HostPapa-arvostelu

HostPapa-logo


Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
3,36 dollaria kuukaudessa – 3,36 dollaria kuukaudessa – 3,95 dollaria kuukaudessa

Tämä arvostelu on keskittynyt HostPapaan Kanadan verkkoisäntänä, mutta suurin osa arvioinnista pätee myös, jos aiot käyttää niitä toiseen maahan. HostPapa on Kanadan kautta ja kautta, sekä heidän pääkonttorinsa että tietokeskuksensa sijaitsevat Torontossa, ja he veloittavat CAD: n (jota on vaikea löytää nykyään, koska useimmat Web-isäntä veloittavat dollaria). Suosittelemme heitä mielellään suureksi web-palveluntarjoajaksi Kanadalle (vaikka ne ovat yleensä loistava valinta mille tahansa maalle todella)!

Tarkastelemme yleensä seuraavia neljää web-isäntäpistettä määrittääksemme sen yleisen laadun: Helppokäyttöisyys, nopeus (globaalilla tasolla), tuki ja käyttöaika. HostPapa teki erittäin korkean pisteen kaikissa pisteissä!

Syyt valita HostPapa

Aloitetaan siitä, mitä pidämme HostPapan parhaimpana ominaisuutena, joka antaa heille heti etulyöntiaseman kilpailun edessä. Suurimmalle osalle ihmisiä, jotka etsivät kunnollista verkkoisäntää, seuraava nopea yhteenveto riittää vakuuttamaan heille, että HostPapa on yksi, jolle.

 1. Palvelimet Kanadassa: Monille ihmisille tämä on tärkein päätöskohta. Suurimmalla osalla ”kanadalaisina” web-isäntinä mainostavia verkkoisäntäkoneita on vain palvelimia Yhdysvalloissa. HostPapalla on todella palvelimia Kanadassa (tarkemmin Torontossa), mikä tarkoittaa vähemmän latausaikoja kanadalaiselle yleisölle.
 2. 24/7 tuki: Erittäin hyödyllinen, ja se tapahtuu puhelimitse, chatissa ja lipuilla, valinta on sinun. He tarjoavat jopa 30 minuutin yhden kerrallaan -istuntoja, joiden avulla pääset alkuun oikein.
 3. Paljon ilmaisia ​​juttuja: Ilmainen verkkotunnus, ilmaiset SSL-sertifikaatit, ilmainen CDN-integraatio, ilmainen verkkosivustojen siirto … rakastamme sitä!
 4. 30 päivän rahat takaisin takuu: Etkö ole onnellinen jostain syystä? Ei hätää, sinulla ei ole mitään menetettävää.
 5. Paljon levytilaa: Niiden perussuunnitelmassa on 100 Gt, joka riittää suuren verkkokaupan virrankäyttöön … et enää loppua levytilaa milloin tahansa.

Se on todella tyhjä. Kustannusten suhteen heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa, ja edullisin suunnitelma alkaa vain USD 3,36 / kk!

HostPapa-hosting-tutkimus

HostPapa-arvostelu

HostPapa on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka keskittyy isännöintipalveluiden tarjoamiseen, mukaan lukien jaetut, jälleenmyyjät ja virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS). Yhtiön perusti vuonna 2006 Jamie Opalchuk. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Kanadassa, suurin osa heidän asiakaspohjaisesta asuinpaikastaan ​​on myös Kanadassa.

HostPapa suhtautuu yritysvastuuseen vakavasti. He ovat ensimmäisiä kanadalaisia ​​web-hosting-yrityksiä, jotka sitoutuivat vihreään toimintaan. He ottavat ympäristönsuojelutoimenpiteet huomioon käyttämällä 100% vihreää uusiutuvaa energiaa. Niiden verkkopalvelimet, toimistotilat ja tietokeskukset ovat kaikki uusiutuvan energian voimanlähteitä.

Yhtiö on saanut sekä yritys- että teollisuuspalkintoja. Heillä on akkreditointi Better Business Bureau (BBB). Vuodesta 2013-2016 he ansaitsivat palkinnon Profit 500: lla yhtenä Kanadan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

hinnoittelu

Käymme läpi alla olevat suunnitelmat, huomaat, että hinnat ovat täällä korkeampia … Tämä on normaali hinnoittelu, joka HostPapalla on, mutta käymällä läpi yhden tarkistuslinkin, voit tarttua suunnitelmaan vain 3,36 dollaria. Katsotaanpa nyt näyttävältä, HostPapa tarjoaa kolmen tyyppisiä web-hosting-suunnitelmia. Niitä kutsutaan “Starter”, “Business” ja “Business Pro”.

HostPapa-web-hosting

Halvin aloitussuunnitelma maksaa 3,95 CAD kuukaudessa, jos maksat 36 kuukautta etukäteen. Se maksaa kuitenkin 4,95 CAD ja 5,95 CAD kuukaudessa, jos maksat vähintään 24 kuukautta ja vastaavasti 12 kuukautta. Heidän suunnitelmissaan et voi valita kuukausi kuukaudessa maksutapaa.

Starter Plan antaa sinulle mahdollisuuden isännöidä kahta verkkosivustoa isännöintitililläsi. Lisäksi ne tarjoavat sinulle 100 Gt tallennustilaa. Hyvä asia siinä, että ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää rajatonta määrää tietoa palvelimelta tietoja pyytävälle laitteelle. Halvin suunnitelma tarjoaa sinulle myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, jos valitset vähintään 12 kuukauden suunnitelmat.

HostPapa antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa verkkosivun muutamassa minuutissa helppokäyttöisen verkkosivujen rakennustyökalun avulla. Sinun ei tarvitse mitään koodaus- tai suunnittelukokemusta oman verkkosivustosi rakentamiseksi. Siinä on vetämis- ja pudotusominaisuus, ja se tarjoaa sinulle erilaisia ​​widgettejä ja sovelluksia. Lisäksi ne tarjoavat satoja upeita verkkosivustojen malleja, jotka soveltuvat moniin nicheihin. Ne tarjoavat käyttäjäystävällisiä ohjauspaneeleita ja HostPapa-kojetauluja hallitsemaan kaikkia käyttämiäsi tuotteita ja / tai palveluita.

Jos rakastat WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja, HostPapa on sinulle hosting-yritys. Voit asentaa yli 400 sovellusta yhden napsautuksen asennusominaisuuksilla. Näitä sovelluksia ovat WordPress, Joomla ja erilaisia ​​pienyritystyökaluja.

Jos haluat siirtää verkkosivustosi, HostPapa auttaisi sinua tekemään sen ilmaiseksi. Ja jos verkkosivustosi käsittelee arkaluontoisia tietoja, yritys tarjoaa myös ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n. Tämä on hyvä sekä suojaamaan arkaluontoisia tietoja että parantamaan verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa, kuten Google, Yahoo !, ja Bing..

Käyttäjäkokemus on entistä parempi, koska HostPapa tarjoaa parannetun verkkosivuston suorituskyvyn yhdistämällä hämmästyttävät Cloudflare-toimitusverkot ja SuperMicro-palvelimet. Tehokkaiden palvelimiensa kautta käyttäjät eivät koe viiveitä eivätkä huomaa merkkejä verkkosivustojen heikosta suorituskyvystä. Lisäksi he lupaavat 99,99%: n käyttöajan, joka auttaa sinua välttämään verkkosivustojen kaatumisia ja seisokkeja.

Tukivaihtoehdot

Uskomaton kuin miltä se näyttää, HostPapa tarjoaa melkein kaikki asiakastuen vaihtoehdot:

 • Voit soittaa heille puhelimitse,
 • Voit lähettää faksi-kirjeen,
 • Voit viestiä heille sähköpostitse,
 • Voit ottaa heihin yhteyttä live chat-tuen kautta,
 • Voit valita itseapua koskevan tietokannan ja video-oppaat,
 • Voit hypätä viikoittaiseen verkkoseminaariin saadaksesi lisätietoja,
 • Voit tarkistaa verkon tilan heidän verkkosivustonsa kautta ja
 • Voit valita ilmaisen ja yksinoikeudella yhden videolle -harjoittelun HostPapan asiantuntijan kanssa.

Yrityksen omaapuinen tietokanta ja video-oppaat ovat riittäviä auttamaan sinua oppimaan sivustosi ylläpitämistä. He ovat ylpeitä tarjoamalla 24 × 7 -tuen asiakaspalvelua sähköpostitse, tukilippujen lähettämisen, live-chatin, puhelimen ja faksin välityksellä.

Yksi ainutlaatuinen asia HostPapan suhteen on verkkosivun tarjoaminen, joka sisältää yrityksen verkon tilan. Verkon tilassa voit tarkistaa, esiintyykö yrityksessä palveluhäiriöitä, palvelunkatkoksia ja erilaisia ​​ongelmia heidän tuotteissaan ja / tai palveluissaan.

Voit esimerkiksi tarkistaa, onko FTP-palveluissa, DNS-ohjauspaneeleissa, postin toimituspalveluissa, mySQL-tietokantapalveluissa ja vastaavissa ongelmia. Niiden verkon tila -sivu sisältää myös suunnitellun huollon aikataulut. Kaikki nämä ovat erittäin hyödyllisiä sinun kaltaisille verkkosivustojen omistajille. Sen avulla voit suunnitella ja ajatella etuajassa verkkosivustollesi.

Arvosteluista HostPapa on selvä voittaja. Useimmat käyttäjät kokivat erinomaista asiakastukea, joka tarjosi vianetsintäohjeet heidän tarpeidensa mukaan. Lähes jokaisessa arvioinnissa todettiin, että tukitiimi on erittäin ammattitaitoinen ja ajankohtainen. Ja jotkut jopa sanovat, että heidän asiakastukitiiminsä ylitti käyttäjien odotukset.

Plussat

Liittymisellä HostPapalla on selviä etuja. Tässä on joitakin niistä:

Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti

Jos valitset suunnitelmat, jotka maksetaan 12 kuukautta (tai enemmän) etukäteen, voit saada ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Tämä tarkoittaa, että voit luoda oman verkkotunnuksesi ilmaiseksi. Tämä voi säästää muutaman dollarin, koska sinun ei tarvitse maksaa verkkosivustosi verkkotunnuksesta.

Rajoittamaton kaistanleveys

Kun verkkosivustosi saa tuhansia tai jopa miljoonia käyttäjiä päivässä, tarvitset valtavan määrän kaistaa. HostPapan Starter Plan -sovelluksella saat rajoittamattoman kaistanleveyden, joka antaa sinun majoittaa useita verkkosivustojen käyttäjiä koko päivän.

Ilmainen Let’s Encrypt SSL

Käyttäjät muuttuvat nykyään vakavammiksi. Verkkosivun salauksesta ja turvallisuudesta on tullut yleinen tapa useimmille verkkosivustojen omistajille. HostPapa antaa sinulle ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n, mikä tekee verkkosivustosi turvallisemmaksi. Voit suojata käyttäjien arkaluontoisia tietoja, kun valitset tämän ominaisuuden.

Erinomainen asiakastuki

HostPapa tarjoaa uskomattoman asiakastukipalvelun. Useiden vaihtoehtojen lisäksi voit ottaa heihin yhteyttä korkealuokkaisesta tuesta. Voit myös valita ilmaisen yhden-yhden-harjoituksen. Tämä voi olla erittäin arvokas, varsinkin jos et tiedä web-hosting-tehtäviä ja cPanel-hallintaa.

30 päivän rahat takaisin takuu

Ei kysymyksiä. Jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa, he tarjoavat sinulle 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä on hyödyllinen aloittelijoille, jotka kokeilevat useita isännöintipalveluntarjoajia ennen sitoutumistaan ​​yhteen yritykseen.

1-napsauta Sovellusten asennus

Niiden käyttöliittymän avulla voit asentaa paljon sovelluksia valitsemalla yli 400 työkalusta. Pienyritystyökalut sisältyvät pakettiin, ja se tulee myös WordPressin ja Joomlan kanssa. Jos sinulla ei ole koodauskokemusta, niin yhden napsautuksen asennusominaisuuksien käyttäminen voi ehdottomasti auttaa sinua verkkosivustojen rakentamisessa.

Haittoja

Ei perussuunnitelmassa sähköpostitilejä

Starter Plan ei tarjoa sinulle postilaatikoita verkkosivustollesi. Siksi sinun on valittava seuraava suunnitelma saadaksesi rajattomasti sähköpostitilejä. Aloitussuunnitelma ei ehkä ole sinulle, varsinkin jos tarvitset verkkotunnuksessa sähköpostitilin (esim. [email protected]).

johtopäätös

Yläosan yhteenvedon jäljittäminen, HostPapa on ehdottomasti loistava valinta, erittäin suositeltava. Nopeat palvelimet Kanadassa, CAD-hinnat, erinomainen asiakastuki, pääkonttori Torontossa … se ei ole ketterä!

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-23Arvioitu kohde HostPapaAuthor Rating 51star1star1star1star1starTuotenimi HostPapaPrice
CAD 3,36

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector