InMotion-hosting-arvostelu

Liikkeessä on pilvipalveluyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2001 ja on aina keskittynyt yritysasiakkaisiin.


Mikä erottaa heidät muista suurimmista isäntäyrityksistä, on se, että Endurance International ei omista niitä. Tämä liike-jättiläinen on jo monien suurten web-hosting-alustojen omistaja, mukaan lukien sekä Bluehost että HostGator.

Joten miksi tämä on tärkeä, saatat kysyä?

InMotion Hosting yrittää perustaa brändinsä sen perusteella, että he ovat alakoira, joka ei pelaa samoilla säännöillä kuin suuret kaverit. He tekevät tämän melko hyvin, ja web-hosting-maailmassa heidät kutsutaan “geek-valinta”.

Ne tarjoavat valikoiman paketteja ja suunnitelmia, jotka sisältävät erilaisia ​​etuja ja ominaisuuksia verkkosivustosi parantamiseksi. Mutta pystyykö InMotion kilpailemaan nykyisten markkinoiden parhaiden kanadalaisten web-hosting-yritysten kanssa?

Otetaan selville.

TLDR;

InMotion on suuri yritys, joka tarjoaa lupauksensa. Jos etsit sitten erittäin pitkää testijaksoa InMotion on loistava valinta heidän 90 päivän rahat takaisin -takuullaan.

Ihmiset, jotka etsivät ilmaisia ​​tietojen varmuuskopioita ja siirtoja, ovat myös löytäneet hyvän valinnan, koska ne tarjoavat sekä suuren käytettävyyden että nopeuden.

Yksi isoista syistä olla menemättä InMotioniin on heidän keskimääräistä korkeampi johdantohinnoittelu.

Kova tiede

Pilvitallennustestejämme voidaan yksinkertaistaa kahteen avaintietoon: käyttöaika ja keskimääräinen latausaika. Parhaat yritykset ovat vahvoja molemmissa kategorioissa riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

InMotion Uptime -tilastot Kanadassa

Kanadalaisten lukijoidemme auttamiseksi olemme suorittaneet testejä kaikkialta maasta. Tässä on mitä keräsimme InMotioniin:

 • Montreal

  Käyttöaste – 99,1%
  Loadtime – 2,312Ms

 • Toronto

  Käyttöaste – 99,0%
  Loadtime – 2,232Ms

 • Vancouver

  Käyttöaste – 98,9%
  Loadtime – 2,485Ms

 • Winnipeg

  Käyttöaste – 98,9%
  Loadtime – 2,358Ms

Mitä käyttöaika tarkoittaa??
 • Uptime – Prosenttiosoite, joka ilmaisee kokonaisajan, jonka palveluntarjoaja on verkossa ja toimii normaalisti.
 • Montrealin 99,1%: n käyttöaika – InMotionin palvelut eivät olleet käytettävissä vain 0,9% ajasta Montrealin käyttäjille. Matematiikka vastaa noin 78 tuntia seisokkeja vuoden aikana.
 • Mitä tämä tarkoittaa saatavuuteen – murto-osa prosenttiyksiköstä voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi saatavuuteen

Hyvä käyttöaika – Pidämme käyttöaikaa yli 98%: n mittaustulokset vahvoiksi.

InMotion-latausajat Kanadassa

Mitä latausaika tarkoittaa??
 • Lataa aika – todelliset nopeusmittaukset.
 • Mittayksikkö – Edellä esitetyt ajat mitataan millisekunnissa ja kattavat pilvipalvelimen täydellisen pyynnön ja vastauksen ajan..
 • Kuinka tämä testataan – kootut luvut ovat keskimäärin kuukausien mittaisia ​​kokeita iPagen alustalla useilla selaimilla, kuten Google Chromen, Mozilla Firefoxin ja Microsoft Internet Explorerin kanssa.
 • Muut muuttujat – Verkkosivustosi loppukäyttäjät saattavat tuntua jonkin verran reagointiaikoista johtuen useista tekijöistä, kuten paikallisen verkon nopeudesta, selaimen käyttäytymisestä ja palvelinliikenteestä.
 • Hyvät latausajat – Kuormitusajat, joiden keskimääräinen nopeus on enintään 2000 millisekuntia, katsotaan erittäin suorituskykyisiksi.

latausajan merkitys

Isännöintipalveluntarjoajia, joiden reaktioajat ovat hitaampia, on vaarallista käyttää, koska lukijat ja asiakas voivat ärsyttää viivästyksiä ja valita selata muita sivustoja sen sijaan. Syvempi sukellus tutkimuksemme osoittaa sinulle, että isännöintipalveluntarjoajat ovat kaikkialla kartalla.

InMotionin latausajan testitulokset olivat lähellä keskimääräistä ja niiden käytettävyyspisteet ovat keskimääräistä korkeammat. Joten kysymyksestä tulee, ovat heidän hinnat ja ominaisuudet riittävän hyvät, jotta heistä olisi kiehtova valinta isännöidäkseen?

InMotion-hinnoittelu

Kuten yllä näet, InMotion tarjoaa suhteellisen vakaan suorituskyvyn käytettäessä käytettäviä mittareita ja keskimääräisiä sivun latausaikoja. Tämän sanoi, että yrityksellä on myös maine yhtenä markkinoiden kalliimmista tarjoajista.

Tässä on kurkistus siitä, kuinka InMotion esittelee paketinsa ja suunnitelmansa:

Jaettu yritysmajoitus ilmaisilla SSD-InMotion-hosting-palveluilla

InMotion jakaa heidän palvelut kolmeen selkeään luokkaan. Ensimmäinen on Launch-suunnitelma, joka on suunniteltu uusille verkkosivustojen suunnittelijoille ja yksinkertaisille blogeille. Hiihto- tai jääkiekkotaistelu -sivustolle – tämä olisi enemmän kuin riittävä – koska se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja rajoittamattoman kaistanleveyden.

InMotionin keskisuunnitelma on nimeltään Virta, ja se on suosituin vaihtoehto pienille yrityksille, jotka haluavat siirtää verkkotietoja uudelle alustalle. Se sallii kuuden erillisen verkkosivuston ylläpidon ja suorituskyvyn, joka on oletettavasti kaksi kertaa suurempi kuin käynnistyssuunnitelma.

Viimeiseksi, InMotionilla on huippuluokan vaihtoehto, nimeltään Pro-suunnitelma, josta vain suuri, kypsynyt yritys olisi kiinnostunut. Se sisältää rajoittamattoman verkkosivuston isännät, kaksinkertaisen suorituskyvyn verrattuna Power-suunnitelmaan ja erityisen teknisen tukipaketin..

InMotionin pitkäaikainen hinnoittelu on suhteellisen verrattavissa kaikkiin muihin nykyään saataviin suosittuihin isäntäalustoihin. Kicker on, että heidän johtava hinnoittelu on suhteellisen heikko.

Monien suosituimpien isäntäalustojen hankkimiseksi voit hankkia kolmen vuoden tilauksen 2–4 dollaria kuukaudessa. Tämä on tietenkin jättiläinen lisäarvo, ja me rakastamme kertoa ihmisille hyödyntämään näitä hinnoittelumalleja.

Jos lasket esittelyhinnan – InMotion on oikeassa siinä nykyisten hinnoittelutrendien kanssa.

ominaisuudet

Ensi silmäyksellä InMotionin kolme suunnitelmavaihtoehtoa voivat näyttää melko samanlaisilta. Mutta kun kaivaudut yksityiskohtiin, näet, mitä heillä on tarjottavanaan.

Aloittaminen – InMotion tarjoaa kourallisen ominaisuuksia kaikille suunnitelmilleen:

 • Ilmaiset SSD-asemat
 • Ilmainen verkkotunnus
 • 90 päivän takuu
 • Ilmaiset tietojen varmuuskopiot
 • Ilmainen yhden napsautuksen asentaja
 • Useita koodausvaihtoehtoja
 • Suojattu IMAP-sähköposti
 • Suurin nopeusvyöhyke
 • SSH-käyttö
 • Google-sovellusten integrointi
 • Rajoittamaton levytila
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • 24/7 asiakastuki

Yksi näkökohta, joka todella hyppää ulos, on 90 päivän takuu. Useimmat isäntäympäristöt tarjoavat vain 30 päivän rahat takaisin -takuita. Ylläpitoympäristön testaaminen kolmen kuukauden ajan yhden kuukauden sijasta voi olla valtava ero.

Suunnitelmien välisistä eroista tulee joitain näkökohtia, jotka saattavat siirtää neulaa hosting-tarpeistasi riippuen.

positiivisia

InMotionin positiiviset puolet ovat upeat ja saatat ajatella, että aiot kirjautua hosting-palveluun heti. Yksityiskohdat ovat tärkeitä, kun kyse on isot palvelupalvelut tarjoamista vaatimuksista.

Asiakaspalvelu

InMotionin asiakastuki todella korvaa intuitiivisen tietopohjan puutteen. Koska heidän verkkosivustollaan tarjotaan 24/7/365 asiakastukea, meidän oli tietysti testattava järjestelmä.

Avasin lipun ja minulle tarjottiin vastaus viiden minuutin sisällä. Se herättää kysymyksen – miksi he jopa tarjoavat ensisijaista tukea? Se saa minut ajattelemaan, että he vain mainostavat tätä vaihtoehtoa päivityksen parantamiseksi.

InMotion-tuki

90 päivän rahat takaisin -takuu

Kaikkien tulisi rakastaa, kun yritykset tarjoavat aikaherkkiä takuita. Mielestäni he ovat erittäin kertomalla.

Koska alan keskiarvo on 30 päivän takuu, se osoittaa, että InMotion ei uskalla tarjota pitkää testausjaksoa. He todella ajattelevat sinun olevan tyytyväinen tarjoamiinsa palveluihin.

Ilmaiset sivustosiirrot ja tietojen varmuuskopiot

Nämä eivät ole päivittäin ilmaisia ​​ominaisuuksia, joita isännöintipalvelut heittävät. On totta, että hyvä isäntä tarjoaa aina ilmaisen sivustonsiirron.

Mutta – loistava isännöintipalvelu tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita. Monet hosting-palvelut yrittävät saada sinut maksamaan varmuuskopioista, mikä on mielestäni tavallaan typerä. Ilmaiset varmuuskopiot olisi sisällytettävä mukaan.

negatiivit

Korkeat esittelyhinnat

Johdantohintojen vertaaminen muihin alan johtajiin jättää InMotionin hinnoittelun “halvemman” isännöintivaihtoehdon laitamille..

Johdantohintojen hyödyntäminen on hieno tapa säästää rahaa aloittaessasi.

InMotionin tarjoamat hinnat eivät ole kohtuuttomia, ja ne ovat oikein teollisuuden keskiarvon kohdalla pitkäaikaiseen hinnoitteluun. He kuitenkin ehdottomasti pudota pallo, kun kyse on johdantohinnoittelusta.

Keskimääräiset latausajat

Tämä ei ole negatiivinen, vaan enemmän ei-erottaja. Henkilökohtaisesti pidän nopeista latausajoista. Useimmat ihmiset haluavat sen web-hosting-palveluunsa. Jos tämä ei ole sinulle tärkeää tai keskimääräiset latausajat ovat kunnossa, InMotionilla ei ole negatiivista tässä luokassa sinulle.

Tietokannan perustaminen

On rehellisesti omituista, kuinka huonoa InMotionin tietopohjaa verrataan heidän asiakastukitiimiinsä.

webhosting tukikeskus

En tiedä sinusta, mutta pidän parempana tietopohjaani hieman organisoituneempaa ja nykyaikaisempaa.

Tämä tapahtuu joskus kuten yritys priorisoi kysyntätukea sen sijaan, että heillä olisi hyödyllisiä tietojen jäljellä olevia tietoja asiakkaalleen. Tämä ei tarkoita, että heillä ei olisi tietoa saatavilla – kokoonpano on vain hiukan hankala ja heillä ei ole yhtä paljon kuin muutamalla kilpailijalla.

Tässä ei ole oikeastaan ​​mitään vikaa, mutta monet ihmiset mieluummin lukevat artikkelin kuin puhuvat asiakastuelle.

Yhteenvetona

InMotionin isännöintisuunnitelmat tarjoavat kunnollinen suoritus ja vankka luotettavuus ja on täynnä ominaisuuksia.

InMotion on loistava valinta, jos priorisoit tietojen varmuuskopiot ja siirrot sekä etsit pidempiä rahat takaisin -takuita. InMotionin suurin ongelma on heidän vähemmän kuin ihanteellinen johtava hinnoittelu.

Ohje

Mikä on paras isäntä WordPressille?

Paras vastine suorituskyvylle olemme valinneet SiteGround-vaihtoehtomme parhaimmaksi vaihtoehtona.

Mikä isäntä on parempi Linux tai Windows?

Tämä tarkoittaa sitä, mitä käyttöjärjestelmää käytetään palvelimilla, joita yritys käyttää. Linux on suosituin palvelimissa, joten siinä on enemmän ominaisuuksia ja useimmat verkkosuunnittelijat mieluummin Linux-pohjaista web-hosting-palvelua. Ainoa aika, jolloin Windows on järkevää, on, jos on olemassa tiettyjä Windows-sovelluksia, joita on käytettävä.

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map