Digital Pacific -katsaus

Digitaalinen Tyynenmeren alue

Ihmisarvoinen hiilidioksidineutraali isännöinti, hyvä asiakastuki, ominaisuudet ovat vähemmän kuin tähtiä …


DigitalPacificLogo

Yleisarvosana

Halvin suunnitelma
$ 6,90 / kk

Digital Pacific: nopea yhteenveto ihmisille, joilla ei ole aikaa (melkein kaikki meistä)

Vaikka Digital Pacific on australialaisten standardien mukaan hyvä isäntä, jos vertaamme niitä nykyiseen suosikkiverkkosivustoihimme SiteGroundiin, huomaat nopeasti muutamia eroja, joista tärkeimmät ovat globaalien tietokeskusten puute (heitä on vain yksi ensisijainen Sydneyssä, SiteGround-palveluita on melko vähän ympäri maailmaa, mikä antaa sinulle maailmanlaajuisen ulottuvuuden), ja WordPressiin keskittyneiden isännöintisuunnitelmien puute (yli 25% koko Internetistä toimii WordPressillä, todennäköisesti myös sivustosi, joten se on melko tärkeä), ja levytila (heidän perussuunnitelma sallii vain 1 Gt, SG tarjoaa 10 Gt).

Pidämme siitä, kuinka puhdas ja vihreä Digitaalinen Tyynenmeren alue on, ja niiden suorituskyky on ehdottomasti riittävän hyvä isännöimään useimpia sivustoja, ja skaalautuu hienosti hinnan noustessa. Emme kuitenkaan pitäneet siitä, kuinka vähän niiden perussuunnitelmaan sisältyy (mikä on hinnoiteltu enemmän kuin useimpien kilpailijoiden suunnitelmat).

Kuten aiemmin mainittiin, sen mukana tulee vain 1 Gt levytilaa, mutta todella outoa on MySQL-tietokantojen tuen puute, jota sinun täytyy käyttää kaikissa kunnollisissa CMS-ohjelmissa, kuten WordPress tai Joomla. Tämä tekee perussuunnitelmasta hyväksi vain pienille staattisille html-sivustoille, kuten esitetyyppisille tai paikkamerkkisivustoille.

Joten lyhyesti sanottuna, suosituksemme menee edelleen SiteGroundiin kuin Digital Pacificiin, koska SiteGroundissa on ominaisuuksia, kuten 10 Gt levytilaa, ilmainen SSL, ilmainen CDN, vapaa siirto, heillä on useita tietokeskuksia ympäri maailmaa (globaali kattavuus), GREAT-tuki , ja WordPress on ne virallisesti suositellut (hyvin harvat isännät voivat vaatia tätä, se on aika vaikuttavaa), he ovat todellinen mielenosoittaja, tutustu SiteGround-arvosteluun täällä!

Kiinnostaako edelleen Digital Pacificia, jatka lukemista alla.

digitaalinen tyynenmeren tutkimus

Digital Pacific Review

Vuonna 2000 perustettu Digital Pacific on kokenut, hiili-neutraali australialainen isännöintipalveluntarjoaja, jolla on suuri keskittyminen laadukkaaseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen. Tämä Sydneyssä toimiva yritys tarjoaa vain luotettavia hosting-ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan ja ylittämään nykypäivän asiakkaiden tarpeet. Tässä on joitain yrityksen tärkeimmistä arvoista:

 • Intuitiiviset ja laadukkaat isännöintipalvelut kohtuulliseen hintaan
 • Muodostavat pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiin
 • Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen
 • 24/7 asiakastuki ympäri vuoden

Ne tarjoavat laajan valikoiman isännöintipalveluita jaetusta ja VPS-isännöinnistä aina omistettuihin palvelimiin. Näiden palvelujen mahdollistaa Digital Pacificin ammattitaitoinen ja kokenut ammattilaisryhmä. Joten olitpa pieni tai keskisuuri yritys, joka etsii parasta australialaista web-isäntää yrityssivustosi rakentamiseksi, tällä yrityksellä on paljon tarjottavaa!

Isännöintipalvelut

Harvat asiat, jotka tekevät Digitaalisen Tyynenmeren erottumaan joukosta:

 • Yli 15 vuoden kokemuksella Digital Pacific on yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka aloittivat web-hosting-ratkaisujen tarjoamisen Australiassa.
 • Heillä on loistava varmuuskopiointijärjestelmä, joka tallentaa verkkosivustosi, tietokannan ja sähköpostitiedostot 3 kertaa päivässä!
 • Digital Pacific käyttää korkean tason Dell-laitteistoa peilattuilla asemilla palvelimen vakauden, virran ja kestävyyden varmistamiseksi.

hinnoittelu

digitaalinen tyynenmeren hinnoittelu

Kuten aiemmin mainittiin, heidän perussuunnitelmansa ei oikeastaan ​​ole jotain, johon haluat kirjautua, ellei sinulla ole mitään, suunnittelet staattista html-sivustoa, kuten paikkamerkkisivustoa, kunnes todellinen verkkosivustosi tulee näkyviin. Joten seuraava suunnitelma on 9,92 dollaria, jos maksat vuosittain, suunnitelma sallii MySQL-tietokantojen, jotta voit käyttää suosikki CMS-ohjelmasi, kuten WordPress tai Joomla. Heillä on myös liiketoimintasuunnitelmia, joista me alamme nähdä ominaisuuksia, jotka ovat verrattuna suosituimpiin isäntiemme, kuten SiteGround tai A2 Hosting.

Jaettu Web-hosting yrityksille

Tämä on heidän perustiedot hosting-suunnitelmasta yrityksille. Se on jaettu isäntä, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi sijoitetaan palvelimelle useiden muiden verkkosivustojen kanssa. Koska sinulla on paljon naapureita, aiot jakaa palvelimen resurssit yhdessä. Älä nyt anna tämän pelottaa sinua, puhumme erittäin tehokkaista palvelimista, jotka voivat käsitellä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa. Jos haluat avata blogin yrityksellesi tai sinulla on yrityksen verkkosivusto, Digital Pacificin Business Hosting-suunnitelma kattaa tarpeesi. Ja jos epäilet, että ratkaisu ei ole tarpeeksi hyvä, voit helposti päivittää parempaan isännöintisuunnitelmaan.

Tässä on mitä saat:

 • Helppo käyttää cPanelia.
 • 24/7 asiakastuki.
 • Kyky muuttaa suunnitelmia tarvitsematta huolehtia sopimuksista tai seuraamuksista.
 • Verkkosivustosi ylläpidetään Australian palvelimilla – kaikkia ylläpitää ja ylläpitää Digital Pacific.

Tämä isäntä alkaa 6,90 dollaria kuukaudessa (verrattuna SiteGroundin 4,95 dollariin kuukaudessa). Vaikka suosittelisimme heidän ”Business Basic” -suunnitelmaa, joka sisältää 25 Gt tallennustilaa, 100 Gt kuukausittain liikennettä ja rajoittamattoman määrän sähköposteja. Tämän perussuunnitelman lisäksi voit hankkia Business Standard, Advanced of Pro. Ne ovat kalliimpia, mutta täysin ylimääräisen rahan arvoisia – jos etsit lisää tallennustilaa ja kaistanleveyttä.

VPS-hosting

Jos olet parantanut suorituskykyäsi ja palvelimesi täydellistä hallintaa, olet kiinnostunut Digital Pacificin VPS-hosting-suunnitelmasta. Se antaa sinulle täysin toimivan virtuaalipalvelimen asennetulla käyttöjärjestelmällä, jota voit hallita itsenäisesti. VPS-isännöinnissä on kaksi vaihtoehtoa:

 • Itsehallittu VPS, mikä tarkoittaa, että saat virtuaalisen palvelimen ja se on se. Jos haluat asentaa tavaroita, ratkaista ongelmia tai tehdä vain säännöllistä huoltoa, joudut palkkaamaan järjestelmänvalvojan tai tekemään kaikki nämä asiat itse. Tämä suunnitelma maksaa noin 45 dollaria kuukaudessa.
 • Ylläpito VPS antaa sinun keskittyä liiketoimintaan, kun taas Digital Pacificin asiantuntijat käsittelevät asioiden teknistä puolta. Tämä suunnitelma alkaa 74 dollarista kuukaudessa.

Molemmilla näillä suunnitelmilla saat:

 • VPS cPanel
 • Ilmainen asennus
 • Vapaa tilaa

Dedicated hosting

Dedicated hosting on tarkoitettu markkinoiden isoille toimijoille. Sen sijaan, että sinulla olisi virtuaalipalvelin, joka jakaa resursseja muiden fyysisten palvelimien muiden virtuaalikoneiden kanssa – kuten VPS-isännöinnissä, saat tehokkaan fyysisen palvelimen itse. Tämä on niin hyvä kuin se saa isäntämaailmassa. Tämä suunnitelma on ihanteellinen resurssiintensiivisen web-sovelluksen tai suurten verkkokauppasivustojen käyttämiseen. Osana tätä suunnitelmaa sinulla on oikeus:

 • Nopea asennus
 • Dellin viimeisin yritystason laitteisto
 • Omistettu hallinta ja tuki päivityksille ja tietoturvalle
 • Nopea tuki

Digitaalisen Tyynenmeren omistamat hosting-suunnitelmat alkavat 99 dollarista.

johtopäätös

Kuten yhteenvedossa mainittiin, he ovat kunnon isäntä ja he ovat ympäristöystävällisiä, mutta koska MySQL-tietokantoja (joten ei WordPressä tai Joomlaa) puuttuu perussuunnitelmasta (joka hinnoitellaan suunnitelmaksi, jolla pitäisi olla tukea) ), ulkomaisten palvelimien puute ja vähäinen levytila, suosittelemme, että tarkastellaan vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, kuten A2 Hosting tai SiteGround.

YhteenvetoArvioija Matthew RogersArviointipäivämäärä 2016-02-28Arvioitu kohde Digital PacificAuthor Rating 31star1star1starharmaaharmaaTuotenimi Digital PacificPrice
AUD 6,9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map