FatCow-arvostelu

FatCow-logo


Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
$ 4,08 / kk

FatCow: Nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Valitettavasti pähkinänkuoressa, emme suosittele FatCowa, PALJON syistä, joista tärkeimmät ovat turvallisuus ja tuki. Käytetään läpi muutama havaitsemamme ongelma.

turvallisuus: SSL-sertifikaatin hankkiminen on nykyään välttämätöntä, ehdottomasti, että Google suosii https-sivustoja, ja Chrome merkitsee aktiivisesti ei-suojatut sivustot “ei suojatuiksi” … olkoon näyttävä heidän pääsivustolta

Joo, näet sen oikein, heidän oma verkkosivusto ei ole suojattu … Haluatko todella ostaa isännöintisuunnitelman verkkoisäntältä, jonka omalla sivustolla ei ole kunnollista SSL-varmennetta? Tämä on hullua!

Tuki: Niiden tuki-asenteesta on melko vähän valituksia, jotka kelluvat, liian monta sivuuttaakseen. Kaikkea tukivastausten suurista viivästyksistä tukihenkilöstön töykeisiin vastauksiin.

Nopeus: Ne ovat hitaita, mikä on todella huonoa nykypäivänä, koska Google haluaa nopeita sivustoja ja antaa heille korkeammat sijoitukset sijoituksissaan. Tutkimuksen päälle osoittaa, että voit menettää 10% kävijöistä jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen … massiivinen ei-ei!

Joten mitä todella sanomme: siellä on paljon verkkoisäntäjä, jotka ovat paljon parempia melkein kaikessa! Vältä FatCowa! Sen sijaan tutustu vertailuun Yhdysvaltojen parhaista verkkoisäntäkoneista.

Jos olet jotenkin edelleen kiinnostunut FatCowista, jatka lukemista alla.

FatCow-tutkimus

FatCow-web-hosting-arvostelu

FatCow, mikä hieno nimi! Joten mistä yrityksessä on kyse? FatCow aloitti toimintansa vuonna 1998 ja tarjoaa web-isännöintipalveluita monille pienille ja keskisuurille yrityksille. Sen omistaa jälleen web hosting-jättiläinen Endurance International Group (EIG). Mainittu ryhmittymä omistaa muita web-hosting-yrityksiä, kuten BlueHost, HostGator, Arvixe ja iPage.

Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Albuquerquessa, New Mexico. Yhtiöllä on kaksi tietokeskusta Bostonin ympärillä, Massachusettsin alueella. Kahden datakeskuksen yhteenlaskettu pinta-ala on yli 2400 neliöjalkaa. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, kuten yhden web-hosting-suunnitelman (The Original Fat Cow Plan), WordPress-hosting, VPS-palvelut, omistettu palvelimet ja verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Jossain vaiheessa Web Hosting Magazine tunnusti FatCow’n 50 parhaan editoijan valinnan palkinnon saajaksi. Heinäkuuhun 2009 mennessä FatCow ilmoitti toimistoihinsa ja tietokeskuksiinsa saaneen 100% tuulivoiman. Tämä on heidän sitoutumisensa vihreään kehitykseen. Vuodesta 2008 vuoteen 2011 he lahjoittivat osan myynnistään Amerikan syöpäyhdistyksen rintasyöväosastolle.

hinnoittelu

FatCow tarjoaa vain yhden tyyppisiä web-hosting-suunnitelmia. Tätä kutsutaan alkuperäiseksi FatCow-suunnitelmaksi.

FatCow-hinnoittelu

Tämä suunnitelma maksaa 4,08 USD kuukaudessa, jos maksat 36, 24 tai 12 kuukauden sopimuksista. Jos kuitenkin haluat maksaa kuukausittain, se maksaa sinulle 5,00 USD kuukaudessa. Nämä ovat yksinkertaisesti erityisiä johdantohintoja. Isännöinnin uusimisen hinnat ovat seuraavat:

 • 1 kuukauden termiini: 14,95 USD kuukaudessa (laskutetaan kuukausittain; saatavuuden mukaan)
 • 12 kuukauden termiini: 14,95 USD kuukaudessa (laskutetaan 179,40 USD vuodessa)
 • 24 kuukauden aikaväli: 13,95 USD kuukaudessa (laskutetaan 334,80 USD 2 vuoden ajan)
 • 36 kuukauden aika: 12,95 USD kuukaudessa (laskutettu 466,20 USD 3 vuodeksi)

Suunnitelma antaa sinulle rajoittamattoman määrän levytilaa. Oodles kuten he kutsuvat sitä. Tämä tarkoittaa, että et rajoita hosting-tilillesi sijoittaman tiedon määrää. Erinomainen ominaisuus, jos haluat isännöidä korkealaatuisia, suurikokoisia videoita ja kuvia verkkosivustollasi.

Kaistanleveyteen viitataan myös nimellä Oodles. Kyllä, tämä tarkoittaa rajatonta. Jos sinulla on paljon liikennettä, rajoittamaton kaistanleveys on välttämätön jokaiselle sivustosi katsojalle. Sinua ei veloiteta poikkeuksellisen suuresta määrästä liikennettä varsinkin ruuhka-aikoina. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on suuri määrä verkkosivustojen katselijoita joka päivä.

Rajoittamaton postilaatikko on toinen ominaisuus, jota voit hyödyntää. Kunkin postilaatikon tallennuskapasiteetti on 500 Mt tai 10 000 sähköpostiviestiä (sen mukaan, kumpi tulee ensin). Tämä tarkoittaa, että voit antaa jokaiselle verkkosivustostasi (tai yrityksestäsi) vastaavalle henkilölle omat sähköpostitilinsä.

Sinulle annetaan ilmainen verkkotunnus, joka voi säästää muutaman taalaa taskustasi. Sinulle annetaan myös piste & napsauta verkkosivustojen rakennustyökaluja, joiden avulla voit luoda ammattimaisia ​​sivustoja ilman, että tarvitset koodaustaitoja tai kokemusta. Sovellusten asennusvelhojen avulla voit lisätä erilaisia ​​sovelluksia sivustoosi helppo seurata vaihe vaiheelta -ohjeilla.

Voit myös siirtää verkkosivustosi ilmaiseksi, jos olet isännöinyt sitä toisessa yrityksessä. Säästät muutaman taalaa. Lisäksi heillä on ilmaisia ​​ilmaisia! Sinulle annetaan 100 dollaria Google-mainoshyvityksiä ja 100 dollaria Bing-mainoshyvityksiä. Ne ovat hyödyllisiä, jos mainostat yritystäsi näissä hakukoneissa.

Jos haluat myydä verkossa, sinulle annetaan monia ominaisuuksia tehdä niin. Näitä ovat ShopSite-verkkokauppa, mahdollisuus hyväksyä luottokortteja, PayPalin ostoskorin integrointi, PowerPay ja jaettu SSL. Käytettävissä olevia sovelluksia ovat WordPress, Gallery2, phpBB, GBook, Joomla !, sekä Poll, Survey ja Counter Tools.

Tukivaihtoehdot

FatCow tarjoaa sinulle monenlaisia ​​tukivaihtoehtoja. Näitä ovat seuraavat:

 • Puhelintuki
 • Online-livekeskustelu
 • Tietopohja

Heidän tietokantaansa sisältyy vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja oppaita heidän tuotteidensa ja palveluidensa käyttämiseksi (tai hallitsemiseksi). Puhelintuki ja online-livekeskustelu ovat saatavilla ympäri vuorokauden.

Niiden asiakastukipalvelu on arvosteluista erittäin huono. Useimpia ihmisiä ärsytti pitkät odotusajat ja pitkät viiveet vastausten välillä. Edustajat eivät olleet perillä tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Jotkut olivat jopa töykeitä, joissa linjat katkaistiin keskellä keskustelua. Näyttää siltä, ​​että erinomainen asiakastukipalvelu, jonka FatCow lupasi asiakkailleen, on rikki.

Plussat

FatCowin verkkopalvelupalveluiden käyttämisellä on etuja. Alla on joitain niistä:

Rajoittamaton levytila

Saat paketin mukana rajoittamattoman määrän tallennustilaa. Sinun ei tarvitse miettiä X-tiedoston asentamista isäntätilillesi silloin tällöin. Voit sijoittaa rajoittamattoman määrän suurikokoisia tiedostoja tarvittaessa.

Haittoja

Niin monia miinuksia …

Huono asiakastuki

Vaikka he tarjoavat sinulle sekä puhelimen että live-chatin, heistä puuttuu silti vakaa asiakastuki, jota tarvitaan asiakkaiden miellyttämiseen. Useimpia ihmisiä ärsytti pitkät odotusajat ja vastausten väliset viiveet. Heidän asiakastukitiiminsä eivät olleet tietoisia yrityksen tuotteista ja palveluista. Huono asiakastuki on varmasti haitta, jonka haluaisimme ottaa huomioon.

Hitaasti ladattavat nopeudet

He lupasivat “rajattomasti” tavaroita melkein kaikkeen. Kyllä, se on iso plussi. Mutta haittapuoli on, että ne tarjoavat verkkosivustoille heikon lastausnopeuden keskimääräiseen verrattuna.

Jos verkkosivustosi latausnopeus on heikko, se johtaa alhaiseen hakukoneiden sijoitukseen. Tämä johtuu siitä, että Google suosii verkkosivustoja, joiden latausnopeus on nopeampi kuin hitaisiin. Lisäksi huono käyttökokemus on toinen tulos hitaasta lastausnopeudesta. Katsojasi turhautuvat verkkosivustollesi ja todennäköisesti menevät toiselle verkkosivustolle, joka voi tyydyttää heidän tarpeensa.

Epäjohdonmukainen käyttöaika

Yksi haittapuoli FatCow-yhteistyölle on heidän epäjohdonmukainen käyttöaikaennätys. No, he eivät kuitenkaan takaa käyttöaikaa! Yhtiö, jolla ei ole käyttöaikatakuuta, on yksi palveluntarjoaja, josta sinun tulisi välttää.

Useimmissa arvosteluissa todettiin, että on aikoja, jolloin FatCow tarjosi hyvän käyttöajan. On kuitenkin päiviä (tai jopa kuukausia), jolloin heillä on seisokkeja. Se on kuin vuoristorata, etkä tiedä onko tietty päivä hyvä päivä vai ei.

Vuoristoratamatka ei ole jotain mitä haluaisit verkkosivustollesi? Et halua arvata joka päivä vain tietääksesi, onko verkkosivustosi alkanut vai ei. Lisäksi epäjohdonmukaisuus johtaisi myös epäjohdonmukaisuuteen myynnissä ja pahempaa turhautuneita asiakkaita kohtaan.

Ei todella rajoittamaton

Joo. Lisäsimme ammattilaisten osioon, että ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, sähköpostit ja tallennustilan. Mutta tässä on haittapuoli: se ei ole oikeastaan ​​rajaton. Kun olet ylittänyt todellisen rajan, jossa FatCow arvelee olet käyttänyt liikaa, tilisi jäädytetään. au!

Haluatko tilisi jäädytetyn? Tämä johtaa siihen, että verkkosivustollesi ei pääse. Menetät paljon asiakkaita, jos näin tapahtuu. Ja tietysti, menetät PALJON kaivattua myyntiä. Lisäksi sinun täytyy käydä läpi paljon (esimerkiksi keskustella FatCowin edustajien kanssa) vain saadaksesi tilisi jäädyttämättä. Vau! Liian jotain jota kutsutaan rajattomaksi, eikö??

johtopäätös

Valitettavasti emme suosittele FatCowa. Ne tarjoavat paljon rajattomia ominaisuuksia. MUTTA heiltä puuttuu tärkeimmät ominaisuudet, joita sinun on etsittävä hosting-yrityksestä.

 • Heiltä puuttuu erinomainen asiakastukijärjestelmä.
 • Heistä puuttuu johdonmukainen, keskimääräistä suurempi käyttöaika.
 • Lisäksi ne eivät anna käyttöaikatakuuta.
 • Heistä puuttuu verkkosivustojen keskimääräistä latausnopeutta.

Yksinkertaisesti sanottuna, heiltä puuttuu luotettavuus, nopeus, suorituskyky ja tuki – ne neljä asiaa, joita tarvitset web-hosting-yrityksessä… suosittelemme, että etsit toista isäntää verkkosivustosi luomiseksi, näkemäsi henkilökohtaisissa suosikkiverkkoyrityksissään..

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2018-08-23Arvioitu tuote FatCowAuthor Rating 11starharmaaharmaaharmaaharmaaTuotenimi FatCowPrice
4,08 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map