JustHost Review (2020) – kannattaako laulaa heidän mukanaan?

JustHost arvostelu


Chris Phillips perusti JustHost.com-sivuston vuonna 2002 Glendalessa, Kaliforniassa. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2012, ja EIG osti sen.

Se antaa meille ohjeet siitä, mitä tuloksia voidaan odottaa, kun tarkastellaan monien muiden EIG-tuotemerkkien toistaiseksi (iPage ja HostGator).

Jotta heille olisivat kohtuulliset mahdollisuudet, perustimme WordPress-verkkosivuston JustHost ”Shared” -suunnitelmaan kesäkuussa 2015. Siitä lähtien olemme seuranneet heidän käyttöaikaaan ja nopeuttaan odottaessamme tarjota sinulle tämän oikeudenmukaisen, puolueettoman arvioinnin..

Tässä ovat tähän mennessä tulokset:

Plussit Justhost Hosting -palvelun käytöstä

Jos olet lukenut jonkin muun hosting-arvostelujemme, saatat huomata, että täältä puuttuu jotain (kuten ‘Big 3’, mukaan lukien käyttöaika, nopeus ja palvelu).

Sillä on syy …

Keskitymme kuitenkin positiivisuuteen ennen kuin pääsemme siihen.

1. Palvelimen välitön tarjoaminen

Jotkut isännät vaativat pitkäaikaisen kirjautumisprosessin useimpiin uusiin tiliin, mikä tarkoittaa, että sinun (kyllä, jopa kansainväliset) täytyy joutua hyppäämään puhelimeen varmistaaksesi, kuka olet.

Tämä tarkoittaa, että voit odottaa hidasta prosessia (puhumattakaan turhauttavasta ja lievästi ärsyttävästäkin). Tai satunnaisesti pariton tunnin puhelut.

Hyvä uutinen on, että JustHost tarjoaa välitöntä palvelinten järjestämistä, jos haluat mennä heidän premium-, VPS- tai omistettujen palveluidensa mukana.

2. 30 päivän rahat takaisin -takuu ja lisäosat

JustHost tarjoaa tavanmukaisen 30 päivän rahojen palautustakuun, jos et ole tyytyväinen alkuperäiseen kokemukseesi. Se on melkein (katso mitä teimme siellä?) Teollisuuden keskiarvo niille, jotka seuraat kotona.

On tärkeää huomata, että hyvitys koskee vain isännöintipalvelua.

Sitä ei sovelleta muihin tuotteisiin, kuten verkkotunnuksiin. Koska ilmaiset verkkotunnukset ovat mukana, JustHost vähentää palautuksesta palautettavan verkkotunnuksen 15,99 dollaria, joka kattaa niiden kustannukset.

Voit sitten siirtää valitsemasi verkkotunnuksen toiselle Web-palvelimelle. Huomaa, että et voi siirtää vasta rekisteröityneitä verkkotunnuksia toiseen isäntään 60 päivän kuluessa aktivoinnista.
Justhost-ominaisuudet
JustHost integroituu helposti suosittuihin alustoihin, kuten Google Appsiin, yli 100 muun avoimen lähdekoodin sovelluksen lisäksi.

He heittävät myös ilmaisia ​​Google- ja Bing-mainontahyvityksiä, mikä on kätevä pieni bonus, jos olet valmis aloittamaan online-myynnin tuoton.

3. Ilmainen verkkotunnus

Uusille tiliin liittymisille annetaan myös ilmainen verkkotunnus (valitsemastasi hosting-suunnitelmasta riippumatta).

Hurraa!

4. Ilmainen komentosarjakirjasto

Jokaisen JustHost-tilin avulla saat ilmaisen täyden skriptikirjaston.

SimpleScripts voi asentaa automaattisesti kaikki valitsemasi skriptit sivustollesi. Käytettävissä olevia skriptejä ovat WordPress, osCommerce, phpBB ja Joomla.

Tällä tavalla voit asentaa tarvitsemasi skriptit ilman, että sinun täytyy olla koodaava nero.

5. Hyvä turvallisuus

Kun valitset verkkoisäntää, turvallisuuden tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista.

Onneksi JustHost tarjoaa paljon erilaisia ​​sivustoturvallisuuden muotoja. He käyttävät SSL (Secure Sockets Layer), suojattu kuori (SSH), solid-state-asema (SSD) ja paljon muuta.

Ne tarjoavat myös SiteLockin, joka sisältää:

 • Päivittäinen 360 asteen haavoittuvuustarkistus
 • Hallintapaneelin raportit
 • hälytykset & sähköposti-ilmoitukset
 • Dynaaminen todennettavissa oleva turvamerkki
 • Turvallisuuden ylläpito
 • 360 asteen skannaus (oletusarvot, ajettavat lataukset, tietokannan haavoittuvuudet ja sovellusten haavoittuvuudet)

Saat myös välittömiä hälytyksiä ja raportteja sähköpostiosoitteeseesi ja kojelautaan, jos uhka havaitaan. Tällä tavoin voit ryhtyä toimiin haitallista sisältöä vastaan ​​ennen kuin sivustosi on mustassa luettelossa.

JustHost väittää, että voit ottaa yhteyttä heidän tiiminsä siivota haitalliset tiedostot, jos et tiedä miten poistaa ne itse.

6. Parannetut sivujen latausajat

Edellinen 24 kuukauden arvostelu heidän sivujen latausaikoista on vihdoin osoittanut keskimääräistä paremman suorituskyvyn.

JustHost on tullut noin 731 ms, mikä on melko hyvä ottaen huomioon alan standardit.

Jos he pitävät hyvää suorituskykyä, se on hyvä uutinen, koska nopeus (tai sen puute) on yksi tärkeimmistä syistä, jotka ihmiset poistuvat sivustostasi (ilman että heistä tulee asiakkaita tai asiakkaita). Vierailijat poistuvat, sivun katselut vähenevät, tulokset saavat osuman ja asiakastyytyväisyys laskee.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

JustHost viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotJustHost keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

Miinukset Justhost Hosting -palvelun käyttämiselle

Tärkeimmät ominaisuudet, joita isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa, ovat:

 1. Käyttöaste: Verkkosivustosi keskimääräinen aika verkossa ja käytettävissä (ei “alhaalla”, kun vierailijat eivät pääse sivustoon palvelinvirheiden tai ongelmien vuoksi)
 2. Nopeus: Kuinka nopeasti (tai hitaasti) sivusi lataa kaiken sisällön, kuvat ja paljon muuta. Yleensä, mitä hitaampi verkkosivusto, sitä pienemmät tulokset.
 3. Asiakaspalvelu: Hyvän palvelun tulisi mennä pidemmälle ja auttamaan sinua selvittämään, kuinka tehdä sivustosi kokemuksesta paras, kun vianetsit yleisiä ongelmia, kun ne ilmaantuvat. Se on erityisen totta, jos et ole maailman teknisin henkilö.

Ja jos luet PROS-osaa (getcha – skimmers!), Huomaat, että kahta kolmesta ominaisuudesta ei ole vielä ilmestynyt.

Se ei ole hyvä merkki. Katso:

1. Huono asiakastuki

Kaiken kaikkiaan kokemuksemme heidän asiakastuestaan ​​oli melko hyvä. JustHost-tuki liitettiin 3 minuutissa ja vastaus kysymykseemme annettiin suhteellisen nopeasti.

Taustatarkistus paljasti kuitenkin muiden asiakkaiden sekalaisia ​​arvosteluita..

JustHost-tuki

Vaikuttaa siltä, ​​että JustHostin asiakaspalvelun laatu on saattanut kääntyä huonompaan suuntaan vuonna 2015.

Katsokaa vain Twitter-käyttäjän @_MichaelTanner vaihtoa JustHostin kanssa maaliskuussa 2015:

JustHost twitter 1

Näyttää siltä, ​​että JustHost on käyttänyt Twitterissä samaa lähestymistapaa kuin live chat-palvelussaan. Yritys lähetti Michaelille vastauksessaan linkin, joka ei vaikuttanut olevan hyödyllinen.

Ja hän ei ole ainoa asiakas, joka on ottanut Twitteriin valittaakseen.

Tammikuussa 2016 Twitter-käyttäjä @natecyph kertoi, että vaikka hän on ollut JustHostin kanssa pitkään, heidän asiakaspalveluaan ei voida hyväksyä.

JustHost Twitter2

Yhtiö vastasi hänelle, mutta näyttää siltä, ​​että he olisivat voineet olla liian myöhään.

Toinen web-hosting-yritys nimeltään “Cut All The Shit” vastasi myös ja rohkaisi häntä siirtämään sivuston heidän palvelimilleen.

JustHost Twitter 3

Vaihto osoittaa, kuinka paljon web-isäntä käyttäjät arvostavat laadukasta asiakaspalvelua.

Jos pääsy tehokkaaseen, ympäri vuorokauden auki olevaan asiakastukeen on sinulle tärkeä, kannattaa ehkä miettiä kahdesti sitoutumista JustHostiin..

2. Keskimääräistä alhaisempi käyttöaika 99,88%

Viimeisen 24 kuukauden aikana JustHostin käyttöaika oli keskimäärin 99,88%, mikä on alle teollisuusstandardin 99,93%.

On sääli, koska JustHost on viimeisen 12 kuukauden aikana osoittanut kunnollisia tuloksia ja jopa pitänyt käyttöaikaansa 100% peräkkäisinä 4 kuukautena (joulukuu 2018 – maaliskuu 2019). Se ei kuitenkaan riittänyt nostamaan niiden keskimääräistä käyttöaikaa testikauden aikana.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,46%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,87%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 98,20%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

JustHost viimeisen 24 kuukauden tilastotJustHost keskimääräinen käytettävyys | Katso tilastot

3. Halvin hinta VAIN 3 vuoden ennakkomaksulla

JustHost näyttää siltä, ​​että sen edessä on edullinen, ilmoitetulla 3,95 dollarin kuukausikorolla.

Huomaa, että joudut maksamaan kolme vuotta, kaikki kerralla etukäteen, jos haluat lukita tuon suuren määrän. Muutoin lyhyempi aika (kuten 12 kuukautta) antaa sinulle takaisin 5,95 dollaria kuukaudessa sen sijaan (jälleen kerran – maksetaan etukäteen).

Pahemman asteen vuoksi, kun tämä “tarjouskurssi” vanhenee, kun suunnitelmasi päättyy, hinnoitteluvaihtoehtosi nousevat jälleen.

Kun säädetään todelliseen hintaan, se asettaa JustHost-kilpailun suuntaan joidenkin parhaiden isäntien kanssa, joita olemme tarkistaneet. (Tiedätte myös ne, joilla on paljon parempi nopeus ja tuki.)

4. Viikkovarmuuskopioita ei voida taata

JustHost tarjoaa viikoittaisia ​​varmuuskopioita.

Vaikka tämä tarjous ei ole suuri (jotkut muut isännät tarjoavat päivittäin tai öisin verrattuna), se on hyvä (sen edessä). Ainakin viikoittaisen kopion laatiminen hätätilanteissa on hyödyllistä ja mukavaa tietää.

Mutta…

JustHost ei takaa heidän tarjoamiaan viikoittaisia ​​varmuuskopioita. Ne tarjoavat teknisesti yhden, mutta eivät tue tai seiso sen takana.

Öö mitä?

Ilmeisesti et voi todella panostaa verkkosivustosi turvallisuutta ja tulevaisuutta tällä vähemmän inspiroivalla vaatimuksella.

Haluat ehkä löytää suunnitelman B joka tapauksessa.

5. Myymälämäärä oli liian korkea

Kaikkien yritysten tulisi voida vapaasti yrittää saada tuloja, vaikka ne katsovat sopiviksi.

Valitettavasti JustHost-palveluun kirjautuessasi pommitettujen myyntimäärien määrä on melko turhauttava.

Monet muut ovat jo valittaneet tästä käytännöstä, mutta valitettavasti se ei ole pysäyttänyt jatkuvaa myyntiä.

JustHost hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on nopea kuvaus heidän tarjoamistaan ​​hosting-suunnitelmista:

 • Perussuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 3,95 dollaria kuukaudessa ja tukee yhtä verkkosivustoa. Sen mukana tulee 50 Gt levytilaa ja tukee 5 sähköpostitiliä (joissa 100 Mt tilaa tiliä kohti) ja 25 aliverkkotunnusta.
 • Plus suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 6,95 dollaria kuukaudessa ja tukee 10 verkkosivustoa. Sen mukana tulee 150 Gt levytilaa, tukee 50 aliverkkotunnusta, 100 sähköpostitiliä (500 Mt tiliä kohti) ja mukana tulee CDN.
 • Pääsuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 6,95 dollaria kuukaudessa ja tukee rajattomia verkkosivustoja. Se sallii rajoittamattoman aliverkkotunnuksen, rajoittamattoman sähköpostitilin ja rajoittamattoman tallennustilan. Sen mukana tulee 1 SSL-sertifikaatti, 1 omistettu IP ja ensisijainen varmuuskopiosuojaus.

JustHost hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Ilmainen verkkotunnus? Joo.
 • Helppo ilmoittautuminen: Nopea, kaksivaiheinen rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Jaetun hosting-tilien enimmäismäärä on 200 000 inodia, 1 000 tietokantataulua ja 3 Gt MySQL / PostgreSQL-tietokantoja. Tämän rajan ylittäminen voi johtaa tilisi lopettamiseen ilmoituksella tai ilman erillistä ilmoitusta.
 • upsells: Paljon myyntimääriä.
 • Tilin aktivointi: Nopea aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: Heidän oma räätälöity cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: ”Yhden napsautuksen asennukset” -vaihtoehto suosittujen sovellusten ja CMS: ien asentamiseen.

Suosittelemmeko JustHostia?

Vaikea sanoa.

Vaikka niiden nopeus onkin kunnollinen, JustHost epäonnistuu kahdessa kolmesta suurimmasta palvelusta verkkoisäntänä.

Heidän asiakastuen laatu oli parhaimmillaan marginaalista, ja JustHostin käyttöaika on myös keskimääräistä alhaisempi, mitä haluaisimme nähdä.

Lisäksi heidän todellinen hinnoittelu asetti heidät suoraan kilpailemaan PALJON parempien isäntien kanssa samanlaisella hintaluokalla.

Ehkä kannattaa tarkistaa nämä ensin, jotta säästät aikaa, rahaa, hermoja ja vaivaa pitkällä tähtäimellä.

Oletko käyttänyt JustHostia? Jätä alla rehellinen ja avoin arvostelu – hyvä tai huono, arvostamme molempia!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map