Bedste domæneregistratorer i Canada (2019)

Hvis du har et websted eller overvejer at oprette et websted, har du brug for et domænenavn. Domænenavne købes via domæneregistratorer, hvilket lyder enkelt nok – indtil du er klar over, hvor mange muligheder der er derude.


Inden vi springer ind i dette, vil jeg bare afklare et punkt, der ofte forvirrer folk. Domæneregistrering er ikke det samme som hosting. Jeg kan gå ud og registrere 1000 domæner betyder ikke, at du ikke kan se dem online.

Når det er sagt, hvis du ønsker at købe et domæne, falder du sandsynligvis i en af ​​disse tre grupper:

 1. “Bare leder” efter et domæne – > NameCheap er dit svar.
 2. På udkig efter domæne og hosting – > Bluehost vil give jer begge (billigt).
 3. Leder efter udenlandsk domæne og hosting  -> Kom så far er hvad du har brug for.

Håber det hjælper. Lad os nu se på det bedste af resten …

Bedste domæneregistreringsindstillinger

Nedenfor har vi inkluderet vores valg af de bedste domæneregistratorer. Derudover tilbyder mange af disse virksomheder andre tjenester og typer support. Priserne varierer, ligesom hvad der er inkluderet i hver af virksomhedernes forskellige planer.

Nogle af de bedste domæneregistratorer derude i dag inkluderer:

1. Bluehost.com – God til domæner, fantastisk til hosting også

Bluehost har været i drift siden 2003 og er vært for mere end to millioner websteder. WordPress foreslår Bluehost som dens valg af webhost. Det er først et hostingfirma, men tilbyder yderligere produkter og tjenester.

Bluehost er et andet fremragende valg til domæneregistrering, hosting og eventuelle problemer der opstår. Med Bluehost betaler du for pålidelighed og masser af online-hjælp. 

Webstedsejere, der arbejder Bluehost, nyder en gratis hostingpakke med hvert domæne, og du kan vælge mellem delt, WordPress, VPS, dedikeret eller forhandlerhosting.

En komplet pakke, der inkluderer hosting, sikkerhed og et domænenavn koster knap 24 dollars om året.

2. Namecheap.com – Hænderne ned bedst til domæner, ikke så gode til hosting (gratis beskyttelse af personlige oplysninger)

Namecheap lokker ejere af websteder med fokus på budgettet, men de tilbyder også et antal tjenester med domænenavne. Virksomheden startede i 2000 og administrerer i dag mere end syv millioner domæner. Lifehacker.com udnævnte dem til den bedste domæneregistrator for 2010.

Hvis dyr og billig domæneregistrering er det, du vil, er Namecheap godt for dig. De har den bedste support og prisstruktur hænderne ned. Det eneste problem, vi fandt, er, at deres servere ikke kan konkurrere på samme niveau. 

Namecheap tilbyder overførsler, SSL-certifikater, e-mail, appintegration og webhosting. De tilbyder også kundesupport via live chat eller via et e-mail-billetsystem. Alt dette kommer med en prisskode på under $ 9 om året.

Du kan også vælge beskyttelse af personlige oplysninger, der er gratis det første år og derefter lidt under $ 3 om året efter det.

3. GoDaddy.com – Mest domæneudvalg, anstændigt hosting, lidt dyrt

Det er sandsynligvis GoDaddy, der er den mest velannoncerede domæneregistrator, praktisk talt et husholdningsnavn, selvom mange måske ikke forstår nøjagtigt, hvad de tilbyder.

Hvis du leder efter en problemfri og let at navigere proces til at registrere et nyt domæne og også have det vært end GoDaddy er et godt valg. 

GoDaddy har eksisteret siden 1997, så de er en af ​​de mest erfarne muligheder på vores liste. Mere end 17 millioner har valgt GoDaddy til deres websteder, hvilket gør dem til den største domæneregistrator i verden.

GoDaddy tilbyder registrering af domæneregistrering, overførsel af domæner, professionelle e-mailmuligheder, webhosting, sikkerhed og en række marketingværktøjer til dit forretningswebsted. Deres kundesupport-team tilbyder global assistance og er tilgængelig telefonisk 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, eller du kan tale med nogen via live chat.

GoDaddy-priserne begynder ved $ 0,99 for det første år og stiger til $ 14,99 pr. År efter dette for .com-domæner. Andre domæner inklusive .net, .tech og .co er lidt dyrere. Andre tjenester, herunder beskyttelse af personlige oplysninger, er tilgængelige mod et nominelt gebyr.

Læs vores fulde GoDaddy-anmeldelse her. 

4. Domain.com – OK overalt, stadig dyr

Domain.com er, som navnet antyder, specialiseret i at give domænenavne. Siden 2000 har de tilbudt domænenavne, hosting-planer, e-mail, VPS-hosting, SSL-certifikater, online marketing og webdesign. De er i bund og grund en one-stop-shop for dem, der vil starte et websted.

Webstedsejere kan vælge mellem VPS-hosting, WordPress-hosting eller delte hostingplaner. De har alle et eller flere gratis domænenavne samt SSL-certifikat, ubegrænset diskplads og forskellige marketingværktøjer og e-handelsløsninger.

Det er overkommelig at købe et domæne med Domain.com – lidt under $ 10 pr. År for .com- eller .net-websteder – og leveres med telefonisk support 24/7 og adgang til et FAQ-område.

5. Name.com – En anden kvalitetsindstilling

Name.com har været i drift siden 2003 og kontrollerer to millioner domæner. Med Name.com får du domæneoverførsler, SSL-certifikater, appintegration, en builder, e-mail og flere forskellige hostingmuligheder.

Gratis domæner kommer med køb af en hostingplan. Du kan vælge fra den grundlæggende ene webstedsplan kaldet Startup Hosting Plan eller den mere omfattende Name Builder Plan, der understøtter 25 websteder. Den utrolige pakke tilbyder et ubegrænset antal sider.

De tilbyder det, der er kendt som en “vidensbase”, samt en kontaktformular, der giver dig mulighed for at indsende en billet til hjælp. Du kan også få adgang til chatstøtte hver dag mellem kl. 10 og 17.00 MST eller telefonstøtte mandag-fredag ​​fra kl. 8 til 18.

Priserne spænder fra omkring $ 10 pr. År for et .com-websted op til $ 110 om året for et .host-websted. Beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig mod et ekstra gebyr på $ 5 pr. År, men det er ikke en mulighed for alle domæneudvidelser.

6. HostGator.com – God vært, gennemsnitligt domæneregister

HostGator har eksisteret siden 2002 og er en anden mulighed, der er blevet annonceret i vid udstrækning. Virksomheden fører tilsyn med mere end ni millioner domæner og er primært en webhostingudbyder.

Du kan vælge mellem web, sky, WordPress, VPS, forhandler, dedikeret, applikation eller Windows hosting. HostGator er kendt for sin oppetid og indlæsningshastighed, især for dem, der bruger WordPress Cloud Hosting-programmet. De leverer også live chat og e-mail-billetsupport kundesupport, samt adgang til videotutorials og fora.

Prisen på et .com-websted er $ 12,95 pr. År, hvilket giver dig mindst et domæne. Du kan vælge mellem flere forskellige planer, herunder Business Cloud-planen, Baby Cloud-planen og Hatchling Cloud-planen. Eksisterende HostGator-kunder kan få et .com-site for kun $ 2,99 pr. År. Beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig for yderligere $ 14,95 pr. År.

7. 1&1

1&1 er den mest veteran i denne gruppe og har eksisteret i mere end 30 år. De er stadig en af ​​de mest konsistente muligheder. Mere end 7000 ansatte er placeret over hele verden for denne tysk-baserede virksomhed.

Med 1&1, kan du få domæneoverførsel, en webstedsbygger, webhosting, en onlinebutikbygger, WordPress-hosting, VPS-hosting, SSL-certifikater, administreret cloud-hosting, e-mailadministration af virksomheden, e-mail-konti til virksomheder og mere. De tilbyder også en række e-mail- og online marketingværktøjer.

Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt via telefon, live chat, e-mail eller sociale medier.

De er også en af ​​de mest værdiorienterede domæneregistreringsmuligheder med webhostepriser, der starter under $ 1 om året for .com-websteder. Et .biz-websted koster mindre end $ 15 om året. De tilbyder også beskyttelse af privatlivets fred gratis for private registreringsdomæner.

8. Register.com

I mere end 20 år har Register.com tilbudt overførsler til domæner, website- og e-handelswebyggelse, hosting- og SSL-muligheder, e-mail-tjenester og flere forskellige online marketingværktøjer. De arbejder med mere end 2,5 millioner domæner. Virksomheden giver dig også adgang til en række nyttige marketingværktøjer, herunder SEO, PPC, Facebook Boost og mere.

Kundesupport er tilgængelig via telefon eller e-mail fra 21 til 17 mandag til fredag ​​og på lørdage og søndage fra 9 til 22.

De er en af ​​de mest overkommelige hostingmuligheder til $ 5 pr. Måned for et websted. Prisen er den samme for webstederne .com, .net, .org, .biz, .info og .us. Beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig for yderligere $ 11 pr. År.

9. InMotion Hosting – Fantastisk hosting og domæneregistrering

Dette firma har været i drift siden 2001 og tilbyder alt hvad du kunne ønske dig i et webhostingfirma. Du får hurtigere servere og oppetid over gennemsnittet samt adgang til forretning, VPS, forhandler og WordPress-hosting. Du får også adgang til webdesigntjenester og hosting-løsninger til virksomheder. Nogle planer har et gratis domæne.

Kundeservice er tilgængelig via live chat, telefon, Skype eller e-mail 24/7.

Omkostningerne for et .com-, .net-, .org-, .info- eller .us-domæne er lige under $ 15 pr. År. Beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig for yderligere $ 10 pr. År.

InMotion tilbyder også en 90-dages pengene-tilbage-garanti, som giver dig mulighed for at prøve deres tjenester risikofri og skifte til et andet firma, hvis du finder ud af, at de ikke er til dig.

10. Domains.Google

Domains.Google har eksisteret siden 2015, men er stadig i beta-stadiet.

Domæner leveres med gratis privat registrering, brugerdefineret e-mail med G Suite, nem integration med de mest populære webstedsbyggere, tilpassede underdomæner, nye domænenavnsendelser, videresendelse af e-mail og enkle styringsværktøjer.

Kundeservice tilbydes af Google Domains US Support Team 24 timer i døgnet, hver dag i ugen via e-mail, telefon eller live chat.

Google tilbyder et .com-websted for $ 12 pr. År, som kan fornyes automatisk. Domæner kan også købes i op til 10 år, så der er ikke behov for årlig fornyelse. Beskyttelse af privatlivets fred er tilgængelig uden ekstra omkostninger, så længe webstedet er berettiget til privat registrering.

Hvad er et domænenavn?

Hvis du vil betjene et websted, skal du vælge et domænenavn. De betragtes som porten til internettet, og uden dem er vi nødt til at navigere på internettet ved at indtaste lange, vanskelige at huske IP-adresser hele tiden. Det er svært nok at huske mange webadresser, som det er, rigtigt?

eksempel på domænenavn

Derfor er det ikke nok at have en idé til en blog eller et websted – du har brug for et nemt at huske domænenavn for at folk kan finde dig. For at få domæner på topniveau (TLD’er), skal du arbejde med en domænenavnsregistrator. Disse virksomheder administrerer domænenavne og giver dig mulighed for at gøre mange af de ting, du har brug for med dit websted.

Hver domæneregistrator er forskellig, skønt mange tilbyder nogle af de samme grundlæggende funktioner, når du registrerer et domæne, såsom et grundlæggende gratis domæne, en webstedsbygger, domæneprivacitet eller to-faktor-godkendelse. Hver har sine egne fordele og ulemper, så at vide, hvad du har brug for, kan gøre det meget lettere at vælge den rigtige for dig at finde de perfekte TLD’er til dine behov.

Valg af den bedste domæneregistrator

Det kan være vanskeligt at finde den bedste domæneregistrator og hostingtjenester til dit websted, men at forstå nogle få vigtige ting kan gøre processen lettere. Først skal du have mål for dit websted, angive et budget og vide, hvad du har brug for for at betjene dit websted. Evaluering af disse faktorer vil hjælpe dig med at nedliste listen over potentielle domæneregistratorer og træffe den bedste beslutning baseret på dine omstændigheder.

liste vektorVi har udarbejdet en liste over nogle af de mest populære domæneregistratorer, der findes i dag. De tilbyder alt fra grundlæggende registrering til omfattende pakker, der giver dig mulighed for at betjene dit personlige, forretnings- eller e-handelswebsted fuldt ud.

Priserne varierer meget for TLD’er, så det er vigtigt at have et budget i tankerne, inden du træffer en beslutning. Ved første øjekast kan registrering af et domæne virke lidt for billigt (nogle så lave som $ 0,99 pr. År), men når du overvejer de forskellige funktioner, skal du nå dine mål, forbliver den billigste mulighed muligvis ikke sådan det lange løb.

Det er også vigtigt at overveje kundeservice. Alle indstillingerne på vores liste tilbyder en slags kundeservice, men nogle har mere omfattende planer end andre. Hvis du driver en traditionel eller e-handelsvirksomhed, er det vigtigt, at du har adgang til den bedst mulige support. At løse problemer med dit websted så hurtigt som muligt forhindrer dig i at miste indkomst, og uden let tilgængelig kundeservice kan dette være umuligt.

Du vil også overveje domæneadministratorens samlede evne til at levere tilstrækkelig hosting og holde dit websted ope og køre og besøgende venligt. Dette betyder, at du vil arbejde med et firma, der tilbyder hurtige belastningstider og så lidt nedetid som muligt. Alle virksomheder på vores liste tilbyder mindst tilstrækkelige belastningstider og oppetid, men dette varierer fra virksomhed til virksomhed, så gør din forskning, inden du afslutter dit valg.

hvordan website fungerer

I nogle tilfælde er sikkerhed også et problem. Selvom ikke alle vil beskytte deres identitet og kontaktoplysninger, hvis du gør det, vil du sørge for, at din domæneregistrator og hostingfirma tilbyder beskyttelse af personlige oplysninger. Alle valgene på vores liste nedenfor giver adgang til beskyttelse af personlige oplysninger, når de er tilgængelige, skønt nogle opkræver et gebyr, mens andre ikke gør det. Afvej omkostningerne ved at betale for privatlivets fred mod de andre tilgængelige funktioner for at afgøre, om det er værd at betale for beskyttelse af privatlivets fred.

Endelig vil du arbejde med et firma, der er etableret, så vi har inkluderet oplysninger om, hvor længe hver af disse domæneregistratorer har været i forretning. Det ældste firma er måske ikke den bedste mulighed for dig, men du er skeptisk over for virksomheder, der ser ud til at være “fly om natten”, eller som netop er lanceret. Du har brug for en track record, som du kan bedømme dem.

Gør dit endelige valg

Oprettelse og opsætning af et websted er lettere end nogensinde. Dette gælder især, når du bruger en webstedsbygger eller Content Management System (CMS).

Processen begynder med at registrere et domænenavn på et af de øverste domæner og håndtere backend af processen, inden webstedet startes.

Ovenstående information kan hjælpe dig med at indsnævre dine valg og foretage det bedste valg baseret på dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map