3 parasta jälleenmyyjäyhtiötä kanadalaisille vuonna 2020

Käytätkö verkkosivustojen kehittämis- tai suunnittelutoimistoa?


Haluatko ansaita lisää 1 000 dollaria + / kuukausi tekemällä (melkein) mitään työtä lainkaan?

Jos niin, niin sinun kannattaa kuunnella.

Ei, en puhu jonkinlaisesta surkeasta MLM-järjestelmästä, joka vaatii 2 000 dollarin ennakkoinvestoinnin ja joka johtaa väistämättä vieraantumiseen kaikille, jotka pidät rakkaana (ainakin… kaikille, jotka eivät halua ostaa paskaasi).

Puhun …-sta jälleenmyyjän isäntä.

Ja se voi olla vain tyylikkäin asia leipäviipaloinnin jälkeen (vaikka olen edelleen hämmentynyt siitä, miksi sen pitäisi olla viileää … se on vain leipää?)

Mikä on jälleenmyyjän hosting ja miksi minun pitäisi välittää?

Jälleenmyyjän isännöinti on suhteellisen yksinkertainen konsepti, joka voi tuottaa huomattavan määrän tuloja digitaalitoimistollesi nimellisellä vaivalla.

Näin se toimii:

Oletetaan, että sinulla on tällä hetkellä 100 pientä verkkosivustoasiakasta, jotka kaikki haluavat nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä web-hosting-palveluita. Koska he jo tietävät, pitävät ja luottavat sinuun, koska olet (toivottavasti) auttanut heitä suunnittelemaan upeaa ja intuitiivista verkkosivustoa, he luonnollisesti ovat taipuvaisempia ostamaan isäntänsä sen sijaan, että käyttäisivät valtavirran isäntää.

Joten siirryt yhdelle jälleenmyyjälle, jota suosittelemme, ja ostat jälleenmyyjän isäntäpaketin, joka antaa sinulle pääsyn 600 Gt kaistanleveyteen ja rajoittamattomaan määrään verkkotunnuksia vain 20 dollaria / kuukausi.

Voit sitten mennä tarjoamaan isännöintipalveluitasi kohtuulliseen hintaan, esimerkiksi 10 dollaria / kk (olettaen, että kyseinen verkkosivusto käyttää vain 6 Gt kaistanleveyttä), ansaitsemalla sinulle nettotulos 980 dollaria / kk tekemisestä … hyvin melkein mitään.

Aika siistiä?

Luulemme niin.

Ja auttaaksemme sinua aloittamaan taistelu passiivisen tulon tuottamiseen maailmaan jälleenmyyjän isännöinnin kautta, olemme laatineet tämän pikaoppaan, jonka avulla voit määrittää tarkalleen, mitä sinun pitäisi etsiä jälleenmyyjältä, sekä 4 suositusta suosituimmalle jälleenmyyjälle. isännät.

Sukellaan sisään.

TL; DR. Jos haluat aloittaa edullisimmalla paketilla, joka tarjoaa silti luotettavan käyttöajan ja latausnopeuden (ja paljon ylimääräisiä herkkuja), sinun kannattaa käyttää A2-hosting.

Jälleenmyyjien ylläpidon osalta A2 tarjoaa lyömättömän 80 Gt levytilaa, 800 Gt kaistanleveyttä ja omistetun IP-osoitteen vain 13,99 dollaria / kuukausi (johdantokauden ajan).

Jos haluat kaikki tämän suosituksen taustalla olevat mehukas yksityiskohdat tai haluat käyttää erilaista hosting-palvelua … Jatka sitten lukemista (mitä muuta aiot tehdä? Katso kissan gifit)

Anyways… Takaisin liiketoimintaan.

Miksi sinun pitäisi luottaa meihin?

Hyvin…

Olemme myyneet hosting-palveluita omille asiakkaillemme (yli 900 heille) jo yli vuosikymmenen ja heillä on erittäin kiinnostunut löytämään markkinoiden edullisimmat ja luotettavimmat jälleenmyyjät.

Mutta se ei ole kaikki.

Kymmenen vuoden ajan korkean tason verkkosivustojen kehittäjinä ollessaan olemme saaneet ainutlaatuisen pääsyn runsaaseen määrään tietoja, joita ei yksinkertaisesti ole suurelle yleisölle saatavana. Voit nähdä live-seurannan täältä. Lue lisää 4-vaiheisesta tutkimusprosessistamme täältä.

Olemme tallentaneet käyttöaikaa, latausnopeutta, asiakaspalvelun vuorovaikutusta ja muuta paremman osan 9 vuotta ja meillä on ollut omia #geniuksiamme koota ja jakaa tietoja täällä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman puolueettoman ja tarkan tiedot mahdollisia.

Lisäksi olemme kanadalaisia. ��

Mitä etsiä jälleenmyyjä-web-isännästä

Kaikkia jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoajia ei luoda yhtäläisesti, ja nopein tapa peruuttamattomasti piss pois nykyinen asiakaskunta ja menetä heidän luottamuksensa ikuisesti on valita halvin löydetty jälleenmyyjä maksimoidaksesi voittoasi.

Jälleenmyyjien ja jaetun web-hosting-maailman maailmassa sanat “halpa” ja “paska” ovat melko synonyymejä, minkä vuoksi sinun tulee välttää itse kuvattuja “ilmaisia” hosting-sivustoja hinnalla millä hyvänsä. Vaikka haluat varmistaa, että valitsemasi palveluntarjoaja on edullinen, sinun on myös varmistettava, että palveluntarjoaja täyttää seuraavat kriteerit.

Luotettavat käyttöajat

Ei ole järkeä käyttää verkkosivustoa, jos kyseinen verkkosivusto ei ole riittävän kauan verkossa, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat tosiasiallisesti käyttää mitä tahansa sisältöäsi.

Haluat olla varma, että valitsemasi jälleenmyyjän isäntä takaa vähintään 99%: n käyttöajan, jotta et saa 127 puhelua klo 14.00 tyytymättömältä asiakkaalta, jonka verkkosivustot eivät enää toimi.

Nopeat latausajat

Ottaen huomioon, että keskivertokäyttäjä odottaa vain 3 sekuntia verkkosivuston lataamista ennen luopumista haustaan ​​ja eri resurssin käyttämistä, verkkosivustosi (ja asiakkaasi verkkosivustot) nopeus on tärkeä. Ja sillä on paljon merkitystä.

Hyvä nyrkkisääntö on, että haluat minkä tahansa jälleenmyyjän isännöintipalvelun tarjota latausajat alle 1 000 ms (vaikka suosittelemamme palvelut ovat paljon nopeampia kuin tämä).

Suuri asiakastuki

Jos käytät yhtä verkkosivustoa, todennäköisyys kohdata ongelma tai hikka, joka vaatii asiakastuen edustajan apua, on noin 100% (lähempänä 114,2%, jos olemme tarkka ��). Jos myyt kymmeniä tai jopa satoja hosting-paketteja, nämä kertoimet kasvavat räjähdysmäisesti.

Ennen kuin sijoitat jälleenmyyjien hosting-paketteihin, sinun kannattaa varmistaa, että niiden tehokkuus on hyvä 24/7 live-asiakastuki auttaa sinua väistämättömässä tilanteessa, että jotain menee pieleen.

muokattavuutta

Jokaisella asiakkaalla ja asiakkaalla, jota palvelet tällä hetkellä, on ainutlaatuinen web hosting-tarpeet. Jotkut niistä tarvitsevat enemmän kaistanleveyttä kuin toiset ja Jotkut vaativat erityisominaisuuksia ja suojausprotokollia joka ei ole standardi useimmissa isännöintipalveluissa.

Sellaisena se on On välttämätöntä, että valitsemallasi jälleenmyyjän hosting-palveluntarjoajalla on korkea muokattavuus jotta voit räätälöidä kunkin asiakkaasi isäntäpaketit heidän erityistarpeisiinsa.

Nyt kun tiedät mitä etsiä korkealaatuiselta jälleenmyyjä hosting-palveluntarjoajalta, sukellaan henkilökohtaiseen suositukseen. (Mutta älä huoli, jokainen näistä verkkoisäntäistä täyttää tai ylittää kaikki yllä olevat kriteerit.)

Kolme suosituinta jälleenmyyjää Kanadassa

# 1. A2-hosting

Monipuolinen Web- / sähköposti-isäntä (hiukan korkeammalla hinnalla)

A2-hostingLataa aika: 601S
Käyttöaste: 99,99%
Kustannus: $ 13,19 / kk
varastointi: 30 Gt
Tuki: 24/7 365 Live Chat
Rahat takaisin takuu: Joo

Charles Darwinin kuuluisien sanojen mukaan “Ei ole nopein tai luotettavin jälleenmyyjien isännöintipalveluntarjoaja, joka selviää, vaan se, joka tarjoaa hinnan eniten.” (Parafraasin täällä…)

Kokemuksemme mukaan A2-hosting ei tarjoa suositeltujen isäntiemme nopeimpia latausaikoja tai luotettavimpia käyttöaikoja, ne ovat epäilemättä paras hinta hintaan, jonka maksat. Kun katsot, että A2-hosting säästää noin 5 dollaria / kk SiteGround- tai Hostgator-paketteihin verrattuna, niiden suorituskyvyn pieni ero tulee nimelliseksi.

Lataaminen vain 13,19 dollaria / kuukausi uusille asiakkaille, A2: n jälleenmyyjän isäntäpaketti on ehdoton varastaminen, joka pitää asiakkaasi tyytyväisinä ja lompakkosi täynnä.

He tarjoavat korkea muokattavuus ja pääsy 24/7/365 asiakastukeen joka (kaikista ponnisteluistamme huolimatta) on vuosien varrella osoittautunut täysin piileväksi. Jos et ole täysin innoissasi A2: n jälleenmyyjän isännöinnistä, olet suojattu heidän Anytime Money Back Guarantee -takuulla..

# 2. SiteGround

Toinen sija ja henkilökohtainen suosikki

Siteground-logoLataa aika: 475s
Käyttöaste: 99,99%
Kustannus: 45 dollaria / luotto (määräalennuksia saatavana)
varastointi: 10 Gt / tili
Tuki: 24/7 365 Live Chat
Rahat takaisin takuu: Joo

Toisin kuin A2 ja HostGator (enemmän niistä sekunnissa), Näyttää siltä, ​​että SiteGround vie väärin mielenkiinnon liian monimutkaisesta muuten yksinkertainen tapahtuma…

Sen sijaan, että maksaa etukäteen tietystä määrästä tallennustilaa ja kaistanleveyttä rajoittamattomalla määrällä tilejä, SiteGround toimii luottojärjestelmässä, jossa jokainen ostettu luotto antaa sinun perustaa uusi isäntätili 10 Gt: n verkkotilalla..

Luotot alkavat 45 dollaria / vuosi (tai 3,75 dollaria / kuukausi), mutta ostettujen luottojen määrästä riippuen niinkin alhainen kuin 42 dollaria / vuosi. Huolimatta tästä myöhästyneestä hinnoittelurakenteesta, SiteGround tarjoaa poikkeuksellisen korkealaatuista palvelua kohtuulliseen hintaan.

Jokainen uusi isäntätili / luotto on varustettu tiedonsiirron ulkopuolella, Rajoittamaton FTP-tili, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot (todellinen hengenpelastaja), ilmaiset sähköpostitilit, ja a ilmainen Cloudflare CDN.

Kaikkien tarjoamiensa bonustuotteiden lisäksi SiteGround on nopein ja luotettavin jälleenmyyjä tässä luettelossa. Upeasti keskimääräinen 475 ms: n latausaika ja taattu 99,99%: n käyttöaika (mikä antaa meille mahdollisuuden antaa anteeksi heidän hämmentävä kuin helvetti-hinnoittelu) ).

Olemme olleet suuria SiteGround-faneja faneja jo jonkin aikaa ja heidän jälleenmyyjien isännöintipalvelut ylläpitävät viimeisen vuosikymmenen aikana rakentamansa maineen.

# 3: HostGator

Poikkeukselliset ominaisuudet, valitettava hintamerkki

hostgator

Lataa aika: 657s
Käyttöaste: 99,99%
Kustannus: $ 19,95 / kk
varastointi: 60GB
Tuki: 24/7 365 Live Chat
Rahat takaisin takuu: Joo

Vaikka he ovatkin kallein jälleenmyyjä tässä luettelossa, väitämme, että HostGator tarjoaa suurimman potkun lahjallesi ja tarjoaa korkealaatuisia palveluita, jotka pitävät sinut ja asiakkaasi onnelliseksi kinkuna tulevina vuosina (en koskaan ymmärtänyt tätä analogiaa) ). ����

Vaikka HostGator tarjoaa 99,99% käyttöaikatakuun (kuten kaikki muutkin tämän luettelon isännät) ja latausaika on 657 ms, kun HostGator todella paistaa, siinä on runsaasti lisäominaisuuksia ja bonushyötyjä, joita ne tarjoavat uusille asiakkaille..

Rajoittamaton sähköpostitili? Tarkistaa. ✅

Mittaamattomat verkkotunnukset, aliverkkotunnukset ja FTP-tilit? Tarkistaa. ✅

Huomaavaisesti hyvä asiakastuki, vaivaton rahat takaisin -takuu, ja paljon turvaominaisuuksia? Tarkista, tarkista ja tarkista! ✅ ✅ ✅

Useiden vuosien HostGatorin käytön ja arvioinnin jälkeen he ovat helposti yksi kaikkien aikojen suosituimmista jälleenmyyjä hosting-palveluntarjoajistamme, ja sinulle tulee kovaa painosta löytää edullisempi ja luotettavampi palvelu sieltä (luota meihin, olemme katsoneet).

Lopulliset ajatukset

Vaikka jälleenmyyjien isäntäpakettien tarjoaminen nykyisille asiakkaille voi osoittautua haastavammaksi kuin alun perin voi olettaa, se on erinomainen tapa tuottaa tasainen ja ennustettava passiivinen tulo… Oppimatta hullua uutta koodaustaitoa, sijoittamatta kiinteistöihin tai sukeltamatta salamäisten valuuttojen monimutkaiseen maailmaan.

Ja jos päätät hypätä jälleenmyyjien maailmaan, joka ensisijaisesti isännöi, niin minä kolminkertaisesti uskallan yrittää löytää paremman tarjoajan kuin mitä olemme täällä suositelleet..

Kuten aina, muista tehdä oma tutkimus ja suorittaa oma due diligence ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita, pudota ne alla, niin otamme sinuun yhteyttä Niin pian kuin mahdollista.

Toivottavasti tämä auttoi, päästä nyt ulos ja alkaa myydä joitain hosting-paketteja!

Saatat pitää myös:

  • Paras Web-hosting
  • Paras verkkosivustojen rakentaja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map