IONOS-hosting-arvostelu – hyvä, mutta ei kaikille …

Ionos arvosteluIONOS-web-hosting-kotisivu


IONOS (tunnetaan aiemmin nimellä 1&1) on web-hosting-palvelu, joka sisältää useita verkkosivutyökaluja.

Ne kattavat suurimman osan käytettävissä olevista isännöintivaihtoehdoista, kuten jaetusta isännöinnistä, VPS-isännöinnistä, WordPress-isännöinnistä, pilvimajoituksesta ja muusta.

Tämä yhdistettynä erinomaisiin asiakastukimahdollisuuksiin ja kohtuulliseen hinnoitteluun on tehnyt IONOSista suosikin isännöintipalvelumaailmassa.

Kuinka hyvä IONOS-hosting on? Tätä arviota varten kattamme enimmäkseen IONOSin jaetut isännöintipalvelut.

Testasimme useita tekijöitä, kuten asiakaspalvelu, yleinen käytettävyys, palvelun käyttöaika ja muut, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman täydellisen katsauksen.

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT: suositeltava
NOPEUS: 649ms (Maaliskuusta 2020 huhtikuuhun 2020)
KÄYTTÖASTE: 100% (Maaliskuusta 2020 huhtikuuhun 2020)
TUKI: 24/7 Live Chat, tietokanta
sovellukset: WordPress, Duda, Drupal, phpBB, Joomla
OMINAISUUDET: Omistettu SSL-varmenne, hallintapaneeli, verkkosivustojen rakentaja
ASENNUSSUUNNITELMAT: Jaettu, VPS, WordPress, Cloud, Dedicated Server
SIVUSTEN SIIRTO: Ei ilmainen
Hinnoittelu: Alkaen 1,00 dollaria kuukaudessa (uusitaan 8,00 dollarilla kuukaudessa)

Hyödyt IONOS-isännöinnin käytöstä

1. Responsiivinen asiakastuki

Ensimmäinen asia, jonka huomasimme IONOSissa, oli sen asiakastukivaihtoehdot.

Asiakastuki on valtava kauppa melkein kaikilla toimialoilla.

Jos ansaitset elantosi kokonaan verkkosivustoltasi (mikä koskee paljon nykyaikaisia ​​yrittäjiä), sinun on luotettava siihen, että sivustosi on aina toiminnassa. Mutta kun ongelma ilmenee, sinun on myös luotettava siihen, että isännöintiäsi käsittelevään yritykseen voidaan ottaa yhteyttä välittömästi ongelman selvittämiseksi.

IONOS tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa livekeskustelua ja online-ohjekeskusta, joka sisältää runsaasti artikkeleita kaikista heidän tärkeimmistä palveluistaan.

Live-chat-keskustelun avulla he pyytävät sinua esittämään kysymyksesi ennen yhteydenottoa. Sitten, olet heti pariksi agentin kanssa.

Alle minuutissa, meillä oli keskustelu Jean F: n kanssa.

Ionos-live chat-tuki

Jeanin vastaukset olivat välittömiä ja täydellisiä. Ei koskaan tuntunut olevan tekemisissä jonkun kanssa, joka ei puhu sujuvasti englantia tai jonkinlaista automaattista robottia. Tämä oli todellinen henkilö, joka tarjosi reaaliaikaisia ​​vastauksia.

Kaiken kaikkiaan palvelutaso oli fantastinen. Jos meillä olisi tyttö, voisimme sanoa, että hänen vastaukset olisivat voineet olla sydämellisempiä, mutta kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä viestintään.

2. Vahva käyttöaika – 100%

Yksi tärkeimmistä mittareista, joita mitataan isännöintipalveluntarjoajien suhteen, on käyttöaika.

Maksat siitä, että verkkosivustosi on verkossa. Jos käyttöaika puuttuu ja sivustosi rutiininomaisesti laskee, isännöintipalvelusi on epäonnistunut sinua tärkeimmällä alueellaan.

IONOSin mukaan käyttöaika on 99,9%. Asiakaspalveluosaston mukaan ainoa syy siihen, että he eivät väitä 100%: n käyttöaikaa, on se, että he eivät pysty vastaamaan luonnonkatastrofeista.

Ionos käyttöaika- ja nopeustilastotIONOS-käyttöaika keskimäärin | Katso tilastot

Ja niin kaukana tiedoista, joita olemme keränneet heidän käyttöaste on ollut täydellinen 100%. Muista, että tämä on vain kahden kuukauden data, joten emme voi vielä tehdä johtopäätöksiä, mutta alku on ollut lupaava. Päivitämme heidän tilastotiedot ajan kuluessa.

3. Hyvä sivun latausnopeus

Hidas sivusto ei ole vain ärsyttävä: kun sivun lataaminen vie yli 5 sekuntia, yli 25% potentiaalisista vierailijoista näyttää jo muualta

Miksi niin?

Sivuston suorituskyky on iso juttu, kun Google tutkii sivustoasi. Kaikkien tärkeiden SEO-pistemääräsi, joka määrittää sijoituksesi maailman suosituimmassa hakukoneessa, luottaa siihen suuresti.

Sivuston nopeus on neljäs tärkein SEO-sijoituskerroin, vain sivuston turvallisuuden, indeksoitavuuden ja mobiiliystävällisyyden takana.

Joten hidas sivusto on välitön käännös Googlelle ja verkkosivustojen kävijöille.

Elämme välittömän viestinnän ja välittömän tiedon aikakaudella. Jos olet jälkeenjäänyt, käyttäjä voi todennäköisesti löytää toisen sivuston, jolla on samanlaisia ​​tietoja, jotka välittävät enemmän heidän kokemuksestaan.

Kun sivusi nopeus laskee, poistumisprosentti nousee nopeasti.

Sivun latauksen poistumisprosentti

Siksi on hienoa nähdä, että IONOS tuottaa hyvän sivun keskimääräisen latausnopeuden 649ms (0,65 sek). On vielä aikaista tehdä johtopäätöksiä tai varmoja väitteitä, mutta se on hyvä alku. Päivitämme tätä katsausta, kun keräämme lisää tietoja.

Ionos tarkensi käytettävyyttä ja nopeuttaIONOS-järjestelmän keskimääräinen nopeus maaliskuu 2020 – huhtikuu 2020 | Katso tilastot

4. Ilmainen SSL-suojaus

Turvallisuus on toinen tärkeä osa isännöintipalvelua. Onneksi se on alue, jolla IONOS on erinomainen.

Palvelu käyttää GeoTrust-erikoistunutta SSL-varmennetta ja jokerimerkkijärjestelmän SSL-varmennetta. Tämä salaa verkkosivustosi edistyneeseen tietoturvaan, mikä auttaa sinua hengittämään helpotuksen huolestuttaessa, kun harjoitat liiketoimintaa verkossa.

Tarvitset SSL-varmenteen, jotta sinulla olisi HTTPS-verkkosivusto. Jos URL-osoitteesi alkaa HTTP: llä, Google merkitsee sivustosi suojaamattomana. Lisäksi SSL-varmenteet suojaavat tietoja, joita vaihdetaan käyttäjien ja sivuston välillä. Tämä auttaa asiakkaitasi luottamaan sinuun enemmän, mikä on kaiken liikesuhteen selkäranka

GeoTrust Dedicated SSL -sertifikaatti sisältyy palvelimeen, Developer Shared Hosting- ja Developer eShop -paketteihin. Wildcard SSL -sertifikaatti on vakiona kaikkien Linux- ja Windows-jaettujen hosting-suunnitelmien kanssa.

5. Ilmainen verkkotunnus ja sähköposti joissain paketeissa

Ekstrat ovat aina mukavia. Rakastamme nähdä, että isäntäpaketit heittävät joitain bonusominaisuuksia ilmaiseksi, kun tilaat jonkin heidän maksamista vaihtoehdoista.

IONOS tarjoaa oikeastaan ​​kaksi yleisintä ilmaisominaisuutta, verkkotunnuksen rekisteröinti ja sähköpostiosoitteet.

Verkkotunnus on ilmainen yhden vuoden ajan Essential-, Business- ja Expert Shared Hosting -pakettien kanssa.

Kun kyse on merkkituotteiden sähköpostitileistä (toinen välttämättömyys, jos haluat ottaa vakavasti ihmisiä, joiden kanssa työskentelet), sekä Linux- että Windows-paketeissa on sähköpostitilit kaikilla tasoilla. Windows-tilaajat voivat vastaanottaa 25–500 sähköpostitiliä, kun taas Linux-asiakkaat saavat 10–100 tiliä. Kaikki riippuu valitsemastasi paketista.

6. Parannettu käyttöliittymä

IONOS ei käytä klassista cPanelia, vaan ovat kehittäneet oman mukautetun taustan. Niille, jotka ovat tottuneet cPaneliin, se voi olla hämmentävä ja kestää jonkin aikaa tottuakseen alussa, mutta kaiken kaikkiaan se on melko helppokäyttöinen.

Ionon käyttöliittymä

Hallintapaneelissa voit hallita verkkotunnuksia, SSL-varmenteita, sähköpostiosoitteita, tarkistaa sivustosi tilastot ja niin edelleen.

IONOS on myös lisännyt parannetun hakupalkin, josta voit löytää asetukset ja vaihtaa tuotteiden välillä nopeammin.

IONOSin käyttöliittymästä on ollut muilta käyttäjiltä paljon sekalaisia ​​tunteita, varsinkin kun se ei ole kovin intuitiivinen verrattuna cPaneliin. Mutta näyttää siltä, ​​että IONOS on pyrkinyt parantamaan kojelaudan käytettävyyttä ja tehnyt siitä loogisemman käytön.

Miinukset IONOS Hosting -sovelluksen käyttämisessä

1. Tilin rekisteröinti on mahdollista vain rajoitetussa määrässä maita

Yksi niistä asioista, joita et ehkä edes huomaa IONOSista, on, että voit rekisteröidä tilisi vain rajoitetussa määrässä maita. Suurin osa maista on edustettuna, mutta jos esimerkiksi sijait Kiinassa ja haluat kirjautua IONOSiin, se ei ole mahdollista, koska sitä ei ole niiden luettelossa.

Sama pätee useimpiin Euroopan maihin. Vaikka IONOS perustettiin Saksaan ja sen pääkonttori sijaitsee edelleen siellä, vain jotkut Euroopan maista ovat edustettuina luettelossa.

Muutamia esimerkkejä, joissa et voi kirjautua IONOSiin:

 • Kiina
 • Iran
 • Egypti
 • Marokko
 • Myanmar
 • Eurooppa (Puola, Romania, Alankomaat, Portugali, Ruotsi, Suomi, Belgia, Tšekin tasavalta jne.)

Joten sinun kannattaa ehkä tarkistaa ennen kirjautumista, jos voit jopa jatkaa rekisteröintiä omassa maassasi.

2. Ei ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtoja

Jos siirrät sivustosi uudelle verkkoisäntälle, loistava tapa makeuttaa potti on tarjota ilmainen siirto.

Sen avulla uusi asiakas voi poistaa osan prosessin stressistä ja taloudellisesta taakasta.

Se ei ole jotain, jota IONOS tarjoaa.

Varmisimme, että tarkistamme heidän asiakaspalvelunsa kanssa live-chatin kautta. Asiakastuesta vastaavan Jeanin mukaan he eivät tarjoa ilmaisia ​​siirtoja, eikä hän voinut antaa vankkaa vastausta kysyessään hinnoittelusta.

Jeanin mukaan siirtoprosessi on noteerattava erikseen asiakkaille, koska se veloitetaan tunneittain.

IONOS-kustannukset, -suunnitelmat ja maksutavat

IONOSilla on kaksi erilaista jaettua hosting-palvelua, joista jokaisessa on kolme web-hosting-pakettia.

Ensinnäkin he tarjoavat Linux-isäntätilaa – jota virallisella verkkosivustolla kutsutaan vain Web-hosting-palveluksi.

Ne tarjoavat myös Windows-isännöinnin. On selvää, että nämä jaetun isännöinnin eri variaatiot tapahtuvat eri käyttöjärjestelmissä.

Molemmat hinnoitellaan hyvin, mutta saat Windows-vaihtoehdolla paljon enemmän ominaisuuksia. Jokaisella selaimella on kolme eri tasoa, joista valita.

Aloitetaan Linux:

 • Linux Essential -suunnitelma on riskitön kuukausittain -paketti. Se maksaa 4 dollaria kuukaudessa. Tämä taso toimii parhaiten yhdellä verkkosivustolla ja tarjoaa 10 Gt tallennustilaa. Jokainen, joka ostaa tämän tason, saa myös 10 sähköpostitiliä ja ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Sen suorituskykytaso antaa verkkosivustollesi jopa 50 kävijää minuutissa.
 • Liiketoiminnan taso alkaa 1 dollarilla ensimmäiseltä kuukaudelta ja nousee sitten 8 dollariin kuukaudessa ilman sitoutumista. Tämän tason käyttäjillä voi olla rajaton määrä verkkosivustoja, joilla on rajoittamaton tallennustila. He saavat jopa 50 sähköpostitiliä ja ilmaisen verkkotunnuksen yhden vuoden ajaksi. Tämän tason sivustot on optimoitu korkeintaan 200 kävijää minuutissa.
 • Asiantuntijataso maksaa 14 dollaria kuukaudessa ja voidaan peruuttaa milloin tahansa. Se sisältää myös rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, tallennustilaa ja tietokantoja, joissa on ilmainen yhden vuoden verkkotunnus ja jopa 100 sähköpostitiliä. Expert-suunnitelman sivustot on optimoitu korkeintaan 500 kävijää minuutissa. Sisältää myös SiteScan-haittaohjelmien suojauksen ja sisällön jakeluverkon.

Ionos jakoi linux-hosting-hinnoittelun

Asioiden Windows-puolella on useita suurempia suunnitelmia, joihin sisältyy sitoutumiskausi.

 • Liiketoimintasuunnitelma toimii yhdessä verkkosivustossa tai projektissa. Se on 1 dollari kuukaudessa 12 kuukauden ajan ja uusiutuu sitten 8 dollarilla kuukaudessa. Saat 100 Gt tallennustilaa, 25 sähköpostitiliä ja ilmainen verkkotunnus.
 • Pro-suunnitelma hinta on myös 1 dollari kuukaudessa kuuden kuukauden ajanjakson ajan ja uusiutuu sitten 10 dollarilla kuukaudessa. Se on hyvä tai jopa viisi verkkosivustoa, ja siinä on 250 Gt tallennustilaa. Tilaajat saavat 100 sähköpostitiliä ja ilmaisen verkkotunnuksen.
 • Asiantuntijasuunnitelma on korkein kolmesta Windows-tasosta. Kuten muutkin, se alkaa 1 dollarista kuukaudessa ja jatkuu sellaisenaan kuuden kuukauden ajan. Sen jälkeen se on 14 dollaria kuukaudessa. IONOS sanoo, että se on paras jopa 50 verkkosivustolle ja sillä on 500 Gt tallennustilaa. Tämän suunnitelman mukana tulee ilmainen verkkotunnus ja 500 sähköpostitiliä sekä sisältöjakeluverkostoa.

Ionos jakoi Windows-palvelimen hinnoittelun

IONOS hyväksyy PayPalin ja luottokorttimaksut.

Suosittelemmeko IONOSia?

Kyllä, me teemme.

Niiden joustavat suunnitelmat sekä Linuxille että Windowsille ovat kohtuuhintaisia ​​ja sisältävät paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Kokemmemme salamannopea asiakastuki oli myös valtava sulka korkissa.

Mutta on myös haittapuolia, et voi liittyä heihin useimmissa Euroopan maissa, ja mainostettu 1,00 dollarin kuukausittainen hinnoittelu uusiutuu huomattavasti korkeammalle 8,00 dollaria kuukaudessa.

SSL-tietoturva tekee tästä erittäin turvallisen palvelun, ja halusimme todella, että sen mukana tulee ilmainen verkkotunnus. Vaikka se ei merkitse niin monta voittoa kuin vaikkapa esimerkiksi Bluehost, se on silti luotettava isännöintipalveluntarjoaja, joka saa työnsä päätökseen, suoraan GoDaddyn kanssa.

Loppusanat Oletko käyttänyt IONOSia aiemmin? Harkitse kommentin jättämistä alle – hyvää tai huonoa – sillä ei ole väliä, kunhan se on hyödyllinen kävijöillemme. Kiitos tuestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector