FastComet Review: Kiinteä isäntä yhdellä merkittävillä palautuksilla …

FastComet-kotisivu


FastComet perustettiin vuonna 2013 ja sen pääkonttori sijaitsee San Franciscossa. Heillä on yli 50 000 aktiivista asiakasta ympäri maailmaa, yli 20 000 pilvisolmua ja 70 työntekijän ryhmä.

Monipuolista asiakaskuntaa tukee heidän kymmenen palvelinpaikkaa suurissa kaupungeissa, kuten Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa, Singaporessa, Mumbaissa ja Tokiossa..

(Mitä lähempänä palvelinta ihmisille, jotka yrittävät tavoittaa sitä, sitä paremmin odotetaan suorituskykyä – niin teoria menee.)

FastComet on myös yksi harvoista isäntäyrityksen yksityisistä yrityksistä. Omalla yksityisellä tarkoittaa, että organisaatiossa on vain muutama tusina ihmistä, joiden todelliset nimet ja kasvot näkyvät heidän sivustollaan. (Tutkitaan, miksi sillä on merkitystä sekunnissa.)

Joten miten he pärjäsivät? Voiko pieni, huono alkuvaihe yrittää tukea maailmanlaajuista asiakaskuntaa pysyäkseen miljardin dollarin hosting-tuotemerkkien kanssa?

Tilasimme tilin selvittääkseen. Ostimme halvimman suunnitelman marraskuussa 2017 ja perustimme testisanan WordPress-sivuston ja seurasimme Pingdomin käyttöaikaa ja sivuston nopeutta.

Mennään varhaisiin havaintoihimme aloittamalla siitä, mitä FastComet tekee hyvin.

Hyödyt FastComet Hosting -sovelluksen käytöstä

FastComet esittää melko rohkeita vaatimuksia suhteellisen nuorelle, pienelle yritykselle.

Hyvä uutinen on, että he pystyivät varmuuskopioimaan niistä paljon, lähettämällä vahvan käyttöajan useiden kuukausien ajan, joita olemme seuranneet heidän kanssaan.

Ne menevät myös yli tyypillisten isäntien, läpinäkyvällä hinnoittelulla ja ilmaisilla lisäpalveluilla.

Tässä on täydellinen ilme:

1. Vahva käyttöaika ulos portista

Kun vierailet FastCometin kotisivulla, yksi näistä ensimmäisistä asioista on tämä mahtava grafiikka:

FastComet-käyttöaikavertailu

Se sijoittaa palvelut nopeasti alan tunnetuimpiin tuotemerkkeihin. Ja se vakuuttaa sinulle, että he ovat kaiken kaikkiaan paras.

Onneksi heidän käytettävyytensä alkoi vahvalta. Ensimmäiset kuukaudet olivat virheettömiä 100%, myöhempien kuukausien aikana vain lievästi.

Keskimääräinen tulos on erinomainen 99,97%!

Tässä on kuukausitiedot tämän varmuuskopion tueksi:

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,67%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

FastComet-kotisivuFastComet keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Nopea, henkilökohtainen tuki

FastComet saattaa olla pieni verrattuna muihin hosting-yrityksiin, mutta se voi toimia myös etuna.

Ensinnäkin – joukkue on ollut kerralla tai pari kerrallaan.

Liiketoiminnan julkinen pilvipalvelu on ollut virallisesti olemassa vasta vuodesta 2013. Tätä ennen perustajaryhmä oli toiminut isännöintiliiketoiminnassa yli yhdeksän vuotta.

He työskentelivät lähes yksinomaan System Admin -yrityksessä yritysasiakkaille (lue: iso, monimutkainen, kallis). Siksi – jos he pystyisivät hoitamaan tällaisen liiketoiminnan, pienentämisen ei pitäisi olla ongelma.

Muodollisesti, he ovat järjestäneet yli 400 000 live chat-istuntoa ja 875 000 tukilippua.

Pienen joukkueen toinen suuri etu on, että he pystyvät tarjoamaan nopeaa, ystävällistä palvelua, jota useimmat muut yritykset eivät pysty vastaamaan.

Näin tämä tukiosasto lukee yleensä kaikki muut hosting-yritykset.

Yrityksen suora keskustelu aukeaa. Useimmissa tapauksissa sinulla ei ole aavistustakaan kenen kanssa olet tekemisissä. Yleensä on pieni mahdollisuus, että on kuva henkilöstä, joka auttaa sinua, se on selvästi väärennös, varastossa oleva kuva.

(Tai vielä pahempaa – he eivät tarjoa livekeskustelua ja pakottavat sinut lähettämään persoonatonta, hidasta sähköpostia.)

Mutta ei FastComet.

Pian käytyään heidän sivustollaan ensimmäistä kertaa, Frank G. otti apua. Yllätykseemme hän aloitti kiinnostavan sekunnin ajan sen jälkeen kun heitimme kysymyksen hänen tielleen.

FastComet Live Chat -tuki

Frank oli erittäin ystävällinen ja vastasi kyselyihimme muutamassa sekunnissa. Se osoittaa olevansa todellinen henkilö, joka on ystävällinen ja haluaa auttaa.

Joten tämä ei ole epäammattimainen puhelinkeskus, joka tuskin maksaa minimipalkkaa. FastComet panostaa voimakkaasti asiakastukeen ja se näyttää.

3. Tavanomaista pidempi rahojen palautustakuu

Olkaamme hetkessä rehellisiä toistensa kanssa:

Siirtyminen uudelle isäntäyritykselle imee. Vakavasti – se on erittäin häiritsevää, pakottaen sinut ottamaan alas näennäisesti hyvän sivuston. Se on myös aikaa vievää ja teknisesti ongelmallista.

Joten viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on pakko siirtämään isäntäsi uudelleen, koska et ole tyytyväinen valitsemaasi (mutta olet nyt lukittu pitkäaikaiseen, ennakkomaksuun).

Onneksi FastComet antaa sinulle täynnä 45 päivää saada rahasi takaisin. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla heidän palveluaan tai jopa kehittää testisivustoa kuten mekin, ja sinulla on yli kuukausi tarkistaa heidät.

Tämä 45 vuorokauden ajanjakso on yksi pisimmistä mitä olemme nähneet. Se tarkoittaa, että FastComet on itsevarma tarjoamastaan ​​palvelusta.

4. Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiotfastcomet-varmuuskopiot

Pidät siitä tai ei, sinun on pakko törmätä sivustoon liittyviin ongelmiin, jotka uhkaavat ohittaa kaiken tekemäsi kovan työn. Pysy pelissä riittävän kauan ja sitä tapahtuu kaikille.

Ei hätää, jos käytät FastComet-palvelua.

 • Ensimmäinen, he tarjoavat ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita. Se on melkein ennenkuulumatonta halvoissa, arvokkaissa suunnitelmissa.
 • Toinen, he säilyttävät nämä varmuuskopiot puolestasi turvallisesti ulkopuolella jopa 30 täyspäivää.
 • Ja kolmas – ne auttavat sinua palauttamaan sivustosi vanhemmat versiot yhdellä napsautuksella tarvittaessa.

Kaikki tämä tehdään vakiona kaikissa heidän suunnitelmissaan. Lähes liian hyvä ollakseen totta.

5. Ilmainen Cloudflare CDN

FastComet heittää myös ilmaisen Cloudflare-sisällönjakeluverkon (CDN) myös perussuunnitelmiinsa.

Sisällönjakeluverkot ylläpitävät tietojasi maailmanlaajuisilla palvelimilla, jotta ne latautuvat melkein heti kenelle tahansa, missä tahansa.

Useimmat pilvipalveluyritykset eivät edes tarjoa tätä palvelua suunnitelmissaan. Ja jos he niin tekevät, joudut haarukoimaan muutamalla ylimääräisellä taalalla kallista myyntimyyntiä.

Mutta ei FastCometissa. He heittävät yhden ilmaiseksi.

Tämän lisäksi, että se on avoimen lähdekoodin ystävällinen yli 150 sovelluksen kanssa, se tekee FastCometistä yhden parhaista vaihtoehdoista uusille yrityksille saada ajan tasalla olevan ASAP: n.

6. Vapaa siirtonopea komeetta muuttoliikkeet

Mutta odota, siellä on enemmän!

Jos sinulla on jo verkkosivusto rajapinnoilla, FastComet auttaa sinua siirtämään sivuston ilmaiseksi heidän palveluunsa.

Näin se toimii yleensä:

 1. Isäntäyritys sanoo suorittavansa vapaat muutot. Kun tarvitset sitä, he lähettävät sinulle tukidokumentin, joka sinun on selvitettävä itse.
 2. Tai he käyttävät jotain janky-ohjattua työkalua tietojen automaattiseen siirtämiseen, jotta heidän ei tarvitse nostaa sormea.

Toisaalta FastCometilla on oma asiantuntijatiimi, joka siirtää koko sivuston sinulle. Joten sinun ei tarvitse nostaa sormea. Se kaikki pakataan alle tunnissa ilman mitään lisämaksuja tai korkeampia suunnitelmia.

7. Ilmainen verkkotunnus elämälle!

Kyllä, luit oikein.

Tilaa verkkotunnus FastComet-palvelun kautta, niin saat sen for-ev-erille.

Olemme tarkistaneet yli kolmekymmentä muuta majoittajaa, ja tämä on ainoa kerta, kun muistamme näkevänmme tämän edun.

Toki, useimmat muut hosting-yritykset myyvät mielellään verkkotunnuksen. He saattavat jopa heittää ensimmäisen vuoden ilmaiseksi tai lyödä muutama taalaa makeuttaakseen kaupan.

Mutta mitä sitten tapahtuu?

Ensimmäisen vuoden umpeutumisen jälkeen he saavat sinut uusimisprosenttiin. Et tietenkään aio hankkia uutta verkkotunnusta myöhemmin?

Joten he hyödyntävät. Ensimmäinen vuosi olisi saattanut olla vain muutama taalaa, mutta seuraavat vuodet saattavat maksaa sinulle 4-5x alkuperäisen hinnan.

Tämä on vain yksi esimerkki FastCometin rehellisestä, avoimesta hinnoittelusta. Tässä on toinen …

Miinukset FastComet Hosting -sovelluksen käyttämiselle

FastCometin käyttöaika oli erinomainen, tuki oli ystävällistä ja he tarjoavat tonnin ilmaisia ​​herkkuja.

Tietysti kukaan yritys ei ole täydellinen. Kumpikaan ei ole FastComet.

Tässä on muutama ongelma, jonka olemme toistaiseksi kohdanneet.

1. Nopeudesta

Meidän on myönnettävä, että meillä oli suuria toiveita FastCometista – heidän käytettävyytensä osoittivat hyviä tuloksia ja toivoimme samoja nopeuden tilastoja.

Olemme rekisteröityneet, maksaneet ja testanneet kaikkia muita lueteltuja sivustoja. Joten meillä on kylmävakaat tiedot todellisten vertailujen tekemistä varten.

Olemme juuri äskettäin tarkistaneet esimerkiksi GoDaddyn hosting-vaihtoehdon, ja rehellisesti sanottuna erittäin alhaisen 554 ms: n nopeustulokset viimeisen 24 kuukauden aikana ovat räjäyttäneet meidät..

Vaikka suosikkimme, HostGator Cloud -vaihtoehto, on yhtä nopeasti 399 ms.

Toistaiseksi nämä ovat kaikki melko hyviä nopeuksia. Heistä tulee kovia räjähtää.

Tavallinen jaettu HostGator saapui kuitenkin hitaasti 1191 ms. Joten joo – sen ei pitäisi olla liian vaikea ylittää.

Mutta arvaa mitä?

FastComet-sivustollemme tuli melkein sama!

Viimeisen 24 kuukauden aikana olemme nauttineet hidas keskimääräinen lastausnopeus 807ms.

Voit nähdä sen itse. Tiedot niiden varmuuskopioinnista ovat viimeisen 12 kuukauden tiedot:

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen nopeus:

FastComet viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotFastComet-keskinopeus 2019-2020 | Katso tilastot

FastComet-hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Tässä on nopea yleiskatsaus FastCometin tarjoamiin isännöintisuunnitelmiin:

FastComet hinnoittelu ja suunnitelmat

FastCloud: Saat ilmaisen verkkotunnuksen siirron, tilaa yhdelle sivustolle, 15 Gt: n SSD-tilan, jossa ei ole liikennettä, vain 3,45 dollaria / kuukausi.

FastCloud Plus: Keskitaso tarjoaa saman ilmaisen verkkotunnuksen siirron. He myös heittävät useita verkkosivustoja ja melkein kaksinkertaistavat SSD-tilan. Kaikki vain 5,20 dollaria / kuukausi.

FastCloud Extra: FastCometin pääsuunnitelma näyttää melko samanlaiselta kuin viimeinen vaihtoehto, mutta siinä on vähän enemmän tilaa ja “RocketBooster” -vaihtoehto asioiden nopeuttamiseksi. (Mikä testiemme mukaan saattaa olla päivityksen arvoinen.) Muista, että se maksaa sinulle vähän ylimääräistä 6,90 dollaria / kuukausi.

Lisätietoja FastCometista:

 • Ilmainen verkkotunnus? Joo.
 • Helppo ilmoittautuminen: Helppo rekisteröintiprosessi.
 • Maksutavat: Kaikki tavalliset luottokortit ja PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Heidän palvelusehtojensa mukaan ”Emme voi taata eikä takaa minkään tiedon, mukaan lukien hinnat, tuotekuvat, tekniset tiedot, saatavuus ja palvelut, paikkansapitävyyttä tai täydellisyyttä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tietoja ja korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. “
 • upsells: Muutama lisämäärä, mutta ei liian monta.
 • Tilin aktivointi: Nopea tilin aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla, jne.) Asennus: Pääsy yli 150 suosittuun avoimen lähdekoodin sovellukseen.

Suosittelemmeko FastCometia?

FastComet räjäytti meidät useista tekijöistä.

Käytettävyysaika oli vahvinta mitä olemme nähneet. Asiakaspalvelu oli sekä ystävällistä että nopeaa.

Oli vain yksi iso valitus. Valitettavasti se oli iso …

Ehkä meillä on roska, mutta sivustomme nopeus oli aivan liian hidas suosittamaan FastCometia.

Toivottavasti suorituskyky paranee dramaattisesti seuraavien kuukausien aikana ja voimme muuttaa sävelmäämme.

Loppusanat Jos haluat nähdä ylläpitäjät, jotka sijoittuivat FastCometin yläpuolelle, tutustu parhaimpiin verkkoisäntäihimme täällä.

Onko sinulla kokemusta FastCometista – positiivinen vai negatiivinen? Jos on, jätä alla läpinäkyvä ja rehellinen arvostelu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map