Cel mai bun spațiu de stocare gratuit pentru 2020

Imagine de vector de stocare în cloudNu există niciun prânz gratuit, după cum se spune …


Dar acolo sunteți probe gratuite, dacă știi unde să arăți. Și când vine vorba de a găsi cel mai bun serviciu gratuit de stocare în cloud, le puteți găsi aproape peste tot.

Cei mai mulți furnizori de stocare în cloud din zilele noastre sunt mai mult decât dispuși să vă ofere un pic de spațiu de stocare în cloud – complet gratuit – în speranța că vă veți converti într-un client fidel și plătitor după încheierea procesului dvs..

Adevărul în spatele încercărilor „gratuite”

Mai mult decât atât, multe dintre aceste teste gratuite sunt cu adevărat utile, ceea ce vă permite să „testați” aproape toate funcțiile pe care le veți obține ca un client complet … Cu toate acestea, este important să subliniați că cele mai multe opțiuni gratuite de stocare în cloud – fie că sunt procesate sau altfel – pur și simplu nu aveți suficient spațiu pentru majoritatea întreprinderilor, inclusiv pentru orice afacere cu mai mulți clienți care stochează și încarcă fișierele.

Acestea fiind spuse, s-ar putea să fie suficiente pentru uz personal și, după cum am menționat, merită încă să încercați să vă dați cunoștință serviciului și interfeței de utilizator.

Cele mai bune servicii gratuite de stocare în cloud din 2020

Atunci când evaluați serviciile, am analizat spațiul total de stocare pe care îl primiți gratuit ca factor principal de evaluare (presupunând că toate opțiunile incluse aici sunt blocat-strans din perspectiva securității).

Mai mult, am acordat aproape la fel de multă importanță specificațiilor furnizate gratuit. În afară de caracteristici, am luat în considerare și experiența utilizatorului, care joacă un rol important în determinarea pachetului care este cel mai bun serviciu gratuit.

Fiecare serviciu are propriile sale valori și valori minime, astfel încât lista noastră nu este într-adevăr obiectivă. Ne-am concentrat pe mai multe lucruri în alcătuirea listei, așa că ne vom extinde pe fiecare serviciu pe măsură ce trecem prin ele. În acest fel veți putea selecta unul care merită un abonament pe tot parcursul vieții atunci când veți decide în final să obțineți unul.

Iată, așadar, lista noastră cu cele mai bune opțiuni gratuite de stocare în cloud din 2020:

Google Drive # 1: Campionul Regatului

Specificații cheie
 • Cont Google
 • Fără upgrade-uri necesare
 • Planurile modernizate sunt demne

PROS

 Puteți utiliza 15 GB de stocare gratuită
De asemenea, veți utiliza gratuit Google Docs
 Software-ul Google oferă aplicații terțe gratuit

CONS

 Fișierele au criptare gestionată
Există potențiale probleme de confidențialitate
Nu există un client Linux

Google Drive vă oferă gratuit 15 GB din momentul înregistrării cu un cont Google. Oricine are Android sau Gmail primește acest lucru automat.

În timp ce trebuie să partajați spațiul cu căsuța de e-mail și Google Photos, este suficient să nu aveți nevoie de o actualizare la un program plătit.

Când aveți nevoie să faceți upgrade, Google a urcat pe placă oferind o opțiune de 100 GB. Pentru 2 USD pe lună, puteți avea 100 GB la dispoziție. Google Drive devine un pic scump dacă doriți mai multe date de peste 100 GB.

Google Drive vă oferă totul cu serviciul gratuit pe care îl primiți ca abonat cu plată. Aceasta înseamnă că veți putea utiliza gratuit Google Docs. De asemenea, veți folosi enormul ecosistem software al Google Drive aplicații și integrări excelente ale terților, fără costuri suplimentare.

Dezavantajul păstrării fișierelor pe Google Drive este că platforma este cunoscută pentru scanarea fișierelor ceea ce este o preocupare imensă de confidențialitate. Scanerele Google vă protejează împotriva virușilor, a spamului și a conținutului periculos, ceea ce poate fi rău dacă un fișier obișnuit este carantinat și corupt după ce a fost marcat ca periculos. Cu toate acestea, ei analizează și conținutul pentru a promova produsele relevante pentru utilizatori, ceea ce este o invazie serioasă a vieții private, cel puțin în ochii mei.

Dacă acest lucru vă deranjează, este mai bine să optați pentru o altă opțiune gratuită de stocare în cloud, chiar dacă Google Drive oferă orice altceva doriți.

Un alt aspect negativ este faptul că Google Drive nu oferă o opțiune de trimitere. Acest lucru înseamnă că aveți cei 15 GB doar dacă nu decideți să plătiți. Dacă acesta este cazul, având în vedere că funcțiile sunt aceleași pentru utilizatorii plătite de Google Drive, vă recomandăm să păstrați gratuit Google Drive și să utilizați un alt program pentru a adăuga la cei 15 GB deja.

# 2 pCloud: cea mai bună criptare de stocare în cloud

Specificații cheie
 • 2 GB Start de stocare
 • Experiență confortabilă pentru utilizatori
 • Multimedia

PROS

 Puteți utiliza 10 GB de stocare gratuită
Pachetul oferă o experiență bună a utilizatorului
 De asemenea, veți utiliza redarea video și audio, cu posibilitatea de a crea liste de redare

CONS

 Cunoașterea zero este mai costisitoare
Obțineți mai puține funcții de partajare

pCloud pune la dispoziția utilizatorilor planuri de stocare care încep cu 2 GB de stocare în cloud gratuită prin simpla înregistrare pentru un cont.

Acesta este un afacere grozavă nu din cauza spațiului de stocare, care este standard, ci pentru că setul de caracteristici este egal cu planurile lor de intrare la nivel de intrare. În plus, ca și alți furnizori, puteți obține spațiu suplimentar – în valoare de 8 GB – prin efectuarea unor sarcini simple, cum ar fi trimiterea altor persoane pe platformă.

Pentru a avea un serviciu gratuit pCloud îi lipsește două caracteristici importante: parolele și datele de expirare pentru partajarea linkurilor. Pentru a evita o problemă, va trebui să comutați la un pachet de 500 GB sau 2 TB. În timp ce ambele sunt la un preț rezonabil în comparație cu multe dintre cele existente pe piață, este un mare dezavantaj când contul gratuit nu oferă aceste funcții.

În afară de caracteristicile absente, serviciul pCloud pentru membrii liberi rămâne în evidență. Am fost impresionat de playerul său audio și video încorporat – ceea ce vă permite, în esență, să vă transmiteți muzica și să vizionați filme din cloud – precum și funcția utilă a contului pCloud fiind capabil să gestioneze streamingul HD.

Cheltuielile de stocare în cloud se adaugă cu adevărat în timp. Este enervant să plătești în fiecare lună. Este o idee mai bună pentru a plăti o taxă unică pentru un hard disk fizic.

Din fericire, pCloud vă permite să plătiți o taxă unică pentru stocarea lor în cloud. Puteți obține pachetul lor de 500 GB pentru totdeauna pentru 175 USD. Asta înseamnă că aveți un hard disk garantat pentru a lucra pe viață. Dacă îl utilizați timp de 10 ani, veți analiza aproximativ 1,50 USD pe lună pentru costurile de stocare.

O mulțime de oameni – inclusiv eu – adoră serviciile de securitate cu zero cunoștințe pCloud. Partea tristă este că nu vă veți bucura de experiența de cunoaștere zero – chiar dacă aveți un cont pCloud Premium. Puteți ajunge să plătiți mai mult pentru pCloud Crypto. Chiar și așa, ca un serviciu gratuit, trebuie să vă înscrieți la Crypto fără a fi nevoie să dați bani pentru Premium.

În ciuda câtorva mici dezavantaje, cu o experiență excelentă a utilizatorului și o mulțime de stocare gratuită, pCloud face topul listei noastre.

# 3 MediaFire: tone de freebies

Specificații cheie
 • 10 GB stocare la pornire
 • Ieftin și de încredere
 • Recompensare Sistem de Recomandare
 • Opțiune pentru îmbunătățirea stocării

PROS

 Puteți utiliza până la 10 GB de stocare gratuită
Puteți câștiga, de asemenea, până la 50 GB spațiu de stocare suplimentar
 Platforma oferă planuri de prețuri ieftine

CONS

 Nu puteți utiliza sincronizarea fișierelor
Trebuie să faceți față securității slabe

Dacă recomandați MediaFire mai multor persoane nu vă este ceașca de ceai, nu vă faceți griji. Puteți obține 2 GB de stocare suplimentară, pur și simplu instalând aplicația pentru smartphone MediaFire. De asemenea, aveți opțiunea de a câștiga mai multe gigabyte conectând Facebook-ul sau Twitter-ul la serviciu.

MediaFire oferă, de asemenea, planuri la prețuri accesibile, cum ar fi furnizarea unui terabyte (1TB) numai pentru 5 dolari pe lună. Acestea fiind spuse, cu excepția serviciului său gratuit, platforma este greu de recomandat, chiar dacă este unul dintre puținele servicii suportate de Linux.

Problema principală este că MediaFire nu va sincroniza fișierele între niciun dispozitiv. Aceasta înseamnă că trebuie să încărcați sau să descărcați documente prin muncă manuală în cloud.

Mai mult, detaliile de securitate ale platformei nu sunt ideale, cu servicii slabe de criptare și fără furnizare de parolă. Totuși, MediaFire reușește să ofere o mulțime de spațiu gratuit, astfel încât reușește să facă lista noastră.

Motivul principal pentru care MediaFire este pe listă este faptul că oferă o bucată bună de date gratuit.

# 4 Sync.com: câștig de stocare prin recomandări

Specificații cheie
 • 5 GB stocare pentru început
 • Partea superioară a sistemului de recomandare a liniei
 • O mulțime de funcții disponibile
 • Un serviciu de stocare bine rotunjit

PROS

 Obțineți spațiu de stocare de 1 GB pentru fiecare trimitere cu limite zero
Vine cu criptare cu cunoștințe zero
 Aveți la dispoziție 5 GB spațiu de stocare gratuit

CONS

 Nu puteți utiliza datele de expirare
Nu există limite de descărcare pentru link-uri
Nu există un client Linux

Sync.com vine ca cel de-al doilea serviciu de stocare cloud în această listă.

Când vă înscrieți, obțineți capacitate gratuită de 5 GB pe platformă. Mulți utilizatori cântă laude pentru sincronizare, dar ceea ce face platforma atât de populară ca un serviciu gratuit este că are un program de trimitere cu limite absolut zero. Similar cu pCloud, beneficiați de 1 GB cu fiecare înregistrare nouă pe care o oferiți, dar puteți partaja câte invitații de câte ori doriți. ��

Platforma are o limită de 20 GB la recomandări, dar este de fapt ușor să contactați direct compania prin e-mail sau chat live, astfel încât să puteți dezactiva capacul. Reprezentanțele de asistență ale sincronizării vor verifica trimiterile pentru a se asigura că sunt persoane reale, dar, atât timp cât totul este comandat, îți vor extinde bonusul de trimitere.

Ca serviciu de trimitere nelimitată, teoretic, puteți obține stocare în cloud aproape nelimitată gratuit cu această platformă decât vi se permite orice alt serviciu enumerat. Mulți utilizatori își folosesc media socială urmând a obține cât mai mult spațiu de stocare.

În plus, Sync.com nu a tăiat o mulțime de caracteristici ale planurilor sale plătite din serviciul său gratuit. De exemplu, puteți obține criptare cu cunoștințe zero în toate planurile, gratuit și plătit. Aceasta vă permite să vă extindeți la partajarea fișierelor. Mai mult, este că programul are cel mai bun serviciu de cunoaștere zero până acum atât pentru utilizatorii plătitori, cât și pentru cei care nu plătesc.

De asemenea, veți obține opțiunea de a vă proteja parola cu partajarea fișierului printr-un cont gratuit, dar nu adăugați datele de expirare sau limitele de descărcare. Pentru aceasta, va trebui să comutați la un program Sync.com Pro. Deci, dacă întâmpinați probleme în alegerea între Sync.com sau pCloud, are sens. Amândoi sunt potriviți în mod egal. Oricum, obțineți o afacere grozavă.

După ce epuizați prietenii și cunoscuții, va trebui să plătiți serviciul. Sync are o structură fantastică de plată în care 1 TB de stocare este egală cu 5 USD pe lună. Îl păstrează simplu.

Mențiunile noastre onorabile

Considerăm că unele alte opțiuni gratuite de stocare în cloud sunt în valoare de o mențiune onorabilă. Cu toate că nu reușesc să facă topul listei noastre, acestea nu sunt opțiuni proaste:

# 5 Amazon Cloud Drive

Înscrierea primește doar 5 GB gratuit, dar dacă sunteți un utilizator actual al Amazon Prime, veți beneficia de spațiu de fotografiere nelimitat. Dezavantajul este că Amazon Drive nu poate cripta fișierele, deci securitatea este un motiv de îngrijorare.

# 6 Degoo

Un alt furnizor de spațiu de stocare care este destul de popular. O înregistrare la Degoo vă oferă 100 GB stocare gratuită. Deși acest lucru este mult mai mult decât ceea ce oferă celelalte servicii, Degoo se ocupă de backup online, în loc de stocarea în cloud. De fapt, nu este chiar atât de grozav un serviciu de backup online, dar cel puțin se termină treaba.

# 7 Microsoft OneDrive

În cele din urmă, pentru cea mai simplă opțiune, trebuie să nu căutați mai departe de 1TB furnizat de Microsoft OneDrive. Accesați spațiu de stocare gratuit, pur și simplu, utilizând un cod de e-mail valid al institutului. Puteți obține Office 365, care vine și cu versiunile desktop pentru Microsoft Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Partea cea mai bună este că este totul gratuit.

Ghid gratuit de cumpărare stocare în cloud

Ce caracteristici trebuie să căutați într-un serviciu gratuit de stocare în cloud? Primul si cel mai important: Securitate.

Când faceți cumpărături pentru cele mai bune planuri gratuite de stocare în cloud, securitatea cibernetică ar trebui să fie preocuparea ta. Cele mai de renume companii de stocare în cloud nu vor vedea niciodată și nu vor înregistra mai mult decât o privire a datelor dvs. – le păstrează criptate, protejate de hackeri, precum și ochii indurerați ai propriilor angajați..

Al doilea, cele mai bune planuri „gratuite” ar trebui să includă cât mai multe caracteristici ca echivalenți de bază plătiți, deoarece acestea vă vor oferi o imagine mai realistă a ceea ce ați plăti de fapt. După ce ar fi rostul unui eșantion gratuit dacă ar lăsa ingrediente cheie?

În cele din urmă, serviciul ar trebui să fie ușor de utilizat, ca în cazul atât de simplu-bunica-ta-ar putea folosi-l. ���� Ar trebui să se integreze perfect cu toate dispozitivele, fie ele pe un smartphone, tabletă sau computer desktop.

Majoritatea aplicațiilor gratuite de stocare în cloud pe care le recomandăm aici sunt compatibile pe toate dispozitivele menționate și funcționează pe toate sistemele de operare majore. În acest fel, puteți accesa fișierele dorite, atunci când le doriți, indiferent unde vă aflați (atât timp cât sunteți conectat la internet).

Cum alegi spațiul de stocare gratuit în cloud ideal?

Deși toate serviciile pe care le recomandăm aici sunt gratuite, nu toate furnizează la fel valoare. Am omis orice furnizori care au nimic mai puțin decât o securitate perfectă, deoarece ar fi o pierdere de timp să menționăm pentru a le menționa.

Singurele două categorii rămase de comparat sunt 1) numărul de gigabyte (GB) incluse în planul de stocare gratuită și 2) funcțiile pe care le vei putea utiliza.

Gratuit la scump

Pentru cei mai mulți oameni, cuvântul „gratuit” este suficient pentru a-i ademeni și chiar pentru a vă stabili un pachet de stocare mediocru. Nu te duci! După cum am menționat, fiecare opțiune gratuită de stocare în cloud diferă.

Iată afacerea, nu bun opțiunile oferă mai mult de 50 GB pentru planul lor gratuit. Acesta este cel mai înalt capăt. Cei mai mulți ies la 15 la 16 GB. Dacă intenționați să utilizați un serviciu de stocare în cloud pentru o perioadă lungă de timp, veți ajunge să plătiți la un moment dat.

Cel mai important lucru pe care să vă concentrați este faptul că nicio companie nu vă oferă de fapt atât de mult spațiu de stocare. Dropbox, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de stocare cloud, este, de asemenea, unul dintre cei mai puțin generoși din punct de vedere al stocării pe dolar, odată ce treceți limita de date gratuită de 2 GB..

Cum funcționează stocarea în cloud

Vi se oferă 2 GB doar prin Dropbox cu planul gratuit, oficial cunoscut sub numele de Dropbox Basic. După aceea, prețurile sunt, în cel mai bun caz, dublul față de celelalte planuri de stocare în cloud. În cel mai rău caz, este de mai multe ori mai mult decât celelalte opțiuni.

Dropbox oferă cel mai mic plan premium la 1 TB de stocare. O mulțime de oameni nici nu au nevoie de atât de multă stocare. Acest lucru vă va administra 10 USD pe lună și dacă doriți să vă dublați datele, veți căuta 20 USD pe lună.

Dropbox oferă o ofertă pentru a obține până la 16 GB de stocare gratuită prin faptul că prietenii se înscriu, dar aceasta nu este întotdeauna o opțiune – și nu este profesional ca întreprinderile să solicite altora să se înscrie. Alte servicii oferă aceeași caracteristică. De aceea, vă recomandăm planurile mai spațioase, cum ar fi pCloud sau Sync.com (mai multe despre aceste opțiuni într-un minut).

Număr și tip de caracteristici

Pe lângă restricționarea spațiului de stocare (GB), o mulțime de planuri gratuite de stocare în cloud limitează și numărul de funcții pe care le oferiți. Utilizând din nou Dropbox ca exemplu, programul său de bază este lipsit de capacități importante, cum ar fi parolele și autentificarea cu doi factori pentru a vă proteja folderele, precum și partajarea fișierelor și accesul offline celular. Acesta este motivul pentru care opțiunile din lista noastră ies în evidență mai mult cu o varietate de funcții din care să alegeți.

Gânduri finale

Este un lucru minunat atunci când o companie este atât de încrezătoare în serviciul lor, încât este dispusă să o furnizeze gratuit, în speranța că vei deveni într-o zi un client plătitor.

Dar veți ști doar ce caracteristici ar beneficia cel mai mult pentru dvs. sau compania dvs. odată ce le oferiți serviciului o încercare de colegiu. Să recapităm alegerile noastre de top:

 1. Google Drive
 2. pCloud
 3. MediaFire
 4. Sync.com

Cei mai buni furnizori de stocare în cloud gratuită, cum ar fi pCould, vă vor oferi până la 10 GB spațiu de stocare cu mai multe funcții avansate, în speranța că veți prefera sistemul lor față de ceva care este deja disponibil pentru toți utilizatorii Gmail, cum ar fi Google Drive.

În cele din urmă, depinde de dvs. să determinați cât de mult spațiu de stocare cloud gratuit aveți nevoie și care dintre servicii este cel mai potrivit pentru lucrare. Din fericire, nimic nu vă împiedică să le încercați pe toate și doar să rămâneți cu cel care vă place cel mai mult toate sunt gratuite!

Păstrați-vă informațiile în siguranță, fiți atenți la modul în care vă împărtășiți datele și profitați de aceste opțiuni gratuite de stocare în cloud (în timp ce puteți!). La urma urmei, nu se știe când vor eșantionul gratuit … ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map