Legjobb e-mail tárolási szolgáltatások kanadai vállalkozások számára 2020-ban

Oké, nem fogunk verni a bokor körül. Amikor növeli vállalkozása és előfizetési listáját, egy nagyszerű e-mail szolgáltató kritikus jelentőségű az e-mail lehetőségek optimalizálásában.


Sok e-mailt küldenek vektorképHé, szeretjük az összes többi irodai beszélgetést is, de az elmúlt években az e-mail volt az első számú módja annak, hogy az interneten keresztül kommunikáljunk és értékes információkat terjesszünk az közel 250 milliárd e-mailt küldenek minden nap.

… És a világ körülbelül négymilliárd e-mail fiókjával (a világ népességének több mint fele) a szinte bármilyen más kommunikációs eszközt felülmúl, amelyet el tud képzelni.

Nem meglepő tehát, hogy több száz létezik e-mail tárhely szolgáltatók, amelyek közül néhány nagyon jó, mások pedig nem annyira nagyszerűek az üzleti e-mail fiókok gondozásában. És bár e-mail tárhely-terveire itt nincs egy mindenki számára megfelelő válasz, elegendő lesz ahhoz, hogy segítsen intelligens döntés meghozatalában, mire elkészült az.

Mielőtt belemerülnénk, mindenki szem előtt tartásával szeretném megválaszolni a kérdést … Használhatok-e csak egy ingyenes e-mailt?

Semmi baj az, ha ingyenes web alapú e-mail tárhely szolgáltatást használunk személyes levelezéséhez és digitális kupon összegyűjtéséhez (# 20% kedvezmény).

Ha azonban komolyan akar venni magát az online üzlet folyamatosan változó világában, akkor egy robusztusabb megoldást kell használnia, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy e-mailt @ yourdomain.com a amatőr helyett @ gmail.com vagy @ hotmail.com (Isten ments).

Lassíts – sok lehetőség van

Most, mielőtt kiborulna a látszólag végtelen frissítésekkel és új vásárlásokkal kapcsolatban, arra kényszerülsz, hogy webhelyed felálljon és működjön, és tegyen valami hasonlót …

Csak légy mély lélegzetet, és pihenjen. ��

Még nem kell befektetnie egy másik $ 10 – $ 20 / hó, hogy hozzáférjen ehhez a fontos szolgáltatáshoz.

Valójában, ha tudod mit csinálsz, valójában korlátlan számú @ saját domain.com e-mail fiókot biztosíthat a szokásos web hosting szolgáltatás részeként.

Annak érdekében, hogy megkerülje az összegyűjtött és csaló cégeket, akik megpróbálják elválasztani az Ön és a nehezen megkeresett pénzed, összeállítottuk a 2020 legjobb 3 webes és e-mail tárhelyszolgáltatásának gyors listáját ez ingyenes hozzáférést biztosít az összes @ sajátdomain.com e-mail fiókhoz, amelyet szíve vágya.

Nézzük utána.

TL; DR kérem!

Sietségben? Ne aggódjon, megkaptuk. Ha nincs ideje elolvasni a teljes ismertetőt, és azt akarja, hogy folytassuk és öntsük ki a babot, akkor csak veled leszünk.

Ha azt szeretné, hogy a legnagyobb bumm megérkezzen a dollárért, akkor veled járhat SiteGround. Megfizethető tárhely-szolgáltatást kínálnak a legmegbízhatóbb üzemidővel, villámgyors töltési idővel, korlátlan e-mail fiókkal és fantasztikus ügyfélszolgálattal. Komolyan… Szeretjük ezeket a srácokat.

Még nem adták el? Ne aggódjon, még több van az Ön számára. Olvass tovább.

Hogyan áttekintettük ezeket a házigazdákat

Ha Ön azon „különleges” emberek közé tartozik, akik kényszerülnek a fordításra egy 32 oldalas színes kódolású iratgyűjtő, amely lehetővé teszi az 50 USD feletti vásárlások kutatását (nincs ítélet, ott voltunk), akkor lépjen a honlapunkra, hogy megismerje a mi oldalainkat web hosting vélemények folyamat részletesebben.

A rövidített változat azonban az, hogy egy fejlesztői csoportot működtetünk, amely több mint egy évtizede épít és üzemeltet ügyfél weboldalakat (jelenleg 900 ilyen)..

A kezelt projektek teljes hosszúságának köszönhetően különleges működési és betöltési időre vonatkozó adatokkal rendelkezik (amelyek a nagyközönség számára nem elérhetőek), amelyek visszatér több mint 10 év.

A csapatunk matematikai zsenikjei olyan kedvesek voltak, hogy összeállítottak néhány grafikont és statisztikai elemzést számunkra, hogy nyers adatokat tudjunk nyújtani Önnek ahhoz, hogy véglegesen meghatározhassuk, mely e-mail tárhelyszolgáltatás felel meg az Ön igényeinek.

Mit kell keresni egy Web + e-mail hostban?

Ha regisztrálni szeretne egy olyan internetes gazdagépen, amely garantálja a legalább 12 hónapot kínzó ügyfelek technikai kérdései, nem létező uptimes, és olyan szomorú ügyfélszolgálat hogy szó szerint a kísértés arra, hogy frusztráltan tüzet gyújtson … Akkor érdemes a lehető legolcsóbb web- / e-mail állomást keresni..

Feltételezzük azonban, hogy szereti ezeket a zamatos zárakat, és ezért ma segíteni fogunk nektek kitalálni, hogy pontosan mely kritériumokra kell összpontosítania, amikor összehasonlítja a lehetséges e-maileket és az internetes tárhely szolgáltatásokat..

Nevezetesen az e-maileket / webgazdakat kell keresnie:

 • Ingyenes korlátlan e-mail fiókok
 • Imap és Pop3 e-mail kézbesítés
 • Gyors sebesség és megbízható időtartamok
 • Kiváló minőségű ügyfélszolgálat

Ne aggódj … Minden házigazda, akit éppen ajánlunk, teljesíti ezeket a kritériumokat repülő színekkel.

Ingyenes korlátlan e-mail fiók

Nagyon sok olyan társaság, amely túlságosan magas díjat számít fel Önnek az egyes e-mail fiókokért (igen, a GoDaddy-ra nézünk).

Néha havonta 5 dollár / számla felfelé. Ez egy tiszta letörés, és ha látszik egy olyan társaság, amely “Olcsó e-mail fiókokat” hirdet, akkor a hegyekre kell indulnia.

Bármilyen, a sójukra méltó web / e-mail szolgáltatás korlátlan számú e-mail fiókot kínál (vagy legalább legalább 25 év felett), teljesen ingyenesen a szokásos hosting csomag részeként..

imap & Pop3 e-mail kézbesítés

Bár ez a standard szolgáltatás a legtöbb e-mail házigazda számára. Az odakinn található olcsó házigazdák egy része elavult e-mail kézbesítési szabványokat fog alkalmazni, amelyek számtalan potenciális biztonsági kockázatot jelentenek Önnek és a belső levelezésnek.

Tegyen egy szívességet, és győződjön meg róla Bármelyik választott host kínál Imap és Pop3 e-mail kézbesítést. Ezek a biztonsági előírások biztosítják, hogy az Ön privát e-mailjei jól maradjanak … privát, és megakadályozza, hogy adatai rossz kezekbe kerüljenek (azaz a versenytársak és a hackerek)..

Sok kisvállalkozás számára az e-mail kézbesítés a túlélés kérdése. Miután feliratkozott egy e-mail gazdagépre és megóvta a vállalati e-mailt, azt javasoljuk, hogy integrálja azt egy dedikált e-mail marketing szolgáltatással. Az olyan szolgáltatások, mint a Constant Contact, a MailChimp, az Aweber és az ActiveCampaign, drasztikusan növelik az e-mailek kézbesíthetőségét, így üzenetei összekapcsolás nélkül érik el a kívánt rendeltetési helyet..

Gyors sebesség és megbízható időtartamok

Nem igazán számít, ha korlátlan számú e-mail fiókkal rendelkezik és túlságosan sok tárhely van, ha a webhelyed nincs elég hosszú online, hogy az emberek gyorsan hozzáférjenek a tartalomhoz, és valóban találjanak okot az e-mailek küldésére!

A webtárhely világában nem létezik olyan számú „ingyenes bónusz” vagy „extra marketing juttatás”, amely pótolni tudja a rossz időt és a lassú sebességet. Gondoskodni fog arról, hogy minden választott gazdagép rendelkezik-e üzemidő legalább 99,5% és terhelési sebesség gyorsabb, mint 1200 Ms.

Kiváló minőségű ügyfélszolgálat

Utálom itt felrobbantani a buborékot, de ha úgy dönt, hogy ugrik a saját webhely építésének és karbantartásának világába, akkor haladó hogy valamikor ügyfél-támogatásra van szükség. Ez egy elkerülhetetlenség, amellyel minden webmester szembesül.

És amikor végre megtörténik (bízz bennünk, meg fogja tenni), akkor szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy az Ön által használt tárhelyszolgáltatás teljes mértékben elérhető és rendkívül hatékony ügyfélszolgálatot kínál, hogy segítsen a lehető leggyorsabban visszaállítani és működni..

Keresse azokat a cégeket, amelyek kínálnak 24/7 élő csevegés vagy telefonos támogatás és feltétlenül olvassa át a reddit és a web hosting fórumokat, hogy felmérje a közvélemény véleményét a cég ügyfélszolgálatáról.

Mindezen út nélkül, merüljünk el a 2018 első három legfontosabb e-mail tárhelyszolgáltatásába!

1. Zoho

A Zoho előfizetés egy folyamatosan fejlődő és fejlesztő szolgáltatás, amely osztalékot fizet.

Költség: 1,00 USD / hónap Lite esetén 4,00 USD / hónap Premium
Támogatás: 24/7 Élő csevegés és Call Center

Zoho itt egyértelmű győztes. Igazat mondva, még ha annak összes funkciója és kiterjesztése átlag is lenne, akkor is csak a mennyiség és az alkalmazhatóság szempontjából nyerne ki. De szerencsére az e-mail tárhelyszolgáltatás minden aspektusa kiváló minőségű, de olcsó áron.

A Zoho megoldást kapott minden olyan e-mail tárolási problémára, amely bármikor felmerült, és szó szerint azt értem. Függetlenül attól, hogy az egyik végtelenül testreszabott alkalmazásuk, vagy zökkenőmentesen integrálódik más ismert szolgáltatásokkal (dropbox stb.), A Zoho fedezi.

Ingyenes intro szolgáltatás

A Zoho fantasztikus szolgáltatás, de rengeteg más e-mailes tárhely szolgáltatást kínál, amelyeket egy vállalat mérlegelhet, ezért miért forkoltja ki a készpénzt ehhez a szolgáltatáshoz?

Itt érkezik az ingyenes szolgáltatás. A Zoho rövidített verziója határozatlan ideig ingyenesen elérhető. Annyi időt ad Önnek, amennyire szüksége van a teljes verzió megvásárlására.

Az ingyenes verzió csak 5 felhasználó számára érhető el, így egy növekvő vállalkozáshoz fizetős tervre van szükség. De biztosak vagyunk abban, hogy még ha ez nem is lenne a helyzet, a Zoho Forever Free egyébként megkóstolná a fizetős termék kilátásait..

Légmentes biztonság

Mivel a sorozat legfelső szintű biztonsága és az S-MIME titkosítási protokollja a prémium csomaggal rendelkezik, az e-mailjei biztonságban vannak a Zoho-nál.

Az összes adathalász- és spamszűrővel rendelkeznek, amire számíthat egy minőségi e-mail szolgáltatástól, az átlag feletti adatvédelmi politika további bónuszával. Mindez kombinálva teszi biztonságát keményvé és lekerekítetté.

Összefüggő: Az adathalász webhelyek feltárása a Web Analytics segítségével

Rengeteg kiterjesztés

Szó szerint ezer plusz szót tudtam írni a Zoho e-mail szolgáltatás minden rést tartalmazó elemére, de megpróbálom összefoglalni.

Nyilvánvaló, hogy a Zoho végtelen hossza kiterjesztéseivel megpróbálják az egyetlen e-mail tárhelyszolgáltatónak lenniük, amelyre valaha szükséged lesz (és ha kérdezel tőlünk, akkor is vannak). Valószínűtlen helyzetben nem talál konkrét kiterjesztést, még az alapvető Mail Lite tervük is rendelkezik integrált kiterjesztés-fejlesztési csomaggal; azaz bármilyen módon megváltoztathatja a szolgáltatást.

Akár útközben is használni akarja a Zoho integrált iOS és Android mobilalkalmazásaiban, fejlett e-mail útválasztást szeretne létrehozni, vagy domainneveket szeretne beállítani (csak néhány szolgáltatás említésére), Ön nem fog korlátozni. Nagyon kevés, amit nem tehetsz Zohoval.

Egy eszköz az együttműködéshez

Lehet, hogy az e-mail az információ globális formája, de közismert tény, hogy a közösségi média pénzért fizet.

A Zoho mindkettő legjobb aspektusait szintetizálja, zökkenőmentes rendszert hozva létre a belső kommunikációhoz.

A Streams szolgáltatás lehetővé teszi, hogy közösségi média stílusban kölcsönhatásba lépjen az e-mailek tartalmával és más bejelentésekkel, lehetővé téve kollégáinak, hogy könnyedén kedveld, kommentálják és megosszák őket..

Ez a hozzáadott kommunikációs réteg teszi a Zoho-t az egyik leginnovatívabb és leginkább intuitív e-mail szolgáltatásnak, amely vitathatatlan versenyelőnyt biztosít neki..

2. SiteGround

A legjobb átfogó tárhely a EMAIL / ÁR / SPEED / UPTIME + bónuszok és ügyfélszolgálat számára (3,95 USD / hó)

Betöltési idő: 475Ms
üzemidő: 99,95%
Költség: $ 3.95 / mo
Támogatás: Élő chat

Nem titok, hogy a SiteGround nagy rajongói vagyunk (és egy ideje már). A 7 és több év alatt a SiteGround-t mind saját, mind ügyfeleink webhelyein használtuk, a teljesítmény, a támogatás és a figyelemre méltó volt a kapott szolgáltatás minősége. Ők azon kevés webes tárhelyszolgáltatók egyike, akik nem csupán „állítják be és feledik el” tárhely-infrastruktúrájukat.

Rendszeresen frissítik (és teljesen kicserélik) adatközpont-kiszolgálóikat, és elkötelezettek amellett, hogy szolgáltatásaikat folyamatosan finomítják, hogy a lehető legjobb tárhelyet biztosítsák a bolygón. Noha nincs hiányuk nélkül, messze vannak a legjobb internetes és e-mail host mi valaha is használtuk.

99,95% Uptime & Nagy terhelési sebesség

A kezdők számára a SiteGround legalapvetőbb internetes és e-mail tárolócsomagjai hihetetlenül megbízhatók. Az elmúlt 12 hónap erőteljes 99,95% -os rendelkezésre állásával a SiteGround olyan megbízhatóságot nyújt, amelyet általában több VPS és dedikált tárhely ügyfél számára fenntartanak. Bízzon bennünk, a SiteGround használatával soha nem kell aggódnia hosszabb ideig tartó leállás vagy megmagyarázhatatlan szerver-összeomlások miatt..

Ajánlat 475 Ms terhelési sebesség (átlagosan) A SiteGround a leggyorsabb web / e-mail host is, amelyet valaha felülvizsgáltunk, és biztosítani fogja, hogy soha többé ne veszítse el a potenciális ügyfelet vagy ügyfelet egy késleltetett webhelyen..

Ingyenes korlátlan e-mail fiók & Méretes postafiókok

Az összes SiteGround tárhely-csomag alapkivitelben van felszerelve, korlátlan számú e-mail fiókkal és nagylelkű postafiókmérettel.

Még a „Startup” terv is kínál 2000 MB beérkező levelek méretét és akár 400 e-mail küldést óránként.

Hihetetlen biztonsági szolgáltatások

Amellett, hogy a nagyszerű üzemidő, gyors betöltési sebesség és korlátlan e-mail fiók, A SiteGround az ügyfelek számára számos biztonsági funkcióval is hozzáférést kínál, amelyek megakadályozzák e-maileidet és webhelyét a kíváncsi szemtől és a hackertől..

Minden új ügyfél hozzáférést kap a ingyenes SSL tanúsítvány, Imap és Pop3 e-mail kézbesítés, valamint egy ingyenes CDN. Nem túl rossz a cigarettacsomag árán (ó, és a SiteGround sem tüdőrákot nem nyújt Önnek … tehát ott van.)

3. Hostgator

Szuper megfizethető szolgáltatás nagyszerű szolgáltatásokkal és időtartamokkal

Betöltési idő: 601Ms
üzemidő: 99,4%
Költség: $ 2.99 / hó
Támogatás: Élő chat

Nevetséges hangos neve ellenére (úgy értem, hogy c’mon srácok … mi a közös az aligátoroknak a tárhelyen és az e-mailben?), A Hostgator kínál az üzleti élet legjobb e-mail és webtárhely-csomagjai szinte verhetetlen áron.

Noha működési idejük és betöltési sebességük nem igazán megegyezik a SiteGround-tal, figyelembe véve azt a tényt, hogy a tárhelyszolgáltatásaik semmihez sem kerülnek, tényleg nem tévedhet el ezzel a rendkívül magas színvonalú (ha elismerően ostoba hangzású) e-mail házigazdával.

Nagyszerű idő & Terhelési sebességek

Havi 2,99 dollár mellett, a Hostgator olyan uptime-ket kínál, amelyek csak 0,01% -kal alacsonyabbak, mint a SiteGround, a költségek kevesebb, mint 75% -ánál. Egyformán lenyűgöző töltési idők (601 Ms) A Hostgator messze a legolcsóbb e-mail gazdagép a piacon a nyújtott szolgáltatás minőségéért.

Korlátlan e-mail fiókok nagyszerű biztonsági funkciókkal

Függetlenül attól, hogy milyen hoszt csomagot választott, vagy amelyet a megvásárolt, a Hostgator korlátlan számú e-mail fiókot biztosít, amelyek mindegyike Pop3 és SMTP (egyszerű e-mail átviteli protokoll) kézbesítéssel rendelkezik, valamint a Hostgator Spamassassin funkciójának hozzáadott bónuszával ( annak megakadályozása érdekében, hogy Ön és alkalmazottai megzavarják a Szaúdi Hercegnőket, és „kis 7000 dolláros kölcsönt kérnek”)

Kivételes ügyfélszolgálat

Mint az összes hosting szolgáltatást is javasoljuk, A Hostgator 24/7 élő csevegést vagy telefonos támogatást kínál annak érdekében, hogy webhelye és e-mail fiókjai a napszakotól függetlenül zökkenőmentesen működhessenek.

Miután tucatnyi szándékosan zavaró és kissé nevetséges (sajnálom még egyszer, Diane!) Támogatási kérdéseket nyújtottak be, minket elrobbant minket az a könnyű és gyors sebesség, amellyel képviselőik segítettek nekünk..

4. A2 HOSTING

Kiváló ár-érték arány, amit fizet

Betöltési idő: 601Ms
üzemidő: 99,1%
Költség: $ 3.92 / hó
Támogatás: Élő chat

Az A2 Hosting, a listánkban szereplő végső szolgáltatás, számos nagyszerű funkcióval van felszerelve, és ügyfeleinek gyors és megbízható teljesítményt nyújt, amely abszolút alku az Ön által fizetendő árért.

A SiteGround-től és a HostGator-tól eltérően a legolcsóbb tárhely-terv – A2 lite 3,92 USD / hó – csak 25 e-mail fiókhoz ad hozzáférést (bummer). Figyelembe véve ugyanakkor a kivételes teljesítményt és az extra funkciók bőségét, nehezen tudjuk ezt szembenézni velük szemben.

25 e-mail fiók nagyszerű biztonsági előírásokkal

Annak ellenére, hogy kissé csalódottak vagyunk, hogy az A2 csak 25 e-mail fiókot kínál Lite Lite csomagjában (mindenki számára korlátlan), lenyűgöző teljesítmény és számos kiegészítő szolgáltatás több, mint pótolja ezt a kis bűncselekményt.

Nemcsak hozzáfér a tradicionális Imap és Pop3 kézbesítési lehetőségekhez, hanem az A2 Hosting lehetővé teszi az Imap SSL és a Pop3 SSL használatával az üzenetek további titkosítását, és teljes nyugalmat biztosít Önnek és szervezetének..

Nagyszerű idő & Gyors betöltési idők

Bár a sebesség és a megbízhatóság szempontjából nem igazán felelnek meg a SiteGround-nek, a különbség a fizetett árhoz képest nominális. Val vel 99,91% uptimes és lángolóan gyors 625 Ms betöltési idő, Az A2 gondoskodik arról, hogy webhelye működőképessé váljon, és minden időben gyorsan eljuttassa az ügyfelek számára szükséges tartalmat.

Kivételes ügyfélszolgálat

A közzétett minden áttekintés előtt mindig ügyeljen arra, hogy az ügyfélszolgálati munkatársaknak lépést tegyenek azáltal, hogy zavarodva benyújtanak egyre inkább technikai és továbbfejlesztett jegyek sorozatát..

Nagyon meglepetésünkre, Az A2 24 órás ügyfélszolgálata rendkívül érzékeny és gonoszul hatékony. Bármennyire is voltak labirintus jellegűek kéréseink, támogató személyzetük gyorsan, udvariasan és magas szintű profesionalitással kezelték azt..

Kiváló webhelybiztonsági szolgáltatások és ingyenes SSL

Mivel (remélhetőleg) rosszul visszataszítja e-mail tárhelyszolgáltatását a szokásos webhely-tárhely mellett, örömmel fogja hallani, hogy az A2 Hosting, mint például a SiteGround, tele van a legújabb biztonsági funkciókkal és ajánlatokkal, amelyek biztosítják webhelyének minden, kivéve a „hackerek bizonyítékát”.

Ingyenes SSL-tanúsítványt kínál minden új ügyfelének, valamint egy ingyenes Cloudflare CDN-t, Új Relic Server megfigyelést és még sok minden mást kínál, így könnyedén pihenhet, tudván, hogy az A2 rendelkezik Ön és webhelye lefedésével..

Végső gondolatok az e-mail tárolásról

Akár egyetlen e-mail fiókot keres a legfrissebb blogjához, akár több tucat új vállalati fiókot keres arra a epikus startupra, amelyet barátaival indít, az ebben a rövid útmutatóban áttekintett három szolgáltatás nem fog csalódást okozni.

Mondja meg nekünk, hogy melyiket választja az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, ha bármilyen kérdése, észrevétele, aggálya vagy visszajelzése van, kérjük, bátran keresse fel, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.!

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képminőségek:

 • ByarvitSolutions.com
 • PointCloser.com
 • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map