Legjobb e-mail marketing szolgáltatások

az e-mail marketing előnyeiAz Instagram, a Snapchat és a Messenger alkalmazások korában a jó ‘ole e-mail archaikusnak tűnik …


Olyannyira, hogy sok hallgató azt állította, hogy „az e-mail halott!”. Ez nem lehet távolabb az igazságtól.

Számtalan tanulmány szerint az e-mail marketing még mindig hatékonyabb a felhasználók felkeltésében és konvertálásában, mint a létező szociális média csatornák.

Valójában néhány tanulmány kimutatta, hogy e-mail kampányok 7X hatékonyabb az értékesítés generálásakor, mint a Twitter, a Facebook és a LinkedIn… együttesen.

De van egy probléma …

A legtöbb üzlettulajdonosnak nagyon kell aggódnia. A lista tetején található e-mail marketing kampány? A legtöbb kisvállalkozás-tulajdonosnak annyira sok más dolga van, hogy aggódjon amiatt, hogy az e-mail marketing elsöprőnek tűnik.

Belép: E-mail marketing szolgáltatások.

Ha rendelkezésére áll a megfelelő szerszám, Az e-mail marketing valójában nagyon egyszerű. Hogy segítsen megtalálni a megfelelő e-mail marketing szolgáltatást vállalkozás – összeállítottuk hét kedvenc szolgáltatónk listáját, akik segítenek Önnek vadul nyereséges e-mail kampányok végrehajtásában..

Contents

TLDR;

Az állandó kapcsolattartót választottuk a mai piacon elérhető legjobb e-mail marketing szolgáltatásra. Kiváló fejlett funkciók, fantasztikus ügyfélszolgálat, GDPR-kompatibilis adatvédelem és skálázható árképzés – a Constant Contact nagyszerű választás.

A 60 napos ingyenes próbaverziónak van értelme elindulni a szoftverrel, hogy kiderüljön, tetszik-e.

Ha nem – ez a piac tele van nagyszerű e-mail szolgáltatásokkal, és az Active Campaign második helyezettje ingyenes próbaverziót is kipróbálhat..

1. Állandó kapcsolat

(A legjobb lehetőség kisvállalkozások számára)

Főbb jellemzők
 • Félelmetes ügyfélszolgálat
 • Hosszú ideig ingyenes próba
 • Gazdasági árak

Előnyök

 60 napos ingyenes próbaverzió
Nagyszerű ügyfélszolgálat
 Rengeteg fejlett funkció
 Megfizethető árképzés, amely megfelel az üzleti vállalkozásának

CONS

 Merev tanulási görbe
Nincs A / B tesztelés (ez a platform legnagyobb problémája)

A verhetetlen 60 napos ingyenes próbaverzióval a Constant Contact néhányat kínál legrosszabb és leg intuitívabb e-mail marketing szolgáltatások az üzletben.

Az élő csevegés, az e-mail támogatás és a telefonos szolgáltatás révén az ügyfélszolgálat meghaladja az ipari szabványokat, biztosítva ezzel, hogy rendelkezzen minden olyan eszközzel, amelyre szüksége van a szolgáltatásuk sikeréhez (ami azért fontos, mert az e-mail marketing szoftverekkel kapcsolatos tanulási görbe képes legyen elég meredek).

Kiváló támogatása mellett a Constant Contact számos egyedi funkciót kínál, például az események ütemezését az irányítópulton, letölthető kuponokat létrehozni és névjegyeket feltölteni az adatbázisba sokféle módszerrel..

állandó érintkező műszerfal

Belső pillantás az Állandó kapcsolat irányítópultjára, ütemezett kampányok lapra.

Összességében kiváló, felhasználóbarát szolgáltatás, amely kiválóan alkalmas minden típusú kisvállalkozás tulajdonosára.

Ki használja??

A Constant Contact a legjobb e-mail marketing szoftver a kisvállalkozások tulajdonosai számára, akiknek kevés időre van szükségük a szoftver elsajátításához. Miután elsajátította, ez egy hatékony e-mail marketing eszköz, amely számos egyéb feladat elvégzésében is segít.

Árképzés és szolgáltatások

Ez a szoftver az e-mail lista mérete alapján szintekben kínálja szolgáltatásait. Ezen szintek között két lehetőség van, amelyeket alább vázolunk.

Miért válassza a „Plusz” verziót? Nos, ha szüksége van az alábbi kiegészítő szolgáltatások valamelyikére: automatizált e-mail üdvözlő sorozat, automata e-mail viselkedési sorozat, RSVP, tárgysor A / B tesztelése, dinamikus tartalom, felhasználók, eseménymarketing, felmérések, közvélemény-kutatások, kuponok, online adományok és új ügyfélkonzultáció.

A szolgáltatás tényleges ára az attól függ, hogy hány e-mail kapcsolattal rendelkezik. Ezek az árak az ingyenes próbaverzió után kezdődnek, és egy havi díjon alapulnak … akkor valószínűleg megéri. A Constant Contact 10% kedvezményt kínál 6 hónapos vásárlásokra és 15% kedvezményt 12 hónapos vásárlásokra.

2. Aktív kampány

(A legjobb logikai alapú e-mail marketing eszköz)

Főbb jellemzők
 • Nem drága
 • Hatalmas mennyiségű funkció
 • Szakmai segítség

Előnyök

 Megfizethető árképzés
A szolgáltatások és az integrációk bőséges listája
 Dátum alapú kampányok
 Nagyszerű A / B tesztelő eszközök
A legtöbb logikai alapú művelet

CONS

 14 napos próbaverzió (túl rövid)
 Nem (ingyenes) telefonos támogatás

Annak ellenére, hogy nem teljesítettek próbaverziót (csak 14 nap), az ActiveCampaign átfogó marketing lehetőségei és kivételesen gazdag platformja révén az ESP (e-mail szolgáltató) iparág jelentős részét kivágta magának..

Túl sok-mailek-Rengeteg osztott tesztelés, időzítés és automatikus válaszadó opcióval, Az ActiveCampaign mindent elhoz, amire szüksége van (majd néhányat) hatékony és nyereséges e-mail kampányok létrehozására. Szolgáltatásukat kifejezetten az üzleti tulajdonosoknak szabják, akik egyéni támogatást keresnek és konzultálnak az e-mail üzletük növekedésével kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy nem nyújtanak telefonos támogatást, 65 dollárért 30 percig ülhet egy e-mail marketing szakértővel, hogy válaszoljon minden kérdésre. Nem számít, ha megpróbál megérteni szolgáltatásaikat, vagy csak tanácsot szeretne kapni a következő kampány CTR-jének javításához, az ActiveCampaign fedezi.

(Megjegyzés: Ez a díj mentesül azon egyének számára, akik magasabb szintű előfizetést vásároltak.).

Ha a Chicagói térségben tartózkodsz, akkor akár te is személyes találkozót szervez az egyik szakértőjükkel hogy segítséget nyújtson vállalkozása e-mail marketing oldalának növekedésében.

Ráadásul mindössze 9 dollár havonta 500 előfizető számára, Az ActiveCampaign az iparág egyik legolcsóbb e-mail marketing szolgáltatója – Különösen akkor, ha figyelembe veszi az összes olyan szolgáltatást és támogatást, amelyekhez hozzáférni fog. Ha ügyféladatokat gyűjt és visszajelzéseket szeretne kapni előfizetőitől (aminek kellene lennie), az ActiveCampaign integrálást kínál a Survey Monkey szolgáltatással is, amely akár 250 előfizető számára ingyenes..

Ja, sőt akár dátum alapú e-maileket is küldhet, hogy előre tervezhesse az értékesítési értesítéseket, vagy boldog születésnapot kívánhasson ügyfeleinek!

Összességében az ActiveCampaign egy erőteljes e-mail marketing szolgáltatást kínál kezdőbarát áron és rengeteg támogatási lehetőséget kínál, amely minden üzleti tulajdonos számára biztosan tetszik, tekintet nélkül listájuk méretére vagy igényeire.

Ki használja??

Az ActiveCampaign olyan üzleti felhasználók számára készült, akik konkrét e-mail marketing döntéseket akarnak hozni ügyfeleik konkrét tevékenységei alapján. Jogi nyilatkozat: Ez a szoftver túl sok lesz sok kisvállalkozástulajdonos számára.

Van egy részünk, aki azt akarja, hogy az adatvezérelt döntések a lehető legpontosabbak legyenek, és ha A típusú személyiség vagy, akkor ezt választhatod.

Árképzés és szolgáltatások

Az ActiveCampaign négy szintű szolgáltatást kínál, és az árakat az Ön e-mail listája határozza meg.

A négy szint a következő:

Az árazási szintek az e-mail listán szereplő kapcsolatok mennyiségén alapulnak. A következő árképzés havi kamatlábak, ha évente fizetik. Nagyon kicsit magasabbak, ha havonta fizetnek. Ha e-mail listája több mint 100 000 névjegyet tartalmaz, akkor az egyedi árképzés beállításához lépjen kapcsolatba a céggel.

3. MailChimp

(A legjobb kezdő e-mail marketing szoftver)

Főbb jellemzők
 • Nagyon gazdasági
 • Ingyenes próbaverzió
 • Hatalmas mennyiségű funkció

Előnyök

 Ingyenes szolgáltatás igénybevétele akár 2000 előfizetőig
Intuitív és könnyen használható
 Rengeteg nagyszerű szolgáltatás a fizető ügyfelek számára

CONS

 Nincs automatikus válasz és szegmentálás az ingyenes ügyfelek számára
Nincs élő hívás támogatás

e-kereskedelmi és e-mail-opciókNincs költségvetés? Nincs mit!

Sok más e-mail szolgáltatótól eltérően a MailChimp nem csupán ingyenes próbaverziót kínál, hanem szolgáltatását is kínálja Teljesen ingyenes a 2000 előfizetőnél alacsonyabb e-mail listával rendelkező egyének számára akiknek kevesebb, mint 12 000 e-mailt kell küldeni egy hónapban (összesen 6 egyedi e-mail, ha a teljes listára küldi).

Miután elérte a 2000 előfizetői szintet, a MailChimp fantasztikusan fizetett csomagokat kínál és rengeteg fantasztikus szolgáltatást is kínál (ezek ára az előfizetők számától függ).

A MailChimp élő csevegést és e-mail támogatást is kínál ügyfeleinek (de nincs telefonos támogatás), és egy robosztus és funkciókban gazdag platform, amely ideális minden vállalkozás számára, minden niche-ben és méretben. A Mailchimp rendelkezik néhány igazán könnyen használható integrációval a WordPress által üzemeltetett webhelyek számára.

Ki használja??

A MailChimp azoknak szól, akik a lehető legegyszerűbbet akarják. A szoftver fantasztikus azoknak a vállalkozóknak a tulajdonosai számára, akiknek kis költségvetési e-mail listái vannak, és valami könnyen használhatót akarnak.

Árképzés és szolgáltatások

A MailChimp árazása egy kicsit bonyolultabb, mint az első két felülvizsgált lehetőség. Nekik van egy remek árkalkulátoruk, amely kiszámítja, mennyit számítana fel havonta a webhelyükön.

Az ár kiszámítása három terv alapján történik, és hogy mekkora az e-mail listája. Három különböző típusú program létezik, amelyek különböző előnyöket kínálnak. Az ingyenes csomag lehetővé teszi, hogy csak 2000 előfizető legyen.

A Pro és a Grow terveknek egyaránt havi költségeik vannak. Ugyanazok a havi költségek, ha hozzáadunk 199 $ előfizetést a Pro tervhez. Ahogy 5000-500 előfizetővel növekszik 5000 felhasználó után, az ár 5 USD és 10 USD között növekszik.

4. Automatizálás

(A legjobb SMB lehetőség)

Főbb jellemzők
 • Bármely méretű vállalkozás számára
 • Nagyon megközelíthető felhasználói felület
 • Barátságos ügyfélszolgálat
 • Felhasználóbarát automatizálási építő

Előnyök

 Számos e-mail formátum épül fel
 Tárgy sor tesztelő funkció
 Ingyenes demók

CONS

 Nincsenek nyitóoldalak az ólom generálásához
Korlátozott e-mail sablonok

Az e-mail tartalmától függetlenül a vállalkozások gyakran küzdenek a listájukban szereplőkkel, valóban megnyitva az tartalmat. Az Automizy e-mail marketing szoftver, amely segít a felhasználóknak növelni az e-mailek nyitott árát.

Ez a szoftver különféle e-mail marketing eszközöket, valamint hasznos funkciókat kínál, amelyek segítenek az e-mail tartalmak szem előtt tartásában. Még akkor is, amikor a legtöbb embernek nagyon zsúfolt postafiókjai vannak, bebizonyosodott, hogy az Automizy több mint 33% -kal növeli a nyitott tarifákat..

Az automatikus e-mail újraküldés funkció révén az Automizy újból elküldi a még nem nyitott e-maileket, ezzel új esélyt biztosítva a tartalom megjelenítésére. A szolgáltatás emellett figyelembe veszi az e-mail hangját és viselkedését, ügyelve arra, hogy a megfelelő időben elküldje az e-mailt, és ezzel a lehető legjobban meg tudja nyitni az e-mailt..

Ki használja??

Az Automizy tökéletes azok számára, akik vagy csak kezdik az e-mail marketinggel, vagy automatizálják és megerősítik jelenlegi kampányaikat. Rendkívül egyszerű e-mail marketing eszköz, amely felhasználóbarát rendszert, valamint reagáló és hasznos ügyfélszolgálatot kínál.

Árképzés és szolgáltatások

Mint fentebb említettük, a funkciók legfontosabb elemei közé tartozik egy rendszer, amely automatikusan újraküld e-maileket azoknak, akik nem nyitottak meg, valamint egy e-mail szegmentálás, amely lézeres célzott e-maileket küld az előfizetőire.

Azonban. A legjobb tulajdonság a Tárgysor-tesztelő, amely elősegíti a tárgysorok elküldését, mielőtt elküldi. A megfelelő tárgysor megléte óriási tényező az ügyfelek figyelmének felkeltésében és a tartalom megnyitásához.

Az Automizy árazási rendszere az e-mail listán szereplő aktív előfizetők számán alapul. Amint az alább látható, csak az előfizetők listája alapján kell fizetnie. Az összegtől függetlenül minden felhasználó hozzáférhet az összes elérhető szolgáltatáshoz, beleértve a teljes ügyfélszolgálati élményt is.

5. HubSpot

(Legjobb vállalati lehetőség)

Főbb jellemzők
 • Összességében nagyszerű szoftver
 • Egy csomó funkciót
 • Nagyon jó ügyfélszolgálat

Előnyök

Díjnyertes ügyfélszolgálat
Intuitív eszközöknek van értelme
Mindent tartalmaz, amit valaha is szerezhet egy marketing szoftverben

CONS

 Drága méretben
Sok más dolog folyik az e-mail marketing mellett

A HubSpot egy másik állat az e-mail marketing világában. Ha még soha nem dolgozott semmilyen e-mail marketing szoftverben, akkor ez bonyolult lehet. Ennek oka van – többet tehet a HubSpot-ban, mint más programokban. Ahogy növekszik a vállalata, a HubSpot alkalmazásban bármit megtehet, amit csak akar. Csak egy kis időbe telik, amíg kitalálom, mert olyan sok mindent megtehetsz. Szerencsére, ha tudja, mit akar csinálni, akkor csak felveheti az ügyfélszolgálatot.

A HubSpot nem csupán e-mail marketing platform. Az e-mail marketing szolgáltatás használatakor elkezdi használni a HubSpot Marketing Hub szolgáltatást. 100 országban több mint 50 000 felhasználó ad otthont, és a szolgáltatások ingyen és havonta 800 dollár, ezer és ezer dollár között mozognak. Minden attól függ, mit akar csinálni.

Csakúgy, mint minden más e-mail marketing szolgáltatáshoz, márkás e-maileket is létrehozhat, amelyek kiválóan néznek ki egy drag-and-drop-készítővel. Ha ez minden, amire szükséged van, érdemes máshol keresni, mert a HubSpot sokkal többet kínál. Időnként ez lenyűgöző lehet, míg más esetekben valóban félelmetes lehet.

A HubSpot e-mail marketing határozottan az e-mail marketing szolgáltatások prémium szakaszában helyezkedik el. Maga az e-mail marketing szolgáltatás havonta 200 USD, a lista e-mail költsége pedig megdöbbentő. Számos rendkívül kifinomult funkcióval rendelkezik.

A Hubspot Email Marketing az irányítópult kezelése

Ha összehasonlítjuk a HubSpot marketing funkcióinak hatalmas elérhetőségét a többi e-mail marketing szolgáltatással, akkor ez valójában nem verseny. A HubSpot a legtöbb. A helyzet az, hogy a listán szereplő egyéb szolgáltatások pusztán e-mail marketing szolgáltatások, míg a HubSpot egy általános marketing szoftver. Számos más szoftver hasonló értéket kínálhat kevesebb pénzért a szigorúan e-mail marketing szempontjából.

A HubSpot azon aspektusa, amely valóban különbözteti meg a versenyt a többi elérhető marketing csatornán kívül, a munkafolyamat kifinomultsága. A HubSpot ezt nevezi automatizálási funkciójának, és bármit megtehet vele. Ez is elég egyszerűen használható.

Itt áll a sokoldalú marketing szolgáltatás igénybevételének hozzáadott értéke. E-mail marketing munkafolyamatokat kombinálhat a HubSpot ökoszisztéma minden más munkafolyamatával. Össze szeretné kapcsolni az e-mail marketing viselkedési csatornáját az értékesítési kampányokkal? Ez természetesen lehetséges.

A HubSpot a piacon az egyik legerősebb marketing rendszer, és akkor érdemes megtenni, ha hatalmas marketing költségvetéssel rendelkezik.

Ki használja??

A HubSpot fantasztikus, mindenre kiterjedő marketing szolgáltatás. Összességében ez valószínűleg a legjobb általános marketingszolgáltatás. A HubSpot felhasználókat azoknak a cégeknek szánják, amelyek készen állnak a skálázásra, pénzzel a kezében. A HubSpot olyan komoly vállalkozások számára készült, amelyek automatizálni akarják és teljes ellenőrzést vállalnak marketing ökoszisztémájuk felett.

Árképzés és szolgáltatások

A HubSpot árazása kissé zavaró lehet, mivel a szolgáltatás nem csupán e-mail marketing. A Marketing Hub különféle árképzési szinteket tartalmaz a szolgáltatásokhoz, valamint az e-mail lista méretének növekedését. Van még egy olyan funkciók merev listája, amelyeket fel lehet tölteni egy költségért, például további felhasználók felvétele. Az összes alábbi ár havi.

6. MailerLite

(Legegyszerűbb)

Főbb jellemzők
 • Alapvető szolgáltatások az összes tervben
 • Nagyon felhasználóbarát
 • Az oldalszerkesztő mellékelve

Előnyök

 A szolgáltatás ingyenes használata 1000 előfizetőig
Rendkívül könnyen használható és egyszerű
 A céloldal szerkesztője
 Több fejlett funkció az ingyenes csomagban

CONS

 Hiányzik a fejlett szolgáltatások más szoftverekkel
Nincs telefonos támogatás

e-kereskedelmi és e-mail-opciókA zavar és a mentális kopás elkerülése a vállalkozási siker alulbecsült aspektusa. Sok sikeres vállalkozó csak tudja, hogy mire összpontosíthat, és ez a fő téma a hatalmas vállalkozók sikertanácsaiban. A MailerLite használatával az e-mail marketing fontos szempontjaira koncentrál.

A MailerLite egy ingyenes csomagot kínál akár 1000 felhasználó számára, félig korlátozott funkciókkal. Szerencsére a hozzájuk tartozó funkciók közül néhány még hasznosabb. Az e-mail marketingbe ugorhat a MailerLite segítségével, mivel kisebb e-mail listával kipróbálhatja, amíg csak akarja..

Az egyik szempont, amelyre minden e-mail marketing szoftvernél figyelni kell, a céloldalak létrehozásának képessége. A MailerLite az egyik legjobb céloldal-szerkesztő láttuk, hogy egyszerű és könnyen használható.

Ki használja??

Az a személy, aki a MailerLite-t használja, az az, aki a legtöbb e-mail marketing szoftvert vizsgálja, és így van: „Woah, túl sok cucc folyik itt!”

A MailerLite egy e-mail marketing szoftver, amelynek célja a professzionális e-mail kampányok létrehozásának és küldésének bonyolultságának megszüntetése. Ideális kisvállalkozások tulajdonosai, bloggerei, szerzői, művészei, vállalkozói vállalkozók és vállalkozók számára, akik egy nagy e-mail eszköz minden előnyét megkívánják, a háttérben zajló egyéb zaj nélkül.

Ez nem az a fajta ember, aki óriási átfogó jelentést vagy összetett automatizálást akar. Ha csak vállalkozást indít vagy tulajdonosa egy kis vállalkozásnak, egyáltalán nem realisztikus idő megtalálni a kampányokat nagy mennyiségű adat vagy intenzív automatizálás alapján..

Árképzés és szolgáltatások

Az egyik legjobb dolog a MailerLite-nél, hogy kiterjedt „Forever Free” tervet kínál, ha kevesebb mint 1000 előfizetővel rendelkezik. Ez a terv olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint például az automatizálási munkafolyamatok, beágyazott e-mail felmérések, szegmentálás, címkézés, céloldalak, előugró ablakok és űrlapok.

mailerlite képoptimalizáló eszköz

Minden terv 24 órás ügyfél-támogatással jön létre, 100% -ban valódi emberekkel válaszolva. Az egyetlen ingyenes szolgáltatás, amely valóban kiemelkedik, az A / B tesztelés. Általában el kell fizetnie, hogy ezt a legtöbb szolgáltatásban felhasználja.

A MailerLite e-mail marketing szolgáltatást fejlesztett ki, amely pontosan megadja a felhasználóknak a sikerhez szükséges képeket. Ez azt jelenti, hogy nem kínál őrült és fejlett szolgáltatásokat, amelyeket más feladók kínálnak. A MailerLite azonban továbbra is rendkívül hasznos funkciók és eszközök széles skáláját kínálja.

mailerlite automatizálási funkció

Kategória Jellemzők
Készítsen kampányokat Húzza és vidd szerkesztő, gazdag szövegszerkesztő, egyéni HTML-szerkesztő, hírlevélsablonok, e-kereskedelmi kampányok
Növelje előfizetői listáját Céloldalak, előugró ablakok, beágyazott űrlapok, előfizetők kezelése
Adja meg a megfelelő üzenetet E-mail automatizálás, címkézés, személyre szabás, szegmentálás, promóciós felbukkanók
Optimalizálja a kampányokat A / B megosztott tesztelés, időzóna kézbesítés, automatikus újraküldés, RSS kampányok
Kövesse nyomon az eredményeit Kampányjelentések, felmérések, kattintási térképek, hely szerint nyílik meg
Csatlakozás Integrációk, fejlesztői API
Több Felhasználói engedélyek, iPad feliratkozási alkalmazás, prémium támogatás, dedikált IP, egyedi céloldal tervezés, egyedi e-mail sablon

A MailerLite árszerkezete egyszerű. Ez egy másik szoftver, mellyel fizet a listán szereplő előfizetők száma szerint. Az árstruktúra úgy van méretezve, hogy értelme legyen, anélkül, hogy furcsa ugrásokra kerülne az összegek.

7. Aweber

(Legjobb ügyfélszolgálat)

Főbb jellemzők
 • Ingyenes próbaverzió
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Nagyszerű szoftver kezdőknek

Előnyök

 30 napos ingyenes próbaverzió
A / B tesztelés elérhető (Yay!)
 Teljes körű ügyfélszolgálat
 Átfogó adatbázis az induláshoz és a lehetséges problémák elhárításához.

CONS

 Vegye fel a kapcsolatot a céggel, hogy árajánlatot kapjon a 25 000 előfizetőt meghaladó szolgáltatásokra (igazán srácok?)
Olcsóbb, mint néhány erősebb versenytársuknál.

Az AWeber segítségével meg fogod tudni kapd meg az első 30 napod ingyen miután havonta legalább 19 dollárt fizet (legfeljebb 500 előfizető listájáért).

Ahol az AWeber valóban elválasztja magát a versenytől, az teljes körű ügyfélszolgálatával történik hozzáférést biztosít az év minden napján tapasztalt ügyfélszolgálathoz (nem is beszélve a csevegésről / e-mail támogatásról a kevésbé sürgős ügyekben).

Az állandó kapcsolattartótól eltérően, Aweber A / B tesztet kínál minden ügyfél számára hogy könnyen meghatározhassa a különböző kampányok hatékonyságát, és reagáló e-mail sablonokat kínálnak, hogy az e-mailek szépen nézzenek (és működjenek), függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a közönség a megtekintéshez.

Aweber ab tesztelés az irányítópulton

Az AWeber megkönnyíti az A / B tesztelését, még tapasztalatlan marketingszakemberek számára is.

Bár a műszerfal meglehetősen intuitív és könnyen használható, a A szolgáltatás meredek tanulási görbével jár, és elsöprőnek érzi magát a kezdő marketingszakemberek számára. Szerencsére hatalmas adatbázis, rengeteg oktatóanyag, webinárium és ingyenes képzési modul segítségével bárki viszonylag rövid idő alatt elsajátíthatja Aweber árnyalatait..

Az AWeberrel szembeni fő vitatkozási pontom az ők fizetnek sok több, mint sok versenytársuknál és ha nagy e-mail közönsége van (25 000 előfizető feletti), akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a társasággal, hogy árajánlatot kapjon szolgáltatásaikról.

Ennek ellenére az Aweber továbbra is kiváló szolgáltatás, amely számos funkciót és rengeteg módszert kínál a marketing optimalizálásához és az e-mail listájának készpénzes nyomtatógé történő átalakításához..

Ki használja??

Az Aweber egy nagyszerű e-mail marketing szolgáltatás. Bárki, aki szeretheti a fenti lehetőségeket, inkább az Aweber-t részesíti előnyben, mivel nagyszerű szolgáltatást építettek keresztül és át. Nem tűnnek ki a legjobbaknak az ügyfélszolgálaton kívül, de jók az e-mail marketing minden szempontjából.

Árképzés és szolgáltatások

Ez az árazási modell nem a legolcsóbb, de messze a legegyszerűbb. Az egész iparágban az a nagyszerűség, hogy hogyan történik az árképzés. Miért kell olyan zavarónak lennie? Aweber megoldotta ezt. Egy típusú tervük van, és az előfizetői lista mérete szerint növekszik.

Íme, amit kap: korlátlan e-mailek, automatizálás, szegmentálás, elemzés, ügyfélmegoldások, regisztrációs űrlapok, integrációk, képtárhely, 6000+ stock fénykép, 700+ sablon és oktatási források.

Az árak az alábbiakban láthatók, a havi árfolyamuk szerint. Kedvezményeket kínálnak negyedéves és éves árképzésre is.

8. GetResponse

(Legintuitívabb lehetőség)

Főbb jellemzők
 • Ingyenes 30 napos próbaverzió
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Intuitív tulajdonságok

Előnyök

A / B tesztelés a kampány hatékonyságának optimalizálása érdekében
 Bőséges oktatóanyagok és források az induláshoz
 Időzítő funkció a CTR és megnyitás optimalizálásához

CONS

 Nincs eseménykezelő eszköz

A vígjátékhoz hasonlóan az időzítés is minden amikor az e-mail marketing kampányok sikeres végrehajtását érinti. Mivel az átlagos irodai dolgozó naponta több mint 120 e-mailt kap, a marketing üzeneteinek köszönhetően könnyen eltévedhet az előfizető beérkező leveleinek káoszában – ha nem a megfelelő időben küldi ki őket..

Szerencsére a GetResponse egyedülálló időzítési funkciót kínál, amely az összes nehéz emelőt elvégzi az Ön számára és segít meghatározni pontosan mikor kellene e-maileket küldenie a listájához annak érdekében, hogy a legmagasabb nyitási, átkattintási és konverziós arányt hozzon létre.

getresponse intelligencia műszerfal

A GetResponse műszerfal mindenféle „intelligenciával” és jelentéskészítő funkcióval rendelkezik, amelyek megmutatják nekem a legjobb napszakot az e-mailek küldésére..

Mint a listán szereplő többi társaságnál, a GetResponse egy 30 napos ingyenes próbaverziót kínál az új ügyfelek számára, és a prémium tervek csak 15 dollárból indulnak 1000 előfizetőért. A cég kínál átfogó és hatékony ügyfélszolgálat e-mailen, csevegőn és telefonon keresztül, és jó hírnevet szerzett az iparban, mint a piacon az egyik legegyszerűbb és legkevésbé barátságos szolgáltatás.

A GetResponse elsődleges hátránya, hogy ez nincsenek semmilyen eseménykezelő eszköz. Tehát ha hagyományos tégla- és habarcsüzlettel rendelkezik, akkor más e-mail szoftverre van szüksége a vállalkozás ezen szempontjának kezeléséhez.

Ezen a kis kiadón kívül a GetResponse kiváló eszközkészletet kínál, amely bármely iparágban működik, és mind kezdőknek, mind veteránoknak az e-mailes marketingszakemberek számára megfelelő..

Ki használja??

Ha olyan e-mail marketing szoftvert keres, amely éppen olyan értelmes, mint amilyen a használata, akkor használja a GetResponse alkalmazást. Úgy találtam, hogy kicsit gyorsabban kitalálom a szolgáltatásokat a GetResponse-on.

Árképzés és szolgáltatások

Egy másik, az egész helyben alkalmazott árképzési struktúrát a GetResponse kínál. Az árak versenyképesek, és négy különböző szintű szolgáltatást kínálnak.

Az árazás az egyes szinteken alapul, és az előfizetők számához kapcsolódik.

9. SendinBlue

(A legjobb kis költségvetésekhez, hatalmas listákkal)

Főbb jellemzők
 • Ingyenes terv
 • Integráció
 • Előleg fizetett e-mail hitelek

Előnyök

 Egyszerű árképzési modell
 Költségmegtakarítás a nagy e-mail listákhoz

CONS

 Ha sok e-mailt küld, ez nem a megfelelő szolgáltatás az Ön számára

Az e-mail tárhely-szolgáltatásA SendinBlue egy franciaországi e-mail marketing társaság, amelyet 2012-ben alapítottak. Mint az e-mail marketing szoftver iparág újabb szereplője, kiváló ügyfélbázissá alakították ki az 50 000 felhasználót..

Valóban megkülönböztették magukat árképzési struktúrájuk alapján. Ahelyett, hogy az árat az e-mail listájának méretére alapoznák, úgy döntöttek, hogy alapozzák azt a szolgáltatások és a havonta elküldendő e-mailek mennyiségének alapján..

Egy szilárd ingyenes opcióval, amely nem jár le – a SendinBlue kipróbálása egyszerű és fájdalommentes.

Számos integrációt kínálnak más szoftverekkel. A magasabb árazási szintekben fel nem használt fejlett funkciók kedvesek és meredek árengedményt nyújtanak más szolgáltatásokhoz képest, ha hatalmas előfizetői listája van.

Ki használja??

Ha 100 000 előfizetőm lenne az e-mail listámhoz, de nem akarok több ezer és ezer dollárt fizetni évente, a SendInBlue-t használnám.

Árképzés és szolgáltatások

Szeretem a SendInBlue árképzési struktúráját. Még csak nem is tartalmazza a lista méretét, és ingyenes tervük messze halad. Nézze meg az öt különböző szintet és azok havi árazását:

10. ConvertKit

(A legegyszerűbb automatizálási munkafolyamatok)

Főbb jellemzők
 • Intuitív építő
 • Speciális szolgáltatások
 • A céloldal szerkesztője

Előnyök

 Könnyű automatizálási munkafolyamatok
Visual Builder
 Speciális eszközök

CONS

 Olcsóbb, mint a versenytársak
 A Visual Builder nem olyan nagy, mint mások

Az e-mail tárhely-vektorA ConvertKit intelligens marketing taktikával rendelkezik. Alapvetően az e-mail marketing szoftver fantasztikus koncepcióját vették át, és kifejezetten az alkotók számára működött. Fantasztikusan működik azok számára, akik befolyásolják a különböző közösségi média platformokat, és nincs webhelyük.

Ezek lehetővé teszik a céloldalak beállítását az emberek e-mail címeinek rögzítéséhez és az e-mail marketingbe való belépéshez. Ezen felül kínálják az előfizetők kezelésének és az e-mail szegmentálásának a legjobb szolgáltatásait.

Ki használja??

Olyan emberek, akik a YouTube-on vagy más médiumokon alkotók, és nem rendelkeznek webhellyel az induláshoz.

Árképzés és szolgáltatások

A legjobban tetszik a ConvertKit kapcsán az, hogy minden szolgáltatás elérhető. Az egyetlen szintük előfizetőkön alapszik. Több mint 5000 előfizető lehetővé teszi a portás átállítás használatát is.

A ConvertKit funkciói a következők: vizuális automatizálás, korlátlanul testreszabható űrlapok, korlátlan e-mail küldés, előfizetői címkézés, jelentéskészítés, integrációk, API, valamint e-mail és chat támogatás.

Ezek az árak havonta fizetendők. Két hónap ingyenes, ha évente fizet.

Néhány záró gondolat

Az e-mail marketing óriási fejlődést mutatott az elmúlt fél évtizedben, és minden iparágban gyorsan az egyik elsődleges bevételi tényezővé vált..

Néhány ellenkező hamisítás ellenére az e-mail még nem halt meg, és minden statisztika és szakértői előrejelzés szerint valójában az e-mail egyre a vontatás, mint egy marketingmód, így minden eddiginél fontosabbá teszi a megfelelő rendszerek működését annak biztosítása érdekében, hogy ne hagyjon pénzt az asztalon.

De a legtöbb üzleti vállalkozáshoz hasonlóan a megfelelő eszközök birtoklása is csak a fele a harcnak. Szánjon időt arra, hogy oktatja magát az iparág legjobb gyakorlatáról és a „növekedési hackokról”, és ne hagyja figyelmen kívül a bőséges képzési modulokat és információkat, amelyeket a legtöbb ESP nyújt..

Egy kis marketing know-how-val és az eszközökkel, amelyeket ebben az útmutatóban megosztottunk, hamarosan elindulsz a versenytársakhoz, és képes lesz az e-mail listáját egy vanília adatbázisból karcsúvá alakítani, átlagos, profit termelő gép.

Fontos jegyzet: Ha sok E-mailt küld, akkor kerülje az olcsó webtárhely használatát. Gyakran túl sok webhelyet helyeznek el ugyanazon a kiszolgálón, ami károsíthatja az e-mailek kézbesíthetőségét, és spam- és adathalász szűrőket válthat ki.

Ha a tömeges e-mail az Ön vállalkozása része, akkor fektessen be egy minőségi web hosting szolgáltatóra. Nézze meg honlapunkon közzétett web hosting áttekintéseket és elemzéseket, hogy megtekintse a legjobb lehetőségeket.

Összefüggő: Fedezze fel az adathalász webhelyeket a Web Analytics segítségével

GYIK

K: Hogyan indíthatok e-mail marketing céget?

A: Az első lépés az, hogy megtalálja az e-mail marketing szoftver szolgáltatót. Kedvenc ajánlásaink az állandó kapcsolattartás, de rengeteg más lehetőség is létezik, például a MailChimp és az Active Campaign.

K: Hogyan tudok ingyenes e-mail marketingt folytatni?

A: Szinte minden e-mailes marketingszolgáltató ingyenes próbaverziót kínál. A leghosszabb ingyenes próbaverzió, amelyet 60 nappal találtunk meg az állandó kapcsolatfelvételtől.

K: Mi a legjobb tömeges e-mail szoftver?

A: Minden e-mail marketing szoftver egyedi előnyeket és előnyöket kínál. Kedvenc, mindenre kiterjedő e-mail marketing szoftverünk a Constant Contact.

K: Melyik automatikus válaszadó a legjobb?

A: Minden általam használt automatikus válaszadó nagyszerűen működik az egyik legfontosabb e-mail marketing szoftverben. A leglogikusabb alapú az Active Campaign, a legegyszerűbben használható a MailChimp.

Milyen e-mail marketing szolgáltatást használ jelenleg? Melyik a kedvenced? Használt valamelyik szolgáltatást a listán? Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk gondolatait és visszajelzéseit!

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector