4 parasta omistautunutta majoittajaa vuonna 2020 (luotettavin käyttöaika ja nopeus)

Keskimääräiselle bloggaajalle tai pienyrityksen omistajalle päivittäminen kalliiksi erilliseksi palvelimeksi on perimmäinen harkinta.


Se on kuin uuden vuoden päätöslauselman saavuttaminen uskomattomaan muotoon, sitten peruuttaminen kuntosali jäsenyydestäsi helmikuussa ja puhaltaa 2 000 dollaria uusimmalle lihaskasvun tai rasvan menetyksen lisäravinteille. ��

Et aio edistyä ja menetät vain joukon rahaa prosessissa.

Jos kuitenkin ylläpidät verkkosivustoa, joka tuottaa huomattavan määrän liikennettä (esimerkiksi yli 50 000 yksilöivää näyttökertaa / kuukausi), oma palvelinpalvelu voi olla ero salamannopea, käyttäjäystävällinen ja villin kannattava sivusto… Tai kärsivät verkkosivustosi latausaikaan ja tietoturvaan liittyvistä niin monista ongelmista, että käyttäjät palaavat nopeammin elokuvatähtiin kutsun avulla Harvey Weinsteinin juhliin (liian pian?)

Jos ylläpidät erittäin liikenteellistä yrityssivustoa, omistettu isännöinti ei ole vain hyvä idea, se on kaikki, mutta pakollinen.

Oikea omistettu isännöintipalvelu varmistaa, että verkkosivustosi on turvassa hakkereilta, ja takaa, että katsojasi pääsevät tarvitsemansa sisältöön ajoissa joka kerta..

(Niille teistä, jotka vasta aloittelet ja jotka haluavat ostaa blogin tai freelancer-verkkosivustolle lähtötason isäntätason, voit tarkistaa suosituksemme edullisimpiin edullisiin web-hosting-palveluihin.)

Aion kestää muutaman minuutin selittääkseni, kuinka tarkistimme näitä isäntiä ja mitä sinä pitäisi etsiä erillisestä isännöintipalvelusta, mutta ennen kuin teen, tässä on nopea PSA kiireellisille teistä …

Ymmärsin.

Keskimääräisen aikuisen huomioväli on nyt noin 8 sekuntia (vähemmän kuin kultakala) ja sinulla on todennäköisesti paikkoja olla ja twiitit twittiä varten (tai vaikka lapset sanovat sen nykyäänkin), joten pidän vain Jahti.

Jos etsit parhaat oma web-hosting-palvelu, sinun kannattaa sitten mennä Kinstaan. Palvelu on asetettu Google Cloud Platform -palvelulle, joka mahdollistaa nopean optimoinnin ja absurdin optimoinnin. Tämä on yritysomistajille, jotka haluavat parasta yritykselleen.

Jos haluat säästää muutaman taalaa, paras vaihtoehto on SiteGround. Syy on yksinkertainen, heillä on nopeimmat datakeskukset, metrinen venekuorma ilmaisia ​​päivityksiä, jotka voivat säästää yli 300 dollaria / vuosi verrattuna muihin isäntiin, moitteeton 24/7-tuki, ja ILMAINEN siirto, varmuuskopiointi, SSL-varmenteet ja hakkerointisuojaus.

KUINKA ARVOSTimme VIHREITÄ

Testaamme perusteellisesti jokaisen isäntäyrityksen tarkastelemalla kaikkea käyttöajasta nopeuteen turvallisuuteen ja tukemiseen. Tutustu loppuosaan saadaksesi käsityksen ylhäältä alas testausprosessistamme Kanadan web-hosting-arvostelut.

Antaaksesi sinulle Cliff Note -version, johtamme kehitysryhmää, joka rakentaa ja ylläpitää asiakassivustoja ja viimeisen vuosikymmenen aikana, olemme rakentaneet yli 900 verkkosivustoa joiden hallinnointia hoitamme edelleen tänään.

Projektiemme pitkäikäisyyden ansiosta meillä on ainutlaatuinen pääsy tietoihin ja käyttöaikarekisteriin monille isäntäryhmille, joita useimmilla arvosteluyrityksillä yksinkertaisesti ei ole. Voit nähdä live-seurannan täältä. Lue lisää 4-vaiheisesta tutkimusprosessistamme täältä.

Täällä olevat matemaattiset velhot ovat olleet ystävällisiä laatimaan meille joitain kaavioita ja tilastollisia analyysejä, jotta voimme jakaa kaikki nämä tiedot kanssasi auttaaksesi sinua lopullisesti päättämään tarpeisiisi sopivasta isännöintipalvelusta..

MITÄ TARKASTELEE HENKILÖLLISESTI OTETTAVALLA YHTEYSPALVELULA

Olitpa kokopäiväistä blogia, suurta verkkokauppaa tai suurliikenteistä yrityssivustoa, hyvän omistetun isännöintipalvelun merkit ovat kaikki samat (ei hätää, kaikki suosituksemme täyttävät nämä kriteerit lentävillä väreillä)

Nimittäin haluat etsiä isäntää seuraavien kanssa:

 • �� Ilmainen SSL (suojattu pistokekerros)
 • �� Ilmaiset varmuuskopiot
 • �� Vahva käyttöaika ja alhaiset seisokit
 • �� 24/7 asiakastuki
 • �� Suojausominaisuudet ja bonukset

Suhtaudun hetkellisesti jokaiseen näistä ja selitän yksityiskohtaisesti tarkastelun alaosassa.

Parhaat omistautuneet Web-palvelimet Kanadassa

1. KINSTA

PARAS PREEMIUM-VAIHTOEHDOT PARASSA LUOKKUPERUSSA (30–60 dollaria / kuukausi)

Siteground-logoLataa aika: 520Ms
Käyttöaste: 99,9%
Kustannus: $ 600.00 / kk
Tuki: Live Chat

 • NOPEUS

  Kinsta on pakkomielle luomaan asiakkailleen nopeimman hosting-arkkitehtuurin. He käyttävät huipputeknologiaa varmistaakseen, että verkkosivusi latautuu naurettavalla nopeudella.
  He käyttävät seuraavan sukupolven infrastruktuuria palvelinlaitteistosta käyttämiin ohjelmistoihin.

  Google Cloud Platform ohjaa koko toimintaa, ja heillä on 19 tietokeskusta ympäri maailmaa. Kaikki on heidän premium-verkossaan, joka on erityisesti suunniteltu minimoimaan etäisyys ja humala.

 • EI huolestuttavaa majoitusta

  Parasta Kinstassa nopeuden lisäksi on heidän naurettavat turvallisuusprosessinsa. He tarkistavat jokaisen verkkosivuston tilan kahden minuutin välein. Verkkosivustosi tarkistetaan 720 kertaa joka päivä, jotta voidaan varmistaa, että se on toiminnassa.

  Kinsta varmuuskopioi verkkosivustosi joka päivä ja pystyy varmuuskopioimaan verkkosivustosi kuuden tunnin välein. Heillä on myös hakatatakuu jatkuvalla seurannalla. Jos hyökkäystä tapahtuu, he takaavat korjauksen välittömällä etusijalla.

ASIAKASPALVELU

Maksamalla premium-palvelusta saat parempi tuki. Kinsta tarjoaa 24/7 -tuen äärimmäisyyteen riippumatta siitä, missä olet, WordPress-asiantuntijat, 100-prosenttinen ratkaisunopeus ja nopeat vastausajat.

Kinsta käyttää Intercomia, joka on paras tukialusta varmistaaksesi, että saat apua siihen, mihin tarvitset apua. Jos verkkosivustosi ei ole käytössä mistä tahansa syystä, he saattavat jopa asettaa sen varmuuskopioiduksi ja toimimaan siihen päivään mennessä, kun viestiin kirjoitat.

2. YMPÄRISTÖ

PARAS YLEINEN HINTA / NOPEUS / AIKA-AIKA & ÄÄNTELMÄTÖMINEN TUKI (269,00 dollaria / kuukausi)

Siteground-logoLataa aika: 475Ms
Käyttöaste: 99,99%
Kustannus: $ 269,00 / kk
Tuki: Live Chat

Jos olet perehtynyt muihin arvosteluihin sivustollamme, tiedät todennäköisesti, että olemme suuria SiteGround-faneja.

Olemme käyttäneet niitä yli 7 vuotta, ja sen aikana olemme nähneet yrityksen kehityksen keskimääräisestä ho-hum-hosting-yrityksestäsi yhdeksi seuraavista: markkinoiden korkeimman tason palvelut.

Toisin kuin joitakin tunnetuimpia nimiä (yskä Bluehost-yskä), ne eivät lepo laakereillaan ja ovat ainoita yrityksiä, jotka päivittävät säännöllisesti tietokeskuksia ja palvelimia varmistaakseen korkeimman nopeuden ja turvallisuuden..

 • SUURI AIKA: 99,95%

  Tulossa kuuma ja 99,95%: n käyttöaika, SiteGround varmistaa, että verkkosivustosi pysyy toiminnassa (melkein) joka minuutti vuodessa.

 • ILMAINEN SSL JA VARAT

  Upea bonus, joka säästää 60 dollaria / vuosi (vähintään) ja varmistaa, että voit levätä helposti tietäen, että verkkosivustosi on täysin turvallinen ja varmuuskopioitu säännöllisesti epätodennäköisessä tapauksessa, että rikkomus tapahtuu.

Uskomaton asiakastuki

Alalla, joka on kuuluisa huonojen asiakaspalvelujen ja puoliavustuksen tarjoamisesta, SiteGround seisoo päät ja hartiat muiden isäntäyritysten yläpuolella, tarjoamalla reagoivimpia ja tehokkaimpia asiakaspalveluita planeetalla.

Vakavasti … Emme ole paljon vaikuttuneita, mutta SiteGroundin asiakastuki pirun lähellä räjäytti sukkamme.

3. A2 HOSTING

Mahtava hinta (141 dollaria / kuukausi)

A2-hostingLataa aika: 601Ms
Käyttöaste: 99,99%
Kustannus: $ 141,00 / kk
Tuki: Live Chat

 • TUKI

  Lähetettyään runsaasti monimutkaisia ​​tukilippuja ja tiedusteluja, meille (vähintäänkin vähemmän) vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti ja tehokkaasti A2: n asiakastuki kykeni käsittelemään ”ongelmamme”.

  Vaikka he eivät ole aivan yhtä herkkiä kuin SiteGround, ero on nimellinen (se saattaa viedä sinulle enintän 20 minuuttia) ja heidän tuki on huippuluokkaa.

 • SUURI TURVALLISUUS & ILMAINEN SSL

  Kuten SiteGround, myös A2-hosting on aseistettu hampaisiin runsaalla turvaominaisuudella ja (tietysti) ilmaisella SSL-sertifikaatilla.

  Ilmaisella Cloudflare CDN: llä, uudella Relic Server -valvonta-asennuksella ja ‘ikuisella tietoturvalla’ saat kova painos löytää monipuolisemman isännöintipalvelun maksamaan hintaan..

SUURI AIKA & NOPEAT TIETOKESKUKSET

A2 Hosting tarjoaa 99,91% käyttöaikaa ja 601 ms sivuston nopeutta nopein ja luotettavin omistettu isännöintipalvelu edulliseen hintaan. Dedicated hosting on kallis, sitä ei voida kieltää.

Mutta hinta vain 141 dollaria / kuukausi (yli 1200 dollaria / vuosi vähemmän kuin SiteGround) A2 tarjoaa parhaan bang-vastineesi. Niiden nopeudet ja käyttöajat eivät ole aivan yhtä vaikuttavia kuin SiteGround; ottaen huomioon maksamasi hinnan, sinun on kuitenkin vaikea löytää toimittajaa, joka tarjoaa enemmän arvoa.

4. HOSTGATOR

Erittäin edullinen palvelu upeilla ominaisuuksilla ja käyttöaikoilla

hostgatorLataa aika: 601Ms
Käyttöaste: 99,99%
Kustannus: $ +119,00 / kk
Tuki: Live Chat

 • SUURI AIKA, NAPAA NOPEA

  Kuten jokaiselle isäntälle, jota olemme tähän mennessä suositelleet, HostGator tarjoaa asiakkailleen moitteeton 99,99% käyttöaika pahoilla nopeilla kuormausnopeuksilla. Vain 119 dollarilla kuukaudessa ne ovat ylivoimaisesti markkinoiden halvin (korkealaatuinen) omistettu isännöintipalvelu ja varmistavat, että saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

 • HYVÄ TURVALLISUUS & ILMAINEN SSL

  Vaikka HostGatorilla ei ole aivan yhtä monta herkkua ja ilmaisia ​​ominaisuuksia kuin SiteGroundilla tai A2: lla, HostGator tarjoaa silti lukuisia edistyneitä suojausominaisuuksia, kuten ilmaisen SSL (duh), DDoS-suojauksen, täysin redundantin verkon ja 3-5 omistetun IPv4: n. IP.

TUKI

Kuten SiteGround ja A2-isännöinti, HostGator tarjoaa joitakin parhaista asiakastuista liiketoiminnassa. Jopa kun tarkistimme heidän perustason isännöintipalvelunsa (jonka voit tarkistaa täältä), asiakastuki oli huippuluokkaa.

Mutta omistautuneella isännöintipaketilla heidän asiakastuensa on seuraavalla tasolla. Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että sinulla on ongelmia palvelusi kanssa, heidän tehokas tukitiimi auttaa sinua saamaan varmuuskopion ja toimimaan nopeasti..

SSL – TURVALLISEN POCKETASERÄNTÖN SUOJELU

Tiedän, että tämä kuulostaa futuristiselta Star Trek paska, mutta SSL on oikeastaan ​​melko yksinkertainen käsite.

SSL tai suojattu pistorasiakerros luo ja salaa “tunnelin” vierailijan tietokoneelta palvelimellesi. Tunnelin sisällä kaikki viestintä ja data on turvallisesti suojattu ja vailla uteliaita silmiä.

Se on kuin kirjoittamalla kirje koodatulla kielellä ennen lähettämistä ystävälle.

Jos kirjoitit kirjeen selkeästi englanniksi, kuka tahansa, joka sieppasi viestin, näki ja käytti kirjoittamaasi helposti. “Salaamalla” kirjeesi, takaat kuitenkin, että kukaan ulkopuolella ei pysty salaamaan ja ymmärtämään viestiäsi.

Googlen viimeisimpien päivitysten ansiosta, nämä varmenteet ovat kaikki pakollisia jos haluat, että sinulla on mahdollisuus sijoittaa verkkosivustosi kilpailukykyisiin avainsanoihin. Ja jos käsittelet maksuja verkkosivustollasi, tämä on ehdottoman pakollinen (useimmat hyvämaineiset prosessorit eivät edes hyväksy maksuja ilman aktiivista SSL-varmennetta).

Onneksi korkealaatuisella (omistettu tai muuten) web-isännällä SSL-varmenne tulee ilmaiseksi. Jos yritys yrittää saada sinut maksamaan sertifikaatistasi (kuten kunnioittamaton GoDaddy), sinun tulee juoksua kukkuloille.

SSL-varmenteesta ei tarvitse maksaa mitään, ja muuten teeskentelevät yritykset kopioivat sinut kuin bandaidi. Kaikki hyvät web-hosting-yritykset tarjoavat asettaa SSL: n ilmaiseksi käyttämällä Let’s Encrypt -nimistä palvelua.

ILMAISET varmuuskopiot

Tietoverkkohyökkäykset ovat nousussa eikä niiden näytä hidastuvan milloin tahansa pian.

Käyttämällä kuitenkin päivittäisiä varmuuskopioita tarjoavaa verkkoisäntää, voit varmistaa, että vaikka verkkosivustosi kohdistuu ransomeware-hyökkäykseen, pystyt nopeasti saamaan sisältösi takaisin verkkoon ilman, että tarvitset tappiota. (Luottakaa meihin, et halua varmuuskopioida verkkosivustoasi manuaalisesti joka päivä.)

AIKA ja AIKA

Uptime, kuten nimestä voi päätellä, on yksinkertaisesti mitata aikaa, jonka verkkosivustosi on verkossa. Kaikki yli 99% on kunnollista, ja ihannetapauksessa haluat hosting-palvelun, joka voi tarjota 99,95% käyttöaika tai parempi.

Seisausaika (taas, kuten nimestä voi päätellä) on mittaus ajasta, jonka verkkosivustosi on käyttämättä tai jota ei voida käyttää.

Jos haluat ylläpitää ammattimaista ulkonäköä käyttäjien kanssa, tämä on yksi suurimmista asioista, joita haluat välttää. Onneksi jos valitset jonkin palveluista, joita aiomme suositella, tämä on menneisyyttä ja voit nauttia nopeista valaistuksista, korkeasta turvallisuudesta, ja nimellinen seisokkeja.

TIETOKESKUKSET

Tietokeskukset ovat käyttämäsi palvelimen fyysinen sijainti. Mitä lähempänä tietokeskuksia on loppukäyttäjillesi, sitä vähemmän etäisyyttä informaation on kuljettava ja sitä nopeampi verkkosivustosi on.

Sinänsä on tärkeää varmistaa, että käyttämäsi tietokeskukset ovat lähellä loppukäyttäjiäsi (esim. Torontossa tai Montrealissa).

Maailman suurimmat tietokeskukset

TUKI

Ellet satuta olemaan koodausvelho tai tekninen nero, olet menossa tarvitsemme hämmästyttävää tukea varmistaaksesi, että verkkosivustosi pysyy toiminnassa ja välttää mahdolliset haitat.

Niille teistä, joilla ei ole 22 vuotta seurata usein kysyttyjä kysymyksiä tai katsoa pitkiä YouTube-videoita, tämä tarkoittaa, että haluat hosting-palvelun, joka tarjoaa korkealaatuista asiakaspalvelua ympäri vuorokauden. Haluat välttää yrityksiä, jotka ulkoistavat tuensa Intiaan tai tarjoavat käyttäjilleen vain online-lippuja tai sähköpostitukea.

Omistettu palvelin maksaa sinulle melko penniäkään, joten haluat varmistaa, että sinulla on pääsy chattiin tai puhelintukeen, jotta saat rahasi arvoista.

TURVALLISUUS

Jos olet tyyppi, joka ajattelee, että monenlaisten vahvojen salasanojen käyttäminen online-toiminnoissasi on “tarpeetonta”, niin tämä osa, jos sinulle.

Korkealaatuinen palvelintason tietoturva vähentää huomattavasti riskiä, ​​että verkkosivustoasi rikotaan DDoS- tai raa’an voiman hyökkäyksellä ja auttaa varmistamaan, että omat puutteelliset tietosuojastandardisi eivät johda koko verkkoinfrastruktuurisi hukkaan tuhoon.

Muista valita verkkoisäntä, joka tarjoaa sinulle DNS-suojauksen, aktiivisen verkkosivuston seurannan ja muut edistyneet suojausominaisuudet.

Kun tämä kaikki on poissa käytöstä, sukeltakaamme kolmeen vuoden 2020 parhaaseen erikoistuneeseen isännöintipalveluun …

Lopulliset ajatukset

Vaikka omistettu isännöinti ei varmasti ole kaikille, yllä olevat palvelut auttavat sinua venyttämään budjettiasi ja maksimoimaan investointisi, jotta voit levätä helposti tietäen, että verkkosivustosi toimii huipputeholla.

Vaikka Kanadassa isännöi paljon muita omistajia, jotka ovat ”hyviä”, suosittelemme mieluummin vain suuria määriä.

Toivomme, että tämä opas on ollut hyödyllinen, ja kuten aina, jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai haisevia huomautuksia (jätämme sen tosiasiallisesti amerikkalaisten hosting-arvostelujen sivustoille) ��)… Pudota ne alla olevaan kommenttiosaan!

Ohje

Mikä on paras omistettu palvelimen isäntäyritys?

Paras omistettu palvelinohjausyritys on Kinsta luokan parhaiden nopeuksien, huippuluokan tietoturvan ja asiakastuen ansiosta..

Mikä on omistettu web-hosting?

Dedicated hosting on, kun yksi palvelin on omistettu yhdelle verkkosivustolle tai yritykselle. Tämä mahdollistaa kaikkien palvelimen resurssien saatavuuden kyseiselle yritykselle.

Mitä eroa on omistettujen ja erillisten palvelimien välillä?

Ei-omistettu isäntäpalvelin tarkoittaa, että resurssit palvelimella tai palvelimilla, joita yrityksesi käyttää, jaetaan. Omistettu palvelin mahdollistaa kaikkien palvelimen resurssien saatavuuden yhdelle yritykselle tai verkkosivustolle.

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map