HostPapa Review: Miksi vain 20. 30: sta web-palvelimesta?

isäntäpapan kotisivu


HostPapa ylläpitää yli 500 000 verkkosivustoa tietokeskuksissaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Se on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että he ovat olleet olemassa vain vuodesta 2006 lähtien (Jamie Opalchuckin perustama).

Yksi mahdollinen selitys heidän nousevalle nousulle voisi olla heidän eri asiakaspalvelunsa tarjoamalla puhelintukea muutamilla eri kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, espanja ja saksa sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille..

Heidän on tehtävä jotain oikein, jotta ne ovat kasvaneet niin nopeasti viime vuosina.

Selvittääksemme ostimme HostPapan ”Starter Plan” kesäkuussa 2015. Perustimme yksinkertaisen WordPress-verkkosivuston. Voit sukeltaa sen perusteellisiin suoritustilastoihin, mukaan lukien käytettävyys ja nopeus (saat lisätietoja napsauttamalla Historia)..

Katsotaanpa, kuinka he vastaavat kolmekymmentä muuta arvostelua, joita olemme tähän mennessä tehneet:

Hyödyt HostPapa-hosting-palvelun käytöstä

Rekisteröityessään olimme innostuneita näkemään mikä tekee heistä rasti. Mikä voisi mahdollisesti aiheuttaa niin nopean nousun?

Aluksi olimme iloisesti yllättyneitä heidän suuresta käytettävyydestään (kuten näet). Ne tarjoavat myös lukuisia asiakastukivaihtoehtoja, joista valita.

Toistaiseksi niin hyvä! Mutta voivatko he elää hypeen? Katsotaanpa.

1. Hyvä käyttöaika

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että HostPapan käyttöaika on ollut hyvä ensimmäisestä päivästä lähtien.

He ovat lähettäneet 24 kuukauden keskimääräisen käyttöajan 99,95%.

Vaikka se kuulostaa tiukalta ja ilmeiseltä, sinun on yllättynyt siitä, kuinka moni verkkoisäntä kamppailee verkkosivuston todellisen ylläpidon tärkeimmän osan kanssa – pitää kirotun asian elävänä!

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,88%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,70%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,94%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,63%

HostPapan viimeisen 24 kuukauden tilastotHostPapan keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Teollisuuden keskimääräisen nopeuden yläpuolella

HostPapan käyttöaika oli upea ja myös heidän sivujen latausnopeus on kunnollinen.

Viimeisen 24 kuukauden aikana sivujen latausaika on ollut 705 ms, mikä ylittää alan standardituloksen.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

HostPapan viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotHostPapan keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

3. Laaja tukivaihtoehto

HostPapa tarjoaa laajoja tukivaihtoehtoja auttaa asiakkaita monin tavoin.

Voit selata heidän valtavaa kirjaa omatoimista videoita. Ne tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse, postitse, sähköpostitse ja jopa faksilla (!).

Ne tarjoavat puhelintukea 18 maassa (mikä voi olla eniten, mitä olemme nähneet mistä tahansa yrityksestä). He ovat ainoita isäntiä, jotka tarjoavat tukea eri kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, espanja ja saksa.

Ikään kuin se ei riitä, ne tarjoavat myös mielenkiintoisen tukitoiminnon, jonka avulla voit muodostaa yhteyden yksitellen “Papa Squad Experts” -tapahtumiin, jotka ovat käytännössä opastettuja esityksiä video- tai puhelinneuvottelujen avulla (myös – se on paras asiakastuki) otsikko koskaan !!).

Oman henkilökohtaisen tutkimuksen aikana saimme vastauksen heidän tukihenkilöstään alle minuutissa. Vastaukset kysymyksiin annettiin vaatimaton kahden minuutin kuluessa.

Kaiken kaikkiaan kokemuksemme Gezim V: stä, asiakaspalvelumme edustajasta, oli melko hyvä.

HostPapa-tuki

4. Ennakoivat suojausominaisuudet

HostPapan jaetut isännöintisuunnitelmat sisältävät Panda Cloudin roskapostisuojauksen, palvelimen palomuurin, seurannan ja tunkeutumisen havaitsemisen. Yli 37 000 verkkosivustoa hakkeroidaan päivittäin, joten HostPapan ennakoivat turvatoimet ovat vakuuttavia.

Heidän Business Pro -suunnitelmaansa sisältyy myös lisäominaisuuksia, kuten verkkotunnuksen yksityisyyden suoja, ilmainen SSL-varmenne, oma IP-osoite ja automatisoidut verkkosivustojen varmuuskopiot.

Viimeinen asia, josta sinun on huolehdittava, ovat tietoturvatiedot, kuten roskapostisuojaus. On hienoa, että joku muu seuraa sinua.

5. 30 päivän rahat takaisin -takuu & Sivustojen siirto

HostPapa tarjoaa alan standardin mukaisen 30 päivän rahojen palautustakuun suurimmalle osalle isännöintisuunnitelmistaan.

Lisäksi he auttavat mielellään siirtämään olemassa olevan verkkosivuston toiselta palvelimelta (heittäen samalla myös ilmaisen verkkotunnuksen).

6. Hyvä hinta-laatusuhde

HostPapan perushinta alkaa 3,95 dollaria kolmelta ensimmäiseltä vuodelta. Jos haluat mieluummin vain kirjautua vuodeksi tai kahdeksi, kyse on molemmissa tapauksissa ylimääräisestä dollarista.

HostPapa yhden, kahden ja kolmen vuoden hinnoittelu

Tämä hinnoittelu on myös alhaisempi uusille asiakkaille. Tämä tarkoittaa, että uusimishinta nousee 7,99 dollariin / kuukausi samassa aloitussuunnitelmassa. Joten ei ole paras uutisia, mutta melko yleinen.

Hyvä uutinen on, että he heittävät paljon arvoa tälle alkuperäiselle hinnoittelulle. Saat kaksi verkkosivustoa verrattuna vain yhteen, jota useimmat muut isännät tarjoavat. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, 100 Gt: n SSD-tallennustilan ja mittaamattoman kaistanleveyden.

Aika hyvä, eikö??

Mutta se ei ole kaikki. Saat myös heidän “tärkeitä ominaisuuksia”, jotka sisältävät ilmaisen verkkosivustojen siirron, Cloudflare CDN: n, SSL-sertifikaatin ja pääsyn heidän yli 400 sovellukseensa ja verkkosivustojen rakentajaan.

Joten kaiken kaikkiaan se on melko hyvä arvo. Muut isännät saisivat sinut maksamaan näistä asioista, nostamalla kuukausittaisen hinnan helposti selvästi tämän alkuperäisen 3,95 dollarin / kuukauden yläpuolelle.

Miinukset HostPapa Hosting -palvelun käytöstä

Toki, HostPapalla oli hyvä käytettävyys ja kohtuulliset nopeustulokset.

Valitettavasti muut asiakkaat eivät ole jakaneet samaa positiivista kokemusta kuin meillä. Piilotettuihin maksuihin liittyy myös joitain ongelmia, jotka koskevat rahat takaisin -takuun ja verkkosivuston asennuksen “vapautta”.

Katso.

1. Huono asiakaskokemus tuen kanssa

Henkilökohtaisesti asiakastukikokemuksemme sujui hyvin.

Kun teimme taustatutkimuksen siitä, kuinka muut asiakkaat pitivät laajoja tukivaihtoehtojaan, kuva ei ollut niin ruusuinen.

Huolimatta valtavasta määrästä vaihtoehtoja tai keinoja saavuttaa HostPapa, yleinen asiakaskokemus on keskimäärin alle par.

2. Lisämaksut

Useimmat verkkoisäntäkoneet perustavat verkkosivustosi ilmaiseksi. Useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat myös ilmaisen rahat takaisin -takuun.

Ilmeisesti kaksi oikeutta tekevät väärän…

JOS pyydät palautusta 30 päivän aikana, ne veloittavat sinulta 29,95 dollaria perustamismaksua peruutuksen yhteydessä.

Tämä tarkoittaa teknisesti, että se ei ole “ilmainen” rahojen palautustakuu eikä myöskään “ilmainen” verkkosivuston asennus.

Joten kiitos, mutta ei kiitos.

Katsaus HostPapa-isännöintisuunnitelmiin + nopeaa tietoa

Alla on nopea yleiskatsaus HostPapan kolmesta jaetusta isännöintisuunnitelmasta.

Huomaa: hinnoittelulla on taipumus vaihdella usein, ja nämä alhaiset ilmoitetut hinnat vaativat kolmen vuoden ilmoittautumisen.

HostPapa-hinnoittelu ja -suunnitelmat

Aloitussuunnitelma maksaa 3,95 dollaria kuukaudessa. Tämän suunnitelman avulla voit ylläpitää kahta verkkosivustoa, ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, tarjoaa 100 Gt levytilaa ja “rajaton” kaistanleveys. Saat myös kaikki heidän tärkeät ominaisuutensa, mukaan lukien ilmainen sivuston siirtäminen, Cloudflare CDN, SSL-varmenne ja pääsy yli 400 verkkosovellukseen..

Liiketoimintasuunnitelma maksaa myös 3,95 dollaria kuukaudessa. Tämän avulla voit isännöidä rajattomasti verkkosivustoja, ilmaista verkkotunnuksen rekisteröintiä, rajoittamatonta levytilaa ja rajatonta kaistanleveyttä. Se tarjoaa myös olennaiset ominaisuudet sekä edistyneet ominaisuudet, kuten rajattomat lisädomeenit, sähköpostitilit ja MySQL-tietokannat.

Business Pro -suunnitelma maksaa 12,95 dollaria kuukaudessa. Saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, rajoittamattoman SSD-tallennustilan, kaistanleveyden sekä välttämättömät ja edistyneet ominaisuudet. Saat myös tiettyjä suorituskyvyn parannuksia, kuten rakettinopeita palvelimia ja rajoittamatonta määrää sivuja heidän verkkosivustojen rakentajalle. Saat myös automaattiset sivuston varmuuskopiot, Premium Wildcard SSL: n ja verkkotunnuksen yksityisyyden.

 • Helppo ilmoittautuminen: Erittäin helppo rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, Paypal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Mainostettu hinta on vain ensimmäiselle maksuajalle. Uusinnat ovat paljon kalliimpia. Sinulta veloitetaan 29,99 dollarin perustamismaksu, jos käytät heidän palautuskäytäntöään.
 • upsells: Muutama lisämäärä.
 • Tilin aktivointi: Aktivointi voi viedä hetken.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Asenna yhdellä napsautuksella suositut sovellukset ja CMS: t.

Suosittelemmeko HostPapaa?

Valitettavasti emme.

Heidän käyttöaika oli hyvä ja nopeus kunnollinen. Heillä on käytettävissä TON erilaisia ​​tukivaihtoehtoja, ja meillä on henkilökohtaisesti positiivinen kokemus.

Kaivamalla syvemmälle huomasimme, että yleinen tukikokemus on liian epäjohdonmukainen. Ja siellä on liian monia piilotettuja maksuja, jotka tekevät heidän “matalasta” mainoshinnoittelusta vaikeaa vatsata.

Siellä on yksinkertaisesti liian monia muita hyviä verkkoisäntäjä, jotka antavat sinulle paremman bang-vastineesi.

Millainen on kokemuksesi HostPapa-palvelusta? Haluaisimme kuulla siitä, riippumatta siitä, onko se positiivista vai negatiivista (kunhan se on läpinäkyvä ja rehellinen).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector