HostNine Review: nopea isäntä, jolla on yksi huonoimmista käyttöajoista (Lue miksi)

HostNine arvostelu


HostNine on yksi nuoremmista kasvoista web-isännöinnissä, joka perustettiin alun perin vuonna 2006.

Alun perin lupaus osoitti, että EIG lunasi heidät vuonna 2012, ja se omistaa myös joitakin suurimmista hosting-brändeistä, kuten HostGator ja Bluehost.

Kaikki isännät haluavat venyttää totuutta hiukan, kun kyse on verkkosivustojen mainosväitteistä.

He julkaisevat tarttuvia ääniherkkuja verkkosivustolleen tosiasioista riippumatta ja yrittävät vain maineensa vuoksi.

Ostimme HostNinen ‘Henkilökohtaisen suunnitelman’ jo kesäkuussa 2015 perustamalla WordPress-verkkosivuston seuraamaan ja suorittamaan testejä viime kuukausien aikana. Olemme koonnut tärkeimmät tiedot, mukaan lukien käyttöaika & nopeutta ja ovat valmiita tekemään ratkaisun tässä puolueettomassa katsauksessa, jota tukevat tosiasiat ja tilastot.

Hyödyt HostNine Hosting -sovelluksen käytöstä

HostNine toimitti tavarat muutamalla eri alueella, mukaan lukien virkistävän moderni, helppokäyttöinen verkkosivusto ja mukava rahat takaisin -takuu.

Katso näitä ammattilaisia:

1. Käyttäjäystävällinen rekisteröinti ja rekisteröintiprosessi

Suurin osa suurimmista verkkoisäntäistä aloitettiin 1990-luvulla tai 2000-luvun alkupuolella. Heidän verkkosivut näyttävät suurelta osin siltä.

Monet ovat vanhentuneita, vaikeita käyttää ja yksinkertaisesti houkuttelemattomia. Heillä on vaikea navigoida ja löytää yksinkertaista tietoa, josta tulee ongelmallisempaa vain mobiililaitteissa (joita ei ollut, kun jotkut näistä verkkosivustoista on alun perin suunniteltu sen ulkoasusta).

Onneksi HostNineellä on nykyaikainen verkkosivusto, jolla on selkeä organisaatio ja huomio tietohierarkiaan, mikä tekee elämästäsi yksinkertaisen.

Toivottavasti yksityiskohtien huomioiminen ja käyttäjän näkökulmaan keskittyminen on merkki tulevista asioista…

2. Kyky valita erilaisia ​​tietokeskuksia

HostNine: llä on tietokeskuksia kuudessa eri paikassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Singapore, Kanada, Australia ja Amsterdam.

Vaikka heidän halvinta jaettua hosting-vaihtoehtoa voidaan ylläpitää vain heidän Yhdysvaltojen datakeskuksessa, voit valita oman sijaintisi heidän muiden suunnitelmiensa avulla.

3. Ilmaiset verkkosivustojen siirrothostnine vapaa siirtolaisuus

HostNine tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirtämisen kaikille uusille asiakkailleen, kunhan heidän edellinen isäntä tarjoaa cPanel-käyttöoikeuden.

Ei korkeaa, kolminumeroista hintaa ensimmäisen sivustosi siirtämiseen. Eikä hinta sivustoa kohden, jos niitä on myös paljon.

Se tekee HostNineesta erittäin sopivan, jos sinulla on jo joukko sivustoja hallita.

4. Ei uusimista

HostNine ei myöskään kaksinkertaista tai kolminkertaista isännöintisuunnitelmasi uusimishintaa. Mitä maksat ensimmäisenä päivänä, on sama kuin maksat viimeisenä.

Vertailun vuoksi muut isännät alkavat hinnoitella vain muutamalla dollarilla kuukaudessa. Sitten, kun suunnitelmasi on aika uudistaa, se hyppää lähemmäksi kymmentä tai kaksikymmentä kuukaudessa.

Joten sinun onneksi sinun ei tarvitse huolehtia samoista hinnankorotuksista, jotka yllättävät sinut muutaman vuoden kuluttua.

5. 45 päivän rahat takaisin -takuu (ja korkotuotot)

HostNine tarjoaa täyden 45 päivän palautuksen. Jos uudet asiakkaat ovat tyytymättömiä mistä tahansa syystä, voit saada kaiken takaisin, vähennettynä “verkkotunnuksen, SSL-varmenteen, WHMCS-lisenssin, osoitetun IP-osoitteen ja käsittelymaksujen” kustannuksella heidän käyttöehtojensa mukaisesti..

Uudet suunnitelmat tarjoavat joitain näistä, kuten verkkotunnuksia ja SSL-varmenteita, ilmaiseksi. Mutta jos yrität ja pyydä palautusta, myös näiden kaikkien kustannukset voidaan vähentää.

HostNinen 45 päivän aikajana kattaa koko hyvityssumman. Jos kuitenkin haluat pyytää palautusta yhdestä vuodesta kolmen vuoden sopimukseen, he tarjoavat palauttaa suhteutetun määrän..

Se on paljon, kun otetaan huomioon, että monet muut isännät eivät laajenna samaa ylellisyyttä. Joten kun alkuperäinen palautusikkuna sulkeutuu, et voi palauttaa mitään muuta, joka oli maksettu ennakkomaksuna (riippumatta kuinka kauan).

Palautukset maksetaan alkuperäisen maksutavan kautta, jos luotto, pankkisiirto tai PayPal. Sekit, maksumääräykset ja pankkisiirrot eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.

Miinukset HostNine Hosting -sovelluksen käyttämisessä

Yleensä, jos web-hosting-yritys aikoo taistella missä tahansa (saaden perusasiat kuten käytettävyyden oikein), se on nopeutta. Näin ei ole HostNine: n tapauksessa …

Tässä on synkkää tietoa yhdestä pahimmista tapahtumista, joita olemme nähneet tarkastellessamme melkein 30 muuta verkkoisäntää.

1. Tehoton tuki

Ensimmäinen kokemuksemme HostNinen asiakastuesta oli hyvä.

He yhdistyivät muutamassa minuutissa ja vastasivat kaikkiin kysymyksiimme suhteellisen nopeasti, ja se oli kaiken kaikkiaan hieno kokemus.

HostNine-tuki

Mutta sitten verkkosivustomme laski. Ja meillä oli vain yksi sähköposti heiltä.

HostNine epäonnistuu

HostNinen sähköposti

Se siitä.

Kaksi kuukautta seisokkeja, ja yhden sähköpostiviestin, jossa he periaatteessa tunnustivat, ettei heillä ollut mitään suunnitelmaa tietojen palauttamisesta, eikä heillä ollut myöskään varmuuskopioita. Ei edes tarjousta hyvityksestä kahden kuukauden ollessa offline-tilassa.

Tässä on asia.

Ei ole niin, että heidän asiakastukipalvelunsa olisi todella kauheaa (kuten joidenkin muiden tarkistamiemme verkkosivustojen tapaan). Koimme fantastisia tuloksia käsitellessämme heitä itse.

Mutta kun heidän yrityksensa käyttöaika on niin hirvittävä, heidän kätensä on sidottu. He eivät voi tehdä paljon, paitsi mennä alas aluksen kanssa, kun se uppoaa.

Jatkotutkimus tuki tätä, ja asiakastuella ei kyetä tekemään paljon apua muiden asiakkaiden auttamiseksi:

 • Live-ohje on vitsi koska he eivät voi tehdä muuta kuin auttaa jotakuta palauttamaan salasanan tai avaamaan ohjelipun, johon kukaan ei vastaa yli 72 tunnissa. Tämä oli TÄYSIN syy, jonka vuoksi lähdin HostGatorista ja te nyt teette SAMALLA asiaa! # Säälittävä”
 • ”Joten… .30 tuntia odottaa vastausta tukilippuun.”
 • 3 tukilippua lauantain jälkeen + Ei vastauksia millä tahansa muusta kuin “tutkimme sitä” (joka oli 2 päivää sitten) = Siirrin vain kaikki sivustoni uudelle isännälle. “

Valitettavasti heidän asiakaspalvelunsa on tässä tapauksessa vastuussa yhdistyksestä.

2. Melko huono käyttöaika – 99.87%

Edellisen 24 kuukauden aikana he saavuttivat vain 99,87% – selvästi alle teollisuuden keskimääräisen 99,93%. Olimme ainakin erittäin pettyneitä.

Ilmeisesti emme ole ainoat. Suoritamme taustatutkimuksen jokaiselle tarkistetulle isäntälle saadaksesi selkeästi esitetyn profiilin, joka ei joudu puolueellisuuteen.

Tässä tapauksessa valtava osa arvosteluista, jotka olemme nähneet suoraan muilta asiakkailta, tukevat kokemuksemme. Katso:

 • “Menetin juuri 3. asiakkaan peräkkäin, koska heidän sähköpostinsa eivät ole toimineet yli viikon …”
 • “Sivustoni on ollut alhaalla 4 päivää nyt.”
 • “Jos 18 sivustoa olisi pudonnut viime viikolla yli 24 tunnin ajan … .kaksi palvelinta saa mustalle listalle ja asiakkaani sähköpostiviestit olivat kolme päivää alhaalla ja laskentaa ilman loppua näkyvissä”.
 • ”Sivustoni ovat jälleen alhaalla…. Ne kaikki. Ja ne ovat levinneet tusinaan eri palvelimeen. Etkö ole varma siitä, kuinka paljon enemmän voin käyttää tätä hullua palvelua. ”

Se ei maalaa kovin ruusuista kuvaa.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,90%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,93%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,76%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

HostNine viimeisen 24 kuukauden tilastotHostNine keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

3. Hidas sivun latausaika – 931 ms

HostNine toimitti melko hitaat sivujen latausajat 24 kuukauden testausjakson aikana, keskimäärin 931 ms.

He aloittivat melko vahvoina, mutta viime kuukausina HostNine on osoittanut jatkuvasti hitaita tuloksia, jotka vaikuttavat heidän keskimääräiseen nopeuteensa.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen latausaika:

HostNine 12 kuukauden keskimääräinen latausaikaHostNine keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

4. Rajoitettu ‘halpa’ suunnitelma

HostNine ei ehkä kasvatta uusimiskustannuksiasi, mutta ne tarjoavat vain halvimmat hinnat, jos kirjaudut pidentymiseen. Yksi kuukausi maksaa sinulle 9,12 dollaria, ja se laskee vain 7,69 dollaria / kuukausi, jos maksat ennakkomaksun kaksi tai kolme vuotta.

Tämä halpa suunnitelma ei myöskään sisällä ilmaista verkkotunnusta (joten siitä tulee vielä ~ 15 dollaria vuodessa) ja pääsyä vain Yhdysvaltojen tietokeskukseen..

Joten se on melko rajallinen suunnitelma korkeammalle hintapisteelle. Ei suuri arvo.

HostNine hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

HostNine tarjoaa jaettua, jälleenmyyjää, VPS: ää ja omistettua isännöintiä – riippumatta tarvitsemastasi palvelutasosta, löydät sen heidän kanssaan. Alla on lyhyt kuvaus heidän jaetusta isännöintisuunnitelmasta:

 • Henkilökohtainen suunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 7,69 dollaria kuukaudessa. Se tukee yhtä verkkotunnusta. Palvelimesi sijaitsee Yhdysvalloissa.
 • Liiketoimintasuunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 12,20 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomia verkkotunnuksia, mukana tulee ilmainen verkkotunnus, ja voit valita palvelimia Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Singaporesta, Kanadasta, Australiasta ja Amsterdamista.
 • Yrityssuunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 16,49 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajoittamatonta verkkotunnusta, mukana tulee ilmainen verkkotunnus ja voit valita palvelimia Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Singaporesta, Kanadasta, Australiasta ja Amsterdamista.

Kaikissa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys.

HostNine hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Helppo ilmoittautuminen: Yhden sivun rekisteröinti. Erittäin helppo rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Rajoitettu 10 prosentin suorittimen käyttö, 5 prosenttia tai 512 Mt muistia, 50 käynnissä olevaa prosessia, korkeintaan 15 minuutin enimmäissuoritusaika, 150 000 kokonaisosoitetta ja 500 lähtevää sähköpostiviestiä 60 minuutin ajanjaksolle asetetaan jaetuille ja jälleenmyyjien isäntätileille.
 • upsells: Hyvin harvat myyntimäärät.
 • Tilin aktivointi: Erittäin nopea aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS: ien nopea ja helppo asennus Softaculous-sovelluksen kautta.

Suosittelemme HostNine?

Vain jos olet masokisti.

Vitsit syrjään – ei vielä.

Ne voivat olla keskimääräistä korkeampia, jos sivunopeus ja muutama muu luokka toimivat hyvin.

Valitettavasti heidän käyttöaika oli painajainen, ja loput yrityksen suorituskyvystä laskivat kuin albatrossi. He ovat osoittaneet erittäin lupaavia käyttöaikoja joissakin kuukausissa, mutta on liian epäluotettavaa suositella niitä.

Heidän rohkea käyttöaikaväitteensä olivat alussa myös melkein suora valhe, mikä kaiken muun lisäksi ei jätä meille hyvää, lämminta, sumeaa tunnetta.

Loppusanat Jos haluat nähdä isännöintipalveluntarjoajat, jotka sijoittuivat HostNinen yläpuolelle, tutustu parhaisiin web-hosting-palveluihimme täällä.

Onko sinulla kokemusta HostNine-palvelusta? Jätä kommentti alapuolelle – hyvä tai huono – sillä ei ole väliä, kunhan se on läpinäkyvä ja rehellinen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector