Dynaaminen hosting-arvostelu


Yleisarvosana

Ylläpito WP-hosting-suunnitelma
$ 16,95 / kk

Halvin jaettu hosting -suunnitelma
$ 3,95 / kk

Dynaaminen hosting: nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Lyhyesti sanottuna, jos etsit hallittua WordPress-hosting-palvelua, kirjaudu! Ne ovat ympäristöystävällisiä, niillä on suuri turvallisuus, automaattiset WP-päivitykset, hyvä tuki, rajoittamaton levytila ​​… melkein kaikki mitä tarvitset todella edulliseen hintaan verrattuna muihin hallittuihin WP-web-koneisiin.

Tätä sanoen, jos etsit päivittäistä halpaa web-hosting-palvelua (blogeja, yrityksiä jne.), Suosituksemme olisi tarkistaa GreenGeeks, ne ovat myös erittäin vihreitä (laittaa 300% käyttämästään takaisin verkkoon) ja tarjoavat rajoittamattoman levytilan jopa perussuunnitelmissaan (mitä Dynamic Hosting ei tarjoa, ne tarjoavat 5 Gt). Tutustu GreenGeeks-arvosteluamme.

Jos haluat lisätietoja dynaamisesta isännöinnistä, jatka lukemista alla!

Cirrus-isäntätutkimus

Dynaaminen hosting-arvostelu

Jos haluat omistaa verkkosivuston, erityisesti yritystarkoituksiin, sinun on varmistettava, että se toimii 100% ajasta. Kaiken pitäisi toimia täydellisesti. Jos verkkosivustollasi on seisokkeja huonon isännöintipalvelun takia, se voi olla kallista. Potentiaaliset asiakkaat voivat turhautua ja saatat menettää myynnin tai mahdolliset asiakkaat.

Meidän kaltaiset toimistot hallinnoivat useita verkkosivustoja monille asiakkaille. Meidän on tietenkin varmistettava, että heidän verkkosivustonsa eivät katoa. Siksi etsimme aina Kanadan parasta web-hosting-yritystä.

Johdanto dynaamiseen isännöintiin

Yrityksen perustivat vuonna 1999 Kanadan Maritimesissa asuvat yrittäjät. He ovat ylpeitä siitä, että heillä on Kanadassa sijaitsevat tietokeskukset ja pilvipalvelun varmuuskopiot. Lisäksi he ovat sitoutuneet tarjoamaan huippuluokan asiakastukipalvelun.

Dynamic Hosting on työskennellyt useiden asiakkaiden kanssa ja siitä on tullut yritysyritys Kanadassa kaikelle, joka liittyy ”Dev Ops” -tapahtumaan. Heillä on vahva kulttuuri, jossa he asettavat asiakkaidensa tarpeet etusijalle etenkin IT-infrastruktuurin ja palveluiden suhteen.

Yhtiö on tehnyt yhteistyötä useiden asiakkaiden kanssa, kuten Kanadan Divers Certification Board, Halifaxin kauppakamari, Heart & Stroke Foundation ja PharmaChoice. He ovat voittaneet useita palkintoja, kuten WebHostRanking.com-sivuston paras Kanadan vihreä isäntä. Dynaaminen hosting on myös 100Best-Web-Hosting tunnustanut yhden parhaimmista vihreistä web-palveluntarjoajista Kanadassa.

hinnoittelu

Yhtiö tarjoaa muun muassa erilaisia ​​tuotteita, kuten jaettua hosting-palvelua, VPS-hosting-palvelua, virtuaalikoneiden (VM) hosting-palvelua ja pilvipalveluinfrastruktuuria palveluna (IaaS). Jaetut hosting-suunnitelmat on nimetty seuraavasti; ”Pidä se yksinkertaisena suunnitelmana”, “Ultimate 3 Year Plan” ja “Managed WordPress.” Mainitut suunnitelmat voidaan nähdä alla:

Dynaaminen hosting-jaetut hosting-suunnitelmat

Heidän halvin paketti nimeltä “Keep It Simple Plan” maksaa 3,95 CAD kuukaudessa, jos maksat yhteensä 36 kuukautta etukäteen. 12 kuukauden ajaksi mainittu suunnitelma maksaa 5,00 CAD kuukaudessa. Jos kuitenkin haluat maksaa siitä kuukausittain, se maksaa sinulle 6,95 CAD. Keep It Simple -suunnitelman laskutusjakso näkyy alla:

Pidä se yksinkertaisena laskutusjaksona

Keep It Simple Plan -sovelluksen avulla sinulla voi olla yksi verkkotunnus yhdessä hosting-tilissä. Tämä tarkoittaa, että palvelimellasi voi olla vain yksi verkkosivusto. Ne tarjoavat sinulle myös 5 Gt tallennustilaa.

Valkoisella puolella ne tarjoavat sinulle ilmaisen SSL-sertifikaatin, jota voit käyttää rajattoman ajan. Voit myös haluta käyttää WordPress-pohjaista verkkosivustoa hosting-tilillä. Vieraillessaan heidän sivustollaan he tarjoavat sinulle tarjouskoodin “Free Move”, joka antaa sinulle ilmaisen verkkosivustojen siirto-ominaisuuden.

Kun kyse on varmuuskopioista, ne tarjoavat sinulle automaattiset tietojen varmuuskopiot, jotka tehdään joka ilta. Varmuuskopiot ovat yli 90 päivää. Katastrofien palautustietojen varmuuskopiot tehdään viikoittain ulkopuolella. Varmuuskopiot ovat hyvä asia, jos jotain menee pieleen verkkosivustossasi. Voit palauttaa sen tiettyyn aikaan ennen kuin toimintahäiriö on tapahtunut käyttämällä mainittuja varmuuskopioita.

Jos olet huolissasi turvallisuudesta, he tarjoavat sinulle palomuurin, joka estää ennakoivasti haitalliset uhat. Heidän halvimpaan suunnitelmaan sisältyy myös ominaisuuksia, kuten IP-kielto ja edistyneiden uhkien havaitseminen.

Keep It Simple Plan sisältää myös ominaisuuksia WordPress-pohjaisiin verkkosivustoihin. Ne automatisoivat WordPress-sivuston rakentamisen ohjatulla 2 napsautuksen asennuksella. WordPress-ydinversion, teemojen ja laajennusten automaattiset päivitykset ovat myös mukana. WordPress-verkkosivustosi päivitykset ovat hyviä, koska ne auttavat välttämään toimintahäiriöitä ja estämään mahdolliset uhat. Koska se tehdään automaattisesti, se säästää aikaa, joka sinun on käytettävä mainitun tehtävän suorittamiseen. Lopuksi, ne pitävät WordPress-verkkosivustojen tietoturvaa vakavasti järjestelmänvalvojien, salasanojen, suojausavainten ja vastaavien kautta.

Tukivaihtoehdot

Dynaaminen hosting tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja ottaa heihin yhteyttä, jos tarvitset apua:

  • Online-live-chat-tuki,
  • Omaapu-tietokanta,
  • Asiakastukiliput ja
  • 24 × 7 ilmainen puhelinpalvelu

Heidän itseapua koskeva tietokantaansa päivitetään säännöllisesti, ja dynaamisen isännöinnin mukaan se pystyy ratkaisemaan 80% useimmista asiakkaiden kohtaamista ongelmista. Jättämällä tukilipun voit saada seurauksena tunnin sisällä tai vähemmän.

Lisäksi heidän 24 × 7 -puhelinkeskuksessaan ei ole odotusaikoja, jotka pitävät puhelusi minuutteja tai jopa tunteja. Heidän 24 × 7-live-chat-tuki antaa sinulle pääsyn heidän asiakastukipalveluunsa, jos sinulla ei ole vapautta tehdä kolme muuta heidän tarjoamistaan ​​vaihtoehtoa.

Yhtiö on ylpeä tarjoamalla asiakkailleen erinomaisia ​​asiakastukipalveluita. Ja arvostelut ovat osoittaneet erinomaisen tukijärjestelmänsä. Useimmissa arvosteluissa todetaan, että niillä on paras vastine rahalle, ja ne tarjoavat tarvitsemasi apua, jos jotain menee pieleen. Tukipalvelut toimitettiin aina nopeasti ja tarjoavat yksityiskohtaista apua useimpien käyttökokemuksien mukaan.

Plussat

Dynaamisen isännöinnin palveluiden valinnalla on etuja ja haittoja. Aloitetaan ammattilaisilla. Ne voidaan nähdä alla:

Ilmainen elinikäinen SSL-sertifikaatti

SSL-varmenne on tärkeä, jos verkkosivustosi käsittelee arkaluontoisia tietoja, kuten luottokorttinumeroita ja henkilökohtaisia ​​tietoja. Parasta dynaamisessa isännöinnissä on, että ne tarjoavat sinulle ilmaisen elinikäisen SSL-sertifikaatin verkkosivustollesi.

Lisäksi SSL-sertifikaatti auttaa parantamaan sijoitusta hakukoneissa. Vahva HTTPS-salaus pidetään yhtenä Googlen sijoitustekijöistä, ja vahva sivustosuojaus on merkki hyvästä yrityksestä / verkkosivustosta. Dynamic Hosting -palvelun ilmaisella SSL-sertifikaatilla voit suojata käyttäjän arkaluontoisia tietoja ja parantaa sijoituksesi samanaikaisesti.

WordPress-ominaisuudet

Jos haluat käyttää WordPressiä verkkosivustosi alustana, Dynamic Hosting -paketti on sinulle. Eri WordPress-ominaisuuksilla, kuten yhden napsautuksen asennuksilla ja automaattisilla päivityksillä, asioiden hallintapuoli on hoidettu puolestasi. WordPress-tietoturvasta tehdään kovaa muun muassa salasanojen, suojausavainten, järjestelmänvalvojien ja ohjattujen tarkistusten avulla.

30 päivän 100% rahat takaisin -takuu

Joo! Ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen heidän tuotteisiinsa ja / tai palveluihin. Tämä on hyvä asia ensikertalaisille, jotka vain kokeilevat heitä. Jos et ole tyytyväinen heidän tarjoamiinsa palveluihin, voit saada rahat takaisin ilman kysymyksiä.

Varmuuskopiointi ja suojausominaisuudet

Se on vakava katastrofi, kun verkkosivustosi ei yhtäkkiä reagoi tai kun se yhtäkkiä toimii. Kun et vain pysty korjaamaan ongelmaa, tarvitset varmuuskopioita palauttaaksesi verkkosivustosi takaisin ajankohtaan, jolloin se vielä toimi.

Dynaaminen hosting tarjoaa varmuuskopioita yli 90 päiväksi, joka tehdään joka ilta. Lisäksi ne tarjoavat joka viikko myös varmuuskopioita muualla kuin maassa. Tämä antaa sinulle mielenrauhan tietäen, että sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä, jos huonoja asioita tapahtuu.

Ilmainen verkkosivustojen siirto

Jos käytät heidän tarjouskoodiaan ”FreeMove”, voit siirtää tai siirtää verkkosivustosi ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse kerätä lisää rahaa pelkästään siirtääksesi verkkosivustosi crappy-palveluntarjoajalta hyvälle.

Erinomainen asiakastukijärjestelmä

Yhtiöllä on dynaamisesti nopeat tukilippujärjestelmät, jotka tarjoavat yksityiskohtaista apua ongelmasi selvittämiseen. Sen lisäksi ne tarjoavat kolme muuta tukivaihtoehtoa; soittaminen maksuttomiin numeroihin, live-chatin ja omatoimisen tietokannan kautta.

Kudos dynaamiseen isännöintiin, koska useimmissa arvosteluissa todetaan, että ne todella tarjoavat nopean tukijärjestelmän, joka sisältää yksityiskohdat siitä, mitä tarvitset ongelman vianmääritykseen. Suurin osa asiakkaista oli tyytyväisiä suoritukseensa ja he todella noudattavat lupaustaan ​​erinomaisesta asiakastuesta.

Haittoja

Olemme valmiita ammattilaisten kanssa. Siirrytään nyt miinuksiin. Dynaaminen hosting ei ole ilman haittoja. Alla on joitain niistä:

Rajoitettu määrä verkkotunnuksia

Niiden halvimman suunnitelman avulla sinulla voi olla vain yksi verkkotunnus hosting-tiliä kohti. Tämä on kaukana muista isännöintipalveluntarjoajista, ja jotkut tarjoavat rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia tiliä kohti.

Jos tarvitset useita verkkosivustoja, Keep It Simple Plan ei ole sinulle. Voit valita seuraavan suunnitelman nimeltä Ultimate 3 Year Plan. Mainittu suunnitelma maksaa 12,95 CAD kuukaudessa, jos valitset kuukausimaksuehdot. Sen halvin hinta on 7,49 CAD kuukaudessa, jos haluat maksaa 36 kuukautta etukäteen.

johtopäätös

Joten kuten yhteenvedossamme mainitaan, hallitun WordPress-isäntänä he ovat mahtavia… jaetuna verkkoisäntänä on parempia vaihtoehtoja. Suosittelemme, että katsot GreenGeeksiä, tutustu GreenGeeks-arvosteluamme.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2019-11-22Arvioitu kohde Dynamic HostingAuthor Rating 41star1star1star1starharmaaTuotenimi Dynamic HostingPrice
3,95 CAD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector