Kanadan parhaat CDN (Content Delivery Network) -toimittajat

Vuosi oli 1883, villi länsi. Kaksi kaveria, jotka seisovat 50 metrin päässä toisistaan, kellotornin edessä.


Sivunopeus on erittäin tärkeä, koska se vaikuttaa suoraan käyttökokemukseen. Verkkokaupassa olet joko nopea… tai kuollut. ��

Nopeus on tärkeämpää kuin näppärä toimivuus tai kaikki esteettiset mallit, jotka saatat sisällyttää verkkosivustoosi. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan 47% verkkokäyttäjistä tuskin pysyy verkkosivustosi ympärillä, jos sitä ei ladata kaksi sekuntia tai vähemmän.

Jotkut tutkimukset ovat myös osoittaneet, että 78% verkkokaupoista, jotka kokevat verkkosivustoihin liittyviä kysymyksiä vähemmän todennäköisesti osta samasta sivustosta jälleen, ja 44% heistä kertoo ystävilleen heidän huono kokemus!

verkkosivuston nopeusvektoriAivan kuin se ei olisi tarpeeksi huono, Google korostaa sitä jatkuvasti sivun nopeus on sijoituskerroin.

Tämä tarkoittaa, että nopeasti ladattava verkkosivusto on nopea tapa saada lisää kävijöitä, paremmat sijoitukset ja parempi käyttökokemus. Nyt me kaikki tiedämme, että Googlen algoritmit ovat – suurimmaksi osaksi – piilossa salassapidettä, huolimatta tästä tiedon puutteesta, tiedämme, että hakukone jättiläinen huomauttaa nimenomaisesti, että verkkosivuston nopeus on olennainen osa minkä tahansa verkkosivuston menestystä.

Mistä aloittaa?

Asennus Sisällönjakeluverkosto on loistava paikka aloittaa nopeuden optimointiin. Mutta koska Kanadassa on niin paljon sisällönjakeluverkon tarjoajia, kaventuminen parhaaksi sisällönjakeluverkon (CDN) tarjoajaksi voi olla monumentaalinen tehtävä.

Onneksi sinulle, olemme tehneet kaiken raskaan nostamisen auttaa sinua leikkaamaan paska ja löytämään oikea CDN-palvelu tarpeitasi varten. Tänään aiomme jakaa kanssanne vain parhaat puolet. Joten jos tarvitset lisää hosting-hyvyyttä, tutustu paremmin myöhemmin parhaaseen isännöinti Kanada -sivuun.

Ennen kuin aloitamme, ymmärretään, mikä CDN on ja kuinka se on askel oikeaan suuntaan.

Mennään siihen.

Mikä on sisällönjakeluverkosto?

Sisällönjakeluverkko, joka tunnetaan myös nimellä CDN, on maailmanlaajuisesti hajautettu verkkopalvelimien verkko että välimuistissa oleva staattinen sisältö verkkosivustollesi ja tallentaa sen useisiin eri paikkoihin lähentääkseen sitä globaaleille käyttäjille.

Näin se toimii. Yleensä verkkosivustosi palvelee yhdestä paikasta. Joten kaikki vierailijat käyttävät samaa palvelinta. Tämä tarkoittaa, että jos liikenne on suurta, verkkosivustosi hidastuu automaattisesti. Ja joskus ruuhka-aikoina, verkkosivustosi voi jopa kaataa palvelimen.

miksi käyttää CD-levyä

CDN: n tehtävänä on tässä tapauksessa tallentaa välimuisti kaikki verkkosivustosi staattiset resurssit siten, että ne toimitetaan CDN-palvelimien kautta. Tämä vähentää isäntäpalvelimen kuormitusta ja tekee siitä nopeamman ja tehokkaamman. Lisäksi jokaista verkkosivuston käyttäjän pyyntöä hoitaa heille lähinnä oleva palvelin, mikä helpottaa huomaamista.

Mitkä ovat CDN: n käytön edut??

No, on joitain etuja, joista voisin ajatella – luettelon kärjessä on, että se säästää rahaa. Totuus on, että vuokraat CDN-palvelun ja palveluntarjoajan säästää kustannuksissa jotka sinulla olisi muutoin aiheutunut, jos sijoitat infrastruktuuriin ja erillisiin palveluntarjoajiin ympäri maailmaa.

cdn: n käytön edut

Mutta se ei ole kaikki.

 • CDN alentaa myös verkon viivettä ja pakettien menetystä, mikä tarkoittaa, että loppukäyttäjät kokevat vähemmän värinää ja parempaa streamin laatua. Tämän seurauksena käyttäjät voivat toimittaa teräväpiirtosisältöä.
 • CDN helpottaa yleisön segmentointia ja erilaisen sisällön toimittamista eri käyttäjille käyttäjän käyttämästä laitteesta riippuen.
 • CDN: n arkkitehtuurin asettamisen vuoksi luodaan redundansseja luotettavuuden ja miellyttävän verkkokokemuksen varmistamiseksi.
 • Se tarjoaa lisäturvaa DDoS-hyökkäysten ja verkkouhkien lieventämiseksi.
 • CDN-levyt voidaan asentaa saumattomasti lähes mille tahansa alustalle.
 • CDNS voi myös parantaa huomattavasti verkkosivustosi nopeutta.

Mitä etsiä CDN: stä

CDN-palveluntarjoajat eivät ole samoja. Jotkut ovat monessa suhteessa selvästi parempia kuin toiset. Jotkut asiat, jotka sinun tulee huomioida, ovat valitsemalla oikea CDN-palveluntarjoaja.

cdn-sivun latausaikakaavioNopeus

Verkkosivuston nopeudella on paljon merkitystä. Koska keskimääräinen ihminen odottaa vain kaksi tai kolme sekuntia verkkosivuston lataamiseen, valitsemasi CDN: n latausaika pitäisi olla aika darn hyvä. Ei ole mitään järkeä kuluttaa suurta lahjaa CDN: lle, jos se ei tule olemaan nopeaa.

Luotettavuus

Otetaanpa tämä oikein. Luotettavuus ei tarkoita, että CDN tarjoaa leuan pudottamisen luotettavuuden 100% ajasta. Toki, he voivat antaa sille parhaan kuvan ja tulla lähelle, mutta kuten kaikki muutkin teknologiset ratkaisut, heillä on myös puutteita. Mutta pääsääntöisesti, hyvä CDN: n pitäisi ainakin lähettää terveellinen luotettavuus 99,999%.

ssl-kuvaketurvallisuus

Toinen tekijä, jonka haluat huomioida, on se, kuinka turvallinen CDN-levy on.

Haluat varmistaa, että sinulla on paras suojattu Socket Layer (SSL) tai Transport Layer Security (TLS), jotta mitään tekstiä ei lähetetä, kun kaiken pitäisi olla salattu.

Hinta

Ennen kuin sijoitat CDN: ään, haluat tietää, kuinka paljon se maksaa sinulle. Suurin osa palveluntarjoajista veloittaa GB. Siksi on hyödyllistä tietää, kuinka paljon kaistanleveyttä käytät, jotta voit laskea, kuinka paljon CDN: n käyttö maksaa sinulle.

Vastuuvapauslauseke: Vaikka voi olla houkutusta tehdä halvin tarjous pöydältä, kun kyse on sisällönjakeluverkoista, et todellakaan halua tehdä kompromisseja laadusta. Koska silloin se tarkoittaa, että ylität yleisön, eikä se ole jotain mitä haluat tehdä. Saat mitä maksat.

globaalin verkkopalvelimen sijaintivektoriVerkkosijaintien lukumäärä

CDN-palveluntarjoajien maailmassa mitä enemmän CDN-paikkoja on, sitä enemmän joustavuutta sinulla on. Tästä syystä etsimällä CDN: llä tulisi olla mahdollisimman monta verkon sijaintipaikkaa, joka kattaa kaikki suuret maanosat.

24/7 asiakastuki

Ollaan rehellisiä. Mahdollisuudet hikkaten kohteluun eivät ole tarkalleen olemattomia. Ja jos saat tonnia liikennettä, nämä kertoimet kasvavat räjähdysmäisesti. Ennen kuin teet päätöksen siitä, mistä CDN-palveluntarjoajalta olet menossa, sinun on varmistettava, että toimittaja tarjoaa 24/7 tukea kun jotain menee pieleen.

Kuvan optimointi

Yksi syy siihen, miksi verkkosivustot hidastuvat, johtuu korkearesoluutioisista kuvista. Hyvän CDN: n tulisi tarjota kuvan optimointi, jonka avulla kuvasi ja verkkosivustosi latautuvat nopeammin. Nyt kun tiedät mitä etsiä, siirrytään mehukas osaan.

Kanadan parhaat CDN-palveluntarjoajat arvioitiin

1. Incapsula

imperva incapsula -logoIncapsula on helposti yksi suosikkini tarjoajista. Ja syyt ovat melko yksinkertaisia. Muiden CDN-levyjen kanssa ei ole todella helppoa löytää niin edistynyttä tietosuojaa. Incapsulalla on kuorman tasapainotusominaisuuksien ja PCI-sertifioidun palomuurin lisäksi myös älykäs DDoS-suojaus, joka tarjoaa sinulle leuan murtamisen turvallisuus.

Pidän myös siitä, että se tarjoaa joitain nopeimmista törmäyksistä. Laajan tietokeskuksen kapasiteetin ansiosta Incapsula tarjoaa erittäin nopeaa palvelua erityyppisille tarpeille, mukaan lukien SaaS-yritykset, verkkokaupat ja on-demand-videoiden suoratoisto.

Mikä parasta, erinomaisen nopeuden lisäksi Incapsula on myös optimoitu käsittelemään palvelinten välistä liikennettä. Puhumattakaan siitä, että se on myös erittäin helppo asentaa.

2. Pilvipallo

pilvipallo-logoCloudflare tarjoaa laajan, ympäri maailmaa sijaitsevan tietokeskusten verkon ja erittäin kestävän verkon. Cloudflare tarjoaa sinulle erittäin luotettavia ja tehokkaita palveluita.

Lisäksi Cloudflaressa on sisäänrakennetut virransäästö- ja kuorman tasapainotusominaisuudet, jotka auttavat ylläpitämään palvelun toimitettavuutta. Ja sen reaaliaikaisen analyysin avulla voit helposti valvoa ja estää epäilyttäviä indeksoijia, uhkia ja väärinkäyttäjiä.

Luotettavuuden ja tehokkuuden lisäksi Cloudflaressa on paljon enemmän rakastettavaa. Merkittävin on se, että he tarjoavat ilmaisen suunnitelman joillakin rajoitetuilla ominaisuuksilla pienille verkkosivustoille, jotka eivät voi hankkia omaa premium-CDN-tunnusta.

3. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront -logoCloudfront on erittäin kiinteä CDN palveluntarjoaja, joka tarjoaa nopeita, globaaleja ja nopeasti kasvavia palvelimia.

Valitsin erityisesti CloudFrontin, koska ne tarjoavat turvallisen ja turvallisen ympäristön melkein kaikelle verkkosivuston sisällölle, ja voit tosiasiallisesti rajoittaa CDN-maata ja vastaanottaa suoraa suoratoistoa helposti.

Toisin kuin Incapsula ja Cloudflare, Cloudfrontin palvelu näyttää kuitenkin olevan hieman monimutkaisempi aloittelijoille, mikä tarkoittaa, että tarvitset vähän koulutusta kiertääksesi sitä.

4. Pinorata

Stackpath-logoNeljäs valinta on Stackpath. Se on minun neljäs valinta, koska se on yksi maailman suosituimmista sisällönjakeluverkostoista. Se on nopea, turvallinen ja helppo asentaa, ja sillä on palvelimet, jotka sijaitsevat strategisesti 90 maassa.

Lisäksi SSD-ladatut palvelimet on optimoitu tarjoamaan sivun latausnopeutta ja erinomaista kuvankiihdytystä – puhumattakaan siitä, että siinä on sisäänrakennettu SSL-ominaisuus, joka suojaa verkkosivustoasi reaaliajassa, ja kaksivaiheisen todennuksen suojausominaisuus, joka auttaa lukitsemaan sisällön ja Turvaa tilisi.

5. Akamai

Akamai-logoSeuraava on Akamai. Pidän erityisesti tästä sisällönjakeluverkosta, koska siinä on reaaliaikainen visualisointi, joka tarjoaa arvokkaita tietoja globaaleille alueille, jotka ovat alttiita verkkohyökkäyksille..

Lisäksi se auttaa tunnistamaan kaupungit, joiden liikennetiheys on suurin ja hitaimmat yhteydet. Älykkään alustan lisäksi Akamai tunnetaan myös kyvystään nopeuttaa yhteyksiä ja sillä on sopiva infrastruktuuri, jota tarvitaan yhteyksien nopeuttamiseen.

Toisin kuin useimmissa muissa mainitsemissani sisältöjakeluverkoissa, Akamai on kuitenkin yleensä hieman hitaampi verrattuna lähinnä siksi, että se käyttää DNS-pohjaisia ​​hakuja.

6. Cachefly

Cachefly-logoJos etsit vaihtoehtoa Incapsulalle, tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Cachefly on samanlainen tunnetuimpiin nimiin, kuten Cloudflare ja CloudFront, koska se on yksi markkinoiden nopeimmista CDN-levyistä. Lisäksi yhtiö tarjoaa CDN: tä kaikilla mantereilla, mikä on melkoinen harppaus, jos sitä ajatellaan, etenkin siksi, että suurin osa muista CDN: istä tarjoaa CDN: tä vain rajoitetussa määrässä mantereita.

Kaikkien näiden herkkujen lisäksi yrityksellä on kauppoja joidenkin tunnetuimpien tuotemerkkien kanssa, mikä on merkki luottamuksesta. Haittapuoli kuitenkin Cachefly voi olla melko kallista. Lisäksi on melko vaikea löytää suunnitelmaa muutamalla gigatavulla. Vaikka ne ovat kalliita, ne ovat edelleen yksi parhaista siellä rahaa varten.

Yhteenvetona

Se on se, ihmiset! Kuusi vuoden 2020 parhaan sisällönjakeluverkon tarjoajaa. Kuten aina, muista tehdä oma tutkimus ja due diligence varmistaaksesi, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi..

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja
 • Paras blogialusta

Viitteet ja kuvapisteet:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map