DreamHost-anmeldelse: Er det bedre enn Bluehost eller HostGator? La oss finne det ut…

DreamHost hjemmesideDreamHost: Anbefalt webhotell


DreamHost er vertskap for over 1,5 millioner nettsteder og er nesten 25 år gammel.

Resultatene deres har ikke sklidd i løpet av den tiden, og opprettholdt oppetid over gjennomsnittet (99,94%) og sidehastigheter (648 ms).

DreamHosts viktigste delte hostingplan kommer med populære apper som WordPress, alternativ for nettstedbygger inkludert deres egne og andre som Wix eller Weebly. Disse planene har ubegrenset båndbredde og diskplass. Og du får hele 97-dagers pengene-tilbake-garanti for å teste ut tjenesten.

Kundesupporten deres er imidlertid litt begrenset. Migrasjoner er også smertefulle, og tillater ikke import fra andre cPanel-nettsteder og belaster deg $ 99 / hver.

Her er et gjennomsiktig blikk på hvordan DreamHost har prestert de siste 24 månedene.

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT:God samlet verdi
HASTIGHET:648ms (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
Oppetid:99,94% (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt
BRUKERSTØTTE:Billett & Ring tilbake
APPS:WordPress, Blogger, Drupal, Shopify, Wix og mer
FUNKSJONER:Ubegrenset båndbredde og lagring, gratis SSL, gratis domene 1. år
BOLIGPLANER:Delte, Cloud, WordPress, VPS og dedikerte servere
NETTOVERSIKT:Ikke gratis
PRIS:Fra $ 2,59 / mo (samme fornyelsespris)

Fordeler med å bruke DreamHost Hosting

DreamHost har hastighet og oppetid over gjennomsnittet med mange “ubegrensede” funksjoner.

De har en mer enn 97-dagers refusjonspolicy for å forsikre deg om at du er fornøyd med tjenesten før du blir låst inne. Og når planen til slutt fornyes, slipper du å betale en enorm prisstigning på 2-3 ganger, som med mange andre verter.

Her er et dypt dykk i resultatene fra vår praktiske test:

1. Over gjennomsnittlig hastighet (648ms)

DreamHosts gjennomsnittlige lastetid på 648 ms de siste 24 månedene har vært bra. Det setter dem i den øvre halvdelen av vertene vi har testet, men godt under de fem beste som bokstavelig talt har kuttet dette gjennomsnittet til halvparten (mellom ~ 317-405 ms).

Sølvforet er at DreamHost har klart å holde dette gjennomsnittet konsekvent. I september 2017 la de ut en lastetid på 1 316 ms som hadde oss bekymringsfullt. Men helt siden den gang har ting vært glatt seiling. Så du bør kunne forvente det samme.

DreamHost gjennomsnittlig lastetid:

Dreamhost-2019-2020-statistikkDreamHost gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

2. Over gjennomsnittlig oppetid (99,94%)

DreamHosts 24-måneders gjennomsnittlig oppetid er også over gjennomsnittet på 99,94%.

Det er et ganske bra resultat, men det er ikke engang den beste delen.

DreamHost har en oppetidsgaranti. Som andre verter, hvis det månedlige gjennomsnittet ditt faller under denne terskelen, vil du få en kreditt for kostnadene for tjenesten.

De fleste oppetidsgarantier vi har sett, kan sveve rundt 99,98% -merket. Så disse vertene tror og står bak tjenestene deres, men de gir også seg selv et lite svingrom i tilfelle normale svingninger rammer.

DreamHost garanterer imidlertid 100% oppetid i vilkårene for bruk. Husk at planlagt vedlikehold eller brukerfeil ikke dekkes i denne garantien.

Imidlertid kan ethvert annet DreamHost-problem som roter til nettstedet, databasen, e-posten eller webmailen utløse garantien. Du får en gratis dags verdi av tjenesten for hver times avbrudd. Den eneste fangsten er at det er maksimalt 10% av den “neste forhåndsbetalte avgiften for hostingfornyelse” (slik at den gjelder i fremtiden, i motsetning til tilbakevirkende rabatt eller refusjon).

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

  • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,99%
  • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,80%
  • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
  • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
  • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,64%
  • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,97%
  • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,80%
  • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,92%
  • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,99%
  • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,94%

Dream-ytelse-24monthsLive testside: hostingfacts-dreamhost.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+

3. 97-dagers pengene-tilbake-garanti

De aller fleste av alle 31 webhotellene vi har gjennomgått, vil gi deg en 30-dagers refusjonsperiode. Det gir deg en hel måned til å teste ut tjenestene deres før du risikerer det forhåndsbetalte beløpet.

Noen få verter, som WebHostingBuzz, vil gi deg 45 dager.

Og så er det DreamHost.

Pengene tilbake-garantien deres er bra i opptil 97 dager. Det er over tre måneder for å virkelig sørge for at du er lykkelig.

DreamHost har ikke noen skjulte vilkår eller bånd for å hoppe gjennom det som kan bringe refusjonen din i fare. Det er bare noen få tilfeller der refusjonen din kan bli trukket eller ikke gitt, men de fleste er ganske standard.

Det første unntaket er at bare kredittkort vil bli refundert. Så andre betalingsmetoder, som sjekk eller postanvisning (ja, de godtar dem), blir ikke refundert.

Det andre unntaket er at tilleggstjenester og alt som er kjøpt gjennom en annen part ikke blir refundert. Det inkluderer ting som domenenavn, SSL-sertifikater, AdWords-kreditter og lignende tillegg.

4. Høye grunnleggende plangrenser

DreamHost’s Shared Starter-alternativet starter på bare $ 2,59 / måned. Men det kommer med massevis av funksjoner rett ut av porten.

DreamHost-funksjoner

Du får ett nettsted med et gratis domenenavn, og SSL-sertifikat inkludert. Dette nettstedet kan håndtere ubegrenset trafikk (eller båndbredde) og lagring.

DreamHost har en egen nettstedbygger kalt Remixer, men de tilbyr også tilgang til SquareSpace, Weebly og Wix i appbiblioteket.

Du vil også kunne finne Joomla, phpBB, Zen Cart, Drupal, Magento, Shopify og Tumblr der og venter på deg også.

WordPress kommer også forhåndsinstallert. Det er ganske enkelt å konfigurere på de fleste servere med ett-klikks installasjonsalternativ. At det umiddelbart er klart når du registrerer deg, er imidlertid perfekt for nybegynnere.

Den siste gode biten på disse planene er at det ikke lenger er et forsinket bekreftelsessystem.

Første gang vi gjennomgikk DreamHost, krevde de en manuell bekreftelse som kunne utsette at du kunne bruke tjenesten i noen timer etter at du registrerte deg.

Heldigvis fortalte kundesupportrepresentanten at de nå bare krever ekstra bekreftelsestrinn hvis det er et problem med betalingen din.

Du skal kunne slå bakken i gang nå etter å ha registrert deg.

5. Ubegrenset begrensning på diskplass og nettverksoverføring

DreamHost lister opp mange “ubegrensede” funksjoner på priser og planer, inkludert diskplass og båndbredde.

Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for disklagring eller nettverksoverføring når nettstedet ditt blir populært.

Det er noen få advarsler mot denne politikken, men den er stort sett legitim.

Først og fremst må nettstedet ditt bygges ordentlig. Hvis det er ulovlige serverressurser og forårsaker problemer med andre nettsteder, kan de prøve å flytte deg over til deres private servere i stedet.

DreamPress, VPS-servere og e-post faller ikke under denne ubegrensede policyen.

E-post er begrenset til bare 2 GB-grenser, mens MySQL-databaser også må være under “noen få GB i størrelse.”

Med andre ord er DreamHosts delte servere perfekte for relativt små nettsteder.

6. They’re Carbon Neutral (AKA Green)

Du kan legge til DreamHost blant listen over webverter som prøver å være mer miljøbevisste.

De går utover bare å utligne karbonavtrykkene til serverne sine.

DreamHost grønn hosting

Deres datasentre inkluderer “høyeffektiv” kjøling og prosessorer. De er også involvert i “ren vind” -programmer på statlig nivå for å utnytte fornybare ressurser.

Kontorene deres er LEED og EnergyStar-sertifisert, og alt fra belysning til VVS-systemer er også energieffektive.

7. Ingen høyere prisøkning på fornyelsen

DreamHost tilbyr en lavere månedlig pris hvis du forhåndsbetaler i tre år kontra bare ett eller to.

DreamHost Shared Hosting Plan Priser etter lengde

De fleste webverter gjør det også.

Den siste gode nyheten er imidlertid at DreamHost ikke øker prisen når det er på tide å fornye seg.

Noen andre verter kan for eksempel gi deg en spesiell rabatt på en dollar eller to per måned for de første årene.

Men når det er på tide at planen din automatisk fornyes, kan prisene hoppe opp til hvor som helst mellom $ 7-10 og måned på de laveste planene..

Så over natten betaler du bokstavelig talt to eller tre ganger mer for den samme eksakte tjenesten.

DreamHost, til sammenligning, gjør ikke det. Planen din vil fornye seg til samme pris som du opprinnelig registrerte deg for.

Det betyr at du kanskje ikke sparer tonn de første årene, men i stedet kan du spare hundrevis av dollar på lang sikt.

Ulemper ved å bruke DreamHost Hosting

Nesten alt fra DreamHost er over gjennomsnittet. Dette inkluderer oppetid og sidehastighet, så vel som standardfunksjonene i alle de delte planene deres.

Dessverre var det fremdeles noen ulemper vi har opplevd når vi testet ut tjenestene deres.

Her er en komplett liste over de største ulempene du bør vurdere:

1. God, men begrenset Live Chat Support

DreamHost tilbyr det obligatoriske kunnskapsgrunnlaget og diskusjonsfora for å hjelpe kunder med å løse sine egne problemer.

De hevder også å tilby “24/7 intern support.” Selv om testene våre faktisk avslørte det motsatte.

I nedre høyre hjørne av skjermen er et lite meldingsikon. Klikk på den, og i stedet for å bli møtt med en åpen boks, må du velge fra noen få forhåndsinnstilte svar:

DreamHost Live Chat automatisert bot

Med andre ord prøver de å automatisere live chat-prosessen med noe som etterligner et telefontre.

Vi prøvde å omgå disse alternativene for å få en salgsrepresentant så fort som mulig. Men på den tiden vi prøvde, var det ingen som var tilgjengelig.

Så egentlig ikke “24/7” da. Disse timene overlapper hverandre med åpningstider i de fleste tidssoner i USA, men ikke hvis du er i andre deler av verden.

Vi måtte komme tilbake senere i løpet av disse timene for å teste prosessen på nytt. Det tok noen minutter før en salgsrepresentant endelig ble med, og de var begge kunnskapsrike og hjelpsomme.

Det er uheldig at du må hoppe gjennom bøyler (dukke opp på bestemte timer) for å få tilgang til hvem som helst i utgangspunktet.

2. Ingen cPanel (tilpasset panel)

DreamHost tilbyr ikke cPanel-tilgang til kunder. De har laget et eget panel som hjelper deg med å finne alle funksjonene.

De fleste uerfarne nettstedseiere eller bloggere vil nok ikke bry seg om dette faktum.

Men avanserte brukere kan av en annen grunn.

DreamHost gir ikke en automatisk måte å importere .tar.gz-filer (sikkerhetskopiealternativet for å migrere nettsteder ut av cPanel).

Så du må migrere alle filene dine manuelt gjennom FTP og MySQL.

3. Bare betalte migrasjoner som tilbys

DreamHost tilbyr ikke gratis nettstedoverføringer på deres delte hostingplaner.

I stedet vil de belaste deg en engangsavgift på $ 99 for å flytte hvert nettsted. Dette kan virkelig legge til seg hvis du prøver å flytte flere klienter eller firmakontoer samtidig.

Det er noen få andre begrensninger rundt hvordan de betalte migrasjonstjenestene deres fungerer.

Multisite WordPress-nettsteder kan ikke flyttes. Overføringer av WordPress.com vil bare hente innhold i innlegg eller sider. Så du må installere og konfigurere tema og plugins på nytt.

Ingen nettstedbyggersider, på Wix, Weebly eller SquareSpace, kan heller ikke flyttes.

De tilbyr noe dokumentasjon for å manuelt flytte nettstedet ditt.

Men det er fremdeles ikke så tilfredsstillende når de fleste andre tjenester vil gjøre alt det tunge løftet for deg.

DreamHost-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Her er en rask oversikt over DreamHosts planer for delt hosting:

DreamHost-delt prisfastsettelse og planer

Delt Starter: DreamHosts’s Shared Starter-plan koster $ 2,59 per måned i tre år. Det inkluderer ett nettsted, et gratis domenenavn, ubegrenset trafikk og et gratis SSL-sertifikat.

Delt ubegrenset: DreamHosts’s Shared Unlimited koster $ 5,95 per måned i tre år. Det inkluderer ubegrensede nettsteder, et gratis domenenavn, ubegrenset trafikk, gratis SSL-sertifikat og ubegrensede e-postadresser på domenet ditt.

Utover disse to alternativene tilbyr DreamHost også tre administrerte WordPress Hosting-planer.

DreamPress: Koster $ 16,95 per måned for et nettsted som får opptil 100 000 månedlige besøk. Den inkluderer 30 GB SSD-lagring, uovervåket båndbredde, et SSL-sertifikat og daglige sikkerhetskopier

DreamPress Plus: Koster 24,95 dollar per måned for opptil 300 000 månedlige besøkende. Det inkluderer også 60 GB SSD-lagring, ubegrenset båndbredde, SSL-sertifikat, daglige sikkerhetskopier og ubegrenset CDN (eller Content Delivery Network).

DreamPress Pro: er $ 71,95 per måned for en million månedlige besøk, 120 GB SSD-lagring, ubegrenset båndbredde, SSL-sertifikat, daglige sikkerhetskopier og ubegrenset CDN.

DreamHost har også VPS, dedikerte og Cloud Hosting alternativer også.

  • Enkel registrering: Lang og komplisert registreringsprosess. Registrering skal være enklere.
  • Gratis domene: For det første året på alle årlige hostingplaner.
  • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal, sjekk, postanvisning, sjekk konto
  • Skjulte avgifter og klausuler: Ingen store.
  • upsells: Noen få utsalg.
  • kontoaktivering: Kontoaktivering er rask med mindre du har betalingsproblemer.
  • Kontrollpanel og instrumentpanel: Tilpasset DreamHost-kontrollpanel som kan være litt vanskelig å bruke.
  • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Ett-klikk-installasjonsprogram for WordPress og andre apper / CMS-er.

Anbefaler vi DreamHost?

Ja det gjør vi.

DreamHosts ytelse er ganske bra overalt, fra pålitelig oppetid til raske lastetider.

Standardplangrensene deres er ganske høye, og tilbyr en mengde “ubegrensede” alternativer for diskplass, båndbredde og mer.

Vi likte virkelig at det ikke er noen prisøkning når hostingplanen din fornyes.

På ulemper var kundestøtten ganske begrenset til bare noen få timer i løpet av uken. Og de betalte migrasjonene kan virkelig legge seg opp, spesielt når det ikke tilbys cPanel å automatisk flytte nettsteder selv.

PS! Hvis du vil se vertsleverandører som rangeres over DreamHost, kan du sjekke de beste vertene våre her.

Er du en fornøyd (eller utilfreds) Dreamhost kunde? Legg igjen en anmeldelse nedenfor! Vi godtar alle tilbakemeldinger (gode eller dårlige) i et forsøk på å gi mest mulig transparente og ærlige anmeldelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map