Cei mai buni site-uri Web Builders (2020)

Iată un secret pe care majoritatea dezvoltatorilor nu vă vor spune: constructorii de site-uri web nu sunt boogeyman.


De ce nu? Ei bine, ia în considerare că:

 • ☑️ Cu un cost mediu pe proiectarea site-ului de 2.000 USD pentru dezvoltatorii individuali, un constructor de site-uri este uimitor de ieftin.
 • ☑️ Constructorii de site-uri s-au prins bine. Foarte bun. (Se pot ocupa aproape de orice doriți să construiți.)
 • ☑️ Puteți avea un site web funcțional și în mai puțin de 30 de minute – fără cunoștințe detaliate despre WordPress, CSS sau HTML.

Desigur, nu orice constructor de site-uri vechi o va face.

Acesta este motivul pentru care am pus mai jos cele mai bune opțiuni de constructor de site-uri web.

Concluzia noastră? Wix este cel mai bun pariu.

Mai multe despre asta mai târziu.

Dacă doriți să știți de ce, puteți fie săriți la mărfuri sau citiți secțiunea următoare pentru a afla cum a fost procesul nostru de revizuire.

Contents

Cum am revizuit Website Builders

Procesul nostru este simplu:

 • ☑️ Reduceți opțiunile la 15 dintre cei mai populari producători de site-uri web
 • ☑️ Deschideți un cont cu fiecare constructor de site-uri și construiți de fapt un site web pentru a vedea cât de bine funcționează
 • ☑️ Testarea vitezei de încărcare a fiecărui site

Apoi, comparând aceste caracteristici și punctele tari cu prețul constructorului de site-uri, am putut compila o listă de construitori de site-uri care ar trebui să se potrivească oricui dorește să înceapă.

Iată ce am găsit.

Cei mai buni producători de site-uri pentru întreprinderile mici canadiene

Dezvăluire completă (și reamintire): HostingCanada.org este un site de cercetare susținut de comunitate și este posibil să câștigăm un comision mic atunci când cumpărați un constructor de site-uri web folosind unul dintre linkurile de mai jos. Suportul tău este ceea ce menține luminile aici în Ottawa și nu este un cost suplimentar pentru tine (de fapt, uneori există un discount frumos). Am inclus doar construitori de site-uri care sunt foarte ușor de utilizat și pe care le-am folosit personal pentru site-urile mele sau clienții mei timp de cel puțin 12 luni.

* Prețuri anuale (Da, BoldGrid este ieftin.)

1. Wix – Cel mai bun în general

Cel mai ușor de utilizat pentru o personalizare completă

logo-ul wix

apasa si trageMotivul pentru care Wix este alegerea noastră cea mai bună este pentru că locuiește într-o zonă ușor dificilă de construitori de site-uri web.

Nu numai că este un constructor de site-uri funcțional drag-and-drop – puteți, de asemenea, să plasați orice element oriunde și fă aproape orice vrei.

Nu există grile presetate sau ceva de genul acesta. Spuse Wix te putem lăsa să faci orice – și apoi s-au descurcat.

Wix alimentează astăzi peste 20 de milioane de site-uri web.

În comparație cu Squarespace, cei doi constructori se compară favorabil și există o mare parte a populației care ar fi de fapt mai potrivită pentru a utiliza Wix.

Wix este practic versiunea ultra personalizabilă a Squarespace. După ce a urmărit evoluția Wix în ultimii câțiva ani, designul intuitiv și tutorialele sale o fac o alegere solidă pentru noii proprietari de site-uri web.

Binele

Cel mai bun lucru despre Wix sunt posibilitățile. Acestea oferă utilizatorilor instrumentele și puterea de a construi orice vor să construiască. Există un motiv pentru care Wix este lider în industrie și este una dintre aplicațiile noastre software preferate.

 • 300+ șabloane de calitate
 • Cantitate absurdă de elemente
 • FAQ extinsă și bază de cunoștințe
 • Prețuri rezonabile
 • Versiune gratuită
 • Suport receptiv și util
 • Intuitiv și prietenos pentru începători
 • Optimizare mobilă
 • Informații artificiale de proiectare

Oferind o opțiune cum ar fi Informații artificiale de proiectare – în cazul în care Wix îți pune întrebări și apoi îți oferă un pas cu privire la procesul de construire – sunt ceva ce nu aștepți de la o aplicație software care creează site-uri web.

Permiterea unui începător complet, fie să pornească de la zero, fie să te pregătești de procesul de construire sunt motivele precise pentru care Wix este al doilea cel mai bun constructor de site-uri. Compania își înțelege utilizatorii și se străduiește să îi ajute.

Răul

Cu numeroase opțiuni și numeroase caracteristici de atragere a atenției, soluția ușoară pentru construirea de site-uri poate fi un pic copleșitoare.

Cine ar trebui să folosească Wix?

Ar trebui să folosiți Wix dacă doriți să faceți drag-and-drop, dar aveți, de asemenea, un pic de răbdare pentru a lua timpul pentru a stăpâni funcționalitatea Wix. După ce Wix este stăpânit, este un instrument puternic care vă va permite să transformați o pânză goală într-o operă de artă.

Citiți recenzia noastră completă Wix. 

2. SQUARESPACE – The Runner Up

Proiectați site-uri web frumoase în minute

squarespace-logo large

Squarespace este cea de-a doua alegere pentru coroana celui mai bun constructor de site-uri. ��

Motivele sunt extrem de simple și toate duc la aceeași concluzie. Puteți construi un site web cu aspect frumos și profesionist în mai puțin de o oră.

Evident, puteți petrece mult mai mult timp în constructor realizând modificări personalizate. Indiferent cât timp decideți să cheltuiți folosind-o, rezultatul final va fi aproape întotdeauna un site web demn.

Binele

Squarespace-imageCel mai bun lucru despre Squarespace este cât de ușor de utilizat. Utilizarea Squarespace este cea mai simplă modalitate de a construi un site web profesionist și frumos.

 • Cel mai bun constructor de site-uri pentru afaceri vizuale
 • Zeci de șabloane de înaltă calitate
 • Bine chat live și suport 24/7
 • Super simplu de utilizat și stăpânit

Ceea ce plătiți cu adevărat în Squarespace este software-ul drag-and-drop asociat cu șabloanele lor uimitoare. Aceste două caracteristici combinate fac ca site-urile web să arate bine.

Răul

Cel mai rău lucru despre Squarespace este incapacitatea de a personaliza fiecare centimetru al site-ului. Odată cu măreția șablonului vine blestemul șablonului. S-ar putea să fie protejat de copyright Blestemul șablonului – sună mișto.

Cu un șablon puteți pune anumite elemente doar în anumite locuri. Depășirea șablonului este sfătuită.

Acestea fiind spuse, este important să ne amintim că 95% din populația care creează site-uri nu are nevoie sau nu dorește să personalizeze mai mult decât permite Squarespace.

A stăpânit cu adevărat formula de personalizare „suficient de mare”.

Singurul alt aspect cu adevărat demn de remarcat este faptul că Squarespace este puțin mai scump decât concurenții, iar modelul lor anual de prețuri lunare este dur. Obțineți o reducere abruptă anual, dar dacă doriți să plătiți lunar veți plăti o primă.

Cine ar trebui să folosească spațiul?

Ar trebui să utilizați Squarespace dacă doriți să faceți drag-and drop, dar doriți, de asemenea, să vă construiți site-ul rapid. Doriți ca totul să arate elegant, profesional și uniform și nu doriți să vă jucați cu o mulțime de setări pentru a face să pară așa.

Avem tendința să credem că descrie majoritatea oamenilor.

La sfârșitul zilei, dacă nu-ți pasă să personalizezi fiecare aspect mic al site-ului tău, iar singurul tău obiectiv este doar să creezi un site web care să pară uimitor, atunci Squarespace este o opțiune excelentă pentru tine.

Pentru un ghid mai detaliat, consultați recenzia Squarespace. 

3. Shopify – Regele comerțului online

De departe cea mai bună opțiune de comerț electronic

logo-ul magazinului

vector de comerț electronicDacă conduceți un magazin de comerț electronic și nu folosiți Shopify, vă vom numi nume precum „prost” și „masochist”. 

Sări în lumea de comerț electronic a câinilor este o decizie impresionantă. Rularea unui magazin online de succes necesită foarte multe, iar sarcina are aproximativ 5.000 de piese în mișcare. Din fericire, nu ești singur în această călătorie decât dacă vrei să fii. 

În ceea ce privește rularea unui magazin de comerț electronic, există câteva opțiuni. Cele două opțiuni sunt utilizarea WordPress și utilizarea unui plugin de comerț electronic sau utilizarea unui CMS special conceput pentru comerț electronic. Cele două cele mai bune opțiuni sunt aceleași ca în urmă cu câțiva ani. Vă recomandăm să rulați WooCommerce pe WordPress sau să folosiți Shopify. 

Diferența dintre acum câțiva ani și acum este că acum câțiva ani v-am spune să folosiți WooCommerce pe WordPress. Acum, vă recomandăm să folosiți Shopify. Veți experimenta unul negativ și sute de pozitive. 

Vom atinge negativul mai departe, dar dacă aveți un magazin de comerț electronic și nu utilizați Shopify, faceți un singur serviciu.

Există un motiv bun pentru care Shopify a ocupat locul 1 în topul nostru din cele mai bune platforme de comerț electronic.

Binele

Shopify este o vânzare ușoară. Gestionarea unei afaceri online care vinde produse este o durere de cap. Shopify preia majoritatea lucrurilor enervante de pe mâinile tale. Este specializată în a face viața antreprenorilor la infinit mai ușoară. 

Acesta este esențialul în ceea ce privește Shopify ca serviciu. Să vorbim puțin despre constructorul de site-uri web real, deoarece de aceea suntem aici. 

Shopify funcționează mult ca WordPress. Shopify folosește teme și pluginuri. Modul în care este construit site-ul tău depinde aproape complet de tema pe care o folosești. Shopify are câteva teme implicite care sunt drăguțe și vă pot ajuta să creați rapid un site web funcțional. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați produsele și să mutați câteva lucruri. 

Dacă doriți să-l intensificați cu o notch, puteți plăti pentru o temă premium și puteți utiliza instrumentele personalizabile din temă. Există o mulțime de teme drag-and-drop care fac simplă crearea unui magazin frumos.

Răul

Mai devreme, am menționat că există unul negativ atunci când utilizați Shopify în loc de WordPress și WooCommerce. Asta se rezumă la un cuvânt – pluginuri. WordPress are cea mai bună bibliotecă de pluginuri de pe internet. Din fericire, Shopify are și multe plugin-uri utile și are a doua cea mai bună bibliotecă de pluginuri de comerț electronic. 

Shopify poate fi de asemenea scump deoarece un plan normal începe de la 29,00 USD pe lună. Dacă sunteți serios cu privire la crearea unei afaceri de comerț electronic, prețul lunar merită.

Cine ar trebui să utilizeze Shopify?

Shopify este pentru 95% din proprietarii magazinelor online din lume. Dacă pur și simplu te afli în lumea site-urilor web și vrei să pornești propriul site, îți punem la îndoială sănătatea dacă folosești ceva, în afară de Shopify. Face mai ușor rularea unui magazin.

Citiți recenzia noastră completă Shopify.

4. Contact constant – Opțiuni de pornire grozave

Opțiune gratuită / Găzduire gratuită

logo constantcontact

beneficiile marketingului prin emailDacă sunteți familiarizați cu Constant Contact, atunci vă spuneți probabil: „Au un constructor de site-uri web?”

Dacă nu aveți cunoștință de Contact constant, probabil că nu vă spuneți nimic și citiți cu răbdare ce avem de spus. Multumesc pentru aceasta.

Constant Contact este cel mai bine cunoscut pentru instrumentele lor de marketing prin e-mail. Ele pot fi găsite chiar și pe locul 1 pe pagina noastră de servicii de e-mail. 

De asemenea, au un constructor de site-uri destul de grozav. Nu este în concordanță cu Squarespace și Wix, dar merită să folosești dacă ai nevoie doar de un site web rapid sau de o pagină de destinație pentru a merge cu noile tale campanii de marketing prin e-mail. Vă sugerăm să o utilizați dacă e-mail-ul dvs. este principalul obiect de marketing. Instrumentele pe care le oferă special pentru acea nișă sunt minunate.

Binele

Creatorul de site-uri oferit de Constant Contact este 100% disponibil cu planul lor gratuit, ceea ce îl face o opțiune fantastică dacă nu doriți să cheltuiți bani. Constant Contact vă va oferi chiar un nume de domeniu gratuit pentru un an.

Constructorul în sine este ușor de utilizat și simplu. Totul este intuitiv și nu au încercat să reinventeze roata aici. Au inclus șabloane bune care pot fi ușor personalizate pentru orice aveți nevoie. Există chiar și un A.I. instrument instrumentat care poate fura totul de pe pagina dvs. de Facebook și vă poate construi site-ul cu conținutul tras.

Răul

Contactul constant nu este spațiul și nu este Wix. Cu siguranță nu este Shopify. Marele lucru despre Constant Contact este că știe ce este și se lipește de arena respectivă.

Trebuie doar știut că, dacă doriți cel mai bun constructor de site-uri de pe piață, Constant Contact nu ar fi alegerea dvs. Nu este foarte personalizabil și lipsește o mulțime de funcții pe care altfel le-ați găsi pe constructorii de site-uri mai solide.

Cine ar trebui să folosească un contact constant?

Contactul constant este destinat persoanelor care doresc cu adevărat să se concentreze pe email marketing. Dacă intenționați să construiți liste de e-mailuri masive, fără să vă preocupați prea mult de alte forme de marketing, nu există niciun motiv pentru a utiliza orice alt constructor de site-uri web..

5. Site123 – La fel de ușor ca 123

3 … 2 … 1 … Website! Hopa, 1 … 2 … 3 … Website!

Logo-ul site123

Site123 are un nume distractiv. Am cântat despre 11 melodii diferite despre ele de când am început să lucrez cu creatorul de site-uri. Ar fi trebuit să le înregistrez, dar, din păcate, nu am reușit.

Acest constructor de site-uri web este bun și este cea mai ieftină opțiune din listă. Dacă l-ați folosit și nu l-ați folosi niciodată, nu ați avea foarte multe reclamații. Site123 este sugestia noastră dacă, din anumite motive, opțiunile de mai sus te-au supărat într-un fel sau dacă nu vrei să cheltuiți mulți bani pentru funcții premium.

Binele

site-constructorPe lângă faptul că este ieftin, Site123 face o treabă excelentă de a oferi șabloane de design plăcute din punct de vedere estetic și de a oferi opțiuni solide personalizabile în cadrul acestora. Editorul nu este cel mai bun, dar așa cum am spus mai sus, nu va ieși în evidență la fel de rău dacă nu ai fi folosit niciodată niciuna din celelalte opțiuni.

Site123 face, de asemenea, o treabă excelentă cu timpul de funcționare și viteza site-ului. Puteți încerca, de asemenea, totul gratuit, la nesfârșit, dacă nu vă deranjează reclamele.

Este un constructor de site-uri web bun pentru site-uri mici sau bloguri și puteți adăuga chiar și produse în magazin la tarife relativ ieftine în comparație cu alte soluții de comerț electronic..

Lucrul nostru preferat despre Site123 în afară de preț este caracteristica lor de traducere a site-ului. Funcționează destul de bine de la engleză la franceză pentru prietenii noștri francezi canadieni. 

Răul

Dacă doriți un site web complet personalizabil și construit, nu ați alege Site123. Dacă aveți nevoie de un site web ieftin, atunci Site123 este o alegere bună. Pentru funcțiile pe care le oferă, vă recomandăm să verificați alte opțiuni înainte de a merge cu aceasta pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic din ceea ce v-ați dori.

Cine ar trebui să utilizeze site-ul123?

Vă sugerăm să folosiți Site123 dacă aveți nevoie de un site web simplu și nu doriți să utilizați Squarespace sau Wix. Este cel de-al treilea constructor de site-uri web preferat în acest moment, ceea ce spune cu siguranță ceva.

6. HubSpot – Are potențial cu bonusuri adăugate

Versiune gratuită + Cele mai bune instrumente pentru proprietarii de afaceri

logo-ul hubspot

Stai un moment … HubSpot? Nu este o companie de software de marketing? Sunt într-adevăr, dar sunt, de asemenea, mult mai mult decât atât.

Și asta avem de discutat aici.

Fără îndoială, ai privit în jur la diferiți constructori și aplicații și ai cântărit avantajele și contra. Majoritatea site-urilor pledează puternic pentru soluții precum Wix și Squarespace pentru simplitatea și ușurința lor de utilizare, chiar recomandându-le prin WordPress, cel mai bun sistem de gestionare a conținutului (CMS) de pe web astăzi.

Majoritatea oamenilor nu vorbesc HubSpot. Constructorul de site-uri oferă o modalitate accesibilă de a construi un site web frumos, care vă prezintă dvs. sau afacerea dvs. și vă ajută să vă promovați site-ul … știți, așa că oamenii îl vizitează.

Când folosesc un constructor de site-uri web, tind să folosesc Squarespace sau Wix în funcție de ceea ce trebuie făcut. Indiferent dacă utilizați WordPress sau un constructor de site-uri, acestea nu oferă în cele din urmă mult mai mult decât un site web de bază autonom.

HubSpot are potențialul de a vă ajuta să creați ceva mai robust.

Constructorul de site-uri a … a stârnit interesul nostru. Vom continua să urmărim acest lucru îndeaproape. Probabil că am petrecut cel mai mult timp folosind constructorul de site-uri HubSpot în ultima lună.

Binele

CMSÎn primul rând, este important să explicăm care este „constructorul” HubSpot și ce nu este. Când vorbim despre „construitori de site-uri web”, discutăm în esență despre orice aplicație software care face doar asta – creează un site web pentru tine. 

Acestea diferă adesea de „sistemele de gestionare a conținutului” (de asemenea, CMS), în condițiile în care constructorii fac 90% din volumul ridicat pentru proiectarea dvs.: proiectarea, găzduirea, aspectul sunt toate gestionate ca parte a aplicației.

HubSpot nu are un constructor în sine, ci mai degrabă un CMS; cu toate acestea, funcționează la fel ca majoritatea constructorilor de site-uri web.

Acestea fiind spuse, aici sunt elementele utile ale fiecărei părți din software-ul de construire a site-ului CMS al HubSpot:

 • Viteză: CMS-ul HubSpot utilizează o rețea puternică de livrare de conținut (CDN). Acest lucru înseamnă că, indiferent unde vă aflați în Canada (sau peste mări), site-ul dvs. se va încărca foarte rapid pentru fiecare persoană care îl vizitează. Ca și alți constructori, HubSpot optimizează automat imaginile și codul pentru a vă asigura că arată frumos, dar nu vă vor încetini site-ul, chiar dacă aveți imagini uriașe (pentru fotografi sau companii care se bazează pe o mulțime de media).
 • Securitate: Mulți proprietari de întreprinderi mici de astăzi nu acordă prea multă atenție securității site-ului web. La urma urmei, există aproape suficient timp în zi pentru a menține afacerea funcțională și sănătoasă, fără să-ți faci griji în mod constant de a fi hacked. Cu toate acestea, în 2020 și nu numai, titlurile de știri sunt pline de cyberattacks și noi hacks. Nu numai că aceste hacks pot costa foarte mulți bani, dar pot răni într-adevăr brandul și clasamentul motorului de căutare Google. Cu HubSpot, datele dvs. sunt protejate în cloud și protejate puternic de atacuri folosind un firewall (apărare împotriva hackerilor).
 • Fiabilitate: Dacă ați petrecut ceva timp citind recenziile de găzduire web aici pe Hosting Canada, atunci știți că sunt un sticker când vine vorba de timpul de funcționare. Recomand doar furnizorilor care au cel puțin 99,9% uptime pe tot parcursul anului. Timpul de funcționare al HubSpot depășește acest punct de referință, înregistrând un nivel de 99,999% uptime în testarea noastră.

HubSpot vă permite, de asemenea, să creați conținut rapid ca un CMS.

 • Module de glisare și fixare: Una dintre caracteristicile distinctive ale constructorilor de site-uri (în comparație cu un CMS cum ar fi WordPress) este că acestea vin cu instrumente drag-and-drop în mod implicit. CMS-ul și constructorul de pagini de destinație al HubSpot apar din caseta cu sute de module de drag-and-drop „făcute pentru tine”, atât gratuit, cât și plătit. (Ia un vârf rapid cum funcționează)
 • Strategie de conținut și SEO: Google reglementează internetul de azi … Deci, fiecare site web de astăzi este un site SEO, indiferent dacă îl realizezi sau nu. Când vine vorba de conținut și SEO, HubSpot este numărul unu pentru constructorii de site-uri web. Se află doar în spatele WordPress.
 • Optimizare mobilă: Aproape 71% din traficul către HostingCanada.org provine de la un fel de dispozitiv mobil (cu doar 38% în urmă cu trei ani). Veștile bune: orice conținut creat în cadrul constructorului de site HubSpot este optimizat pentru dispozitivele mobile în mod automat, fără alte lucrări suplimentare.
Răul

Constructorul site-ului HubSpot are defectele sale. Cu siguranță nu este la fel de intuitiv sau personalizabil ca Squarespace sau Wix. Pentru a ajunge pe un site web de care sunteți cu adevărat mândri, va trebui un pic mai mult efort din partea voastră.

Celălalt aspect care nu ne place despre constructorul HubSpot este că poate fi confuz. Fiecare componentă individuală este destul de bună. Problema apare atunci când ești copleșit de toate instrumentele de afaceri aleatorii. Cu siguranță, trebuie să vă concentrați cu laser.

Cine ar trebui să folosească HubSpot?

Creatorul de site-uri HubSpot este destinat proprietarilor de întreprinderi mici care, indiferent de ce, doresc acces la toate instrumentele HubSpot. Este cu siguranță util să aveți totul într-un singur loc.

HubSpot are, de asemenea, potențialul de a muta această listă odată cu trecerea timpului. Există un motiv pentru care am scris atât de multe, este intrigant.

7. SiteGround – Un nou venit în Site Building Arena

Cel mai bun timp de utilizare și viteză și adaosuri gratuite

Siteground-logo

SiteGround este cunoscut pentru găzduirea lor mai mult decât orice altceva. Totuși, nu lăsați să creadă că sunt rău la orice altceva, deoarece nu este absolut cazul.

O altă caracteristică impresionantă este un constructor de site-uri solid, în special cu lansarea acestora Instrumentul Starter WordPress. După cum ar spune numele, WordPress Starter este specific doar pentru site-urile WordPress și folosește Elementor Page Builder plus o selecție de teme gratuite și o serie de cele mai recomandate pluginuri.

Dacă SEO este pâinea și untul tău, SiteGround poate fi foarte bine cafeaua la micul dejun perfect.

Binele

SEOPozitivitățile care cuprind SiteGround se adresează mai mult către cineva care este mai preocupat de uptime și viteze de încărcare decât construirea site-ului lor web.

 • Viteză de funcționare și pagină consecventă
 • Cont gratuit de e-mail
 • Peste 1.200 de șabloane
 • Caracteristici excelente și funcționalitate
 • Doar 80 USD / an

Plata pentru găzduire pe SiteGround este ieftină în comparație cu alți producători de site-uri. Practic plătiți pentru găzduire și obțineți un constructor de site-uri solid împreună cu acesta.

Răul

Creatorul de site-uri de pe SiteGround nu este la fel de intuitiv sau ușor de utilizat ca Squarespace și Wix.

Asta nu înseamnă că nu puteți construi un site web frumos pe SiteGround, dar nu va fi la fel de ușor să trageți elemente și să le lăsați pe loc. Caracteristicile și opțiunile pe care le obțineți pe un alt constructor de site-uri ar face greu să raționalizați folosind acest constructor de site-uri.

Cine ar trebui să utilizeze SiteGround?

în cele din urmă, SiteGround este pentru aceia dintre noi că nu se deranjează să folosească un constructor de site-uri mai dificil ca sacrificiu pentru cea mai bună funcționare și rapiditate a site-ului web, adică dacă site-ul dvs. nu este un site WordPress, în acest caz, veți constata că experiența este mult mai mare mai plăcut decât ai putea crede.

Dacă doriți să aflați mai multe, consultați recenzia noastră de SiteGround. 

8. WebSelf – Cel mai bun constructor de site-uri francez

Cel mai simplu de utilizat Site Builder

logo grilă îndrăzneață

Nu foarte mulți canadieni au auzit despre WebSelf. Cititorii noștri din Quebec ar putea fi singura excepție de atunci WebSelf este alegerea noastră pentru cel mai bun constructor de site-uri franceze

WebSelf a funcționat încă din 2009 și este, de departe, cel mai bun constructor de site-uri franceze și utilizat în Franța și Quebec. În cazul în care vă întrebați, au o versiune engleză, spaniolă și chiar o versiune portugheză.

Cel mai bun lucru despre WebSelf este că vă permite să utilizați aproape orice aspect al constructorului de site-uri web în versiunea lor gratuită. Asta înseamnă că îl puteți încerca complet gratuit atât timp cât doriți. Am tendința de a mă orienta către utilizarea acestor tipuri de servicii, deoarece creatorii doresc clar să încercați și să utilizați software-ul înainte de a-l plăti.

Prezintă multă încredere în produs.

Binele

Pozitivele care includ WebSelf sunt mai mult pentru tipul de persoană care dorește un site web construit într-un mod mai simplu și mai rapid decât Squarespace. Lăudăm Squarespace pentru simplitatea sa, dar WebSelf a bătut-o. 

Unele dintre aspectele pozitive ale WebSelf sunt:

 • Versiune fantastică gratuită
 • Companie franceză pentru asistență bună pentru clienți francezi
 • Desene web gratuite
 • Caracteristici excelente și funcționalitate
 • Planurile plătite nu sunt prea scumpe

Majoritatea constructorilor de site-uri web percepe sume insane în nivelurile lor superioare, dar WebSelf ia o abordare diferită. Cel mai scump plan al acestora este încă sub 20 de euro, care se ridică la puțin sub 30 de dolari în acest moment.

Celălalt mare avantaj este dacă vorbiți franceză, atunci asistența pentru clienți vă va putea ajuta mai mult decât alte companii de creatori de site-uri.

Răul

personalizabile-website-serviciiCreatorul site-ului web activat WebSelf nu va crea opere de artă frumoase precum Wix can. Este direct în categoria Squarespace unde puteți crea rapid un site excelent, dar șabloanele și designurile nu sunt chiar la nivelul Squarespace. 

Puteți construi în continuare un site web excelent și faceți-o foarte ușor cu glisarea și aruncarea diferitelor elemente. Funcțiile pentru personalizare nu sunt la fel de detaliate.

Cine ar trebui să utilizeze WebSelf?

WebSelf se adresează celor care vorbim franceză și doresc doar ajutor francez. Nu este nimic în neregulă cu asta. Celălalt tip de persoană care ar utiliza WebSelf este unul care nu dorește o cantitate excesivă de personalizare. Vor doar să aleagă un design, să mute unele lucruri și să-și arunce site-ul pe internet.

9. BOLDGRID

Cum ar fi să folosești WordPress fără să fii confuz

logo grilă îndrăzneață

Știu că i-am spus domnului dezvoltator de site-uri să se închidă despre WordPress la începutul acestui lucru – dar – WordPress este de fapt destul de minunat. Există un motiv pentru care WordPress alimentează 30% din internet așa cum îl știm astăzi.

Chiar dacă WordPress este rege, nu este perfect. Există o curbă de învățare relativ mare și poate fi dificil de utilizat pentru începători.

Cine deschide ușa și intră? Ai ghicit – BoldGrid. Ce a făcut BoldGrid a fost luați toate cele mai bune aspecte ale WordPress și au făcut-o ușor de utilizat fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru găzduire și pentru a obține totul.

Binele

Toate lucrurile grozave despre BoldGrid sunt lucrurile grozave despre WordPress. Poți face orice vrei cu el.

În plus, BoldGrid a făcut-o chiar mai ușor de utilizat deci nu trebuie să vă faceți griji pentru toate lucrurile complicate.

 • Dacă îl poți visa îl poți construi
 • Există mii de teme din care să alegeți
 • Pretul
 • Domeniu GRATUIT, e-mail și comerț electronic
Răul

dezvoltator de site-uri webBoldGrid funcționează – l-am folosit. Acestea fiind spuse, găzduirea pe care serviciul este construit nu este grozavă.

Sunt o mulțime de reclamații cu privire la timpurile de încărcare lente peste tot pe internet. Am experimentat și eu ceva din asta când am folosit programul.

Constructorul nu este la fel de ușor de utilizat ca Wix și Squarespace. Este aceeași experiență ca folosind WordPress, fără a fi nevoie să cercetați teme și pluginuri.

Dacă aș fi cineva care se gândea să folosească BoldGrid, probabil că aș face mai multe cercetări și aș sari complet pe WordPress.

Cine ar trebui să folosească BoldGrid?

Ar trebui să folosiți BoldGrid dacă doriți să ascultați domnul dezvoltator Web, în ​​timp ce înșelați un pic.

BoldGrid este o modalitate fantastică de a învăța cum funcționează WordPress în general, fără a fi nevoie să vă preocupați de găzduire și de a face cercetări pentru diferite teme și pluginuri.

10. Weebly – Ușor de utilizat, dar mai puține opțiuni

Cel mai bun nume și cel mai ușor de utilizat

Weebly-logo

Weebly! Spune-o cu mine – „Weebly! Weeeeebly!“

Cu siguranță au cel mai bun nume. Îmi place doar să o spun. Acest constructor de site-uri este adesea menționat alături de Squarespace și Wix. Deși Weebly nu este la fel de bogat în caracteristici, este încă comparabil.

Binele

Weebly-image-site-ul aratăPe lângă faptul că este cel mai distractiv de spus, Weebly oferă o varietate de elemente pozitive. Weebly este la fel de ușor de folosit ca Squarespace – de fapt ar putea fi mai ușor. Pe Weebly nu există multe distracții care să te împiedice să-ți creezi site-ul rapid.

 • Ușor de folosit
 • Obțineți o adresă de e-mail gratuită atunci când vă înscrieți
 • Suport deosebit
 • Prețuri solide

Weebly prosperă atunci când viteza este de cea mai mare importanță.

Răul

Weebly concurează direct cu Squarespace și Wix. Cu toate acestea – sunteți aici, pe ecranul computerului, citind despre Weebly și trebuie să derulați o modalitate de a citi despre Squarespace și Wix din nou.

Weebly este atât de simplu, încât lipsește o mulțime de caracteristici Squarespace și Wix. Am propus Squarespace pentru simplitatea sa, dar am vorbit și despre cât de frumos și profesionist va fi produsul finit.

Produsul finit al Weebly nu este la fel de plăcut ca Squarespace și ușurința de utilizare nu este cu atât mai mare pentru a compensa. Puteți face totuși un site web excelent, dar nu este la fel de plăcut din punct de vedere estetic.

Cine ar trebui să folosească Weebly?

Folosește Weebly dacă nu ești excelent cu calculatoarele, dar vrei totuși un site web. Este cel mai ușor de utilizat site-ul web builder și chiar cel mai analfabet tehnologic dintre noi ar trebui să poată crea un produs finit lustruit.

Pentru informații mai detaliate, consultați recenzii detaliate ale Weebly. 

11. JIMDO

Cea mai bună aplicație Web Builder pe o tabletă

logo logo cel mai recent

La fel ca ceilalți constructori din această listă, Jimdo vă permite să creați un site web din browserul dvs. Dar unde chiar strălucește este pe mobil: smartphone-uri și tablete.

Binele

utilizare Jimdo-ușurința-Jimdo este un alt exemplu de software de construire a site-urilor ușor de utilizat. Aplicația mobilă pe care o oferă este ideală dacă intenționați să construiți un site de pe tabletă.

 • Ușurință în utilizare
 • SEO
 • Aplicatie mobila
 • Suport deosebit
 • E-mail inclus

De asemenea, Jimdo oferă cel mai mult control asupra funcțiilor SEO atunci când vine vorba de constructorii de site-uri web.

Răul

Jimdo nu este cea mai modernă soluție. Flexibilitatea șabloanelor lasă mult de dorit și poate lăsa site-ul tău să arate puțin datat.

Lipsa temelor este, de asemenea, o preocupare, deoarece au doar 17 opțiuni.

Cine ar trebui să folosească Jimdo?

Aș recomanda să dai Jimdo o încercare de construire a unui site web pe o tabletă sau telefon. De asemenea, dacă nu vă gândește un sentiment mai datat pentru site-ul dvs. web, Jimdo este o soluție simplă pentru construirea site-ului.

12. DoodleKit

logo doodlekit

Doodlekit a funcționat de mult timp și vă poate ajuta să construiți un site web de bază pentru a vă prezenta informațiile companiei dvs..

Binele

DoodlekitDoodlekit vă permite să personalizați complet temele cu culori, imagini cu antet și stiluri de fundal.

 • Set de caracteristici solide
 • Ușor de navigat pe panoul de control
 • Temele sunt personalizabile și abundente
 • Baza solidă de cunoștințe
 • Plan gratuit

Începerea cu Doodlekit nu are niciun dezavantaj, deoarece există un plan gratuit disponibil.

Răul

Compania nu răspunde la bilete cu viteză de aprindere și cea mai mare parte a site-ului este depășită.

Interfața pe lângă panoul de control este, de asemenea, un pic confuză. Se pare că Doodlekit este o opțiune care a căzut un pic pe calea timpului.

Cine ar trebui să folosească Doodlekit?

Nu aș recomanda Doodlekit cuiva care construiește un site web. Există o valoare în felul în care poate arăta un site web care a fost construit pe Doodlekit, dar celelalte opțiuni de acolo fac dificilă alegerea Doodlekit.

Dacă ați construit un site web pe Doodlekit la începutul anilor 2000 și vă simțiți un pic nostalgic, opțiunea este întotdeauna acolo.

13. Webs

pânze

Pe baza numelui pe care îl poți spune Webs a fost în jur de ceva timp. Web.com a fost luat probabil și au decis doar să arunce o notă la sfârșitul numelui.

Binele
abilități de proiectare web

Am ajuns la partea din listă unde pozitivele sunt mai greu de găsit. Acestea fiind spuse, există avantaje când vine vorba de Webs.com

 • Prețurile sunt comparabile cu alți producători de site-uri
 • Numele de domeniu și conturile de e-mail includ
 • Design intuitiv
 • 500 de teme din care să alegeți

Caracteristicile care există sunt relativ ușor de utilizat.

Răul

Se pare că Webs.com există doar pentru clienții care s-au înscris cu ani în urmă și îi deservesc până când profiturile vor dispărea.

Nu există caracteristici notabile și întregul serviciu se simte ca minimul minim pentru un constructor de site-uri web ….

Cine ar trebui să folosească site-uri web?

Nu aș recomanda Webs.com.

14. Yola

Yola

Yola mă aduce înapoi în 2012, când YOLO a fost un lucru. Trăiești doar un … nu știu. Ceva cu un A.

Acest constructor de site-uri web este specializat în uptimes cu adevărat mari și o viteză impresionantă.

Binele

Uptime-vitezăPlanul Yola Silver vă permite să aveți până la 25 de site-uri web. Niciun alt constructor de site-uri nu permite acest lucru.

 • Marea ocazie
 • Plan gratuit
 • Plan ieftin pentru 25 de site-uri web
 • Editor intuitiv

Editorul este bine organizat și are sens.

Răul

Din păcate, Yola nu vă permite să faceți blog. De asemenea, mai are reclame în primul nivel al planurilor plătite, iar funcțiile de pe site nu sunt abundente.

Cine ar trebui să folosească Yola?

Nu aș recomanda Yola.

15. Web.com

logo-ul web.com

Când Web.com a fost un nume de domeniu proaspăt achiziționat, am pariat ca echipa sărbătorește. Văzând un nume ca acesta, acum le amintește oamenilor de bule dot.

Binele

înregistrare nume de domeniuWeb.com are una dintre puținele garanții de funcționare pe care le-am văzut vreodată pentru un constructor de site-uri web.

 • Are o garanție de funcționare
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Șabloane de bază solide
Răul

Nu există prea multe lăudări să se bucure pe Web.com, în afară de numele minunat de timpuriu primite. Toate mamele de la televizor îmi spuneau când nu am nimic frumos să spun că este mai bine să nu spun nimic deloc.

Cine ar trebui să utilizeze Web.com?

Nu aș recomanda Web.com.

Așadar, care este cel mai bun constructor de site-uri web? – Puține lucruri de luat în considerare

Acolo o ai oameni buni. Cei mai buni 15 producători de site-uri de pe piață.

Dacă doriți ceva accesibil, eficient și ușor de utilizat, veți fi greu să găsiți opțiuni mai bune decât HubSpot, Wix și Squarespace. Dacă sunteți fotograf, artist vizual sau căutați să păstrați lucrurile simple, atunci SquareSpace este ceea ce căutați.

Dacă vă place o provocare și doriți opțiunile nelimitate ale CMS WordPress, dar nu doriți să învățați HTML sau CSS BoldGrid este droidul pe care îl căutați Verificați-le singuri și spuneți-mi ce credeți.

De ce ar trebui să alegeți un Web Builder peste un CMS

ierarhia de codificareSunteți gata să construiți un site web, dar găsiți faruri înghețate înghețate de nehotărârea cu privire la utilizarea unui sistem personalizat de gestionare a conținutului (CMS) precum WordPress sau a unui constructor de site-uri precum HubSpot sau Wix.

Deoarece sunteți pe pagina de recenzie a constructorilor de site-uri chiar acum, ghiciți ce vom sugera?

Țineți – nu este atât de simplu …

În urmă cu cinci ani, răspunsul ar fi fost probabil WordPress, chiar dacă este mai greu de învățat, dar constructorii de site-uri de astăzi sunt departe mai sofisticat și mai ușor de utilizat decât versiunile anterioare.

Nu există o alegere corectă sau greșită aici. Aș sugera pentru începători completi să verifice constructorii de site-uri web. Acestea fiind spuse – chiar și a fi începător nu înseamnă că nu vă puteți da seama de WordPress. Există doar alte opțiuni care funcționează acum.

Iată o serie de motive solide pentru a le lua în considerare.

# 1. Editor vizual

O interfață de constructor de site-uri web este o experiență WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce obțineți). Aceasta înseamnă că, pe măsură ce trageți și plasați elemente pe ecran, vedeți o reprezentare a site-ului dvs. web.

Pentru creierul uman, această estetică vizuală ne face să ne simțim fericiți și să controlăm mediul înconjurător. Cu sistemele de gestionare a conținutului, obțineți ceea ce se numește editor de formulare. Nu arată nimic ca site-ul dvs. web. Nu este intuitiv în mod natural. Uneori, în timp ce îl folosește, oamenii se frustrează și aruncă lucruri.

cms vizual

# 2. Sunt ușor de utilizat

La fel de mare ca și WordPress și alte programe software similare, există o curbă de învățare atașată.

Uneori este FOARTE abrupt. Cert este că constructorii de site-uri web nu sunt chiar atât de dificil de utilizat. Dacă ați folosit software modern, ar trebui să puteți utiliza un constructor de site-uri web.

# 3. Gazduire încorporată

Presupunând că cumpărați domeniul dvs. prin intermediul unui constructor de site-uri, nu trebuie să vă dați seama cum să îl adăugați la un pachet de găzduire web și să faceți totul să funcționeze frumos împreună. Doar funcționează.

Dacă nu vă putea interesa mai puțin tehnologia care face posibilă și doriți doar să vedeți rezultatele, utilizați un constructor de site-uri web. Te va face fericit. Cu WordPress (sau CMS-uri similare precum Joomla sau Drupal), va trebui să îndreptați serverele de nume de domeniu către pachetul dvs. de găzduire și să înțelegeți rigmarole precum PHP, MySQL și FTP. Cine are nevoie?

Nu mai lung Vărul urât

Constructorii de site-uri web erau gândiți ca o ultimă soluție pentru cei care nu știau să scrie cod sau nu aveau răbdare să învețe un CMS. Nu mai!

Cei mai buni producători de linii, cum ar fi HubSpot, Wix și Squarespace, sunt de la cap la cap cu orice creează WordPress și arată minunat..

Mai mulți oameni încep să-și dea seama că pot avea un site profesionist în căutarea unei fracțiuni din timp și cu un cost modest, mergând pe ruta constructorului.

Constructorii de site-uri web sunt siguri?

Având în vedere clima online hack-a-thon prevalentă, ar fi un cookie inteligent să vă întrebați cât de sigure sunt acești constructori cu care vă sugerăm să creați un site web cu.

Când poveștile companiilor canadiene de miliarde de dolari care au site-urile și informațiile lor sunt compromise zilnic, ce șanse are un constructor de site-uri de bricolaj să vă păstreze în siguranță?

Adevărul este că, probabil, mergeți mai sigur pe ruta constructorului decât cu un CMS. Iata de ce. Să luăm Wix ca exemplu.

wix înregistrare privată

Când creați un site web cu Wix, găzduirea și întreținerea continuă sunt incluse în prețul lunar.

Aceasta înseamnă că puterile care pot fi la nivelul companiei au un interes interesat de a menține clienții fericiți. Dacă site-urile create cu software-ul lor aveau tendința de a fi hacked tot timpul, acestea nu ar mai avea o afacere de mult.

Având în vedere acest lucru, puteți înceta să vă faceți griji pentru aproape (vom menționa excepția într-un minut) toate măsurile de securitate atunci când construiți un site cu HubSpot, Wix sau oricare dintre celelalte din lista noastră.

Sunteți sigur că compania are un personal mare, bine pregătit, care nu face nimic toată ziua decât test de calitate și caută vulnerabilități, care vor fi rezolvate pronto la găsire.

Cod proprietar

Unul dintre dezavantajele platformelor CMS lider este faptul că codul sursă este deschis tuturor, băieți buni și răi. Motivul este să menținem un grup mai mare (și, probabil, mai talentat) de oameni care lucrează pentru îmbunătățirea produsului.

Nu este nimic în neregulă cu asta. Filozofia open source este un lucru minunat – dar înseamnă că instrumentele pentru a crea răutăți prin hacking sunt acolo pentru ca oricine să poată folosi.

wodpress motive pentru hacking

HubSpot și alte aplicații de construire a site-urilor își păstrează codul privat, ceea ce înseamnă că orice potențial infractor cibernetic trebuie să muncească mai mult pentru a pătrunde pe site-ul unui client. În plus, atunci când vulnerabilitățile sunt găsite și remediate, codul site-ului dvs. web este actualizat automat, indiferent dacă vă amintiți să îl faceți sau nu.

Platformele CMS – cum ar fi Drupal și Joomla – au o reputație de a fi buggy, dar cel puțin o parte din vina revine proprietarilor de site-uri care nu instalează actualizări imediat ce devin disponibile.

Înainte de a părăsi această secțiune, să menționăm un pic de securitate a site-ului care se află în mâinile tale. Aceasta ar fi parola pentru a vă conecta pe site-ul dvs. La fel ca în cazul oricărui CMS, acesta poate fi hackat de un software automat care încearcă diferite parole la hyperspeed.

Linia de jos: ar trebui să creezi o parolă puternică și să o schimbi des. Utilizați cel puțin opt caractere care includ litere majuscule și minuscule, numere și caractere speciale.

După cum am menționat mai sus, echipa HubSpot va avea grijă de restul securității online a site-ului dvs., dar obligația de parolă depinde de dvs..

Cel mai bun Web Builders vs Angajarea unui dezvoltator web

vector de comerț electronicEste un constructor de site-uri partenerul dvs. de afaceri? Acesta este un mod de a privi. Pentru cei îndelungat cu spirit antreprenorial, dar care nu sunt în numerar, un site web și o idee bună ar putea fi tot ceea ce aveți nevoie pentru a găsi succes în afaceri mici. Vorbim despre comerț electronic.

Dacă nu ați observat, deschiderea unui magazin informatic poate fi puțin mai scump decât omologul său din lumea reală. În momentul în care terminați să faceți cont de daune pentru închirierea sau cumpărarea spațiului, remodelarea, licențele, asigurarea, angajarea angajaților și stocarea rafturilor, există o schimbare serioasă a schimbărilor..

În schimb, constructorul nostru de site-uri web preferat, HubSpot, oferă o suită de instrumente de comerț electronic, inclusiv o integrare cu Spotify. Acesta este un bilet destul de ieftin în lumea afacerilor dacă ne întrebați.

Adăugări și upgrade-uri

Nu trebuie să petreci mult timp cu constructorul de site-uri de bricolaj la alegere, înainte de a observa oferte pentru a adăuga servicii precum crearea de formulare, e-mail personalizat și stimularea site-ului. Pentru un cost suplimentar, desigur.

Ar trebui să trageți declanșatorul? Vom răspunde la asta cu un „poate” solid. Depinde de scopul site-ului dvs..

suplimente pentru site-uri web

Aveți intenția de a opera doar un site pentru hobby-uri sau acesta va servi în cele din urmă ca venitul dvs. cu normă întreagă? Evident, face diferența.

Pentru a fi luat în serios, aveți nevoie de o adresă de e-mail cu aspect profesional, de preferință legată de domeniul dvs. În timp ce un @gmail este în regulă, ar trebui să iei în considerare actualizarea, chiar dacă costă cinci dolari în plus pe lună.

Când vine vorba de formarea de forme, aveți nevoie într-adevăr de una? Vă permite să colectați informații într-o manieră mai organizată decât să postați e-mailul pentru a răspunde persoanelor.

Observi un model aici? Ceea ce încercăm să spunem este că este posibil să aveți nevoie de suplimente și s-ar putea să nu. Sunteți siguri că constructorii pe care îi recomandăm nu oferă aceste upgrade-uri ca un plus înșelător față de linia de jos, deși fiecare este cu siguranță un centru de profit în modelul lor de afaceri general..

FAQ

Este Wix mai bun decât WordPress?

Răspunsul scurt este nr. Răspunsul mai lung este că se poate. Dacă doriți să vă personalizați extrem de mult site-ul fără o curbă de învățare solidă, Wix este mai bun decât WordPress pentru dvs..

WordPress este o scufundare profundă în clădirea de site-uri web, în ​​timp ce Wix seamănă cu o adâncime în partea superficială și flirtează cu ideea de a înota în capătul profund.

Este un site Wix cu adevărat gratuit?

Wix are o versiune gratuită, dar numele dvs. de domeniu va avea acest format: username.wixsite.com/siteaddress. Pentru a utiliza un domeniu personalizat și a debloca o mulțime de caracteristici, va trebui să selectați un plan plătit.

Cum pot primi un nume de domeniu gratuit de la Wix?

Un nume de domeniu gratuit este disponibil după selectarea unui plan plătit. Încă trebuie să plătiți pentru planul Wix, dar arunca un nume de domeniu gratuit – timp de un an.

Cât este domeniul Wix după anul liber?

Numele de domeniu vă va costa 14,95 USD pentru anul după ce ați terminat anul liber. Acest preț este relativ competitiv cu alte platforme de găzduire.

Cât de sigură este Squarespace și Wix?

Ambele servicii de găzduire includ certificate SSL gratuite atunci când sunt conectate la site-urile lor web. Toți vizitatorii dvs. pot fi asigurați că fiecare pagină are o conexiune sigură pe site-ul dvs. web.

Squarespace este deținut de Square?

Sunt similare, dar cele două companii nu au legătură.

Îmi pot folosi propriul domeniu cu Squarespace și Wix?

Da, dacă ați achiziționat un domeniu de la un furnizor terț, vă puteți conecta site-ul prin maparea domeniilor. Ambele servicii au articole utile de cunoștințe despre realizarea acestui lucru, iar asistența lor pentru clienți este acolo pentru a vă ajuta dacă sunteți confuz.

Care este cel mai bun constructor de site-uri pentru începători?

Squarespace este o alegere excelentă dacă simți că ești începător și ai un pic de anxietate când vine vorba de construirea unui site web. Wix este și o alegere fantastică și ar trebui să fie utilizat dacă vă simțiți un pic mai încrezător în abilitățile dvs. de a învăța software-ul.

Utilizați Squarespace dacă căutați cea mai simplă abordare pentru construirea unui site web.

Care este cel mai ușor constructor de site-uri web?

Squarespace este cu siguranță cel mai ușor constructor de site-uri care poate construi un site web frumos. Există alternative care sunt un amestec de ușurință și personalizare, dar în măsura în care ușurința de utilizare câștigă Squarespace.

Squarespace este mai bun decât WordPress?

Răspunsul scurt este nr. Răspunsul lung este că poate fi. Consultați întrebările de mai sus pentru referință.

Spațiul spațial este mult mai ușor de utilizat decât WordPress și are aproximativ o jumătate din a curbei de învățare. Ca începător, WordPress poate fi descurajant.

Squarespace este mai bun decât Wix?

Ambele opțiuni oferă avantaje. Squarespace este destinat persoanelor care doresc să construiască un site web frumos într-un șablon fantastic, în timp ce Wix este destinat persoanelor care caută mai multe personalizări..

Cât timp durează ca site-urile web Wix să fie live?

Poate dura până la 48 de ore să apară site-ul dvs. web cu propriul dvs. domeniu.

Cât costă publicarea unui site Wix?

Un site web pe Wix poate fi publicat gratuit sub acest format de denumire: username.wixsite.com/siteaddress. Pentru a utiliza un domeniu personalizat și a debloca o mulțime de caracteristici, va trebui să selectați un plan plătit. În medie, planurile plătite sunt de 14 dolari pe lună, dar pot fi de până la 5 dolari pe lună și până la 25 de dolari pe lună.

Puteți edita site-ul dvs. Wix după ce îl publicați?

Da, puteți edita site-ul web Wix după ce îl publicați, iar modificările vor continua în momentul în care ați terminat.

Cum diferă WordPress de Wix?

Cea mai mare diferență între Wix și WordPress este aceea că Wix este un software de construire a site-urilor care se ocupă cu toate elementele backend ale site-ului dvs., iar WordPress este un software independent pe care îl instalați pe platforma de gazduire selectată. Wix este mult mai ușor de utilizat în timp ce WordPress are o curbă de învățare.

Care constructor de site-uri web este cel mai bun pentru blogging?

Cel mai bun constructor de site-uri web pentru blogging în afara WordPress ar fi Wix, datorită faptului că este ușor de utilizat opțiunile SEO și funcționalitatea blogging.

Care constructor de site-uri web are cel mai bun SEO?

WordPress are cele mai bune capabilități SEO, dar în ceea ce privește constructorii de site-uri către Wix sau Squarespace. Ambele au o funcționalitate SEO similară în 2020.

De asemenea, atunci când construiți un site web, trebuie să țineți cont de ghidurile de accesibilitate a site-urilor canadiene. În acest fel, veți face paginile dvs. lizibile pentru toată lumea și veți crește traficul de site-uri.

Cât costă să angajezi pe cineva pentru a construi un site web?

Depinde de ceea ce încercați să faceți, dar poate costa oriunde de la 1.500 USD pentru un site web minim gol de la un începător la alte mii pentru funcționalitate modernizată.

Dacă ați găsit acest articol valoros, vă poate plăcea raportul nostru despre cele mai bune servicii de găzduire web pentru canadieni. După ce creați site-uri web confortabile cu HubSpot, puteți „absolvi” lucrări de proiectare web personalizate, alegând propria gazdă web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector