10 parasta PayPal-vaihtoehtoa (päivitetty vuodelle 2020)

PayPal on ollut toiminnassa vuodesta 1998. Siitä lähtien se ei todellakaan ole muuttunut niin paljon …


Itse asiassa monilla toimenpiteillä se on tullut paljon huonommaksi – kalliimmaksi, enemmän säädöksiä ja sama vaikea tavoittaa asiakastuki. Voi olla aika tarkastella PayPalin vaihtoehtoja. ��

En sano, että sinun ei pitäisi käyttää PayPalia. PayPalin käyttöön liittyy kuitenkin paljon dokumentoituja ongelmia, enkä syytä ketään siitä, että hän etsisi vaihtoehtoa.

Kun PayPal aloitti ensimmäisen kerran, se oli mullistava. Ei ole yllättävää, että puolet PayPalin perustajista on nyt miljardäärejä.

PayPal sai todella pitoa, kun eBay käytti sitä suurimpaan osaan liiketoimistaan. Vuosien mittaan näytti siltä, ​​että kaikki käyttivät PayPalia turvallisiin verkkotapahtumiin.

Nopea eteenpäin vuoteen 2020 – nyt on niin monia muita vaihtoehtoja. Ne ovat kaikki menestyviä yrityksiä, mutta toimivat samalla tavalla kuin PayPal. Miksi ihmiset käyttävät niitä?

PayPal ei tee kaikkea täydellisesti, ja monet vaihtoehdot vievät kapeat alueet. Näillä muilla yrityksillä oli myös mahdollisuus löytää ongelma PayPalin kanssa ja korjata se omassa ohjelmistossaan.

Katsotaanpa Kanadassa saatavilla olevia PayPal-vaihtoehtoja. ����

Matala alas

Kun PayPalin kanssa ilmenee ongelmia tai jos etsit erilaista maksutapaa monista syistä, on monia vaihtoehtoja, joista valita.

Paras yleinen maksuohjelmisto on Square.

Paras verkkokaupparatkaisu on Stripe.

Paras henkilökohtainen maksutapa on Venmo.

1. Square – paras yleinen maksuohjelmisto

Kun olet ostoksilla tai ostaessasi kahvia paikallisessa kahvilassa, olet todennäköisesti maksanut käyttämällä jotain, joka näyttää tältä:

Se on Square’n POS-järjestelmä. Yhtiö, jonka Jack Dorsey perusti Twitterin kuuluisuudesta vuonna 2009, aloitti tarjoamalla dongle-liitteen ihmisten puhelimiin. Tämän ansiosta kuka tahansa hyväksyi luottokorttimaksut.

Nykyään Square tarjoaa monia fyysisiä ja verkkokauppoja.

Kun aloitat fyysisen kaupan, yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joihin on vastattava, on se, kuinka aiot hyväksyä luottokorttimaksut. Aikaisemmin kaiken asettaminen sen tekemiseen oli painajainen. Nyt tarvitset vain iPadin ja Square: n POS-tekniikan.

Square -palkkiot ovat verrattavissa PayPaliin. Jokainen pyyhkäisy maksaa sinulle 2,65% tapahtumasta. Kaikki maksetut neliölaskut maksavat 2,9% sekä 0,30 dollarin palkkion. Kaikesta verkkokaupan myynnistä palvelu maksaa 3,4% ja 0,15 dollaria per tapahtuma. Kaikki maksut ovat helposti nähtävissä myös heidän järjestelmässään.

2. Stripe – paras verkkokaupparatkaisu

Stripe on paras yritys tällä listalla. Yleensä en sanoisi sellaista asiaa, koska se on erittäin subjektiivinen. Sinun tarvitsee vain kuunnella perustajien puhetta heidän tarinastaan ​​ja nähdä, mitä he tekevät tänään ymmärtääkseen, että he yrittävät tehdä maailmaa paremmaksi ihmisille.

Yritystä alettiin tehdä verkkokaupan maksuista helppoa ja selkeää kaikille yritysomistajille. Stripeä käytetään kaikissa suosituimmissa verkkokaupan ratkaisuissa, kuten Shopify, WooCommerce, Wix ja Squarespace.

Alun perin kaikki, mitä sinun piti tehdä, on heittää muutama rivi koodia verkkosivustoosi päästäksesi liikkeelle. Voit silti tehdä sen nyt, mutta kaikille tärkeille alustoille voit asentaa sovelluksen tai laajennuksen.

Stripe-palkkiot ovat 2,9% ja 0,30 dollaria per tapahtuma. Jos rakennat verkkokauppaa, Stripe on vankka valinta.

3. Venmo – paras henkilökohtainen maksutapa

Venmo on henkilökohtainen suosikkivaihtoehto tässä luettelossa. Kun olin lapsi, ajattelin, että rahansiirrot olisivat helppoja ja futuristisia. Olin aina aikuiseksi tullessani voinut vain tarttua jonkun ranteeseen ja ajatella kuinka paljon rahaa halusin antaa heille.

Emme ole aivan päässeet sinne. Voimme kuitenkin vain avata Venmon puhelimissamme ja lähettää ystävällemme 10 dollaria pizzasta, jonka he juuri meille tilasivat.

Olemme melkein futuristisessa vaiheessa, jolloin tämä antaa jollekin rahaa:

Siihen asti käytämme vain Venmoa.

Venmo on ilmainen käyttö pankkitililläsi tai pankkikortillasi. Voit jopa maksaa ihmisille luottokortillasi, mutta sinulle veloitetaan 3% maksu. Maksupalvelu tarjoaa myös oman kortin, nimeltään Venmo-kortin, joka tarjoaa koko joukon etuja.

Rahan kerääminen pankkitilillesi on myös ilmaista ja rahat saapuu sinne päivässä. Jos haluat välittömän siirron, sinulta veloitetaan 1%: n maksu vähintään 0,25 dollaria ja korkeintaan 10 dollaria.

Sovelluksen lataus voi olla hidasta toisinaan, mutta se johtuu vain siitä, että heidän palvelimiinsa kohdistuu tuhansia tapahtumia sekunnissa.

4. Skrill – kansainväliset rahansiirrot

Tämä ala on täynnä tyylikkäitä nimiä, mutta Skrill voitti nimikilpailun. Kuulostaa siltä, ​​että kapteeni Marvelin pitäisi lyödä.

Skrill toimii digitaalisena lompakkona, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa rahaa. Rahan lähettäminen kansainvälisesti on aina ollut ongelma, mutta Skrillillä voit tehdä sen 1,9%. Skrill tekee tämän helpoksi tarvitsemalla vain sähköpostiosoitteen.

Skrill tekee myös muita asioita, kuten tarjoaa ennakkomaksun. Skrill tekee parhaiten kansainväliset rahansiirrot.

5. Zelle – Helppo pankkisiirto

Zelle on melko samanlainen kuin Venmo. He menivät markkinoille aivan eri tavalla. Venmo meni loppukäyttäjän ja Zelle pankkien jälkeen. Molemmat olivat hyviä strategioita ja ovat maksaneet tuloksia.

Käytetystä pankista riippuen (useimmat pankit tarjoavat tämän) kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on hypätä mobiilipankkitoiminnassa käytettävään sovellukseen. Tämän jälkeen valitset henkilön maksamaan vain hänen puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa perusteella. Sitten lähetät summan, jonka haluat lähettää.

Rahat menevät suoraan heidän pankkitilillesi pankkitililtäsi. Aivan kuten Venmo, Zellen käytöstä ei veloiteta, ellet käytä luottokorttia. Tällöin veloitetaan 3%.

6. Google Pay – Suojattu mobiilimaksuvaihtoehto

Google Pay on turvallisin tapa maksaa rahaa.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on pyyhkäistä puhelimen lukitusnäyttö maksupäätteellä, joka hyväksyy sen.

Google Pay suojaa kaiken käyttämällä kuvallisuusprosessia. Se vie luotto- tai maksukorttisi ja luo tunnuksen sitä edustamaan. Tämän ansiosta kenenkään on mahdotonta varastaa korttitietojasi.

Korttiasi ladataan edelleen kuten normaalisti ladataan, mutta se tehdään turvallisella tavalla.

7. WePay – integroidut maksut käyttöympäristöille

WePay luotiin paremmaksi PayPaliksi. Pohjimmiltaan se haluaa antaa ihmisten hyväksyä maksut verkossa luomatta mitään WePay-tilin lisäksi.

Se toimii erittäin samalla tavalla kuin PayPal, mutta on keskittynyt lähestymistapaansa olla vaivatonta.

WePay tekee transaktiomaksuista helppoja. Se veloittaa joko 3,5% kokonaishinnasta tai vähintään 0,50 dollaria tapahtumaa kohden.

Palvelusta on tullut suosittu valinta monille voittoa tavoittelemattomille, etenkin aloittelijoille. Se on kasvanut myös huippuluokan maineen asiakaspalvelussa.

8. Amazon Pay – Käytä olemassa olevia menetelmiä

Amazon Pay on yksinkertaisin maksutapa. Ainoastaan ​​se säästää aikaa, joka kuluu luottokortin syöttämiseen. Sen avulla voit käyttää vaihtoehtoa, jota olet jo käyttänyt Amazonissa. Koska käytät todennäköisesti jo Amazonia, Amazon Pay -palvelun käyttäminen on paljon järkevää.

Asioiden kääntöpuolella, jos olet jo Amazon-kauppias ja avaat omaa verkkokauppaa, maksujen vastaanottaminen Amazon Pay -palvelun avulla on helppoa pitää kaikki tapahtumat yhdessä paikassa.

Amazon Pay tarjoaa myös lisäsuojausta, koska se ei jaa täydellisiä tietojasi kenellekään, josta ostat tavaroita.

9. Shopify-maksut – paras Shopify-vaihtoehto

Jos omistat Shopify-myymälän, Shopify-maksujen avulla on todella helppoa kerätä maksuja asiakkailtasi. Jos asiakkaasi ovat tehneet ostoksia toisella Shopify-verkkosivustolla, he todennäköisesti jo tallentavat tietonsa ja ovat valmiita käyttämään.

Shopify loi Shopify-maksut vaihtoehtona kolmansien osapuolien maksuprosessoreille, jos olet luonut kaupan verkkokaupan alustalla..

Shopify-maksujen maksut ovat täsmälleen samat kuin Stripe, ellet päivitä Advanced Shopify -tilille.

10. Bitcoin tai muu salaustekniikka – yksityinen vaihtoehto

Joulukuun puolivälissä 2017 kaikki luulivat, että Bitcoin aikoo ottaa haltuunsa valuuttamaailman. Jokainen maksaisi maksamatta arkaluontoisia taloudellisia tietoja tai pankkitiliä.

Sitä ei käynyt tarkalleen, mutta ihmiset ovat maksaneet Bitcoinilla jo jonkin aikaa.

Prosessi voi olla hämmentävä joillekin ihmisille, eikä se ole vakain tapa suorittaa maksuja, koska Bitcoinin tai muiden kryptovaluuttojen hinta vaihtelee päivittäin.

Sinun on ostettava jokin kryptovaluutta pörssistä, kuten Coinbase.

Seuraava vaihe on käyttää kulutus lompakkoa, jotta voit ostaa jotain BitPay-palvelun avulla.

Seuraavaksi lähetät maksun, jonka haluat suorittaa. Se ei jaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja on suhteellisen välitön.

Ainoat tähän liittyvät maksut ovat pörsseissä, joissa ostat salausvaluuttasi ja kaivostyöntekijän palkkion. Kaivostyöntekijän maksu toimii tapahtumamaksuna ja kattaa kaikki verkkokustannukset, jotka aiheutuvat Bitcoinin lähettämisestä. Maksut ovat yleensä alle dollarin.

Aiheita PayPalin kanssa

Koska koko luettelossa on tarkoitus esitellä vaihtoehtoja PayPalille, siirrytään seuraavaan, miksi ihmiset eivät halua enää käyttää PayPalia. Hei, siellä on jopa verkkosivustoja, jotka ovat täysin sitoutuneita PayPalin tuhoamiseen.

Toimii kuin pankki, mutta ei ole yksi

PayPal on oikeassa missä se haluaa olla. Sillä on vapaus toimia kuten pankki, mutta sillä ei ole säännöksiä, kuten oikealla pankilla.

Se tarjoaa kaikki pankin palvelut, mukaan lukien luotto- ja maksukortit, kaikki tarjomatta samalla suojaa, jota pankki tarjoaa. He antavat miljoonia pois kaikista asiakkaiden liiketoimista ja hallussaan valtavia määriä rahaa.

Sinun ei tarvitse auttaa sinua samalla tavalla kuin pankki. Pankkien on ylläpidettävä tietoturvaa ja oltava vakaa asiakaspalvelu- ja ratkaisupalvelu.

Äkillinen tili jäätyy

Nämä asiat on dokumentoitu hyvin Internetissä. PayPal jäädyttää tilit tyhjästä.

Okei, saatat ajatella itsellesi: “Jotain täytyy laukaista tämä.”

Väärä. Se tapahtuu täysin satunnaisesti.

“No, vain pakastan sen.”

Onnea!

Tilisi vapauttaminen on täydellinen henkilöllisyyden todennusprosessi, joka kestää ikuisesti. Tämä voi olla turhauttavaa turhauttavaa, kun joudut käsittelemään maksuja yrityksestäsi tai maksamaan myyjälle.

Huono asiakaspalvelu

Jos haluat lukea vihaisista ihmisistä, vain Google, “PayPalin asiakaspalvelutarinat”.

He ovat kaikki todella pahoja.

PayPalin asiakaspalvelun tiedetään olevan vähemmän kuin tekniikkaosaava, ja odotusajat ovat yleinen valitus. Ensi käden tili LinkedInissä näyttää tilanteen, joka on toistettu useita kertoja.

Korkeat maksut

Maksut ovat korkeat PayPalissa. Jokaisesta tapahtumasta veloitetaan 0,30 dollaria ja sitten 2,9% kokonaismäärästä. Tämä määrä voi todella lisätä. Monet vaihtoehtoiset maksut ovat paljon alhaisemmat.

huijaukset

Jos olet yrittänyt myydä jotain Craigslistissa viime vuosina, sinut valloitetaan huonon kieliopin ihmisten viesteillä, jotka yrittävät huijata sinua myymästäsi.

Kaikki he käyttävät tätä PayPalin avulla. Palvelulla on jopa sivu, joka on tarkoitettu ihmisten varoittamiseen huijauksilta.

Kääri se

PayPal toimii edelleen valtavan osan ihmisistä. He ovat edelleen johtava online-liiketoimissa.

Alalla on aina syytä etsiä vaihtoehtoja, ja tämä ei eroa toisistaan. Vuosien mittaan on noussut monia vaihtoehtoja tarjota ratkaisuja maksujen käsittelyyn. Muutaman niistä testaaminen ei ole koskaan huono idea.

Paypal-vaihtoehdot – UKK

Onko PayPal-vaihtoehtoja??

Kyllä, PayPal-vaihtoehtoja on lukemattomia. Jotkut suosituimmista niistä ovat Stripe, Venmo ja Square.

Mitä voin käyttää PayPalin sijasta??

Se riippuu siitä, mihin PayPalia tällä hetkellä käytät. Henkilökohtaisille maksuille Venmo on loistava valinta. Yritystapahtumissa Square voidaan käyttää. Stripe on paras valinta tiukasti verkkokaupan maksujen käsittelyyn.

Kuka on PayPalin suurin kilpailija?

Tällä hetkellä Square on PayPalin suurin kilpailija.

Voinko käyttää PayPalia Kanadassa?

Kyllä sinä voit.

Mitkä ovat PayPalin maksut rahan vastaanottamisesta?

Jokaisen tapahtuman maksu on 0,30 dollaria USD ja 2,9% tapahtumasta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map