DreamHost-anmeldelse: Er det bedre end Bluehost eller HostGator? Lad os finde ud af det…

DreamHost-hjemmesideDreamHost: Anbefalet webhost


DreamHost er vært for over 1,5 millioner websteder og er næsten 25 år gammel.

Deres ydeevne er ikke glipet i løbet af denne periode, idet de opretholdt oppetid over gennemsnittet (99,94%) og sidehastigheder (648ms).

DreamHosts vigtigste delte hostingplan leveres med populære apps som WordPress, webstedsbyggerindstillinger inklusive deres egne og andre som Wix eller Weebly. Disse planer har ubegrænset båndbredde og diskplads. Og du får en fuld 97-dages pengene-tilbage-garanti for at teste tjenesten ud.

Deres kundesupport er dog en smule begrænset. Migrationer er også smertefulde og tillader ikke import fra andre cPanel-websteder og opkræver dig $ 99 / hver.

Her er et gennemsigtigt kig på, hvordan DreamHost har fungeret i de sidste 24 måneder.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT: God samlet værdi
HASTIGHED: 648ms (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
oppetid: 99,94% (Februar 2018 til januar 2020 gennemsnit
SUPPORT: Billet & Ring tilbage
APPS: WordPress, Blogger, Drupal, Shopify, Wix og mere
FUNKTIONER: Ubegrænset båndbredde og opbevaring, gratis SSL, gratis domæne 1. år
Beboelsesplaner: Delt, Cloud, WordPress, VPS og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT: Ikke gratis
PRISSÆTNING: Fra $ 2,59 / mo (samme fornyelsespris)

Fordele ved at bruge DreamHost Hosting

DreamHost har hastighed og oppetid over gennemsnittet med masser af “ubegrænsede” funktioner.

De har en længere end gennemsnitlig 97-dages refusionspolitik for at sikre dig, at du er tilfreds med tjenesten, inden du bliver låst inde. Og når din plan til sidst fornyes, behøver du ikke betale en enorm prisstigning på 2-3x, som med mange andre værter.

Her er et dybt dyk ned i resultaterne fra vores praktiske test:

1. Over gennemsnitshastighed (648ms)

DreamHost’s gennemsnitlige ladetid på 648 ms i de sidste 24 måneder har været god. Det sætter dem i den øverste halvdel af værter, vi har testet, men godt under de top fem, der bogstaveligt talt har skåret dette gennemsnit i halvdel (mellem ~ 317-405 ms).

Sølvforet er, at DreamHost har været i stand til at holde dette gennemsnit konsekvent. I september 2017 offentliggjorde de en lastetid på 1.316 ms, der betød os bekymring. Men lige siden da har tingene været glat sejlads. Så du skal kunne forvente det samme.

DreamHost gennemsnitlig belastningstid:

DreamHost-2019-2020-statistikDreamHost gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

2. Over gennemsnitlig oppetid (99,94%)

DreamHosts 24-måneders gennemsnitlig oppetid er også over gennemsnittet på 99,94%.

Det er et temmelig godt resultat, men det er ikke engang den bedste del.

DreamHost har en oppetidsgaranti. Ligesom andre værter, hvis dit månedlige gennemsnit falder under denne tærskel, får du en kredit for prisen for tjenesten.

De fleste oppetidsgarantier, vi har set, kan svæve rundt om 99,98% -mærket. Så disse værter tror og står bag deres tjenester, men de giver også sig selv et lille vingrum, hvis normale svingninger rammer.

DreamHost garanterer dog 100% oppetid i deres servicevilkår. Husk, at planlagt vedligeholdelse eller brugerfejl ikke er dækket af denne garanti.

Imidlertid kan ethvert andet DreamHost-problem, der kommer med dit sted, database, e-mail eller webmail, udløse garantien. Du får en gratis dags værdi af service for hver times serviceafbrydelse. Den eneste fangst er, at der er et maksimum på 10% af dit “næste forudbetalte hostingfornyelsesgebyr” (så det gælder i fremtiden, i modsætning til en tilbagevirkende rabat eller refusion).

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

  • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,80%
  • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,64%
  • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,97%
  • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,80%
  • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,92%
  • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,94%

DreamHost-performance-24 månederLive teststed: hostingfacts-dreamhost.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+

3. 97-dages pengene-tilbage-garanti

Langt de fleste af alle 31 webværter, vi har gennemgået, giver dig en 30-dages refusionsperiode. Det giver dig en hel måned til at teste deres tjenester, før du risikerer dit forudbetalte beløb.

Et par værter, som WebHostingBuzz, giver dig 45 dage.

Og så er der DreamHost.

Deres pengene-tilbage-garanti er god i op til 97 dage. Det er over tre måneder for virkelig at sikre dig, at du er glad.

DreamHost har ikke nogen skjulte udtryk eller bøjler, der kan hoppe igennem, som muligvis bringer din refusion i fare. Der er kun få tilfælde, hvor din refusion muligvis trækkes eller ikke gives, men de fleste er ret standard.

Den første undtagelse er, at kun kreditkort refunderes. Så andre betalingsmetoder, såsom check eller postanvisning (ja, de accepterer dem) refunderes ikke.

Den anden undtagelse er, at yderligere tjenester og alt, der er købt gennem en anden part, heller ikke refunderes. Det inkluderer ting som domænenavne, SSL-certifikater, AdWords-kreditter og lignende ekstramateriale.

4. Høje grundlæggende plangrænser

DreamHosts mulighed for delt start starter kun på $ 2,59 / måned. Men det kommer med et væld af funktioner lige ud af porten.

DreamHost-funktioner

Du får et websted med et gratis domænenavn og SSL-certifikat inkluderet. Dette sted kan håndtere ubegrænset trafik (eller båndbredde) og lagerplads.

DreamHost har sin egen webstedsbygger kaldet Remixer, men de tilbyder også adgang til SquareSpace, Weebly og Wix i deres appbibliotek.

Du kan også finde Joomla, phpBB, Zen Cart, Drupal, Magento, Shopify og Tumblr derinde, der venter på dig også.

WordPress kommer også forudinstalleret. Det er temmelig let at konfigurere på de fleste servere med installationsmuligheden med et klik. Det faktum, at det straks er klar, når du tilmelder dig, er perfekt til nybegyndere webmastere.

Den sidste gode nyhed om disse planer er, at der ikke længere er et forsinket bekræftelsessystem.

Første gang vi gennemgik DreamHost, krævede de en manuel verifikation, der kunne udsætte dig for at kunne bruge tjenesten i et par timer efter tilmelding.

Heldigvis fortalte deres kundesupportrepræsentant, at de nu kun kræver ekstra bekræftelsestrin, hvis der er et problem med din betaling.

Du skal være i stand til at slå jorden i gang nu efter tilmelding.

5. Ubegrænset Disk Space og Network Transfer Limits

DreamHost viser en masse “ubegrænsede” funktioner på deres priser og planer, herunder diskplads og båndbredde.

Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om disklagring eller netværksoverførsel, når dit websted bliver populært.

Der er et par advarsler til denne politik, men det er mest legitimt.

Først og fremmest skal dit websted bygges korrekt. Hvis det ulemper serverressourcer og forårsager problemer med andre websteder, kan de prøve at flytte dig over til deres private servere i stedet.

DreamPress, VPS-servere og e-mail falder ikke ind under denne ubegrænsede politik.

E-mail er begrænset til kun 2 GB-grænser, mens MySQL-databaser også behøver at forblive under “et par GB i størrelse.”

Med andre ord er DreamHosts delte servere perfekte til relativt små steder.

6. De er kulstofneutrale (AKA Green)

Du kan tilføje DreamHost på listen over webhosts, der prøver at være mere miljøbevidste.

De går ud over bare at udligne kulstofaftrykket på deres servere.

DreamHost grøn hosting

Deres datacentre inkluderer “højeffektiv” køling og processorer. De er også involveret i “ren vind” -programmer på statligt niveau for at udnytte vedvarende ressourcer.

Deres kontorer er LEED og EnergyStar-certificeret, og alt fra belysning til HVAC-systemer er også energieffektive.

7. Ingen stigning i højere fornyelsespriser

DreamHost tilbyder en lavere månedlig pris, hvis du forudbetaler i tre år kontra kun et eller to.

DreamHost Shared Hosting Plan Priser efter længde

De fleste webhosts gør det også.

Det sidste gode nyt er imidlertid, at DreamHost ikke hæver prisen, når det er tid til at forny sig.

For eksempel kan nogle andre værter give dig en særlig rabat på en dollar eller to pr. Måned i de første par år.

Men når det er tid til din plan automatisk at fornye, kan priserne springe op til et vilkårligt sted mellem ~ $ 7-10 / måned på de laveste planer.

Så natten over betaler du bogstaveligt talt to eller tre gange mere for den samme nøjagtige service.

Til sammenligning gør DreamHost det ikke. Din plan fornyes med den samme pris, som du oprindeligt tilmeldte dig.

Det betyder, at du måske ikke sparer et ton i de første par år, men i stedet kan du spare hundreder af dollars på lang sigt.

Ulemper ved at bruge DreamHost Hosting

Næsten alt fra DreamHost er over gennemsnittet. Det inkluderer deres oppetid og sidehastighed såvel som standardfunktionerne på alle deres delte planer.

Desværre var der stadig et par ulemper, vi løb ind i, mens vi testede deres tjenester.

Her er en komplet liste over de største ulemper, du skal overveje:

1. God, men begrænset Live Chat Support

DreamHost leverer den obligatoriske videnbase og diskussionsfora for at hjælpe kunder med at løse deres egne problemer.

De hævder også at tilbyde “24/7 intern support.” Skønt vores tests afslørede faktisk det modsatte.

I det nederste højre hjørne af deres skærm er et lille meddelelsesikon. Klik på det, og i stedet for at blive mødt med en åben boks, skal du vælge mellem et par forindstillede svar:

DreamHost Live Chat automatiseret bot

Med andre ord forsøger de at automatisere live chat-processen med noget, der efterligner et telefontræ.

Vi forsøgte at omgå disse muligheder for at få en salgsrepræsentant så hurtigt som muligt. Men på det tidspunkt, vi prøvede, var der ingen tilgængelige.

Så ikke rigtig “24/7”. Disse timer overlapper hinanden med åbningstider i de fleste tidszoner i USA, men ikke hvis du er i andre dele af verden.

Vi måtte vende tilbage senere i disse timer for at teste processen igen. Det tog et par minutter, før en salgsrepræsentant endelig kom med, og de var begge kyndige og hjælpsomme.

Det er uheldigt, at du er nødt til at hoppe gennem bøjler (dukker op på bestemte tidspunkter) for at få adgang til alle i første omgang.

2. Intet cPanel (brugerdefineret panel)

DreamHost tilbyder ikke cPanel-adgang til kunder. De har oprettet deres eget panel, der hjælper dig med at finde alle funktionerne.

De fleste uerfarne webstedsejere eller bloggere er sandsynligvis ligeglad med denne kendsgerning.

Men avancerede brugere kan måske af en anden grund.

DreamHost giver ikke en automatisk måde at importere .tar.gz-filer (sikkerhedskopiindstillingen til at migrere sider ud af cPanel).

Så du bliver nødt til at manuelt migrere alle dine filer gennem FTP og MySQL.

3. Kun tilbudt betalte migrationer

DreamHost tilbyder ikke nogen gratis webstedsmigrering på deres delte hostingplaner.

I stedet vil de opkræve et engangsgebyr på $ 99 for at flytte hvert websted. Dette kan virkelig tilføjes, hvis du prøver at flytte flere klienter eller firmakonti på samme tid.

Der er et par andre begrænsninger omkring, hvordan deres betalte migrationstjenester fungerer.

Multisite WordPress-websteder kan ikke flyttes. WordPress.com-overførsler griber kun ind i indlæg eller sider. Så du bliver nødt til at geninstallere og konfigurere dit tema og plugins.

Alle webstedsbyggerwebsteder på Wix, Weebly eller SquareSpace kan heller ikke flyttes.

De tilbyder en vis dokumentation for manuelt at flytte dit websted.

Men det er stadig ikke særlig tilfredsstillende, når de fleste andre tjenester vil gøre alt det tunge løft for dig.

DreamHost-priser, hosting-planer & Hurtige fakta

Her er en hurtig oversigt over DreamHosts planer for delt hosting:

DreamHost-delt prisfastsættelse og planer

Delt starter: DreamHosts’s Shared Starter-plan koster $ 2,59 / måned i tre år. Det inkluderer et websted, et gratis domænenavn, ubegrænset trafik og et gratis SSL-certifikat.

Delt ubegrænset: DreamHosts’s Shared Unlimited koster $ 5,95 / måned i tre år. Det inkluderer ubegrænsede websteder, et gratis domænenavn, ubegrænset trafik, gratis SSL-certifikat og ubegrænset e-mail-adresser på dit domæne.

Ud over disse to muligheder tilbyder DreamHost også tre administrerede WordPress Hosting-planer.

DreamPress: Koster $ 16,95 / måned for et websted, der får op til 100.000 månedlige besøg. Det inkluderer SSD-opbevaring på 30 GB, uovervåget båndbredde, et SSL-certifikat og daglige sikkerhedskopier

DreamPress Plus: Koster $ 24,95 / måned for op til 300.000 månedlige besøgende. Det inkluderer også 60 GB SSD-opbevaring, ubegrænset båndbredde, SSL-certifikat, daglige sikkerhedskopier og ubegrænset CDN (eller Content Delivery Network).

DreamPress Pro: er $ 71,95 / måned for en million månedlige besøg, 120 GB SSD-opbevaring, ubegrænset båndbredde, SSL-certifikat, daglige sikkerhedskopier og ubegrænset CDN.

DreamHost har også VPS, dedikerede og cloud hosting muligheder.

  • Nem tilmelding: Lang og kompliceret tilmeldingsproces. Tilmelding skal være lettere.
  • Gratis domæne: For det første år på alle årlige hostingplaner.
  • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal, check, postanvisning, kontrol af konto
  • Skjulte gebyrer og klausuler: Ingen større.
  • Upsells: Et par udsalg.
  • Kontoaktivering: Kontoaktivering er hurtig, medmindre du har betalingsproblemer.
  • Kontrolpanel og instrumentbræt: Brugerdefineret DreamHost-kontrolpanel, som kan være lidt vanskeligt at bruge.
  • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Installeringsprogram med et enkelt klik til WordPress og andre apps / CMS’er.

Anbefaler vi DreamHost?

Ja vi gør.

DreamHost’s ydelse er ret god overalt, fra pålidelig oppetid til hurtig indlæsningstid.

Deres standardplangrænser er temmelig høje og tilbyder en masse “ubegrænsede” muligheder for diskplads, båndbredde og mere.

Vi kunne også godt lide, at der ikke er nogen prisstigning, når din hostingplan fornyes.

På nedadrettede var kundesupporten temmelig begrænset til kun nogle få timer i løbet af ugen. Og de betalte migrationer kan virkelig tilføjes, især når der ikke tilbydes cPanel til automatisk at flytte websteder.

P. S. Hvis du vil se hosting-udbydere, der rangerer over DreamHost, kan du tjekke vores bedst-presterende værter her.

Er du en tilfreds (eller utilfreds) DreamHost kunde? Skriv venligst en anmeldelse nedenfor! Vi accepterer al feedback (god eller dårlig) i et forsøg på at give den mest gennemsigtige og mulige anmeldelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector