Bedste e-mail-marketingtjenester

fordelene ved e-mail-marketingI en alder af Instagram-, Snapchat- og Messenger-apps begynder den gode e-mail at føle sig arkaisk …


Så meget, at mange undervisere har hævdet, at “e-mail er død!”. Dette kunne ikke være længere væk fra sandheden.

Ifølge utallige undersøgelser er e-mail-marketing stadig mere effektiv til at engagere og konvertere brugere end nogen social mediekanal, der findes.

Faktisk har nogle undersøgelser vist, at e-mail-kampagner er 7X mere effektiv ved at generere salg end Twitter, Facebook og LinkedIn… kombineret.

Men der er et problem …

De fleste virksomhedsejere har meget at bekymre sig om. Er en e-mail-marketingkampagne øverst på listen? De fleste ejere af små virksomheder har så mange andre ting at bekymre sig om, at e-mail-marketing virker overvældende.

Gå ind: e-mail-marketingtjenester.

Når du har de rigtige værktøjer til din rådighed, e-mail-marketing er faktisk ret enkel. For at hjælpe dig med at finde den rigtige e-mail-marketingtjeneste til forretning – vi har udarbejdet en liste over vores syv yndlingsudbydere, der hjælper dig med at udføre vildt rentable e-mail-kampagner på kort tid.

Contents

TLDR;

Konstant kontakt er vores valg for den bedste e-mail-marketingtjeneste på markedet i dag. Tilbyder fantastiske avancerede funktioner, fantastisk kundesupport, GDPR-kompatibel beskyttelse af personlige oplysninger og skalerbar pris – Konstant kontakt er et godt valg.

Med en 60-dages gratis prøveperiode er det fornuftigt at starte med softwaren for at se, om du kan lide det.

Hvis du ikke gør det – er dette marked fyldt med gode e-mail-tjenester, og vores runner up Active Campaign har også en gratis prøveversion.

1. Konstant kontakt

(Bedste mulighed for små virksomheder)

Nøglespecifikationer
 • Fantastisk kundesupport
 • Lang periode med gratis prøveperiode
 • Økonomiske priser

PROS

 60-dages gratis prøveperiode
Stor kundesupport
 En overflod af avancerede funktioner
 Prisbillig pris, der skalerer med din virksomhed

ULEMPER

 Stejl indlæringskurve
Ingen A / B-test (dette er det største problem med platformen)

Med en uovertruffen gratis prøveperiode på 60 dage tilbyder Constant Contact nogle af mest robuste og intuitive e-mail-marketingtjenester i branchen.

Med live chat, e-mail support og telefonservice går deres kundesupport ud over branchestandarden for at sikre, at du har alle de værktøjer, du har brug for for at få succes med deres service (hvilket er vigtigt, fordi indlæringskurven med e-mail marketing software kan være ret stejl).

Ud over deres fremragende support tilbyder Constant Contact en overflod af unikke funktioner som muligheden for at planlægge begivenheder fra dit dashboard, oprette downloadbare kuponer og uploade kontakter til din database med en lang række metoder.

konstant kontaktpanel

Et indvendigt kig på Constant Contact-betjeningspanelet, fanen med planlagte kampagner.

Alt i alt er det en fremragende, brugervenlig service, der er perfekt til små virksomhedsejere af alle typer.

Hvem skal bruge det?

Constant Contact er den bedste e-mail marketing software til små virksomhedsejere, der har brug for lidt tid til at lære softwaren. Når den først er mestret, er det et kraftfuldt e-mail-marketingværktøj, der også hjælper med en række andre opgaver.

Priser og funktioner

Denne software tilbyder deres tjenester i niveauer baseret på størrelsen på din e-mail-liste. Der er to muligheder inden for disse niveauer, som er beskrevet nedenfor.

Hvorfor vælge “Plus” -versionen? Nå, hvis du har brug for en af ​​følgende ekstra funktioner: automatiseret e-mail-velkomstserie, automatiseret e-mail-adfærdsserie, RSVP, emnelinie A / B-test, dynamisk indhold, brugere, begivenhedsmarkedsføring, undersøgelser, afstemninger, kuponer, online donationer og nyt kundekonsultation.

Den måde, hvorpå tjenesten faktisk prissættes, er baseret på, hvor mange e-mail-kontakter du har. Disse priser starter efter din gratis prøveperiode og er baseret på et månedligt gebyr … så er det sandsynligvis det værd. Constant Contact tilbyder 10% rabat ved 6 måneders køb og 15% rabat ved 12 måneders køb.

2. Aktiv kampagne

(Det bedste logikbaserede e-mail-marketingværktøj)

Nøglespecifikationer
 • Ikke dyr
 • Store mængder funktioner
 • Professionel assistance

PROS

 Prisbillig pris
Rigelig liste over funktioner og integrationer
 Datobaserede kampagner
 Fantastiske A / B-testværktøjer
De fleste logikbaserede handlinger

ULEMPER

 14 dages prøveperiode (for kort)
 Nej (gratis) via telefonstøtte

På trods af deres glatte gratis prøveperiode (kun 14 dage) har ActiveCampaign udskåret en betydelig del af ESP (e-mail-udbyder) -industrien for sig selv gennem sine omfattende marketingmuligheder og usædvanligt funktionsrige platform.

alt for mange-mailsMed en overflod af split-test, timing og autoresponder muligheder, ActiveCampaign leverer alt hvad du har brug for (og derefter nogle) for at oprette effektive og rentable e-mail-kampagner. Deres service er specielt skræddersyet til virksomhedsejere, der leder efter en-til-en-support og rådgivning vedrørende væksten af ​​deres e-mail-forretning.

Selvom de ikke tilbyder via telefonstøtte, kan du for $ 65 sætte dig ned i 30 minutter med en af ​​deres e-mail-marketingeksperter for at få alle dine brændende spørgsmål besvaret. Det betyder ikke noget, hvis du kæmper for at forstå deres service eller bare vil have nogle råd om forbedring af CTR for din næste kampagne. ActiveCampaign har du dækket.

(Bemærk: Dette gebyr frafaldes for personer, der har købt et højere niveauabonnement).

Hvis du er i Chicago-området, kan du endda oprette et personligt møde med en af ​​deres eksperter at få hænder på hjælp med at udvide e-mail-marketingsiden af ​​din virksomhed.

Desuden kun til $ 9 / måned for 500 abonnenter, ActiveCampaign er en af ​​de mest overkommelige e-mail-marketingudbydere i branchen – Især når du overvejer alle de funktioner og support, som du har adgang til. Hvis du skal indsamle kundedata og få feedback fra dine abonnenter (hvilket du burde være), tilbyder ActiveCampaign også en integration med Survey Monkey, der er gratis op til 250 abonnenter.

Åh, og du kan endda sende datobaserede e-mails, så du kan planlægge salgsmeddelelser eller ønske dine kunder heldig fødselsdag!

Alt i alt tilbyder ActiveCampaign en robust e-mail-marketingtjeneste med et begyndervenligt prispoint og en overflod af supportmuligheder, der er sikre på at behage enhver virksomhedsejer, uanset størrelse og behov på deres liste.

Hvem skal bruge det?

ActiveCampaign er til forretningsbrugere, der ønsker at tage specifikke e-mail-marketingafgørelser baseret på specifikke handlinger fra deres kunde. Ansvarsfraskrivelse: Denne software vil være alt for meget for mange små virksomhedsejere.

Der er en del af os, der ønsker, at datadrevne beslutninger skal være så specifikke som muligt, og hvis du er en type A-personlighed, vil dette være dit valg.

Priser og funktioner

ActiveCampaign tilbyder fire niveauer af deres service, og prisfastsættelse bestemmes af din e-mail-liste.

De fire niveauer er som følger:

Prisniveauerne er baseret på den mængde kontakter, du har i din e-mail-liste. De følgende priser er månedlige satser, hvis de betales årligt. De er ganske lidt højere, hvis du betaler månedligt. Hvis du har en e-mail-liste over 100.000 kontakter, skal du kontakte firmaet for at oprette tilpasset prisfastsættelse.

3. MailChimp

(Bedste beginners e-mail-marketing software)

Nøglespecifikationer
 • Meget økonomisk
 • Gratis prøveversion
 • Store mængder funktioner

PROS

 Gratis brug af deres service op til 2.000 abonnenter
Intuitiv og let at bruge
 Masser af gode funktioner til betalende kunder

ULEMPER

 Ingen autosvarer eller segmentering for gratis kunder
Ingen liveopkaldsstøtte

e-handel-og-e-mail-indstillingerIntet budget? Intet problem!

I modsætning til mange andre e-mail-tjenesteudbydere tilbyder MailChimp ikke bare en gratis prøveversion, de tilbyder deres service helt gratis for personer med e-mail-lister under 2.000 abonnenter der har brug for at sende færre end 12.000 e-mails om måneden (6 unikke e-mails i alt, hvis de sendes til hele listen).

Når du først er uddannet ud over det 2.000 abonnentniveau, tilbyder MailChimp og overflod af fantastiske betalte pakker (hvis pris afhænger af antallet af abonnenter, du har).

MailChimp tilbyder også live chat og e-mail support til deres kunder (men ingen opkaldsstøtte) og er en robust og funktionsrig platform, der er ideel til virksomheder i alle nicher og i alle størrelser. Mailchimp har også nogle virkelig brugervenlige integrationer til WordPress-hostede websteder.

Hvem skal bruge det?

MailChimp er for dem af os, der ønsker noget så enkelt som muligt. Softwaren er fantastisk for virksomhedsejere med små e-mail-lister, der lever på et budget, der ønsker noget let at bruge.

Priser og funktioner

Prisfastsættelse for MailChimp er lidt mere kompliceret end de to første gennemgåede muligheder. De har en fin prisberegner til at beregne, hvor meget du vil blive opkrævet hver måned på deres websted.

Prisfastsættelsen beregnes ud fra tre planer, og hvor stor din e-mail-liste er. Der er tre forskellige typer planer, der tilbyder forskellige fordele. Den gratis plan tillader kun, at du har op til 2.000 abonnenter.

Med Pro- og Grow-planer leveres begge en månedlig pris. De er de samme månedlige omkostninger med et ekstra $ 199-abonnement for Pro-planen. Når du går op 200-500 abonnenter efter 5.000 brugere, stiger prisen omkring $ 5 til $ 10 dollars pr. Spring.

4. Automizy

(Bedste SMB-indstilling)

Nøglespecifikationer
 • For virksomheder af enhver størrelse
 • Meget tilgængelig brugergrænseflade
 • Venlig kundeservice
 • Brugervenlig automatiseringsbygger

PROS

 En række e-mail-format bygger
 Emne linje tester funktion
 Gratis demoer

ULEMPER

 Ingen destinationssider til blygenerering
Begrænsede e-mail-skabeloner

Uanset indholdet af e-mailen kæmper virksomheder ofte med dem på deres lister, der faktisk åbner indholdet. Automizy er en e-mail-marketing-software, der hjælper brugerne med at øge de åbne satser på deres e-mails.

Denne software indeholder en række e-mail-marketingværktøjer såvel som nyttige funktioner, der er beregnet til at hjælpe dig med at få dit e-mail-indhold foran flere øjne. Selv når de fleste har ret overfyldte indbakke, har Automizy vist sig at øge de åbne satser med mere end 33%.

Via deres automatiske e-mail-videresendefunktion sender Automizy e-mails, der ikke er blevet åbnet igen, og giver dit indhold endnu en chance for at blive set. Tjenesten vil også notere sig e-mailens tone og opførsel og sørge for, at den sendes til det rigtige tidspunkt, hvilket giver den den bedste chance for at blive åbnet.

Hvem skal bruge det?

Automizy er perfekt til dem der enten lige er startet med e-mail-marketing eller ønsker at automatisere og styrke deres nuværende kampagner. Det er et ekstremt enkelt e-mail-marketingværktøj, der leverer et brugervenligt system såvel som lydhør og hjælpsom kundeservice.

Priser og funktioner

Som nævnt ovenfor inkluderer højdepunkterne i funktionerne et system, der automatisk sender igen e-mails til dem, der ikke har åbnet, samt en e-mail-segmentering til at sende lasermålrettede e-mails til dine abonnenter.

Imidlertid. den bedste funktion er Subject Line Tester, som hjælper med at score dine emnelinjer, før du sender det. At have den rigtige emnelinje er en enorm faktor i at fange din kundes øje og få dem til at åbne dit indhold.

Automizys prissystem er baseret på antallet af aktive abonnenter på din e-mail-liste. Som det ses nedenfor, debiteres du kun i henhold til abonnentlisten. Uanset beløbet har hver bruger adgang til alle de tilgængelige funktioner, inklusive den fulde kundeservicevirksomhed.

5. HubSpot

(Bedste Enterprise Option)

Nøglespecifikationer
 • Generelt fantastisk software
 • En række funktioner
 • Meget god kundeservice

PROS

Prisvindende kundesupport
Intuitive værktøjer der giver mening
Har alt, hvad du nogensinde kan ønske dig i en marketing-software

ULEMPER

 Dyrt i skala
En masse andre ting foregår udover e-mail-marketing

HubSpot er et andet dyr i e-mail-marketingverdenen. Hvis du aldrig har arbejdet i nogen e-mail marketing software, kan du finde denne kompliceret. Der er en grund til dette – du kan gøre mere i HubSpot end i andre programmer. Når din virksomhed vokser, kan du gøre stort set hvad du vil i HubSpot. Det tager bare et stykke tid at finde ud af, fordi der er så meget, du kan gøre. Heldigvis, hvis du ved, hvad du vil gøre, kan du bare spørge kundesupportteamet.

HubSpot er ikke kun en e-mail-marketingplatform. Når du bruger e-mail-marketingtjenesten, begynder du at bruge HubSpot Marketing Hub. Dette er hjemsted for over 50.000 brugere i 100 lande, og tjenesterne spænder fra gratis til $ 800 per måned til tusinder og tusinder af dollars. Det hele afhænger af, hvad du vil gøre.

Ligesom enhver anden e-mail-marketingtjeneste kan du oprette brandede e-mails, der ser godt ud med en drag-and-drop-builder. Hvis det er alt hvad du har brug for, kan du se andre steder, fordi HubSpot tilbyder så meget mere. Undertiden kan dette være overvældende, mens andre gange kan det virkelig være fantastisk.

HubSpot e-mail-marketing er fast i premium-sektionen for e-mail-marketingtjenester. Selve e-mail-marketingtjenesten er $ 200 pr. Måned, og omkostningerne pr. E-mail for en liste er svimlende. Du modtager dog adskillige ekstremt sofistikerede funktioner.

Hubspot Email Marketing administrerer dashboard

Når man sammenligner HubSpots enorme tilgængelighed af marketingfunktioner med de andre e-mail-marketingtjenester, er det virkelig ikke en konkurrence. HubSpot har mest. Sagen er, at de andre tjenester på denne liste er rene e-mail-marketingtjenester, mens HubSpot er en generel marketing-software. Mange af den anden software kan tilbyde lignende værdi for mindre penge med hensyn til strengt e-mail-marketing.

Det aspekt af HubSpot, der virkelig adskiller sig fra konkurrencen udover alle de andre tilgængelige marketingkanaler, er det sofistikerede af dens workflow-funktion. Dette er, hvad HubSpot kalder sin automatiseringsfunktion, og du kan stort set gøre hvad du vil med det. Det er også ganske enkelt at bruge.

Det er her værditilvæksten ved at bruge en alt-i-en-marketingtjeneste kommer ind. Du kan kombinere e-mail-marketingstrømme med alle andre arbejdsgange i dit HubSpot-økosystem. Vil du kombinere en tragt til e-mail-marketingadfærd med en salgskampagne? Det er bestemt muligt.

HubSpot er et af de mest kraftfulde marketingsystemer på markedet i dag og er det værd, hvis du har et enormt marketingbudget.

Hvem skal bruge det?

HubSpot er en fantastisk allround marketing service. Som helhed er det ærligt nok den bedste samlede marketingtjeneste. HubSpot-brugere er beregnet til virksomheder, der er klar til at skalere, med penge i hånden. HubSpot er til seriøse virksomheder, der ønsker at automatisere og tage fuld kontrol over deres markedsføringsøkosystem.

Priser og funktioner

Prisfastsættelse af HubSpot kan være lidt forvirrende, fordi tjenesten ikke kun er e-mail-marketing. Marketing Hub indeholder forskellige prisniveauer for funktioner sammen med en prisforøgelse for størrelsen på din e-mail-liste. Der er også en stejl liste over funktioner, du kan tilføje til en pris, som at tilføje ekstra brugere. Alle priser nedenfor er månedligt.

6. MailerLite

(Mest ligetil)

Nøglespecifikationer
 • Grundlæggende funktioner i alle planer
 • Meget brugervenlig
 • Sideeditor inkluderet

PROS

 Gratis brug af tjenesten indtil 1.000 abonnenter
Ekstremt let at bruge og ligetil
 Redigeringsside for landing
 Flere avancerede funktioner i den gratis plan

ULEMPER

 Mangler avancerede funktioner, anden software har
Ingen telefonsupport

e-handel-og-e-mail-indstillingerAt undgå forvirring og mental slid er et undervurderet aspekt af succes i iværksætteri. Mange vellykkede iværksætere ved bare, hvad de skal fokusere på, og er et hovedtema i massive iværksætertips til succes. Brug af MailerLite vælger at fokusere på de vigtige aspekter af e-mail-marketing.

MailerLite inkluderer en gratis plan op til 1.000 brugere med semi-begrænsede funktioner. Heldigvis er de funktioner, de indeholder, nogle af de mere nyttige. At hoppe i e-mail-marketing med MailerLite er let, da du kan teste det ud så længe du vil med en mindre e-mail-liste.

Et aspekt, der skal tages hensyn til i al e-mail-marketingsoftware, er muligheden for at oprette destinationssider. MailerLite har en af ​​de bedste destinationssideaditorer vi har set det som enkelt og nemt at bruge.

Hvem skal bruge det?

Den type person, der skal bruge MailerLite, er en der ser på de fleste e-mail-marketingsoftware og ligner: “Woah, der foregår for meget!”

MailerLite er en e-mail marketing software designet til at fjerne kompleksiteten ved at oprette og sende professionelle e-mail-kampagner. Det er ideelt til ejere af små virksomheder, bloggere, forfattere, kunstnere, mompreneurs og iværksættere, der ønsker alle fordelene ved et stort e-mail-værktøj uden al anden støj i baggrunden.

Dette er ikke for den type person, der ønsker enorm omfattende rapportering eller kompleks automatisering. Hvis du lige er begyndt eller ejer en lille virksomhed, er det ikke realistisk at finde tid til at lave kampagner baseret på enorme datamængder eller intens automatisering.

Priser og funktioner

En af de bedste ting ved MailerLite er, at det tilbyder en omfattende “Forever Free” -plan, hvis du har under 1.000 abonnenter. Denne plan inkluderer avancerede funktioner som automatiseringsarbejdsgange, indlejrede e-mail-undersøgelser, segmentering, tagging, landingssider, pop-ups og formularer.

mailerlite billedoptimeringsværktøj

Alle deres planer leveres med 24/7 kundesupport med 100% rigtige mennesker, der svarer til dig. Den ene gratis funktion, der virkelig skiller sig ud, er deres A / B-test. Du skal normalt begynde at betale for at bruge det i de fleste tjenester.

MailerLite var designet til at tilbyde en e-mail-marketingtjeneste, der giver brugerne nøjagtigt, hvad de har brug for for at få succes. Det betyder, at det ikke tilbyder vanvittige og avancerede funktioner, som andre mailere tilbyder. MailerLite tilbyder dog stadig en lang række ekstremt nyttige funktioner og værktøjer.

mailerlite automatiseringsfunktion

Kategori Funktioner
Opret kampagner Træk og slip editor, rich text editor, brugerdefineret HTML editor, nyhedsbrev skabeloner, eCommerce kampagner
Udvid din abonnentliste Landingssider, pop-ups, indlejrede formularer, abonnentstyring
Lever den rigtige meddelelse E-mail-automatisering, tagging, personalisering, segmentering, promoverings-popups
Optimer kampagner A / B split-test, levering af tidszone, automatisk videresendelse, RSS-kampagner
Spor dine resultater Kampagne rapporter, undersøgelser, klik kort, åbnes efter placering
Forbinde Integrationer, udvikler API
Mere Brugertilladelser, iPad-abonnementsapp, premium support, dedikeret IP, brugerdefineret destinationsside design, brugerdefineret e-mail skabelon

MailerLite holder prisstrukturen enkel. Det er en anden software, som du betaler i henhold til antallet af abonnenter på din liste. Prisstrukturen skaleres på en måde, der giver mening uden at have underlige spring i mængder.

7. Aweber

(Bedste kundesupport)

Nøglespecifikationer
 • Gratis prøveversion
 • Fantastisk kundeservice
 • Fantastisk software til begyndere

PROS

 30 dages gratis prøveperiode
A / B-test tilgængelig (yay!)
 Fuld service kundesupport
 Omfattende database, der hjælper dig med at komme i gang og fejlfinde potentielle problemer.

ULEMPER

 Du skal kontakte firmaet for at få et tilbud på tjenester over 25.000 abonnenter (virkelig fyre?)
Pricier end nogle af deres mere robuste konkurrenter.

Med AWeber gør du det få dine første 30 dage gratis hvorefter du betaler mindst $ 19 om måneden (for en liste med op til 500 abonnenter).

Hvor AWeber virkelig adskiller sig fra konkurrencen er det med dets kundesupport med fuld service giver dig adgang til et erfarent supportpersonale på telefon hver dag året rundt (for ikke at nævne chat / e-mail-support til mindre presserende spørgsmål).

I modsætning til konstant kontakt, Aweber tilbyder A / B-test til alle kunder så du nemt kan bestemme effektiviteten af ​​dine forskellige kampagner, og de tilbyder responsive e-mail-skabeloner, så dine e-mails ser smukt ud (og fungerer), uanset hvilken enhed dit publikum bruger til at se dem.

eksempel på test af instrumentbræt

AWeber gør A / B-test let, også for uerfarne marketingfolk.

Selvom instrumentbrættet er ret intuitivt og let at bruge, er service leveres med en stejl indlæringskurve og kan føles overvældende til nybegynder marketingmedarbejder. Heldigvis, med en enorm database og overflod af tutorials, webinarer og gratis træningsmoduler, kan enhver mestre nuberne i Aweber på relativt kort tid.

Mit vigtigste pointe med AWeber er det de koster a masse mere end mange af deres konkurrenter og hvis du har et stort e-mail-publikum (over 25.000 abonnenter), bliver du nødt til at kontakte virksomheden direkte for at få et tilbud på deres tjenester.

Når det er sagt, er Aweber stadig en fremragende service, der tilbyder en overflod af funktioner og et utal af metoder til at optimere din markedsføring og omdanne din e-mail-liste til en pengeprinter.

Hvem skal bruge det?

Aweber er en fantastisk e-mail-marketingtjeneste. Alle, der måske kan lide ovenstående muligheder, foretrækker Aweber, da de har bygget en fantastisk service igennem og igennem. De skiller sig ikke ud som de bedste til noget udover kundesupport, men de er gode til alle aspekter af e-mail-marketing.

Priser og funktioner

Denne prismodel er ikke den billigste, men er langt den mest ligetil. Min store kvalm med hele denne branche er, hvordan prisfastsættelse udføres. Hvorfor skal det være så forvirrende? Aweber løste det. De har en type plan, og den eskalerer efter abonnentlistestørrelse.

Dette er, hvad du får: ubegrænset e-mails, automatisering, segmentering, analyse, kundeløsninger, tilmeldingsformularer, integrationer, image hosting, 6.000+ stockfotos, 700+ skabeloner og uddannelsesressourcer.

Priser kan ses nedenfor til deres månedlige sats. De tilbyder også rabatter til kvartalsvis og årlig prisfastsættelse.

8. GetResponse

(Mest intuitiv mulighed)

Nøglespecifikationer
 • Gratis 30 dages prøveperiode
 • Fremragende kundesupport
 • Intuitive funktioner

PROS

A / B-test for at optimere kampagnens effektivitet
 Rigelige tutorials og ressourcer, der hjælper dig med at komme i gang
 Timerfunktion til at optimere CTR’er og åbner

ULEMPER

 Ingen eventshåndteringsværktøjer

Som med komedie er timingen alt når det kommer til at udføre dine e-mail-marketingkampagner. Da den gennemsnitlige kontoransat modtager mere end 120 e-mails hver dag, er det let for dine marketingmeddelelser at gå tabt i kaoset i din abonnents indbakke – Hvis du ikke sender dem ud på det rigtige tidspunkt.

Heldigvis GetResponse tilbyder en unik timingfunktion, der gør alt det tunge løft for dig og hjælpe dig med at bestemme Nemlig når du skal sende e-mails til din liste for at generere den højeste åbne, klikke igennem og konverteringsfrekvens.

getresponse efterretningsdashboard

Mit GetResponse betjeningspanel leveres med alle mulige “intelligens” og rapporteringsfunktioner, der fortæller mig det bedste tidspunkt på dagen til at sende e-mails.

Som med de andre virksomheder, der er nævnt på denne liste, tilbyder GetResponse en 30-dages gratis prøveperiode til nye kunder, og premium-planer starter ved kun $ 15 for 1.000 abonnenter. Virksomheden tilbyder omfattende og effektiv kundesupport via e-mail, chat og via telefonstøtte, og har opbygget et omdømme i branchen som en af ​​de nemmeste og mest begyndervenlige tjenester på markedet.

Den primære ulempe ved GetResponse er det de har ikke nogen form for værktøj til styring af begivenheder. Så hvis du driver en traditionel mursten og mørtelvirksomhed, har du brug for en anden e-mail-software til at håndtere det aspekt af din virksomhed.

Uden for dette lille emne tilbyder GetResponse et fremragende sæt værktøjer, der fungerer i enhver branche og tilgodeser både begyndere og veteran-e-mail-marketingfolk.

Hvem skal bruge det?

Hvis du leder efter en e-mail-marketingsoftware, der bare giver mening, når du bruger den, skal du bruge GetResponse. Jeg fandt mig selv, at jeg regnede ud funktionerne lidt hurtigere på GetResponse.

Priser og funktioner

En anden prisstruktur, der er overalt, tilbydes af GetResponse. Priserne er konkurrencedygtige, og de tilbyder fire forskellige niveauer af funktioner.

Prisfastsættelse er baseret på hvert niveau og er forbundet med den mængde abonnenter, du har.

9. SendinBlue

(Bedst til små budgetter med massive lister)

Nøglespecifikationer
 • Gratis plan
 • integrationer
 • Forudbetalte e-mail-kredit

PROS

 Enkel prismodel
 Omkostningsbesparende for store e-mail-lister

ULEMPER

 Hvis du sender en masse e-mails, er dette ikke den rigtige service for dig

e-mail-hosting-tjenesteSendinBlue er et Frankrig-baseret e-mail-marketingfirma, der blev grundlagt i 2012. Som en nyere spiller i e-mail-marketing-softwarebranchen har de skåret en dejlig kundebase på 50.000 brugere.

De differentierede virkelig sig med den måde, deres prisstruktur er. I stedet for at basere prisen ud fra størrelsen på din e-mail-liste besluttede de at basere den ud fra funktioner og mængden af ​​e-mails, du vil sende en måned.

Med en solid gratis mulighed, der ikke udløber – at prøve SendinBlue er let og smertefrit.

De tilbyder også en række integrationer med andre software. De avancerede funktioner, der er låst op i højere prisniveauer er gode og kommer med en stejl rabat sammenlignet med andre tjenester, hvis du har en massiv abonnentliste.

Hvem skal bruge det?

Hvis jeg havde 100.000 abonnenter på min e-mail-liste, men jeg ikke ønsker at betale tusinder og tusinder af dollars om året, ville jeg bruge SendInBlue.

Priser og funktioner

Jeg elsker SendInBlue’s prisstruktur. Det inkluderer ikke engang listestørrelse, og deres gratis plan går langt. Tjek de fem forskellige niveauer og deres månedlige priser:

10. ConvertKit

(Nemmeste automatiserede arbejdsgange)

Nøglespecifikationer
 • Intuitiv Builder
 • Avancerede egenskaber
 • Landingssideeditor

PROS

 Nem automatisering af arbejdsgange
Visual Builder
 Avancerede værktøjer

ULEMPER

 Dyrere end konkurrenter
 Visual Builder er ikke så stor som andre

e-mail-hosting-vektorConvertKit har en smart marketingtaktik. De tog dybest set det fantastiske koncept med e-mail marketing software og fik det til at arbejde specifikt for skabere. Det fungerer fantastisk for mennesker, der er påvirkere på forskellige sociale medieplatforme og ikke har et websted.

De giver dig mulighed for at konfigurere destinationssider for at fange folks e-mail-adresser og springe lige ind i e-mail-marketing. De tilbyder også nogle af de bedste abonnentstyrings- og e-mail-segmenteringsfunktioner.

Hvem skal bruge det?

Mennesker, der er skabere på YouTube eller et andet medium og ikke har et websted til at komme i gang.

Priser og funktioner

Det aspekt, jeg kan lide mest ved ConvertKit, er, at alle funktionerne er tilgængelige. De eneste niveauer, de har, er baseret på abonnenter. Over 5.000 abonnenter giver dig også mulighed for at bruge concierge-migration.

Funktionerne inkluderet i ConvertKit er: visuelle automatiseringer, ubegrænsede tilpassbare formularer, ubegrænset e-mail sender, abonnentmærkning, rapportering, integration, API og e-mail og chat support.

Disse priser er pr. Måned baseret på at betale månedligt. De giver dig to måneder gratis, hvis du betaler årligt.

Et par afsluttende tanker

E-mail-marketing har udviklet sig enormt i det sidste halve årti og er hurtigt blevet en af ​​de primære indtægtsdrivere i alle brancher.

På trods af nogle skrig til det modsatte, er e-mail langt fra død og er, ifølge al statistik og ekspertudsigter, faktisk vinder trækkraft som en markedsføringsmodalitet, hvilket gør det vigtigere end nogensinde før, at du har de rigtige systemer på plads for at sikre, at du ikke efterlader nogen penge på bordet.

Men som med de fleste ting, der er relateret til erhvervslivet, er det kun halve slaget at have de rigtige værktøjer. Tag dig tid til at uddanne dig om brancheens bedste praksis og “væksthacks” og se ikke bort fra de rigelige træningsmoduler og oplysninger, som de fleste ESP’er giver.

Med en lille smule marketingviden og et af de værktøjer, vi har delt i denne guide, er du på løb på kort tid og vil være i stand til at omdanne din e-mail-liste fra en vaniljedatabase til en mager, gennemsnit, profit producerende maskine.

Vigtig note: Hvis du sender MEGET e-mail, skal du undgå at bruge billige webhosts. De sætter ofte for mange andre sider på den samme server, hvilket kan skade e-mail-leveringsevnen og udløse spam- og phishing-filtre.

Hvis masse-e-mail er en del af din virksomhed, skal du investere i en kvalitetsudbyder af webhoteller. Tjek anmeldelser og analyser af webhosting, der er offentliggjort på vores hjemmeside for at se de bedste muligheder.

Relaterede: Afdæk phishing-websteder gennem webanalyse

FAQ

Spørgsmål: Hvordan starter jeg en e-mail-marketingvirksomhed?

EN: Dit første skridt er at finde en e-mail-marketing-softwareudbyder. Vores foretrukne anbefaling er konstant kontakt, men der er masser af andre muligheder som MailChimp og Active Campaign.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg gøre e-mail-marketing gratis?

EN: Næsten enhver e-mail-marketingudbyder tilbyder gratis forsøg. Den længste gratis prøveversion, vi har fundet, er 60 dage fra konstant kontakt.

Spørgsmål: Hvad er den bedste masse-e-mail-software?

EN: Hver e-mail marketing software giver unikke fordele og fordele. Vores foretrukne allround marketing-e-mail-software er Constant Contact.

Spørgsmål: Hvilken autosvar er bedst?

EN: Hver autoresponder, jeg har brugt, fungerer godt på nogen af ​​de store e-mail-marketing-software. Den mest logisk baserede er Aktiv kampagne, og den nemmeste at bruge er MailChimp.

Hvilken e-mail-marketingtjeneste bruger du i øjeblikket? Hvilken er din favorit? Har du brugt nogen af ​​tjenesterne på denne liste? Fortæl os dine tanker og feedback i kommentarerne herunder!

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector