7 най-добри хостинг доставчици на VPS

Виртуалният частен сървър (VPS) е чудесна опция за хостинг за малки и средни предприятия, разочаровани от ограниченията за време, съхранение и скорост, които се предлагат при повечето споделени уеб хостинг услуги.


Изборът на най-добрия VPS хостинг е все по-популярен начин да спечелите много от предимствата на посветен сървър … без да се налага реално да наемате или купувате самостоятелен физически сървър.vps хостинг

С VPS имате собствено отделено пространство на сървъра на хост, който също има уникален екземпляр на операционна система, което означава, че можете да инсталирате собствен софтуер. Важният диференциатор е това не споделяте пространство или компютърни ресурси.

Виртуален сървър е по-лесна за конфигуриране от действителен специализиран сървър и струва значително по-малко. Единственият реален недостатък при избора на VPS през физически сървър е, че производителността може да не е толкова бърза или ефективна.

Бъдете сигурни обаче, че това е сериозно надграждане от споделен хостинг.

В това ръководство ще разградим петте най-добри VPS хостове за канадския бизнес и след това ще разбием точните функции, които да търсите с хостинг акаунт на VPS. Ако мразите да мислите за уеб хостинг, защото това ви боли мозъка, това трябва да е безболезнено.

Готов? Нека се потопим.

Contents

Най-добър VPS хостинг за канадски фирми

1. HostPapa – Най-добра производителност на сървъра + 66% отстъпка

Основни спецификации:

Най-добрият домакин на Канада
Включва cPanel
Фантастична цена
Напълно управляван
Extreme Enterprise Options
1,5-24 GB RAM
4-12 основни процесори

Hostpapa

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  Сървъри в цяла Канада,
  Бързо време на зареждане и висока производителност

CONS

Не е най-добрата поддръжка на клиенти
Тонове на усъвършенстване на основни функции

HostPapa е нашият топ избор за най-добрия VPS хостинг. Те предлагат страхотна комбинация между качество и цена. През годините Hostpapa ни впечатли с редовното си споделяне на хостинг представянето, но също така поддържа същите стандарти за своите VPS хостове.

HostPapa също предостави на нашите читатели доста добра сделка с 66% отстъпка от редовните VPS хостинг цени.

Производителност на сървъри от най-висок клас ��

Ако погледнете спецификациите на сървърите, които HostPapa има, можете по-добре да разберете защо тяхната сървърна производителност е на първо място в класа.  На $ 19.99 ще видите изпълнение на описанието на хостинг сървъра на VPS с 1,5 GB RAM, 4 ядрен процесор и 50 GB SSD.

Сега това не е твърде изтъркано, особено на тази цена. Това е добра отправна точка и представя солидна стойност за VPS хостинг на надежди. Ако започнете да гледате над позицията на входното ниво, ще видите, че HostPapa има 4, да 4 и повече опции.

Какви са тези по-високи опции?

Е, с 5 общо VPS хостинг слоеве, можете лесно да намерите този, който работи за вас. Ако искате да се доближите до възможно най-близък сървър за част от парите, трябва да проверите плана на VPS сървъра от най-високо ниво на HostPapa.

Опцията Extreme, както я нарича HostPapa, е най-здравият VPS хостинг план, който предлагат. Някои може да трепнат при цена от 250 долара на месец, но за това, което предлага, цената има смисъл. Сървърът разполага с изумителните 24 GB RAM, 12 ядрен процесор и 1 TB SSD. Всъщност това е игрален компютър без графичната карта и осветената клавиатура.

2. Хостингер – най-евтин VPS хостинг $ 3.95- $ 29.95 / месец

Основни спецификации:

Наличен най-евтин надежден VPS хост
Включва cPanel
Корен достъп
2-8 GB RAM
2-4 основни процесори
1000-8000 GB честотна лента

hostinger-лого

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Същата причина, поради която хостинг се възпитава в разговора на най-добрите доставчици на хостинг услуги, е същата причина, в която е възпитана в разговора на най-добрия VPS хостинг доставчик. Това е най-евтиният хост, който е наистина надежден.

CONS

Хостингерът е сравнително голи кости в сравнение с опциите за цените.

Хостингерът, най-добрият вариант за споделен хостинг, ако искате да плащате по-малко от долар на месец, също извади подобен пазар в света на VPS хостинг.

Хостинг доставчикът е изваял чудесна репутация за себе си като като надежден за нелепо ниска цена. Колко ниска е тази за хостинг план на VPS? Ниската цена от 3,95 долара на месец.

Безплатен уебсайт Builder ��️

Новият създател на уебсайтове на Хостингър се нарича Zyro. Той има доста спретнати функции, които ще ви помогнат лесно да настроите вашия уебсайт. Голям бонус при Zyro е, че няма нужда от предварително опит в кодирането и дизайна.

Той има някои редовни функции като безплатен SSL сертификат, неограничено SSD съхранение и неограничена честотна лента.

Zyro обаче представя и някои вълнуващи нови инструменти. Най-отличителните сред новите и уникални включвания са производителят на лого на Zyro и AI писателят.

Хостинг на VPS с ниска цена ��

Някои хора могат да кажат, че няма начин планът за хостинг на VPS да бъде 3,95 долара на месец при всякакъв вид изпълнение. Тези хора грешат.

Можете наистина да платите същата цена, която бихте направили за повечето добри планове за споделен хостинг и да получите най-добрия VPS хостинг план. Този план ще ви осигури 1 ядрен CPU сървър с 1 GB оперативна памет, 20 GB памет и 1000 GB честотна лента..

Има 5 други VPS хостинг слоеве, които се покачват в цената и спецификациите. Най-високото ниво, което предлагат, е нелепо на цена от $ 29,95 на месец. „Скъпият“ план на хостингера включва: сървър с 8 GB RAM, 8 ядрен процесор и 8000 GB честотна лента. Ударът за вашия долар по отношение на техническите спецификации на Hostinger също е страхотен.

3. Bluehost – най-добрият вариант с поддръжка

лого на bluehost

Известна стока за споделен хостинг
Включва cPanel
Корен достъп
Напълно управлявани опции
WordPress приятелски
2-8 GB RAM
2-4 основни процесори

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 В бизнеса от 2006 г. това прави Bluehost практически древен. Те издържаха теста на времето в силно конкурентна индустрия, предоставяйки най-добрите в класа VPS хостинг услуги.

CONS

Някои потребители съобщават, че поддръжката е бавна в отговор на проблеми.

Bluehost е един от най-добрите възможности за VPS хостинг. Вероятно не са най-добрите в каквото и да било, те са поне топ 5 на всичко и хвърлят широка мрежа за това, че са домакин на избор за голямо разнообразие от бизнес уеб сайтове, от първи блогъри до големи уебсайтове за електронна търговия.

При $ 29.95 месечната цена е твърдо средна на пътя, въпреки че WordPress хостинг потребителите могат да получат по-добра сделка, която не се рекламира широко. Ако търсите атрибут с най-добър клас, Bluehost може да не е подходящ за вас. Ако обаче искате да използвате най-доброто около хост VPS, Bluehost е правилният избор.

4. HostGator

лого на hostgator

Премиум изпълнение
Отличена подкрепа
Корен достъп
Полу и напълно управлявани опции
Надежден ъптайм
По желание cPanel добавете $ 10 / месец
2-8 GB RAM
2-4 основни процесори

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 HostGator е безспорен лидер в споделеното хостинг царство.

CONS

Това струва допълнителни $ 10 / месец за cPanel, което е нещо, което повечето други VPS хостове предоставят безплатно.

Въпреки че е най-известен със своя споделен хостинг на ниска цена, HostGator предлага три VPS хостинг плана, перфектен за всяко ниво на функционалност, от който се нуждае вашия бизнес уебсайт.

Плановете за VPS на HostGator са малко скъпи в сравнение с другите VPS хостове – и трябва да кажем – малко подвеждащи … Широко цитираната цена ($ 19.95 / месец) е за опцията за полу-управление. Но ако имате нужда от напълно управляван акаунт (и повечето бизнеси го правят), той е по-скъп. Обслужването, продължителността и надеждността винаги са били отлични.

5. хостинг на InMotion

InMotion лого

Бърз, надежден VPS
Поддръжка на клиенти +
Включва cPanel
Напълно управляван VPS / незадължителен root достъп
БЕЗПЛАТНО SSD / SSL; 4-8 GB RAM
Облачна хибридна технология

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Единично влизане за фактуриране / домейни и cPanel.

CONS

Политиките за предотвратяване на измами изискват регистрация по телефона.

Това високоефективно решение захранва хиляди фирми по целия свят. Изберете от три VPS планове, започващи от $ 24.99 / месец с пълна гаранция за връщане на парите от 90 дни.

В свят, в който хостингът е насочен към облака, открихме, че InMotion Hostinghad е чудесна хибридна стратегия, която подчертава излишността, надеждността и SSD технологията, за да сме сигурни страниците ви се зареждат по-бързо от всякога.

6. Течна мрежа

liquidweb-лого

Напълно управляван VPS
Отлична техническа поддръжка
100% продължителност (на SLA)
cPanel включен
Корен достъп
2-8 GB RAM
1-4 основни процесори

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Изберете от операционна система Windows или Linux на всички, освен основния план.

CONS

Малко по-скъп от някои от другите опции в този списък и 30-дневната гаранция за възстановяване на средствата е малко по-малко от впечатляващите.

Liquid Web се ​​предлага с пълнофункционални VPS планове, които включват SSD, архивиране, избор на cPanel / Plesk, силна сигурност и специален IP адрес.

Тази компания претендира за 100% продължаване (подкрепена от SLA) и обещава 1000% компенсация на вашия уебсайт да намалее. Започвате да създавате впечатление, че смятат, че престоят е лошо нещо, отношение, което клиентите оценяват.

7. Хостинг на A2

A2 хостинг

Управлявани / Неуправлявани VPS акаунти
Поддръжка на клиенти +
Високо адаптивни планове
Плановете започват от $ 5 / месец
Безплатни SSD дискове
512 MB до 8 GB RAM
Корен достъп, ако е необходимо
1-8 основни процесори

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Наистина опция за горен рафт за всякакъв вид хостинг – страхотна производителност и истинска отдаденост на обслужването на клиентите и техническата поддръжка.

CONS

Допълнителни такси за cPanel, Softaculous и архивиране.

A2 хостинг е единственият VPS хост в нашия списък, който предлага неуправляеми акаунти. Предвид широкия набор от функции, които се предлагат с споделените хостинг планове на A2, това не е изненада.

Ако знаете какво правите, когато става въпрос за инсталиране и конфигуриране на операционна система, цената от 5 долара на месец е примамливо ниска ценова точка за уеб разработчиците – напълно управляваните планове започват от $ 32,99 на месец.

Бързо време за зареждане ��️

Всички планове за VPS на A2 са с очакваните звънци и свирки и много RAM и SSD пространство за да превърнете уебсайта си в бързо зареждащ се изрод на природата.

Добре тогава. Сега, когато ви предоставихме шепа най-добри опции за хостинг на VPS, нека да направим резервно копие на образователния камион и да обясним по-подробно как точно трябва да предприемете оценка на различните планове и хостове, които ще се борят за вашия бизнес.

VPS Уеб хост функции за сравнение

VPS хостинг решение заема средното място между евтин споделен хостинг и специален сървър. Въпреки че струва повече от първия, той е значително по-евтин от втория.

VPS се създава като отделен дял на хост машината. За всички практически цели се чувства като посветен сървър, въпреки че други клиенти ще използват същия сървър. За разлика от споделения хостинг, вашите ресурси не могат да бъдат отнесени от друг уебсайт. Както може да предположите, всички хостове на VPS не са създадени равни.

Когато сравнявате планове, тук са най-важните функции и опции за конфигуриране да се обърне внимание на.

 • Брой специализирани ядра, разпределени за вашата виртуална машина
 • Вид и количество гарантирана оперативна памет
 • Включено количество хранилище за твърд диск / SDD
 • Месечно ограничение на честотната лента
 • Избор на операционна система
 • Тип софтуер за виртуализация
 • Уеб сигурност / архивиране
 • Техническа поддръжка
 • Облачна оптимизация
 • Производителност на уеб сървъра
 • Администриране на системи

Нека бъдем откровени – процесът на избор на най-добрия хостинг план на VPS не е толкова прост, колкото сравняването на няколко числа.

Има и други концепции, които трябва да помислите дали имате нерешителни котлети, за да ги управлявате и инсталирате сами, искате ли го в облака и какви други функции идват заедно със софтуера за виртуализация, предоставен от плана?

Управлявани срещу Неуправляеми VPS платформи

Основното решение тук е дали вие (или вашия определен IT гуру) искате да оставите хоста да управлява сървъра или да го направите сами.

Управляваният вариант обикновено включва известен вкус на операционната система Linux с удобни разширения за уеб разработки като Apache, MySQL, PHP, Python и др. Долната линия тук е, че управляваната VPS платформа стартира уебсайта Ви бързо и бързо благодарение на подхода за избор и избор сред ограничените опции с различните настройки.

Ако отидете по неуправляем маршрут, хостът отговаря само за поддържането на физическия хардуер на сървъра, на който почива вашият дял. Клиентът получава празен лист и инсталира и поддържа собствения си хардуер.

Очевидно е, че управляваният подход би бил най-добрият избор за всички, освен най-технологичните умели уебмастъри. Довери ни се. Неквалифициран клиент, който се забърква с VPS, за да спести няколко долара, може да създаде много хаос.

Добре дошли в Cloud VPS

При всичко останало, перспективата ви уеб страниците да се зареждат до 20X по-бързо е добро нещо, нали?

Това е, което получавате с облачна VPS платформа. Cloud VPS хостингът постига този завиден брой чрез използването на твърди дискове (SSD), многоядрени сървъри и следващото поколение свръхбърза, супер ефективна RAM технология.

Операционна система

linuxandwindows-ОС-операционна системаНе винаги имате избор на операционна система, особено с управляван план. Повечето уеб хостове на VPS отиват със стандартна Linux система, която е a популярен отворен код, безплатна опция, и идва с огромен контингент от възторжени фенове от цял ​​свят.

Ако сте фен на продуктите на Бил Гейтс и Windows, вероятно можете да намерите хост, който е лицензирал софтуера за използване, така че не е нужно да ограбвате банка, за да платите за плана си.

Още веднъж, не очаквайте да има едноразмерен размер, освен ако нямате неуправляем маршрут. Ако имате пълен контрол върху инсталирането и конфигурирането, поръчайте самостоятелно инсталиран VPS и нека забавлението започне.

Производителност на уеб сървъра

Има няколко важни фактора, които трябва да вземете предвид при оценката на работата на сървъра. Нека не бъдем сладки и бийте тук около храста. Говорим за скорост …ssd ъпгрейд

Минимално, сравнете числата на процесора. Безплатен ъпгрейд до SSD дискове ще направи уебсайта ви по-добър опит за посетителите. Обърнете внимание на включената скорост на честотната лента. Може да има драстична разлика между домакините.

Освен това, попитайте дали VPS акаунта ви позволява незабавно добавете повече дисково пространство, процесорни ядра и оперативна памет без да се налага да инсталирате отново операционната система. Добро правило за това е, че ако не сте глутница за наказание, по-малко наземни инсталации са по-добри.

Избор на софтуер за виртуализация

Обърнете внимание на типа софтуер за виртуализация, който захранва платформата. Xen, OpenVZ, Virtuozza и KVM са няколко популярни в момента предложения.софтуер за виртуализация

Конкретната марка определя какви функции, функции и конфигурации можете да очаквате от този хостинг план на VPS.

Обслужване на клиенти / Техническа поддръжка

Способността да можеш да общуваш с живо човешко същество, което има възможност да реши проблема ти, често е разликата в долната линия между хост на VPS.

Докато всяка компания може да обхване оценки и спецификации, внимателно прочетете уебсайта за усещане за искрена отдаденост до обслужване на клиенти и техническа поддръжка.

Като цяло, потърсете 24/7 отговор и поне a няколко различни начина да се свържете; имейл, телефонни номера без такси и незабавен чат са добро начало.

Облачна оптимизация

Освен ако не живеете под скала през последното десетилетие, трябва да сте наясно, че облачната технология е променила естеството на изчисленията. съхранение в облака VPS акаунт, който е оптимизиран в облакът обикновено предлага мълниеносно зареждане на страницата благодарение на балансирането на натоварването на сървъра, кеширането на страници и сменяемата RAM и SSD дискове.

Добрият план за съхранение в облак разполага с популярни сървърни разширения / скриптове като WordPress, Drupal и Joomla и са готови незабавно да се адаптират към големи изблици на трафик, в случай че вашата колекция от видеоклипове за котки стане вирусна.

Не пренебрегвайте сигурността и архивирането

Никога не приемайте просто, че всички домакини на VPS са взели необходимите предпазни мерки, за да защитят вашия уеб сайт от хакери, злонамерен софтуер и всякакъв друг начин на злоупотреба.сигурност и архивиране

Зная какъв тип защитна стена, мрежа, сигурност, защита на DDoS и анти-спам услуги предлага всяка, и поставете необходимите мерки за сигурност, така че вашият сървър да бъде защитен.

Имайте предвид това неуправляемите клиенти са отговорни за собствените си настройки за защита на VPS. Трябва също да потвърдите как се обработват резервните копия на базата данни и файлове.

Системна администрация

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Системната администрация се отнася до интерфейса, чрез който инсталирате и работите с вашия VPS.

Двата основни избора са да се използва команден ред, което означава, че въвеждате действителни инструкции в DOS среда за връщане – не за слабо сърце – или интерфейс с контролен панел това е в по-голяма степен съвместимо със стандартния подход „точка и щракване“.

Популярни са контролните панели cPanel, Plesk, Webmin, и Virtualmin. Това са дизайни на GUI (графичен потребителски интерфейс), които опростяват процеса на конфигуриране на сървър за разширение.

Имайте предвид, че вероятно няма да можете да избягате напълно от командния ред, особено при отдалечено администриране на акаунта.

Долен ред: Избор на най-добрия VPS

Въпреки че насърчаваме всеки, който се интересува от преминаване към уеб хостинг на VPS, за да научи колкото може повече за сравнителните характеристики на различни компании, реалността е, че по-голямата част от настройването на платформата за виртуализация продължава извън полезрението.

Най-добрият ви залог е да се съсредоточите върху метода на системното администриране, независимо дали имате силна нужда от персонализиране и ако имате техническите познания, за да направите самостоятелно инсталиране. Няма избягване от факта, че управлявания акаунт прилага определени ограничения за това, което можете да направите, но може би това е добро нещо.

В заключителния анализ потърсете решение на VPS, когато споделеният хостинг излезе с грозната му, недостиг на ресурси глава, но нямате мола да се обръщате към чист специален сървър. Управляваният облачен VPS уеб хостинг акаунт е чудесен среден избор за постигане на значителни печалби на производителността на уебсайта.

За повече пълен справочник за споделен уеб хостинг и преглед на нашия процес за преглед, разгледайте нашите канадски отзиви за уеб хостинг.

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт
 • Мейлер Hébergement Web

Референции и графични кредити:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map