15 tapaa nopeuttaa verkkosivustosi

Yksi pahimmista asioista, joita voi tapahtua verkkosivustollesi, on menettää asiakkaat asioista, jotka ovat täysin estettävissä. Vuoden 2017 Google-sivun latausaika -tutkimuksen tilastot osoittavat, että sekunnilla voi olla suuri ero liikennemäärässä ja asiakastyytyväisyydessä.


Vain yhdessä sekunnissa:

 • Sivusi näyttökerrat voivat vähentyä 11 prosenttia ��
 • Asiakastyytyväisyys voi laskea 16 prosenttia ��
 • Voit muuntokursseissa vähentyä 7 prosenttia reduction

Tämä yksi sekuntiviive voi johtaa vuoden aikana 2,5 miljoonan dollarin tulojen laskuun yrityksille, joiden päivittäinen myynti keskimäärin on 100 000 dollaria..

Lyhyesti, viive on verkkosivustojen suorituskyvyn ja käyttäjien tyytyväisyyden vihollinen. Viisikymmentäkolme prosenttia kuluttajista ilmoitti jättävänsä verkkosivuston, jonka lataaminen kesti yli kolme sekuntia.

Mikä on viive ja miksi se on tärkeää?

Tiedon toimitusnopeuteen vaikuttavat kolme komponenttia: kaistanleveys, viive ja läpimeno. Optimoidun sisällön ja koodauksen yhteydessä nämä elementit kulkevat käsi kädessä. Yhden kysymykset vaikuttavat muihin.

kuva, joka näyttää verkon latenssin ja nopeudenkaistanleveys on putkilinja, jonka kautta tietosi kulkevat. Kapea kaistaleveys vähentää tietomäärää, joka kulkee kyseisen putkilinjan kautta milloin tahansa. Tämä johtaa latenssiin liittyviin ongelmiin ja vaikuttaa läpimenoon.

Verkkosivusto viive määritellään ajaksi, joka kuluu tiedon kuljettamiseen edestakaisen selaimen palvelimelta ja takaisin käyttäjälle. suoritusteho on tietomäärä, joka kulkee palvelimen kautta tietyn ajanjakson aikana.

Se on optimaalinen latenssitasapaino (pieni) ja kaistanleveys (korkea), mikä johtaa tehokkaaseen toimitukseen ja parempaan suorituskykyyn. Jos tämä tasapaino on epäsuotuisa, verkkosivustosi latausajat ovat hitaammat ja datan toimitus viivästyy.

Mikä myötävaikuttaa korkeaan latenssitasoon?

 • eteneminen. Tämä on aika, joka tarvitaan datapakettien matkustamiseen lähteestä toiseen.
 • Vaihteistoväliaine. Olemme edenneet pitkälle matkapuhelimen päivistä, mutta siirtoväline vaikuttaa silti viiveeseen. Jopa sellaisella tekniikan kehityksellä kuin kuituoptiikka ja WAN on fyysisiä rajoituksia, jotka vaikuttavat sisällön toimitusnopeuteen.
 • reitittimet. Se, mitä pystymme tekemään hiiren napsautuksella tai kirjoittamalla URL-osoitteen, käynnistää tapahtumaketjun, jonka avulla voimme käyttää Internetiä. Tavallisen käyttäjän silmissä pyyntö tehdään ja kunnioitetaan valon nopeudella. Se riippuu kuitenkin reitittimen kyvystä analysoida paketin otsikot ja muut tiedot oikein.

Mitä hajautetumpi verkko, sitä useammin paketin on hypätä reitittimestä reitittimeen. Tämä myötävaikuttaa korkeaan viiveeseen.

 • varastointi. Viiveitä tapahtuu aina, kun datapaketti onnistuu tai tallennetaan. Prosessia monimutkaistaa edelleen selainten alkuperäisen pyynnön ja toimituksen välillä havaittu kytkinten ja siltojen lukumäärä. Katso liittyvä – paras pilvitallennus
 • muotoileminen Tiedostojen määrittäminen ja WordPress-tietokantojen hallitseminen vaikuttaa ohjeiden ja koodin lukemisen ja käsittelyn tapaan. Puhdas, laiha ja tyylikäs koodi johtaa tehokkuuteen ja nopeuteen.
 • Tiedostotyypit ja koot. On selvää, että pienemmät tiedostot ja yksinkertaisempi muotoilu kulkevat verkon kautta nopeammin ja tehokkaammin. Verkkosivustot, joissa on paljon grafiikkaa ja muuta multimediaa, sisältävät sisältöä, joka näyttää olevan säröisempi, ja se vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti sivut latautuvat kokonaan. Siksi on tärkeää pakata verkkosivustosi tiedostoja.

Verkkosivustosi optimoinnin edut

Päätätkö käyttää korkealaatuista verkkosivustojen rakentajaa, vuokrata web-suunnittelijan tai rakentaa verkkosivusi omallesi, ottaen huomioon tietoturva ja suunnittelun nopeus parantavat sisällön ulkoasua ja toimitusta. Tämä auttaa SEO-optimointi ja tarjoaa paremman käyttökokemus (UX).

Tutkimukset osoittavat, että keskimääräisen aloitussivun lataaminen kokonaan mobiilisivustolla voi kestää jopa 22 sekuntia. Kuvittele reuna, joka sinulla on kilpailun yli, jos voit ajella kuorma-aikasi enintään seitsemään sekuntiin.

15 tapaa, joilla voit lisätä Web-nopeuttasi tänään

Nykyaikaiset palvelimet pystyvät toimittamaan latausajat, jotka ovat mitattu millisekunnissa eikä sekunteina. Sen lisäksi, että hallitset tekniikkaa, joka toimittaa verkkosivustosi vierailijoille, voit toteuttaa useita muutoksia ja parannuksia varmistaaksesi jatkuvan, nopean sivulatauksen ja tyydyttävämmän UX: n..

Tässä on 15 tapaa, joilla voit lisätä verkkosivustosi nopeutta, ja ne eivät heikennä sisällön laatua tai sivuston estetiikkaa ollenkaan.

1. Ota tiedostojen pakkaus käyttöön

Tiedostojen pakkaus ei ole mitään uutta. Olemme kaikki havainneet tiedostoja, jotka olivat liian suuria ladattavaksi ja joita voimme käyttää niiden pakkaamisen jälkeen. Sama idea voi auttaa verkkosivustosi latautumista nopeammin käyttämällä Gzip-pakkausta.

Suorittaaksesi tämän asentamalla pakkauslaajennuksen sisällönhallintajärjestelmääsi tai manuaalisesti .htaccess-tiedoston kautta. Tämä toimii CSS: ssä, JS: ssä, XML: ssä ja HTML: ssä lisäämällä seuraava koodi:

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
AddOutputFilterByType DEFLATE -sovellus / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE -sovellus / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE-sovellus / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE-sovellus / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application / x-javascript

2. Poista tarpeettomat laajennukset ja laajennukset

Kun rakennat verkkosivustoasi ensimmäistä kertaa, on houkuttelevaa asentaa ja kokeilla useita laajennuksia. Jotkut niistä ovat mahtavia, mutta monet muutkin keräävät pölyä hakemistoihimme. Tee säännöstä, että vanhat, tarpeettomat tai tukemattomat laajennukset ja lisäosat tai laajennukset poistetaan heti. Niiden poistaminen käytöstä saattaa tuntua helpommalta vaihtoehdolta, mutta se voi aiheuttaa turvallisuusongelmia ja saattaa sinut vaarassa rikkomusten ja hyödyntämisten hyväksi.

Sivustoturvallisuuden kannalta on myös erittäin tärkeää keskittyä vain parhaiden WordPress-laajennusten asennukseen poistamalla tarpeettomat.

3. Optimoi HTTP

On olemassa kaksi tapaa parantaa sivun latausaikoja HTML-optimoinnin avulla. Ensimmäinen on minimoida HTTP-pyyntösi. Voit suorittaa tämän useilla tavoilla:

 • Käytä CSS-kuvaa kuvien sijasta aina kun mahdollista
 • Yhdistä CSS-, JS- ja HTML-tiedostot paisunnan ja redundanssin välttämiseksi
 • Suunnittele puhtaat, yksinkertaiset sivut, joissa on vähemmän elementtejä
 • Ota välimuisti käyttöön
 • Vähennä uudelleenohjausten määrää puhdistamalla vanhat sivut ja rikkinäiset linkit

Toinen tapa optimoida HTML on ottamalla käyttöön Keep-Alive. Normaalisti jokainen tiedostopyyntö aloittaa erillisen toiminnan. Kun otat HTML Keep-Alive -toiminnon käyttöön, luot yhden avoimen yhteyden, joka pysyy sellaisena, kunnes kaikki selaimen pyynnöt täytetään. Kopioi tämä vähän koodia .htaccess-tiedostoon, jota ympäröivät asianmukaiset avaus- ja sulkemistunnisteet:

IfModule mod_headers.c
Otsikko asetettu Yhteys pitää hengissä
IfModule

4. Asenna sisällönjakeluverkko (CDN)

Sisällönjakeluverkot (CDN) lyhentää sivujen latausaikoja samalla tavalla kuin palvelimet. Nämä verkot ovat levinneet ympäri maailmaa eri puoliin, jolloin maantieteellisen sijainnin joku voi päästä verkkosivustollesi lähemmäksi kotia.

Monet isännöintipalvelut sisältävät CDN: n osana palveluaan, joten tarkista saatavuus, ennen kuin kirjaudut sisään kenen tahansa kanssa. Katso liittyvät – parhaat Kanadan CDN: t

5. Ota välimuisti käyttöön

Välimuisti jättää kopion verkkosivustolta käyttäjän selaimeen, kunnes sivu päivitetään ja sisältö päivitetään. Tämä tarkoittaa vähemmän HTTP-pyyntöjä ja ladattavia sivuja. Kun otat välimuistin käyttöön, voit lyhentää sivun latausaikoja 1,5 sekunnilla. Aikana, jolloin jokainen sekunti laskee, tämä merkitsee suurta eroa.

Välimuisti WP: ssä voidaan ottaa käyttöön Rocket-laajennuksella tai jollain ilmaisista laajennuksista, kuten WP3 Total Cache tai Super Cache. HTML-käyttäjät voivat ottaa välimuistin käyttöön tunnisteiden, voimassaolon tai muiden menetelmien avulla. Drupalin käyttäjät voivat suorittaa välimuistin käyttöönoton noudattamalla näitä ohjeita.

6. Pienennä JS ja CSS-koodi

Voit parantaa sivusi latausaikoja vähentämällä toimenpiteen suorittamiseen tarvittavaa koodausta. Aloita luomalla erillinen tiedosto JS: lle ja CSS: lle ja työskentele sitten vähentääksesi välilyöntiä, poistaa tarpeettomia kommentteja ja yhdistää tiedostoja tai komentorivejä aina kun mahdollista. Jos et ole varma siitä, kuinka minimoida koodi parhaiten luomatta muita ongelmia, käytettävissä on minitointityökaluja, jotka tunnistavat ja korjaavat paisunut koodauksen.

7. Käytä asynkronisia JS- ja CSS-tiedostojen latauksia

Kun koodi on laiha ja tehokas, voit säätää, kuinka tiedostot ladataan sivullesi asynkronisen latauksen avulla. Tämä muuttaa sitä, kuinka sisältöä ladataan sivullesi tekemällä sitä tehokkaammin.

Useimmat selaimet käsittelevät pyyntöjä lataamalla sivut järjestyksessä. Tämä tunnetaan nimellä synkroninen sivun lataus. Aina kun selain kohtaa synkronisen sivun, se keskeyttää kaiken muun toiminnan, kunnes nykyinen sivu on ladattu kokonaan. Asynkronisen latauksen avulla selaimesi pystyy käsittelemään joitain pyyntöjä samanaikaisesti, mikä tarkoittaa lyhyempiä verkkosivustojen latausaikoja kokonaan.

Useimmissa sisällönhallintajärjestelmissä on mekanismi, joka mahdollistaa asynkronisen CSS- ja JS-tiedostojen lataamisen. Esimerkiksi WordPressin Rocket-laajennuksessa on “Static Files” -välilehti, jonka avulla voit ottaa tämän toiminnon käyttöön valitsemalla asianmukaiset ruudut “Render-blocking CSS / JS” -osiossa. Ei-WP-käyttäjä voi ottaa tämän käyttöön JS: ssä async- tai lykkäysmääritteen avulla. Kokeile CSS: ää kirjoittaa tyylejä ensimmäiselle näytölle html-otsikkoon, jotta ensimmäisen sivun asynkroninen lataus sallitaan..

Viivästetty JavaScriptin lataus voi tuottaa samat tulokset, ja se voidaan ottaa käyttöön samassa WP Rocket -paneelin osassa kuin latausasetukset. Jos käytät sivustoa HTML-muodossa, voit lykätä JS: n lataamista soittamalla ulkoiseen tiedostoon juuri ennen koodisi body-tunnistetta seuraavasti:

8. Optimoi kuvatiedostot

Yksi suurimmista resurssi- ja tietokantakohdista on kuvia. Toki, valokuvat lisäävät sisältöäsi, mutta liian monet vaikuttavat myös nopeuteen ja johtavat liikenteeseen. Jos sinun on sisällytettävä kuvia verkkosivustollesi, valitse yksi tai kaksi, pienennä niiden tiedostokokoa ja tyyppiä jotain tehokkaampaa, kuten .jpeg, tai tee niistä kollaasi erillisten kuvien gallerian sijasta. Voit myös siirtää ne kuville tehdylle alustalle, kuten InstaGram, ja yksinkertaisen linkin kyseiseen alustaan ​​verkkosivustoltasi..

Sama koskee videosisältöä, joka voidaan poistaa YouTube-kanavalle. Molemmat ratkaisut auttavat myös hakukoneoptimoinnissa, koska voit optimoida ne erikseen käyttämällä alt-tunnisteiden yhdistelmää kuvien ja videosisällön indeksointiin ja sivun SEO-sovelluksia sivun kokonaisoptimointiin. Yksi suosikeistamme on Optimizilla.

9. Poista Hotlink-yhteys käytöstä ja rajoita sosiaalisen median osakkeita

Kun puhutaan sosiaalisesta mediasta ja kuvista, sinun kannattaisi poistaa käytöstä verkkosivustosi kuumat linkit ja rajoittaa sosiaalisen median osuuksia. Toinen ehdotus näyttää olevan ristiriidassa kaiken kanssa, jonka tiedät sosiaalisista todisteista, tiedotuksesta ja sitoutumisesta, mutta voit löytää tasapainon, joka tukee sosiaalisen median läsnäoloasi vaikuttamatta suorituskykyyn.

Tämä johtaa meidät ongelmaan hotlinks. Pikalinkit ovat vähän tekniikkaa, jonka avulla muut ihmiset voivat ottaa sisältösi ja käyttää sitä omalla verkkosivustollaan tai sosiaalisen median alustalla. Se lisää vahingossa resurssien käyttöä.

Sen sijaan, että linkität kuvia tai sisältöä toisella verkkosivustolla tai anna sinun varastaa, lataa ne ja tallenna ne palvelimellesi. Se voi tuntua vastaintuitiiviselta, mutta linkittämiseen muuhun verkkosivustosisältöön voi olla tahaton seuraus siitä, että jonkun toisen potentiaalisesti heikompi sivuston suorituskyky voi vaikuttaa sinuun.

10. Vähennä ulkoisia komentosarjoja

Ulkoisten komentosarjojen lisääminen vi JS-koodi lisää HTTP-pyyntöjen määrää, mikä hidastaa verkkosivuston nopeutta. Jotkut ulkoiset skriptit ovat välttämättömiä, joten sinun ei tarvitse poistaa niitä kokonaan. Pingdomin avulla voit testata jokaisen ulkoisen linkin määrittääkseen, mitkä aiheuttavat ongelman.

Ennen kuin lisäät ulkoisia linkkejä Web-sisältöön, varmista, että lähdesivusto on luotettava tai voit viedä heidän ongelmansa kotiin käyttöympäristöllesi.

11. Löydä ja korjaa rikkinäiset linkit

Katkenneet linkit, jotka päättyvät uudelleenohjauksilla tai virheilmoituksilla, voivat vaikuttaa UX: ään. Tämä vinkki viittaa kuitenkin kuva-, JS- tai CSS-tiedostojen sisältämiin linkkeihin. Etsi ja testaa linkkejä CSS-tiedostojesi otsikossa ja JavaScript-lähde-URL-osoitteessa. Voit etsiä niitä manuaalisesti, tutkimalla palvelinlokeja tai käyttämällä linkin tarkistustyökalua.

12. Optimoi tietokannat

Suurten tiedostojen tallennus edistää ehdottomasti hidasta suorituskykyä. Haluat täydellisen tietueen jokaisesta turvallisuustarkoituksiin liittyvästä toiminnasta, mutta joka kerta, kun laajennus tai muu ominaisuus tallentaa tietoja, se kerääntyy tietokantaan. Kuvittele kaikki nämä takaiskuja, roskapostia tai tarpeettomia kommentteja ja lähetä muutoksia kerääntyessäsi, ja sinulla on hyvä idea ongelmasta.

tietokannan optimointi

Tämän ongelman välttämiseksi tee säännöllisiä varmuuskopioita ja suorita puhdistukset päästäksesi eroon liiallisesta tiedosta kärsimättä tahattomista seurauksista.

13. Käytä kevyitä teemoja

Sinun hämmästyttää ero siitä, että vaihdat vain teemaasi jostakin räikeästä ja koodilla kuormatusta kevyeen kehykseen. Jos verkkosivustosi näyttää hidasta ja kaikki muut elementit ovat hienoja, kokeile uutta, kevyempää teemaa. Tämä tarkoittaa sukellusta syvemmälle teeman esityshistoriaan sen sijaan, että etsisit jotain, joka näyttää kauniilta.

Muista poistaa vanha teema, kuten liitännäisten käytöstä, sen sijaan, että poistat sen käytöstä.

14. Valitse hyvä sisällönhallintajärjestelmä

Sisällönhallintajärjestelmät (CMS) ovat kriittisiä luotettavan nopeuden ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Kaikkein suosituin on WordPress, mutta on myös Joomla, Drupal ja monet muut. Ne tarjoavat sisällön optimoinnin etuna ja suorituskykyä parantavien laajennusten tai ominaisuuksien saatavuuden.

15. Valitse isännöintipalvelusi, tarkkailemalla suorituskykyä

Voi olla houkuttelevaa löytää halpa isännöintipalvelu. Loppujen lopuksi leipä ja voi ovat käyttöympäristössäsi, eikö niin? Kaikkien muiden, tehokkaaseen suorituskykyyn vaikuttavien komponenttien optimoinnissa ei kuitenkaan ole väliä, onko isäntäympäristösi huonompi.

Tämä tarkoittaa paitsi sen, että valitset suunnitelman, jonka avulla pystyt käsittelemään liikenteen nousua ja kasvua, myös etsimään toimittajan, jolla on suorituskykyä tukeva tekniikka. Jaetut hosting-suunnitelmat ovat oikein, jos olet vasta aloittamassa ja käytät enemmän staattista sisältöä. Nopeus ja resurssien saatavuus kuitenkin riippuvat joskus hyvistä naapureista.

Aina kun mahdollista, valitse laadukas virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) tai a oma palvelin. Tämä tarjoaa sinulle resurssit, tallennustilan ja saatavuuden, joita tarvitaan seisokkien ja viiveiden vähentämiseen.

Älä unohda testaamista ja jatkuvaa arviointia

Tietäminen, mitä säätää ja milloin, riippuu siitä, tietävätkö mitkä asiat vaikuttavat sivun latausaikoihin ja sisällön yleiseen toimitusnopeuteen. Joissakin isännöintipalveluissa on sisäänrakennettu työkaluja, joiden avulla voit mitata verkkosivuston suorituskykyä. On myös useita menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla voit mitata viivettä ja sivun latausaikoja.

Testaa muista paikoista riippumatta siitä, mitä menetelmää tai työkalua käytät. On itsestään selvää, että kauempana lähteestä sijaitsevat palvelimet vievät kauemmin sisällön toimittamista. Geotestien tekeminen useista sijainneista auttaa mittaamaan latenssitasoa. Suorittaessasi nopeustestiä, tee se niin, että CDN on käytössä ja pois käytöstä. Tämä auttaa sinua arvioimaan CDN: n ja muun tekniikan tehokkuutta.

Kuinka cdn toimii

Yksi yleisimmistä ja tehokkaimmista nopeuden testausvälineistä on Pingdom. Tämä ilmainen online-työkalu on helppo tapa selvittää verkkosivustojen suorituskyvyn ja nopeuden aiheet. Kirjoita vain URL-osoite ja palvelimen sijainti hakukenttään ja napsautat ”Käynnistä testi”. Voit myös ostaa premium-tilauksen tarkempaan käyttöaika- ja sisältötyyppien testaamiseen yli 70 palvelinpaikasta.

Tämä on esimerkki ping-testistä, jossa käytetään Googlen julkista DNS: ää:

ping 8.8.8.8 dollaria
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 datatavua
64 tavua päivästä 8.8.8.8: icmp_seq = 0 ttl = 56 aika = 54.524 ms
64 tavua päivästä 8.8.8.8: icmp_seq = 1 ttl = 56 aika = 43.423 ms
64 tavua päivästä 8.8.8.8: icmp_seq = 2 ttl = 56 aika = 50.773 ms

Jäljitysreitti-työkalu jäljittää pakettimatkan palvelimelta palvelimelle, mittaa reitin selaimesta isäntään ja tunnistaa pullonkaulat tai muut ongelmat.

Tässä on esimerkki jäljitysreitin komentoraportista, joka käyttää samaa Google DNS: ää:

$ traceroute 8.8.8.8
jäljitysreitti 8.8.8.8: een (8.8.8.8), korkeintaan 64 hyppyä, 52 tavun paketit
1 192.168.0.1 (192.168.0.1) 6.632 ms 9.659 ms 10.089 ms
2 10,89,0,1 (10,89,0,1) 29,867 ms 14,293 ms 30,259 ms
3 blk-212-126-117.eastlink.ca (173.212.126.117) 20.677 ms 19.575 ms 20.155 ms
4 ns-hlfx-dr002.ns.eastlink.ca (24.215.102.161) 30.093 ms 29.371 ms 30.796 ms
5 ns-hlfx-br002.ns.eastlink.ca (24.215.102.221) 29.540 ms 29.516 ms 29.989 ms
6 ns-hlfx-br001.ns.eastlink.ca (24.215.102.9) 26.678 ms 29.203 ms 30.787 ms
7 google.eastlink.ca (24.215.101.10) 49.027 ms 49.196 ms 90.601 ms
8 209,85,241,127 (209,85,241,127) 49,999 ms
72,14,239,75 (72,14,239,75) 48,939 ms
72.14.235.169 (72.14.235.169) 46.823 ms
9 google-public-dns-a.google.com (8.8.8.8) 49.465 ms 45.436 ms 43.772 ms

Googlesta puhuttaessa heillä on myös ilmainen työkalu verkkosivustojen testaamiseen nopeus- ja suorituskykyongelmien varalta. Voit käyttää heidän PageSpeed-tilastotietoja täältä.

Testaus ei ole kertaluonteinen toimenpide. Verkkosivustosi tulisi tarkkailla ympäri vuorokauden käyttämällä automaatiota ja joitain käytettävissä olevista työkaluista suorituskyvyn ja nopeuden testaamiseksi. jotta tuloksilla olisi mitään merkitystä. Tämä auttaa sinua tunnistamaan kaikki ongelmat ennen kuin niistä tulee kalliita ongelmia.

Lopulliset ajatukset

Kun verkot lisääntyvät ja jakautuvat, viive tulee todennäköisemmäksi. Tavoitteenamme on antaa sinulle tarvittavat tiedot verkkosivustosi suorituskyvyn ja nopeuden parantamiseksi. Sen lisäksi, että valitset tarpeitasi ja budjettiasi parhaan verkkopalvelupalvelun, sisällön ja sen toimittamisen optimointi auttaa pitkälti poistamaan monia seisokkien ja hitaan suorituskyvyn syitä..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector