että he ylittävät velvollisuutensa auttaa asiakkaitaan. Ne ovat erittäin tehokkaita tarjoamalla asiakkaidensa tarpeita. Palvelu nähdään jatkuvasti nopeana ja hyödyllisenä.

Krystal on ylpeä itsenäisestä yrityksestä, joka eroaa muista iso-name-palveluntarjoajista. Se täyttää lupauksensa tarjota 100% nopea ja tehokas asiakastukipalvelu.

Plussat

Krystalin palvelujen valinnalla on useita etuja. Alla on joitain niistä:

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Jos sinulla ei ole ohjelmointitaitoja, voit silti luoda ammattimaisen verkkosivuston muutamassa minuutissa heidän ilmaisen verkkosivuston rakentajan kanssa. Ne tarjoavat täysin reagoivia malleja, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi mukautuu sekä pöytätietokoneisiin että mobiililaitteisiin. Mobiiliystävällisen verkkosivuston omistus auttaa sinua myös sijoituksissa, koska Googlen kaltaiset hakukoneet siirtyivät mobiili-ensimmäiseen hakemistoon, joka suosii mobiililaitteisiin reagoivia sivustoja kuin reagoimattomia sivustoja..

Solid State Drives (SSD)

He käyttävät solid-state-asemia levytilaa. Tämä tarkoittaa, että siirrät tietoja nopeammin kuin perinteisissä asemissa. Jos verkkosivustosi on nopeampi, käyttökokemus paranee ja johtaa lisää ostoksiin. Tämä voi vaikuttaa myös hakukoneoptimointiisi. Hakukoneet, kuten Google, Yahoo! Ja Bing, suosivat nopeampia verkkosivustoja.

Ilmaiset varmuuskopiot

Ametistipaketti antaa sinulle ilmaisia ​​viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​varmuuskopioita. Tämä on hyödyllistä, kun sivustosi vioittuu yhtäkkiä. Voit korjata ongelman palauttamalla sivustosi varmuuskopion avulla.

60 päivän rahat takaisin -takuu

Heillä on erittäin antelias 60 päivän rahat takaisin -takuu. Heillä on ehdottomasti parempi tarjous verrattuna muihin palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat vain 30 päivän takuun. Jos et ole tyytyväinen heidän tuotteisiinsa ja / tai palveluihinsa, voit saada rahat takaisin.

Stellar-asiakaspalvelu

Rajoittamaton postilaatikko

Amethyst-paketin mukana tulee rajoittamaton postilaatikko. Tämä tarkoittaa, että voit antaa verkkosivustosi eri osastoille omat sähköpostitilinsä. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä vain antaa kaikille omat sähköpostitilisi, jotka on nimetty verkkosivustosi mukaan.

Tukee useita sovelluksia

Krystalin isännöintituotteet ja -palvelut on optimoitu täysin verkkosovelluksiin, kuten WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5 ja phpBB. Lisäksi ne tukevat PHP-, Perl-, Python- ja Ruby on Rails -sovelluksia.

Suojausominaisuudet

Sinulle tarjotaan viikoittaiset turvatarkastukset varmistaaksesi, että olet suojattu tietoverkoilta. Reaaliaikainen haittaohjelmien skannaus on myös saatavilla. Kattava palomuuri suojaa myös sivustoasi hakkereilta. Kaksikerroinen todennus varmistaa myös, että vain valtuutetut käyttäjät pääsevät sivustoon ja sen tietoihin.

Rajoittamaton kaistanleveys

Jos sinulla on miljoonia katsojia päivässä, sinun ei tarvitse maksaa liikaa maksuja. Rajoittamattomalla kaistanleveydellä on mahdollisuus palvella useita katsojia sekunnin jaksossa.

Haittoja

Jos meidän on löydettävä negatiivinen kohta, se on ehkä levytilaa.

5 Gt levytilaa

Monet verkkoisäntälaitteet tarjoavat sinulle rajoittamattoman levytilan näinä päivinä … vaikka nämä yritykset tietävätkin riittävän hyvin, että suurin osa sivustoista ei koskaan ylitä 1 Gt: ta, joten luulen, että riippuu siitä, aiotko rakentaa useita tuhansia tuotteita myyvän kaupan tai vain blogi / yrityssivusto / jne.

johtopäätös

Rakastamme vakavasti Krystalta ja haluamme sinun kokeilevan heitä. Heidän suunnitelmissa on paljon ominaisuuksia, joita tarvitset ehdottomasti verkkosivustosi luomiseen ja hallintaan. Lisäksi heillä on erinomainen asiakastukijärjestelmä, jolla on aina selkäsi, jos tarvitset apua.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-07-26Arvioitu tuote KrystalAuthor Rating 51star1star1star1star1starTuotenimi KrystalPrice
3,99 puntaa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map