HostUpon-arvostelu


Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
2,95 dollaria kuukaudessa (alempi kuin 7,95 dollaria)

HostUpon on todellakin yksi parhaimmista Kanadan web-palvelimista, joita olemme törmänneet, yhdistelmä edullisia hintoja, rajoittamaton levytila, 30 päivän rahat takaisin -takuu ja Kanadan myynti ja tuki tekevät heistä ketään!

Tarkastelemme yleensä seuraavia neljää web-isäntäpistettä määrittääksemme sen yleisen laadun: Helppokäyttöisyys, nopeus (globaalilla tasolla), tuki ja käyttöaika. HostUpon naulaa heidät kaikki, erityisesti tukea!

Syyt valita HostUpon

Aloitetaan siitä, mitä pidämme HostUponin parhaimpana ominaisuutena, joka antaa heille heti etulyöntiaseman kilpailun edessä. Suurimmalle osalle ihmisiä, jotka etsivät kunnollista verkkoisäntää, seuraava nopea yhteenveto riittää vakuuttamaan heille, että HostUpon on yksi mistä tulee.

 1. Palvelimet Kanadassa: Jos olet erittäin nopea palvelin Torontossa, jos olet kohdeyleisösi Kanadassa, nopeus ei ole ongelma. Jos joudut kuitenkin tuntemaan tarpeen laajentua, heillä on myös 3 palvelinta Yhdysvalloissa.
 2. Kanadalainen 24/7 -tuki: Vaikka useimmat yritykset ulkoistavat tukensa halvempiin maihin, HostUpon on yksi harvoista, jolla on edelleen tukea Kanadassa, mutta mielestämme tämä yksin tekee perustellun tapaan ilmoittautua heidän kanssaan
 3. Ilmainen verkkotunnus: Jos kirjaudut hosting-palveluun, voit rekisteröidä .ca- tai .com-verkkotunnuksesi ilmaiseksi!
 4. 30 päivän rahat takaisin takuu: Etkö ole onnellinen jostain syystä? Ei hätää, sinulla ei ole mitään menetettävää.
 5. Rajoittamaton määrä sivustoja: Jopa heidän perussuunnitelmansa sallii useiden verkkosivustojen käyttämisen, jos olet kunnianhimoinen.

Se on todella tyhjä. Kustannusten suhteen heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, ja edullisin suunnitelma alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (alempi kuin 7,95 dollaria)!

HostUpon-hosting-tutkimus

Katsaus: Edullinen korkealaatuinen isäntä Kanadan tuella!

Intro + lyhyt historia

HostUponin pääkonttori sijaitsee Torontossa, Kanadassa. Alfez Veljin vuonna 2007 perustama hän aikoi luoda Kanadaan perustuvan web-hosting-ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille ja henkilökohtaisille verkkosivustoille ympäri maailmaa..

Heidän sitoutumisensa on sekä isäntäpalvelun nopeudessa ja turvallisuudessa että alhaisimmissa hinnoissa tämän saavuttamiseksi. HostUpon kehittyy jatkuvasti, päivittää ja innovoida ylläpitääkseen niiden kohtuuhintaisuutta tarjoamalla samalla parasta ja parasta palvelua.

Tämä intohimo johti verkko-isäntään, joka on edullinen, mutta tuntuu huippuluokalta, paljon tekemistä Kanadan tukitiimin kanssa, he eivät ulkoista ja se todella maksoi heille! Katsotaanpa joitain HostUponin ylläpidon tärkeimmistä eduista.

Hyödyt HostUponista

Tuki

HostUponin asiakastuki on todellakin alan parhaimpia. Tukihenkilöstö sijaitsee samassa paikassa, jonka tiedot sijaitsevat Torontossa. He eivät ole vain siellä, mutta ne ovat myös käytettävissä ympäri vuorokauden. Heidän asiakastukitiiminsä ovat erittäin avuliaita, erittäin taitavia tekemisissään ja erittäin ammattitaitoisia kaikin tavoin. Niiden tavoitteena on mahdollisimman lyhyt odotusaika tarjoamalla useita erilaisia ​​tukivaihtoehtoja, kuten live-chat, tukilippu tai puhelintuki. Heidän laaja tietokanta hyödyllisiä opetusohjelmia ja tietoja saattaa ensinnäkin vähentää heidän tukitarpeitasi, se on todella melko vaikuttava!

Yksityisomistuksessa

Toinen HostUponin ammattilainen on se, että se on yksityisomistuksessa oleva yritys. Yksityisomistuksessa tarkoitetaan, että ulkopuolinen osapuoli ei kiinnosta HostUponia. Yrityksen omistajat työskentelevät yrityksessä, ja siten he pystyvät pitämään sitoumuksensa ja tavoitteensa linjassa kaikkien sivustonomistajien auttamiseksi.

hinnoittelu

Hieno asia HostUponissa on niiden tarjoamien kohtuuhintaisten suunnitelmien moninaisuus. Vaikka heidän hinnat ovat yhdenmukaisia ​​useimpien budjetti-isäntäjoukkojen kanssa (ei voi todella mennä pieleen 3,36 dollarilla kuukaudessa), heidän tarjoamansa arvo erottaa heidät toisistaan. Edes kaikkein perussuunnitelmiin sisältyvät ominaisuudet saavat dollarin menemään pidemmälle. Muiden yritysten kanssa joudut ostamaan kalliimman paketin, jotta pääset houkutteleviin ominaisuuksiin, kuten ilmaiseen verkkotunnukseen elämäksi ja rajoittamattomiin sähköpostiosoitteisiin..

Käyttöaste

HostUpon on ylläpitänyt fantastista käyttöaikaa vuosien ajan, kun he ovat toimineet sivustoissa. HostUpon tarjoaa 99,9% käytettävyyden takuun jokaiselle tarjoamalleen paketille. Vaikka he eivät välttämättä mainosta mitä tapahtuu, jos se putoaa kyseisen luvun alapuolelle, meillä on kauha. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lähettää lippu aiheesta, jotta saat alennuksen seuraavan kuukauden maksusta! Onneksi niitä ei tunneta monista katkoksista, joten tarvetta tähän ei ehkä koskaan edes esiinny. Kaiken kaikkiaan asiakkaat valittavat harvoin HostUponin huonosta käyttöajasta.

Siirrymme luetteloon suosikkiominaisuuksistamme (joitain tarjoaa myös muut isännät, mutta se on silti melko luettelo).

ominaisuudet

Joitakin HostUpon-isännöintisuunnitelmien suurimmista ominaisuuksista ovat:

 • Ilmainen verkkotunnus elämää varten
 • Rajoittamaton sähköpostitili ja MySQL-tietokanta
 • 24/7 tuki
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto
 • Asentaja yli 360 skriptille
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • CA: n ja Yhdysvaltain palvelimet (mikä tarkoittaa, että jos haluat käyttää niitä Brasilian verkkoisäntänä, suorituskyky olisi silti erittäin kohtuullinen)
 • Rahat takaisin takuu
 • 99% käyttöaikatakuu
 • Tilinhallinta verkkoselaimen kautta
 • SSL-palvelimet
 • Yhteinen yhdyskäytävän häiriö
 • Käynnistä ja käynnistä uudelleen
 • Yksityiset nimipalvelimet
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton tiedonsiirto

johtopäätös

HostUpon ansaitsee kiitosta, he ovat paikallisia, he välittävät, he ovat erittäin edullisia ja heillä on Kanadaan perustuvaa tukea … Kokeile niitä, et tule katumaan! Tällaiset verkkoisäntäkoneet tekevät verkkosivuston rakentamisesta sujuvan prosessin!

YhteenvetoArvostaja Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-25Arvioitu kohde HostUponAuthor Rating 51star1star1star1star1starTuotenimi HostUponPrice
2,95 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector