Legjobb kanadai domainregisztrátorok (2019)

Ha van webhelye, vagy webhely létrehozását tervezi, akkor domain névre van szüksége. A domainneveket domainregisztrátorok segítségével vásárolják meg, ami elég egyszerűnek hangzik – mindaddig, amíg rájössz, hogy hány lehetőség van odakint.


Mielőtt belemegyünk ebbe, csak tisztázni szeretnénk egy pontot, amely gyakran összezavarja az embereket. A domain regisztráció nem ugyanaz, mint a tárhely. Kimehetek és regisztrálhatok 1000 domaint, még nem jelenti azt, hogy online látni fogja őket.

Ennek ellenére, ha domain-t akar vásárolni, akkor valószínűleg a következő három csoport egyikébe tartozik:

  1. „Csak keres” egy domaint – > Namecheap a válaszod.
  2. Domaint keres és tárol – > Bluehost mindkettőt kapsz (olcsó).
  3. Keresni idegen domain és tárhely  -> Hajrá apu amire szüksége van.

Remélem segít. Vessen egy pillantást a többiekre is.

Legjobb domain regisztráló beállítások

Az alábbiakban felsoroltuk a legjobb domain-regisztrátorokra vonatkozó válogatásainkat. Emellett ezek közül a vállalatok közül sok más szolgáltatást és támogatást kínál. Az árak változnak, csakúgy, mint az, amit az egyes vállalatok különféle tervei tartalmaznak.

A ma elérhető legjobb domain-regisztrátorok közé tartozik:

1. Bluehost.com – Jó a domainekhez, nagyszerű a tárhelyhez is

A Bluehost 2003 óta működik, és több mint kétmillió webhelyet üzemeltet. A WordPress javasolja a Bluehost-ot mint választott internetes hostot. Először egy hosting cég, de kínál további termékeket és szolgáltatásokat.

A Bluehost egy másik kiváló választás a domain regisztráció, tárolás és minden felmerülő kérdés szempontjából. A Bluehost segítségével fizet a megbízhatóságért és rengeteg online segítségért. 

A Bluehoston dolgozó webhelytulajdonosok ingyenes tárhelycsomagot élveznek minden domainnel, és választhat a megosztott, WordPress, VPS, dedikált vagy viszonteladói tárhely között..

A teljes csomag, amely tartalmazza a tárhelyet, a biztonságot és az egyik domain nevet, évente kevesebb, mint 24 dollárba kerül.

2. Namecheap.com – A legjobb kezek a domainek számára, nem annyira nagyok a tároláshoz (Ingyenes adatvédelem)

A Namecheap vonzza a webhelytulajdonosokat a költségvetésre összpontosítva, de számos szolgáltatást is kínál domain nevekkel. A cég 2000-ben indult, és ma több mint hét millió domaint kezel. A Lifehacker.com a 2010-es legjobb domain névregisztrátornak nevezte őket.

Ha a drága és olcsó domain regisztrációt szeretné, akkor a Namecheap jó az Ön számára. Nekik van a legjobb támogatási és árazási struktúra. Csak azt a problémát találtuk, hogy szervereik nem képesek ugyanazon a szinten versenyezni. 

A Namecheap transzfereket, SSL tanúsítványokat, e-maileket, alkalmazásintegrációt és webtárhelyt kínál. Ügyfélszolgálatot nyújtanak élő csevegésen vagy e-mail jegyrendszeren keresztül is. Mindez egy év alatt 9 dollárnál kevesebb árat tartalmaz.

Választhat a magánélet védelmére is, amely az első évben ingyenes, majd ezt követő évben alig 3 dollár.

3. GoDaddy.com – A legtöbb domain kiválasztás, tisztességes tárhely, kissé drága

Valószínűleg a leginkább hirdető domain regisztrátor, a GoDaddy gyakorlatilag háztartási név, bár sok ember talán nem érti pontosan, amit kínál.

Nagyszerű választás, ha zavartalan és könnyen navigálható folyamatot keres egy új domain regisztrálásához, valamint annak tárolásához, mint a GoDaddy.. 

A GoDaddy 1997 óta működik, tehát a listánk egyik legtapasztaltabb lehetősége. Több mint 17 millió ember választotta a GoDaddy webhelyét, így a világ legnagyobb domain név regisztrálójává vált.

A GoDaddy domain regisztrációt, domainek átadását, professzionális e-mail lehetőségeket, webtárhelyet, biztonságot és számos marketing eszközt kínál vállalkozása webhelyéhez. Ügyfélszolgálati csoportjuk globális segítséget nyújt, és telefonon elérhető a nap 24 órájában, a hét hét napján, vagy élő beszélgetés közben beszélgethet valakivel..

A GoDaddy árai az első évben 0,99 dollártól kezdődnek, és ezt követően a .com domainek után évente 14,99 dollárra növekednek. Más domain, beleértve a .net, .tech és .co, kissé drágább. Egyéb szolgáltatások, beleértve a magánélet védelmét, névleges díj ellenében vehetők igénybe.

Olvassa el a teljes GoDaddy-véleményünket itt. 

4. Domain.com – Minden rendben, még mindig drága

A Domain.com, ahogy a neve is sugallja, domain nevek szolgáltatására szakosodott. 2000 óta domain nevek, tárhely-tervek, e-mail, VPS tárhely, SSL tanúsítványok, online marketing és webdesign kínálatát kínálják. Lényegében egyablakos ügyintézési szolgáltatás azok számára, akik egy weboldalt szeretnének elindítani.

A webhelytulajdonosok választhatnak a VPS, a WordPress és a megosztott tárhely között. Mindegyikhez tartozik egy vagy több ingyenes domain név, SSL tanúsítvány, korlátlan lemezterület, különféle marketing eszközök és e-kereskedelmi megoldások..

Megvásárolható egy domain a Domain.com webhelyen keresztül – évente kevesebb, mint 10 USD a .com vagy .net webhelyen -, 24 órás telefonos támogatással és hozzáféréssel a GYIK-hez.

5. Name.com – újabb minőségi lehetőség

A Name.com 2003 óta működik, és kétmillió domaint irányít. A Name.com segítségével domain transzfereket, SSL tanúsítványokat, alkalmazásintegrációt, építőkészüléket, e-mailt és számos különböző tárhelyi opciót kaphat.

Az ingyenes domainek a tárhely-terv megvásárlásával érkeznek. Választhat az alapvető webhelyterv, az úgynevezett Startup Hosting Plan vagy az átfogóbb névkészítő terv, amely 25 webhelyet támogat. A Hihetetlen csomag korlátlan számú webhelyet kínál.

Kínálják az úgynevezett „tudásbázist”, valamint egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amely lehetővé teszi, hogy jegyet küldjön segítségért. A csevegési támogatást minden nap 10 és 17 óra között, MST vagy telefonon veheti igénybe hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig.

Az árak az .com webhelyen évente körülbelül 10 dollártól kezdődnek, a .host webhelyen pedig évi 110 dollárig terjednek. Az adatvédelem évente további 5 USD felár ellenében vehető igénybe, de ez nem lehetséges minden domain kiterjesztésnél.

6. HostGator.com – nagy házigazda, átlagos domain regiszter

A HostGator 2002 óta működik, és ez egy másik lehetőség, amelyet széles körben reklámoztak. A társaság több mint kilenc millió domaint felügyel, és elsősorban web hosting szolgáltató.

Választhat web, felhő, WordPress, VPS, viszonteladó, dedikált, alkalmazás vagy Windows tárhely között. A HostGator működési és töltési sebességéről ismert, különösen a WordPress Cloud Hosting programot használók számára. Emellett élő csevegést és e-mailes jegyvásárlási támogatást nyújtanak, valamint hozzáférést biztosítanak video oktatóanyagokhoz és fórumokhoz.

A .com webhely ára 12,95 USD évente, amely legalább egy domaint biztosít Önnek. Választhat számos különböző terv közül, beleértve az üzleti felhő tervet, a Baby Cloud tervet és a Hatchling felhő tervet. A meglévő HostGator-ügyfelek .com webhelyet kaphatnak, csupán évi 2,99 dollárért. A személyes adatok védelme további 14,95 dollárért elérhető évente.

7. 1&1

1&Az 1 a legtöbb veterán ebben a csomóban, és több mint 30 éve létezik. Még mindig az egyik leginkább konzisztens lehetőség. A német székhelyű vállalat világszerte több mint 7000 alkalmazottal rendelkezik.

Az 1-gyel&Az 1-es verzióban domain-átadást, weboldal-készítőt, web-tárhelyet, online áruház-készítőt, WordPress-tárhelyet, VPS-tárhelyet, SSL-tanúsítványokat, kezelt felhő-tárhelyet, üzleti e-mail kezelést, üzleti e-mail fiókokat és egyebeket kaphat. Különféle e-mail és online marketing eszközöket kínálnak.

Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal telefonon, élő csevegőn, e-mailben vagy közösségi médián keresztül érhető el.

Ezenkívül az egyik leginkább érték-orientált domain-regisztráló opció, amelynek webtárhely-ára évente kevesebb, mint 1 dollárral kezdődik a .com webhelyeknél. Egy .biz webhely kevesebb, mint 15 dollárba kerül egy évben. Ingyenes magánélet-védettséget kínálnak a magán regisztrációs domainekhez is.

8. Register.com

A Register.com több mint 20 éve kínál transzfereket domain, weboldal és e-kereskedelem webhely felépítéséhez, tárhely és SSL lehetőségekhez, e-mail szolgáltatásokhoz és számos különféle online marketing eszközhöz. Több mint 2,5 millió domainmel működnek. A vállalat hozzáférést biztosít számos hasznos marketing eszközhöz, beleértve a SEO, a PPC, a Facebook Boost és még sok más.

Az ügyfélszolgálat telefonon vagy e-mailen érhető el hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, szombaton és vasárnap 9 és 22 óra között..

Ezek az egyik legolcsóbb tárhely-szolgáltatás, havonta 5 USD-ért egy webhelyen. Az ár megegyezik a .com, .net, .org, .biz, .info és .us webhelyekkel. Az adatvédelem további 11 dollárért elérhető évente.

9. InMotion tárhely – nagyszerű tárhely és domain nyilvántartás

Ez a cég 2001 óta működik, és mindent megtesz, amit egy webtárhely-szolgáltatónál megkívánhat. Gyorsabb kiszolgálókat kap, és átlagosan meghaladja az üzemidőt, valamint hozzáférést biztosít üzleti, VPS, viszonteladói és WordPress-tárhelyhez. Hozzáférést kap webdizájn-szolgáltatásokhoz és vállalati hosting megoldásokhoz is. Egyes tervekhez ingyenes domain tartozik.

Az ügyfélszolgálat élő csevegésen, telefonon, Skype-on vagy e-mailben elérhető a nap 24 órájában.

A .com, .net, .org, .info vagy .us domain költsége alig 15 dollár évente. Az adatvédelem további 10 dollárért elérhető évente.

Az InMotion 90 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, amely lehetővé teszi a szolgáltatásuk kockázatmentes kipróbálását és másik társasághoz történő váltást, ha rájön, hogy nem az Ön számára készültek.

10. Domains.Google

A Domains.Google 2015 óta működik, de még mindig béta szakaszban van.

A domainek ingyenes privát regisztrációval, egyedi e-mailekkel a G Suite segítségével, egyszerű integrációval a legnépszerűbb weboldal-készítőkkel, testreszabott aldomainekkel, új domain névvégződésekkel, e-mail továbbítással és egyszerű kezelési eszközökkel.

Az ügyfélszolgálatot a Google Domains USA ügyfélszolgálata nyújtja a nap 24 órájában, a hét minden napján e-mailben, telefonon vagy élő csevegés közben..

A Google .com webhelyet kínál évente 12 dollárért, amelyet automatikusan meg lehet újítani. A domaineket akár 10 évre is meg lehet vásárolni, tehát nincs szükség éves megújításra. A személyes adatok védelme díjmentesen áll rendelkezésre, mindaddig, amíg a webhely magánregisztrációra jogosult.

Mi a domain név??

Ha webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor ki kell választania egy domain nevet. Ezeket az internet átjárójának tekintik, és nélkülük navigálniuk kellene az internetet hosszú, nehezen megjegyezhető IP-címek megadásával. Elég nehéz sok webcímet megjegyezni, ahogy van, igaz?

domain név példa

Ezért nem elegendő csupán egy blog vagy weboldal elképzelése – szükség van egy könnyen megjegyezhető domain névre, hogy az emberek megtaláljanak téged. A legfelső szintű domainek (TLD) megszerzéséhez a domain név regisztrálóval kell együttműködnie. Ezek a vállalatok kezelik a domainneveket, és lehetővé teszik a webhelyével kapcsolatos sok mindent.

Minden domainregisztrátor különbözik, bár sokan ugyanazokat az alapvető szolgáltatásokat kínálják, amikor domain regisztrálnak, mint például egy alapvető ingyenes domain, webhely-készítő, domain adatvédelem vagy két tényezős hitelesítés. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, így tudva, amire szüksége van, sokkal könnyebb kiválasztani az Ön számára a megfelelő TLD-t az Ön igényeihez..

A legjobb domain regisztrátor kiválasztása

Bonyolult lehet a webhelyhez tartozó legjobb domain-regisztrátor és tárhely-szolgáltatás megtalálása, ám néhány fontos dolog megértése megkönnyítheti a folyamatot. Először meg kell határoznia a webhely céljait, meg kell határoznia a költségvetést, és tudnia kell, hogy mit kell működnie a webhelyén. Ezeknek a tényezőknek az értékelése segít kicsinyíteni a potenciális domain regisztrátorok listáját, és körülményei alapján meghozhatja a legjobb döntést.

lista vektorÖsszeállítottuk a ma létező legnépszerűbb domain név regisztrálók listáját. Mindent kínálnak az alapvető regisztrációtól az átfogó csomagokig, amelyek lehetővé teszik a személyes, üzleti vagy e-kereskedelmi webhely teljes működését.

Az árak nagyon eltérőek a TLD-k esetében, ezért fontos, hogy a költségvetés előtt szem előtt tartsák a döntést. Első pillantásra a domain regisztrálása kicsit túl olcsónak tűnhet (némelyik évi 0,99 dollár is lehet), de ha figyelembe veszi a különféle funkciókat, akkor kitűznie kell a céljait, a legolcsóbb lehetőség nem maradhat így. hosszú távon.

Fontos figyelembe venni az ügyfélszolgálatot is. A listán szereplő összes lehetőség bizonyos típusú ügyfélszolgálatot kínál, de néhányuk átfogóbb terveket tartalmaz, mint mások. Ha hagyományos vagy e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást működtet, akkor alapvető fontosságú, hogy hozzáférjen a lehető legjobb támogatáshoz. A webhelyével kapcsolatos problémák lehető leggyorsabb megoldása megakadályozza a jövedelem elvesztését, és könnyen elérhető ügyfélszolgálat nélkül ez lehetetlen lehet.

Arra is gondolkodni kell, hogy a domain-nyilvántartó általánosságban képes-e megfelelő tárhelyet biztosítani, webhelyét működőképes és látogatóbarát módon fenntartani. Ez azt jelenti, hogy olyan céggel szeretne együtt dolgozni, amely gyors rakodási időt és a lehető legkevesebb állásidőt kínál. A listán szereplő összes vállalat legalább megfelelő terhelési időt és rendelkezésre állási időt kínál, de ez vállalkozásonként eltérő, tehát végezzen kutatást, mielőtt véglegesíti.

hogyan működik a webhely

Bizonyos esetekben a biztonság szintén aggodalomra ad okot. Bár nem mindenki szeretné megvédeni személyazonosságát és elérhetőségi adatait, ha igen, akkor érdemes megbizonyosodnia arról, hogy domain regisztrátora és fogadó vállalata adatvédelmi oltalmat kínál-e. Az alábbiakban felsorolt ​​összes választás hozzáférést biztosít a magánélet védelméhez, ha van ilyen, bár egyesek díjat számítanak fel, míg mások nem. Mérjük meg a magánélet fizetésének költségeit a rendelkezésre álló egyéb szolgáltatásokkal szemben, hogy meghatározzuk, érdemes-e fizetni a magánélet védelme érdekében.

Végül, szeretne együtt működni egy létrehozott társasággal, tehát információkat közöltünk arról, hogy ezeknek a domain regisztrátoroknak milyen hosszú ideje működik az üzleti életben. Lehet, hogy a legrégebbi cég nem a legjobb választás az Ön számára, de szkeptikus vagy a sztrájkban azokra a társaságokra, amelyek úgy tűnik, hogy „éjjel repülnek”, vagy amelyek nemrégiben indultak el. Szüksége van egy nyilvántartásra, amely alapján megítélheti őket.

A döntés meghozatala

Webhely létrehozása és beállítása könnyebb, mint valaha. Ez különösen igaz, amikor webhely-készítőt vagy tartalomkezelő rendszert (CMS) használ..

A folyamat kezdődik egy domain név regisztrálásával az egyik legfelső szintű domainnél, és a folyamat hátterének kezelésével a webhely indítása előtt.

A fenti információk segítenek szűkíteni választásait, és igényeik alapján a lehető legjobb választást meghozni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector