A2-hosting-arvostelu – yksi Kanadan parhaista Web-palvelimista

Pilvilaskentamaisema on tungosta. Kaikkialla kuin näet, uusi yritys ilmestyy ja tarjoaa isännöidä verkkosivustoasi edullisemmin, mutta nopeammin ja suuremmalla luotettavuudella … … Kysymys on, voitko luottaa niihin?


Siellä olemme tulleet – vietimme viimeisen vuoden ja hyvän osan vuotta 2017 analysoimalla verkkoisäntäyhtiöitä eri puolilta Kanadaa. Puristimme tiedot ja kootimme tulokset valitaksemme suosikkimme. Yksi suosituimmista tuotteistamme on pieni hosting-yritys nimeltään A2 Hosting, jolla ei ole suurta mainetta, mutta joka tarjoaa silti hyvää vastinetta rahalle.

a2-hosting-logo

A2-hosting on ollut olemassa jo pitkään. Yhtiön perusti vuonna 2001 toimitusjohtaja Bryan Muthig, entinen Unix SysAdmin. Tämä tapahtui jo aikaisina päivinä Internetissä, ja siitä lähtien se on pysynyt itsenäisesti omistamassa yrityksessä. Se syntyi yhden järjestelmänvalvojan harrastusprojektina ja on nyt kasvanut tehokkaaksi hosting-ratkaisuksi kaiken kokoisille asiakkaille.

A2 Hosting -ympäristö toimii kolmella suurella datakeskuksella, jotka sijaitsevat Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Koska Kanada on lähellä, olemme suorittaneet suurimman osan testistämme Michiganin tietokeskuksen kautta.

Olemme käynnistäneet yli 50 A2-hosting-infrastruktuurin verkkoprojektia tämän A2-arvioinnin testien suorittamiseksi ja mittaamiseksi.

Kuinka nopea on A2-hosting?

gepardi supernopeaTätä ei voida kieltää A2-hosting tarjoaa nopeimman nopeuden Internetissä tänään.

Heidän verkkosivustonsa mukaan heidän alustaansa keskimääräinen suorituskyky on jopa 17,6 kertaa nopeammin kuin heidän tärkeimmät kilpailijansa. Tämän tarkan väitteen todentaminen on haastavaa, mutta Kanadan Hostingin testeissä arvioimme A2 Hosting -suorituskyvyn uskomattoman nopeaksi.

Ja kun on kyse näkyvyyden lisäämisestä Internetissä joko pienissä blogeissa tai pienyritysten verkkosivustoissa, nopeus on ehkä kriittisin tekijä. Jos verkkosivustosi eivät lataudu tarpeeksi nopeasti, kävijät taipuvaisesti sulkevat selaimen välilehden ja siirtyvät toiseen vaihtoehtoon. Jos ylläpidät korkeaa suorituskykyä järjestelmässäsi, pidät käyttäjät tyytyväisinä.

Kuten mainitsimme, nopeustesteimme A2 Hosting -sovelluksella sujuivat melko hyvin muihin kilpailuihin verrattuna. Kun ajaa uusia verkkoprojekteja Michigan-tietokeskuksensa kautta, keskimääräinen vasteaika tuli salamalla 222 ms.

Tämä mittaa tarkan ajan, jonka palvelin vie käyttäjän pyynnön vastaanottamiseen käyttäjän selaimelta ja toimittavan tarvittavan HTML-sisällön takaisin käyttäjälle. Tällainen nopea nopeus asettaa A2-hosting-palvelun samaan luokkaan parhaita web-hosting-palveluita kuin muut suosituimmatkin.

Mikä parasta, A2 Hostingin vasteajatulokset olivat yhdenmukaiset kaikissa testauspaikoissamme, joihin sisältyivät Kanadan suuret kaupungit Montreal, Toronto, Vancouver ja Winnipeg.

Voit nähdä live-seuranta täällä. Lue lisää Nelivaiheinen tutkimusprosessi täällä

Kuinka A2-hosting on niin nopea?

Saatat ihmetellä, mitä nopeustestatuloksemme tarkalleen tarkoittavat, ja kuinka A2 Hosting voi hyppää toistaiseksi niin monien kilpailijoiden eteen, varsinkin kun otetaan huomioon, että ne ovat edelleen suhteellisen pieni operaatio.

Vastaus on heidän fooruminsa arkkitehtuurissa, jossa hyödynnetään tehokkuutta, josta asiakkaat hyötyvät suoraan.

Ensinnäkin on olemassa käsite Jaetut resurssit. Kaikki pilvipalveluyritykset joko omistavat tai vuokraavat tilaa massiivisilla tietokeskuksilla, ja näissä paikoissa ovat fyysisiä laitteistokappaleita, kuten suorittimen, kiintolevyt ja verkkolaitteet. Yhdessä ne muodostavat alustan, joka voidaan jakaa eri kokonaisuuksiin, joita kutsutaan virtuaalikoneiksi.

Kun pilviasiakkaana päätät isännöidä verkkoprojektia palveluntarjoajan kanssa, vuokraat tosiasiallisesti tietokonevirtoja yhdeltä näistä virtuaalikoneista. Tämä tarkoittaa, että tietosi voivat tosiasiassa elää rinnakkain muiden yksityishenkilöiden tai yritysten omistamien tietojen kanssa.

Pakottamalla asiakkaita jakamaan nämä pilviresurssit palveluntarjoaja voi säästää rahaa itselleen samalla kun riski vähentää suorituskykyä ja luotettavuutta asiakkailleen. Mutta A2-hosting-palvelun tapauksessa ne eivät leikkauta kulmia jaettujen hosting-resurssien suhteen.

Sen sijaan, että yhdistäisit tietoja mahdollisimman paljon samaan laitteeseen, he pitävät palvelimien ja asiakkaiden suhteen alhaisena. Tämä tarkoittaa, että virtuaalikoneesi on jaettu harvempaan joukkoon ja se pitää itselleen enemmän laskenta- ja verkkovirtaa. Siksi yrityksen väite on 20 kertaa nopeampi kuin muut hosting-vaihtoehdot.

Lisäksi A2-hosting käyttää uusinta CDN-tekniikkaa ja välimuistin tallentamista. Tämä tarkoittaa, että A2 Hosting voi hyödyntää verkkoa Yhdysvaltojen, Euroopan ja Aasian kolmen tietokeskuksen välillä palvellakseen asiakkaitaan mahdollisimman nopeasti..

Kun suoritamme omia testejämme Kanadan rajalta, yhdistämme loogisesti A2 Hostingin Michiganin palvelimiin, koska ne ovat fyysisen läheisyyden kannalta lähimmät meille.

Mutta koska haluat verkkosivustosi olevan nopea kaikkialla maailmassa, A2-hosting seuraa vierailijoiden sijaintia ja yhdistää heidät lähimpään tietokeskukseen varmistaen, että verkkosivu latautuu mahdollisimman nopeasti.

Välimuisti tallentaa myös aikaa pilviympäristöissä työskennellessä. Jos verkkosivustosi tiedot eivät jatkuvasti muutu tai päivity, A2-hosting voi käyttää välimuistiin tallentamista ja lähettää kävijöitä rutiininomaisesti tallennettuun kopioon sisällöstäsi. Säännöllisesti, he tarkistavat virtuaalikoneelta, onko uutta tietoa tarpeen näyttää tai muuttaa.

Historialliset tietomme A2 Hosting -sovelluksen suorituskyvystä ovat peräisin useista kuukausista, ja löydät alla olevat keskimääräiset sivun latausajat vuodesta 2018:

 • Toukokuun keskimääräinen nopeus: 209ms
 • Huhtikuun keskimääräinen nopeus: 218ms
 • Maaliskuun keskimääräinen nopeus: 199ms
 • Helmikuun keskimääräinen nopeus: 211ms
 • Tammikuun keskimääräinen nopeus: 224ms
 • Joulukuun keskimääräinen nopeus: 276ms

Kaiken kaikkiaan todella vahva esitys. Lisätietoja löytyy myös tutkimussivultamme.

Nopeus on kriittinen web-hosting-yritykselle, mutta se menettää arvonsa myyntiominaisuutena, jos alusta ei ole jatkuvasti vakaa. Se mitä puhumme täällä on ajankäyttöaika.

Päälläoloaikaa kuvataan prosenttiosuus ajasta, jonka verkkosivusto on käytettävissä ja työskentelee ulkopuolisille kävijöille. Päinvastoin kutsutaan seisokkeja, jotka mittaavat ajan, jonka sivusto on poissa käytöstä.

Jos verkkosivustosi on sidottu yritykseesi tai muuhun ammatilliseen pyrkimykseen, käyttöajan tulisi olla sinulle tärkeä asia. Jopa minuutteja seisokit voivat olla erittäin kalliita ja vahingoittaa mainetta käyttäjien ja vierailijoiden keskuudessa. Nykypäivän modernin Internet-nopeuden myötä ihmisillä ei ole juurikaan kärsivällisyyttä hitaisiin tai reagoimattomiin sivustoihin.

Joten voitko luottaa A2-isännöintiin, kun kyse on vakaudesta ja luotettavuudesta? Kanadan isäntä sanoo kyllä, sillä kuukausien ajan olemme kokeilleet Yhdysvaltojen datakeskuksessa. Käyttötunnit lasketaan prosentteina käytettävissä olevista tunneista jaettuna kokonaistyöajoilla. Yksikään palvelin ei voi realistisesti saavuttaa 100% käyttöaikaa, mutta yli 99%: n hinnat osoittavat vahvan suorituskyvyn.

A2-hosting-testimme keskimäärin 99,8%: n käyttöaikaa, mikä tarkoittaa, että palvelimiensa käyttöaika oli poissa käytöstä tai poissa käytöstä vain 0,2% ajasta. Se on vain 17,5 tuntia koko vuoden aikana. Tämä tarkoittaa käytettävyyden kannalta A2: ta verrattuna muihin suosituimpiin vaihtoehtoihin, kuten Bluehost ja HostGator.

Tässä on historialliset tiedot A2 Hosting -palvelun käytettävyysajasta:

 • Voi käytettävä: 99,9%
 • Huhtikuun käyttöaika: 99,9%
 • Maaliskuun käyttöaika: 99,98%
 • Helmikuun käyttöaika: 99,96%
 • Tammikuun käyttöaika: 99,99%
 • Joulukuun käyttöaika: 98,92%

Kuten näette, A2 Hosting -palvelimet ovat luotettavia ympäri vuoden, jopa raa’an Kanadan talven aikana. Kun luet tätä, seuraamme kaikkia suosituimpia isännöintivalikoimiasi käytettävyyden suhteen, ja tiedot ovat sinulle käytettävissä, jos haluat tarkistaa sen.

A2-hosting-tuki

Useimmat hosting-yritykset tarjoavat jonkin verran teknistä tukea maksaville asiakkaille, mutta se voi vaihdella suuresti ja olla usein melko heikko. Yhä useammat tarjoajat luottavat tietopohjiin ja tekstilohkoihin vastatakseen kysymyksiin kuin todellisiin ihmisiin.

A2-hosting on kuitenkin erilainen, koska ne tarjoavat live-apua 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Voit ottaa yhteyttä edustajiin suoraan puhelimitse tai verkkokeskusteluissa. He myös hyväksyvät kysymyksiä sähköpostitse, jotka syötetään suoraan heidän tukilippujen myyntijärjestelmäänsä. Tässä on kuvakaappaus siitä, miltä heidän chat-järjestelmänsä näyttää:

a2hosting chat support2

A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen myös joukon lisäominaisuuksia, jotka auttavat tekemään verkkosivustostasi entistä paremman ja turvallisemman. Nämä ovat kaikki ilmaisia, ja niissä on kaikki A2 Hosting -suunnitelman vaihtoehdot. Pidä niitä yhtenä kannustimena nykyisen Web-isäntäsi ohittamiseen ja vaihtamiseen.

Ensinnäkin he antavat asiakkailleen ilmainen turvallisuus ja hakkerointi, ja se on erityisen tärkeää, jos käytössäsi on paljon verkkolaajennuksia tai haluat isännöidä WordPress-sivustoa. He käyttävät ”HackScan Protection” -järjestelmää seurataksesi jatkuvasti tilisi turvallisuutta ja pitääksesi tunkeilijat poissa.

Sen mukana tulee ilmainen SSL-sertifikaatti, joka tekee kaikista A2 Hosting -palvelimen ja käyttäjien välisistä yhteyksistä täysin salatut. SSL-sertifikaatit voivat maksaa yrityksille paljon vuodessa, mutta A2 Hosting käyttää Let’s Encrypt -järjestelmää ja tekee kaiken sinulle ilmaiseksi. SSL-sertifikaatin saaminen on välttämätöntä kaikille pienille yrityksille, jotka suunnittelevat myyntiä Internetissä tai tallentaa käyttäjän yksityisiä tietoja.

Todennäköisesti sinulla voi olla verkkosivusto, joka on jo ylläpidetty muualla, mutta olet kiinnostunut siirtämään sen paremmalle alustalle, kuten A2-hosting tarjoaa. Ei ongelmaa, koska A2 Hosting tarjoaa ilmaisen siirtymisohjeen saadaksesi kaikki tiedostosi ja verkkomäärityksetsi siirtymään palvelimilleen. Lisäksi ne käynnistävät automaattiset varmuuskopiot vähentääksesi riskiäsi ja auttaaksesi sinua toipumaan tietojen menetyksestä.

A2-hosting-paketit – mikä on sinulle sopivin?

A2 Hosting -palvelun hinnat ovat keskimäärin hieman korkeammat kuin mitä löydät muilta yrityksiltä.

Mutta uskomme sen olevan sen arvoista – ne tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, varsinkin kun voit valita paketien välillä ja valita budjettisi parhaiten sopivan suunnitelman.

Tässä on yleiskatsaus heidän pakettien hinnoitteluun:

A2 Hosting tarjoaa kolme suunnitelmatyyppiä: Lite, Swift ja Turbo. Lite-suunnitelma on hyvä pienille hankkeille tai harrastuksen verkkosivustoille, koska se toimii yhdellä verkkotunnuksella ja sisältää rajoitetun tietokannan ja sähköpostin käytön.

Päivittämällä Swift-asetukseen saat rajattoman määrän tietokantoja ja voit hallita verkkotunnuksillasi kuitenkin monia haluamiasi sähköpostitilejä. Turbo-suunnitelma on suunnattu pienille yrityksille, koska se sisältää sivuston kiihdyttimen, jonka avulla verkkotunnuksesi voidaan tehdä jopa 20 kertaa nopeammiksi.

A2-isännöinnissä on vaihtoehtoja virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöintiin. VPS-tilauksella saat täyden pääsyn koko tietokoneympäristölle virtualisoidulla alustalla. Tämä voi olla kriittinen suurempien yritysten kannalta, joiden on käytettävä omaa ohjelmistoaan ja tehtävä monimutkaisia ​​määritysmuutoksia verkkoprojekteihinsa.

Muista, että A2-hosting tarjoaa 30 päivän vaivatonta, täydellistä hyvityskäytäntöä:

”Jos pyyntö välitetään välittömästi peruuttamista varten ensimmäisen 30 päivän aikana, täysi tuki maksetaan. ”

Totta puhuen, tämä on ennenkuulumatonta isännöintitilassa, joka tunnetaan oivallisista uuslaskuistaan ​​ja yritetään pitää asiakkaat “koukussa”.

Kuinka ilmoittautua A2-hosting-palveluun

Kanadalaiset asiakkaat voivat käynnistää A2-hosting-tilin suoraan verkkosivustoltaan. Ilmoittautuminen on melko helppoa ilman piilotettuja maksuja tai muita temppuja. Ne tukevat myös useita kuukausimaksuvaihtoehtoja, kuten luottokortti, PayPal, maksumääräys tai pankkisiirto.

A2-hosting tarjoaa usein myös erikoistarjouksia tai myyntiä, jotka voit lukita kuukausikorolla koko vuodeksi.

Kun A2-hosting-tilisi on avattu, voit käynnistää uuden projektisi yhdellä napsautuksella. Jos haluat tuoda tietoja toiselta alustalta, he auttavat siinä tai voit aloittaa tyhjästä ja käyttää heidän web-suunnittelutyökaluja.

A2-hosting takaa, että sivustosi on saatavana yli 99%: n käytettävyydellä. Jos et ole tyytyväinen tai et pääse käyttämään kyseistä numeroa, saat rahat takaisin.

Yhteenvetona asioita, olemme havainneet, että A2-hosting on laadukas yritys joka tarjoaa luotettavan, vahvan suorituskyvyn ja tuen.

Web-isännän valitsemiseksi olemme löytäneet ne olevan loistava valinta kanadalaisille käyttäjille riippumatta siitä, missä maassa olet.

Ohje

Kuka omistaa A2 Hosting?

Yrityksen omistaa Bryan Muthig. Hän perusti yrityksen vuonna 2001 Iniquinetiksi.

Missä A2-hosting sijaitsee??

Palvelimia sijaitsee Michiganissa, Arizonassa, Amsterdamissa ja Singaporessa.

Mitä eroa on Linux- ja Windows-isännöinnillä??

Tarkoittaa vain sitä, mitä käyttöjärjestelmää käytetään palvelimilla, joita yritys käyttää. Linux on suosituin palvelimissa, joten siinä on enemmän ominaisuuksia ja useimmat verkkosuunnittelijat mieluummin Linux-pohjaista web-hosting-palvelua. Ainoa aika, jolloin Windows on järkevää, on, jos on olemassa tiettyjä Windows-sovelluksia, joita on käytettävä.

Kuinka voin kertoa, kuka isännöi verkkosivustoa?

Internetissä on tiettyjä työkaluja, jotka voivat auttaa tässä, kuten isännöintitarkistus.

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map